Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Έβρεξε» αντικείμενα στο Λίβερπουλ!!

«Έβρεξε» αντικείμενα στο Λίβερπουλ
Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ δεν χωρίζει μόνο μια περιοχή στα δύο.

Ανάβει και τα αίματα.

Έβερτον και Λίβερπουλ έμειναν στο 2-2, την Κυριακή, με το πάθος να ξεχειλίζει σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες και με τον Λουίς Σουάρες να συγκεντρώνει -εκτός από υβριστικά συνθήματα- τα κέρματα των οπαδών των «ζαχαρωτών».

O άσος της Λίβερπουλ αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους φίλους της Έβερτον, ενώ και ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει καταφερθεί εναντίον του για την ευκολία με την οποία πέφτει, μετά από μαρκαρίσματα που δέχεται.

Οι οπαδοί της Έβερτον αποδοκίμασαν έντονα τον Ουρουγουανό επιθετικό, ενώ μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να πετάξουν και κέρματα προς το μέρος του.

Είναι το 82ο λεπτό, η Λίβερπουλ κερδίζει κόρνερ και ο Σουάρες αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια στο όλο θέμα. Δείτε το περιστατικό και την αντίδρασή του:






πηγή: england365.gr

Σαν μικρά παιδιά! (video)

Σαν μικρά παιδιά (video)
Μια φανέλα του Μπραντ Φρίντελ λίγο έλειψε να οδηγήσει σε διαπληκτισμό δύο μεσήλικες κυρίους μετά την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον. Οι δυο τους άρχισαν να τραβούν με μανία το «λάφυρο» προς το μέρος τους και να βρίζονται.

Τελικά η διαμάχη έληξε με έναν εκ των δύο να υποχωρεί και να παραχωρεί τη φανέλα στον άλλο, που όχι μόνο δεν είπε «ευχαριστώ», αλλά συνέχισε να του φωνάζει κι έβγαλε κάποιες λίρες για να τον πληρώσει, μάλλον… ειρωνικά.






πηγή: sport-fm.gr

«Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν μόνο άμυνα»

«Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν μόνο άμυνα»
Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κατάνια με τη Γιουβέντους, έδωσε ο Άντζελο Αλέσιο. Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» δήλωσε πως το γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε από το βοηθό του διαιτητή και πως οι παίκτες του πάγκου δεν είχαν καμία συμμετοχή στην απόφαση.

Είναι το γεγονός της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Η απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει ως οφσάιντ το κανονικό γκολ της Κατάνια, στον αγώνα με τη Γιουβέντους, έχει προκαλέσει έντονες διαμάχες και συζητήσεις στην Ιταλία. «Λάδι στη φωτιά» έριξε ο πρόεδρος της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, ο οποίος δήλωσε πως το γκολ ακυρώθηκε από τους παίκτες του πάγκου της «Γιούβε» που με τις διαμαρτυρίες τους ανάγκασαν τον βοηθό να σημειώσει μια ανύπαρκτη παράβαση.

Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, Άντζελο Αλέσιο, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό που «σημάδεψε» το ματς. «Από τον πάγκο δεν είδαμε τίποτε άλλο εκτός από το σηκωμένο σημαιάκι του βοηθού. Αυτά που έγιναν μετά δεν τα γνωρίζω. Πιθανώς το γκολ να μην έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά πρέπει να δεχόμαστε τα λάθη των διαιτητών όπως δεχόμαστε τα λάθη των παικτών», είπε ο Αλέσιο.

Ο πρόεδρος της Κατάνια, όμως, είπε πως οι διαμαρτυρίες του πάγκου της «Γιούβε» έπεισαν το βοηθό. «Κάποιοι παίκτες έτρεξαν προς το βοηθό, αλλά νομίζω πως την απόφαση την πήρε μόνος του. Κανένας από εμάς δεν τον ανάγκασε να πάρει μια απόφαση, που στο τέλος ήταν λανθασμένη. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό όμως. Η συνολική εικόνα του ματς ήταν υπέρ της ομάδας μου. Αξίζαμε τη νίκη, αφού είχαμε 11 τελικές έναντι 1, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν έκαναν κάτι άλλο από το να αμύνονται. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Κάτι λένε όλα αυτά», τόνισε ο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Δεν έκανε μεγάλη τρέλα ο Μοράτι»!

