Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Χάσαμε δίκαια»

«Χάσαμε δίκαια»
Ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι παίκτες του αντιμετώπισαν τις δυσκολίες του αγώνα με τη Νάπολι, ήταν μετά το τέλος του ματς ο Εουτζένιο Κορίνι. Ο προπονητής της Κιέβο παραδέχτηκε πως η Νάπολι άξιζε τη νίκη και δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τη φάση που η ομάδα του ζήτησε πέναλτι.

Από την αρχή φαινόταν σαν μια αναμέτρηση από την οποία δεν έχει απαιτήσεις για βαθμολογική συγκομιδή. Η Κιέβο Βερόνα φιλοξενούταν στο Σαν Πάολο, με αντίπαλο μια Νάπολι που προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, μία για το Καμπιονάτο και μία για το Γιουρόπα Λιγκ και δεν θα άφηνε άλλο ένα παιχνίδι να περάσει χωρίς νίκη. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους πίστευαν πως η Νάπολι θα έπαιρνε τους 3 βαθμούς, αφού με γκολ του Μάρεκ Χάμσικ νίκησε με 1-0.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Εουτζένιο Κορίνι, ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του. «Δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, που ήθελε τη νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα ήταν η κατοχή της μπάλας. Δεν καταφέραμε να γίνουμε επικίνδυνοι και να πιέσουμε την αντίπαλη άμυνα. Δυστυχώς, αν και βγάλαμε ένα ημίχρονο, στο δεύτερο οι αντίπαλοί μας μπήκαν καλύτερα και μας κέρδισαν με το γκολ του Χάμσικ», είπε ο Κορίνι.

Θεωρείτε πως η Νάπολι κέρδισε δίκαια; «Ναι, δίκαια επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Η ομάδα μου σήμερα φάνηκε βιαστική σε κάποιες φάσεις», έκρινε ο προπονητής του Κιέβο.

Ωστόσο υπάρχει μια φάση η οποία θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του αγώνα. Μια φάση που η ομάδα του διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Πελισιέ. «Η γραμμή της διοίκησης είναι να μην σχολιάζουμε τις αποφάσεις των διαιτητών. Θα μείνω σε αυτή τη θέση και δεν θα πω κάτι για αυτή τη φάση», δήλωσε ο Κορίνι, αρνούμενος να πει κάτι περισσότερο για μια φάση που μοιάζει… ύποπτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: