Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μανίκας: «Η αστυνομία στο Βόλο λειτουργούσε σαν ιδιωτική security»

Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, μίλησε για όσα έγιναν χθες στο Βόλο, λέγοντας πως η αστυνομία λειτουργούσε σαν ιδιωτική security.

Αρχικά ανέφερε:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή, ότι ήδη έχουμε στείλει έγγραφες επιστολές από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και αύριο θα τους συναντήσουμε στην Αθήνα. Η αστυνομία στο Βόλο χθες λειτουργούσε σαν ιδιωτική security, γι? αυτό εμείς έχουμε ξεκινήσει μια μηνυτήρια αναφορά στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας. Όσοι από τον κόσμο είχαν προβλήματα στην Εθνική καλούνται να πάρουν τηλέφωνο από αύριο στην ΠΑΕ, για να μας βοηθήσουν στην όλη διαδικασία που θα ξεκινήσουμε από την αστυνομία».

Για το σε πιο βαθμό μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Ο Ηρακλής πρέπει να κερδίσει την Κυριακή και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Ο κόσμος έχει δείξει εδώ και χρόνια ότι βοηθάει, στηρίζει και πάνω απ? όλα προστατεύει την ομάδα. Όλοι θα είμαστε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε τη νίκη και με το καλό να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ».Πηγή: metrosport.gr

Τσιώλης : «Ο ΠΑΟΚ νίκησε γιατί ήταν πολύ καλύτερος»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αλλά και τη συνέχεια των πλέι-οφ.


Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Εγώ είπα από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα όποιος έπαιρνε χθες το παιχνίδι θα έπαιρνε και ένα ουσιαστικό προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος χθες. Ξαφνιαστήκαμε από την πίεση, την ένταση και τη διάρκεια στα τρεξίματα του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γι αυτό το λόγο δεν μπορέσαμε να κάνουμε ανάπτυξη του παιχνιδιού και να δημιουργήσουμε φάσεις. Περιμέναμε ότι θα ξεκινούσε πιέζοντας ψηλά, καθώς αν έχανε θα είχε λίγες ελπίδες στη συνέχεια. Εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις φάσεις που θέλαμε, λόγω της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟΚ και δε μας έδωσε χώρο».


Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας:

«Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε ποδοσφαιριστής. Έχει καλό ρόστερ με βάθος. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που κέρδισε χθες. Ο Λίνο χθες έβγαζε ένα πάθος στο παιχνίδι του που δεν έβγαζαν οι ΝτεΜπλάζις και Ναβάρο. Κανείς τους δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και ο ίνο ήταν ο κυρίαρχος της αριστερής πλευράς».


Για τις δηλώσεις που έκανε ότι οι ποδοσφαιριστές βιάζονται να τελειώσει η σεζόν:

«Το θέμα είναι πως και με τι δεδομένα ξεκινάς μια περίοδο. Ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε νωρίς προετοιμασία, σε λίγο καιρό κλείνουμε ένα χρόνο στα γήπεδα. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι τα πλέι οφ και πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε. Χθες χάσαμε μια ευκαιρία, έχουμε άλλη μια στην Τούμπα αν και δε θα είναι καθόλου εύκολα για εμάς. Σίγουρα δε θέλουμε και φέτος να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς την προετοιμασία μας».


Για το πλεονέκτημα που είχε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και αν θεωρείτε ακόμα το φαβορί για την πρώτη θέση:

«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά στα επόμενα παιχνίδια για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στην Τούμπα και να πάρει το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά. Εμείς από πλευράς μας θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ πίεση στην Τούμπα και να δούμε στο τέλος τι αποτέλεσμα θα βγει. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει το ποιος θα είναι το φαβορί για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί πάντως, έχοντας και το πλεονέκτημα των βαθμών».


Για τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο είπε:

«Έχουν προετοιμαστεί για τα πλεί οφ και έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος βλέπουν καθαρά αυτά τα 6 παιχνίδια και προετοιμάστηκαν κατάλληλα γι αυτά». Πηγή: metrosport.gr

Aνακοίνωση Super 3: «Όχι στη διχόνοια και το αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Super 3 παίρνει θέση για τις επικείμενες εκλογές για την ΠΑΕ Άρης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και στηλιτεύοντας παράλληλα την τακτική για μαζικές ανανεώσεις των μελών, που παραπέμπει, όπως αναφέρεται, σε άλλα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ψήφο μας λέμε όχι στη διχόνοια, όχι στην αλαζονεία, όχι στο αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς, όχι στην απαξίωση, όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην κακοδιαχείριση, όχι στους παράγοντες γλάστρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύνδεσμος.

Η ανακοίνωση: «Η θέση μας για την έλευση επενδυτή πιστεύουμε ότι έχει γίνει κατανοητή από όλους… Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σ?αυτήν την κατεύθυνση και να ανοίξουμε το δρόμο με όποιες κινήσεις χρειάζονται…

Φυσικά ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να απαξιώνουμε κι άλλο τους ήδη απαξιωμένους θεσμούς του συλλόγου… Εμείς καλούμε όλους και πρώτα εμάς να σοβαρευτούμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς ΚΜΑ, ΑΣ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην έλευση επιτέλους ενός δυνατού επενδυτή-χρηματοδότη…

Ταυτόχρονα εγγυούμαστε πως όταν και όποτε εμφανιστεί, εμείς θα «καθαρίσουμε» το δρόμο από κλαδιά, πέτρες και τρικλοποδιές… Όσο για τις επικείμενες εκλογές τα μέλη μας έχουν ελευθερία να επιλέξουν ότι νομίζουν σωστό για το μέλλον του συλλόγου… Παράλληλα όμως λέμε με την ψήφο μας όχι στη διχόνοια, όχι στην αλαζονεία, όχι στο αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς, όχι στην απαξίωση, όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην κοδιαχείρηση, όχι στους παράγοντες γλάστρα…

Λέμε ναι στην συνεργασία, ναι στην οργάνωση των πολλών και όχι του ενός, ναι στη διαφάνεια, ναι στη συζήτηση, όχι στη διχόνοια… Περιθώρια με την επιλογή να διχαστεί ο σύλλογος ξανά δεν υπάρχουν…

Η συσπείρωση είναι μονόδρομος και δυστυχώς ακόμα και στην τελευταία Γ.Σ. είδαμε με τα μάτια μας πως κάποιον-κάποιους δεν τους ενδιαφέρει αυτό… Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους μας… Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ μαζί μας…

ΥΓ. Δυστυχώς είδαμε τακτικές άλλων χρόνων με ομαδικές ανανεώσεις λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των εκλογικών καταλόγων… Γονείς, παιδιά, σκυλιά, γατιά… ελάτε όλοι… η κουτάλα έχει αρκετό μέλι…»

Γκουρλάκης: «Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει μπροστά»

Για το πλάνο που παρουσίασε ο Δημήτρης Ηλιάδης για την ΠΑΕ Άρης και τις επερχόμενες εκλογές, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolisσ» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο συνεργάτης του, Πολυδεύκης Γκουρλάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη έχει βαρεθεί από υποσχέσεις, θέλει διαφάνεια. Ο κ. Ηλιάδης έχει εξηγήσει αυτό που θέλει να προσφέρει στην ομάδα ξεκάθαρα και με διαφάνεια. Πρέπει να προχωρήσουμε στο μέλλον. Ή επανεκκινείται η ομάδα μας ή διαλύεται. Πρέπει να καταλάβουμε που έχουμε φτάσει, που μας έχουν οδηγήσει όλοι αυτοί τόσα χρόνια και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο κ.Ηλιάδης έχει εξηγήσει με σαφήνεια ένα διαχειριστικό πρόγραμμα στο οποίο δουλεύουμε αρκετούς μήνες. Τα λεφτά τα έχουμε, υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη, αλλά θα γίνει στο μέλλον».

Για το αν είναι εφικτό να συνεργαστούν Σκόρδας και Ηλιάδης: «Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, εγώ νομίζω ότι ο κ. Σκόρδας έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να συμβεί». Πηγή: metrosport.gr

Ψωμιάδης: «Ο Γκάλης μπορεί να προσφέρει πολλά»

Για την επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό , προτείνοντας να δωθεί στο Νίκο Γκάλη ο τίτλος του πρεσβευτή Καλής Θελήσεως, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.


«Η εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη ήταν καταπληκτική και συγχαρητήρια σε όσους το διοργάνωσαν και όσους έλαβαν μέρος. Αλλά η αγάπη για τον ίδιο τον Γκάλη δεν τελειώνει εκεί. Αυτό το νόημα είχε η επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Αθλητισμού και πρότεινα να του δώσουμε τον τίτλο του πρεσβευτή Καλής Θελήσεως για να μιλήσει για το μπάσκετ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Γκάλης μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Είναι εθνικό κεφάλαιο» τόνισε αρχικά.

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τη μέχρι τώρα δράση του στον ΠΑΟΚ, ανέλυσε: «Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη επαφή του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ, ήταν μέσω εμού, αλλά τότε δεν ευδοκίμησε. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν Ιβάν και για τον Άρη, τον Ηρακλή και την Καλαμαριά. Ο Ιβάν ήρθε να προσφέρει στη χώρα, δεν ήρθε μόνο για τον ΠΑΟΚ. Αν με ρωτούσατε θα κρατούσα τον Δώνη στα play-off. Πρέπει λίγο ο Σαββίδης να «ρίξει» βάρος στο θέμα των συνεργατών του. Δεν αρκεί ο Ζαγοράκης, πρέπει να βοηθήσουμε εμείς τον Ιβάν, αλλά και αυτός φέρνοντας στην ομάδα παλιές δόξες του «δικεφάλου» για να τον πλαισιώσουν διοικητικά. Δεν μπορεί να μην βρίσκεται στη διοίκηση ο Κούδας, για παράδειγμα. Πιστεύω πολύ στον Ιβάν».Πηγή: metrosport.gr

Στην Τούμπα από παντού!!

Πόλος έλξης δεκάδων τουριστών απ? ολόκληρο τον κόσμο αποτελεί ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα. Ο μύθος του θρυλικού γηπέδου της Θεσσαλονίκης έχει ταξιδέψει παντού.Οι καθημερινές παρουσίες ξένων επισκεπτών στην Τούμπα έστω και για μια φωτογραφία!

Πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκαν στο γήπεδο τέσσερις νεαροί Σέρβοι. Δήλωσαν αμέσως φίλοι της Παρτίζαν, θαυμαστές του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ζήτησαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν στο γήπεδο και στη Θύρα 4.
Λίγες μέρες νωρίτερα τρεις Νοτιοκορεάτες από τη Σεούλ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά μέσα σ? όλα έμαθαν για τον ΠΑΟΚ και ήρθαν στο γήπεδο για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Βιτόρια Γκιμαράες η σύνδεση με τον ΠΑΟΚ και η γνώση γύρω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν δεδομένη για έναν Πορτογάλο φίλαθλο, που όχι απλά ήξερε τον Βιεϊρίνια, αλλά και δεκάδες πράγματα γύρω από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr

Κωστένογλου: «Δυσκολότερο το παιχνίδι στην Τούμπα»

Για τη μέχρι τώρα εικόνα των play-off της Superleague, αλλά και για την μεταγραφή του Λοντίγκιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μεταγραφή του Λοντίγκιν: «Η Ξάνθη έχει μία πολύ καλή οργάνωση ως ομάδα, ο κάθε προπονητής μπορεί να δουλέψει απερίσπαστα. Από την πρώτη φορά που έκανα προπόνηση στην ομάδα, είδα τον Λοντίγκιν, τη διάθεσή του να δουλέψει. Περίμενα λίγο για να τον βάλω βασικό στην ομάδα. Το τολμήσαμε όμως και τελικά δικαιωθήκαμε. Είναι ένας τερματοφύλακας που δεν δέχεται το εύκολο γκολ. Εκπληκτική η παρουσία του όλη τη χρονιά και δικαίως καλέστηκε και στην Εθνική ομάδα. Έκανε όλα όσα του έλεγα να κάνει. Ήταν θέμα χρόνου το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα και πραγματικά δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε».

Για τα play-off: «Ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δικαίως βρίσκονται στα play-off. Ο Αστέρας από την άλλη δουλεύει εδώ και κάποια χρόνια πολύ καλά η ομάδα, αλλά και ο Σάκης Τσιώλης προσπαθούν για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ από τη δική του μεριά, στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν ήταν καλός , αλλά έχει στόφα μεγάλης ομάδας και απέδειξε με το χθεσινό παιχνίδι, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο για την αλλαγή προπονητή, εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα πρέπει να κρίνουμε τόσο νωρίς τα πράγματα. Αναγνωρίζω ότι ίσως κάτι να έπρεπε να αλλάξει, αλλά χρειάζεται πια ειδική στρατηγική μέχρι το τέλος των play-off.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι πιο δύσκολο. Η ομάδα της Τρίπολης είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας, αλλά από την άλλη και ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη νίκη στην έδρα του. Η ανησυχία του ΠΑΟΚ θα περιοριστεί αν κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Ενώ για τη δήλωση Σαββίδη πως ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα: «Μία τόσο μεγάλη ομάδα έχει δικαίωμα να βάζει υψηλούς στόχους. Αν καταφέρει να θέσει τον πήχη τόσο ψηλά και να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει, θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα». Πηγή: metrosport.gr

Σήμερα η συζήτηση με τον Σαρλ Ιτάνζ!!

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σαρλ Ιτάνζ (φωτό).

Ως γνωστό, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας τέθηκε στο περιθώριο από τη Δευτέρα, μένοντας εκτός προπονήσεων, και σήμερα θα ξεκαθαριστεί το μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ, που έμεινε και εκτός αποστολής του χθεσινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σήμερα αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση της ομάδας, αλλά το τι θα συμβεί αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας του με το Δικέφαλο παραμένει ανοιχτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Ιτάνζ παρουσιάζεται μετανιωμένος για το όποιο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, εκτιμώντας ότι υπήρξε και παρεξήγηση-παρανόηση σε όσα έγιναν και ειπώθηκαν, και οδήγησαν στην ξαφνική και αιφνίδια περιθωριοποίησή του από την ομάδα. Πηγή: metrosport.gr

Μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας και επιστολή σε Σαμαρά!!

Μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Βόλο, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, με την οποία γνωστοποιεί πως θα καταγγείλει εγγράφως στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όλα όσα συνέβησα, ενώ ενημερώνει ότι τα καταθέσει μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην εθνική οδό, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ενεργεί τα παρακάτω:

1) Έγγραφη καταγγελία στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
2) Έγγραφη καταγγελία στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και αυτοπρόσωπη παράσταση διαμαρτυρίας.
3) Έγγραφη καταγγελία και συνάντηση με όλους τους αρμόδιους για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, επιτελείς των κομμάτων.
4) Έγγραφη καταγγελία και παράσταση σε όλους τους αθλητικούς φορείς της χώρας (Γ.Γ.Α. – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ – ΕΠΣΜ).
5) Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ.Ταμβάκης Γεώργιος και κατά παντός άλλου υπευθύνου για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία με αφορμή τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα (Πανθεσσαλικό Στάδιο-Βόλος-Εθνική οδός).
Συλλογή στοιχείων για τα χθεσινά και
6) Καλούμε κάθε πολίτη που χθες παρεμποδίσθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά στην εθνική οδό, να συνεργασθεί με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για τις νόμιμες ενέργειες, με έξοδα αποκλειστικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
7) Καλούμε τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ που είναι νομικοί να συνδράμουν ΑΜΕΣΑ στη διαδικασία αυτή.
8) Τέλος, δηλώνουμε ότι θα προασπίσουμε τα καλώς εννοούμενη συμφέροντα του ΗΡΑΚΛΗ, των ΦΙΛΑΘΛΩΝ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με κάθε νόμιμο μέσο, δράση στην οποία καλούμε να συμμετέχει κάθε φίλαθλος και οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ".

Αυτόνομη Θύρα 10: «Το ταξίδι δεν τελείωσε ακόμα»

Ανακοίνωση στήριξης στην ομάδα εν όψει και του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ... ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ... ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ... ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!».

Ζίφκας: «Να δώσουμε φτερά σε αυτά τα παιδιά»

Για το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν που δίνει την Κυριακή ο Ηρακλής, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», η παλιά δόξα των «κυανολεύκων», Χρήστος Ζίφκας.

«Είχα την εντύπωση πως ο Ηρακλής παίζοντας καλύτερα στα εκτός έδρας, θα έπαιρνε τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Αρκετοί παίκτες αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα. Δυστυχώς ήρθε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά» τόνισε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναιτωλικό, είπε: «Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή. Πρέπει όσοι αγαπάν την ομάδα, αλλά και η ίδια η ομάδα πρέπει σηκώσουν το ανάστημά τους και να νικήσουν. Πρέπει να δώσουμε φτερά σε αυτά τα παιδιά! Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή.

Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί κατά πόσο θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ανταπεξέλθουν στην βαθμολογική πίεση». Πηγή: metrosport.gr

Λύθηκε το θέμα με τη βίζα!!

Ο Σέκου Ολίσε διευθέτησε το θέμα με τη βίζα του κι έτσι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Λύθηκε το θέμα με τη βίζα
Γρήγορο και αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Σέκου Ολίσε με την βίζα του.

Ο Λιβεριανός δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς πρώτα έπρεπε να ανανεώσει τη βίζα του.

Έτσι μετέβη οδικώς στην Αθήνα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πρεσβεία της χώρας του και διευθέτησε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το απογευματινό πρόγραμμα του «Δικεφάλου».Πηγή: sport-fm.gr

Πάει για Ουζουνίδη ο Πλατανιάς!!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο προπονητής του Πλατανιά για τη νέα σεζόν καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Βαρουξάκης επικοινώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και έδωσε τέλος στην συνεργασία τους.

Πάει για Ουζουνίδη ο Πλατανιάς
Ο Στέλιος Βαρουξάκης επικοινώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μια πληροφορία που ήθελε την πλευρά Αναστασιάδη να ζητά μια ολιγόωρη παράταση μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης ώστε να δώσει την τελική του απάντηση.Μάταια, όμως, καθώς οι εξελίξεις τον ξεπέρασαν. Ο Πλατανιάς φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Αναστασιάδη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Skoda Ξάνθης και ήταν ο νούμερο ένα στόχος του Πλατανιά αν δεν συνέχιζε ο Αναστασιάδης και τη νέα περίοδο. Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας.
Πηγή: sport-fm.gr

Αθανασιάδης ο τρίτος!!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης έγινε ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ, που πετυχαίνει γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μέσα σε μια σεζόν.

Αθανασιάδης ο τρίτος!
Μπορεί ο Στέφανος Αθανασιάδης να μην αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό (22/05) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κατάφερε, έστω και ως αλλαγή, να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Παράλληλα, έγινε ο τρίτος παίκτης, μετά τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Αντελίνο Βιερίνια, που πετυχαίνει γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε ο δικέφαλος μέσα σε μια σεζόν.

Μεγάλη αναφορά στο θέμα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αναφέρει τα εξής:

«Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν πέτυχε απλά το 23ο γκολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που πετυχαίνει γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα μέσα σε μια σεζόν. Είχαν προηγηθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Αντρέ Βιεϊρίνια την περίοδο 2010-2011.

Ο Κλάους «άνοιξε λογαριασμό» τον περασμένο Αύγουστο σκοράροντας εναντίον της Μπνέι Γεχούντα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ κλείνοντας την ευρωπαϊκή παρουσία του με 4 γκολ. Σε 26 αγώνες πρωταθλήματος έφτασε τα 13 γκολ, στο κύπελλο μέτρησε 5 γκολ και, πλέον, έχει σκοράρει και στα πλέι οφ, κάτι που είχε να κάνει από τα πλέι οφ της περιόδου 2010-2011, όταν είχε πετύχει το ένα από τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού.

Το συγκεκριμένο επίτευγμα θα μπορούσε να είχε πετύχει φέτος και ο Κώστας Κατσουράνης, αν βρισκόταν στην ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς με το χθεσινό του γκολ στην Τρίπολη έφτασε κι αυτός να έχει σκοράρει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις μετρώντας 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 1 στα πλέι οφ.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την σεζόν 2010-2011 σκόραρε και στις τέσσερις διοργανώσεις φτάνοντας τα 12 γκολ (7 πρωτάθλημα, 2 πλέι οφ, 1 κύπελλο, 2 Ευρώπη) σε 53 συμμετοχές. Ο Αντρέ Βιεϊρίινια, επίσης, βρήκε δίχτυα σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις εκείνη την περίοδο σκοράροντας 4 φορές στο πρωτάθλημα, 2 φορές στα πλέι οφ, 1 φορά στο κύπελλο και 4 φορές στην Ευρώπη. Αν, πάλι, διαχωρίσουμε τις κατηγορίες των Ευρωπαϊκών κυπέλλων (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ), θα δούμε ότι εκείνη την σεζόν Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια χρίστηκαν σκόρερ σε πέντε διαφορετικές (πρωτάθλημα, πλέι οφ, κύπελλο, προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ) διοργανώσεις».

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς διέψευσε εκ νέου τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ποια η στάση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Σέρβο άσο.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»
Μία ανάρτηση σε σελίδα του Facebook που φέρει το όνομά του προκάλεσε αναστάτωση χθες με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, μέχρι ο ίδιος να διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός με σημερινές του δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα κατέστησε σαφές πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω έτσι την απόφασή μου», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ», πρόσθεσε.

Πάντως οι πιθανότητες να ασχοληθεί με τον παίκτη ο Ολυμπιακός είναι λιγοστές, λόγω ηλικίας, κασέ και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα. Πηγή: sport-fm.gr

Αρέσει ο Φέγκρους στον Ολυμπιακό!!

Τον Καρίμ Φέγκρους φαίνεται πως έχει βάλει στην λίστα του ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αρέσει ο Φέγκρους στον Ολυμπιακό
Μπορεί να μην αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού να αποκτήσει τερματοφύλακα αλλά όλο και περισσότερο γυρίζει η ιδέα απόκτησης ενός γκολκίπερ στο μυαλό των «ερυθρολεύκων». Στη λίστα υπήρχε ο Λοντίγκιν αλλά από την στιγμή που καταλήγει στη Ζενίτ, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Από την ελληνική αγορά, ο Ολυμπιακός βλέπει τον Καρίμ Φέγκρους. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας του ΠΑΣ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και το κυριότερο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιο του. Στη συγκεκριμένη λίστα εκτός του Φέγκρους υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Ιτάνζ και Σηφάκη με την κάθε περίπτωση να έχει τις δυσκολίες της.

Για τον πρώτο ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ενώ για τον δεύτερο υπάρχει προβληματισμός αφού δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Πηγή: sport-fm.gr

Κρούση Σάλκε για Μανωλά!!

Διερευνητική κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να έκανε η Σάλκε. Παραμένει στο κόλπο και η Μονακό.

Κρούση Σάλκε για Μανωλά
Μία πρώτη επαφή έγινε με τον Ολυμπιακό από πλευράς Σάλκε για τον Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος». Η γερμανική ομάδα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον 22χρονο αμυντικό κι όχι μόνο στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια για το Champions League.

Οι «βασιλικοί μπλε» προορίζουν τον Μανωλά για να καλύψουν το κενό που αναμένεται να προκύψει με την επικείμενη πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που επίσης είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ήδη η Σάλκε, που θα συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League, έχει κλείσει τον Φελίπε Σαντάνα από τη Ντόρτμουντ για το κέντρο της άμυνας, αλλά φημολογείται πως μπορεί να διαθέσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά.

Πάντως επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από τους Γερμανούς, ούτε όμως και από τη Μονακό που επίσης παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον Κώστα Μανωλά.Πηγή: sport-fm.gr

Θέλουν να δέσουν τον Ορέστες!!

Στην παραμονή του Ορέστες κινείται η διοίκηση της Βέροιας.

Θέλουν να δέσουν τον Ορέστες
Μπορεί ακόμη η Βέροια να μην έχει βρει τον προπονητή με τον οποίο θα προετοιμαστεί και θα… πορευτεί την επόμενη σεζόν –τον οποίο αναζητεί στην ελληνική αγορά- ωστόσο η διοίκηση «τρέχει» το σχεδιασμό του ρόστερ.

Η «Βασίλισσα του βορρά» φαίνεται πως τα έχει βρει με τους Βεργώνη, Καλί, Μπάρμπα και Κοταρρίδη, ενώ όλα δείχνουν πως η ΠΑΕ θέλει να… δέσει και τον Ορέστες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του φέτος, έχοντας 26 συμμετοχές.Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά σε Ίσκο η Ρεάλ!!

Συνάντηση στα γραφεία της Ρεάλ είχαν ο πατέρας του Ίσκο και μέλη της διοίκησης της Μάλαγα. Κοντά στη μετακίνηση στους Μαδριλένους ο 21χρονος μεσοεπιθετικός.

Κοντά σε Ίσκο η Ρεάλ
Πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ίσκο. Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «βασίλισσας» συνάντηση της διοίκησης με αντιπροσωπεία εκείνης της Μάλαγα παρουσία και του πατέρα του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Ισπανός άσος θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας αρχικά αξίωσε το ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα του συμβολαίου για να παραχωρήσει τον Ίσκο, ήτοι 35 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Ρεάλ πρότεινε έμψυχα ανταλλάγματα για να μειωθεί η τιμή. Η προσφορά της «βασίλισσας» τελικά ήταν 20 εκατ. ευρώ συν τον Χοσέ Καγεχόν, ενώ η Μάλαγα φερόταν να προτιμά ως αντάλλαγμα τον Άλβαρο Μοράτα.

Οι δύο πλευρές κάνουν λόγο για μία πρώτη επαφή που έγινε σε καλό κλίμα και επιφυλάσσονται για νέες συζητήσεις τις επόμενες μέρες.Πηγή: sport-fm.gr

«Να δείξουμε ποιοι είναι οι άξιοι πρωταθλητές»

Έντονη είναι η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών αναφορικά με την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Να δείξουμε ποιοι είναι οι άξιοι πρωταθλητές»
Η τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα στη Football League και είναι λογικό ότι υπάρχει έντονη παραφιλολογία αναφορικά με τις αναμετρήσεις ομάδων που είναι αδιάφορες, με αυτές που πραγματικά «καίγονται» για την άνοδο.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην αδιάφορη Παναχαϊκή και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος με νίκη εξασφαλίζει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα.

Για να… προλάβει τους όποιους… ψίθυρους η διοίκηση των Πατρινών με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε τη θέση της για τον αγώνα της Κυριακής με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί όλους τους υγιείς οπαδούς της, αυτούς που πραγματικά και χωρίς ιδιοτέλεια αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα, να συμπαρασταθούν την Κυριακή στην νέα αυτή μεγάλη φουρνιά ποδοσφαιριστών οι οποίοι στα επόμενα χρόνια θα μας οδηγήσουν εκεί που αξίζει να είμαστε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι υπερήφανη για αυτούς τους 16χρονους, 18χρονους, 20χρονους και 22χρονους ποδοσφαιριστές της που μαζί με τον Πίτκα, τον Κωνσταντινίδη, τον Τέλλο και τον Καραμανλή θα κληθούν την Κυριακή να αποδείξουν σε όλη την Ελλάδα ότι στην Πάτρα υπάρχει μια ομάδα που δεν στήνει ούτε στήνεται και που εδώ και χρόνια κάνει αγώνα για να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή με επικεφαλείς τους δημιουργούς της ομάδας ΝΕΩΝ
κυρίους Τσαρτόλια και Παπαθωμά αλλά και την ιδιοκτησία κάνει αγώνα από την ημέρα που προσελήφθη ως προπονητής ο Αντωνίου να πείσει τους προπονητές τους να εμπιστευτούν αυτά τα 16χρονα, 18χρονα, 20χρονα 22χρονα παιδιά και χαίρεται που αυτό πραγματοποιείται.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου μέσα στο καλοκαίρι όλα τα παιδιά από την Πάτρα θα ονειρεύονται να έρθουν στην Παναχαϊκή και να γίνουν οι νέοι Δαβουρλήδες, Στραβοπόδηδες, Μιχαλόπουλοι, Ρήγες και Λεβεντάκοι και αυτή η μεγάλη μας ομάδα να ξανά ζήσει μέρες δόξας.

Κάνουμε έκκληση την Κυριακή να γεμίσουμε το γήπεδο για να δείξουμε ποιοι άξιζαν να είναι πρωταθλητές και να δείξουμε και ποια ομάδα του παρακράτους του ποδοσφαίρου με τους συνεργάτες της στην Πάτρα προσπάθησε να μας διαλύσει διακόπτοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
».

Κι άλλο ύποπτο ματς στη Football League!!

Ύποπτο προς χειραγώγηση είναι το ματς Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πιερικός για τη Football League, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 15 Μαΐου.

Κι άλλο ύποπτο ματς στη Football League
Σκιές για μία ακόμη φορά πάνω από ένα παιχνίδι της Football League. Όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πιερικός, που είχε διεξαχθεί στις 15 Μαΐου χαρακτηρίστηκε ως ύποπτη για χειραγώγηση από την UEFA.

Το ματς αυτό είχε λήξει 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν, αλλά πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΕΠΑΕ διαβίβασε την επιστολή που παρέλαβε μέσω της ΕΠΟ από την UEFA στα αρμόδια πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013.

Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος
».

Η επίθεση, έφερε αντίδραση!!

Δύο συλλήψεις έπειτα από επιθέσεις που σημειώθηκαν σε τζαμιά στο Κεντ και το Έσεξ, πραγματοποίησαν οι αγγλικές Αρχές, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη στο Γουολιτς του Λονδίνου.

Η επίθεση, έφερε αντίδραση
Η τρομοκρατική, όπως χαρακτηρίστηκε, επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αγγλική πρωτεύουσα και συγκλόνισε την κοινή γνώμη, έφερε αντίδραση…

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 43 ετών, έπειτα από επιθέσεις σε τζαμιά στο νοτιοανατολικό Λονδίνο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας εισέβαλε σε τζαμί του Κεντ με μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού του τόπου λατρείας των Μουσουλμάνων στο Έσεξ.

«Ήταν ξεκάθαρα επίθεση με εκδικητική διάθεση. Ήταν ξεκάθαρο από την πρόθεση που επέδειξε ο συγκεκριμένος άνδρας. Καταδικάζουμε ό,τι συνέβη στο Γουόλιτς με τη σφαγή του Βρετανού στρατιώτη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμάς» είπε ο γραμματέας του τζαμιού στο Έσεξ, Σίκαντερ Σαλέμι.

Επιπλέον, στην παμπ «Queen’s Arms» του Burrage Grove σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ αστυνομίας και εθνικιστών.
Πηγή: protothema.gr

Στο 42% ο φόρος στα μπλοκάκια!!

Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για τους φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα από μία πηγή βάζει το προσχέδιο του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Στο 42% ο φόρος στα μπλοκάκια
Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για τους φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα από μία πηγή (μισθωτοί, συνταξιούχοι, επενδυτές) βάζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» που παρουσιάζει σήμερα το προσχέδιο του νέου κώδικα φορολογίας εισοδήματος, προβλέπεται νέο σύστημα υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου για μισθωτούς και συνταξιούχους, αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 90% για όλους τους ελεύθερους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις, ενώ οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβληθούν το 2014 πριν τον Απρίλιο (όσοι δηλώνουν εισόδημα από τουλάχιστον δύο εργοδότες ή περιστασιακό εισόδημα). Ταυτόχρονα καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος επί των ακινήτων, ενώ οι αποζημιώσεις θα φορολογούνται απ' το πρώτο ευρώ.

Στο προσχέδιο, ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται άρθρο για τα τεκμήρια διαβίωσης και τις αποδείξεις. Υπάρχει όμως ένα άρθρο το οποίο δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, καθώς φαίνεται πως η κυβέρνηση αναμένεται την τρόικα.

Οι βασικότερες διατάξεις του νέου κώδικα προβλέπουν τα εξής:

1. Κάθε φυσικό πρόσωπο που αποκτά εισόδημα συντάσσει ετήσια φορολογική δήλωση στο έντυπο που ορίζει η φορολογική διοίκηση και υποβάλλει την ετήσια φορολογική δήλωσή του πριν την 1η Απριλίου του επόμενου φορολογικού έτους.

2. Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης:
α) φορολογούμενοι οι οποίοι αποκτούν εισόδημα από μισθωτή εργασία το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου στην πηγή, και
β) φορολογούμενοι οι οποίοι αποκτούν αποκλειστικά και μόνο εισόδημα από επενδύσεις το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου.

3. Τα φυσικά πρόσωπα που έχουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα και αποκτούν εισόδημα από μισθωτή εργασία από περισσότερους του ενός εργοδότες ή που αποκτούν περιστασιακό εισόδημα από μισθωτή εργασία μπορούν να υποβάλλουν δήλωση πριν την 1η Απριλίου προκειμένου να αξιώνουν επιστροφή φόρου εισοδήματος που έχει αποδοθεί. Δεν θα δίδονται επιστροφές φόρων κάτω των 50 ευρώ.

4.Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης για μισθωτούς και συνταξιούχους. Πλέον δεν θα γίνεται με τον μαθηματικό τύπο αλλά με ποσοστό ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος. Συγκεκριμένα, καθιερώνεται νέο σύστημα υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτηση φόρου στους μισθούς και τις συντάξεις. Στη νέα κλίμακα, που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2014, οι συντελεστές υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος θα επιβάλλονται απευθείας στα μηνιαία ποσά αποδοχών άνω των 800 ευρώ και θα κλιμακώνονται από 1% έως και 42%.

5. Καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος, ο οποίος επιβάλλεται με συντελεστές 1,5% και 3%, στα εισοδήματα από ακίνητα.

6. Καθορίζονται οι δαπάνες που εκπίπτουν για τις επιχειρήσεις καθώς και αυτές που δεν αναγνωρίζονται από την εφορία.

7.Οποιαδήποτε εφάπαξ καταβολή ή επιμίσθιο ή παροχές σε χρήμα ή είδος ή παρόμοιες πληρωμές πέραν του μηνιαίου εισοδήματος θα υπόκειται σε παρακράτηση φόρου με συντελεστή 42%.

8. Αποζημιώσεις για τη λύση ή καταγγελία της εργασιακής σχέσης θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ισχύει αφορολόγητο όριο για αποζημιώσεις έως 60.000 ευρώ.

