Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί «πονοκεφαλιάζουν» τον Σάντος!!

Συγκεντρώνεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα εναπομείναντα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και το sport-fm.gr σάς αναλύει για ποιον λόγο προβληματίζεται ο Σάντος για 9 παίκτες του.

Αυτοί «πονοκεφαλιάζουν» τον Σάντος
Εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους τελευταίους – κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Εννιά, όμως, από αυτούς προβληματίζουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την ετοιμότητά τους, αφού δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους.

Ξεκινάμε από την υπεράσπιση της «γαλανόλευκης» εστίας, όπου υπάρχουν ο Καρνέζης και ο Σηφάκης. Ο πρώτος δεν έχει παίξει ούτε σε ένα ματς με την Γρανάδα και ο δεύτερος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Στην άμυνα, υπάρχουν, ο Τοροσίδης, ο οποίος μετράει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ ο Τζαβέλλας και ο Χολέμπας αποτελούν δεύτερες λύσεις στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον Παπασταθόπουλο, μία παίζει και μία δεν παίζει στην Ντόρτμουντ, στην οποία έχει αγωνιστεί σε 7 ματς.

Στα χαφ, τώρα, ο Καραγκούνης δεν αγωνίζεται συχνά στη Φούλαμ, στην οποία έχει 6 συμμετοχές και μετράει 377 αγωνιστικά λεπτά.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γιάννης Φετφατζίδης έχουν παίξει σε 5 και 3 ματς αντίστοιχα. Όλα αυτά τα ξέρει ο Σάντος, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος στις επιλογές του και πάντα προσπαθεί να χρησιμοποιεί τους πιο έτοιμους.

Το καθήκον και τα μπαράζ

Σήμερα συγκεντρώθηκε η Εθνική για τις αναμετρήσεις με Σλοβακία (11/10) και Λιχτενστάιν (15/10) στο Καραϊσκάκη, οι οποίες – σε συνδυασμό με ενδεχόμενη απώλεια της Βοσνίας σε ένα από τα ματς με Λιχτενστάιν και Λιθουανία – μπορεί να δώσουν το απευθείας «εισιτήριο» για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», αφού θέλει να μπει στους δυνατούς εφόσον τελικά οδηγηθεί ως δεύτερη στα μπαράζ της διοργάνωσης.

Η συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» ήταν στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

Αναλυτικά οι 24 εκλεκτοί:

Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός) και Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: