Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ραλφ για Παναθηναϊκό;

Τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Κορίνθιανς, Ραλφ, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικού σάιτ.
Ραλφ για Παναθηναϊκό;
Όπως αναφέρει το σάιτ, για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ανάμεσα σ' αυτές και η Λιόν εξαιτίας της οποίας στράφηκαν να του πάρουν συνέντευξη οι Γάλλοι.
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, από τη στιγμή που τον καλοβλέπουν ομάδες όπως οι Λιόν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ουντινέζε και Παναθηναϊκός και είπε:
"Είναι φυσιολογικό να με ρωτάτε τέτοια πράγματα, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με τέτοιες υποθέσεις. Αφήνω τους μάνατζέρ μου να σχεδιάζουν την καριέρα μου.
Ξέρουν τους στόχους μου. Δεν έχω ορίσει την ημερομηνία για το πότε θα φύγω από την Βραζιλία και θα έρθω στην Ευρώπη. Αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή και για την κατάλληλη ομάδα. Είναι ένας στόχος, όχι ένα όνειρο. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε όλες τις ομάδες των χωρών που αναφέρατε, θα είναι ένα βήμα για την καριέρα μου, όταν ο χρόνος θα είναι ο κατάλληλος.
Σήμερα, νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση, αλλά τώρα έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιας μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και σκοπεύω να το τηρήσω".

Έχει… κάτι αθλήτριες η Ρωσία! (ΦΩΤΟ)

Δείτε ή καλύτερα απολαύστε, μία… σπέσιαλ φωτογράφηση με τις πιο γνωστές και πιο σέξι αθλήτριες της Ρωσίας.

Έχει… κάτι αθλήτριες η Ρωσία! (ΦΩΤΟ)
Ο φωτογράφος που είχε την καταπληκτική ιδέα, αποφάσισε να είναι γυμνές, ενώ το πρότζεκτ έχει τίτλο: «Στην κορυφή του κόσμου»….

Κι όμως, εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο σε δυο εβδομάδες!!!

Η αγωνία έχει κτυπήσει κόκκινο. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι πραγματικά κρίσιμο, αφού όλοι περιμένουν πως και πώς να επαναλειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κι όμως, εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο σε δυο εβδομάδες!
Από Δευτέρα βγάζει το λουκέτο η ΕΠΟ και ξαναπαίρνει μπροστά το άθλημα στην χώρα μας. Και πλέον δεν θα έχουμε βρώμικο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε καθαρό.
 Αυτός, άλλωστε, δεν ήταν και ο σκοπός της ΕΠΟ; Να κλείσει το μαγαζί για δυο εβδομάδες έτσι ώστε όλοι να ταρακουνηθούν. Και πραγματικά αυτό συνέβη. Καμία κασέτα δεν μαγνητοφωνήθηκε αυτές τις μέρες. Κανένα στημένο παιχνίδι δεν τζογαρίστηκε στην Μαλαισία. Κανένας διαιτητής δεν εκβιάστηκε επί δυο εβδομάδες. Κανένα επεισόδιο από χούλιγκανς δεν έγινε. Κανένας παράγοντας δεν σκυλόβρισε. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν προπηλακίστηκε. Καμία εφημερίδα δεν πυροδότησε εκρηκτικό κλίμα. Καμία πλαστή ενημερότητα δεν κατατέθηκε.
Είδατε; Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τι είναι; Αυτές τις δυο εβδομάδες που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λειτουργούσε όλα πήγαν μια χαρά. Η εξυγίανση πέτυχε. Όπως και ο στόχος της ΕΠΟ. Ο κάθε κατεργάρης έκατσε στον πάγκο του. Λούφαξαν όλοι.
Και μια σύμπτωση: Αυτές τις 15 μέρες δεν είχε αγώνες. Λέτε γι’ αυτό να πήγαν όλα καλά;…
Για πόσο ακόμα θα τρώνε δούλεμα όλοι; Αν η ΕΠΟ εννοούσε σοβαρά αυτό που έλεγε όταν έκλεινε το μαγαζί, θα έπρεπε να το κρατήσει με λουκέτο για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα. Ή μήπως έγινε τίποτα σοβαρό αυτό το 15νθήμερο και δεν το πήραμε είδηση; Τίποτα δεν έγινε! Απολύτως…
Πηγή: sportdog.gr

«Καλοδεχούμενοι οι παίκτες της Πόρτο»

Παρά το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πάει για διακοπές και ξεκούραση στην πατρίδα του, οι δημοσιογράφοι δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Συνεχώς τον...ενοχλούν για μία συνέντευξη. Ο 65χρονος τεχνικός δεν λέει όχι και αυτό έκανε και σήμερα, όταν δέχθηκε να μιλήσει σε εφημερίδα της Πορτογαλίας για την δουλειά που γίνεται στη Πόρτο αλλά και τον Βίλας Μπόας , για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον που έχουν οι πράσινοι για παίκτες ων «Δράκων» και φυσικά την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα

-Για την ομάδα της Πόρτο και τον τεχνικό της είπε: «Ο Βίλας Μπόας κέρδισε τίτλους και πρέπει να συνεχίσει. Η καριέρα του προπονητή δεν είναι μια χρονιά αλλά πολλά χρόνια. Ξέρω την δουλειά που γίνεται στην Πόρτο. Ακόμη και αν φύγουν παίκτες και πάλι η ομάδα θα είναι το φαβορί για το νέο πρωτάθλημα».

-Για τους παίκτες από τη χώρα του που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό: «Αν κάποιοι Πορτογάλοι μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό θα είναι καλοδεχούμενοι. Αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν έχω μιλήσει με την Πόρτο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν γραφτεί στον Τύπο.

-Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση. Οι Έλληνες μάλιστα συνηθίζουν να λένε ότι είναι μια φτωχή χώρα με αρκετούς πλουσίους».

Ο «κοπανιστός αέρας» της ΕΠΟ…!!

Γιατρέ μου, δεν είμαι καλά! Που πήγαν οι μπράβοι και οι εκβιαστές; Πότε έγιναν κιόλας τα πλέι οφ της Football League; Πότε έκλεισε το θέμα με τις πλαστές ενημερότητες των ομάδων; Μήπως κοιμάμαι όρθιος;

Γιατρέ μου, έφτιαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς μπ…ο; Ηταν κι αυτό μια κάποια λύση που θα έλεγε και ο γνωστός ποιητής. Δηλαδή, δεν υπάρχουν πλέον ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ στο ποδόσφαιρο και οι οικογένειες θα επιστρέψουν στα γήπεδα;

Διαβάστε περισσότερα στο blog  του Βάϊου Μπαλάφα
 

Σε επικοινωνία με Σαρμιέντο!!

Σε επικοινωνία με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο βρίσκεται ο Νίκος Λυράκης, προκειμένου να αποσπάσει την θετική απάντηση του Αργεντινού, σχετικά με την πιθανή συνεργασία της Κέρκυρας με τον παίκτη.

Ο 32χρονος μέσος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με την χρήση της απαλλαγής συμβολαίου, πάντως, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να κερδίσει της ελευθέρας του και να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο Σαρμιέντο απασχολούσε το ρεπορτάζ του Άρη, με τον Σάκη Τσιώλη, όμως, να στρέφεται σε άλλες λύσεις. Γεγονός, που… χαροποιεί τους ιθύνοντες των «Φαιάκων», οι οποίοι εξετάζουν και την περίπτωση του Γερμανού αμυντικού, Βέντσελ, που έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή Ομόνοια.
 

Ο Σεμπάστιαν Λάρσον στη Σάντερλαντ!!

Αφού απέρριψε τις προτάσεις των Άρσεναλ και Άστον Βίλα, ο Σεμπάστιαν Λάρσον αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντερλαντ.

Ο Σουηδός διεθνής μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα και μάνατζέρ του, Σβάντε Λάρσον, θα «μετακομίσει» στις «μαύρες γάτες» με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«Ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Στιβ Μπρους, έδειξε να πιστεύει περισσότερο στις δυνατότητες του Σεμπάστιαν. Αυτό λέει πολλά για όλους μας και γι` αυτό επιλέξαμε τη Σάντερλαντ», είπε ο πατέρας του 25χρονου άσου με δηλώσεις του στο Sport-Folket.

Φήμες για Περόνε, διακριτικά για Γ. Παπαδόπουλο!!

Σε ότι αφορά την αναζήτηση ενός επιθετικού οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μάντζιο τις τελευταίες μέρες έχουν παγώσει, καθώς ο Σάκης Τσιώλης βολιδοσκοπεί και άλλους επιθετικούς που προέρχονται από την ξένη αγορά. 

Μια φήμη που κυκλοφόρησε ήθελε τον Εμάνουελ Περόνε να έχει προταθεί στους κίτρινους - αναζητά ομάδα για να λύσει τη συνεργασία του με την Ανόρθωση, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Αυτό που έχει ζητήσει ο τεχνικός του Άρη είναι ο σέντερ φορ να είναι ψηλός, γρήγορος και αποτελεσματικός, για να μετουσιώνει τις ευκαιρίες σε γκολ. 

Παράλληλα σε ότι αφορά την περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, οι «κίτρινοι» παρακολουθούν διακριτικά. Τον νεαρό μέσο θέλουν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναιτωλικός), αλλά και της Γερμανίας. Ο ίδιος, όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον δεν θα βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του. 
Πηγή: theplayer.gr

«Από σήμερα μαζί μου στον Παράδεισο»

Με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αργεντινής να διεξάγεται το Σάββατο και να κρίνει τον υποβιβασμό και την άνοδο, η «Ole» βρήκε ένα πρωτότυπο πρωτοσέλιδο για να περιγράψει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Έχοντας μία εικόνα του Ιησού Χριστού από τη σκηνή της Σταύρωσης, έχει τίτλο «Cambiate que entras», που επί λέξη σημαίνει «άλλαξε και μπαίνεις» και σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντιστοιχεί στη φράση που είπε ο Ιησούς στον Καλό Ληστή που μετανόησε «από σήμερα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο».

Το πρωτοσέλιδο αναφέρεται στα κρίσιμα ματς και γράφει κιόλας χαρακτηριστικά: «Εκατομμύρια οπαδοί υποφέρουν και προσεύχονται: το ποδόσφαιρο καθορίζει απόψε το βράδυ δύο απευθείας υποβιβασμούς και την άνοδο». 
Πηγή: theplayer.gr

Στερν: Κρίσιμη η συνάντηση της Τρίτης!!

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και την Ένωση των παικτών σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία για τη συλλογική σύμβαση. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ντέιβιντ Στερν πρόκειται για την πλέον κρίσιμη συνάντηση μέχρι στιγμής. "Πιστεύω ότι την Τρίτη στη Νέα Υόρκη η συνάντηση θα είναι πολύ κρίσιμη. Έχουν γίνει κάποια μικρά βήματα ωστόσο ήρθε η ώρα οι δύο πλευρές να έρθουν πολύ πιο κοντά" τόνισε ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Νιγηριανοί εκ Νορβηγίας, Μέγιερι και… γήπεδο «Α. Παπαδόπουλος»

Άλλα δύο ονόματα προστίθενται στη… μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, την ώρα που εξετάζεται το ενδεχόμενο δανεισμού του Μπάλας Μέγιερι, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χαίρει αναγνώρισης, μέσω ονομασίας γηπέδου, που φέρει το ονοματεπώνυμό του…

Δύο νεαροί Νιγηριανοί προτάθηκαν στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, οι οποίοι πραγματοποιούν αξιοσημείωτες εμφανίσεις με την φανέλα της νορβηγικής Λίλεστρομ.

Ο λόγος για τους Άντονι Ούγια και Εμανουέλ Νόσα Ιγκιεμπόρ. Αμφότεροι αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης, την ώρα που ο πρώτος έχει βρει δίχτυα 9 φορές σε 11 αγώνες, ενώ πέρσι τελείωσε την χρονιά με 14 τέρματα σε 24 ματς. Ο συνομήλικός του (21 ετών), έχει πετύχει συνολικά 11 τέρματα σε 60 παιχνίδια, αγωνιζόμενος στο σκανδιναβικό πρωτάθλημα για τρία χρόνια.

Ενδεχόμενο δανεισμού του Μέγιερι

Την περίπτωση να δοθεί δανεικός σε ομάδα όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται σε συχνότερη βάση, εξετάζουν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων», όσον αφορά τον Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας φαίνεται πως θα χάσει την θέση του από τον δεύτερο γκολκίπερ που αναμένεται να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χρόνο που χρειάζεται.

Επίσης, μετά τον ερχομό του Κοστάντσο, αλλά και την παρουσία των «μικρών» Νίκου Παπαδόπουλου και Μπάμποβιτς, ο Μέγιερι φαίνεται πως δεν (θα) περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν.

Το όνομα αυτού… «Αβραάμ Παπαδόπουλος»

Το ονοματεπώνυμό του θα έχει την χαρά και την τιμή να βλέπει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, το οποίο θα αναγράφεται στο γήπεδο του Διγενή Λακκώματος. Τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής (19/6, 18:30), ενώ μισή ώρα αργότερα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και ομάδας επίλεκτων.

Μάλιστα, με τα χρώματα της πρώτης θα αγωνιστεί ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, την ώρα που θα έχει απέναντί του τους Τοροσίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Τάσο Παπάζογλου, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την αντίπαλη φανέλα. 
πηγή: theplayer.gr

Τον 19χρονο Κασεμίρο θέλει η Μπαρτσελόνα!!

Τον ταλαντούχο μέσο της Σάο Πάουλο, Κασεμίρο, έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Goal Λατινικής Αμερικής.

Ο νεαρός έχει εντυπωσιασεί με τις φετινές εμφανίσεις του με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας που, με τη βοήθειά του, προελαύνει στο ξεκίνημα του φετινού Brasileiro.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζουν πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς για τον Κασεμίρο ενδιαφέρονται και οι Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ. 
Πηγή: theplayer.gr

Σε δημοπρασία τα παπούτσια του Τέρι!!

Ο Τζέισον Τέρι αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε στους τελικούς κόντρα στη Χιτ. Το ποσό που θα εισπράξει θα το διαθέσει στα καλοκαιρινά καμπ που διοργανώνει για ερασιτέχνες παίκτες. Η δημοπρασία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 26 του μήνα, ενώ η μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι 1.400 δολάρια! "Δεν ήθελα να αποχωριστώ τα περικάρπια, τις εμφανίσεις και τις κάλτσες, αλλά η Reebok με έπεισε πως είναι για καλό σκοπό" τόνισε ο γκαρντ των Μάβερικς.

Ενδιαφέρον Παντελή... με ημερομηνία λήξης!!

Την πρόθεσή του να αναμειχθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος, όμως, θα περιμένει μέχρι την Τρίτη την απάντηση του Αντώνη Ρέμου. Αλλιώς, τόνισε πως θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του στο onsports.gr

Βάπτιση Ζαγοράκη παρουσία Βρύζα!!

Στη βάπτιση του γιου του Θοδωρή Ζαγοράκη παραβρέθηκε ο Ζήσης Βρύζας. 

Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος και πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά έδειξε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των δυο πλευρών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή των «ασπρόμαυρων» ή πως δρομολογείται η επιστροφή του Βρύζα στην Τούμπα. 

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και το όνομα του Ζαγοράκη junior είναι Γιάννης.
 
 

Βράβευση ΟΥΕΦΑ σε Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Μπασινά!!

Μια σημαντική και ξεχωριστή βράβευση θα δεχτούν από την ΟΥΕΦΑ, οι Θόδωρης Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης και Άγγελος Μπασινάς.
Βράβευση ΟΥΕΦΑ σε Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Μπασινά
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να απονείμει ένε ειδικό βραβείο σε όσους παίκτες έχουν φθάσει ή έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ανάμεσα σ' αυτούς τους παίκτες βρίσκονται και οι τρεις Έλληνες παίκτες, ενώ αξίζει να σημιωθεί ότι ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα είναι ο Γιάννης Οκκάς.