Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στα στημένα το βάρος του Κωστένογλου!!

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης δεν είχε τακτική και δοκιμές 11αδας, αλλά ασκήσεις στα στημένα για να είναι έτοιμη η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση στο αυριανό ντέρμπι.
Στα στημένα το βάρος του Κωστένογλου
Σήμερα η ΑΕΚ προπονήθηκε για τελευταία φορά. Οι μικροί είχαν φύγει για προπόνηση με την δεύτερη ομάδα ενόψει του αυριανού ντέρμπι των μικρών στο Καπανδρίτι (12:00) και ο Νίκος Κωστένογλου είχε μόνο τους μεγάλους στην προπόνηση στα Σπάτα. Αυτούς δηλαδή που υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου δεν έκανε και σήμερα τακτική. Αρκέστηκε στις δοκιμές των δύο προηγούμενων ημερών και σήμερα το πρόγραμμα είχε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά και πάλι πολύ δουλειά. Αυτή επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις.
Σε κάθε πιθανή στημένη φάση (φάουλ, κόρνερ, αράουτ, πλάγιο άουτ) και ο «Κωστέ» με συγκεκριμένο πλάνο έβαζε τους παίκτες του που ακριβώς έπρεπε να είναι για να μην υπάρχουν κενά και απειλείται η ομάδα με γκολ. Εκεί έχει εντοπίσει ο Κωστένογλου ένα από τα δυνατά «όπλα» του Ολυμπιακού και προσπαθεί αν και μη έχοντας πολύ χρόνο να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις αύριο.
Η αποστολή των 21 παικτών και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μετά την προπόνηση στα Σπάτα μετέβησαν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού όπου και θα διανυκτερεύσει η ΑΕΚ απόψε για να δειπνήσουν και αύριο λίγο μετά τις 18:30 θα αναχωρήσει για το Ολυμπιακό Στάδιο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τους Πειραιώτες.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Χωρίς Μανιάτη με ΑΕΚ, Μοντέστο για δεξιά!!

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έτσι ο Φρανσουά Μοντεστό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας.
Χωρίς Μανιάτη με ΑΕΚ, Μοντέστο για δεξιά!
Στην σημερινή προπόνηση λοιπόν, οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χαβίτο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την Α.Ε.Κ.
Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας στα αριστερά της άμυνας, τον Μοντέστο δεξιά, τους Μαρκάνο (ή Αβραάμ) και Μέλμπεργκ κεντρικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, στα άκρα Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή ο Τζιμπούρ.
 
πηγή: sportdog.gr  

Χωρίς τον... πασά του στα Γιάννινα!!

Με σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στα Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο Πανιώνιος, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.
Χωρίς τον... πασά του στα Γιάννινα!
Ο άσος των «κυανέρυθρων» δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά ούτε την Παρασκευή και για αυτό ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον», ολοκληρώθηκε επί Αθηναϊκού εδάφους η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Παναγόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Ομο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ριέρα, Κούτσι, Κολοβός, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σκέμπρι, Αναστασόπουλος.

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί το Σάββατο στις 12:00 για την πόλη της Ηπείρου. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό στάδιο στις 18:00.

πηγή: sportdog.gr   

ΕΡΤ: Ναι στον ΠΑΟ, όχι στον Ολυμπιακό!!

Οι στάσεις εργασίες που αποφασίσθηκαν από την ΠΟΣΠΕΡΤ, μειώνουν τις πιθανότητες για τηλεοπτική κάλυψη στο Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ. Με ειδική άδεια θα μεταδοθεί το Ξάνθη – Παναθηναϊκός.
ΕΡΤ: Ναι στον ΠΑΟ, όχι στον Ολυμπιακό!
Πολύ δύσκολα θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στη συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ την Παρασκευή υπήρξε απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Πέμπτη.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ως την Τρίτη οι κινητοποιήσεις θα έχουν την μορφή 24ώρων απεργιών, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα συνεχιστούν με στάσεις εργασίας. Το... άσχημο όμως είναι, πως οι στάσεις πέφτουν πάνω στο ματς των Πειραιωτών, καθώς για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας από 12:00-15:00 το μεσημέρι και 18:00-00:00!

