Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η μάχη της Νιόν

Βρύζας, Γκοντσάρεβα και δικηγόρου παραβρίσκονται στην εκδίκαση της έφεσης για την ευρωπαϊκή τιμωρία.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει πόσο πολύ τον απασχολεί το σοβαρό θέμα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης. Ο... μισός ΠΑΟΚ βρίσκεται σήμερα στην Ελβετία, όπου και θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να βάλει τις βάσεις ώστε ο ΠΑΟΚ του... Ιβάν Σαββίδη να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επιείκεια. Σήμερα ήρθε η ώρα της νομικής μάχης, εκεί όπου θα «παιχθούν» τα πάντα. Ο Βρύζας είναι και πάλι εκεί, αλλά μαζί του ως εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας είναι η Μαρία Γκοντσάρεβα. Εκεί ποντάρει πολλά η ΠΑΕ, που θα προσπαθήσει να πείσει για τις αλλαγές που θα γίνουν σε θέματα ασφαλείας. Στην Ελβετία θα είναι και ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης, όπως και ένας ακόμη νομικός από τη Γερμανία, με τον οποίο εκτάκτως θα συνεργαστεί η ελληνική ομάδα. 

Σε υπερασπιστικό επίπεδο δεν έχει και πολλά να πει ο ΠΑΟΚ όσον αφορά τα γεγονότα. Το βάρος θα πέσει στα ελλιπή μέτρα που... δεν πρόλαβε να πάρει η πλευρά Σαββίδη, αλλά και στο τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Η απόφαση μπορεί να βγει και μέσα στη σημερινή ημέρα.

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε, συνομίλησε, συσκέφθηκε και αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη. Οι επαφές του αφορούσαν το θέμα της έφεσης αλλά και της νέας διοίκησης, για την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να δώσει τη λίστα με τα 5-6 ονόματα στον Α.Σ. που -όπως λέγεται- θα βρει τρόπο να ζητήσει διορισμό από το Πρωτοδικείο, παρά τις σχετικές απεργίες των δικαστικών.

Το θέμα του Γκαγκάτση εξακολουθεί να «παίζει», με τις τελευταίες πληροφορίες να είναι θετικές για την παρουσία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: