Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πασσαλής: «Έχει στρατηγική ο Ιβάν Σαββίδης, βλέπει μακριά…»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη και το ΠΑΟΚ ο οποίος θα είναι μοναδικός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού σε βάθος χρόνου.


Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί, τον Ολυμπιακό. Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός όπως και η άμυνα που αρχίζει να δένει. Έρχεται και από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γαλλία. Ο Άρης βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του ώστε να αντιμετωπίσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ μπροστά από όλες τις ομάδες στο Πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει πιθανότητες αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης θα έχει μια ενδεκάδα όπως στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό με καλή αμυντική λειτουργία. Ο Αγκάνθο είναι θετικό ότι παίζει γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, επίσης σημαντικό θα είναι το πώς θα παίξουν οι αμυντικοί του Άρη καθώς θα πρέπει να προσέξουν τους Τοροσίδη και Χολέβας οι οποίοι θα ανεβαίνουν συνεχώς. Ο Γιαννιώτας και Καζναφέρης πρέπει να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους. Ο Μήτρογλου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί καθώς μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο και είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τον Άρη. Το παιχνίδι του Άρη θα είναι να κρατήσει το μηδέν, αν το κάνει αυτό και με την υποστηρίξει του κόσμου ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να αγχώνεται».

Για τη συνέχεια του Άρη και τους νεαρούς παίκτες:

«Ο Άρης θα κλιθεί να αντιμετωπίσει ομάδες που θα πρέπει να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει και εκεί πρέπει να φανούνε οι έμπειροι παίκτες του Άρη. Πρέπει να αναλογιστούμε και να δούμε που ήταν οι νεαροί παίκτες του Άρη πέρυσι, δεν πρέπει να τους φορτώνουμε βάρος στην πλάτη. Οι παίκτες αυτοί σε δύο-τρία χρόνια θα αποτελούνε τη νέα γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να τους καταστρέψουμε. Τα παιδιά αυτά βρίσκονται ένα βήμα πριν το όνειρο. Μια άσχημη διαχείριση μπορεί να οδηγήσει αυτά τα παιδιά στην απαξίωση, θέλει σωστή διαχείριση. Είναι κρίμα παιδιά με τέτοιο ταλέντο να χάνονται επειδή κάποιοι δεν τα διαχειρίζονται σωστά».

Για τους προπονητές:

«Ο κάθε παράγοντας έχει μέσα του το μικρόβιο του προπονητή. Οι περισσότεροι ζητάνε θαύματα χωρίς να βλέπουν που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν στόχους και συνήθως την πληρώνει ο προπονητής».

Για το αν μπορεί κάποια ομάδα να κοντράρει τον Ολυμπιακό και αν μπορεί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ:

«Τη φετινή χρονική στιγμή δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Ο Σαββίδης έχει στρατηγική και είπε ότι δεν θα κάνει μεταγραφές αλλά θα σβήσει πρώτα τα χρέη, κοιτάει μακριά και μελλοντικά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πολύ μπροστά από τις άλλες ομάδες αλλά ο μοναδικός ανταγωνιστής του σε βάθος χρόνου θα είναι ο ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: