Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Υπερχρεωμένος ο Ηρακλής!

Άνοιγμα τριών εκατ. ευρώ στην τελευταία χρήση και συνολικά χρέη 11,6 εκατ. ευρώ έχει η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της εταιρείας για το διάστημα από την 1/7/2009 μέχρι τις 30/6/2010.

Συγκεκριμένα, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος μπήκε μέσα 2,971 εκατ. ευρώ, αφού παρότι τα έσοδα άγγιξαν τα έξι εκατ. ευρώ, τα έξοδα ήταν περίπου τρία εκατ. ευρώ μεγαλύτερα. Από τα εννέα εκατ. ευρώ τα έξι αποδίδονται στο αγωνιστικό τμήμα, το 1,3 σε έξοδα διοικητικής λειτουργίας και 1,7 για έκτακτες ζημιές (χωρίς να διευκρινίζεται ποιες είναι αυτές). Σημειώνεται πως στη χρήση της προπερασμένης σεζόν παρουσιάστηκαν κέρδη 971.000 ευρώ, καθώς συνυπολογίστηκαν τα έσοδα από τις πωλήσεις των Ούρκο Πάρντο και Γιάννη Παπαδόπουλου.

Από τα συνολικά χρέη 11,6 εκατ. ευρώ, τα 2,1 εκατ. αποτελούν πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την εφορία, ενώ το συνολικό χρέος προς την εφορία είναι 6,2 εκατ. ευρώ και τα χρέη προς τρίτος 5,4 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με τα χρέη προς την εφορία, τα 4 εκατ. ευρώ είναι ρυθμισμένα, ενώ το ίδιο επιχειρείται να γίνει και με τα υπόλοιπα.

Το ποσό που απαιτείται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι 16 εκατ. ευρώ, αλλά από τη διοίκηση διαβεβαιώνουν πως τα 5,5 εκατ. ευρώ εξ αυτών είναι εξασφαλισμένα από τους ανθρώπους που ενίσχυαν οικονομικά το σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.

Η υπάρχουσα διοίκηση του «Γηραιού» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, επιρρίπτουν ευθύνες για τη δυσμενή κατάσταση του συλλόγου στον προκάτοχό του, Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του.

Επίθεση Γιάννη Τάκη κατά Ρέμου!

Στην ιστοσελίδα voria.gr φέρεται να μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, και μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας:
«Αιχμές για κακοδιαχείριση κατά του προκατόχου του, Αντώνη Ρέμου, αφήνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης, κάνοντας λόγο για 3 εκατ. ευρώ της χρήσης 2009 που έχουν γίνει άφαντα.
Ειδικότερα, με δηλώσεις του στη Voria.gr, ο κ. Τάκης επικαλείται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα 5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έσοδα της χρήσης 2009 χρησιμοποιήθηκαν όλα. Από την άλλη, από τα 6 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έξοδα, αποπληρώθηκαν μόλις τα 2 εκατ. ευρώ.
Ως εκ τούτου, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ διερωτάται πού πήγαν τα 3 εκατ. ευρώ των εσόδων, που αν είχαν χρησιμοποιηθεί για τις υποχρεώσεις της εταιρίας θα είχαν αφήσει μόλις 1 εκατ. ευρώ άνοιγμα για το 2009, ενώ υποστηρίζει ότι στους λογαριασμούς της ομάδας έχουν εντοπιστεί ασυνήθιστες κινήσεις, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, ο κ.Τάκης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του κ. Ρέμου, καλώντας τον «να σταματήσει το παραμύθι ότι έβαλε λεφτά στην ομάδα και να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες του».
Οι δηλώσεις δεν διαψεύστηκαν από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΗΠΕΔΟ»

Τους Μεσογειακούς αγώνες ζήτησε για να κάνει γήπεδο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός σε συνέντευξη του στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μπουγάτσα με Μπάλα» στο αθλητικό Μετρόπολις Σερρών. Τόνισε ότι δεν έχει έρθει καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στις Σέρρες γιατί.. οι πολιτικοί κοιμούνται!! όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δυστυχώς οι τοπικοί φορείς δεν ασχολούνται, όλα τα περιμένουν από εμάς. Το θέμα το έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Χρυσανθίδης ο οποίος και θα ασχολείται με το θέμα του γηπέδου καθώς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Δημοτικό θα είναι το γήπεδο. Στη Λάρισα δεν κινήθηκε ο κ. Πηλαδάκης. Στη Λάρισα γίνονται οι Μεσογειακοί αγώνες, κατάφεραν οι πολιτικοί να πάρουν τους Μεσογειακούς αγώνες. Φέρτε μου και εμένα τους Μεσογειακούς αγώνες και θα το κάνω εγώ το γήπεδο. Οι δικοί μας δυστυχώς όλοι κοιμούνται. Θα γίνουν στο μέλλον και άλλες διοργανώσεις. Ας φροντίσουν λοιπόν από τώρα να πάρουν μία διοργάνωση και θα το κάνω εγώ το γήπεδο». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Πέτρου Θεοδωρίδη που εξέθεσε άπαντες στο Νομό Σερρών φέρνοντας όλους προ των ευθυνών τους αφήνοντας συγχρόνως αιχμές για τον μεγαλομέτοχο της Α.Ε.Λ. Κώστα Πηλαδάκη.
Ήταν 15 Οκτωβρίου 2010 όταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης παρουσίασε σε εκδήλωση μαζί με τον δήμαρχο Λευκώνα Θεόδωρο Γεωργιάδη το σχέδιο για το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Ο στόχος που τέθηκε ήταν η δημιουργία του γηπέδου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», 18,000 θέσεων σε τρία χρόνια. Από τότε πλην της ταμπέλας που δεσπόζει στην περιοχή δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Ο κ. Θεοδωρίδης, στρέφει τα βέλη του προς τοπικούς φορείς που δεν έχουν σκύψει πάνω από τον αθλητισμό όπως συμβαίνει σε άλλες πόλης ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο από ποτέ καθώς το δημοτικό γήπεδο Σερρών και έδρα των «λιονταριών», αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα αν και πολλά εξ’ αυτών έχουν εξαλειφθεί. Παρ’ όλα αυτά και πάλι ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού καταλογίζει ευθύνες στο δήμο Σερρών καθώς δεν έχουν έρθει τα χρήματα ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του νοτίου πετάλου, αν και όπως διευκρίνησε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο.
«Προχωράνε τα έργα. Οι βάσεις και τα υποστυλώματα έχουν μπει. Σε δυο εβδομάδες τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί. Εκείνο που μένει να γίνει είναι να έρθουν τα λεφτά. Δυστυχώς δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ. Ούτε ο Δήμος ενδιαφέρεται ούτε κανένας. Ακόμα και τώρα όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα υποστυλώματα έχουν τοποθετηθεί κανονικά. Αυτά που έπρεπε να γίνουν γίνανε. Έχουν μπει τα πάντα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε τοποθετήσει και τα κολωνάκια μέσα που παραμένουν», τόνισε.
Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε περί.. «φίλων» τονίζοντας: «Φίλους εμείς τους θέλουμε όλους αλλά δε θέλουμε φίλους να μας σκάβουν το λάκκο. Από εκεί και πέρα κανονίζει ο καθένας την πορεία του. Δηλαδή αν είχαμε φίλους τους παλιούς τι θα γινόταν; Όταν λέμε παλιούς και νέους φίλους εννοούμε τους παλιούς και νέους παράγοντες».
Στο ερώτημα για το αν υπάρχουν παρέες στη Super League και αν αυτές οι παρέες είναι στρατόπεδα απάντησε: «Παντού υπάρχουν παρέες. …Παρέες, να μην το πούμε τόσο... Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες και θέλουν να επιβληθούνε στους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κόντρα μεταξύ τους και θέλουν να την πληρώσουν οι άλλες οι ομάδες. Δε θα μπούμε εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας όπως στρώνει έτσι κοιμάται».
Ο Πανσερραικός φέτος δεν τυγχάνει της διαιτησίας που έτυχε πριν από δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, και στο αν ευθύνονται οι νέες παρέες σε αυτό δήλωσε:
«Όχι δε θα το πάμε το θέμα σε αυτό το επίπεδο (παρέας), η διαιτησία καλυτερεύει. Εκτός από ορισμένους διαιτητές οι οποίοι δεν είναι ικανοί όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι στο γήπεδο μας με την Κέρκυρα, ο συγκεκριμένος διαιτητής που μας έπαιζε με τον Παναθηναϊκό (Μάνταλος) ήταν ο τέταρτος. Θέλω να πιστεύω ότι η διαιτησία καλυτερεύει και όταν υπάρχει φόβος και «αποκεφαλισμός» όπως έγινε σε ορισμένους διαιτητές οι υπόλοιποι κοιτάνε να συνετιστούν».
Τέλος για τον κόσμο αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τους οπαδούς του Πανσερραϊκών να μην μπαίνουν τελικά στο Ο.Α.Κ.Α. δήλωσε: «Εγώ είμαι πρόεδρος και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τους συνδέσμους. Για μένα δεν έγινε τίποτα. Εγώ έκανα το παν για μπούνε μέσα. Οι κύριοι ήθελαν να μπούνε με άλλο τρόπο. Η αστυνομία δεν το δέχτηκε. Είδατε τι γεγονότα είχαμε εκείνη την ημέρα και τι επεισόδια γίνανε. Εγώ προσφέρθηκα και τους έδωσα 15 προσκλήσεις σε όσους ήρθαν στο γήπεδο για την θύρα των VIP. Δεν είναι δυνατόν να ανοίξει θύρα για 15 άτομα. Τον Πανσερραϊκό δεν ήθελαν να δουν; Ήθελαν να δουν τα πρόσωπα τους στην τηλεόραση ή τον Πανσερραϊκό; Αφού η δυνατότητα να μπουν μέσα στο γήπεδο υπήρχε. Τους είπα αν θέλετε ελάτε να σας βάλω και μέσα σε ένα booth. Είναι λυπηρό σε ένα παιχνίδι να βλέπουμε άδειο γήπεδο στη θύρα 1 και 2. Ξέρετε ότι στο παιχνίδι με τον Άρη τη δεύτερη ημέρα ήταν δωρεάν και δεν μπορούσαμε να γεμίσουμε ένα γήπεδο με δωρεάν προσέλευση. Αυτό δε μας τιμάει. Προσπαθήσαμε πολλές φορές και με μείωση εισιτηρίων, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δωρεάν εισιτήριο και να μη γεμίσει το γήπεδο».Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Στοιχημα απο τον Redoto_BET

γεια σας αδερφια....
μια τριαδα εχω για σημερα χωρις πολλα πολλα καθως δεν εχω πολυ χρονο.παμε απευθειας στην προταση....

ΑΡΣΕΝΑΛ=1 ΜΕ ΜΕΙΟΝ -2,5 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ 1,85 ΒΕΤ365
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΟΒΕΡ ΣΤΟ 2,15
ΜΠΑΓΕΡΝ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,53
 ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365
Υ.Γ. ΕΙΧΑΜΕ 2111 ΜΕΙΟΝ 50 ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2061
χαιρετω μαγκες!

Κουφρέ: "Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Λεάντρο Κουφρέ δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.Σε δηλώσεις του στην κροατική ιστοσελίδα "sportal.hr", τόνισε την σημαντικότητα του αγώνα και την υποχρέωση της ομάδας του να κερδίσει το ματς, παρότι αναγνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο.ναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό θα μας δυσκολέψει πολύ. Ξέρουμε ότι είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για αυτή τη χρονιά. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ."

Για την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια: "Εδώ και πολύ καιρό παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, πληγώθηκε το ηθικό μας. Όμως, η ομάδα μας είναι πολλή καλή και πιστεύω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε πολύ καλοί. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να σκοράρουμε."

Ανακοινώθηκε ο Ιτάνζ!

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο του 2011. Θυμίζουμε πως η «κυανόλευκη» ομάδα είχε έρθει από την Τρίτη σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και το μόνο που απέμενε ήταν κάποια τελικά έγγραφα. Μάλιστα ο Ιτάνζ έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Την περασμένη σεζόν ο Ιτάνζ αγωνιζόταν στην Καβάλα, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Σαρλ Ιτάνζ. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας από την 1η Ιανουαρίου 2011».

Μάουρο Πόι: "Σημαντικό παιχνίδι"

Σημαντικό για τις βλέψεις της Ξάνθης, χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα, ο Μάουρο Πόι σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση ενώ διανύει την τέταρτη του σεζόν στην ομάδα, μετρώντας 78 συμμετοχές και 13 γκολ.




-Μάουρο, η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε 8 βαθμούς στις πρώτες 10 αγωνιστικές και 9 στις επόμενες τρεις… Γιατί πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;
"Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα. Απλά άλλαξαν τα αποτελέσματα. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι και σε κάποια άλλα όχι. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα στα τελευταία παιχνίδια κρατάμε τα θετικά αποτελέσματα και πάμε καλύτερα. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα όμως, πρέπει να συνεχίσουμε στους ρυθμούς αυτούς και να πάρουμε το παιχνίδι την Κυριακή για να κερδίσουμε κι άλλους πόντους".

-Εσύ μπορεί να μην έπαιξες εξαιτίας της θλάσης, όμως πίστευες τουλάχιστον στα δύο τελευταία αποτελέσματα. Πριν από τα παιχνίδια είχες «μαντέψει» τα σκορ…
"Όντως τα πίστευα γι’ αυτό και είχα πει τις... προβλέψεις στους συμπαίκτες μου, δείχνοντας ότι έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Πιστεύω στην ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και είμαστε ομάδα. Ατομικά εγώ μπορεί να μην αγωνίστηκα, αλλά όταν θέλεις να είσαι μία ομάδα σημασία έχει το σύνολο. Κάποια φορά θα παίξει ο ένας, κάποια ο άλλος...".

-Είσαι ικανοποιημένος από τους 17 βαθμούς και την 7η θέση που έχει η SKODA ΞΑΝΘΗ μετά την 13η αγωνιστική;
"Αν παρατηρήσει κανείς το πρωτάθλημα φέτος και την βαθμολογία βλέπει πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουν πάλι για την 1η θέση ενώ όλοι οι άλλοι βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Γι’ αυτό κι έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε ομάδα και να εστιάζουμε αποκλειστικά στο κάθε παιχνίδι. Κοιτώντας προς τα πίσω, πάντα μπορείς να λες ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Όμως αυτό δεν είναι καλό. Συγκριτικά με την βαθμολογική θέση που είχαμε πριν από 4 εβδομάδες με την τωρινή όμως, σίγουρα τα έχουμε πάει πολύ καλά".

-Τελικά ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να έρθει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε μία ομάδα;
"Είναι πολλά πράγματα μαζί. Η τύχη από μόνη της δεν λέει τίποτα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεχθήκαμε μόνο δύο γκολ ενώ έχουμε σκοράρει με περισσότερη συχνότητα απ’ ότι πριν. Σε ένα τέτοιο δύσκολο πρωτάθλημα αυτό που μετράει είναι η νίκη. Σίγουρα, αν είχαμε 30 βαθμούς θα ήθελα να παίζαμε καλύτερα...".

-Έμεινες εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου κι αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά που δεν αγωνίστηκες. Πλέον είσαι αισθάνεσαι έτοιμος;
"Νομίζω ότι είμαι καλά. Δεν ξέρω αν θα παίξω, πάντως αισθάνομαι πολύ καλά".

-Ακολουθεί το παιχνίδι με την Καβάλα. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο καθώς είναι γειτονικό ντέρμπι...
"Ναι όντως, αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Πρέπει να έχουμε πάθος, δύναμη και γενικά κάτι... έξτρα για να κερδίσουμε. Και για μας αλλά και για τον κόσμο μας, τον οποίο και περιμένουμε να μας βοηθήσει. Αν πάρουμε κι αυτούς τους τρεις βαθμούς τότε μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλότερα. Είναι πολύ σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι για τις βλέψεις της SKODA ΞΑΝΘΗ".

-Τα δύο προηγούμενα χρόνια και κόντρα στον Πανθρακικό σημείωσες γκολ και ενάντια στην Καβάλα. Είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο και την ερχόμενη Κυριακή;
"Δεν μπορώ να το πω αυτό. Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι να κερδίσει η ομάδα. Δεν με πειράζει καθόλου αν δεν σημειώσω γκολ, αρκεί να φτάνουμε στον στόχο μας".

-Είσαι 29 χρονών και ένας από τους παλιότερους στην ομάδα μετρώντας 78 συμμετοχές και 13 γκολ. Οι φιλοδοξίες σου ποιες είναι;
"Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Πάντα κοιτάω το κοντινό μέλλον και θέλω να πετυχαίνω τους άμεσους στόχους μου. Θέλω να είμαι υγιής και παιχνίδι με το παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος. Αυτή τη στιγμή οι φιλοδοξίες μου ταυτίζονται με αυτές της SKODA ΞΑΝΘΗ".

-Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στη SKODA ΞΑΝΘΗ πως αισθάνεται ο Μάουρο Πόι;
"Αισθάνομαι άνετα, θα έλεγα σαν... το σπίτι μου! Η Ξάνθη είναι μικρή αλλά όμορφη και ήρεμη πόλη κι έχω συνηθίσει τα πάντα εδώ".

-Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι χαρούμενοι από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχεις κάτι να τους υποσχεθείς για τη συνέχεια;
"Κάτι συγκεκριμένο είναι δύσκολο να υποσχεθώ. Πάντα όμως θέλω να ξέρουν ότι προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας κι ελπίζω να είναι συνέχεια δίπλα μας. Είναι σημαντικό να είναι κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε...".

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δοκιμή εντεκάδας με Αθανασιάδη προωθημένο

Σε δοκιμή εντκάδας για τον αγώνα με τον Ηρακλή προχώρησε ο Χάβος, βάζοντας τον Αθανασιάδη προωθημένο, τον Μπαλάφα στα χαφ, τους Σνάουτσνερ και Σαβίνι στα άκρα της άμυνας και τον Κρέσιτς τερματοφύλακα.

Σε δοκιμή εντεκάδας με αρκετά νέα πρόσωπα, αναγκαστικά λόγω των πολλών τραυματισμών, προχώρησε ο Μάκης Χάβος ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ηρακλή στη Τούμπα. Στο οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, με τους βασικούς επανέφερε τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα δυο άκρα της άμυνας, δεξιά τοποθέτησε τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Σαβίνι. Και οι δυο επέστρεψαν μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό, αλλά συμμετείχαν κανονικά στη προπόνηση, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι και θα παίξουν το Σάββατο, αφού μπήκαν σταδιακά στο πρόγραμμα και έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος. Το δίδυμο των στόπερ αποτέλεσαν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, ενώ έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση του Μπαλάφα μαζί με τον Γκαρσία στα αμυντικά χαφ, κάτι που σημαίνει ότι ο χαφ από την Άρτα θα αγωνισθεί για πρώτη φορά φέτος ως βασικός στον αγώνα με τον Ηρακλή, από την στιγμή που θα είναι απών ο τραυματίας Βιτόλο. Στο δίτερμα ο Φωτάκης, ο οποίος επανέρχεται μετά την τιμωρία του, έπαιξε σε ρόλο επιτελικού, ενώ στην επίθεση ο νεαρός Αθανασιάδης αγωνίσθηκε ως προωθημένος, με τον Σαλπγγίδη (δεξιά) του και τον Βιερίνια (αριστερά) του. Η διάταξη της ομάδας των βασικών ήταν η γνωστή (4-2-3-1).

Απόντες από το τοπικό ντέρμπι θα είναι οι τραυματίες Ζουέλα, Βιτόλο, Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ, ενώ ο Ίβιτς θα δοκιμάσει τη Πέμπτη για να δει σε τι κατάσταση είναι. Το ευχάριστο είναι ότι ο Λίνο προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί την γρήγορη επιστροφή του στην 11άδα και κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περισσότερο αισιόδοξους.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Εκτίει απέναντι στην ΑΕΚ ο Επστάιν

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά αρκετές απουσίες, αφού οι τραυματίες Βενέτης και Καλαντζής δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν θα προλάβουν να αποθεραπευτούν. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Δημήτρη Κοντοδήμου, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο και δεν προπονείται. Μοναδική ευχάριστη είδηση για τον τεχνικό της Κέρκυρας, είναι η επιστροφή του Κωνσταντόπουλου σε κανονικό ρυθμό προετοιμασίας, με τον διεθνή τερματοφύλακα να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναφορικά με τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Επστάιν, ο Γερμανός επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζιμπούρ, δοκιμάστηκε ο Λουσέν

Σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθε ο Ράφικ Τζιμπούρ στην προπόνηση της Τετάρτης, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, γεγονός που μαρτυρά ότι πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δραστηριότητα. Όπως όλα δείχνουν ο Αλγερινός επιθετικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι στο παιχνίδι με τη Ζενίτ την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου καθώς πολύ δύσκολα ο προπονητής θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή.


Στην προπόνηση πήρε μέρος ο Πιτέρ Λουσέν, στο πλαίσιο της δοκιμής του από τον Μανόλο Χιμένεθ με προοπτική την απόκτησή του από την ΑΕΚ. Ο Γάλλος μέσος ικανοποίησε με την παρουσία του καθώς δεν έδειξε να φοβάται να βάλει τα πόδια του στη "φωτιά". Ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα έως και το τέλος της εβδομάδας προκειμένου ο Χιμένεθ να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ενάμισι χρόνο πριν στους χιαστούς. Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα να περάσει από ιατρικά τεστ και εφόσον το πράξει επιτυχώς η ΑΕΚ θα κινηθεί λογικά για την απόκτησή του, προτείνοντάς του συμβόλαιο με απολαβές ανάλογες με τον αριθμό των συμμετοχών του για τους επόμενους 6 μήνες και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Εξάλλου ο Σεμπάστιαν Σάχα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λεονάρντο έκανε ατομικό και φυσιοθεραπεία. Οι δύο παίκτες μαζί με τους τιμωρημένους Νασούτι και Ντιόπ, δεν αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΛ την Κυριακή.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Τελειώνει ο Μπενίτεθ, αναλαμβάνει ο Λεονάντο

Ο Λεονάρντο θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της Ιντερ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Οι «νερατζούρι» δεν διανύουν και την καλύτερή τους περίοδο, καθώς καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας διαφορά δέκα βαθμών από την πρώτη Μίλαν ενώ παράλληλα, πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που παρατηρούνται. Αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ η εικόνα της Ίντερ δεν είναι η καλύτερη, καθώς χθες γνώρισε βαριά ήττα από τη Βέρντερ στη Βρέμη με 3-0 γεγονός που της στοίχισε την πρώτη θέση στον όμιλο, κάνοντας έτσι την μετέπειτα πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αρκετά πιο δύσκολη.
Σύμφωνα με το FCinter1908.it, ο «ισχυρός» άνδρας της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον άλλοτε προπονητή της Μίλαν, Λεονάρντο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας φέρεται να προσφέρει στο Βραζιλιάνο κόουτς μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας έτσι ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, κάτι που ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει με την μέχρι τώρα παρουσία του.
Την περασμένη Δευτέρα, ο Μοράτι είχε εκφράσει την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Μπενίτεθ και πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «νερατζούρι» αλλά φαίνεται πως η βαριά ήττα της κατόχου του βαρύτιμου τροπαίου από τη Βέρντερ Βρέμης ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Θέλει Κρισίτο η Μπάγερν Μονάχου

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον αμυντικό της Τζένοα, Ντομένικο Κρισίτο, αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη.
 Δημοσιεύματα θέλουν τη γερμανική ομάδα να είναι έτοιμη να ξεκινήσει διάλογο με τους Ιταλούς για την απόκτηση του 23χρονου άσου, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κοντέντο που «μετακόμισε» στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους.
«Η Μπάγερν τον παρακολουθεί προσεκτικά και θα δούμε τι θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή. Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τις απαιτήσεις τις Τζένοα», είπε ο μάνατζερ του παίκτη με δήλωσή του στο Tuttomercatoweb.

Ο Σταθόπουλος στην Τούμπα

Ο Γιώργος Σταθόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Θάνος θα σφυρίξει το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, ο Καλόπουλος το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και ο Κάκος τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής:
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός Βόλου-Άρης
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Ξάνθη-Καβάλα
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
ΑΕΚ-Λάρισα
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος
Διαιτητής: Μιχαήλ Τσινιάρης (Αθηνών)
Εργοτέλης-Κέρκυρα
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Δίωξη για τα επεισόδια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά της "πράσινης" ΠΑΕ, ενώ αναφέρεται πως υπήρξαν ευρείας κλίμακας επεισόδια στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της 4ης Δεκεμβρίου. Στη δίωξη γίνεται λόγος και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε πρόσωπα, καθώς επίσης και για φθορές κατά ξένης περιουσίας. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δίωξη: «Εγκαλείται πειθαρχικά, διότι στην Αθήνα, στις 4-12-2010, φίλαθλοί της δημιούργησαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου Ο.Α.Κ.Α. ευρείας κλίμακας επεισόδια, για την καταστολή των οποίων αναγκάστηκε η Αστυνομική Αρχή να πάρει επιχειρησιακά μέτρα πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις ΠΑΕ κατά τις συσκέψεις ασφαλείας συνήθων αστυνομικών μέτρων και από τα οποία επεισόδια προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε πρόσωπα, από τις οποίες η μια σοβαρή και προξενήθηκαν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας».

«Σκαμνάκι» σε διαιτητή

Κανείς δεν ξέρει αν το ήθελε ή όχι…

Η ουσία είναι πως ο διαιτητής Ντιέγκο Αμπάλ στην αναμέτρηση της Γοδόι Κρουζ με τη Βελέζ για το πρωτάθλημα Αργεντινής γκρεμίστηκε από το «σκαμνάκι» που του έκανε ο Μαξιμιλιάνο Μοράλες.

Ο ρέφερι δεν φάνηκε να θεωρεί ένοχο τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα του ζήτησε συγγνώμη.

Αλλαγή σελίδας στον Πανιώνιο!

Θέμα ωρών είναι να μπει (και επίσημα) τέλος στη σχέση Τσακίρη-Πανιωνίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «διαζύγιο» του κ. Τσακίρη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι οριστικό και αμετάκλητο και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται o (ακόμα) μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη!

Ο κ. Τσακίρης είχε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, στα γραφεία του πρώτου, στο Ψυχικό.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι, πλέον, γεγονός! Το μόνο που απομένει είναι μία νέα συνάντηση των κ.κ. Τσακίρη και Βεντούρη, που θα γίνει το απόγευμα, ώστε να μπει και επίσημα ο Πανιώνιος σε μία νέα εποχή.

Στο ταμείο του ερασιτέχνη Πανιωνίου υπάρχουν 500.000 ευρώ που προορίζονται να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε, μιας και το συγκεκριμένο νούμερο μοιάζει μικρό για τα δεδομένα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, η πιθανότητα να παραχωρηθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης είναι πολύ μεγάλη, αλλά και αναγκαία…

Πρώτο φαβορί ο Πάρντιου

Προ των πυλών του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» βρίσκεται ο Άλαν Πάρντιου. Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιουκάστλ είναι ο πρώην προπονητής της Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον και Σαουθάμπτον.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ονόματα ακούστηκαν για να διαδεχθούν τον Κρις Χιούτον. Από τον Μάρτιν Γιολ και τον Άλαν Σίρερ μέχρι τον Μάρτιν Ο’ Νιλ αλλά ο Πάρντιου είναι αυτός που βρίσκεται από το πρωί στην πόλη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πάρθηκε για την συνεργασία των δύο πλευρών φαίνεται πως έπαιξε ο διευθυντής των «καρακαξών», Ντέρεκ Λαμπάιας, που είναι χρόνια φίλος με τον 49άχρονο τεχνικό.

Σολτάνι «μέσα», δύο «έξω»

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Καρίμ Σολτάνι μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα ο Ντάνι ενώ εκτός θα μείνει και ο Κατσαμπής.

Ο Γαλλοαλγερινός εντατικοποίησε το ατομικό πρόγραμμά του και έδειξε ότι από αύριο μπορεί να επανέλθει στην ομάδα. Αντίθετα, ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας και οι ελπίδες να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ουζουνίδη είναι λιγοστές.

Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπερνά τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε και άρχισε το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμά του, που προβλέπεται μέχρι τέλους της εβδομάδας, με ασκήσεις γυμναστηρίου.

Καλά τα νέα από την κατάσταση του Γιώργου Μπαντή, ο οποίος ακολούθησε σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης, από αύριο θα προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς και αναμένεται να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Τούμπας.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το σαββατιάτικο ντέρμπι, η τεχνική ηγεσία έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της επιθετικής συμπεριφοράς και της οργάνωσης παιχνιδιού.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00, στην Μίκρα.

Προτείνει παίκτες ο Φερέρ

Ο Μανέλ Φερέρ ανέλαβε να προτείνει ποδοσφαιριστές στον Άρη, ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο γνωστός μάνατζερ ενημερώθηκε από τη διοίκηση των "κίτρινων" για το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα, καθώς επίσης και τις θέσεις στις οποίες θα επικεντρωθεί η αναζήτηση παικτών. Ο Ισπανός ατζέντης ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες του Άρη, πως σύντομα θα παραδώσει λίστα με ονόματα παικτών και στην συνέχεια, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας θα κληθεί να αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν.
Ο Αργεντινός τεχνικός έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός μέσου και ενός αριστερού χαφ. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Κούπερ ενημέρωσε του Φαμπιάνο και Κάλβο πως δεν υπολογίζονται από εδώ και στο εξής και πως θα πρέπει να λύσουν την συνεργασίας τους τον Ιανουάριο. Στην ίδια λίστα αναμένεται να μπει και το όνομα του Μεντί Ναφτί, από τον οποίο δεν είναι ευχαριστημένος ο Κούπερ. Από εκεί και πέρα, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.

Πέντε παίκτες θέλει ο Ουζουνίδης!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο Γάλλος μάνατζερ Λοράν Ντεσό, προκειμένου να συζητήσει με τον Ηρακλή για ένα παλιό υπόλοιπο, αλλά και για την περίπτωση Μεντί, που ενδιαφέρει τους «κυαν’ολευκους».
Αυτό όμως που απασχολεί, εκτός από τις αντιπαραθέσεις διοίκησης-παικτών, μέσω ανακοινώσεων, κάτι απαράδεκτο για επαγγελματική ομάδα («Καθήστε να τα βρείτε», είναι το δικό μας μήνυμα), είναι η επιθυμία Ουζουνίδη για ενίσχυση της ομάδας με πέντε παίκτες συνολικά.
Ο προπονητής της ομάδας ήδη έκανε τις εισιηγήσεις του στη διοίκηση, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει σήμερα εάν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για τόσες μεταγραφές.
Η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική πάντως, για το θέμα Μεντί και όχι μόνο…

Τον Σαβίνι ετοιμάζει ο Χάβος, έλλειψη αμυντικών στον ΠΑΟΚ!

Χωρίς αμυντικούς έμεινε ο ΠΑΟΚ μετά και το χτεσινό τραυματισμό του Ζουέλα (θλάση) και έτσι ο Μάκης Χάβος έμεινε με 4 ετυοιμοπόλεμους, όλους κι όλους. Πρόκειται για τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σαβίνι και Σακελλαρίου. Αυτό σημαίνει ότι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (Σάββατο), θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ ο Κοντρέρας, αριστερό ο Σακελλαρίου και κεντρικό δίδυμο οι Τσιρίλο, Σαβίνι, τον οποίο ετοιμάζει ο Χάβος για την ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμος 100%.
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση πιθανού τραυματισμού, κάτι που σημαίνει ότι θα προτιμηθεί παίκτης που αγωνίζεται σε αλλη θέση.

Μαζίνιο: «Εκπληκτικός προπονητής ο Κούπερ»

Στο ‘Αθλητικό Metropolis’ και στην εκπομπή Revolution μίλησε σήμερα ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Ιομάρ Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος που μένει πλέον μόνιμα στην Βαρκελώνη και… «ασχολούμαι με τα παιδιά μου» όπως χαρακτηριστικά είπε, σχολίασε για την μεγάλη νίκη του Άρη στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο: «Ήταν σίγουρα μία μεγάλη έκπληξη, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζει κανείς την Ατλέτικο και μάλιστα μέσα στην Μαδρίτη. Ο Άρης μπορεί να μην έπαιξε τόσο μεγάλό ποδόσφαιρο, όμως έκανε αυτά που έπρεπε για να πάρει μία μεγάλη νίκη».
Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ επισήμανε: «Είναι ένας προπονητής με πολύ μεγάλη πείρα και δουλειά σε μεγάλες ομάδες. Για μένα είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και κάνει μία πολύ καλή δουλειά και στον Άρη. Αυτό φαίνεται συχνά και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φθάσει ψηλά και με τον Άρη, γιατί ο Άρης σου προσφέρει τέτοιου είδους προσδοκίες».
Για αν του λείπει η ατμόσφαιρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» σχολίασε: «Αυτό που γίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το έχω συναντήσει μόνο στην Λατινική Αμερική και πουθενά αλλού. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι πολύ θερμοί και οι οπαδοί του Άρη πραγματικά δημιουργούν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα».
Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Το παρακολουθώ πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθώ πάλι στην Ελλάδα. Μου αρέσει η χώρα, ο κόσμος… τα πάντα».
Για τον Τόνι Κάλβο, ο Ιομάρ Μαζίνιο τόνισε: «Κατά την γνώμη μου είναι ένας εκπληκτικός παίκτης που μπορει να δώσει πολλά πράγματα. Στον Άρη πήρε πολλές ευκαιρίες για να αναδείξει το ταλέντο του και αν φύγει τελικά από την ομάδα, εύχομαι να πάει σε μία εξίσου μεγάλη ή και μεγαλύτερη ομάδα για να δώσει ακόμη περισσότερο».
Για τον Σέρχιο Κόκε σχολίασε: «Κατά την άποψη μου είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει ο Άρης. Μπορεί να περνάει μία δύσκολη περίοδο στο σκοράρισμα, όμως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει και φοβερή αγάπη από τον κόσμο. Νομίζω ότι σε περίπτωση που ήταν να φύγει από την ομάδα του Άρη, θα στεναχωριόταν πολύ και ο κόσμος. Κατά την γνώμη μου επαναλαμβάνω είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Άρη».
Για την Μπαρτσελόνα σχολίασε: «Είναι πιστεύω η καλύτερη ομάδα του πλανήτη αυτή την στιγμή και γενικά τα τελευταία χρόνια. Έχει κάνει εκπληκτικά βήματα στο ποδόσφαιρο και είναι η πιο σύγχρονη ομάδα». Ο γιος του Ιομάρ Μαζίνιο είναι μέλος των Καταλανών και τόνισε: «πάει πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος γι΄ αυτόν και περιμένω να δω και την εξέλιξη του».
Για το αν παραμένει φίλος του Άρη επισήμανε: «Ασφαλώς και δεν αλλάζει ποτέ αυτό. Το λέω και δημόσια πάλι. Εγώ είμαι εδώ για τον Άρη σε οτιδήποτε χρειαστεί. Θέλω να συνεργαστώ πάλι με την ομάδα αυτή που μου έδωσε την δυνατότητα να εργαστώ στην Ελλάδα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής, όσο και σαν προπονητής. Μέσα μου πιστεύω πάντοτε πως κάποια στιγμή θα δουλέψω και πάλι στον Άρη. Το σίγουρο είναι πως το θέλω και θα είμαι πάντοτε στην διάθεση των ανθρώπων της ομάδας για οτιδήποτε θελήσουν. Ο Άρης έχει μεγάλες προοπτικές και δυναμική σαν ομάδα. Έχει ανθρώπους σοβαρούς που δουλεύουν σκληρά και υπάρχουν δυνατότητες».

«Καίγεται» για Ετό ο Μουρίνιο

Την επιστροφή του Σάμουελ Ετό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ύστερα από δέκα χρόνια επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την “El Mundo Deportivo”. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αφού ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αποτελεί αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης των «μερένχες».

Η περίπτωση του στράικερ της Ίντερ μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο Μάσιμο Μοράτι πολύ δύσκολα θα δεχθεί να πουλήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες των «νερατζούρι».

Χαστούκισε τον Άντερσον ο Ρούνεϊ

Έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για να πανηγυρίσει με τον Άντερσον, το γκολ που σημείωσε ο δεύτερος στον αγώνα κόντρα στη Βαλένθια για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαστούκισε τον συμπαίκτη, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει ένα χορευτικό σόλο

Ανακοίνωση για το Ολυμπιακός Βόλου - Άρης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προς τους φιλάθλους του Άρη, για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μεταβούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» αλλά και για την προμήθεια εισιτηρίων, για τον σαββατιάτικο αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη, που θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου, Ολυμπιακός Βόλου-Άρης, πως η είσοδός τους στις κερκίδες των φιλοξενούμενων στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», θα πραγματοποιηθεί από την 3η πεζογέφυρα και για τις θύρες 33-42, με την επίδειξη εισιτηρίου και μόνο.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει πως για λόγους ασφαλείας, την ημέρα του αγώνα η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του «Πανθεσσαλικού Σταδίου» δεν θα είναι εφικτή, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, ενώ θα πραγματοποιείται τριπλός έλεγχος.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη πως μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3, 3ος όροφος, Βόλος), με απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια των φιλοξενούμενων (στην αρχή της 3ης πεζογέφυρας), που θα λειτουργούν από τις 15:00.

Κβιστ: «Ολα ήταν υπέροχα»

Η Κοπεγχάγη έγραψε ιστορία με την πρόκριση της και ο αρχηγός του συλλόγου της Δανίας, Κβιστ τόνισε πως όλα ήταν υπέροχα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.Ο Κβιστ θα ήθελε να συναντήσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι φανταστικό το συναίσθημα! Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, όλα ήταν υπέροχα. Η ομάδα γράφει ιστορία. Είναι φανταστικό! Είμαστε σε διακοπές από τώρα και δεν έχουμε ξύπνημα για να πάμε στην προπόνηση αύριο! Η ομάδα αναπτύσσεται τον τελευταίο σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε αποκτήσει καλή νοοτροπία. Οπως θα διαπιστώσατε δεν είχαμε κανένα άγχος στο παιχνίδι μας. Ηταν ένα σύνηθες ευρωπαϊκό ματς στο σπίτι μας όπου εμείς ασκούμε συνήθως πίεση στον αντίπαλο. Ήταν εξαιρετική η εμφάνισή μας. Όλα μπορούν να συμβούν στην επόμενη φάση. Εξαρτάται από ποια ομάδα θα τύχει στο δρόμο σου. Προσωπικά προτιμώ τα μεγάλα παιχνίδια, είναι πιο συναρπαστικά. Θα είχε πλάκα να κληρωθούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και δύο θέσεις παραμένουν ανοικτές για την φάση των «16». Άρσεναλ και Ρόμα είναι τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν τα δύο εισιτήρια, ενώ γιαξ και Οσέρ παλεύουν για την τρίτη θέση στον έβδομο όμιλο. 5ος Όμιλος

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στον πέμπτο όμιλο με την Μπάγερν να έχει κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι Βαυαροί προέρχονται από την ήττα με 2-0 από την Σάλκε και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μία άνετη νίκη απέναντι στην Βασιλεία που από την πλευρά της κατάφερε να βγει τριτη και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η αδιάφορη Κλουζ φιλοξενεί την Ρόμα η οποία χρειάζεται έναν βαθμό για να κλειδώσει την δεύτερη θέση και να μην έχει το νου της στο Μόναχο. 

Μπάγερν Μονάχου-Βασιλεία
Κλουζ-Ρόμα

Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 12 (13-6)
2. Ρόμα 9 (9-10)
3. Βασιλεία 6 (8-8)
4. Κλουζ 3 (5-11)

6ος Όμιλος

Στον Ντιντιέ Ντρογκμπά θα είναι στραμμένα τα βλέμματα το βράδυ της Τετάρτης στην Μασσαλία. Ο Ιβοριανός επιθετικός αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την μεγάλη του αγάπη και αναμένεται να αποθεωθεί. Όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Μαρσέιγ και Τσέλσι έχουν πάρει τα δύο εισιτήρια με τους Λονδρέζους πρώτους. Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι η Ζίλινα θα ψάξει απέναντι στην Σπαρτάκ που σκέφτεται ήδη τις διακοπές, για τους πρώτους της βαθμούς και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη παρουσία της. 

Μαρσέιγ-Τσέλσι
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 15 (14-3)
2. Μαρσέιγ 9 (11-3)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (5-9)
4. Ζίλινα 0 (2-17)

7ος Όμιλος

Η μάχη για το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζει από τον έβδομο όμιλο. Ρεάλ και Μίλαν έχουν καταλάβει την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και αυτό που απομένει είναι αν ο Άγιαξ θα διατηρήσει την τρίτη θέση η θα την κλέψει η Οσέρ. Η ομάδα του Ζαν Φερναντέζ δοκιμάζεται στο «Μπερναμπέου» και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τον Άγιαξ (που δοκιμάζεται στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν. Ένας Αίαντας ο οποίος θα έχει τον Φρανκ Ντε Μπουρ στο πάγκο μετά την παραίτηση του Μάρτιλ Γιόλ.

Ρεάλ Μ.-Οσέρ
Μίλαν-Άγιαξ

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 13 (11-2)
2. Μίλαν 8 (7-5)
3. Άγιαξ 4 (4-10)
4. Οσέρ 3 (3-8)

8ος Όμιλος

Τελευταία αγωνιστική του ομίλου και η Άρσεναλ ακόμα να εξασφαλίσει την πρόκριση. Μετά τις δύο ήττες από Σαχτάρ και Μπράγκα η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Παρτιζάν για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Αρκετές απουσίες για τον Αλσατό τεχνικό που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φάμπρεγκας, Βερμάελεν, Τζουρού, Ντιαμπί, Κοτσιελνί και Αλμούνια. Στην Ουκρανία η Σαχτάρ με ισοπαλία τερματίζει στην κορυφή του γκρουπ, ενώ η Μπράγκα ελπίζει σε στραβοπάτημα των «κανονιέρηδων» προκειμένου με καλύτερο αποτέλεσμα να τους προσπεράσει και να προκριθεί στους «16»

Άρσεναλ-Παρτιζάν
Σαχτάρ-Μπράγκα

Βαθμολογία

1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 12 (10-6)
2. Άρσεναλ 9 (15-6)
3. Μπράγκα 9 (5-9)
4. Παρτιζάν 0 (1-10)

Τζον Λένον Συμπληρώνονται σήμερα 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Ηταν σαν σήµερα. Πριν από τριάντα ακριβώς χρόνια, που ο Τζον Λένον έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του δολοφόνου του, στη γωνία 72ης Οδού και Σέντραλ Παρκ Γουέστ όπου έµενε στο Μανχάταν.

Τρεις δεκαετίες µετά, εκείνη ηµέρα µοιάζει το ίδιο σκοτεινή και ακατανόητη. Ο Λένον «ζει» µέσα από τα τραγούδια του και όχι µόνο. Σε µια εποχή που τα είδωλα έχουν λήξει, ο Λένον «µιλάει» ακόµη στο κοινό του. Η τεχνολογία,η τέχνη- και σε πρώτο ρόλο η µουσική, σβήνουν την 8η Νοεµβρίου του 1980 από το ηµερολόγιο. Πάνω στη θλιβερή επέτειο, ο σκηνοθέτης Μάικλ Γουόλντµαν παρουσιάζει το ντοκιµαντέρ « Η µέρα που πέθανε ο Τζον Λένον», όπου άνθρωποι που µε κάποιον τρόπο βρέθηκαν να παίζουν ρόλο εκείνη την ηµέρα µιλάνε στην κάµερα και θυµούνται πράγµατα, περισσότερα από όσα περίµενε κανείς. Επιτυχία του σκηνοθέτη το γεγονός πως καταφέρνει να πείσει και τον φωτογράφο Πολ Γκόρες που είχε τραβήξει τον Λένον να δίνει αυτόγραφο υπογράφοντας τον δίσκο στον Μαρκ Τσάπµαν, ο οποίος ύστερα από λίγο θα γινόταν ο δολοφόνος του.

Αν ο Τσάπµαν µε το διεστραµµένο µυαλό του δεν ήταν εκεί, ο Τζον Λένον θα είχε προφανώς µόλις γιορτάσει τα 70 του χρόνια. Και ποιος ξέρει...θα φορούσε άραγε ακόµη τα στρογγυλά γυαλιά του; Θα µιλούσε για την κυκλοφορία των Beatles σε ψηφιακή µορφή; Θα έδινε τα τραγούδια του για download;

Θα ήταν µαζί µε τη Γιόκο Ονο ή θα είχε αποτραβηχτεί σε κάποιο νησί που δεν θα ξέραµε καν το όνοµά του;

Δεν ξέρουµε τι θα έκανε, ξέρουµε όµως πώς µπορεί να έδειχνε ο Λένον σήµερα αν ζούσε. Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία και τον καλλιτέχνη που σχεδίασε τον 70χρονο Τζον. Τα µαλλιά θα είχαν λίγο υποχωρήσει, η µύτη θα ήταν λίγο πιο γαµψή, το βλέµµα κάπως πιο κουρασµένο. Και µάλλον θα επέµενε να δίνει στην ειρήνη µια ακόµη ευκαιρία. Με µηνύµατα µέσω twitter, όπως συνεχίζει να κάνει η Γιόκο.

Τον Νοέµβριο του 1980 η φωνή του Τζον Λένον ακουγόταν από όλα τα ραδιόφωνα. Είχε νέο άλµπουµ, το «Double Fantasy» που εκείνες τις ηµέρες έβγαινε στα δισκοπωλεία, ενώ το τραγούδι του «Just Like Starting Over» είχε ήδη κυκλοφορήσει σαν σινγκλ. Το απόγευµα της 8ης?εκεµβρίου, έξω από το διαµέρισµά τουστο Dakota Building στη Νέα Υόρκη, τον περίµενε ο 25χρονος ΜαρκΤσάπµαν, που, όπως συνηθίζουν οι φαν, βλέποντας το είδωλό τουνα βγαίνει απότο κτίριο, τον είχε πλησιάσει για ένα αυτόγραφο πάνω στο δίσκο που είχε αγοράσει και κρατούσε στα χέρια του. Ο Τσάπµαν δεν θα φύγει. Θα µείνει εκεί ώσπου να επιστρέψει ο Λένον. Γύρω στις 11 βλέπει τη λιµουζίνα να πλησιάζει. Ο Τζον βγαίνει και προχωράει µπροστά. Ο Τσάπµαν του φωνάζει «Κύριε Λένον;». Τα υπόλοιπα συµβαίνουν πολύ γρήγορα. Τον σηµαδεύει και πυροβολεί. Οι σφαίρες τον βρίσκουν στην πλάτη και στο χέρι. Πέφτει κάτω. Πανικός. Μεταφέρεται επειγόντως στο Νοσοκοµείο Ρούσβελτ λίγα µόλις τετράγωνα από εκεί. ?εν τα καταφέρνει. Στα 40 του χρόνια, ο Τζον Λένον είναι νεκρός. Πηγη Τα Νεα

Μαζαράκος: «Δεν ήταν πέναλτι του Κοβάσεβιτς»!

Δυόμιση χρόνια μετά την απόφασή του να σφυρίξει πέναλτι στο «θέατρο» του Κοβάσεβιτς σε αγώνα Ολυμπιακού-Άρη (1-0 τελικό) της περιόδου 2007-2008, ο τότε διαιτητής Ηλίας Μαζαράκος παραδέχθηκε χτες Τρίτη στο δικαστήριο ότι «Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος»!!!
Ο Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας «Metrosport» για τη φωτογραφία του με… κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού στο κεφάλι από αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ του 1993 και για αυτά που έγραφε η εφημερίδα σχετικά με την τότε διαιτησία του: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».
Η εφημερίδα δικαιώθηκε με απόφαση του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης, όπου αποδίεχθηκε ότι Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ και φυσικά ο ίδιος ο Μαζαράκος σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου εάν είναι Ολυμπιακός, απάντησε: «Μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους στην αίθουσα.
Μετά από τη διαδικασία που κράτησε 4 ώρες το δικαστήριο ΑΘΩΩΣΕ τους εκδότες, το διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, αλλά το ερωτηματικό πλέον είναι σαφές:
Πόσο ΔΙΚΑΙΟ ήταν το πρωτάθλημα που κατέκτησε τότε ο Ολυμπιακός;
Η ομάδα του Πειραιά βγήκε πρώτη με 70 βαθμούς έναντι 68 της ΑΕΚ και 66 του Παναθηναϊκού, αλλά κέρδισε 3 βαθμούς από την υπόθεση Βάλνερ της Καλαμαριάς και 2 παραπάνω από τον αγώνα ΟΣΦΠ-Άρη, με παραδοχή πλέον του ίδιου του διαιτητή Μαζαράκου που σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι στο 87΄ και με αυτό κέρδισε τότε τον Άρη ο Ολυμπιακός!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ματς έγιναν:
27/02/2008 ΟΣΦΠ-Άρης 1-0
03/02/2008 Καλαμαριά-ΟΣΦΠ 1-0 (0-3 στα χαρτιά από Βάλνερ)!!!
Νάτοι οι πέντε βαθμοί!  Πηγη Μετροσπορτ

«Ντρέπομαι για αυτά που βλέπω...»

Ευθύνες σε όλους (διοίκηση, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές, παίκτες) επέρριψε ο Μίμης Δομάζος για το άσχημο ευρωπαϊκό πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Ο παλιός άσος του «τριφυλλιού» εντόπισε τη ρίζα του κακού στο λάθος σχεδιασμό και τα πολλά χρήματα που δόθηκαν πριν από δύο χρόνια. «Δεν χρειάζεται ούτε καν να μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό το παίρνει μόνο η φανέλα», τόνισε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «… ντρέπομαι για αυτά που βλέπω».

Ο Μίμης Δομάζος είπε:

Για το ματς με τη Κοπεγχάγη: «Όλα είχαν τελειώσει πριν το παιχνίδι, δεν περιμέναμε τον χθεσινό αγώνα για να μάθουμε. Ωστόσο περιμέναμε να παίξουν για τη φανέλα, αλλά δεν το έκαναν. Δεν σέβονται το όνομα της ομάδας και δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός: «Αυτοί οι παίκτες που έχουν έρθει δεν ξέρω τι έχουν μέσα τους, τι αισθάνονται, οι περισσότεροι είναι ξένοι, έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν σέβονται ούτε τα λεφτά που παίρνουν. Δεν μπορεί να πάει μπροστά με αυτούς η ομάδα».

Για τους διοικούντες το “τριφύλλι”: «Αυτοί που διοικούν δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι πάρα πολλά τα 100 εκατομμύρια που έχουν ξοδέψει για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Τόσα λεφτά είναι για να πας καλά στην Ευρώπη, να διατηρήσεις αυτό το όνομα που έχεις. Αυτό το όνομα φέτος πάει να σβήσει».

Για το ειδικό βάρος της φανέλας: «Όταν δημιουργείται μια ομάδα πρέπει να καταλάβουν οι ξένοι τη φανέλα που φοράνε, -οι Έλληνες το ξέρουν- πρέπει να καταλάβουν σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχουν έρθει και πόσο ιστορική φανέλα έχει, που την έχουν τιμήσει μεγάλοι παίκτες, οι οποίοι έχουν αφήσει παρακαταθήκη ένα μεγάλο όνομα, παίρνοντας μάλιστα ψίχουλα, δεν είχαν φαΐ να φάνε, ενώ σήμερα θα ζουν και τα εγγόνια και τα τρισέγγονά τους».

Για το ποιος φταίει: «Όλα παίζουν ρόλο, όταν κάνεις σχεδιασμό φταίνε όλοι, ο πρόεδρος, το συμβούλιο, ο διευθυντής, όλοι. Έχει στραβώσει η υπόθεση από τότε που δόθηκαν πολλά λεφτά πριν δύο χρόνια, όχι από φέτος. Αυτό δεν φάνηκε επειδή πέρσι πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν βγήκαν στην επιφάνεια. Βγήκαν τώρα επειδή έχασε την Ευρώπη, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο σχεδιασμός πριν δύο χρόνια ήταν λάθος και αυτό φαίνεται τώρα».

Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια: «Δεν είμαι στην ομάδα, διαβάζω ότι όλα πάνε καλά, τα λένε για να μην χάσουν το μεροκαματάκι τους και τα λεφτά που παίρνουν».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Να μπουν οι παίκτες, αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε το ρόστερ τώρα και να κάνουν αυτό που πρέπει, με αυτούς που το σχεδίασαν. Φεύγει ο Αντωνίου, φεύγει ο Φρέιτας, τί κάνουν αυτοί, είναι στην ομάδα επειδή είναι φίλοι του προέδρου; Εμείς δεν είμαστε φίλοι του προέδρου και είμαστε απ’ έξω».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Τι να πω; Ντρέπομαι με αυτά που βλέπω. Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είμαστε εντάξει, επειδή πήραμε ένα πρωταθληματάκι. Αυτό το παίρνει μόνο με τη φανέλα του ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο με δύο ομάδες όπως στο μπάσκετ. Αυτό είναι ντροπή».

Για τον Φερέιρα: «Δεν μπορεί να τους μάθει μπάλα. Είναι στην ομάδα και δεν βλεπει τους παίκτες; Είδε το Δημούτσο και δεν είδε τον Σιμάο που τρέχει συνέχεια και δεν τον βάζει μέσα».

Φωτο ημερας

Γκολ στην... καρδιά της Εύας Λάσκαρη έβαλε ο Αλέξανδρος Τζιόλης!

Αφήνει τη Βαλένθια για Χέρκουλες

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της Βαλένθια για να ενσωματωθεί σε εκείνο της Χέρκουλες έκανε γνωστή ο Βιθέντε.

Ο μεσοεπιθετικός των «νυχτερίδων» δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ουνάι Έμερι για το βασικό σχήμα και για τον λόγο αυτό θέλει α πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ντρογκμπά: «Η καρδιά μου ανήκει στην Μαρσέιγ»

Το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Τσέλσι θα είναι ιδιαίτερο για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Και αυτό γιατί επιστρέφει στην Μασσαλία στην οποία λατρεύεται σαν «θεός». Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίστηκε μόλις για μία σεζόν στο «Βελοντρόμ», αλλά παρόλα αυτά άφησε το στίγμα του. Μπορεί ο Ντρογκμπά να αγωνίστηκε μόλις ένα χρόνο στην Μαρσέιγ, αλλά όπως τονίζει αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς του και ότι κάποια στιγμή θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Μασσαλία για να κλείσει την καριέρα του. Και οι οπαδοί όμως, πίνουν νερό στο όνομά του και το βράδυ στο «Βελοντρόμ» αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση.

«Πως να εξηγήσω αυτό το πάθος για την Μαρσέιγ; Αυτός ο ιός έχει μπει για τα καλά στο αίμα μου, στο αίμα ενός αιώνιου οπαδού της Ολυμπίκ. Αγαπούσα αυτό τον σύλλογο πριν ακόμα γίνω μέλος του. Μία σεζόν ήταν αρκετή για να μου κλέψει την καρδιά», ανέφερε αρχικά ο Ντρογκμπά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Επιστρέφω σπίτι. Αυτό το παιχνίδι το περίμενα από τότε που αποχώρησα από την Μασσαλία το 2004. Αρχικά δεν ήθελα να μετακομίσω στην Τσέλσι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι η αλήθεια. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την Τσέλσι αλλά για μένα τότε δεν σήμαινε κάτι. Γνώριζα ότι είχε σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήταν η δική μου Μαρσέιγ και πραγματικά δεν ήθελα να πάω στο Λονδίνο».

Ο 32χρονος πλέον Ντρογκμπά μετακόμισε το καλοκαίρι του 2003 στην Μαρσέιγ από την Γκινγκάμπ κι έμεινε στο «Βελοντρόμ» μόλις μία σεζόν, αλλά παρόλα αυτά έγινε σημαία τόσο για την ομάδα, όσο και για τους οπαδούς. Σκόραρε 19 φορές, οδήγησε τους Μασσαλούς στο τελικό του UEFA απέναντι στην Βαλένθια, ενώ αναδείχτηκε και καλύτερος παίκτης στην Γαλλία εκείνη την σεζόν (2003-04).

Οι οπαδοί τον είχαν λατρέψει ενώ σε κάθε αγώνα υπήρχε πανό με το σύνθημα "Ο Ντρογκμπά θα σκοράρει για μας", ενώ πριν τον χαμένο τελικό με την Βαλένθια παρέδωσε την φανέλα του στο δημαρχείο της Μασσαλίας όπου βρίσκεται ακόμα και σήμερα. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά τα 28 εκατ. ευρώ της Τσέλσι δεν μπορούσε να τα αρνηθεί η Μαρσέιγ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το 2004.

Μπερντίγιεφ: «Παίξαμε με την Μπαρτσελόνα του μέλλοντος»

Τους νέους Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα υποστήριξε πως είδε όλος ο κόσμος στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρούμπιν Καζάν, ο Κούρμπαν Μπερντίγιεφ. Η ρωσική ομάδα μπορεί να ηττήθηκε 2-0 από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο τεχνικός της προσπάθησε να βρει θετικά στοιχεία.

«Παίξαμε με την καλύτερή μας ενδεκάδα, αλλά ακόμα κι έτσι τα βρήκαμε σκούρα κόντρα στα “δεύτερα” της Μπαρτσελόνα. Η φιλοσοφία της είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και είναι δύσκολο να είσαι δημιουργικός χωρίς την μπάλα. Εμείς από την πλευρά μας κάνα πολύ λιγότερα από τους προηγούμενους αγώνες μας, οπότε μπορούμε να εξάγουμε κάτι θετικό από την αναμέτρηση» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο προπονητής των Ρώσων.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα, με όποιους παίκτες κι αν παίζει. Με εμάς βασικοί ήταν πολύ νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο αγωνίζονται όπως και η πρώτη ομάδα. Όλος ο κόσμος είδε σε αυτό το ματς την Μπαρτσελόνα του μέλλοντος».

Σάαφ: «Πιο δύσκολη η Ντόρτμουντ από την Ίντερ»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα στην Ίντερ (3-0), στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, ήταν ο Τόμας Σάαφ. Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης τόνισε επίσης πως η ομάδα του απέκτησε αυτοπεποίθηση ενόψει του δύσκολου αγώνα με την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος, Ντόρτμουντ.

«Αυτή η νίκη αξίζει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Γερμανός τεχνικός, συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με μια καλή εμφάνιση και καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά και να επανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Δείξαμε καλά στοιχεία και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια απόδοση».

Αναφερόμενος στον επόμενο αγώνα με την Ντόρτμουντ επεσήμανε: «Είναι καλή συγκυρία που παίζουμε στην έδρα των πρωτοπόρων τώρα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο θα είναι πιο δύσκολο για εμάς από αυτό κόντρα στην Ίντερ».

Το δέκα το καλό...

Τις δέκα συνεχείς νίκες έφτασαν οι Μάβερικς με την επικράτησή τους, 105-100, απέναντι στους Ουόριορς. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 25 πόντους ήταν και πάλι ο κορυφαίος του Ντάλας, αλλά πολύτιμες λύσεις από τον πάγκο έδωσαν οι δύο Γάλλοι Ίαν Μαϊνμί (12π., 10 ριμπ.) και Αλέξις Αζίνκα (3π., 6 ριμπ.), που λόγω της ίωσης του Τάισον Τσάντλερ κλήθηκαν να «γεμίσουν» τη ρακέτα.

Οι Μπόμπκατς έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί επτά αγώνων των Νάγκετς και δεν επέτρεψαν στον Τζορτζ Καρλ να κάνει 1.000 τις νίκες της προπονητικής του καριέρας, νικώντας με 100-98. Οι «σβόλοι» λίγο έλειψε να ανατρέψουν διαφορά 8 πόντων στο τελευταίο ενάμισι λεπτό, αλλά ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς αστόχησε στην τελευταία επίθεση.

Οκτώ διαδοχικές νίκες απέναντι στους Ουίζαρντς έφτασαν οι Λέικερς με το 115-108. Ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 32 πόντους, ενώ ο Πάου Γκασόλ τελείωσε το ματς με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5 τάπες.

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι επέστρεψε σαν αντίπαλος στο Χιούστον και οι Ρόκετς με 35 πόντους και 12 ριμπάουντ του Λουίς Σκόλα δεν του χαρίστηκαν νικώντας με 97-83 τους Πίστονς. Τέλος, οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν των Σανς με 106-99 παρά το μεγάλο παιχνίδι του Στιβ Νας με 24 πόντους και 15 ασίστ. Ο Τζος Τσίλντρες έπαιξε μόλις 6 λεπτά και είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο) και 1 λάθος.

Αναλυτικά:

Ατλάντα Χοκς-Νιου Τζέρσεϊ Νετς 116-101
Σμιθ 34, Τζαμάλ Κρόφορντ 26, Χόρφορντ 24 (10 ριμπ.), Μπίμπι 11-Λόπεζ 24, Χάρις 18 (13 ασίστ), Φάρμαρ 16, Μόροου 10, Τζέιμς 10.

Σάρλοτ Μπόμπκατς-Ντένβερ Νάγκετς 100-98
Τζάκσον 23 (9 ριμπ., 7 ασίστ), Ουάλας 20 (9 ριμπ.), Όγκουστιν 18, Τόμας 16, Ντιαό 10-Μπίλαπς 25, Άντονι 22, Σμιθ 14, Ιλάριο 12.

