Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ρονάλντο πρώτη φορά στα… πουλιά!! (video)


Ρονάλντο πρώτη φορά στα… πουλιά (video)

Έχει βρεθεί να εκτελεί από την «άσπρη βούλα» τόσες και τόσες φορές, όμως ποτέ στην καριέρα του με την Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στείλει την μπάλα άουτ. Με την Σοσιεδάδ… τα κατάφερε.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Ταμπάκης από τον Παναθηναϊκό!!


Τέλος ο Ταμπάκης από τον Παναθηναϊκό

Το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν ο Αλέξανδρος Ταμπάκης από τον Παναθηναϊκό πιστοποιήθηκε και με τον πλέον επίσημο τρόπο, αφού ο νεαρός γκολκίπερ έλυσε το συμβόλαιό του.

Παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από σήμερα ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, αφού ήταν δεδομένο ότι ο νεαρός γκολκίπερ δεν υπολογιζόταν.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί πέρυσι στην ολλανδική Φένλο στη β' κατηγορία, χωρίς να πείσει για την ικανότητά του, ενώ είχε ειδοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας.

Τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του Αλέξανδρου Ταμπάκη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αλέξανδρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Απόλυτη δικαίωση η απόφαση για την ΑΕΚ»


«Απόλυτη δικαίωση η απόφαση για την ΑΕΚ»

Άκρως ικανοποιημένος από την δικαίωση της ΑΕΚ μέσω της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που πλέον στελεχώνεται από τακτικούς δικαστές, νιώθει ο Σταύρος Κοντονής.

Ανακοίνωση σχετικά με τους χειρισμούς της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση της ΑΕΚ εξέδωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού νιώθει δικαιωμένος από τον τρόπο που λειτούργησε το αρμόδιο όργανο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού».

Τέλος, αναφέρεται πως η μάχη για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά:

«Η πρόσφατη απόφαση της -αποτελούμενης με βάση το Νόμο 4326/2015 από τακτικούς δικαστές- Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού και συνιστά θετική επίπτωση των νομοθετικών της πρωτοβουλιών, αναφορικά με την στελέχωση του συνόλου των δικαιοδοτικών οργάνων.

Αποτελεί ταυτόχρονα έμπρακτη απόδειξη πως οι διατάξεις του νέου νόμου μπορούν να συντελέσουν καταλυτικά στην καταπολέμηση των μορφών και τρόπων διοίκησης που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο επί σειρά ετών και διώχνουν την ελληνική οικογένεια και τον φίλαθλο κόσμο από τα γήπεδα.

Η εξυγίανση, η διαφάνεια και η ισοπολιτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουν να χτίζονται καθημερινά, βήμα-βήμα, με συνέπεια, συνέχεια και προσήλωση στον κεντρικό αυτό στόχο της Κυβέρνησης».

Με την κάμερα του Πλατέλλα!! (video)


Με την κάμερα του Πλατέλλα (video)

Διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πήρε ο Βαγγέλης Πλατέλλας και εκμεταλλευόμενος αυτό το κενό είπε να γίνει ρεπόρτερ, ζητώντας τις ευχές των συμπαικτών του μετά το φιλικό με την εθνική Αστέγων







ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΑΤΕΛΛΑ! Μετά το φιλικό με την Εθνική Αστέγων ο Βαγγέλης Πλατέλλας μπήκε με κάμερα στα αποδυ...
Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Wednesday, 30 December 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται για την Καβάλα ο Ουίλιαμς!!


Έρχεται για την Καβάλα ο Ουίλιαμς

Στο πρόσωπο του Λέον Ουίλιαμς βρήκε ο Στηβ Γιατζόγλου τον παίκτη που θα ενισχύσει την φροντ λάιν της Καβάλας.

Ο Λέον Ουίλιαμς θα αποτελέσει την πρώτη διορθωτική κίνηση της Καβάλας το 2016.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με το Λαύριο και στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1.

Μέχρι πρότινος, ο 29χρονος σέντερ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και τους Cangrejeros de Santurce.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Κλοπ θέλει τον Κόσιτς»


«Ο Κλοπ θέλει τον Κόσιτς»

Τον εξτρέμ της Στουτγκάρδης, Φίλιπ Κόστιτς, θέλει να φέρει στη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι γνώστης της γερμανικής αγοράς και όπως είναι λογικό, θα κάνει ορισμένες κινήσεις από εκεί. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία επιβεβαιώνουν το εν λόγω γεγονός, αναφέροντας πως ο τεχνικός της Λίβερπουλ θέλει να πάρει στην ομάδα του τον εξτρέμ της Στουτγκάρδης, Φίλιπ Κόστιτς.

Ο 23χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, ωστόσο ο Κλοπ θεωρεί ότι με μία ικανοποιητική πρόταση μπορεί να πείσει τόσο την ομάδα του όσο και τον ίδιο τον παίκτη για να μετακομίσει από τη Γερμανία στην Αγγλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ετοιμοπόλεμοι για Βέροια οι Ίλιτς και Ναδάλες!!


Ετοιμοπόλεμοι για Βέροια οι Ίλιτς και Ναδάλες

Ο Μπράνα Ίλιτς και ο Ναδάλες έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς με τη Βέροια.

Ένα μικρό… θαύμα κατάφερε να πετύχει το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στη σημερινή προπόνηση τόσο ο Μπράνα Ίλιτς όσο και ο Ναδάλες κατάφεραν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το εντός έδρας ματς με τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Σέρβος επιθετικός διέψευσε όλες τις προβλέψεις και παρότι είχε υποστεί θλάση επέστρεψε σε κάτι λιγότερο από 20 ημέρες, ενώ ο δεύτερος ήταν αναμενόμενο να μπει στις προπονήσεις αλλά ήταν αμφίβολο εάν θα προλάβαινε το ματς με τη Βέροια.

Πλέον, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει να αντιμετωπίσει μόνο ένα πρόβλημα, αυτό του Κριστιάν Τσάβες, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αναμένεται να επιστρέψει μετά τις 10 Ιανουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θα συνεχίσει να κάνει πως δεν ακούει;


Θα συνεχίσει να κάνει πως δεν ακούει;

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο sport-fm.gr για τη σημασία που έχει η αθωωτική για την ΑΕΚ απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ και γιατί αποτελεί «χαστούκι» προς την Ομοσπονδία.

Θεωρώ πως δεν τονίστηκε όσο θα έπρεπε η σημασία της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, που αθώωσε την ΑΕΚ για κρίσεις που είχε κάνει η διοίκησή της κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ. Σημαντική δεν είναι, κατά την γνώμη μου, η αθώωση της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά το σκεπτικό της σχετικής απόφασης που αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι προς την ΕΠΟ και μάλιστα από μια επιτροπή που υπάγεται σ΄αυτήν. Γεγονός ασυνήθιστο, που προέκυψε από το ότι η επιτροπή αυτή στελεχώνεται πλέον από τακτικούς δικαστές, όπως προβλέπει ο καινούργιος νόμος.

Στο σκεπτικό αναφέρονται, μεταξύ άλλων, ότι «προκύπτει από την πληθώρα δημοσιευμάτων ότι ο Τύπος βρίθει από δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της ΕΠΟ, με αναφορά σε συγκεκριμένα περιστατικά που τυγχάνουν ποινικής αξιολόγησης, ότι οι μομφές κατά της ΕΠΟ, δεν ήταν αναληθείς» και ακόμα ότι: «Η ΑΕΚ είχε δικαιολογημένο ενδιαφέρον να εκφράσει την αξιολογική της κρίση για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τα πρόσωπα που ελέγχουν την διεξαγωγή του».

Όπως προκύπτει λοιπόν από το σκεπτικό της απόφασης, αμφισβητείται ευθέως και σαφέστατα από ένα όργανο της ίδιας της ομοσπονδίας, η αξιοπιστία της, αλλά συγχρόνως αναγνωρίζεται και η ευθύνη της για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αγνοούν τις κατά καιρούς σχετικές δηλώσεις και ανακοινώσεις και άλλων ΠΑΕ, με τις οποίες της καταλογίζουν τα ίδια, τι θα κάνει τώρα; Θα συνεχίσει να κάνει ότι δεν ακούει τίποτε, ούτε καταλαβαίνει από τις εναντίον της αποφάσεις των ΔΙΚΩΝ της οργάνων;

Με δεδομένο ότι η λέξη ΕΥΘΙΞΙΑ, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των συμβούλων της ΕΠΟ δεν περιμένουμε κάποια αντίδραση. Ωστόσο αυτή η απόφαση, θεωρώ ότι σηματοδοτεί την απαρχή εξελίξεων, όχι άμεσων ίσως, αλλά αναπόφευκτων, για τα ποδοσφαιρικά μας πράγματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Να γιατί αναβλήθηκε το Νταντί-Σέλτικ!! (pic)


Να γιατί αναβλήθηκε το Νταντί-Σέλτικ (pic)

Το χορτάρι στο γήπεδο της Νταντί δεν... φαινόταν, αφού λόγω της καταιγίδας είχε πλημμυρίσει και, όπως ήταν λογικό, το ματς με την Σέλτικ αναβλήθηκε.

Κανονικά αγωνιστική υπάρχει σήμερα στη Σκωτία, ωστόσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την χώρα αλλά και την Βρετανία, δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί το Νταντί-Σέλτικ.

Ο λόγος ήταν το πλημμυρισμένο γήπεδο της Νταντί. Και η αλήθεια είναι πως στην παρακάτω φωτογραφία περισσότερο φαίνεται το νερό που έχει μαζευτεί, παρά το χορτάρι.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!!


Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Το 2016 μπαίνει πολύ δυνατά για την ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (3/1) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική της Α1. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται.

Καλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ, που επιθυμούν να δώσουν το «παρών» να παραλάβουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, ή διαδικτυακά, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τις ενδεχόμενες ουρές, που θα δημιουργηθούν.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, Γραφείο OPERATION) θα πωλούνται εισιτήρια σε καθημερινή βάση (και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς), ήτοι μέχρι και το Σάββατο (02/01/15) από τις 11:00 – 17:00.

Η «Βασίλισσα» περιμένει τον κόσμο της την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ώρα 18:00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, 11:00 - 17:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)
*Online από αυτή τη σελίδα.
*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. - 11μ.μ.)
*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά
».

Στόουν: «Να ετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Άρη»


Στόουν: «Να ετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Άρη»

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1 χαρακτήρισε τον προσεχή αντίπαλο του Ρεθύμνου, τον Άρη, ο Τάιλερ Στόουν, ο οποίος τόνισε πως οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Μέσω της καλής άμυνας θα έχει το Ρέθυμνο πιθανότητες κόντρα στον Άρη, όπως δήλωσε ο Τάιλερ Στόουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ συγκαταλέγει τους «κίτρινους» στις κορυφαίες ομάδες της Α1, ωστόσο τόνισε πως οι Κρητικοί πάνε μόνο για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

«Ο στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να “αποδράσουμε” από κάποιες έδρες για να μεγαλώσουμε τα ποσοστά επιτυχίας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για “μάχη” σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Basket League. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε επιθετικά και με πολλή ενέργεια. Πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε δυναμικά. Εάν το πράξουμε τότε θα έχουμε τύχη στο ματς», δήλωσε ο Τάιλερ Στόουν.

Από την πλευρά του, ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Άρης διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με πολλές επιλογές στο ρόστερ του. Η κατεύθυνση της είναι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Σπρώχνει ουσιαστικά τον αντίπαλο της να κάνει λάθη και να μην επιτρέπει το σκοράρισμα. Πιέζει πολύ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο επιθετικό κομμάτι.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να έρθουν καλύτερες μέρες από αυτές που πέρασαν την προηγούμενη χρονιά. Όσον αφορά στην ομάδα μου εύχομαι πρωτίστως υγεία σε όλους και ο νέος χρόνος να μας φέρει περισσότερες επιτυχίες
».

Αυτός είναι ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο!! (pics)

Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο αναλαμβάνει επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Αργεντινού και όσα δεν γνωρίζετε για τον ίδιο.

Αυτός είναι ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο (pics)H AEK ανακοίνωσε σήμερα ότι επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Ένα όνομα άγνωστο στον περισσότερο κόσμο, αλλά με παρελθόν στο ποδόσφαιρο.

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες από Ιταλίδα μητέρα, ενώ ο πατέρας του είναι Αργεντινός. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, σε μια τέτοια χώρα. Αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά μπορούσε να παίξει και στις υπόλοιπες θέσεις του άξονα και ως στόπερ. Διακρινόταν για το δυνατό του παιχνίδι, αλλά και για τα πολλά χιλιόμετρα που… κατάπινε.

Ξεκίνησε να… κλωτσάει το τόπι στην Σαν Λορέντσο μέχρι που πήρε μεταγραφή στην Ισπανία και την Χερέθ. Κατέγραψε 6 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και το καλοκαίρι του 1999 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα.

Το πέρασμά του από την Ιταλία δεν κράτησε πολύ όμως αφού τον Δεκέμβριο έμεινε ελεύθερος και πήγε στην αγγλική Τσέστερ. Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν και ακολούθησε ακόμη ένα πέρασμα από την πατρίδα της μητέρας του, την Ιταλία. Κατάνια και Φιρέντσε Ροντινέλα οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του και κάπου εκεί, το καλοκαίρι του 2003 έγινε η πρώτη του επαφή με τη χώρα μας.

Ο Εθνικός Πειραιώς τον προσέγγισε και τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ιστορικό σύλλογο και ένα χρόνο αργότερα οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανταμείφθηκαν και πήρε μεταγραφή στον Θρασύβουλο. Λίγους μήνες αργότερα θα πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική.

Τον Ιούλιο του 2005 ο «Άλεξ» πήγε στη γειτονική Κύπρο και αγωνίστηκε μια σεζόν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι συνεχόμενες μετακινήσεις του από ομάδα σε ομάδα δεν σταμάτησαν εκεί αφού τις επόμενες χρονιές αγωνίστηκε σε Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας, Σαρονικό, Ηράκλειο και Αθηναϊκό.

Από τη στιγμή που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ξεκίνησε τις επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές -κυρίως συμπατριώτες του- και απέκτησε τα δικαιώματά τους. Προτού γίνει αυτό, βέβαια, είχε πάρει το δίπλωμα που χρειαζόταν.

Μέχρι πρότινος εκπροσωπούσε τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Αμπλαγιέ Φαγιέ της ΑΕΚ, τους Βιγιαφάνες, Ρουσκουσέδα, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού, τον Βιγιάλμπα του Πανιωνίου, τον Φαβάλι του Λεβαδειακού, τον Γοδόι του Ατρομήτου, τον Μαρτίνες του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Ανόρθωση, τον Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ αλλά και ορισμένους ακόμη πολύ καλούς λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον, τους παίκτες του θα εκπροσωπεί ο Αργεντινός συνεργάτης του αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος που συνεργάζεται από την Πορτογαλία. Το περασμένο καλοκαίρι, βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του αριστερού μπακ, Έλντερ Λόπες, ωστόσο τελικά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάει εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα, όπως και τα ισπανικά και τα ιταλικά. Κάτι που τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του αλλά και θα τον βοηθήσει για να γνωριστεί ακόμη καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ήδη, λόγω του Γκάλο, γνωρίζεται με ορισμένους κιτρινόμαυρους, ενώ και χθες συνομιλούσε με αρκετούς εξ αυτών, ενώ κάνει παρέα και με τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, δύο μικρά κοριτσάκια, ονόματι Μιλένα και Σερένα.

Φωτογραφίες από όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα
inner

inner

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Αφήνει Βάρντι για τους άλλους η Σίτι!!


Αφήνει Βάρντι για τους άλλους η Σίτι!

Το πεδίο ελεύθερο στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζέιμι Βάρντι αφήνει, τουλάχιστον για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Σίτι.

Αφού υπάρχει fit-Αγκουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι βάζουν στο συρτάρι την περίπτωση του Τζέιμι Βάρντι.

Σύμφωνα με την «Guardian», οι πολίτες κατέληξαν πως δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση στην Λέστερ για τον 28χρονο επιθετικό, τουλάχιστον στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Έτσι, η Σίτι αφήνει ελεύθερο το πεδίο στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον Βάρντι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλικά με Ισλανδία και Μαυροβούνιο η Εθνική!!


Φιλικά με Ισλανδία και Μαυροβούνιο η Εθνική

Η Εθνική θα «ζεσταθεί» εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 με δύο φιλικά που θα γίνουν το Μάρτιο στο «Καραϊσκάκη» απέναντι σε Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες θα δίνουν φιλικά για το Euro 2016, η Εθνική είναι υποχρεωμένη να σχεδιάζει την επόμενη μέρα της. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε δύο αρκετά δυνατά φιλικά, κόντρα στο Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, που θα γίνουν στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, αμφότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μέσω αυτών ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα που θα εμφανίσει η Εθνική στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018, που θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το Top 10 του εορτάζοντα Λεμπρόν Τζέιμς από το 2015!!


Το Top 10 του εορτάζοντα Λεμπρόν Τζέιμς από το 2015

Ο Λεμπρόν Τζέιμς κλείνει σήμερα τα 31 του και το ΝΒΑ το γιορτάζει μαζί του θυμίζοντας τις δέκα καλύτερες φάσεις του από τη χρονιά που φεύγει.

Μπορεί να μη στέφθηκε πρωταθλητής στην επιστροφή του στο Κλίβελαντ, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει πολλά καλά να θυμάται από το 2015. Το ΝΒΑ γιορτάζοντας μαζί του τα 31α γενέθλια του σούπερ σταρ των Καβαλίερς συγκέντρωσε τις δέκα καλύτερες φάσεις του από τη χρονιά που φεύγει.

Στο νούμερο ένα το νικητήριο καλάθι του στην εκπνοή, με το οποίο ισοφάρισε την ημιτελική σειρά των play offs με τους Μπουλς σε 2-2.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη!


Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη

Την απόκτηση του Βασίλη Σκούρτη ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη. Ο 23χρονος επιθετικός, που έφυγε από τον Αστέρα, υπέγραψε για ενάμιση χρόνο και έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση.

Τον Βασίλη Σκούρτη απέκτησε η Skoda Ξάνθη. Ο 23χρονος επιθετικός αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου είχε μόλις οκτώ συμμετοχές, και υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με τους ακρίτες.

inner

Μάλιστα ο άλλοτε διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Αλβανίας άσος σήμερα γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, ενώ άρχισε το πρόγραμμα προσαρμογής του.

Στα της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του μέσω DVD κάποια πράγματα από το παιχνίδι της ομάδας που χρήζουν βελτίωσης, ενώ ακολούθησε δουλειά κυρίως σε κυκλοφορία της μπάλας, τακτική και τελειώματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Ρουσάκη ο Απόλλων Σμύρνης!!


Πήρε Ρουσάκη ο Απόλλων Σμύρνης

Την απόκτηση του 30χρονου μέσου Τάσου Ρουσάκη, που έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Τη δεύτερη μεταγραφή του για το 2016, μετά από αυτή του Χρήστου Πιπίνη, πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης που ανακοίνωσε τον Τάσο Ρουσάκη. Ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, όπου αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία. Ο έμπειρος άσος, που έχει παίξει και στην Ηλιούπολη, έχει ήδη κάνει από την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Ρουσάκη. Ο γεννημένος στις 21/7/1985 μέσος, έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Ιανουαρίου 2016».

Η κορυφαία ενδεκάδα του 2015 για το France Football!!


Η κορυφαία ενδεκάδα του 2015 για το France Football

Το έγκριτο France Football επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα για το 2015 και σε αυτή βρίσκονται τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελονο-κρατείται η κορυφαία ενδεκάδα για το 2015, όπως επελέγη από το έγκυρο γαλλικό περιοδικό France Football. Τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου επελέγησαν από τους συντάκτες του Μέσου.

Τερματοφύλακας ο Μπουφόν (Γιουβέντους), αμυντικοί οι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Γοδίν (Ατλέτικο), Κιελίνι (Γιουβέντους), Αλάμπα (Μπάγερν), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Κρικόβιακ (Σεβίλλη) και Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι) στο κέντρο, ενώ στην επίθεση Μέσι, Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα) και Ρονάλντο (Ρεάλ).

inner

Στη δεύτερη ενδεκάδα επελέγησαν οι Νόιερ (Μπάγερν), Οριέ (Παρί), Πικέ, Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Βιδάλ (Μπάγερν), Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) και Σουάρες (Μπαρτσελόνα).
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Νοτσερίνο»


«Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Νοτσερίνο»

Την περίπτωση του Αντόνιο Νοτσερίνο της Μίλαν φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Τον μέσο της Μίλαν, Αντόνιο Νοτσερίνο, φαίνεται πως παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα του «sportmediaset». Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο 30χρονος χαφ αρέσει στους «πράσινους» και τον διεκδικούν μαζί με την Κάλιαρι και την Μπολόνια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα
«Όχι μόνο η Κάλιαρι και η Μπολόνια αλλά και ο Παναθηναϊκός του Αντρέα Στραματσιόνι. Το μέλλον του Αντόνιο Νοτσερινό θα είναι μακριά από τη Μίλαν. Το δεδομένο είναι ότι ο μέσος θα φύγει από τη Μίλαν».

O Nοτσερίνο στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις αναμετρήσεις, με τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς να μην τον υπολογίζει.

Η κίνηση της Τορίνο για Καρέλη!!


Η κίνηση της Τορίνο για Καρέλη

Όπως προκύπτει από την Ιταλία, ο Νίκος Καρέλης απασχολεί σοβαρά την Τορίνο, αλλά ο φορ του Παναθηναϊκού αποτελεί εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Η Τορίνο μπορεί να διοχετεύει στον Τύπο ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Χόσεφ Μαρντίνες στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Καρέλη!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα ψάχνει στο εξωτερικό για ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους: στον 24χρονο Κροάτη Αντρέι Κράμαριτς της Λέστερ (ο οποίος φέρεται να βρίσκεται –μεταξύ άλλων- και στη λίστα του ΠΑΟΚ) και στον 23χρονο Έλληνα διεθνή φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Κράμαριτς παρουσιάζεται ως βασική επιλογή της Τορίνο και ο Νίκος Καρέλης ως η εναλλακτική λύση. Και η κατάσταση, σύμφωνα με τον ατζέντη του Κροάτη, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίζει νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Γενάρη. Οπότε, πριν από αυτό το χρονικό όριο δύσκολα θα κάνει κάποια επίσημη κίνηση η Τορίνο για τον Καρέλη.

Από την Ιταλία, βέβαια, υπάρχει πάντα και το «ζεστό» ενδιαφέρον της Παλέρμο, δίχως όμως και αυτή να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην κατάθεση πρότασης.

Πάντως, στο δευτεριάτικο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός έχουν ζητήσει να παραβρεθούν πολλοί σκάουτ ξένων συλλόγων προκειμένου να τσεκάρουν τον Έλληνα επιθετικό των «πράσινων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ορισμοί-καρμανιόλα από την ΚΕΔ!!


Ορισμοί-καρμανιόλα από την ΚΕΔ

Δύο διαιτητές (Καλογερόπουλος-Τζήλος) που προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους τον τελευταίο μήνα και άλλος ένας με περιοριστικούς όρους (Δημητρόπουλος), ορίστηκαν στα παιχνίδια ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Τι κι αν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του Ολυμπιακού (σε φάση με πτώση του Φινμπόγκασον) στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League; Η ΚΕΔ επανέφερε άμεσα στους ορισμούς τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 16η αγωνιστική.

Στους ορισμούς επέστρεψε και ο Θανάσης Τζήλος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αρνηθεί δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Καλλονή, επίσης την 13η αγωνιστική. Ο διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Άρχων του αγώνα που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού θα είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Στον ρέφερι από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για την υπόθεση της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης».

Πρόγραμμα και διαιτητές 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/1
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός (Καραντώνης / Ημαθίας)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια (Βάτσιος / Δυτικής Αττικής)
19:30 Ηρακλής-ΑΕΛ Καλλονή (Αρετόπουλος / Τρικάλων)

Κυριακή 3/1
15:00 Πλατανιάς-ΑΕΚ (Καλογερόπουλος / Αθηνών)
17:15 SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (Παπαπέτρου / Αθηνών)
17:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος (Δελφάκης / Αρκαδίας)
19:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Δημητρόπουλος / Φθιώτιδος)

Δευτέρα 4/1
19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (Τζήλος / Λάρισας)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πυροβόλησαν παίκτη των Νικς έξω από στριπ κλαμπ!!


Πυροβόλησαν παίκτη των Νικς έξω από στριπ κλαμπ!

Πυροβολισμό στο πόδι δέχτηκε ο φόργουορντ των Νικς, Κλινάντονι Έρλι, τα ξημερώματα έξω από στριπ κλαμπ στο Κουίνς από άγνωστους που τον έκλεψαν. Σταθερή η κατάστασή του.

Είδηση-σοκ από τη Νέα Υόρκη. Ο φόργουορντ των Νικς, Κλινάντονι Έρλι, πυροβολήθηκε στο πόδι τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κλαμπ στην περιοχή του Κουίνς.

Ο νεαρός άσος πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του είδε να σταματούν μπροστά του τρία οχήματα, ενώ περικυκλώθηκε από 4-6 άτομα που φορούσαν μάσκες σκι και του έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, ανάμεσα στα οποία κι ένα χρυσό περιδέραιο, όπως και κάποιες χρυσές θήκες δοντιών.

Η σφαίρα πέτυχε τον άτυχο παίκτη στο γόνατο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς-ευτυχώς-να κινδυνεύει η ζωή του, σε σταθερή κατάσταση.

Ο 24χρονος άσος, που πέρσι επελέγη στο νούμερο 34 του ντραφτ, φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς του ΝΒΑ και είχε δοθεί στη θυγατρική των Νικς στο NBDL, τους Γουέστσεστερ Νικς, όπου είχε συμπαίκτη τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντονής: «Θα μπει τάξη στο χάος των συνδέσμων»


Κοντονής: «Θα μπει τάξη στο χάος των συνδέσμων»

Μια λέσχη οπαδών ανά σύλλογο,που θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα της ΠΑΕ, επιβάλλει ο νέος αθλ. νόμος όπως δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής,που μίλησε για χαοτική κατάσταση.Τι είπε για τη δικαίωση της ΑΕΚ.

Επιβεβαίωσε ο Σταύρος Κοντονής πως στο εξής θα λειτουργεί μόνο ένας σύνδεσμος φιλάθλων ανά ομάδα και θα τελεί υπό την ομπρέλα του κάθε συλλόγου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στον Arena FM έκανε λόγο για χαοτική κατάσταση στο χώρο των συνδέσμων, στον οποίο πρέπει να μπει μια τάξη.

Παράλληλα τόνισε πως η κάρτα φιλάθλου δεν πλήττει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τόνισε πως οι αντιδράσεις οπαδών δεν έχουν νόημα. Ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε απόφαση-σταθμό τη δικαίωση της ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει προ της έναρξης του πρωταθλήματος και πρόσθεσε πως όσο επέρχεται η εξυγίανση, θα εκλείψουν και οι φωνές διαμαρτυρίας. Δήλωσε, δε, δικαιωμένος για την επιμονή του στο θέμα των τακτικών δικαστών.

Αναλυτικά, ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για:

-τη δικαίωση της ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας: «Η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να προκαλέσει θαυμασμό. Είναι μια απόφαση σταθμός που δείχνει ότι τα πράγματα σταδιακά θα εξομαλυνθούν στο ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε γιατί τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου συγκροτούνται από τακτικούς δικαστές και λειτουργούν βάση του νόμου και του κανονισμού. Θεωρώ ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι που αμφισβητούσαν την απόφαση μας να τοποθετηθούν τακτικοί δικαστές, αντιλαμβάνονται πλέον πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτή η τοποθέτηση τακτικών δικαστών. Πλέον αρχίζει να επέρχεται η εξυγίανση και σταδιακά δεν θα υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας. Αυτό έρχεται σε συνέχεια με τις αποφάσεις των δικαστών για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα».

-το ρόλο των αθλητικών συντακτών: «Πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση και να προσπαθήσουν οι αθλητικοί συντάκτες να απομακρυνθούν από έναν στείρο οπαδισμό. Θα πρέπει ο αθλητικός συντάκτης να μην είναι αυτός που θα υπερασπίζεται την ΠΑΕ. Να έχει την ανεξαρτησία της γνώμης του και θα πρέπει να την προβάλλει. Κυρίως θα πρέπει να λέει την πραγματικότητα».

-τη λειτουργία των συνδέσμων-λεσχών: «Είχε μείνει σε εκκρεμότητα η έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης , από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου. Νομίζω ότι έχουμε πλέον το απολυτό νομοθετικό πλαίσιο για την λειτουργία των λεσχών. Πρέπει να κινηθούν στα πλαίσια του νόμου και της νομιμότητας. Αυτή την στιγμή γνωρίζω ότι κάποιους δεν τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Θέλω όμως να πω ότι ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο. Υπάρχουν επαγγελματίες οπαδοί και ζουν από τον οπαδισμό. Όμως η νομιμότητα θα τηρηθεί, ο νόμος θα τηρηθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποδώσει καρπούς και αυτή η ρύθμιση. Θα υπάρχει μονό μια λέσχη σε κάθε ΠΑΕ που θα έχει δικαίωμα να λειτουργεί και παραρτήματα. Το νομικό πρόσωπο θα είναι ενιαίο και θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του συλλόγου, έχοντας διοικητικό συμβούλιο με συγκεκριμένα άτομα που θα πρέπει να τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να μπει μια τάξη και σε αυτό το χάος. Αντιμετωπίσαμε μια χαοτική κατάσταση. Ο καθένας έκανε ότι ήθελε , όποτε το ήθελε. Ακόμα και εγώ ελέγχομαι από τον αρμόδιο υπουργό. Πλέον αυτός ο νόμος είναι ήδη σε ισχύ».

-την κάρτα φιλάθλου: «Θα πάει δυο μήνες πιο πίσω. Θα πρέπει να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την απόφαση που έλαβε η επιτροπή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Επιδοκιμάζει πλήρως την ανάγκη για την δημιουργία κάρτας φιλάθλου. Υπάρχει όμως η ανάγκη για μια νομοθετική ρύθμιση από τον υπουργό δικαιοσύνης στο θέμα του ποινικού μητρώου. Έτσι δώσαμε μια δίμηνη παράταση , ώστε να ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη ρύθμιση».

-τις αντιδράσεις των φιλάθλων είπε: «Δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιδράσεις. Έχω μιλήσει με φιλάθλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και τους εξήγησα ότι δεν έχουν να φοβούνται το παραμικρό. Ο νομός προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. Θα συνειδητοποιήσουν ότι λειτουργεί προς όφελος τους. Έτσι δεν θα δημιουργούνται και προβλήματα από τους ίδιους τους φιλάθλους σε βάρος της ομάδας τους. Λέω για παράδειγμα, αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο μάτι κυκλώνα, αυτό έγινε εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του. Δεν έγινε κάτι από την διοίκηση, ώστε να βάλουμε κατά της ΠΑΕ. Αυτή η συμπεριφορά ξεπερνάει τα όρια . Οι φίλαθλοι που θέλουν το καλό της ομάδας και θα πρέπει να την προστατέψουν θα πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Το 95% των φιλάθλων επιθυμούν να υπάρχει ευταξία στα γήπεδα. Έτσι θα βρίσκεται η ομάδα , εξωαγωνιστικά, σε δυσμενή θέση. Οι ομάδες τιμωρούνται αυστηρά, γιατί γίνονται επεισόδια ή δεν ξεκίνησαν καν αγώνες. Εμείς θέλουμε οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα και μετά όλοι οι φίλαθλοι να χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Υποψήφιος στον ΠΑΟΚ και ο Κούτσης!!


Υποψήφιος στον ΠΑΟΚ και ο Κούτσης

Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Κούτση, είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ για τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους για την θέση του τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Κούτση. Ο παλαίμαχος άσος παραδέχεται ότι του έχει γίνει κρούση, αλλά μέχρι ώρας δεν υπάρχει απόφαση.

Οι ιθύνοντες του «δικεφάλου του Βορρά» συνεχίζουν την αναζήτηση του ανθρώπου, που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο και θα έχει αυξημένες και πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το τελευταίο 48ωρο βγήκαν στην επιφάνεια και τα ονόματα του επίσης πρώην «ασπρόμαυρου», Παύλου Δερμιτζάκη, αλλά και του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει υπηρετήσει το συγκεκριμένο πόστο.

Προβάδισμα δεν φαίνεται να έχει πάρει κανένας από τους υποψηφίους, αλλά το θέμα της θέσης του τιμ μάνατζερ αναμένεται να τελειώσει σύντομα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσημα… Έλληνας ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ!!


Επίσημα… Έλληνας ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ

Έλληνας πολίτης είναι κι επίσημα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ από το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς ορκίστηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Όλα μέσα μου ελληνικά», δήλωσε. Το «παράθυρο» για Εθνική.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, αλλά ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ελλάδα και για μια πενταετία υπηρέτησε τον Άρη. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης κι επίσημα Έλληνας πολίτης, καθώς ορκίστηκε σε ειδική τελετή που έγινε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, που νωρίτερα είχε επισκεφτεί τα γραφεία και το γήπεδο της παλιάς του ομάδας για να δει φίλους και γνωστούς, διάβασε τον απαραίτητο όρκο: «Διαβεβαιώνω στην τιμή και την υπόληψή μου να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου ως Έλληνας πολίτης».

Μετά την ορκωμοσία δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που τόσα άτομα βρίσκονται εδώ πέρα σήμερα. Εγώ γεννήθηκα στην Κύπρο, μεγάλωσα στην Κύπρο, έπειτα ήρθα στην Ελλάδα, οπότε η ελληνική παιδεία και η κουλτούρα βρίσκεται στο αίμα μου. Εκεί έμαθα τα πάντα και εκτός μπάσκετ και μπασκετικά ανδρώθηκα στην Ελλάδα, οπότε νιώθω διπλά χαρούμενος. Σήμερα ήταν μια τυπική διαδικασία” και πρόσθεσε: “Αυτή η διαδικασία κρατάει 2-2,5 χρόνια. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει λίγο πιο νωρίς, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Έγιναν όλα τυπικά και με το νόμο, ομαλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το ελληνικό διαβατήριο με κάνει χαρούμενο, γιατί όλα μέσα μου είναι ελληνικά. Και ο τρόπος σκέψης μου και ο τρόπος ζωής μου μπορώ να πω. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα τώρα που είμαι μακριά. Με ολοκληρώνει ως άνθρωπο αυτή η διαδικασία, μπορείτε να το πείτε και έτσι».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να παίξει στην ελληνική Εθνική ομάδα δεν πήρε σαφή θέση. «Αυτή τη στιγμή ας μη σχολιάσουμε κάτι, υπάρχει χρόνος στο μέλλον», ενώ για τα στρατιωτικά του καθήκοντα τόνισε: «Να τελειώσει η σεζόν με την Μπαρτσελόνα και θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας (κι όχι σαν κοινοτικός) στην Basket League, ενώ παρότι έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της Βουλγαρίας, υπάρχει ένα «παράθυρο» για να παίξει με την Ελλάδα, μιας και υπάρχει το δεδικασμένο του Πρέλτζιτς με Σλοβενία και Τουρκία. Πάντως για να συμβεί αυτό θα απαιτηθεί να το θέλει ο ίδιος και φυσικά να συναινέσουν η ελληνική, η βουλγαρική ομοσπονδία, αλλά και η FIBA.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Λονγκό!!


Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Λονγκό

Ιταλικά ΜΜΕ ξαναφέρνουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τον Σαμουέλε Λονγκό, που ανήκει στην Ίντερ αλλά παίζει δανεικός στη Φροζινόνε.

Την περίπτωση του Σαμουέλε Λονγκό φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσής του, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Φροζινόνε ως δανεικός από την Ίντερ. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον γνωρίζει από τα τμήματα υποδομής των «νερατζούρι» και επί των ημερών του είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, προτού αγωνιστεί δανεικός σε πέντε διαφορετικές ομάδες, Εσπανιόλ, Βερόνα, Ράγιο, Κάλιαρι και Φροζινόνε κατά σειρά.

Με την τελευταία ο άλλοτε διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Ιταλίας επιθετικός μετρά φέτος εννιά εμφανίσεις στη Serie A και μία στο Κύπελλο, αλλά με μόλις 345 λεπτά συμμετοχής και δεν έχει σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για επιθετικό μόνο σε περίπτωση πώλησης του Νίκου Καρέλη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην «οικογένειά» του ο Βεζένκοφ!! (pic)


Στην «οικογένειά» του ο Βεζένκοφ (pic)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να ορκιστεί Έλληνας πολίτης και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το παλιό του «σπίτι» και τους ανθρώπους του Άρη.

Για πάντα δεμένος με τον Άρη, έστω κι αν πλέον αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 20χρονος άσος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει το ελληνικό διαβατήριό του και να ορκιστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν παρέλειψε, δοθείσης της ευκαιρίας, να επισκεφτεί τα γραφεία της ΚΑΕ, όπου είχε εγκάρδιο τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του, αλλά και το προσωπικό της ΚΑΕ, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο της ομάδας και τα ανανεωμένα αποδυτήρια του γηπέδου.

«Ο Άρης είναι η οικογένειά μου και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να έρθω στο Παλέ, έστω και για λίγο και να δω γνώριμα πρόσωπα και το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά. Στον Άρη πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», τόνισε και συνέχισε: «Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Με εντυπωσίασαν το Μουσείο, το γήπεδο, τα αποδυτήρια. Αγωνιστικά, ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον παρακολουθώ συνέχεια και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω ψηλά. Εύχομαι στην αγαπημένη ομάδα μου ένα ακόμα καλύτερο 2016 και θέλω να στείλω τις ευχές μου για μία καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Άρη».

Ανακοίνωσε Μιλάνοφ ο ΑΠΟΕΛ!!


Ανακοίνωσε Μιλάνοφ ο ΑΠΟΕΛ

Την απόκτηση του 31χρονου Βούλγαρου εξτρέμ, Ζίφκο Μιλάνοφ, ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι από σήμερα ο Ζίφκο Μιλάνοφ, καθώς ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου εξτρέμ.

Ο 31χρονος άσος έπαιζε μέχρι πρότινος στη Λέφσκι Σόφιας από την οποία έμενε ελεύθερος σε λίγες ημέρες και, παρότι ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, τελικά ο παίκτης υπέγραψε για 1,5.

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ'αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Zhivko Milanov.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας 18 μηνών. Το συμβόλαιο του θα τεθεί σε ισχύ από τις 02/01/2016.

Αύριο ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Προλαβαίνει ο Τζεμπούρ, νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ!


Προλαβαίνει ο Τζεμπούρ, νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ,έστω κι αν ακολούθησε ατομικό, κι αναμένεται να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά.Ο Μπαρτόλο επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ.

Στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά την Κυριακή στα Χανιά (15:00) θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός φορ είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών αλλά και το φιλικό με την Εθνική Αστέγων λόγω εμπύρετης ίσως. Σήμερα, ωστόσο, αισθανόταν πολύ καλύτερα, πήγε στα Σπάτα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη αναμένεται να γυμναστεί κανονικά κι έτσι θα υπολογίζεται από τον προπονητή του για το παιχνίδι της Κρήτης. Αν δεν προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο, μοναδικός απών από την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στη Super League θα είναι ο τραυματίας Αλάιν Μπαρόχα.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Αλεχάντρο Πάμπλο ντε Μπαρτόλο. Ο 38χρονος Αργεντινός από το 2003 έως το 2010 αγωνιζόταν στη χώρα μας (Εθνικό, Θρασύβουλο, Θύελλα Πατρών, Αγ. Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας και Σαρωνικό) και στη συνέχεια υπήρξε εκπρόσωπος παικτών.