9. Στο άρθρο 4 που προβλέπει την φορολογική κατοικία των νομικών προσώπων αναφέρεται ρητά σε ποιες περιπτώσεις μία νομική οντότητα θεωρείται φορολογικός κάτοικος Ελλάδας και με βάση αυτές ακριβώς τις διατάξεις θα φορολογείται η όχι στη χώρα μας. Ειδικότερα, μία νομική οντότητα θεωρείται φορολογικός κάτοικος Ελλάδας για οποιοδήποτε φορολογικό έτος, εφόσον:
α) συστάθηκε ή ιδρύθηκε σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο,
β) έχει την καταστατική έδρα του στην Ελλάδα, ή
γ) ο τόπος άσκησης πραγματικής διοίκησης είναι στην Ελλάδα οποιαδήποτε περίοδο στη διάρκεια εκείνου του φορολογικού έτους.

Πηγή: Protothema.gr

Έγραψε ιστορία!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΓΟΡ θα συμμετάσχει στα ημιτελικά των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών καθώς έκανε το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έγραψε ιστορία!
Τη συμμετοχή του στην ημιτελική φάση των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών εξασφάλισε ο ΑΓΟΡ. Η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε στην έδρα της με 88-65 του ΠΑΟΚ, έκανε το 2-0 κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και εξασφάλισε θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που είναι το καλύτερο πλασάρισμα που έχει καταφέρει ποτέ.

Τον νικητή της σειράς Ολυμπιακός-Απόλλων Πάτρας θα αντιμετωπίσουν οι Κρητικοί.

Ο Κάρτερ κορυφαίος των νικητών που είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Το ματς

Με… καταιγισμό από τα 6,75μ. ξεκίνησε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο και τους γηπεδούχους να παίρνουν γρήγορα προβάδισμα πέντε πόντων (11-6). Περίπατο οι… άμυνες εκατέρωθεν. Ροκάνισαν τη διαφορά οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου (16-15) με τον ΑΓΟΡ να βρίσκει και πάλι τρόπο να ξεφύγει με +6 στο τέλος της περιόδου (27-21).

Όσο πλούσιο ήταν επιθετικά το πρώτο δεκάλεπτο του ματς, τόσο… φτωχό ήταν το δεύτερο. Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν στο σκοράρισμα, κυρίως όμως οι φιλοξενούμενοι, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στους Κρητικούς να φτάσουν τη διαφορά αρχικά στο +10 (35-25) και στο τέλος του πρώτου μέρους να φτάνει το +21 (50-29).

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Κάρτερ έκανε το +24 (53-29) για ον ΑΓΟΡ με τον Κασελάκη να αναλαμβάνει δράση προσπαθώντας να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έτρεξε σερί 10-0 μειώνοντας σε 53-39 (-14), με το Ρέθυμνο ωστόσο να παίρνει προβάδισμα για την νίκη όταν και ολοκλήρωσε την περίοδο με σκορ 65-47.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έκαναν στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου την τελευταία του προσπάθεια. Μείωσαν στους 13 (67-54) όμως δεν μπορούσαν για το παραπάνω με τον ΑΓΟΡ να κρατά απόσταση ασφαλείας και να φτάνει εύκολα στη νίκη με 88-65.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 50-29, 65-47, 88-65

ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν 10 (2), Καλλινικίδης 7 (1), Προύιτ 13 (6 ριμπάουντ), Αγγελόπουλος 3, Τσαρουχάς, Τσόχλας 3 (1), Ντούβνιακ 6 (2), Κόμματος 8 (1), Κάρτερ 25 (7 ριμπάουντ), Λάτοβιτς 2, Πέτγουεϊ 11 (6 ριμπάουντ, 2 κοψίματα), Σιζόπουλος

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 20 (2), Κασελάκης 11 (3), Χαραλαμπίδης 4 (5 ασίστ), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 7, Δέδας 2, Μαργαρίτης 8 (5 ριμπάουντ), Παπαδόπουλος 6, Νικολόπουλος, Καλλές 2, Χρυσικόπουλος, Αμπαράς 5
Πηγή: sport-fm.gr

Κάρι, ένας θρήσκος… μονομάχος!!

Ο Ραμέλ Κάρι μίλησε στη SportDay για τη γρήγορη προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, τη σχέση του με το Θεό και το πρότυπο του «Μονομάχου» από την ομώνυμη ταινία.

Κάρι, ένας θρήσκος… μονομάχος
Βρίσκεται λίγες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό, αλλά «έδεσε» αμέσως με την ομάδα και ήδη την έχει βοηθήσει αρκετά. Ο λόγος για τον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος μίλησε στη SportDay για τη γρήγορη προσαρμογή, τους στόχους και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μόνο…

«Προσπαθώ να παίξω μπάσκετ. Αυτό που μου αρέσει, να μαθαίνω κάθε μέρα πράγματα και να βοηθάω την ομάδα μου. Γι' αυτό άλλωστε είμαι εδώ», τόνισε.

Όσο για το πού αποδίδει το γεγονός ότι μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας, ανέφερε: «Δύο πράγματα συνέβαλαν. Πρώτον, το σύστημα που έχει επιλέξει ο κόουτς το οποίο έγινε πολύ κατανοητό με τα όσα μου λένε κάθε μέρα στην προπόνηση και δεύτερον οι συμπαίκτες μου. Είναι απίστευτοι. Έχουν πολύ υψηλό IQ. Κανείς δεν είναι εγωιστής και ο καθένας θέλει να παίζει για τον άλλον. Έτσι το μπάσκετ γίνεται πολύ απλό».

Οι πρώτες οδηγίες που του έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν σαφείς: «Όταν έχεις ελεύθερα σουτ μη διστάζεις. Σούταρε, παίξε άμυνα και αγωνίσου για την ομάδα», δήλωσε.

Παρότι είναι καλός σκόρερ, δείχνει να μην παίζει με το ένστικτο, αλλά με το μυαλό. «Προσπαθώ. Όταν το κάνεις αυτό έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις λιγότερα λάθη», σχολίασε.

Ο ίδιος δηλώνει ευτυχής στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βιάζεται να μιλήσει για το μέλλον του. «Νιώθω χαρούμενος. Βέβαια ο βασικότερος λόγος ήταν ότι νικήσαμε, αλλά δίνω τα εύσημα στον κόουτς και στους συμπαίκτες μου γιατί αυτοί με βοήθησαν ώστε να μπω άμεσα στο πνεύμα του Παναθηναϊκού. Κοιτάζω παιχνίδι με παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή στο μέλλον. Το καλοκαίρι συνήθως έχεις διαφορετικές προκλήσεις. Θα δούμε. Το θέμα είναι να βοηθήσω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που θα είναι φοβερό», τόνισε.

Ήδη έχει ενημερωθεί τι εστί ντέρμπι «αιωνίων». «Έχω μάθει τι σημαίνουν αυτά τα ματς και όπως όσοι έρχονται στην ομάδα μαθαίνουν πολλές τρελές ιστορίες, έτσι και εγώ. Ανυπομονώ να γίνουν», δήλωσε.

Ο Ραμέλ Κάρι μίλησε επίσης για την ταινία που είναι οδηγός και για τη ζωή του, τον «Μονομάχο». «Είναι φοβερή ταινία. Σου δίνει μαθήματα για το πώς μπορείς να γίνεις leader. Ο μονομάχος ήταν ηγέτης ενός τεράστιου στρατού και στο Κολοσσαίο έκανε πράγματα που κανείς δεν περίμενε. Εγώ ηγέτης είμαι στην οικογένειά μου. Εντός παρκέ εξαρτάται από τις συνθήκες, αλλά για εμένα ο κόουτς είναι ο μονομάχος».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με το Θεό. «Αγαπάω πολύ τον Θεό. Τον λατρεύω. Σε όλα τα παιχνίδια που παίζω είτε είναι μετά το τέλος νικηφόρα, είτε έχουμε χάσει, είτε έχω παίξει καλά, είτε όχι πάντα τον σκέφτομαι και τον ευχαριστώ. Διότι ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα από μικρός. Να παίξω μπάσκετ, να είμαι ευλογημένος που αγωνίζομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο και να πληρώνομαι γι' αυτό που κάνω. Γενικά όταν κάνεις αυτό που αγαπάς και πληρώνεσαι, τότε αυτό αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό. Ποιος δεν θέλει να το κάνει αυτό; Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία με την οικογένειά μου. Ειδικά στις ΗΠΑ. Πάνω απ' όλα είναι ο Θεός. Κάθε απόφαση που θα πάρω είτε για το πού θα υπογράψω, είτε σε ποιο σχολείο θα στείλω τα παιδιά μου έχω και έχουμε ως οικογένεια τον Θεό στη σκέψη μας γιατί μας βοηθάει», δήλωσε. Πηγή: sport-fm.gr

Όλοι στο ίδιο σακί;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει ένα σχόλιο στο sport-fm.gr για το θέμα των αδειοδοτήσεων πολλών συλλόγων της Α΄ κατηγορίας.

Όλοι στο ίδιο σακί;
Σίγουρα είναι επώδυνη η διαδικασία της μη αδειοδότησης αρκετών συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Και δυσάρεστη όχι μόνο για τους συγκεκριμένους συλλόγους, αλλά και γενικά για όσους παρακολουθούμε ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι πολύ απλά κάποιες ομάδες στερούνται, μέσω των συνεπειών της μη αδειοδότησης, κάποιες ευκαιρίες μεγαλύτερης ενδυνάμωσής τους.

• Από την άλλη, όμως, πρέπει να σκεφθούμε κι ότι πρέπει να υπάρχει μία δικαιοσύνη στη Λίγκα μας. Δεν μπορεί να είναι στο ίδιο σακί οι σύλλογοι που πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και λειτουργούν σωστά και νοικοκυρεμένα, με τους συλλόγους που χρωστάνε δεξιά κι αριστερά και που τέλος πάντων δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Εάν δεν τους επιβληθούν κάποιες συνέπειες, ποιος μας λέει ότι δε θα κάνουν τα ίδια και τα ίδια, πάλι;

• Κανονικά οι επιπτώσεις θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες από τις μεταγραφές μέχρι κάποιο όριο. Αλλά για να μη χαλάσει εντελώς η ισορροπία του πρωταθλήματος, βρέθηκε αυτή η κατά κάποιο τρόπο μέση λύση. Και κατά την γνώμη μου, μία επιπλέον επιλογή θα ήταν μία διαφορετική μεταχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κάθε ομάδας, ώστε να εξασφαλίζονταν κάποιες οφειλές, π.χ. σε παίκτες κλπ, κλπ.

Κι αντί οι ομάδες που υποτίθεται πως θίγονται να φωνάζουν, θα ήταν πιο ωφέλιμο να κοίταζαν να έλυναν τα προβλήματά τους, αξιοποιώντας και τα περιουσιακά στοιχεία τους, δηλαδή κάποιους ποδοσφαιριστές τους….
Πηγή: sport-fm.gr

Ο «μαύρος πρίγκιπας» έφυγε νωρίς…!!

Σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια η Πάτρα κι όλη η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος, καθώς έχασε τον «μαύρο πρίγκιπά» της. Στις 23 Μαΐου 1992 η καρδιά του Κώστα Δαβουρλή σταμάτησε να χτυπά.

Ο «μαύρος πρίγκιπας» έφυγε νωρίς…
Δεν ήταν απλά ένας ήρωας, δεν ήταν ένας απλός παίκτης. Ήταν σύμβολο της Παναχαϊκής κι όλης της Πάτρας.

Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια και σε ηλικία 44 ετών, ο Κώστας Δαβουρλής άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του.

Γεννήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή εκεί και «έφυγε», όπως ήθελε. Μαζί με τους φίλους τους, σε ένα καφενείο στην Αγυιά, δίπλα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Το «μαύρο διαμάντι» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ακόμα και σήμερα ο μεγαλύτερος παίκτης που ανέδειξε η πατρινή ομάδα. Ξεκινώντας τη «μπάλα» ξυπόλυτος (κυριολεκτικά), βρέθηκε στην Παναχαϊκή, με την φανέλα της οποίας μεγαλούργησε. Την καθιέρωσε στη συνείδηση όλων των φιλάθλων, την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική το 1969, ενώ ήταν ο «πρωτομάστορας» στην ευρωπαϊκή της έξοδο το «μαγικό» 1974, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά ομάδα της επαρχίας.

Για δέκα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην «αγάπη» του (1964-74), μέχρι που ο Γουλανδρής... έσπασε τα κοντέρ και με περίπου 10 εκατομμύρια δραχμές (απίστευτα χρήματα τότε) τον πήρε στον Ολυμπιακό. Σε τρία χρόνια στους Πειραιώτες κατέκτησε μια φορά το νταμπλ (1975), όμως στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής. Δεν μπορούσε μακριά από την Παναχαϊκή του... Αφού συνέχισε εκεί για 8 σερί χρόνια (1978-85), έκλεισε τη σπουδαία καριέρα του στον Παναιγιάλειο (1986).

21 χρόνια μετά το θάνατό του, δεν υπάρχει άνθρωπος στην Πάτρα, μικρός ή μεγάλος που να μην ξέρει το όνομά του. Παραμένει σύμβολο για την πόλη. Το ιστορικό γήπεδο των «κοκκινόμαυρων», στην Αγυιά φέρει το όνομά του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον απόλυτο παίκτη που «γέννησε». Ανήκει στην «χρυσή πεντάδα» του συλλόγου, μαζί με τους Ρήγα, Στραβοπόδη, Καπανδρίτη, Μιχαλόπουλο. Κάτω από την θύρα 2 του σταδίου της Αγυιάς, η φωτογραφία του κοσμεί με την παρουσία της.

Στις καρδιές των Πατρινών (κι όχι μόνο) φιλάθλων δεν «έσβησε» ποτέ...Πηγή: sport-fm.gr

Ο Λεμπρόν είχε τον τελευταίο λόγο!!

Με καλάθι του Λεμπρόν Τζέιμς στην εκπνοή της παράτασης το Μαϊάμι επικράτησε 103-102 των Πέισερς κι έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής. Τριπλ-νταμπλ από τον «βασιλιά».

Ο Λεμπρόν είχε τον τελευταίο λόγο
Η τεράστια κλάση του Λεμπρόν Τζέιμς και η ολιγωρία των Πέισερς επέτρεψε στο Μαϊάμι να πάρει προβάδισμα με 1-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής. Οι πρωταθλητές με λέι απ του «βασιλιά» στην εκπνοή της παράτασης επικράτησαν 103-102, ενώ 2,2’’ πριν το τέλος οι τρεις βολές του Πολ Τζορτζ (που είχε στείλει το ματς στην παράταση με τρίποντο στην εκπνοή της τέταρτης περιόδου) από το φάουλ του Ντουέιν Ουέιντ πάνω του σε προσπάθεια για τρίποντο είχαν δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν.

Ο «βασιλιάς» τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ καταγράφοντας το ένατο τριπλ νταμπλ στην καριέρα του στα play offs. Ο Πολ Τζορτζ και ο Ντέιβιντ Γουέστ με 27 και 26 πόντους αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους, που θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την έδρα στο δεύτερο ματς της σειράς, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δωδεκάλεπτα: 22-21, 37-42, 64-65, 92-92, 103-102.

Χιτ: Τζέιμς 30 (10 ριμπ., 10 ασίστ), Ουέιντ 19 (6 ριμπ., 5 ασίστ), Μπος 17, Άντερσεν 16 (5 ριμπ.), Τσάλμερς 10, Άλεν 4, Μπατιέ 3, Χάσλεμ 2 (7 ριμπ.), Κόουλ 2.

Πέισερς: Τζορτζ 27 (5 ασίστ), Γουέστ 26 (5 ριμπ.), Χίμπερτ 19 (9 ριμπ.), Τ. Χάνσμπρο 10 (6 ριμπ.), Όγκουστιν 8, Στίβενσον 7 (12 ριμπ.), Χιλ 5 (7 ασίστ), Μαϊνμί, Γιανγκ, Τζόνσον. Πηγή: sport-fm.gr

Παρ’ το αλλιώς Νεϊμάρ…!! (video)

Μπορεί να θεωρείται ως το πιο «hot» όνομα του καλοκαιριού και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης να στρώνουν στα πόδια του εκατομμύρια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Νεϊμάρ δεν έχει και τις άτυχες στιγμές του…
Ο Βραζιλιάνος άσος, παρότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση παγκοσμίως, προσπάθησε να πιάσει ένα σουτ στην κίνηση και βρήκε… αέρα. Το αποτέλεσμα; Μια μεγαλοπρεπέστατη «ζεϊμπεκιά» και μια ωραιότατη τούμπα!
Δείτε το βίντεο:




Πηγή: onsports.gr

Στο Champions League ο νικητής του Europa!!

Σύμφωνα με πηγή της UEFA η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει τη συμμετοχή των νικητών του Europa League στο επόμενο Champions League.
Τα πάντα για να κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό το Europa League προσπαθούν οι άνθρωποι της UEFA και για το λόγο αυτό από τη σεζόν 2015-16 θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στους κανόνες της διοργάνωσης.
Η σημαντικότερη από αυτές είναι το γεγονός ότι ο νικητής του Europa League θα παίρνει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League δίνοντας έτσι ένα έξτρα κίνητρο στις ομάδες για να δουν με σοβαρό μάτι τη διοργάνωση.
Πηγή: onsports.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Κόλλησε» η Φλουμινένσε!! (video)

Η Φλουμινένσε δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Ολίμπια και έμεινε στο 0-0, οπότε θα κληθεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Παραγουάη.
Ο στόχος των φιλοξενούμενων φανερώθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα και αφορούσε την κατάκτηση «λευκής» ισοπαλίας. Εν τέλει, η Ολίμπια πέτυχε το στόχο της όντας «κλεισμένη» για 90 λεπτά. Μάλιστα ξεπέρασε και αποβολή του Εντουάρντο Αράντα στο 82ο λεπτό, όταν ο 27χρονος Παραγουανός αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από την πλευρά της, η Φλουμινένσε ανέλαβε εύκολα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι Λεάντρο και Ράινερ πρωταγωνίστησαν σε σημαντικές ευκαιρίες στο 4ο και στο 20ο λεπτό, αντίστοιχα, οι οποίες θα άλλαζαν τα δεδομένα της αναμέτρησης, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αμπέλ Μπράγκα πρόσθεσε έναν ακόμα επιθετικό στην ενδεκάδα μέσω του Ραφαέλ Σόμπις, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-Σάντα Φε (Κολομβία) 1-3 και 28/05
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-Ολίμπια (Παραγουάη) 0-0 και 29/05
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-Νιούελς Ολντ Μπόις 23 και 29/05
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 23 και 30/05
Ημιτελικά: Νικητές 3-4 και Νικητές 2-1



Πηγή: onsports.gr

Ατλέτικο Μινέιρο: Ουρλιαχτά για Ροναλντίνιο!! (video)

Χαμό στο πέρασμά του προκάλεσε ο Ροναλντίνιο στην Τιχουάνα του Μεξικό, όπου βρίσκεται η αποστολή της Ατλέτικο Μινέιρο.
Ακόμη και… ουρλιαχτά ακούστηκαν για τον Βραζιλιάνο αστέρα, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας της εθνικής Βραζιλίας για το Κονφεντερέισονς Καπ από τον ομοσπονδιακό προπονητή της «σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι.
Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στην Τιχουάνα για τον πρώτο προημιτελικό της ομάδας του με τον τοπικό σύλλογο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η υποδοχή που έτυχε ο άλλοτε άσος των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν δείχνει ότι ο «Ρόνι» λατρεύεται ακόμη και τώρα που δεν αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και μάλιστα σε όλον τον κόσμο.
Δείτε το βίντεο:



Πηγή: onsports.gr

Το γκολ του Ζιντάν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με το… δεξί!! (video)

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου πλησιάζει και δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν τις καλύτερες στιγμές όλων των τελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μία από αυτές είναι το τέρμα του Ζινεντίν Ζιντάν το 2002 στον τελικό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τότε, ο Γάλλος θρύλος είχε σκοράρει με μονοκόματο σουτ με το αριστερό.
Ένα παρόμοιο γκολ σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Πιλ και Σεντ Τζορτζ (2-2) για το Isle of Man’s Canada Life Premier League. Μόνο που ο πρωταγωνιστής που ονομάζεται Άντριου Κρενέλ σκόραρε με το δεξί.
Δείτε το βίντεο:



Πηγή: onsports.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κυριαρχία της Σάντα Φε στο Περού!! (video)

Ο 28χρονος Αργεντινός Αλφρέντο Ραμούα της Ρεάλ Γκαρκιλάσο πέτυχε το γκολ του αγώνα, αλλά η ομάδα του υπέστη εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σάντα Φε.
Η αναμέτρηση στο Περού άνοιξε το πρόγραμμα του προημιτελικού γύρου του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο οποίος κρίνεται μετά από δύο παιχνίδια, όπως όλες οι φάσεις μετά τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Εντούτοις, οι Κολομβιανοί «καθάρισαν» σε μεγάλο βαθμό τη συγκεκριμένη σειρά και βρέθηκαν ένα βήμα από τα ημιτελικά.
Ειδικότερα, ο 21χρονος αμυντικός Φρανσίσκο Χαβιέρ Μέζα άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό, ενώ στο 22ο ο Βίλντερ Μεντίνα διαμόρφωσε το 2-0. Ακολούθησε άστοχο πέναλτι του έμπειρου Μαουρίτσιο Μόντες στο 26ο λεπτό, που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες των γηπεδούχων για καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, στο 53ο λεπτό ο 25χρονος Τζέφερσον Κουέρο σημείωσε το 3-0. Στο 63ο λεπτό, ο Ραμούα μείωσε σε 3-1 με τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ευνόησε ελάχιστα την Γκαρκιλάσο, την οποία ουδείς περίμενε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-Σάντα Φε (Κολομβία) 1-3 και 28/05
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-Ολίμπια (Παραγουάη) Σε εξέλιξη και 29/05
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-Νιούελς Ολντ Μπόις 23 και 29/05
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 23 και 30/05
Ημιτελικά: Νικητές 3-4 και Νικητές 2-1



Πηγή: onsports.gr

Στοίχημα με το Gazzouxbet.

Καλημέρα σας. Μας χάλασε την τριάδα το ματς στα Γιάννινα χτες. Για σήμερα έχουμε τα παρακάτω:
130) ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ 2. Με οδηγό τη φόρμα και την προιστορία θα πάμε με την Κουόπιο. Οι γηπεδούχοι σε πολύ κακή φόρμα, οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν με 3 σερί νικηφόρα.
141) ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 1. Νίκη πάση θυσία για τους γηπεδούχους για να ανέβουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Καλή η Νόρκεπινγκ φέτος εδώ όμως θα πάμε με τους γηπεδούχους που θέλουν πιο πολύ τη νίκη.
142) ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΕΡΓΚΡΙΤΕ OVER. Μόνο για όσους παίζουν διαδυκτιακά. 7/7 over για τη γηπεδούχο. Όσα βάλουμε κι όσα φάμε.
143) ΓΚΑΙΣ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ 2. Η Χάμαρμπι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με οδηγό αυτήν θα πάμε στην οριακή νίκη των φιλοξενουμένων.
146) ΚΑΛΜΑΡ - ΕΣΤΕΡ 1. Βελτιώνεται σιγά σιγά η Κάλμαρ σε αντίθεση με την Έστερ που μετά το καλό ξεκίνημα βούλιαξε. Άσσος της φόρμας.
Επιλέξτε να ποντάρετε σε μονά αποδεκτά για όσους παίζουν διαδυκτιακά. Καλή τύχη σ'όλους. Για σχόλια στο Facebook στη σελίδα Gazzouxbet.

Οι «έξυπνες βόμβες»

Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει στα μουλωχτά και γρήγορα. Αλλιώς, πας παρακάτω. Γράφει ο Κώστας Βαϊμάκης.
Οταν λέμε στο ποδόσφαιρο για μεταγραφικές «βόμβες», εννοούμε παίκτες γνωστούς, από το πάνω ράφι, που συνήθως κοστίζουν έναν σκασμό χρήματα - είτε είναι ελεύθεροι και τα τσεπώνουν οι ίδιοι, είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο και παίρνει και η ομάδα τους.

Πλέον οι εποχές επιτάσσουν μεταγραφικές «έξυπνες βόμβες». Ψαγμένες τόσο, ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις, τον χαρακτήρα που θα του επιτρέψει να προσαρμοστεί γρήγορα και να μην αρχίσει να κάνει τρέλες σαν τον Πίνο και επίσης έγκαιρες, ώστε να προλάβεις να μιλήσεις μαζί του και να τον κλείσεις πριν πλακώσουν ομάδες με πιο γεμάτο πορτοφόλι.
Κυρίως οι «έξυπνες βόμβες» είναι έξυπνες, επειδή είναι μουλωχτές. Αν ακουστεί το ενδιαφέρον σου, πιθανότατα το πουλάκι θα πετάξει για αλλού. Κάποτε, που στον Παναθηναϊκό υπήρχαν λεφτά με τη σέσουλα, όλο αυτό θα ήταν απλά μια μικρή ενόχληση: θα ανέβαινε λίγο ή περισσότερο η τιμή του παίκτη, αλλά αν τον ήθελε πραγματικά η ομάδα, θα έδινε το κατιτίς παραπάνω και θα γινόταν η δουλειά. Τώρα αυτό είναι αδύνατον να γίνει: αν «βρωμίσει» η μεταγραφική προσπάθεια, πιθανότατα πάει για να καεί.
Στην περίπτωση του Ντελαπλάς της Ζούλτε Βάρεγκεμ, το καλό είναι ότι αποχωρεί ως ελεύθερος. Το κακό, ότι στο κόλπο είναι και η Σταντάρ Λιέγης, ίσως και η Βαλανσιέν. Τον Μπόρεκ της Ντούκλα Πράγας τον θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά όχι με τα 200 χιλιάρικα που ζητεί η ομάδα του. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, όμως, για να γίνει «ψαλίδι» περίπου στα μισά, ενδέχεται να χωθεί σφήνα κάποια άλλη τσέχικη ομάδα. Ο Μόρας ανέβηκε κατηγορία στην Ιταλία, άρα ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιό του και δεν νομίζω να θέλει να αφήσει το Καμπιονάτο και να έρθει ξανά στη μίζερη Ελλάδα, ειδικά απ' τη στιγμή που έκανε φέτος «αγροτικό» στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο Γιαννιώτας που έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από τον Αρη κι έχει πολύ χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης, ήδη ψάχνει και τον ψάχνουν ομάδες από Ελλάδα, ίσως κι από το εξωτερικό.
Όλες αυτές οι ιστορίες, λοιπόν, τρέχουν, αλλά είναι στον αέρα - ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες τόσες που είναι κρυφές. Από τις φανερές όμως, υπάρχει κίνδυνος να μην προχωρήσει καμία: ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε τα χρήματα, ούτε τον χρόνο, ούτε την πολυτέλεια να μπει σε διαδικασία αναμονής ή πλειστηριασμού. Κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «χτυπάει», να ζητεί μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση από τον εκάστοτε παίκτη ή/και την ομάδα του κι αν από απέναντι αρχίσουν τα «περιμέντε λίγο, θα δούμε, θα σας πω από βδομάδα, δώστε μου λίγο καιρό να συζητήσω και με άλλους», να προχωράει παρακάτω. Λόγω πανευρωπαϊκής οικονομικής κατάστασης, υπάρχουν ένα σωρό ψαγμένες «έξυπνες βόμβες».
Πηγή: SportDay

Η τελική ρύθμιση για τα χρέη στην εφορία. Από 15 ευρώ η δόση!!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι λεπτομέρειες της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο με αρκετές διαφοροποιήσεις από αυτές που είχαν αρχικά ανακοινωθεί, καθώς επί της ουσίας η δόση θα διαμορφωθεί ανάλογα με το εισόδημα και όχι με την οφειλή στην περίπτωση που το χρέος δεν ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.
Ολες οι ρυθμίσεις θα γίνουν με ηλεκτρονικό τρόπο και με αυστηρά κριτήρια, καθώς ο οφειλέτης θα πρέπει να πείσει τους εφοριακούς ότι έχει πραγματική αδυναμία εξόφλησης, να δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, κινητά και ακίνητα, τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και άλλα πολλά. Η καταληκτική ημερομηνία για ένταξη στη ρύθμιση είναι η 31/12/2013.
Το τρικ:
Μπορεί για κάποιους με χαμηλό εισόδημα 300,400 ή 500 ευρώ η δόση να διαμορφώνεται σε 15,20,ή 25 ευρώ σύμφωνα με το εισόδημα τους, αλλά σε καμία περίπτωση οι δόσεις δεν θα ξεπερνούν τις 100. Δηλαδή αν κάποιοι οφείλουν 5.000 ευρώ και μπουν στη ρύθμιση, αν και σύμφωνα με το εισόδημά τους θα έπρεπε να καταβάλουν τα παραπάνω ποσά κάθε μήνα, σύμφωνα με τον αριθμό των δόσεων η χαμηλότερη δόση θα διαμορφωθεί σε 50 ευρώ.
- για δηλωθέν μηνιαίο εισόδημα έως 500 ευρώ, η ελάχιστη δόση θα είναι 5%. Δηλαδή πχ 25 ευρώ για εισόδημα 500 ευρώ ή 20 ευρώ για μηνιαίο εισόδημα 400 ευρώ. Για εισοδήματα 300 ευρώ και κάτω, η δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 15 ευρώ το μήνα.
-από 500-1000 ευρώ το μήνα, η ελάχιστη δόση θα ανέρχεται στο 6%, δηλαδή 30-60 ευρώ το μήνα,
-για δηλωθέν εισόδημα 1000-1500 ευρώ η δόση θα είναι 7% ή 70-100 ευρώ το μήνα.
-για εισόδημα 1500-2000 ευρώ η δόση θα είναι 10%, δηλαδή 150-200 ευρώ το μήνα.
-για μηνιαίο δηλωθέν εισόδημα 2.000-5.000 ευρώ η μικρότερη δόση θα ανέρχεται σε 20% του εισοδήματος, δηλαδή πχ 400 ευρώ για εισόδημα 2.000 το μήνα ή 1000 για 5000 το μήνα.
-για πάνω από 5.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, η ελάχιστη δόση δε θα είναι μικρότερη από 30% fpress gr

Γήπεδο όπως... ΟΠΑΠ

Το επιχειρηματικό κόλπο γκρόσο της χρονιάς (ίσως και της δεκαετίας) ήταν η απόκτηση ποσοστού μετοχών του ΟΠΑΠ από το fund της Emma delta, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η διαδικασία μοιάζει σχετικά απλή, αν και πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα.
Στη δημιουργία του fund που κινείται για μια εταιρεία μπαίνει ένας δυνατός οικονομικά παράγοντας που κινεί τα νήματα και στη συνέχεια πλαισιώνεται -μοιράζοντας αναλογικά τα μερίδια- από συμπαίκτες στο πρότζεκτ. Με την ίδια επιτυχημένη λογική σχεδιάζει να κινηθεί ο «τίγρης» και στην υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σε αυτό το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ εκείνος είναι που θα ηγηθεί της διαδικασίας και θα κινεί τα νήματα, αναζητώντας συμπαίκτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Βέβαια, όταν αναφερόμαστε σε μερίδια και άνοιγμα σε συμπαίκτες, δεν πρέπει να συγχέει κανείς την υπόθεση με εταιρείες λαικής βάσης. Στην υπόθεση του νέου γηπέδου και στο σχέδιο Μελισσανίδη οι συμπαίκτες θα έχουν ως μίνιμουμ συμμετοχής τις 100.000 ευρώ και μετά θα αυξάνεται βαθμιαία (από μισό εκατ. ευρώ έως και 10 εκατ. ευρώ).
Υπό αυτό το πρίσμα κινεί τα νήματα ο Μελισσανίδης. Εχει δεδομένα την οικονομική στήριξη των Παππά, Χατζηιωάννου και (πιθανότατα) Γκούμα, που λειτουργούν ως βάση. Επειτα κάνει ανοίγματα σε δυνατούς επιχειρηματικά Ενωσίτες, όπως τους εφοπλιστές Δαλακούρα και Σαραντίτη. Απ' αυτούς ζητά αφενός να συμμετάσχουν και αφετέρου να επικοινωνήσουν την προσπάθεια και σε άλλους. Βέβαια, όσοι συμμετάσχουν στη διαδικασία θα έχουν σημαντικά κίνητρα και θα έχουν μερίδιο στο νέο γήπεδο. Πιθανότατα μέσω εκχώρησης που θα υπάρξει από την Ερασιτεχνική για κάποια χρόνια -όπως συνέβη στον Ολυμπιακό με τον Κόκκαλη- προς την ανώνυμη εταιρεία που θα δημιουργηθεί για να προχωρήσει τις διαδικασίες.
Μέχρι τώρα ο Μελισσανίδης δεν έχει συναντήσει καμία άρνηση στις επαφές του, αν και βέβαια δεν έχουν μπει χρήματα σε κάποιο ταμείο. Βέβαια, όπως σχολίαζε σπουδαίος εφοπλιστής «αν δώσεις τα χέρια με τον Μελισσανίδη και πεις οκ, είναι δύσκολο μετά να κάνεις πίσω», κάτι που δείχνει πως σε αυτό το επίπεδο αρκεί η συμφωνία κυρίων.
Με αυτόν τον τρόπο ο Μελισσανίδης μπορεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το γήπεδο. Εάν καταφέρει να συγκεντρώσει 15-20 εκατ. ευρώ μέσω του fund, θα κινηθεί για άλλες πηγές χρημαδοτησης με περισσότερη άνεση. Θα μπορεί να διαπραγματευθεί καλύτερα την ονοματοδοσία, θα πετύχει πολύ πιο εύκολα τραπεζικό δανεισμό (και σε μεγαλύτερο ύψος), θα μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Χωρίς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Τορίνο
Στο Τορίνο θα βρεθεί από απόψε το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να επιθεωρήσει το γήπεδο της Γιουβέντους. Ο «τίγρης» θα παραμείνει εκεί για μερικές ημέρες, έχοντας μαζί του ένα επιτελείο δικών του ανθρώπων που θα συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το στάδιο των Ιταλών, στα πρότυπα του οποίου θα κατασκευαστεί το νέο «σπίτι» της Ενωσης. Σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται τελικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού αποφασίστηκε από κοινού ο Σερβοέλληνας να μείνει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μαζί με τους Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο.
Τρέχουν οι εξελίξεις με το Ελληνικό
Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στην Ενωση όσον αφορά τις ετοιμασίες του γηπέδου στο Ελληνικό. Οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν εντατικά στη συγκέντρωση όλων των εγγράφων που απαιτούνται για την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία ολυμπιακών ακινήτων, προκειμένου να ξεκινήσουν και οι εργασίες καλυτέρευσης τόσο του χόρτου όσο και των εξωτερικών χώρων. Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου τα πάντα θα είναι έτοιμα, ένα χρόνικο διάστημα το οποίο έχει οριοθετήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Τοπογραφική μέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ειδικό συνεργείο βρέθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας», προκειμένου να πραγματοποιήσει τοπογραφική μέτρηση. Η χωροταξική μελέτη του οικοπέδου αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ώστε να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα στοιχεία που στη συνέχεια θα δοθούν σε αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες.
Πηγή: Goal

«Φευγάτοι» Καζναφέρης-Βελλίδης

Οι διόσκουροι του ΑΡΗ έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Σχεδόν απίθανη η παραμονή των δυο παικτών και του χρόνου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ειλημμένη είναι η απόφαση του Κώστα Καζναφέρη και του Μάρκου Βελλίδη να αποχωρήσουν από τον ΑΡΗ ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος το Σάββατο. Τα συμβόλαια των δυο παικτών ολοκληρώνονται και ήδη οι δυο παίκτες έχουν βάλει πλώρη για άλλες πολιτείες μετά από τρία χρόνια στην ομάδα. Έχουν ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους τους να αναζητήσουν ομάδες και δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να αλλάξουν γνώμη ακόμη και αν η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές επιδιώξει την παραμονή τους.

Για τον Βελλίδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ξάνθη, όμως ο Καστοριανός τερματοφύλακας περιμένει και κάτι καλύτερο από την Σούπερ Λιγκ. Όσο για τον Καζναφέρη που έκανε μια γεμάτη σε συμμετοχές χρονιά, θέλει να εξαντλήσει πρώτα όλα τα περιθώρια του εξωτερικού και στη συνέχεια να μελετήσει τις προτάσεις που θα προκύψουν από την ελληνική αγορά.

Για τους δυο παίκτες υπάρχει πάντα και η εκκρεμότητα των οφειλομένων τους από τον ΑΡΗ αφού τους οφείλεται συνολικά ποσό 250.000 ευρώ.allaboutaris com

Ώρα Άγγελου

Την οριστική απάντηση στη διοίκηση του Πλατανιά αναμένεται να δώσει σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ώρα Άγγελου
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να κάνει κινήσεις για το ρόστερ του Πλατανιά για τη νέα σεζόν αλλά ακόμα οριστική απάντηση δεν έχει δώσει. Η ώρα έφτασε όμως. Ο Άγγελος Αναστασιάδης σήμερα αναμένεται να απαντήσει οριστικά αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Κρητικών ή όχι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα τεχνικό και περιμένουν να ακούσουν την απάντηση του. Σε περίπτωση που είναι αρνητική ήδη έχει γίνει μια πρώτη έρευνα για αναζήτηση αντικαταστάτη και ψηλά στην λίστα φαίνεται πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πέρυσι στον πάγκο της Ξάνθης πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία.

Το παίρνει πάνω του για προπονητή ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το θέμα του νέου τεχνικού όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά τα χαμόγελα επέστρεψαν μετά την πρώτη νίκη στα πλέι-οφ επί του Αστέρα στην Τρίπολη και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτή είναι η απαρχή για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη διαδικασία.
Ωστόσο παράλληλα πρέπει να «τρέξει» και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, με κυριότερο θέμα αυτό του προπονητή. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα της εξεύρεσης του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον υπηρεσιακό Γιώργο Γεωργιάδη.
Ο Σαββίδης έχει δεχτεί ήδη τις εισηγήσεις των Ζαγοράκη, Τσιστιακόφ και Βρύζα, τις εξετάζει και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ υπάρχει και σενάριο που αναφέρει ότι ο επόμενος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα για να δει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Εξελίξεις με Γεωργιάδη

Το πολύ σοβαρό παράπτωμα, ηθικής τάξης, στο οποίο υπέπεσε ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ, Κώστας Γεωργιάδης, έχει εξοργίσει την οικογένεια του Αρη.

Ο κ. Γεωργιάδης, παρέκλινε από την επίσημη θέση του ΔΣ του φορέα για αυστηρή ουδετερότητα στο θέμα των επικείμενων εκλογών, προχωρώντας σε αθρόα εγγραφή νέων μελών, όντας ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής του Λάμπρου Σκόρδα!
Ηδη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ενώπιον του προέδρου της ΚΜΑ, ενώ δεν αποκλείεται να πιεστεί ακόμα και σε παραίτηση, προκειμένου να κατευναστούν οι αντιδράσεις και να επέλθει ηρεμία, δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Είναι χαρακτηριστική η παρέμβαση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για επικείμενη νοθεία: «Η θέση μας για την έλευση επενδυτή πιστεύουμε ότι έχει γίνει κατανοητή από όλους... Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σ' αυτήν την κατεύθυνση και να ανοίξουμε το δρόμο με όποιες κινήσεις χρειάζονται... Φυσικά ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να απαξιώνουμε κι άλλο τους ήδη απαξιωμένους θεσμούς του συλλόγου... Εμείς καλούμε όλους και πρώτα εμάς να σοβαρευτούμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς ΚΜΑ, ΑΣ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην έλευση επιτέλους ενός δυνατού επενδυτή-χρηματοδότη... Ταυτόχρονα εγγυούμαστε πως όταν και όποτε εμφανιστεί, εμείς θα "καθαρίσουμε" το δρόμο από κλαδιά, πέτρες και τρικλοποδιές... Όσο για τις επικείμενες εκλογές τα μέλη μας έχουν ελευθερία να επιλέξουν ότι νομίζουν σωστό για το μέλλον του συλλόγου... Παράλληλα όμως λέμε με την ψήφο μας όχι στη διχόνοια, όχι στην αλαζονεία, όχι στο αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς, όχι στην απαξίωση, όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην κακοδιαχείριση, όχι στους παράγοντες γλάστρα... Λέμε ναι στην συνεργασία, ναι στην οργάνωση των πολλών και όχι του ενός, ναι στη διαφάνεια, ναι στη συζήτηση, όχι στη διχόνοια... Περιθώρια με την επιλογή να διχαστεί ο σύλλογος ξανά δεν υπάρχουν... Η συσπείρωση είναι μονόδρομος και δυστυχώς ακόμα και στην τελευταία Γ.Σ. είδαμε με τα μάτια μας πως κάποιον-κάποιους δεν τους ενδιαφέρει αυτό... Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους μας... Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ μαζί μας... ΥΓ. Δυστυχώς είδαμε τακτικές άλλων χρόνων με ομαδικές ανανεώσεις λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των εκλογικών καταλόγων... Γονείς, παιδιά, σκυλιά, γατιά... ελάτε όλοι... η κουτάλα έχει αρκετό μέλι...», είναι η ανάρτηση στο site του Super 3, με τίτλο «Απάντηση στην επικείμενη νοθεία». novasport gr

Ακου τι λέει η Τρόικα στον Σαββίδη!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος πανικοβάλλεται με τις σκέψεις που του δημιουργεί η στάση της Τρόικα απέναντι σε έναν επιχειρηματία που θέλει να πληρώσει 11 εκατ. ευρώ για προηγούμενα χρέη μιας ΠΑΕ.
Ακόμη ένα σοκ δέχθηκαν όσοι μελετούν την ζωή του επαγγελματικού αθλητισμού, δηλαδή του ποδοσφαίρου, με τα μαντάτα που έφερε ο Ιβαν Σαββίδης και τις διαπιστώσεις στις οποίες αυτά οδηγούν. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Οτι εδώ και καιρό ζητά από την διοίκηση του κράτους να δώσει 11 εκατ. ευρώ ζεστά για να σβήσει τα παλιά χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο, και η Τρόικα επιβάλει στο κράτος την απαίτησή της να πληρώσει ο Ιβαν τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις που είχε “φάει” η ΠΑΕ στο παρελθόν επειδή οι προηγούμενοι δεν πλήρωναν τίποτα. Το μόνο που νοιάζει την Τρόικα είναι να μη σβήσει από τα βιβλία της την λογιστική απαίτηση της διογκωμένης οφειλής, για να δείχνει στα αφεντικά της ότι “τα νούμερα είναι εντάξει, βγαίνουν”. Κι ας ξέρει ότι αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να τα δει ποτέ.
Αυτή η τόσο ελληνική αντίληψη της Τρόικα για τον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζεται και να αντιμετωπίζει τα χρέη των εταιρειών προς το ελληνικό κράτος δεν είναι απλώς βλαπτική. Μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική, όπως στο παράδειγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι της λέει δηλαδή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε μια εποχή που οι μισές ΠΑΕ είναι χρεοκοπημένες, έτοιμες για λουκέτο και δεν πληρώνουν ούτε τις δόσεις των ρυθμίσεων των οφειλών τους προς το Δημόσιο, η Τρόικα του λέει του ΠΑΟΚ ουσιαστικά να μην πληρώσει, και μετά να κάνει αυτό που σήμερα κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, να τινάξει τα μυαλά της στον αέρα και να αφήσει απλήρωτα όλα τα φέσια προς το κράτος.
Είναι εντελώς απογοητευτικό να λειτουργεί η Τρόικα όπως λειτουργούσε επί δεκαετίες το ελληνικό κράτος. Το κράτος που άφηνε τις ΠΑΕ ανεξέλεγκτες, να κάνουν τη μια παρανομία μετά την άλλη, να αφήνουν απλήρωτα τα χρέη, να διακινούν μαύρο χρήμα, να κάνουν ένα σωρό οικονομικά και όχι μόνο εγκλήματα. Το κράτος που, για παράδειγμα, κοιτάζει κάποιον που έχει κλέψει 20 εκατ. ευρώ από το ταμείο μιας ΠΑΕ και δεν λέει να απονείμει δικαιοσύνη. Το κράτος που έκλεινε τα αφτιά του σε κάθε έκκληση για επιβολή της νομιμότητας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Το κράτος που άφησε όλο τον υπόκοσμο να μεταγραφεί από την νύχτα στην μπάλα και να κάνει τα νταβατζιλίκια του και τα στησίματά του και μάλιστα με κυβερνητικές ή πολιτικές πλάτες.
Πάνω που πάνε οι Ελληνες να βάλουν μυαλό, έρχονται οι Τροϊκανοί και τους κρατούν στην προηγούμενη αντίληψη. Τους βάζουν να λαμβάνουν αποφάσεις με κριτήρια εικονικά, όχι πραγματικά, επειδή τους νοιάζει μόνο να δείχνουν βιβλία που θα μοιάζουν, λογιστικά, εντάξει, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα και την προοπτική.
Μου είναι παγερά αδιάφορο το επιχειρηματικό, ατομικό συμφέρον του τάδε ή του δείνα επιχειρηματία της μπάλας. Τρέμω όμως με τις σκέψεις που η συμπεριφορά της Τρόικα μου δημιουργεί. Διότι αν μας καταδικάσει με τις σημερινές απαιτήσεις της, να μην αλλάξουμε ούτε τώρα, αυτή μου μοιάζει ότι θα είναι η χαριστική βολή. Πάνω που πάμε επιτέλους να αλλάξουμε μυαλό, οι λογιστές των δανειστών θα μας κάψουν μια για πάντα το κεφάλι. Και τις προοπτικές.
Πηγή: gazzetta.gr