«Δεν έκανε μεγάλη τρέλα ο Μοράτι»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του για τη νίκη με 3-1 στη Μπολόνια, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ τόνισε πως η 8η εκτός έδρας νίκη της χρονιάς αποδεικνύει πως η Ίντερ είναι μια «συμπαγής» ομάδα που μπορεί να κυριαρχεί στα παιχνίδια, ενώ επισήμανε το γεγονός πως η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

Πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, την 8η φετινή εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Αριθμοί που δείχνουν πως η Ίντερ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και μετά το κακό ξεκίνημά της, έχει βρει το ρυθμό εκείνο που της επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους. Το «διπλό» στη Μπολόνια, με 3-1, ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που απέδειξε πως η δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Ο νεαρός κόουτς μετά το ματς ήταν πολύ χαρούμενος. «Είδα μια πολύ καλή Ίντερ. Εκτός από τις αρχές των δύο ημιχρόνων, όταν η Μπολόνια μας δυσκόλεψε μπαίνοντας δυναμικά, η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και μετά το 3ο γκολ, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να είμαστε επικίνδυνοι. Στο γκολ που δεχτήκαμε είχαμε μια λάθος αμυντική τοποθέτηση σε κόρνερ. Από κει και πέρα δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η 8η εκτός έδρας νίκη μας, αποδεικνύει πως η Ίντερ παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και είναι πολύ σκληρή και συμπαγής ομάδα, που δύσκολα χάνει», τόνισε ο Στραματσόνι.

Η Ίντερ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Συμφωνεί ο Στραματσόνι με αυτό; «Το βλέπω και εγώ πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου, αλλά είναι οι παίκτες εκείνοι που τις κάνουν πράξη. Χαίρομαι όταν βλέπω πως η δουλειά μας αποδίδει καρπούς. Θέλω να αποδείξω πως ο πρόεδρος Μοράτι δεν έκανε μεγάλη τρέλα με το να με εμπιστευτεί», σημείωσε με χιούμορ ο νεαρός προπονητής.

Για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αντόνιο Κασάνο; Υπάρχει κάποιο θέμα με τον ιδιόρρυθμο παίκτη; «Κανένα ζήτημα με τον Αντόνιο. Απλά στην τελευταία προπόνηση πιάστηκε στο σβέρκο και δεν μπορούσε να στρίψει το κεφάλι του. Ο Αντόνιο είναι ο επιθετικός που βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, οπότε θα τον έβαζα αν ήταν καλά. Μην ψάχνετε για θέματα εκεί που δεν υπάρχουν», απάντησε αυστηρά ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Προκαλεί ανησυχία η νέα ήττα!

Προκαλεί ανησυχία η νέα ήττα
Ανήσυχος με τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα της ομάδας του είναι ο Στέφανο Πιόλι. Ο προπονητής της Μπολόνια δεν ανέλυσε τους λόγους της ήττας της ομάδας του από την Ίντερ με 3-1, τόνισε μόνο πως πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τη Γιουβέντους, αν θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Προερχόταν από δύο εκτός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ, αφού έχασε με 1-0 τόσο από τη Φιορεντίνα όσο και από την Κάλιαρι. Η Μπολόνια, ωστόσο, δεν είχε πολλές πιθανότητες να σπάσει αυτό το αρνητικό μίνι-σερί με αντίπαλο την Ίντερ, που φέτος μοιάζει αχτύπητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Το τελικό 3-1 για τους «νερατζούρι» δεν προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους των «ροσομπλού», ωστόσο προκαλεί ανησυχία στον προπονητή Στέφανο Πιόλι, που ζητάει επιτακτικά βαθμούς για να μπορέσει να ανέβει η ομάδα του στη βαθμολογία.

«Έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο με την Ίντερ, έχουμε κολλήσει στη βαθμολογία, αφού αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα μας. Είναι καιρός να πάρουμε βαθμό, αν είναι δυνατόν από το επόμενο ματς κιόλας», είπε ο Πιόλι.

Το επόμενο παιχνίδι, όμως, είναι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. «Είναι ένα από τα ματς που μοιάζουν χαμένα πριν καν ξεκινήσουν. Αν και δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Ντιαμάντι, που είναι τιμωρημένος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε κάτι από εκείνη την αναμέτρηση», απάντησε ο προπονητής της Μπολόνια.

Για ποιο λόγο το παιχνίδι με την Ίντερ εξελίχθηκε τόσο άσχημα; «Δεν θα πω πολλά για αυτό το ματς. Μόνο πως ξεκινήσαμε καλά και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεχτήκαμε γκολ στο χειρότερο σημείο της Ίντερ. Αυτό δείχνει πως οι αντίπαλοί μας είναι μεγάλη ομάδα. Αποδείχτηκαν κυνικοί και μας τιμώρησαν. Όσο για την αποβολή μου, φταίω εγώ, αφού πέρασα έξω από τον οριοθετημένο χώρο», είπε με ειλικρίνεια ο Πιόλι.



πηγή: sport-fm.gr