Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Γκομενοπαγίδα» η… Ρούμπιν Καζάν!! (video)

Είσαι μόνος; Δεν έχεις σχέση εδώ και καιρό; Ψάχνεις έναν σύντροφο για να πορευθείς στη ζωή; Γίνε οπαδός της Ρούμπιν Καζάν φίλε μου να βρεις την υγειά σου και να γνωρίσεις γυναικάρες.

«Γκομενοπαγίδα» η… Ρούμπιν Καζάν (video)
Η επιλογή ομάδας ήταν πάντα ένα θέμα. Άλλοτε τις επέλεγες για τους τίτλους που κατακτούν. Άλλοτε για τη μπάλα που παίζουν. Άλλοτε για την ιδεολογία τους.

Όλα αυτά φίλε μου είναι… πασέ. Το βασικότερο όλων είναι η ομάδα σου να είναι… γκομενοπαγίδα.

Είσαι μόνος και δεν έχεις γυναίκα; Θέλεις να γνωρίσεις αιθέριες υπάρξεις; Ε τότε γίνε οπαδός της Ρούμπιν Καζάν για να βρεις την υγειά σου. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα, πανέξυπνη διαφήμιση της Ρωσικής ομάδας, που αν μη τι άλλο δημιουργεί… προσδοκίες.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε το βίντεο με την διαφήμιση της Ρούμπιν:


Έξυπνη διαφήμιση της Rubin από AceVideos

Πηγή: sport-fm.gr

Καμίλο, ο… ψαλιδοπόδης!! (video)

Ο Καμίλο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι στο MLS.

Με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε ο Καμίλο ντα Σίλβα να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 για τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς απέναντι στους Πόρτλαντ Τίμπερς.

Στο 78’ και μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο σκόρερ οριζοντιώθηκε και με καταπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα με δύναμη στα δίχτυα.
Πηγή: sport-fm.gr

Αύξηση… 2.900% στον Γιανουζάι!!

«Χρυσό» συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η Μαν. Γιουνάιτεντ στον Αντνάν Γιανουζάι για να τον «δέσει».

Αύξηση… 2.900% στον Γιανουζάι!
Ο Αντνάν Γιανουζάι έγινε εν μία νυκτί ήρωας για τους φίλους της Μαν. Γιουνάιτεντ. Τα δύο γκολ που πέτυχε ο 18χρονος μεσοεπιθετικός οδήγησαν στη νίκη επί της Σάντερλαντ (1-2) βάζοντας τέλος σε ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ήδη πολλές ομάδες ορέγονται τον Βέλγο άσο. Όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να τον χάσουν.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, προτίθενται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αύξηση 2.900%. Συγκεκριμένα από τις μόλις (;) 1.000 λίρες που εισπράττει τώρα εβδομαδιαίως, προτίθενται να του δώσουν 30.0000 λίρες την εβδομάδα για να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια.Πηγή: sport-fm.gr

Κρίνεται του Σωκράτη!!

Αμφίβολη είναι η ετοιμότητα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον αγώνα της Παρασκευής με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

Κρίνεται του Σωκράτη
Ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς έχει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και είναι αμφίβολο αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Φερνάντο Σάντος στον αγώνα της Παρασκευής με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο διεθνής αμυντικός δεν ήταν σε θέση να παίξει το Σάββατο με τη Ντόρτμουντ απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα φανεί αν μπορεί σταδιακά να μπει στις προπονήσεις για να προλάβει το ερχόμενο ματς. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, Μανωλάς και Σιόβας είναι οι επικρατέστεροι να καλύψουν το κέντρο της άμυνας.

Φαβορί για τη θέση του Κατσουράνη, που είναι τιμωρημένος, είναι ο Τζιόλης, ενώ ο Τζαβέλλας αναμένεται να πάρει τη θέση του επίσης τιμωρημένου Χολέμπας. Περισσότερα θα φανούν στις προσεχείς προπονήσεις, αρχής γενομένης από την απογευματινή στον Άγιο Κοσμά.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής (21:45) τιμώνται 10, 15 και 20 ευρώ και έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του κοινού από το «Γ. Καραϊσκάκης» και στα γραφεία της ΕΠΟ. Με την ίδια τιμή παίρνει κάθε φίλαθλος εισιτήριο και για τον αγώνα της Τρίτης με το Λιχτενστάιν (20:00), που ακολουθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Αυτοί «πονοκεφαλιάζουν» τον Σάντος!!

Συγκεντρώνεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα εναπομείναντα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και το sport-fm.gr σάς αναλύει για ποιον λόγο προβληματίζεται ο Σάντος για 9 παίκτες του.

Αυτοί «πονοκεφαλιάζουν» τον Σάντος
Εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους τελευταίους – κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Εννιά, όμως, από αυτούς προβληματίζουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την ετοιμότητά τους, αφού δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους.

Ξεκινάμε από την υπεράσπιση της «γαλανόλευκης» εστίας, όπου υπάρχουν ο Καρνέζης και ο Σηφάκης. Ο πρώτος δεν έχει παίξει ούτε σε ένα ματς με την Γρανάδα και ο δεύτερος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Στην άμυνα, υπάρχουν, ο Τοροσίδης, ο οποίος μετράει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ ο Τζαβέλλας και ο Χολέμπας αποτελούν δεύτερες λύσεις στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, μία παίζει και μία δεν παίζει στην Ντόρτμουντ, στην οποία έχει αγωνιστεί σε 7 ματς.

Στα χαφ, τώρα, ο Καραγκούνης δεν αγωνίζεται συχνά στη Φούλαμ, στην οποία έχει 6 συμμετοχές και μετράει 377 αγωνιστικά λεπτά.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γιάννης Φετφατζίδης έχουν παίξει σε 5 και 3 ματς αντίστοιχα. Όλα αυτά τα ξέρει ο Σάντος, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος στις επιλογές του και πάντα προσπαθεί να χρησιμοποιεί τους πιο έτοιμους.

Το καθήκον και τα μπαράζ

Σήμερα συγκεντρώθηκε η Εθνική για τις αναμετρήσεις με Σλοβακία (11/10) και Λιχτενστάιν (15/10) στο Καραϊσκάκη, οι οποίες – σε συνδυασμό με ενδεχόμενη απώλεια της Βοσνίας σε ένα από τα ματς με Λιχτενστάιν και Λιθουανία – μπορεί να δώσουν το απευθείας «εισιτήριο» για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», αφού θέλει να μπει στους δυνατούς εφόσον τελικά οδηγηθεί ως δεύτερη στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Η συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» ήταν στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

Αναλυτικά οι 24 εκλεκτοί:

Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). Πηγή: sport-fm.gr

«Τελειώνει» ο Δερμιτζάκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αναμένεται να αποτελέσει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος την Δευτέρα είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη.

«Τελειώνει» ο Δερμιτζάκης
Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ. Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάνθο Πουλινάκη με σκοπό το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Μάλιστα, την Τρίτη, αναμένεται στο Ηράκλειο, ο έμπειρος προπονητής, προκειμένου να γίνει μια αναλυτική κουβέντα και ενδεχομένως ο έμπειρος προπονητής να αποτελέσει παρελθόν, κάτι το οποίος είναι και το πιθανοτερο.

Έτσι, μετά από τρεις μήνες παρουσίας στην ομάδα του ΟΦΗ, ο «Δέρμι» θα απομακρυνθεί, χωρίς να έχει καταφέρει η ομάδα του να κάνει μια νίκη στην Σούπερ Λίγκα, παρά το γεγονός πως είχε μια εξαιρετική ομάδα και πολλές φορές έφτασε κοντά σε αυτήν.

Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη γνωστά τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του με τους Τσιώλη, Νιόπλια και Αναστόπουλο να είναι πρώτοι στην σχετική λίστα. Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος ο Βοσνιάδης!

Την παραίτησή του υπέβαλλε στη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης, η οποία έγινε αποδεκτή και οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν οριστικά.

Τέλος ο Βοσνιάδης
Το βαρύ κλίμα μετά την ήττα από την Ξάνθη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή, έφερε άμεσες αλλαγές στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Ο λόγος που εξώθησε τον Έλληνα προπονητή σε αυτή την απόφαση είναι ότι με την αποχώρησή του μπορεί να βελτιωθούν τα πράγματα και η ομάδα να μπει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο άνθρωπος, λοιπόν, που ανέβασε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια, αποτελεί πλέον παρελθόν και στον σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα θέλουν να βρουν το συντομότερο δυνατό νέο προπονητή, ώστε να εκμεταλλευτούν και την διακοπή του πρωταθλήματος και να μπορέσει να δουλέψει, δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Ντεμπούτο με νίκη στο LA για Σο!!

Οι Νάγκετς πήραν φιλική νίκη με 97-88 επί των Λέικερς στο ντεμπούτο του Μπράιαν Σο στον πάγκο τους.

Ντεμπούτο με νίκη στο LA για Σο
Πετυχημένο, έστω και σε ανεπίσημο ματς, ήταν το ντεμπούτο του Μπράιαν Σο στον πάγκο των Νάγκετς. Η ομάδα του επικράτησε 97-88 των Λέικερς στο Λος Άντζελες με κορυφαίο τον Τάι Λόσον που είχε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Τζόρνταν Χάμιλτον πρόσθεσε 15 πόντους, ενώ 12 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Τζαβάλ ΜακΓκι για τους νικητές, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο Ξαβιέ Χένρι είχε 15 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν για φέτος Πάου Γκασόλ και Στιβ Νας. Ο πρώτος είχε 13 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 23 λεπτά, ενώ ο δεύτερος σε 23 λεπτά είχε 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο Κόμπι Μπράιαντ απουσίαζε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που έχει από τον Απρίλιο, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Τζόρνταν Φάρμαρ και Κρις Κέιμαν.Πηγή: sport-fm.gr

Απαγορεύεται… δια ροπάλου!! (video)

Την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να πέσει σε δεύτερη γκέλα απαγόρευσε ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Εθνικό Γαζώρου (2-0) κι έκανε την πρώτη νίκη του στη Football League

Απαγορεύεται… δια ροπάλου! (video)
Τη σοβαρότητα που απαιτείται για ομάδα με το βάρος της φανέλας του έδειξε ο Ηρακλής.

Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καβάλα, ο «Γηραιός» δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Εθνικό Γαζώρου να σκεφτεί πως μπορεί να του κάνει ζημιά.

Πριν περάσει καν το δεκάλεπτο λοιπόν, ήταν ήδη μπροστά στο σκορ, με πέναλτι που κέρδισε (από τράβηγμα του Τζούριτς) και αξιοποίησε ο Ζαχόρα.

Κι αφού προστάτεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το δεύτερο γκολ του Κροάτη στο πρωτάθλημα, ο Σιατραβάνης προσέθεσε ακόμα ένα στο 87’ (έπειτα από ωραία μπαλιά του Λίμα) και γράφοντας το 2-0, έδωσε τους πρώτους βαθμούς του Ηρακλή στη φετινή Football League.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 4/10

Φωστήρας-Αχαρναϊκός 1-1
(87’ Σεκολάρι - 73’ Σάνον)

Κυριακή, 6/10

Νότιος όμιλος



Επισκοπή-Ηρακλής Ψαχνών 2-2
(55’, 62’ πεν. Γκονζάλες- 29’, 83’ Κοιλάρας )

Χανιά-Φωκικός 1-0
(52’ πεν. Πάγκαλος)

Παναιγιάλειος -Βύζας Μεγάρων 2-0
(7’ Μπούνας, 87' Φλίνγκος)

Αστέρας Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου 0-3
(4’ Καπετάνος, 70’ Δεινόπαππας, 88’ Γκούρμα)

Πανηλειακός-Γλυφάδα 1-0
(43’ Καλαϊτζίδης)

Βόρειος όμιλος



Αναγέννηση Γιαννιτσών-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1
(61’ Πέλκας)

Βατανιακός-Κέρκυρα 1-5
(58’ Ζαγοριανός - 8’ Σίμιτς, 14’, 40’ Κοντός, 66’ Καραδέμητρος, 70’ Σουάνης)

Ζάκυνθος-Καβάλα 1-0
(20’ Φωτιάς)

Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2-0
(52' Γέσιτς, 78' Τζιώρας)

Δευτέρα, 7/10

Νότιος όμιλος



Καλλιθέα-Παναχαϊκή 0-0

Βόρειος όμιλος



Αιγινιακός-Πιερικός 0-0

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(45’+1’ Διαμαντόπουλος)

Ηρακλής-Εθνικός Γαζώρου 2-0
(6’ πεν. Ζαχόρα, 87’ Σιατραβάνης)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Σάββατο, 12/10

Πιερικός-Ηρακλής (17:00)

Κυριακή 13/10

Αχαρναϊκός-Επισκοπή
Αναγέννηση Γιανιτσών-Αιγινιακός
Γλυφάδα-Παναιγιάλειος
Κασσιόπη-Νίκη Βόλου
Εθνικός Γαζώρου-Ζάκυνθος
Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός
Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα
Απόλλων 1926-Βατανιακός
Παναχαϊκή-Χανιά
Πανηλειακός-Αστέρας Μαγούλας
Τύρναβος-Δόξα Δράμας
Βύζας Μεγάρων-Φωστήρας

Δευτέρα 14/10

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα (17:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Δόξα… τω Θεώ!! (video)

Ανακουφισμένη απ’ την πρώτη -έστω και δύσκολη- νίκη της στη Football League μπορεί να νιώθει η Δόξα Δράμας. Την ώρα που όλοι οι άλλοι κολλούσαν σε ισοπαλίες, οι «μαυραετοί» λύγιζαν 1-0 της Αναγέννηση.

Δόξα… τω Θεώ! (video)
Δόξα μονάχα για τη… Δόξα Δράμας επεφύλασσαν τα παιχνίδια της Δευτέρας για τη Football League!

Έστω κι αν δυσκολεύτηκαν με τη μαχητική Αναγέννηση Καρδίτσας (που έπαιζε με δέκα παίκτες απ’ το 16’ λόγω απευθείας αποβολής του Δημόπουλου και είχε δοκάρι στο 30’ με τον Μπουσινάκη) οι «μαυραετοί» εκμεταλλεύτηκαν το γκολ του Διαμαντόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πανηγύρισαν την παρθενική φετινή τους νίκη με 1-0.

Αντίθετα, το ίδιο δεν κατάφεραν Καλλιθέα και Παναχαϊκή. Αμφότερες προερχόμενες από ισοπαλίες στην πρεμιέρα, οι δυο ομάδες δεν προσέφεραν άσχημο θέαμα στο «Ελ Πάσο». Αδυνατώντας ωστόσο ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που -και οι δυο- έφτιαξαν, έμειναν στο 0-0.

Στο ίδιο άνοστο αποτέλεσμα δε (0-0) κόλλησαν και ο Αιγινιακός με τον Πιερικό, παίρνοντας τουλάχιστον τον πρώτο τους πόντο στο φετινό πρωτάθλημα.




Πηγή: sport-fm.gr

«Στο σπίτι του κρεμασμένου…»

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας, έδωσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου…»
Η θεσσαλική ΠΑΕ αποκαλεί «επικίνδυνο φαινόμενο» τον γνωστό ποινικολόγο, τον οποίο καλεί να σταματήσει να βλέπει φαντάσματα. Παράλληλα του ζητάει να μην ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και να αφήσει το πρωτάθλημα να εξελιχθεί ομαλά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση όσο και την παρουσία του γνωστού Αλέκου του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ελευσίνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το επικίνδυνο φαινόμενο που λέγεται Αλέκος Κούγιας να πάρει τέλος. Ηρθε επιτέλους η ώρα του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Για την υπενθύμιση του φίλαθλου κοινού: κ. Αλέκο είστε κατηγορούμενος για δωροδοκία. Είστε κατηγορούμενος για πλαστογραφία και είστε ο μοναδικός που προσλαμβάνει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης» για προπονητή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Μην ξανασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό Βόλου και αφήστε το πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα.

Υ.Γ. 1: Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει αίτημα αναβολής και ένσταση για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα

Υ.Γ. 2: Η ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας με την αντικειμενική της θέση κ. Αλέκο Κούγια, ήδη έχει απαντήσει στην ανακοίνωσή σας».

Κούγιας: «Αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Δήλωση με αφορμή τα σφυρίγματα του διαιτητή Κορδολαίμη στην αναμέτρηση Αστέρας Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου, έκανε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»
Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο για εγκληματικές οργανώσεις με διαιτητές και παράγοντες, που έχουν αποκαλυφθεί και καταλήγει: «Δυστυχώς όσο και αν είσαι καλοπροαίρετος δεν γίνεται τίποτα».

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Παναχαϊκής:

«Παρακολούθησα το παιχνίδι Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου. Το παρακολούθησα μέχρι το σημείο της αποβολής του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας βραζιλιάνου Αλμίρ.

Θέλω να κάνω την εξής δήλωση:

Κύριε Σαρρή, κύριε πρόεδρε της Κ.Ε.Δ., κύριοι μέλη της Κ.Ε.Δ. και κύριοι μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Είναι αδύνατον να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση. Έχουν αποκαλυφθεί δύο εγκληματικές οργανώσεις με διαιτητές και παράγοντες και το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο. Εμείς που πηγαίνουμε με το Σταυρό στο χέρι δεν έχουμε καμία τύχη.

Δεν έχει καμία σημασία το να έχεις καλή ομάδα. Εκείνο που χρειάζεσαι είναι ένα διαιτητή σαν τον Κορδολαίμη του συνδέσμου Πειραιά, ο οποίος σφύριξε το σημερινό αγώνα Αστέρα Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου. Δυστυχώς μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να δώσει ένα τέλος στο δράμα το οποίο ζούμε.

Εμείς που συντηρούμε με τίμιο τρόπο τις ομάδες μας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στους γνήσιους πίνακες διαιτητών της Ε.Π.Ο. είναι ο Αμπάρκιολης, ο Καμπαξης , ο Δημητρόπουλος και αναδεικνύονται συνεχώς νέα ταλέντα όπως ο Κορδολαίμης. Δυστυχώς όσο και αν είσαι καλοπροαίρετος δεν γίνεται τίποτα.»

Καμαρ-ωτός…!!

Με ένα γκολ από τον εξαιρετικό Γκάλο και ένα από τον Καμαρά, που ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της ομάδας της Ηπείρου, ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Καμαρ-ωτός…
Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Οι Αγρινιώτες, είχαν καλή παρουσία, είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ και με δύο τέρματα από τον κορυφαίο του γηπέδου Γκάλο και τον Καμαρά πανηγύρισαν το δεύτερο τρίποντό τους στην σεζόν.

Λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου φαινόταν η απουσία του Ντε Βινσέντι από το γήπεδο. Απείλησαν με τον Ίλιτς νωρίς, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι Ηπειρώτες, μέχρι την στιγμή που ανέβασαν την απόδοσή τους οι γηπεδούχοι.

Το ματς:


Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μια… αναστάτωση την είχαν. Μπάλες έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες γλιστρούσαν από το ψιλόβροχο, ο Μπικέι έκανε κάποια λάθη που έδιναν την ευκαιρία στον ΠΑΣ να φύγει στην κόντρα, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Από την στιγμή που οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Ο Γκάλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χάβου.

Από την άλλη πλευρά, από την στιγμή που οι παίκτες του Παντελίδη δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων στην αρχή, στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, με κορυφαία αυτή του Ίλιτς, δεν έφτασαν στο γκολ και περιορίστηκαν σε έναν πιο αμυντικό ρόλο. Το φινάλε του πρώτου μέρους, τους βρήκε πίσω στο σκορ, με τον Παναιτωλικό, να έχει αυτό που ήθελε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Παναιτωλικός, ήρθε με… φόρα από τα αποδυτήρια και ο Καμαρά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Χάβου με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους, την στιγμή που οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να… «ξυπνήσουν» και να ξαναμπούν στο ματς.

Στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν δεν κατάφεραν να το πετύχουν, παρά και τις κινήσεις που έγιναν από τον Παντελίδη, από τον πάγκο. Ο Παναιτωλικός, κράτησε μέχρι το φινάλε το 2-0, θα μπορούσε να το αυξήσει, αν ο Καμαρά, ήταν πιο προσεκτικός και μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Παπαπέτρου, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη κόντρα στον ΠΑΟΚ και πάλι στην έδρα του.




Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (87’ Πασάς), Πόι (69’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (92’ Κουτσοσπύρος).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Γκόλιας, Κάλι, Μπελόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελιδης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (83’ Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα (69’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς (78’ Κρητικός).

Στον πάγκο: Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Αυγενικού.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)
Γήπεδο: Αγρινίου
Πηγή: sport-fm.gr

Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ!!

Άπαιχτος ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog! Γιατί αποθεώνει Αναστασίου και γιατί κράζει Στέφενς; Ποιος παίκτης είναι η αδυναμία του και πώς δικαιώνεται με Μήτρογλου-Σαβιόλα; Είδα το ντέρμπι στην Τούμπα, ξεκινάω από αυτό γιατί τώρα που μιλάω στον Σινάνογλου έχει λίγη ώρα που τελείωσε το ματς, βλέπω ταυτοχρόνως τη Γιουβέντους με τη Μίλαν.
Λοιπόν εμένα ο Παναθηναϊκός μου άρεσε. Έδειξε πάλι ότι γίνεται δουλειά εκεί. Δεν έχει άσχημη ομάδα, δεν είναι αυτό το τραγικό πράγμα που έδειχνε στα φιλικά και στην αρχή του πρωταθλήματος.
Ο Αναστασίου φαίνεται ότι δουλεύει και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στο τέλος των μεταγραφών είναι καλοί. Και πολύ καλά ενήργησε ο προπονητής που έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Ντίνα! Έλα μωρέ με τον Ντίνα, καλά έκανε αφού χρειαζόταν τον Φιγκερόα, κύριε σε έβαλα και δεν ακούμπησες την μπάλα, πέρνα έξω, τι πάει να πει αλλαγή στην αλλαγή. Αυτά μου έλεγαν κι εμένα όταν τα έκανα. Πάνω απ΄ όλα η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο νέους παίκτες πλέον, έχει και έμπειρους καλούς όπως ο Μπεργκ που με έχει εντυπωσιάσει η άνοδός του, ο Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ, ο Φιγκερόα, ο Νάνο, ο Κλωναρίδης που έχει παρελθόν στη Σούπερ Λίγκα, ο Καπίνο έχει μία πείρα πλέον, και από τους νέους βλέπω να ανεβαίνουν ο Λαγός και η αδυναμία μου εμένα είναι ο Ρισβάνης, το έχω ξαναπεί. Έκανε κάποια λάθη στην Τούμπα αλλά και ο Σίλντενφελντ έκανε λάθη, ο μικρός άντεξε σε καυτή έδρα, μπορεί εσείς να μην το βλέπετε, εγώ βλέπω στοιχεία μεγάλου σέντερ μπακ σε αυτό το εντελώς άπειρο παιδί, αρκεί να στηριχτεί.

Είδα τον Παναθηναϊκό φρέσκο και γρήγορο, να τρέχει, μπήκε στην Τούμπα και δεν κώλωσε, γκολ έβαλε, πέναλτι έχασε, ευκαιρίες είχε, ο Χακόμπο έσωσε τον ΠΑΟΚ, όπως βέβαια και ο Καπίνο, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν 2-2.

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα δεν συζητάω, από το τέλος του Αυγούστου είπα ότι το πρωτάθλημα ξεχάστε το, δεν μπορεί ακόμα ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Ο Στέφενς παραλίγο να χάσει τη νίκη με τις αλλαγές που έκανε. Πήγε κι έβγαλε τον Σαλπιγγίδη για να βάλει έναν Κωνσταντινίδη… Ο οποίος ήταν ανύπαρκτος. Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός μετά από αυτή την αλλαγή. Πάντως, το αρχικό σχήμα που κατέβασε με τον Νίνη δεξιά, του βγήκε, διότι ήταν ανεβασμένος σε αυτό το ματς ο Νίνης. Πρέπει να δουλέψει τριαντάρια σπριντ, είναι κρίμα να χαθεί, τεχνική έχει. 
Ο Μήτρογλου είπα από την αρχή της σεζόν ότι φέτος θα βάλει 30 γκολ. Γραμμένα είναι αυτά. Και κανονικά έπρεπε να χτυπήσει και το πέναλτι. Πήγε νταηλίκι ο Σαβιόλα και πήρε την μπάλα. Μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα με τον Σαβιόλα όταν υποστήριζα ότι ο Μήτρογλου θέλει δυο Σαβιόλα. Τα βλέπετε πλέον. Και ομαδικός είναι, μοιράζει πάσες. Είναι από τους καλύτερους κυνηγούς στην Ευρώπη. Μπορεί να σε ντριμπλάρει σε ένα μέτρο μέσα και να εκτελέσει, σε ζωγραφίζει και με τα δύο πόδια, έχει κεφάλι, έχει πάσα, είναι πλέον και κινητικός, βάζει γκολ που τα βλέπουμε από μεγάλους ξένους παίκτες.

Η Βέροια ήταν αδύναμη, δεν πρεσάριζε, πάντως ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο έπαιξε ωραία μπάλα, ευχαριστηθήκαμε στο γήπεδο. Δεν μπορεί καμιά ομάδα στην Ελλάδα να πάρει το πρωτάθλημα απ΄ αυτόν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να συγκεντρωθεί όμως ενόψει του αγώνα στην Μπενφίκα και να φτιάξει την άμυνά του, καθώς και το κέντρο του ανασταλτικά, διότι ακόμα και η Βέροια στο Καραϊσκάκη του έκανε 3 φάσεις που βγήκαν μπροστά στον Ρομπέρτο και δεν είναι ωραία εικόνα αυτή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει πιο κλειστός πίσω, αν πάρει ισοπαλία στην Πορτογαλία θα περάσει.

Είδα ένα εκπληκτικό ταλέντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτόν τον Γιανουζάι, 18 χρονών μπήκε και τους διέλυσε. Με πάνω το κεφάλι, με ταχύτητα, με τεχνική, μόλις παίρνει την μπάλα λέει "θα σε ντριμπλάρω, δεν μασάω", με δύο πόδια σουτάρει, αυτός ο παίκτης μπορεί να αφήσει εποχή.

Είδα και τη Ρόμα, καταπληκτική, έκανε περίπατο στο Μιλάνο, πάει για πρωτάθλημα η Ρόμα, έπαιξε κι ο Τοροσίδης, ήταν άριστος. Δεν τρώει η Ρόμα γκολ φέτος και βγάζει αντεπιθέσεις φωτιά, να δείτε πώς τρέχει ο Τότι σε αυτήν την ηλικία, πόσο γρήγορη είναι η επίθεση μαζί με τον Ζερβίνιο.
Και παίζει 3-5-2 η Ρόμα, παίζει και 4-3-3, το γυρνάνε, όμως 3-5-2 παίζει και η Γιουβέντους, 3-5-2 παίζουν στην Ιταλία, εδώ το έπαιξε μέχρι και η Λίβερπουλ και είπε ο προπονητής της ότι του άρεσε και ότι θα το κρατήσει!

Πρώτη στη βαθμολογία στην Αγγλία η Λίβερπουλ μαζί με την Άρσεναλ. Και πέρσι πήρε το Κύπελλο με τη Γουίγκαν με 3-5-2 ο Μαρτίνεθ. Άκου η Λίβερπουλ 3-5-2! Θα το ζηλέψουν τώρα κι άλλοι.

Βλέπω τον Κόντε τώρα πώς πανηγυρίζει, σαν τρελός κάνει ο π…, κοίτα εδώ πώς κάνει, φοράει και την τραγιάσκα, όταν τα έκανε αυτά ο Αλέφαντος κοροϊδεύανε, έτσι πανηγύριζα κι εγώ. Όταν επίσης έλεγα για 3-5-2 πριν χρόνια, με έλεγαν αναχρονιστικό οι άσχετοι!
Πηγή: sportdog.gr

Σκάει έκπληξη με Σούλη σε πάγκο Σούπερ Λίγκας!!

Σε ποιο γήπεδο βρέθηκε ο κόουτς Παπαδόπουλος το Σαββατοκύριακο και για ποιο πάγκο ομάδας Σούπερ Λίγκας ετοιμάζεται; Ο σκύλος βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα! Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει σηκώσει μανίκια και ετοιμάζεται να πιάσει και πάλι δουλειά επιστρέφοντας σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Άλλωστε, η περσινή εκπληκτική του μίνι-θητεία στον Άρη, παραμένει ...αξεπέραστη.
Ο Σούλης λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε, η παρουσία του στο γήπεδο μόνο τυχαία δεν ήταν.
Ο Παπαδόπουλος πήγε γήπεδο καθώς θα ήθελε να κάτσει στον πάγκο είτε του Πανιωνίου είτε του Άρη και μάλιστα κάποιοι το προχώρησαν ακόμα παραπάνω, λέγοντας πως ήδη έχει κάνει επαφές. Και από τη στιγμή που νίκησαν οι "κίτρινοι", μάλλον προς Πλατεία γέρνει η ζυγαριά.
Εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα...
Πηγή: sportdog.gr

Σκάει κι άλλη «βόμβα» στον ΠΑΟ!!

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των πρασίνων. Ποιος ετοιμάζεται να γίνει... Τοτσέ στον Παναθηναϊκό και να κάνει προσφυγή; Η απάντηση στον sportdog! Μπορεί ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στην Τούμπα, ωστόσο εξωαγωνιστικά φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα, καθώς ήδη... έσκασε το πρώτο «κανόνι» με τον Τοτσέ.
Ο Ισπανός άσος κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ζητώντας 1 εκατομμύριο ευρώ, διεκδικώντας περίπου 500.000 ευρώ ως δεδουλευμένα, ενώ το υπόλοιπο ποσό είναι από δόσεις συμβολαίου. Ο Τοτσέ δεν υπολογίζεται και έγινε προσπάθεια προκειμένου να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, ενώ εδώ και καιρό ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Αυτή όμως φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με την στήλη «sportdog penalty», εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται να «σκάσει» και άλλη προσφυγή στον Παναθηναϊκό.
Από ποιον; Από ξένο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι απλήρωτος. Ε, σκεφτείτε λίγο και θα το βρείτε...
Πηγή: sportdog.gr

«Χ» σε «χαϊδέματα» και χαρούλες!!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τον χθεσινό Παναθηναϊκό και τους προβληματισμούς που καλείται να αναπτύξει στο εσωτερικό του για να προοδεύσει και να μην επαναπαυτεί. Το νόμισμα είναι ένα, η όψη είναι διπλή για τον Παναθηναϊκό. Με βάση ποια κριτήρια θα τον αξιολογήσεις; Με βάση τα ματς με τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο,  τα εκτός έδρας; Με βάση τα δυο προηγούμενα, εναντίον του Εργοτέλη και του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο; Με βάση τον… παλιό Παναθηναϊκό; Τον «άρρωστο» του… Τζίγκερ ή τον «υγιέστατο» επί πολυμετοχικότητας; Γιατί μπορώ να θυμηθώ και σπουδαίες νίκες στην Τούμπα. Μπορώ να θυμηθώ, όμως, και τεσσάρα (με γιαούρτια στο αεροδρόμιο όχι από «αυθορμήτως ενεργούντες» για να θυμηθούμε και την καλοκαιρινή ανακοίνωση της ΠΑΕ) στην αυγή της σεζόν της «Ριζούπολης» (με Σάντος δηλαδή). Μπορώ να θυμηθώ και ήττα με 2-1 (σαν τη χθεσινή δηλαδή) τη σεζόν του πολυμετοχικού νταμπλ: καλό υλικό και πιο «ομάδα» από τώρα ο ΠΑΟΚ του Σάντος τότε, έτη φωτός η απόσταση του «τότε και τώρα» Τριφυλλιού.
Ο Ατζαγκούν, επί παραδείγματι, που ήρθε από τη Νιγηρία πριν από δύο μήνες και προφανώς έχει στο μυαλό του τον “Panathinaikos”, είπε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα: έχει άλλο «ύψος» το κριτήριό του. Ο Καπίνο, που είναι πιτσιρικάς, αλλά έχει δει Παναθηναϊκό τα τελευταία δέκα χρόνια και έχει ζήσει από «μέσα» τα τελευταία έτη, είπε «μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, ο στόχος της ομάδας είναι να βγει στην Ευρώπη, όσο άσχημο κι αν ακούγεται, πέρυσι με διπλάσιο μπάτζετ μείναμε εκτός»: ρεαλιστής. Και σωστός όταν τόνισε ότι «ναι, η Τούμπα είναι σκληρή έδρα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας ματς, να πάρουμε βαθμούς».
Διότι κάπου… υπόκωφα καλλιεργείται σταδιακά και άθελα η λογική «στη Λεωφόρο κανείς δεν θα γλυτώνει» (εκεί όπου είναι δεδομένη όχι μόνο η βοήθεια από τους οπαδούς αλλά και η έξτρα υποχρέωση των παικτών να καταθέσουν το 100% για να τους ικανοποιήσουν) και έξω… «δεν πειράζει, καλά παίξαμε, θα νικήσουμε μια άλλη φορά». Κι αν αυτό στεριώσει ως ιδέα και φωλιάσει στο μυαλό παικτών και προπονητικού τιμ, ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει να τελειώσει τη σεζόν με 2-3 νίκες και 4-5 ισοπαλίες μακριά από τη Λεωφόρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη κι αυτή την συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Παρεμπιπτόντως, αντίστοιχο κίνδυνο (σε άλλο επίπεδο και με άλλο στόχο) διατρέχει και ο ΠΑΟΚ που ανατρέπει τα αποτελέσματα στην Τούμπα, αλλά χωλαίνει εκτός έδρας…. Στο ίδιο πλαίσιο του διαλόγου και του προβληματισμού που πρέπει σχετικά να αναπτυχθεί εσωτερικά στον ΠΑΟ για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάσσω και μια δήλωση του (κορυφαίου Πράσινου, χθες) Κάρλος Ζέκα, που είχε πει μετά το ματς με τον ΟΦΗ (1-0 στη Λεωφόρο) «πήγαμε καλά, νικήσαμε, αλλά πρέπει να παίζουμε εκτός έδρας όπως και στη Λεωφόρο». Γι’ αυτό το θέμα θα χρειαστεί ξεχωριστό κείμενο σύντομα…
Πρώτη όψη λοιπόν: «ο Παναθηναϊκός πήγε καλά, αλλά έχασε». Ο κίνδυνος είναι η «ισορροπία» μεταξύ της πραγματικότητας και του αληθινού ύψους του πήχη. Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι πως ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα και με τον ΠΑΟΚ, σε απαιτητικά παιχνίδια, ούτε «λίγος» έδειξε, ούτε προσέφερε… πόνο στα μάτια των φίλων του: κάθε άλλο. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο θα καλυτερεύει (θεωρητικά) η χημεία του, θα μαθαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλο, θα κατανέμονται πιο σωστά οι ρόλοι, θα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις με ανώτατο όριο – «στόχο» την τρίτη θέση.
Από την άλλη, χαρούλες και γελάκια είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 18 τελικές προσπάθειες (7 μόνο από τον Σάλπι!), δεν έτρεξε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που είχε μόνο 2 (!) αλλαγές μετά από εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς – ταξίδι (Λίνο και Σαλπιγγίδης αντί Τζαβέλλα και Λούκας αντίστοιχα) βράδυ Πέμπτης. Αμυντικά ζαλίστηκε σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Επανεμφάνισε τις αδυναμίες του στο κέντρο της άμυνας. Είχε μόνο 15 λεπτά κατοχή μπάλας (86 – 53 οι πάσες). Ο Καπίνο που στο πρώτο ημίχρονο δημιουργούσε αντί να αποσοβεί κινδύνους, στο δεύτερο μέρος τον έχει κρατήσει όρθιο. «Γράφοντας» συνολικά 12 (!) αποκρούσεις, όσο… δέκα τερματοφύλακες της Σούπερ Λίγκας συνολικά χθες!
Με δύο από τους δέκα «εξαφανισμένους» (Πράνιτς – μόλις 4 πάσες σε όλο το ματς, Ντίνα – «χάνεται» τελείως μακριά από τη Λεωφόρο), τον Σίφο να μοιράζει γκολ στο β’ ημίχρονο, την προαναγγελθείσα δυσλειτουργία του αριστερού τόξου (Ρισβάνης – Νάνο που έπρεπε να βοηθηθούν από τον Πράνιτς) και τον Μέντες απλώς… υποφερτό, δεν αρκούσαν οι Ζέκα – Μπεργκ – «Τριάντα» και ο Λαγός για να πάρει αποτέλεσμα. Ηταν σοβαρότατη η απώλεια του Κλωναρίδη. Οχι μόνο λόγω της ανυπαρξίας του Ντίνα, αλλά διότι ο πολύ καλός χθες Μπεργκ (που επιβεβαιώνει ότι χάνει τα εύκολα και βάζει τα δύσκολα) έχασε το στήριγμά του, η άμυνα του ΠΑΟΚ πήρε εύκολα μέτρα, η πίεση και η απειλή ελαχιστοποιήθηκε. Ναι, θα μπορούσε να τον πάρει τον βαθμό αν ευστοχούσε στο πέναλτι (μπράβο στον Φιγκερόα που «σήκωσε» τον Μπεργκ, αν θέλει να διαφημίζεται ως σοβαρό κλαμπ ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρήσει για την συμπεριφορά του τον Χακόμπο). Μα θα μπορούσε στο 70’ να χάνει 4-1 και να επιστρέψει με χίλια προβλήματα στην Αθήνα.
Δεν επιστρέφει με προβλήματα. Όμως το ματς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν στον Παναθηναϊκό ως «χαμένη ευκαιρία» εναντίον του κουρασμένου ΠΑΟΚ και ως μετριότατη εμφάνιση. Όχι με τη λογική «δεν πειράζει, έχουμε πολύ χαμηλότερο μπάτζετ και άπειρη – νέα ομάδα, στην Τούμπα παίζαμε, αν το έβαζε ο Μάρκους, θα παίρναμε ισοπαλία». Μαύρα, ούτως ή άλλως, ουδείς τα έχει βάψει. Τα media αντιμετωπίζουν με ευγένεια – επιείκεια τον ΠΑΟ, οι οπαδοί ασχολούνται με το πέσιμο του Σαλπιγγίδη, πρόβλημα σ΄ αυτόν τον τομέα δεν έχει το Τριφύλλι.
Πρόβλημα θα έχει αν κόουτς (γενικά σωστό πλάνο, έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Λούτσο και να «μετατεθεί» ο Πράνιτς πιο πίσω για να «μπει» στο ματς με αλλαγή από 4-2-3-1 σε 4-3-3) και παίκτες «επαναπαυθούν» στο όπλο της Λεωφόρου και το «είμαστε καινούρια ομάδα». Αν δεν βάζουν διαδοχικά πιο ψηλά τον πήχη και απαιτήσεις στον εαυτό τους. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν. Με στήριξη και βοήθεια στο γήπεδο, χωρίς γκρίνια. Όχι, όμως, με «χαϊδέματα».
Πηγή: gazzetta.gr

Ανακοίνωση για τα διαρκείας!!

aris
Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο για την αλλαγή της τοποθεσίας από την οποία μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 θα γίνεται πλέον από τα παλιά γραφεία του ραδιοφώνου στο Κλεάνθης Βικελίδης επί της οδού Αλκμήνης στον 1ο όροφο (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325443».

«Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της»

ARIS
Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Σταύρος Ζαχαρέλης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πρώτη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο.
Για την πρώτη νίκη της ομάδας: «Πιστέψαμε στην ομάδα, πιστέψαμε στον προπονητή, θέλαμε από τον κόσμο να κάνει υπομονή και αν και αργήσανε αρκετά ήρθανε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Άρχισε να φαίνετε η δουλεία όλων, η προσπάθεια των παιδιών και η πολύ καλή δουλεία που γίνεται από το προπονητικό τιμ. Εμείς πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα, πιστεύαμε από την αρχή και απλά και ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο υπομονή. Σίγουρα τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν ήταν καλά αλλά η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο της
Η ομάδα έδειξε μεγάλο σθένος και πολύ πάθος για την νίκη. Ήθελα πάρα πολύ το αποτέλεσμα και έκανε τα πάντα για το πάρει.
Εκφραστές ενός αγώνος και ενός αποτελέσματος είναι οι παίκτες, πίσω από αυτό υπάρχει η ένας προπονητής και μια διοίκηση. Το αγωνιστικό πάθως της ομάδας είναι μεγάλο και μέρα με την μέρα ανεβαίνει. Όλα θα είναι καλύτερα από δω και πέρα, η στήριξη της διοίκησης είναι μεγάλη. Ήταν μια κατάσταση που την περιμέναμε και ήρθε στο παιχνίδι με τον Πανιωνίο. Οι νίκες έπρεπε να έρθουν πιο νωρίς, άργησε να κερδίσει ο Άρης. Το πρόσωπο του Άρη φαίνεται καλύτερο μέρα με την μέρα. Το μέλλον περιμένουμε να είναι ευοίωνο για μας, θα έρθουν και οι χορηγίες θα έρθει και ο επενδυτής και ελπίζω να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Η εμπιστοσύνη που έχουμε στα παιδιά είναι δεδομένη, το θέμα είναι να το πιστέψει και ο κόσμος και να είναι κοντά στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

«Ευτυχώς κερδίσαμε»


Ο Κούλης Αποστολίδης που έδωσε το παρών στο 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ
apostolidhsΣτην αρχή είπε για το φεστιβάλ του ποντιακού ελληνισμού:«Καταρχάς  ήταν η διοργάνωση του 9ου φεστιβάλ νεολαίας της ΠΟΕ της οποία τυχαίνει πρόεδρος να είναι ένας ακούραστος εργάτης ο Γιώργος Παρχαρίδης που τυγχάνει να είναι και συμπέθερος μου. Το παρήγορο και το ευοίωνο ήταν ότι μέσα σε αύτη την διοργάνωση υπάρχει ένα τεράστιο απόθεμα νεολαίας. 2,500 χιλιάδες νέοι έδωσαν ένα πολύ ωραίο θέαμα και αυτό δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας, αγάπης, επικοινωνίας και ανθρώπινου στοιχείου μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι. Ήταν ένα φοβερό γεγονός ήταν παρόντες εκεί και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Μελισσανίδης που τιμήθηκε για την συνεχή προσφορά του. Τιμήθηκε επίσης ο Αντώνης Αντωνιάδης που ήταν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής όταν είχε γίνει  ο αγώνας στο γήπεδο της Καλαμαριάς με την Εθνική ομάδα του 2004 και τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Πόντου. Είχε γίνει εκείνος ο αγώνας για να τονιστεί η ανάγκη για την διεθνή αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας από τους Τούρκους στις αρχές του περασμένου αιώνια. Υπήρξε μεγάλη συγκίνηση και μεγάλη ενασχόληση με το παρελθόν την ιστορία και τις παραδόσεις. Η ενασχόληση με το παρελθόν δεν είναι για να μείνεις στο παρελθόν, αλλά απεναντίας για να προχωρήσεις στο μέλλον. Ήταν ο Κώστας Αιδινίου ο Χρήστος Τερζανίδης αλλά επίσης και άλλοι αθλητές και προπονητές» για να συνεχίσει λέγοντας:
«Ο κύριος Σαββίδης από ότι γνωρίζω ξέρει Ποντιακά και Ρώσικα. Η ποντιακή δεν είναι διάλεκτος αλλά γλώσσα. Δεν υπάρχει μόνο θέμα Ποντιακού ελληνισμού. Όλες οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της ομοσπονδίας δεν κινούνται μόνο στο Ποντιακό αλλά σε όλο τον ελληνισμό. Αυτό το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας έχει να κάνει και με των Αρμενίων και όλων των Ορθόδοξων. Άρα λοιπόν είναι και άλλες φυλές που πραγματικά  επιζητούν και παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους. Όπως άλλο ένα δίκαιο αίτημα είναι το σύμβολο του Ποντιακού ελληνισμού, που είναι η εικόνα της Παναγίας Σουμελά που είναι στην Βέροια και το οποίο είναι θρησκευτικό σύμβολο όλου του Ποντιακού ελληνισμού. Πλέον να αξιοποιηθεί από όλο το σώμα του Ποντιακού ελληνισμού και όχι αυτό που γίνεται  από έναν αριθμό οικογενειών. Και αυτό πρέπει να το δει σοβαρά και η πολιτεία και η ομοσπονδία»
Πόσο σημαντικό είναι που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι Πόντιος:«Είναι φοβέρα σημαντικό. Απλά για τον εξής λόγο. Ότι η πορεία, το περπάτημα του ΠΑΟΚ του ΑΣ  στην πορεία από την ίδρυση του, μας δείχνει αν την ακολουθήσει κανείς ότι εδώ στην Θεσσαλονίκη το 22’ ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη και από την Μικρά Ασία, και ήταν σαφώς όχι μόνο Πόντιοι αλλά  και Κωνσταντινουπολίτες  και όχι μόνο. Ήταν και άλλοι. Οτιδήποτε άλλοι λαοί ελληνικής προέλευσης . Το να είναι ιδιοκτήτης της ομάδας δηλαδή αυτός που καθορίζει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, είναι φοβερά σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος που  ξέρει τι είναι προσφυγιά και έχει αυτή την παιδεία. Η εκτίμηση μου από όσο παρακολουθώ γιατί δεν τον γνωρίζω, είναι ότι πέρα από όσα όνειρα και σχέδια έχει για τον ΠΑΟΚ τα επιχειρηματικά τα θρησκευτικά,  έχω την πεποίθηση ότι έχει και μία φοβερή ανάγκη συναισθηματική για υστεροφημία μέσα στο πλαίσιο αυτό .Με αφορμή τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο το κοινωνικοπολιτικό. Είναι φοβερά σημαντικό ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να μην είναι ένας λεφτάς ή πετρελαιάς αλλά να είναι μέρος αυτού του μεγαλείο που λέγεται ΠΑΟΚ»
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:«Καταρχάς ο τίτλος είναι «ευτυχώς κερδίσαμε». Είναι σίγουρο ότι η ομάδα δεν παίζει το ποδόσφαιρο το ομαδικό το ομοιογενές με αυτοματισμούς .Θεωρώ ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να το δούμε και αυτό. Από πλευράς προπονητικού τιμ ας τους αφήσουμε αρκετό χρόνο τουλάχιστον φέτος. Έχω την αίσθηση ότι θα αποδώσει καρπούς προς το τέλος της σεζόν και θα είμαστε ευχαριστημένοι για την πορεία του ΠΑΟΚ» για να συνεχίσει μιλώντας για την άμυνα και πιο τεχνικά θέματα:
«Έχουμε ένα θέμα στο κέντρο της άμυνας. Αν δούμε και τα γκολ που δεχθήκαμε φέτος και πέρσι τα περισσότερα μπήκαν από το κέντρο της άμυνας σε μία κατάσταση μαρκαρίσματος  με τα μάτια. Έχουμε ένα θέμα στο κέντρο της ομάδας στον άξονα. Και νομίζω ότι αυτό αφορά και την μεσαία γραμμή όχι μόνο στον επιθετικό τομέα, στο δεκάρι δηλαδή, αλλά πλέον εντοπίζεσαι και στο αμυντικό χαφ. Ενώ φαινόταν στην αρχή ότι έχει καλυφθεί. Και μάλιστα σκεφτόμουν ότι αφού έχουμε αρκετά αμυντικά χαφ ας απαλλάξουμε τον Λάζαρ να δούμε τι μπορεί να κάνει ως δεκάρι. Στην εποχή μου παίζαμε άμυνα με λίμπερο. Δηλαδή ελεύθερο παίκτη, σκούπα,  που μπορούσε να βοηθήσει. Τα τελευταία χρόνια αυτός ο οποίος έπαιζε σκούπα έφυγε και πήγε μπροστά στην θέση που είναι το εξάρι. Αν λοιπόν εκεί στον χώρο του εξαριού δεν λειτουργεί σωστά η ομάδα, μένει εκτιθέμενη. Δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των δύο κεντρικών αμυντικών αν μπει γκολ .Το εξάρι σήμερα έχει αντικαταστήσει το λίμπερο και προλαμβάνει πριν φτάσει η μπάλα. Όταν λοιπόν αυτά τα εξάρια κάπου χωλαίνουν, έχουν πρόβλημα και οι κεντρικοί αμυντικοί και ο τερματοφύλακας. Οπότε δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα παρουσιάζεται σαν ανθρώπινο σώμα. Το δεκάρι ο τερματοφύλακας, ο στόπερ το εξάρι είναι εξειδικευμένες θέσεις και από εκεί πρέπει να ξεκινάει το πλάνο αν μία ομάδα θέλει να αναπτυχθεί. Μην υποτιμούμε το εξάρι σε σχέση με το δεκάρι» για να συνεχίσει:
«Επειδή πολλοί λένε τι πρέπει να γίνει, αυτό που πρέπει να γίνει είναι καθαρά αρμοδιότητα του κυρίου Σαββίδη .Θα πρέπει να βάλει μία τάξη ή να βρει τρόπο να ελέγξει και να συντονίσει πάντα με την καλή έννοια τους ανθρώπους που είναι στην διοίκηση και καθορίζουν, έτσι ώστε να δουλέψουν ποιο μοντέρνα και σε μεγαλύτερο συντονισμό με τον προπονητή. Ο προπονητής έχει περγαμηνές και θέλει τον χρόνο του» ενώ συμπλήρωσε:
«Υπάρχει μία λέξη, αλληλοκάλυψη, αυτή είναι η ιστορία. Θα μου πεις εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Αλλά είναι θέμα αλληλοκάλυψης . Αφορά όλη την ομάδα σε όλες τις θέσεις. Αλλά όσο πιο πίσω πας τόσο πιο σημαντικό είναι γιατί τρως γκολ. Όταν μιλάμε καμιά φορά για τους αμυντικούς πολλές φορές λέμε θέλουμε ποιότητα. Τι σημαίνει ποιότητα; Στην συγκεκριμένη θέση όσο πιο πίσω παίζεις σημαίνει να μπορείς να προβλέπεις την εξέλιξη της φάσης κάποια δευτερόλεπτα πριν υλοποιηθεί. Έτσι ώστε να είσαι εκεί. Να βλέπεις και να προβλέπεις την εξέλιξη της φάσης»
Ενώ για το γκολ του Παναθηναϊκού:
«Το γκολ μπήκε ποιο κοντά από το κέντρο της άμυνας. Ανενόχλητος. Εκεί ο αμυντικός δεν αφήνει ούτε δέκα εκατοστά στον αντίπαλο .Βλέπετε τι γίνετε, τους κρατάνε τις φανέλες τα μαλλιά γιατί το να δώσεις ένα-δύο μέτρα στον αντίπαλο είναι σαν να έχει μία πλατεία στην διάθεση του. Αν δείτε και το γκολ με τον ΟΦΗ θα δείτε ότι βγήκε ο Κατσουράνης λίγο έξω για να κόψει, αλλά κάποιος έπρεπε να τον καλύψει και μπήκε ο παίκτης του ΟΦΗ ανενόχλητος. Είναι καθαρά θέμα αλληλοκάλυψης. Για να υπάρξει θέμα αλληλοκάλυψης είναι και θέμα ομοιογενείς. Μιλώντας λέμε ότι για να γίνει μία ομάδα θέλει χρόνο και ακούγεται σαν καραμέλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά σημασία έχει συν τον χρόνο να βλέπεις βελτίωση»
Πηγή: arenafm.gr

«Αισιοδοξώ για πρωτάθλημα»

Derkon sto throno2
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δέρκων που είναι μία από τις τέσσερις επαρχίες του πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, βρέθηκε στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και μίλησε στον Arena 89,4 .
Για το γεγονός ότι βρέθηκε στο γήπεδο μετά από 38 χρόνια:
«Παρακολουθώ τα παιχνίδια στην NOVA είχα δει και τον αγώνα με την Αλκμάαρ και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ αλλά στο γήπεδο βρέθηκα μετά από 38 χρόνια. Και αυτό χάρη στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι φίλοι μου και είχα συναντηθεί το Σάββατο μαζί τους»
Ποιο ήταν το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησε:
«Ήμουν φοιτητής μεταξύ 72’-75’ τώρα δεν θυμάμαι ποιος είναι ο τελευταίος. Είχα δει πολλά παιχνίδια. Έχουν περάσει 38 χρόνια και είναι δύσκολο να θυμηθώ. Θυμάμαι  το 4-0 στο Καυτατζόλγειο με τον Ηρακλή που ήταν τερματοφύλακας ο Φαναράς. Εκεί είχε παίξει άριστα ο ΠΑΟΚ αλλά ο Φανάρας τότε είχε βγάλει 8 γκολ ακόμη. Θα ήταν ρεκόρ-μαμούθ αν έμπαιναν. Ο ΠΑΟΚ είχε παίξει μονότερμα»
Για τις εντυπώσεις του από την Τούμπα:
«Είδα μεγάλες αλλαγές στο γήπεδο. Έχει αναπτυχθεί. Τα VIP ήταν εξαιρετικά. Καθόμουν δίπλα σε διακεκριμένες προσωπικότητες όπως ο Φράγκος Φραγκούλης και άλλους παλαίμαχους. Με έκανε εντύπωση που ήταν και ένας ακόμη κληρικός εκεί πέρα. Και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αφενός μεν είναι η παρουσία της εκκλησίας στο γήπεδο και αφετέρου οι κληρικοί πρέπει να ενθαρρύνουν τους νέους να εξασκούνται και να γυμνάζονται και να επιδίδονται στον αθλητισμό. Άλλωστε όπως λέει και το ρητό: «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και έτσι να απομακρύνονται από τις κακές συνήθειες. Ο Αθλητισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα που διοργάνωσε τους πρώτος Ολυμπιακούς. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί»
Πως εξηγεί το γεγονός ότι πολλοί κληρικοί υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ:
«Η προέλευση του είναι από την Κωνσταντινούπολη. Επηρεάζονται και από τους γονείς και τους προγόνους. Παίζει και αυτό τον ρόλο του.  Θυμάμαι και τα 80 χρόνια των γενεθλίων του ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ επιβλητικός ο εορτασμός και είχε στεφτεί με επιτυχία. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι ο σύλλογος και να συμβάλει στον ελληνικό αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο»
Για τα συναισθήματα του:
«Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Μάλιστα ήταν μετά από 38  χρόνια. Ήθελα να νικήσει τον Παναθηναϊκό γιατί είχα δει πολλές νίκες  στην Τούμπα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Είχα την κρυφή υποψία μην βγει ισόπαλος ή χάσει και μου πουν ήρθες μετά από τόσα χρόνια και έφερες γκαντεμιά και χάσαμε. Στην αρχή προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έχασε το πέναλτι,γιατί μόλις το έδωσε ο διαιτητής δαγκωθήκαμε» για να συνεχίσει:
«Η ανάπτυξη του αγώνα από τον ΠΑΟΚ λιγάκι χωλαίνει. Εγώ θυμάμαι τα ωραία χρόνια που ο ΠΑΟΚ έπαιζε θεαματικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος έφευγε κατενθουσιασμένος. Ήταν συνεχής επίθεση. Η εξέλιξη  της επιθετικότητας ήταν πολύ θεαματική. Και ο κόσμος έφευγε χαρούμενος και η ομάδα πάντα φορτώνοντας την αντίπαλη ομάδα με πολλά γκολ. Χθες είδα ότι το θέαμα δεν ενθουσιάζει τον κόσμο. Δίπλα μου καθόταν ο κύριος Σπανδωνίδης που έλεγε χωλαίνουμε. Τον προπονητή δεν τον ξέρω. Είπαν ότι είναι Ολλανδός. Ίσως αργότερα παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά ο αιώνιος αντίπαλος ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος. Εύχομαι να καλυτερέψει το θέαμα»
Για την ατμόσφαιρα:
«Ήταν ωραία. Η θύρα 4 ήταν όπως πάντα πολύ εκδηλωτική. Εμείς τότε δεν είχαμε χρήματα πηγαίναμε στα φοιτητικά. Κοιτάζαμε στα φτηνά να μπούμε. Και παίρναμε από τους πρώτους γιατί τα εισιτήρια ήταν ανάρπαστα. Ο παλμός του κόσμου πάντως  παραμένει»
Ποιον παίκτη ξεχώρισε:
«Δεν τους γνωρίζω. Αλλά μου άρεσε ο τερματοφύλακας ο Ισπανός. Ο Κατσουράνης όπως πάντα είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής. Ο Αθανασιάδης είναι πολύ καλός. Τον Στοχ τον ξέρω από τότε που έπαιζε στην Φενερμπαχτσέ. Είναι γρήγορος αλλά είναι λιγάκι ατομιστής. Θέλει να διεισδύει και να σουτάρει. Αν πασάρει θα είναι πιο δημιουργικός και πιο επιθετικός. Να γίνει πιο ομαδικός. Στην Φενερ ήταν στον πάγκο. Τον Σαλπιγγίδη δεν υπάρχει λόγος να τον κριτικάρουμε. Είναι πάντα η κορυφή, ο πρώτος παίκτης. Είναι θαυμάσιος . Πάντα παίζει με την καρδιά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι από τους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο Λινο διαφέρει από τους άλλους. Και αυτός είναι πάντοτε αποδοτικός»
Μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ:
«Δεν ξέρω αν μπορεί,. Η μπάλα πάντα είναι στρογγυλή και κανείς δεν ξέρει την ψυχοσύνθεση. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι πιο ισχυρός έχουν πάντα τα πρωτεία. Παίζουν και άλλοι παράγοντες αλλά αν τερματίσει δεύτερος μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα αισιοδοξούμε αλλά βλέπετε ότι τα τελευταία 12 χρόνια παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»
Για το δείπνο που θα παραθέσουν οι βετεράνοι προς τιμήν του:
«Είναι τιμητικό για μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους βετεράνους. Αισθάνονται υποχρέωση αλλά δεν νομίζω ότι μεταξύ φίλων πρέπει να υπάρχουν αυτά. Έχουν έρθει μερικές φορές στην Κωνσταντινούπολη και θέλουν κατά κάποιο τρόπο να ανταποδώσουν .Εγώ δεν ζήτησα τέτοιο πράγμα αλλά η καλή τους διάθεση τους έδωσε αυτό το έναυσμα. Και τους ευχαριστώ»
Μετά αναφέρθηκε στην κατάσταση της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη:
«Τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση του κυρίου Ερντογάν. Ευελπιστούμε να πάνε καλύτερα. Ευχόμαστε να κερδίσει τις εκλογές που έρχονται και ελπίζω να συνεχίσει την πορεία του. Μας δίνουν κάποια πράγματα που μας είχα καταλάβει μετά της βίας. Και αυτό που έχουν αποδώσει είναι ελάχιστο. Αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνει ο Ερντογάν. Όλοι λένε ότι θα ελαττωθεί το ποσοστό του αλλά θα είναι πάλι εξουσία»
Για την Θεολογική Σχολή της Χάλκης:
«Δυστυχώς ζητάνε ανταλλάγματα όπως διαβάζεται και εσείς στα ΜΜΕ. Αναμένουν ορισμένες αντιπαροχές από την ελληνική Κυβέρνηση για να προχωρήσουν σε αυτό το διάβημα. Ο Ελληνισμός είναι σε όλη την υφήλιοι. Όσοι ζουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι ζουν και στο εξωτερικό»
Πηγή: arenafm.gr

«Πάντα ντέρμπι»

alexandrhs
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πρώην καλαθοσφαιριστής, και νυν προπονητής φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στον χαμό του Γιώργου Αμερικανού, την επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας:
Στην αρχή είπε για τον Γιώργο Αμερικανό:
«Το έμαθα, χθες με ειδοποίησαν. Ο Γιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν ένα ήρωας των παιδικών μου χρόνων. Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση για να βλέπουμε  τους αγώνες γι ‘αυτό διαβάζαμε και με το μυαλό πλάθαμε εικόνες. Εγώ είχα την τιμή και τον γνώρισα από κοντά μίλησα μαζί του, ενώ έπαιξα και αντίπαλος του. Ήταν ο Γκάλης της εποχής του. ΓΙ ‘αυτό είχε το παρατσούκλι «παγκόσμιος». Και φυσικά συνόδεψε το όνομα του με την πορεία της ΑΕΚ. Τώρα το ότι πέθανε επειδή διατηρώ σχέσεις με την οικογένεια του ξεκουράστηκε η ψυχούλα του. Ήταν σε κώμα πολύ καιρό άντεξε γιατί ήταν γερή κράση αλλά τώρα θα ξεκουραστεί η ψυχούλα του»
Για την επιτυχία του Ολυμπιακού:
«Είναι ένας ακόμη τίτλος. Και μάλιστα πολύ μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους. Είναι η προσπάθεια της FIBA να συνδέσει όλες τις ηπείρους με ένα πρόγραμμα. Και από την επόμενη χρονιά να μην γίνεται με έναν αγώνα αλλά να γίνεται σαν τουρνουά. Από ότι μαθαίνω θα έχει την πρωταθλήτρια Ασίας, Αφρικής προσπαθούν για μία ομάδα του ΝΒΑ, οπότε θα βλέπουμε σε τι επίπεδο θα είναι η κάθε ήπειρος» ενώ για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα:
«Το αξίζει ο Γιώργος όπως και κάθε προπονητής. Όποιος πήγαινε προπονητής στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τα λεφτά που ξόδευαν θα ήταν αντίστοιχος Ομπράντοβιτς. Όταν έχεις τέτοια μπάτζετ σίγουρα θα  κερδίζεις τίτλους. Εγώ δεν θέλω να μηδενίσω την προσφορά του Γιώργου. Πήγε σε ένα σωματείο που του δίνει τις προϋποθέσεις τις εκμεταλλεύτηκε και έγινε και μάγκας»
Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη:
«Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος γιατί απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα αλλά παραμένει ντέρμπι. Και οι δύο αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα κι έχουν βάλει στόχο την εξυγίανση. Θέλει στήριξη σε δύο ομάδες που λείπουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όλοι οι άλλοι είναι στο ίδιο καζάνι. Είναι θέμα ημέρας και ποιος θα διαβάζει το παιχνίδι γιατί η τακτική μετράει πολύ. Μετράει και απο τα προπονητικά τιμ και τους προπονητές και τις αποφάσεις τους. Πάνω κάτω όλοι τις ίδιες γνώσεις έχουμε με μία μικρή απόκλιση και αυτά που λέμε ότι ένας ξέρει παραπάνω είναι μπούρδες. Το θέμα είναι πόσο κόβει το μυαλό σου. Γιατί το να κοουτσάρεις μία ομάδα είμαι πολύ σημαντικό. Είχα προπονητές που έκαναν πολύ καλή προπόνηση και όταν παίζαμε δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πρέπει να διαβάσεις το παιχνίδι και να έχεις σωστές αντιδράσεις. Και φυσικά η προετοιμασία να ξέρεις να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Βλέπω στο ΝΒΑ που έχουν χαρτάκι. Στην ροη του παιχνιδιού μπορεί κάτι να ξεχάσεις. Πρέπει  να είσαι προετοιμασμένος και να μπορείς να αντιδράσεις. Μπορεί να παρασυρθείς να ξεχάσεις κάτι. Είναι ανθρώπινο» για να συνεχίσει:
«Βλέπω και τα φιλικά κάνουν μεγάλη προσπάθεια να εντάξουν νέα πρόσωπα. Είναι δύσκολο να βάζεις κάθε χρόνο 10 νέα πρόσωπα και μέσα σε διάστημα 2 μηνών να παίξουν και ένα ντέρμπι. Το να παίξουν σε υψηλό επίπεδο είναι δύσκολο. Ύστερα δεν έχω δει τις ομάδες αν και ξέρω τους παίκτες. Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα ότι έχει έναν βασικό κορμό με ομοιογένεια και έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της φιλοσοφίας»
Για τις έδρες:
«Ως έναν βαθμό παίζουν και ειδικά όταν οι παίκτες δεν έχουν την εμπειρία. Μετά παίζει ρόλο τι ομάδα έχεις και πως θα παίξεις. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι δίκαιο. Συνήθως κερδίζει ο καλύτερος όχι βάση του υλικού αλλά αυτός που είναι σε καλύτερη μέρα»
Πηγή: arenafm.gr

Κώστας Ορφανός: Ο Στέφενς δεν έχει αδικήσει κανέναν!!

Ο Κώστας Ορφανός περιμένει μια πιο ενεργή συμμετοχή του Στέφενς στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, όπως δήλωσε στο αθλητικό Metropolis επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει αδικήσει κανέναν μέχρι στιγμής με τις επιλογές του: "Θεωρώ αδικαιολόγητη την γκρίνια που υπάρχει στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην παίζει ιδιαίτερα καλά μέχρι στιγμής αλλά παίρνει τα αποτελέσματα και στην παρούσα φάση αυτό έχει σημασία. Η νίκη του ικανοποίησε τον κόσμο αλλά θα μπορούσε στη διπλή ευκαιρία των Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη να είχε καθαρίσει το παιχνίδι και να μην είχε κινδυνέψει με ισοφάριση με το χαμένο πέναλτυ". Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στην παρουσία του Στέφενς: "Εγώ περιμένω να αφήσει το στίγμα του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο γιατί θεωρώ ότι σε αυτή του καλοκαιριού οι επιλογές δεν ήταν δικές του. Πάντως δεν έχει αδικήσει κανέναν και διαχειρίζεται σωστά το υλικό με τρόπο που είναι ο σωστός" Πηγή: metrosport.gr

Στις 15 Οκτωβρίου η έφεση!!

Η UEFA ειδοποίησε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον "Δικέφαλο".

Η υπερασπιστική γραμμή θα βασιστεί στο γεγονός ότι οι υπεράριθμοι φίλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Σάλκε, δεν ήταν υπεράριθμοι επί του συνόλου των ατόμων που δικαιούνταν να βρεθούν στην Τούμπα, αφού εισήλθαν στο γήπεδο με νόμιμο τρόπο, δηλαδή, είτε έχοντας προσκλήσεις από χορηγούς και από την πλευρά της Σάλκε, είτε έχοντας διαπιστεύσεις τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης. Πηγή: metrosport.gr

Κερμανίδης στο Metropolis: «Δεν έχουν δέσει με το σύνολο Στοχ και Λούκας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Μετράει η ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί με τους οποίους παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος, είναι κοντά στο στόχο του, και αυτό είναι το κυριότερο που πρέπει να βλεπουμε. Ήταν μαχητικός και μέχρι το τέλος διεκδικούσε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός, διαβασμένος και δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν και τυχερός στο τέλος με το πέναλτι που αστόχησε ο Μπεργκ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Βλέπω ότι η ομάδα έχει έναν τρόπο παιχνιδιού, έχει σταθερή απόδοση, και χωρίς να δεν παίζει θεαματικά παίρνει τα αποτελέσματα».

Για τις δηλώσεις Στέφενς για την μεσαία γραμμή: «Υπάρχει όντως θέμα με τη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει καλούς ξένους παίκτες σε σύγκριση με αυτό που βλέπω στις άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να κάνει τη διαφορά. Στοχ και Λούκας είναι πολύ καλοί ατομικά, όμως, ακόμη δεν έχουν δέσει με το σύνολο. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον και από αγώνα σε αγώνα θα πηγαίνει ακόμη καλύτερα». Πηγή: metrosport.gr

Νίκη για Σαχτέρ, ισοπαλία για Μακάμπι!!

Η Σαχτέρ Καραγκάντι ήταν η μοναδική εκ των τριών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League που κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη νίκη για την ομάδα από το Καζακστάν μετά από εκείνη επί της Σέλτικ τον Αύγουστο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μακάμπι Χάιφα έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, την ίδια στιγμή που η Άλκμααρ γνώρισε την ήττα από την Γκρόνιγκεν με 2-1.

Αναλυτικά το θέμα με τις επιδόσεις των αντιπάλων του ΠΑΟΚ, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η απομάκρυνση του Γκέρτζιαν Φέρμπεεκ από τον πάγκο φαίνεται πως δεν έκανε καλό στην Αλκμααρ που μετά τη νίκη επί της Αϊντχόβεν και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γκρόνιγκεν με 2-1 συνεχίζοντας το κακό σερί της μακριά από το AFAS Stadion.

Η Γκρόνιγκεν προηγήθηκε με αυτογκόλ του Βιέργκεβερ στο 52?, η Αλκμααρ ισοφάρισε με τον Γκούντμουντσον, ο οποίος μετά την καλή του εμφάνιση με τον Δικέφαλο ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ζίφκοβιτς στο 71΄. Εννοείται πως ο Μάρτιν Χάαρ δεν διαφοροποίησε σε τίποτα το 4-3-3 που είναι κάτι σαν θρησκεία στην Ολλανδία.

Χωρίς νίκη για άλλη μια αγωνιστική έμεινε η Μακάμπι Χάιφα όπου στην έδρα της έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι στην 10η θέση με πέντε βαθμούς.

Τέλος, η Σαχτέρ Καραγκαντί πήρε την πρώτη της νίκη μετά τα τέλη Αυγούστου και την επικράτησή της επί της Σέλτικ. Η ομάδα του Βίκτορ Κουμίκοφ κέρδισε 3-0 την Ορντάμπασι που είναι η ουραγός στον όμιλο των έξι κορυφαίων ομάδων της χώρας». Πηγή: metrosport.gr

Αργεντινή: Την κέρδισε κι άναψε φωτιές!! (video)

Καζάνι που βράζει θυμίζει πλέον το «Estadio Juan Domingo Peron», μετά τη νέα ήττα της Ρασίνγκ Κλουμπ.
Το συγκρότημα της Αβεγιανέδα ηττήθηκε με 1-0 από την Ατλέτικο Ραφαέλα, ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιέγκο Ντάνιελ Βέρα στο 37’, γεγονός που εξόργισε τους φιλάθλους του με αποτέλεσμα να ξεφύγουν -και πάλι- εκτός ελέγχου. Η Ρασίνγκ Κλουμπ παρέμεινε στον πάτο της Inicial, έχοντας μόλις δύο βαθμούς σε δέκα αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς την υπεροχή και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει ακόμα νωρίτερα το σκορ εάν ο Αντριάν Μπαστία εκμεταλλευόταν την άστοχη έξοδο του Σεμπάστιαν Σάχα κι έβρισκε δίχτυα στο 25’.




Πηγή: onsports.gr

Brasileiro: Επίδειξη δύναμης η Κρουζέιρο!! (videos)

Άνετο έργο είχε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος η Κρουζέιρο, που κέρδισε με 4-1 τη Ναούτικο.
Η «αλεπού» πέρασε νικηφόρα από την «Arena Pernambuco Recife», στο μοναδικό «διπλό» της ημέρας, με γκολ του Ρικάρντο Γκούλαρτ στο 9’ και το 52’, του Έβερτον με εύστοχο χτύποημα πέναλτι στο 57’ και του Μάικε Ρότσα Ντε Ολιβέιρα στο 76’. Ο Μαϊκόν Λέιτε είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, στο 28’. Στο 0-0 κόλλησαν Ατλέτικο Μινέιρο και Κορίνθιανς, ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ιντερνασιονάλ για να πάρει τη νίκη επί της Φλουμινένσε (79’ Λεάντρο Νταμιάο). Ανατροπή είχαμε για την Ατλέτικο Παραναένσε, που βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από πέναλτι του Ζούλιο Σέζαρ στο 30’, αλλά κέρδισε με 2-1 την Κοριτίμπα με τον Πάουλο Μπάιερ να βρίσκει δίχτυα στο 42’ και στο 45’. Δεν έλειψαν, ωστόσο, τα απρόοπτα, με την αστυνομία να μπαίνει στο γήπεδο και να πυροβολεί για να επιβάλει την τάξη!
Ισόπαλα, με 1-1, έληξαν τα Φλαμένγκο Βάσκο Ντα Γκάμα (33’ Ερνάνε / 53’ Ουίλι), Μπαΐα - Πόντε Πρέτα (34’ Φερναντάο / 21’ Ουίλιαμ) και Γκοΐας - Κρισιούμα (29’ Ουόλτερ / 3’ Λινς), ενώ η Πορτουγκέζα πήρε επιβλητική νίκη επί της Σάντος. Ο Λουίς Ρικάρντο έκανε το 1-0 στο 15’ και ο Ζιλμπέρτο σκόραρε στο 59’ και στο 66’ με πέναλτι, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.





















Πηγή: onsports.gr

«Διπλό» τίτλου για Μπόκα, 1-0 τη Ρίβερ!! (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος Ινισιάλ παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ στο «Μονουμεντάλ».
Σε εξαιρετική κατάσταση βρισκόντουσαν τόσο η Ρίβερ Πλέιτ, όσο και η Μπόκα Τζούνιορς. Οι δύο ομαδες από το Μπουένος Άιρες ύστερα από αρκετά χρόνια ήταν κοντά στις θέσεις της κορυφής και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα μπορούσε να καθορίσει μέχρι και τον τίτλο.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού η «σενέισες» ήταν αυτή που πανηγύρισε καθώς επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι 1-0 στο «Μονουμεντάλ» στο πρώτο clasico ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων, προφανώς για λόγους ασφαλείας.
Έτσι η ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι παρά του ότι ήταν μόνη της στο εχθρικό αυτό γήπεδο, πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 1-0 παραμένοντας σε επαφή με την πρώτη θέση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 23’ από τον Ζιλιότι που ήταν αρκετό για να κρίνει και το νικητή. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπόκα στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά το 2008, όταν και πάλι τον Οκτώβρη είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ με τέρμα του Βιάτρι.
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊντάνα (46’ Πόντσιο), Μπαλάντα, Φανχιόνι, Καρμπονέρο, Λεντέσμα, Ρόχας (63’ Οσμάρ), Λαντσίνι, Αντράδα (56’ Μόρα), Γκουτιέρεζ.
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Οριόν, Μέντεζ, Κάτα Ντιάζ, Πέρεθ, Ζάρατε, Γκάγκο (86’ Μπράβο), Έρβες, Σάντσεθ, Μίνο, Ρικέλμε (57’ Εσκαλάντε), Μαρτίνεθ, Ζιλιότι (68’ Ριάνο).



Πηγή: onsports.gr

Επιστρέφει ο Κάτσε!

Με πρόστιμο τιμώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Κάτσε για την ανάρτησή του στο Facebook με την μπλούζα του UCK, και πιθανότατα επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Επιστρέφει ο Κάτσε
Καλό θα είναι -όπως φαίνεται- το τέλος του ζητήματος που είχε προκύψει στον ΠΑΟΚ με τον Κάτσε μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο φωτογραφίας με μπούζα του UCK.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αλβανό νεαρό άσο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ από την ΠΑΕ.

Ο Κάτσε έχει κληθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 και εκτιμάται ότι μετά από αυτά θα επανέλθει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, και θα υπολογίζεται από τον Στέφενς για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μια απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, η οποία επέλεξε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον νεαρό άσο.Πηγή: sport-fm.gr

Προσφυγή ο Τοτσέ!

Προσφυγή ο ΤοτσέΟ Χοσέ Τοτσέ κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ζητά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όπως, ο Ισπανός επιθετικός υποστηρίζει ότι έχει λάβει χρήματα από τους πράσινους από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Τοτσέ δεν κατάφερε να τα βρει με τον Παναθηναϊκό για να λάβει τα χρήματά του μετά από μια σειρά από συζητήσεις που είχε.

Ο Ισπανός φέρεται να κερδίζει ετησίως από τους πράσινους περίπου 600.000 ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Από βδομάδα Κάτσε και… έφεση!

Δεύτερη ευκαιρία δίνει στον Έργκους Κάτσε ο ΠΑΟΚ. Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον νεαρό μέσο, που από βδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις. Στις 15/10 η εκδίκαση της έφεσης από την UEFA.

Από βδομάδα Κάτσε και… έφεση
Στη λογική του «όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία», πόσω μάλλον ένας 20χρονος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τον Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να δώσει συγχωροχάρτι στον Έργκους Κάτσε επιβάλλοντάς του πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ο Αλβανός μέσος, που ήταν στο «ψυγείο» από τη στιγμή που φωτογραφήθηκε με φανέλα του UCK, θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας, μόλις δηλαδή γυρίσει από τις υποχρεώσεις του στην εθνική της πατρίδας του. Πλέον ο Ολλανδός προπονητής αποκτά μία επιπλέον λύση για το χώρο του αμυντικού χαφ, όπου υπήρχε μόνο ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μιας και ο Κώστας Κατσουράνης παίζει σαν στόπερ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία είναι εκτός πλάνων.

Την επόμενη Τρίτη η έφεση

Στις 15 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της UEFA η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τη Σάλκε. Από εκεί θα κριθεί αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα με κόσμο ή η Τούμπα θα… ανοίξει και πάλι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Άλκμααρ. Πηγή: sport-fm.gr

«Σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε»

Οπαδοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού και ντόπαραν τους παίκτες εν όψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε»
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης εν όψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κουβέντα των παικτών με τους οργανωμένους οπαδούς έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι φίλοι των «καναρινιών» θέλησαν να τους ντοπάρουν για να κερδίσουν τους Ηπειρώτες.

«Βλέπουμε πως προσπαθείτε και το αναγνωρίζουμε. Εμείς σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε. Θέλουμε να κερδίσετε αύριο (σ.σ.: σήμερα), γιατί ξέρετε τι σημαίνει αυτό το ματς για εμάς. Είμαστε στο πλευρό σας», τους είπαν μεταξύ άλλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Θεοδωριδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: sport-fm.gr

Μένει, αλλά για πόσο;

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Πλατανιά είναι πιθανό να κριθεί το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του Αλεξανδρουπολίτη τεχνικού.

Μένει, αλλά για πόσο;
Χωρίς νίκη παραμένει ο Πλατανιάς μετά τις επτά αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και αυτό θα είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της κρητικής ΠΑΕ.

Οι διοικούντες δεν ήθελαν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις και σήμερα θα ασχοληθούν με όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της SportDay, θα δοθεί και άλλη πίστωση χρόνου στον 44χρονο τεχνικό, με την ελπίδα ότι οι Χανιώτες θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρώτα από όλα, όμως, χρειάζεται να βρεθεί λύση στην ψυχολογία, αφού εκεί παρατηρείται πως έχει πρόβλημα η ομάδα, αφού δέχθηκε ένα γκολ κόντρα στη ροή του ματς και μετά κατέρρευσε. Πηγή: sport-fm.gr

Μπορεί και καλύτερα!!

Ικανοποίηση για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ, αλλά και βεβαιότητα πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τι φέρνει η διακοπή στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Μπορεί και καλύτερα
Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε πως έχει ανέβει επίπεδο με τη χθεσινή του νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-1) στην Τούμπα. Γιατί μέχρι πρότινος μία τέτοια επικράτηση θα αντιμετωπιζόταν ως θρίαμβος, αλλά πλέον οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και δεν είναι λίγοι αυτοί που έμειναν… παραπονεμένοι και θεώρησαν φτωχό το σκορ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ήταν καλύτεροι, είχε 18 τελικές προσπάθειες για γκολ, αλλά ενώ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, τελικά λίγο έλειψε να πετάξει δύο βαθμούς. Ας όψεται το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ…

Τα πολλά ατομικά λάθη και η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια είναι δύο ζητήματα που πρέπει να λύσει ο Ολλανδός προπονητής. Άλλωστε δεν κάνουν πρώτη φορά την εμφάνισή τους φέτος, ενώ τα δυσκολότερα… έπονται για τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα είναι ότι το διάστημα της διακοπής δεν προσφέρεται πολύ για δουλειά και βελτίωση, αφού το προπονητικό κέντρο θα αδειάσει από τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ (Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Νίνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Λάζαρ) και θα επιστρέψουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας, λίγες μέρες πριν το ματς του επόμενου Σαββάτου στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρώτο «θύμα»

Ο ΠΑΟΚ έχει… γεμίσει κάρτες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και από χθες ένας παίκτης έφτασε στην τιμωρία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του, με Αστέρα εντός, Πανθρακικός εκτός, Εργοτέλη εντός και Ολυμπιακό εκτός κατά σειρά.

Επιστρέφει ο Κάτσε

Μετά από περίπου ένα μήνα στο «ψυγείο», προς γνώση και συμμόρφωση, ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να ενεργοποιηθεί εκ νέου από τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας και κατά βάση οι Ιβάν Σαββίδης και Χουμπ Στέφενς, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον νεαρό μεσοαμυντικό, αρκεί να αποδείξει με τη συμπεριφορά του πως έχει μετανιώσει κι έχει συνετιστεί μετά την περίφημη φωτογραφία με την μπλούζα του UCK. Πηγή: sport-fm.gr

Ο έλεγχος των διαιτητών!!

Τη διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έλεγχος των διαιτητών
Αρκετές ήταν οι παρατηρήσεις του Παναγιώτη Βαρούχα για την διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως και για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Η κριτική του για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Ηλίας Αλεξέας, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής

«Μία φάση όλο το παιχνίδι. Υπάρχει έμμεσο. Ο παίκτης του Αστέρα κάνει του σουτ και πηγαίνει γκολ. Πολύ σωστά είχε ο Κομίνης σηκωμένο το χέρι μέχρι την κατάληξη της μπάλας. Ο βοηθός έτρεξε να προλάβει τον… Μπολτ στην σέντρα, θεωρώντας ότι μετράει το γκολ. Ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και είχε δίκιο. Στο άμεσο μετράει το γκολ. Η μπάλα πήγε απευθείας και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Κατά τα άλλα ήταν μία πάρα πολύ καλή διαιτησία και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
Διαιτητές: Μάριος Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος Θανασακούδης, Νικόλαος Δημόπουλος
4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

«Επέστρεψε από την τιμωρία του ο Λαμπρόπουλος και έκανε καλό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς χορταστικό, με καλή διαιτησία που κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Δημήτριος Γκάγκας, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης

«Έγινε μεγάλη φασαρία για τον Στυλιάρα, ο οποίος είχε αποβάλει πέρσι τον Αγάνθο. Σωστά, όμως, τον είχε αποβάλει. Στον Άρη θυμόντουσαν τις πέντε αγωνιστικές που είχαν επιβληθεί στον Ισπανό. Τον έβαλαν από την ΚΕΔ κόντρα στον Άρη και με τέτοια συναισθηματική φόρτιση που είχε τα πήγε καλά. Απέβαλε σωστά και έναν παίκτη (τον Τσουμάνη)».

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 6-0
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δήμος Αναστόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

«Ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ένας διαιτητής να σφυρίζει... Όταν ένα ματς καθαρίζει στο 20λεπτο, δεν είχε πολλή δουλειά το μεσημέρι. Πρέπει, όμως, στον Ολυμπιακό να τραβήξουν το αυτί του Παπάζογλου, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε στο τέλος, όταν έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο παίκτη και ενώ η ομάδα του κέρδιζε με 6-0».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2
Διαιτητές: Γεώργιος Λιαχούδης, Κυριάκος Μερκενίδης, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης

«Ο Λιαχούδης είναι ο διαιτητής που μπαίνουν τα πολλά γκολ. Πριν από λίγο καιρό είχε σφυρίξει το 3-3 με την Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκαν αρκετά γκολ και δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση. Είναι επιτυχημένος στο έργο του».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0
Διαιτητές: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Φλώριος Ελευθερίου
4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

«Εδώ είναι που έγιναν οι περίεργες δηλώσεις του κ. Μαντζουράκη. Υπάρχει η αποβολή του Περόνε και δεν καταλαβαίνουμε από το ριπλέι τι ακριβώς έχει γίνει. Να έχει κάνει κάτι ο Περόνε χωρίς λόγο δεν υφίσταται. Κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί, αφού δεν είναι καθαρή η εικόνα από το ριπλέι. Έχουμε μία φάση στο 23’, όπου φεύγει ο Περόνε και γίνεται φάουλ από τον τερματοφύλακα και έπρεπε να αποβληθεί, αφού είναι ο τελευταίος παίκτης. Επίσης, υπάρχουν και δύο οφσάιντ που δόθηκαν λάθος. Γενικά είναι ένα τρίο που δεν ήταν καλό».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-1
Διαιτητές: Γεράσιμος Ντίτσος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

«Εκεί έγινε χαμός, ο Μακρής έγινε… Μακρηχέρης και έβαλε το γκολ. Δεν είναι Κουλοχέρης, αυτός είναι ο Μακρηχέρης και έτσι μπήκε το γκολ (γέλια). Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να δει το γκολ, αλλά όταν δεν μπορεί ο Καραϊσαρίδης έπρεπε να επιτελέσει σωστά το έργο του ως βοηθός. Του έφυγε του διαιτητή και το πέναλτι που κάνει σε μία φάση ο Μπούρμπος».

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Χασάν Κούλα, Κοσμάς Χαρίσης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

«Ο Θάνος είναι πάρα πολύ καλός διαιτητής. Το επιβεβαιώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρότι έχασαν, του έδωσαν συγχαρητήρια. Ο Θάνος έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία. Στο χέρι που δεν δίνει στον Ρισβάνη, κρίνει την αντίδρασή του και το γεγονός ότι τραβάει το χέρι του ξαφνιασμένος, χωρίς να έχει πρόθεση. Στην επόμενη φάση, ο Ρισβάνης τραβάει – έστω και λίγο – τον Σαλπιγγίδη και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Επίσης, σωστά δόθηκε και το πέναλτι του Παναθηναϊκού, αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απλώνει και τα δύο χέρια προς την μπάλα. Εκεί, όμως, έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα. Δεν είναι οφσάιντ το γκολ του Κλάους, αφού οι εκτεθειμένοι παίκτες πρέπει να έχουν συμμετοχή στη φάση και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η διαιτησία σε αυτό τον αγώνα ήταν επιτυχημένη».

Και για εκείνον της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Περιστερίου

«Στοχοποιείται από την πλευρά της ΑΕΚ ο Τζανόπουλος και δεν είναι σωστό αυτό. Ο σύμβουλος της ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει γήπεδο για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Δεν βρίσκουν γήπεδο οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και δημιουργείται θέμα. Οι βοηθοί πήγαν σπίτι τους και τα επαναλαμβανόμενα λάθη πληρώνονται. Πρέπει να του λες ότι είσαι ανίκανος και μην ταλαιπωρείς ολόκληρο το ποδόσφαιρο.

Αυτά που κάνουν δεν γίνονται. Δεν υπάρχει το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ. Γίνεται η σέντρα, πρέπει να βγει ο τερματοφύλακας και το πόδι του βρίσκει στον αντίπαλο επιθετικό, αφού θέλει να κάνει απόκρουση. Ο πρώτος βοηθός και ο δεύτερος, όμως, ακυρώνουν δύο γκολ. Όχι μόνο δεν ήταν στην ευθεία στο πρώτο, και στο δεύτερο μάζευε… χόρτα. Επίσης, κόβει τους παίκτες της ΑΕΚ σε άλλες δύο φάσεις που υπήρχαν προϋποθέσεις για γκολ. Πρέπει να προσέχουμε τέτοιου είδους πράγματα».

Υπάρχει «φως» στον Παναθηναϊκό!

Ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (2-1). Συγχαρητήρια από τον Αλαφούζο για την προσπάθεια. Ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση στη διακοπή.

Υπάρχει «φως» στον Παναθηναϊκό
Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Όμως υπάρχουν ήττες και… ήττες. Κι όσο κι αν για το μέγεθος και την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνει, η χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέρα από την πικρή αφήνει και μία γλυκιά γεύση. Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο και έδειξαν ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί. Παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ κι εκτός έδρας, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στάθηκε καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Αν ο Μπεργκ ήταν πιο εύστοχος σε ένα τετ-α-τετ και στο πέναλτι του 81’ ή αν έλειπαν πάλι αρκετά ατομικά λάθη…

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που παρακολούθησε το ματς με τον Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος του πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Παρά τις πολλές αποχωρήσεις, τη δραστική μείωση του μπάτζετ, τα πολλά νέα πρόσωπα και την εμπιστοσύνη σε πολλά νέα παιδιά, ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει το δρόμο του. Ένας δρόμος που, πάντως, είναι ακόμη μακρύς μέχρι να τον οδηγήσει στα στάνταρ του παρελθόντος. Για κάθε μεγάλο ταξίδι, ωστόσο, απαιτείται το πρώτο βήμα…

Η διακοπή θα βοηθήσει

Ο χρόνος είναι σαφές πως δουλεύει υπέρ του Παναθηναϊκού. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει να γίνει δουλειά στις αδυναμίες της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερη στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο. Τα σχέδια του Γιάννη Αναστασίου εξυπηρετεί και το γεγονός ότι σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια, πλέον στους «πράσινους» δεν υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Υποχρεώσεις έχουν μόνο οι Καπίνο, Σίλντενφελντ, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Καρέλης. Ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως στο χρόνο που έχει θα μπορέσει να ενσωματώσει καλύτερα τους νέους παίκτες της ομάδας κι όσοι αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

* Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στη μέση. Έχει ένα αιμάτωμα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

* Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης των συμβολαίων του Τάσου Λαγού και του Ζέκα, που λήγουν το 2014 και το 2015 αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία ευκαιρία στον Παντελή!!

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος είναι αποκαρδιωτική και ο Νίκος Παντελής, σύμφωνα με την SportDay, έχει την τελευταία του ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Τελευταία ευκαιρία στον Παντελή
Δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα προπονητή στον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα μέχρι τώρα και, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο προπονητής είναι εκείνος που… πληρώνει το «μάρμαρο».

Εδώ και αρκετό καιρό η καρέκλα του Νίκου Παντελή «τρίζει», όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o 54χρονος προπονητή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Μετά τη διακοπή οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το συγκεκριμένο ματς κρίνεται οριακό για τον έμπειρο τεχνικό. Μετά τον αγώνα με τον Άρη ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης ήταν έκδηλος, όχι για τα αποτελέσματα αλλά για την εικόνα που έχει η ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Κολοβός έφθασε τις τέσσερις κίτρινες και ο Μητρόπουλος τις πέντε.Πηγή: sport-fm.gr

«Και οι… ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν»!

Δεν περιγράφεται τι έγινε στα αποδυτήρια του Άρη μετά την νίκη επί του Πανιωνίου. «Μας είχαν τελειωμένους, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε ψυχή», έλεγαν οι παίκτες. Συγχαρητήρια και πριμ από Ηλιάδη.

«Και οι… ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν»!
Το άγχος ήταν μεγάλο, τα απαξιωτικά σχόλια από οπαδούς των αντίπαλων ομάδων και η συμπεριφορά ορισμένων παικτών τους ήταν, επίσης, πολύ άσχημη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Άρη κατάφεραν το Σάββατο το βράδυ να πετύχουν μία μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κίτρινοι» κατάφεραν, με έναν παίκτη λιγότερο, να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με σκορ 2-1 του Πανιωνίου. Για αυτό τον λόγο οι πανηγυρισμοί των παικτών των ποδοσφαιριστών του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στα αποδυτήρια είναι δικαιολογημένοι.

«Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έβγαινε η δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό», έλεγαν μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και στη συνέχεια ειπώθηκε:

«Και οι ξεγραμμένοι μπορούν να κερδίσουν. Μας είχαν τελειωμένους και με το ένα πόδι στη 2η κατηγορία, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες αλλά και ψυχή».

Από τους πρώτους που κατέβηκαν στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο πρόεδρος του Άρη ήταν ο πρώτος που είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και τον Σέρβο τεχνικό την ώρα που όλοι τους ασκούσαν δριμεία κριτική και θέλησε να τους συγχαρή για το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραν.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τους ζήτησε αυτοσυγκράτηση και δουλειά στη διακοπή για να έχει και συνέχεια η επιτυχία τους. Παράλληλα, τους υποσχέθηκε κι ένα μικρό, τρόπον τινά, συμβολικό πριμ που έφτιαξε ακόμη περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια, αφού στον εσωτερικό κανονισμό δεν προβλέπεται κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.Πηγή: sport-fm.gr