Ο παπάς, ο Πάπας και η ελπίδα…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις επερχόμενες εκλογές στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τους υποψήφιους, αλλά και τους επενδυτές.
Μετά  και την Γενική Συνέλευση στo Αλεξάνδρειο έχω την αίσθηση ότι πολύς κόσμος κατάλαβε τι συμβαίνει και τι μπορεί να συμβεί στον ΑΡΗ.
Καταρχήν οι υποψήφιοι από… τρεις έγιναν δυο και αυτοί τελικά (Ηλιάδης-Σκόρδας) θα κατέβουν στις εκλογές το Σάββατο. Θα ξεκινήσω, λοιπόν, από τον τρίτο… πόλο και θα σημειώσω ότι και προσωπικά και θεωρώ και το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΑΡΗ απογοητεύτηκε γιατί είχαν γεννηθεί προσδοκίες.
Σας είχα σημειώσει ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πάρα πολύ απλά και στο παρελθόν τον φάγαμε τον παπά. Θέλω όμως να γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί το πιο εύκολο σήμερα είναι ο λαικισμός και ο αφορισμός.
Στην συγκεκριμένη, λοιπόν, περίπτωση μίας υπαρκτής εταιρίας υπήρξε παπάς. Τον παπά όμως δεν τον… τάισε ο Αναστάσης Αβάνογλου, τον οποίο θεωρώ αρειανό από τους λίγους (και με πράξεις όχι μόνο λόγια), αλλά του τον τάισαν.
Μάλιστα μου θύμισε τα λόγια και τις υποσχέσεις του άλλου… παπά, που και εγώ έφαγα και μάσησα μαζί με την πλειοψηφία του κόσμου του ΑΡΗ γιατί η μεθοδολογία ήταν η ίδια. Σε τέτοιο σημείο που θα μπορούσα εύκολα να σκεφτώ ότι ο ίδιος άνθρωπος μας τάισε τον παπά.
Ο Αβάνογλου είχε διαβεβαιώσεις ότι η εταιρία δέχεται να επενδύσει στον ΑΡΗ και περίμενε το χαρτί που θα έδειχνε και στην ΓΣ. Το περίμενε την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή, την Δευτέρα το πρωί και την Δευτέρα το απόγευμα, αλλά… πάπα-λα(ς). Το μέγα λάθος του είναι ότι δεν έκανε ο ίδιος τις επαφές, αλλά εμπιστεύτηκε κάποιον τρίτο που αποδείχθηκε μη αξιόπιστος.
Επαφές κάνει και με πολύ μεγαλύτερη εταιρία, αλλά για την ώρα θα το αφήσω στην άκρη γιατί το όποιο αποτέλεσμα θα υπάρξει μετά από δυο μήνες. Κάτι τέτοιο είπε και ο κ. Στεφανίδης σήμερα και δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε. Μέχρι τότε όμως πρέπει να υπάρχει διοίκηση. Και παρά την απογοήτευση ότι δεν πρόεκυψε κάποιος μεγιστάνας ή η εταιρία… βουνό ο κόσμος του ΑΡΗ οφείλει να αντιληφθεί ότι πρέπει, είτε να επιλέξει έναν εκ των Ηλιάδη-  Σκόρδα ή στην… χειρότερη των περιπτώσεων να επιλέξει ποιον θα απορρίψει. Εγώ αυτό θα κάνω…
Στην προεκλογική διαδικασία εκτός του… παπά που σας περιέγραψα παραπάνω, υπάρχει και ο Πάπας. Ο αλάνθαστος Πρόεδρος που μόνο αυτός ξέρει για αγωνιστικά, νομικά, οικονομικά, λογιστικά, μεταγραφικά και ότι άλλο θέμα μπορεί να απασχολεί μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.
Η ελπίδα ότι μπορεί να έχει μάθει από τα δικά του λάθη του παρελθόντος στην κυριολεξία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος με τους χειρισμούς μέσα σε λίγες μέρες της περίπτωσης Σηφάκη, που δεν παρέστη και εκδικάστηκε η υπόθεση, της υπόθεσης των μάνατζερ του Σανκαρέ, που επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δικάστηκε ερήμην, το θέμα της αδειοδότησης που άσχετα από το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα πάρει άδεια είναι αδιανόητο ότι δεν υπήρξε ένας εκπρόσωπός του στην ΕΠΟ και φυσικά τα δυο τεράστια θέματα της ΑΜΚ, που η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση και επιτίθονταν στα ΜΜΕ και το υπουργείο της επέστρεψε ως απαράδεκτη την αίτηση, δικαιώνοντας όσους φώναζαν και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την προσωρινή διοίκηση!!!
Το αποκορύφωμα φυσικά είναι το άρθρο 99. Απάτη, φαιδρή, απαράδεκτη χαρακτήρισε την αίτηση ο κ. Σκόρδας, δήλωσε βέβαιος ότι θα απορριφθεί και ζήτησε να επιστρέψουν τα λεφτά οι νομικοί, αλλά τελικά και πάλι δικαιώθηκαν οι νομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση. Ακόμα όμως και μετά την δικαίωση με το άνοιγμα της διαδικασίας ο άνθρωπος που διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα, λέει ότι η διαδικασία άνοιξε επειδή κοιμήθηκε ο Θεός!!! Κι αυτό το είπε στους κ.κ. Χριστοφορίδη, Τσομίδη στην συνάντηση που είχαν μετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τους και αντί για μπράβο, τους στόλισε κι από πάνω.
Είναι εκπληκτικό ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ την σημαντικότερη επιτυχία της φέτος για το άνοιγμα της διαδικασίας δεν το έχει ανακοινώσει στο επίσημο site της γιατί πολύ απλά αποτελεί ΝΟΜΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, αλλά και τεράστια επικοινωνιακή ήττα για τον κ. Σκόρδα. Το ότι μίλησε πρώτος για το 99 δεν σημαίνει ότι μόνο αυτός μπορεί να το… τρέξει πόσο μάλλον όταν αυτοί που σπούδασαν τη νομική αναφέρουν ότι ο δικός του τρόπος θα είναι καταστροφικός για τον ΑΡΗ.
Για όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στον ΑΡΗ, ίσα, ίσα μπορεί μόνο να αποτελέσει τροχοπέδη για την ΑΜΚ, το 99 και τον όποιο επενδυτή. Είναι εξοργιστικό να λέει ότι θα φύγει μόνο αν ο επενδυτής του φέρει 30 εκ ευρώ, όταν ο ίδιος δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια ή ότι ακόμα κι αν αποδειχθεί κακοδιαχείριση επί θητείας τους δεν θα αποχωρήσει και μάλιστα το πιο επίφοβο από όλα είναι ότι θα διοικήσει πάλι όπως διοίκησε τα προηγούμενα χρόνια! Να περιμένουμε δηλαδή κι άλλες Sportvision και Διγεννήδες!
Για τα δικά του λάθη δεν έχει πει ποτέ τίποτα και η επένδυσή του είναι τα λάθη της διοίκησης Αθανασιάδη. Εγώ λέω ότι κανείς από όσους βρέθηκαν από το 2004 ως το 2012 στην ομάδα δεν πρέπει να επιστρέψει γιατί άλλος με μεγαλύτερο κι άλλος σε μικρότερο ποσοστό έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Σε ποιο ποσοστό; Είναι και το περιβόητο πόρισμα που ακόμα περιμένουμε…
Για τον Ηλιάδη το μόνο που μπορώ να πω ότι αποτελεί ελπίδα η υλοποίηση των όσων είπε. Ελπίδα ότι θα μπει μέσω χορηγιών (το ενθαρρυντικό είναι ότι τα ονόματα που ανέφερε αφορούν μεγάλες εταιρίες και βέβαια τον κολοσσό Samsung) το 1,4 εκ ευρώ και θα βάλει από την τσέπη του όπως υποσχέθηκε τα υπόλοιπα χρήματα. Ελπίδα ότι τα λόγια θα γίνουν πράξεις.
Για μένα όμως από όσα είπε ο Ηλιάδης το σημαντικότερο είναι ότι θα στηρίξει την προσπάθεια των νομικών που χειρίστηκαν το 99 και πως θα φύγει σε μια μέρα αν έρθει επενδυτής. Φέτος ο ΑΡΗΣ σώθηκε χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους (Αργυριάδης, Χριστοφορίδης, Τσομίδης) και τον Χρ. Γρόλλιο.  Τον Ηλιάδη δεν τον ξέρω και να είναι σίγουρος ότι η κριτική που θα του ασκηθεί αν δεν υλοποιήσει τις υποσχέσεις του θα είναι μεγαλύτερη και από αυτή απέναντι στον Σκόρδα. Προσωπικά θεωρώ ότι η σωτηρία περνάει μέσω της προσπάθειας των παραπάνω νομικών και όποιος τους στηρίζει με βρίσκει σύμφωνο και όποιος τους πετάει λάσπη ή απαξιώνει την τεράστια προσφορά τους με βρίσκει απέναντί του. Και αυτή την φορά η… κρίση δρομολογείται με ένα μεγάλο αβαντάζ. Εκ του αποτελέσματος που δικαίωσε συγκεκριμένους ανθρώπους και τις ενέργειές του και ξεμπρόστιασε κάποιους άλλους.
Κατά τα άλλα ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι θέλει, αλλά η ουσία είναι ότι ο κόσμος πριν τις παραλίες ας περάσει να ψηφίσει. Η αποχή θα ευνοήσει τον… χειρότερο υποψήφιο με ότι αυτό συνεπάγεται γιατί χαμένος θα είναι μόνο ο ΑΡΗΣ.
ΥΓ1 Κανένας δεν πιστεύει στην ΚΜΑ και σήμερα γράφτηκαν 120 άτομα όλως τυχαίως. Μάλιστα καμιά δεκαπενταριά με φωτοτυπίες από ταυτότητες που πήγε μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ!!! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί απαξιώσαμε την ΚΜΑ και χρειάζεται ο επενδυτής. Αυτή την φορά όμως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΑΛΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ… ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ. Ο ανένταχτος κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο και αν δώσει το παρών και ψηφίσει θα πάρει την σωστή απόφαση.
Κι ας είναι η τελευταία φορά…
ΥΓ2 Πολλά μπράβο στα παιδιά του μπάσκετ για την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη. Το Παλέ αύριο πρέπει να είναι γεμάτο. Απλά…
ΥΓ3 Απίστευτα όσα (δεν) διαβάζω για ΠΑΟ και την μήνυση που έκανε ο αντιπρόεδρος του κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας. Δεν βλέπω πουθενά να γίνεται λόγος για υποβιβασμό γιατί λέει την καταγγελία την έκανε ο αντιπρόεδρος και όχι η ΠΑΕ. Στον ΑΡΗ βέβαια ελαφρά τη καρδία έγραφαν οι συνάδελφοι (ευτυχώς όχι και στο gazzetta) για υποβιβασμό παρόλο που και στον ΑΡΗ την αίτηση την έκαναν ο Πρόεδρος και Δ.  Σύμβουλος της ΠΑΕ. Στον ΑΡΗ για θέματα εμπορικού δικαίου και για αυτό δεν υπάρχει θέμα για το άρθρο 35 και το ξέρει και η ΕΠΟ, στον ΠΑΟ για διαιτησία και ΕΠΟ!!! Ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει, ο ΠΑΟ όχι!
Και η απειλή λένε για τον Αλαφούζο είναι να αποκλειστεί ο Μαρινάκης και οι άλλες ομάδες από την Ευρώπη που έτσι κι αλλιώς δεν θα παίξει ο ΠΑΟ. Αυτό είναι απειλή ή ευλογία για τον Αλαφούζο ρε παιδιά;
Πηγή: gazzetta.gr