Η ανακοίνωση: Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καρυπίδης: «Τελειώνω με Βέροια, ενδιαφέρον από Νέα Υόρκη για Άρη»


Καρυπίδης: «Τελειώνω με Βέροια, ενδιαφέρον από Νέα Υόρκη για Άρη»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του Άρη,Θ.Καρυπίδης, προανήγγειλε την απεμπλοκή του από τη Βέροια και έκανε γνωστό πως ομογενής επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους «κίτρινους».

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει απεμπλακεί οριστικά από τη Βέροια ο Θοδωρής Καρυπίδης, όπως δήλωσε στον Arena 89,4.

«Θα απεμπλακώ από την Βέροια. Είναι κάτι που χειρίζονται οι δικηγόροι. Αν όχι τον Ιανουάριο, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει τελειώσει το θέμα αυτό και δεν θα συνεχίσω στην Βέροια», δήλωσε ο πρόεδρος του Άρη.

Για το ενδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία, για να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη, είπε: «Δεν θέλω να βγαίνω και να λέω μόνο λόγια. Γίνεται μια προσπάθεια. Εμείς είμαστε σε κάθε συνεργασία που θα κάνει δυνατό τον Άρη. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, είναι καλοδεχούμενος. Έχει εκφράσει ενδιαφέρον ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας από την Αμερική, ομογενής και γίνεται ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη. Του έχουμε εξηγήσει τι θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Επειδή θα βρεθούν αρκετοί κακοπροαίρετοι, εμείς είμαστε έτοιμοι όπως έχουμε πει, να μπούμε στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, εφόσον ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να συσταθεί εκ νέου η ΠΑΕ».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας είπε: «Είμαι σίγουρος ότι η αυτή η σεζόν, όπως και η επόμενη θα τελειώσει όπως ακριβώς την έχουμε προγραμματίσει. Όλα θα πάνε καλά για τον Άρη. Υπάρχει μια ηρεμία στα αποδυτήρια και στην ομάδα γενικότερα. Όλα κυλούν ομαλά. Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και μας βγαίνει, μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε την οργάνωση της ομάδας για την Football League. Όλοι κάνουν λάθη. Εδώ βλέπουμε στις μεγάλες ομάδες να έρχονται ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν καλά. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που ξέρουμε ή παίκτες που είναι εγνωσμένης αξίας».

Αναφορικά με την συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε : «Ό,τι ζητήσει θα το έχει ο προπονητής. Αν πει ότι θέλει πέντε παίκτες θα του φέρουμε πέντε παίκτες. Από την στιγμή που δεν θέλει μεταγραφές, δεν θα κάνουμε. Πλέον κοιτάζουμε ποιους θα φέρουμε την επόμενη σεζόν, γιατί θέλουμε να είναι όλοι τους επιπέδου Σούπερ Λίγκα».

Ο πιο γρήγορος της Μπάγερν είναι ο…!!


Ο πιο γρήγορος της Μπάγερν είναι ο…

Κίνγκσλεϊ Κομάν… Ο νεαρός Γάλλος μεσοεπιθετικός καταγράφηκε πως είναι ο πιο γρήγορος παίκτης της ομάδας. Όμως όχι και του… κόσμου.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει δείξει το πλούσιο ταλέντο του στην Μπάγερν και ήδη γίνονται σοβαρές σκέψεις ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του από τη Γιουβέντους έναντι 28 εκατ. ευρώ.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό περιζήτητο είναι η ταχύτητά του. Μάλιστα καταγράφηκε πως είναι ο ταχύτερος παίκτης της Μπάγερν φέτος, καθώς στον αγώνα με την Κολωνία τον Οκτώβριο μετρήθηκε πως έπιασε ταχύτητα 34,27 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Πάντως η επίδοση αυτή απέχει από τα καταγεγραμμένα ρεκόρ της FIFA. Η κορυφαία επίδοση ανήκει στον Αντόνιο Βαλένσια της Μαν. Γιουνάιτεντ που είχε μετρηθεί στα 35,1 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ είχε πιάσει τα 34,7 χιλιόμετρα την ώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλον ένα μήνα off ο Κομπανί!!


Άλλον ένα μήνα off ο Κομπανί!

Σοκ για τη Μαν. Σίτι. Ο Βενσάν Κομπανί θα χρειαστεί περίπου άλλον ένα μήνα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως έκανε γνωστό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Είναι ο στυλοβάτης της άμυνας της Μαν. Σίτι. Όταν απουσιάζει, παρά τις ακριβές μεταγραφές των Μανγκαλά και Οταμένδι στα μετόπισθεν, το πρόβλημα είναι εμφανές. Όμως θα χρειαστεί να απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμη...

Ο λόγος για τον Βενσάν Κομπανί, ο οποίος όπως γνωστοποίησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμα τέσσερις εβδομάδες, λόγω προβλήματος στη γάμπα!

«Είναι η ίδια γάμπα, αλλά σε διαφορετικό σημείο. Θα μείνει εκτός για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός.

Ο αρχηγός της Σίτι επέστρεψε στη δράση μόλις στη «Boxing Day», αγωνιζόμενος για λίγα λεπτά ως αλλαγή στο ματς κόντρα στη Σάντερλαντ. Πριν από το εν λόγω παιχνίδι, είχε να εμφανιστεί από το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και αποκόμισε το σοβαρό πρόβλημα στη γάμπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μπάρτσα των «τρελών» αριθμών!!


Η Μπάρτσα των «τρελών» αριθμών

Η Μπαρτσελόνα με τα τρία γκολ που έχει πετύχει κόντρα στην Μπέτις στο ματς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, έφτασε τα 179 και ξεπέρασε την επίδοση που είχε πετύχει η Ρεάλ του 2013/14

Η φετινή Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Δεν είναι μόνο το θεαματικό ποδόσφαιρο που παίζει, ούτε και οι πέντε τίτλοι που έχει κατακτήσει αυτή τη χρονιά. Είναι και τα ρεκόρ που σπάει το ένα μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά, στο ματς με τη Μπέτις που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη (3-0 υπέρ των Μπλαουγκράνα), με τα τρία τέρματα που σκόραρε η παρέα του Μέσι, έφθασε τα 179 γκολ και ξεπέρασε την επίδοση της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013/14 κατά ένα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σούπερ Λίγκα: Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής!!


Σούπερ Λίγκα: Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Τις ημερομηνίες και τις ώρες για την 17η αγωνιστική ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτη η Σούπερ Λίγκα.

Δείτε το πρόγραμμα

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Τοροσίδη η Τζένοα!!


«Βλέπει» Τοροσίδη η Τζένοα

Την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη εξετάζει η Τζένοα, ύστερα από το ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτηση του Ντιέγκο Περότι.

Στο ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη αναφέρεται ο ιταλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «gazzettaworld.gazzetta.it» υποστηρίζει ότι η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ενδιαφέρεται για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της, με τον διεθνή άσο της Ρόμα να είναι μία από τις πρώτες περιπτώσεις που εξετάζει.

Το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού προέκυψε μετά από εκείνο της Ρόμα για τον Ντιέγκο Περότι, με τον οποίο επιθυμεί να δυναμώσει την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Παράλληλα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι «ροσομπλού» θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες για την απόκτηση του Τοροσίδη, καθώς η Ρόμα έχει περιορισμένες λύσεις στην άμυνά της και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει ως εναλλακτική λύση. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καρφιά» Ρονάλντο για Καπέλο!!


«Καρφιά» Ρονάλντο για Καπέλο

Ξεπερασμένο και ανίκανο να κερδίσει τίτλους, χαρακτήρισε τον Φάμπιο Καπέλο ο Ρονάλντο, που έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο για την εποχή που βρίσκονταν «παρέα» στη Ρεάλ.

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Ρονάλντο και του Φάμπιο Καπέλο, που ανταλλάσσουν ετεροχρονισμένα βέλη για την εποχή που συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε το «φαινόμενο» ως αρνητικό πρωταγωνιστή της ομάδας την περίοδο 2006-2007, ασκώντας παράλληλα κριτική για το βάρος του και την απειθαρχία που έδειχνε στον προπονητή του, όσον αφορά τα κιλά του.

Μάλιστα ο Καπέλο, τόνισε πως όταν έφυγε εκείνο το Γενάρη ο Ρονάλντο από την ομάδα, η «βασίλισσα» ανέκαμψε και προσπέρασε τη Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία.

Το «φαινόμενο» δεν άφησε τα σχόλια του Καπέλο να πέσουν κάτω και απάντησε με σκληρό τρόπο στον πρώην προπονητή του.

«Ήταν παρωχημένος προπονητής και δεν μπορούσε να δημιουργήσει κίνητρο στους παίκτες του. Απόδειξη είναι ότι τα επόμενα χρόνια δεν κέρδισε κανένα τίτλο στις ομάδες που πήγε» σχολίασε ο Ρονάλντο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βενγκέρ: «Θα είμαστε δραστήριοι στις μεταγραφές»


Βενγκέρ: «Θα είμαστε δραστήριοι στις μεταγραφές»

Ενισχύσεις προανήγγειλε για τον Ιανουάριο στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως ο Μοχάμεντ Ελνένι υπογράφει στην ομάδα του.

Μπορεί το καλοκαίρι η Άρσεναλ να έκανε μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Πετρ Τσεχ, αλλά τον Ιανουάριο φαίνεται πως θα… ξοδευτεί. Ο Αρσέν Βενγκέρ σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε πως η ομάδα του θα προχωρήσει σε ενισχύσεις.

«Θα είμαστε δραστήριοι και θα έχω πολλή δουλειά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ήδη έχω πολλή δουλειά. Είχα πει και πριν από ένα μήνα πως έχουμε λίγους παίκτες για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις διοργανώσεις, ειδικά στο κέντρο», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Όσο για τον Μοχάμεντ Ελνένι, που ίσως και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί, είπε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι, γιατί δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε την αποχώρηση του Ματιέ Ντεμπισί. «Δεν είναι απίθανο να φύγει. Θα είμαι χαρούμενος αν μείνει, αλλά θα δούμε», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους τη χάρισε ο Σίλβα!!


Τους τη χάρισε ο Σίλβα

Παρότι ο Ολυμπιακός προερχόταν από δέκα ημέρες άδειας, ο Μάρκο Σίλβα χάρισε τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στους παίκτες, αφού διαπίστωσε πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Πολύ δυνατή ήταν και σήμερα η προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε τους παίκτες του να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση μετά τις δέκα ημέρες άδεια που είχε δώσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να τους «χαρίσει» την απογευματινή προπόνηση.

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε και ο Ερνάνι, ο οποίος αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην Πόρτο, καθώς δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στην Ισπανία βρίσκεται, από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ, έχοντας εξασφαλίσει άδεια λόγω ενός προβλήματος υγείας που έχει ένα από τα παιδιά του.

Εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο, ο μοναδικός παίκτης που παραμένει εκτός είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανησυχία για Κάρι στους Γουόριορς!!


Ανησυχία για Κάρι στους Γουόριορς

Ο Στεφ Κάρι ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στη γάμπα και οι Γουόριορς ίσως χάσουν τον MVP τους για κάποια παιχνίδια.

Φαίνεται πως κάποιοι μάτιασαν τον Στεφ Κάρι και τους Γουόριορς. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στην αριστερή γάμπα και ίσως χρειαστεί να χάσει κάποια από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του.

Οι «πολεμιστές» αντιμετωπίζουν απόψε τους Μάβερικς και αύριο τους Ρόκετς «… και είναι πιθανό να μην παίξει σε ένα από τα δύο ή και στα δύο. Θα εξαρτηθεί από το πώς αισθάνεται ο ίδιος», όπως δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Λιούκ Γουόλτον.

Ο Κάρι κάνει τη σεζόν της… ζωής του με 30,5 πόντους, 6,4 ασίστ και 5,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο οδηγώντας τους Γουόριορς στην καλύτερη εκκίνηση ομάδας στην ιστορία του ΝΒΑ με 29-1.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βγάζει φωτιές και στο bowling ο Λεβαντόφσκι!! (video)


Βγάζει φωτιές και στο bowling ο Λεβαντόφσκι (video)

Πολλά είναι τα ταλέντα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που εκτός από το σκοράρισμα έχει ξεχωριστές ικανότητες και στο bowling. Δείτε πως ο Πολωνός επιθετικός σαρώνει και στους διαδρόμους.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδιαφέρον Άουγκσμπουργκ για Φινμπόγκασον!!


Ενδιαφέρον Άουγκσμπουργκ για Φινμπόγκασον

Την ώρα που η Σέλτικ έκανε πίσω για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, η Άουγκσμπουργκ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ισλανδό φορ του Ολυμπιακού.

Αν μη τι άλλο, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει ζήτηση… Μπορεί η Σέλτικ να έκανε πίσω λόγω του μεγάλου κόστους αγοράς του Ισλανδού φορ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο εμφανίστηκε νέος μνηστήρας.

Σύμφωνα με την Bild, η δωδέκατη στην Bundesliga Άουγκσμπουργκ αναζητεί έναν σέντερ φορ και εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Φινμπόγκασον, ο οποίος την είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Ο 26χρονος άσος έχει ρόλο εφεδρικού στον Ολυμπιακό και δεν θα έλεγε όχι σε μετακίνηση σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ αφορά το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είναι εφικτό να «σπάσει» εφόσον όλες οι πλευρές το επιθυμούν. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σίγουρα πιθανό.
*Πηγή: sport-fm.gr*