Φιλαδέλφεια 76ερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 117-97
Γιανγκ 26 (11 ριμπ.), Ουίλιαμς 19, Χόλιντεϊ 16, Μικς 16, Ιγκουοντάλα 13, Μπραντ 12, Χόους 10 (12 ριμπ.)-Χίκσον 18, Γκίμπσον 16, Ουίλιαμς 15, Σέσιονς 11, Τζέιμισον 10.

Χιούστον Ρόκετς-Ντιτρόιτ Πίστονς 97-83
Σκόλα 35 (12 ριμπ.), Λόουρι 22 (12 ασίστ), Μάρτιν 21, Μπατιέ 7-Στάκεϊ 18, Ντέι 12, ΜακΓκρέιντι 11, Πρινς 10.

Ντάλας Μάβερικς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 105-100
Νοβίτσκι 25, Τέρι 20, Μπάτλερ 19, Μαϊνμί 12 (10 ριμπ.), Στίβενσον 7-Κάρι 21, Λι 20 (8 ριμπ., 7 ασίστ), Έλις 18, Ράιτ 17 (11 ριμπ.), Μπιέντρινς 8 (11 ριμπ.).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Φίνιξ Σανς 106-99
Μάθιους 24, Όλντριτζ 20, Ρόι 20, Μπατούμ 12, Φερνάντεθ 11-Νας 24 (15 ασίστ), Χιλ 23, Φράι 13, Ντάντλεϊ 13.

Λος Άντζελες Λέικερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 115-108
Μπράιαντ 32, Γκασόλ 21 (14 ριμπ., 8 ασίστ, 5 τάπες), Όντομ 24, Μπράουν 12, Αρτέστ 9, Φίσερ 8-Γιανγκ 30, Αρίνας 23, Γουόλ 22 (14 ασίστ), Μπούκερ 14.

Φερέιρα: "Μπορούμε να γίνουμε καλή ομάδα"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια παρά την ήττα και την νέα άσχημη εμφάνιση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ζεσουάλδο Φερέιρα:
"Είναι δεδομένο πως χρειάζεται δουλειά. Το είχα πει από την αρχή. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα αναπτύχθηκε πολύ καλά και είχε περισσότερες ευκαιρίες από την Κοπεγχάγη. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και είχαμε το πέναλτι, αμέσως μετά πετύχαμε ένα αυτογκόλ, ενώ ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, οι παίκτες άφησαν μια καλή εντύπωση. Υπάρχουν οι δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον. Ιδιαίτερα και κάποιοι παίκτες που γύρισαν από τον τραυματισμό. Μπορούν να καταφέρουν πολλά".

Εξετάζει Αλάρ

 Το ενδιαφέρον της "Ενωσης" αποκάλυψε ο ατζέντης του. "Είναι αλήθεια ότι έχω λάβει μέιλ από έλληνα συνάδελφο μου, ο οποίος μου εξηγεί ότι έχει μιλήσει με την ΑΕΚ για τον Ντένι Άλαρ και πως είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί η ελληνική ομάδα με την περίπτωση του. Έχει ενημερώσει σχετικά την διοίκηση. Μου είπε ότι ο Ντένι τους άρεσε. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Απλώς μπορώ να σας αποκαλύψω ότι αυτό το μέιλ το έλαβα μόλις πριν μια μέρα" δήλωσε στην εφημερίδα "Εξέδρα". Ο Αλαρ είναι κροατικής καταγωγής κι έχει πολιτογραφηθεί Αυστριακός. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 της Αυστρίας και σύμφωνα με τον ατζέντη του ενδιαφέρει ακόμη τη γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά και τη Ζάλτσμπουργκ και και την Αούστρια Βιέννης. Ο Άλαρ έχει 18 συμμετοχές φέτος και έχει σκοράρει 9 φορές. Αγωνίζεται κυρίως σαν δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2, είτε στις πτέρυγες στο 4-3-3.

Καθυστερεί του Μιραλάς

Ο μάνατζερ του Βέλγου δεν θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Πάει πίσω μερικές μέρες η αγορά του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό ειδοποίησε ότι δεν θα μπορέσει να είναι στην Ελλάδα τις ημέρες του φιλικού κατά τις φτώχιας, όπως είχε γίνει γνωστό, με αποτέλεσμα το ραντεβού του με την διοίκηση να αναβληθεί. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι η Σεντ Ετιέν θα ρίξει τις απαίτησεις της κάτω από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας, και πως θα πει το "oui" με ένα ποσό κοντά στα 1.5 ή 1.7 εκατομμύρια, το οποίο θα συνοδεύεται από μια γερή προκαταβολή.

"Πάντσερ" για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, που αναζητεί φορ κρούσης έχει κάνει πρόταση στον Μάικ Χάνκε. Ο Χάνκε, 27 χρονών, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μίρκο Σλόμκα στο Ανόβερο και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την Sportday ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Δεν είναι ωστόσο ο μόνος αφού στο χορό έχουν μπει η Ζυρίχη και η Αρμίνια Μπίλεφελντ ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα σε Γερμανία και Ελβετία εμφάνιζαν και τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο.Ο Χάνκε, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάλκε κι έχει παίξει και στην Βόλφσμπουργκ, είναι 12 φορές διεθνής. Με την Εθνική Γερμανίας μάλιστα έχει πάρει μέρος στο Confederations Cup του 2005 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

Οι αριθμοί του


2001-05 Σάλκε 57 (7)
2005-07 Βόλφσμπουργκ 53 (16)
2007- Ανόβερο 74 (16)
Εθνική Γερμανίας 12 (1)

Μήτρογλου θέλουν στην πλατεία

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον Κώστα Μήτρογλου.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση καθώς ο Ριέρα και ο Μπάλαμπαν δεν μπορούν να σηκώσουν μόνοι το βάρος του σκοραρίσματος και ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού αποτελεί πρώτη επιλογή της διοίκησης .Ο Μήτρογλου δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε και θέλει να αποχωρήσει από το λιμάνι έχονας όμως ως προτεραιότητά του μια μετεγγραφή στην Γερμανία, όπου εκπαιδεύτηκε ποδοσφαιρικά.

Ζαϊρί, Γκαλίτσιο θέλει η Κέρκυρα

Τον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Ζαουάντ Ζαϊρί έχει "βάλει στο μάτι" η Κέρκυρα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που τους γνωρίζει καλά θέλει να τους πάρει στην Κέρκυρα με την μορφή δανεισμού. Ο Σέρβος, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα το τιμόνι της κερκυραϊκής ομάδας θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να πείσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει τους δυο παίκτες.

Ντρούκερ: «Θέλαμε να καλύψουμε και τη διαφορά»

Ο Ντρούκερ είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας μπάσκετ του Άρη επί της Τσεντεβίτα.
Είπε ο κόουτς των «κιτρίνων’:
«Ξεκινήσαμε καλά εναντίον της ζώνης αλλά αργότερα πέσαμε σε παγίδα με τα αμυντικά τρικ του Πέτροβιτς. Ομως στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε, πετύχαμε τον στόχο μας. Προσαρμοστήκαμε στο σχήμα της Τσεντεβίτα με πέντε κοντούς και δώσαμε την μπάλα στον Χαραλαμπίδη για να κερδίσει φάουλ και να βάλει βολές, με στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά και την κάλυψη της διαφοράς».
Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Αλεξάντερ Πέτροβιτς τόνισε: «Ηρθαμε χωρίς τέσσερις παίκτες μας γιατί θέλαμε να τους προφυλάξουμε. Παίξαμε καλά παρά τις ελλείψεις. Κάποια λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα μας κόστισαν τη νίκη. Γνωρίζαμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον Αρη σ’ αυτήν την έδρα. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε με τον Αρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, Μακάρι να προκριθούμε και οι δύο».

Σταυρόπουλος: «Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ»

Ο «μάτζικ» Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5″ και στην εκπομπή «Ωρα είναι θα περάσει», από την πόλη Ροάν της Γαλλίας, όπου χτες ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη (60-72) για το Eurocup.
Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη η νίκη που πετύχαμε, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μπάτζετ 5 εκατομμύρια ευρώ. Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι από τους Γάλλους και καταφέραμε να επικρατήσουμε κόντρα σε μια δυνατή ευρωπαίκή ομάδα, επιπέδου Euroleague. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στον όμιλο, είναι επιπέδου Euroleague και αυτό σημαίνει ότι έχουμε δύσκολη αποστολή στην Ευρώπη».
Εξήγησε ακόμη: «Έως τώρα πετύχαμε νίκες με διαφορά 12-15 πόντους, παίξαμε στα ίσια τον Ολυμπιακό και γενικά δείχνουμε ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Από δω και πέρα, πρέπει να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να ισχυροποιηθούμε ακόμη περισσότερο».
Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα από τη Γαλλία.