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 της Κυριακής, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει ειδική άδεια και το παιχνίδι θα μεταδοθεί χωρίς πρόβλημα.

πηγή: sportdog.gr   

Άνθρωπος κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 14 Οκτωβρίου 1968, ο Αμερικανός σπρίντερ Τζίμι Χάινς έσπασε ένα φράγμα-μύθο για την εποχή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού.
Άνθρωπος κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1968 εγκαινίασαν μία νέα εποχή για τον στίβο. Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι αθλητές έτρεχαν πάνω σε συνθετικό τάπητα, το γνωστό ταρτάν, ενώ η ηλεκτρική χρονομέτρηση αντικαθιστούσε το απαρχαιωμένο χρονόμετρο χειρός. Στις 14 Οκτωβρίου, στον τελικό των 100 μέτρων των ανδρών, οι δύο αυτές αλλαγές, μαζί με το υψόμετρο (2.240 μ.) της Πόλης του Μεξικού, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός μεγάλου παγκόσμιου ρεκόρ, το οποίο άντεξε 15 ολόκληρα χρόνια.
Ο Αμερικανός, Τζίμι Χάινς, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 9.95 και έγινε ο πρώτος σπρίντερ που κατέβηκε επίσημα τα 10 δευτερόλεπτα! Το χρονόμετρο μάλιστα αρχικά σταμάτησε στα 9.89, αλλά ο επίσημος χρόνος ήταν έξι εκατοστά του δευτερολέπτου πιο πάνω. Και πάλι, όμως, το μυθικό φράγμα των 10 δευτερολέπτων είχε σπάσει, την ώρα που άλλοι δύο αθλητές το είχαν πλησιάσει πολύ. Ο Τζαμαϊκανός Λένοξ Μίλερ κατετάγη 2ος με 10.04 και ο Αμερικανός Τσάρλι Γκριν ήταν 3ος με 10.07. O τελικός έμεινε στην ιστορία και ως ο πρώτος στον οποίο συμμετείχαν μόνο μαύροι αθλητές. Την οκτάδα συμπλήρωναν ο Κουβανός Μόντες, ο Γάλλος Μπαμπούκ, ο Αμερικανός Πέντερ, ο Καναδός Τζέρομ και ο Ραβελομαναντσόα από τη Μαδαγασκάρη.
Αξίζει να διευκρινιστεί, πάντως, ότι τότε ο κόσμος δεν είχε εντυπωσιαστεί και τόσο από το επίτευγμα του Χάινς, μια και θεωρούσε ότι το φράγμα των 10 δευτερολέπτων είχε ήδη σπάσει από τον ίδιο λίγους μήνες νωρίτερα. Τον Ιούνιο, , ο Χάινς είχε κερδίσει τον τελικό του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ με 9.9 με χρονόμετρο χειρός. Μάλιστα, συγκάτοχοι του ρεκόρ θεωρούνταν οι δύο αθλητές που τον ακολούθησαν, ο Τσάρλι Γκριν και ο Ρόνι Ρέι Σμιθ, οι οποίοι είχαν τερματίσει με τον ίδιο χρόνο. Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα η κούρσα μετρήθηκε με το νέο εξελιγμένο σύστημα και έδειξε ότι ο πραγματικός χρόνος του Χάινς ήταν 10.03, του Γκριν 10.10 και του Σμιθ 10.14.
Έτσι, έστω και λίγο ετεροχρονισμένα, το 9.95 του Χάινς στο Μεξικό αναγνωρίστηκε ως το νέο παγκόσμιο ρεκόρ και ο Αμερικανός αθλητής ήταν και επίσημα ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε τα 10 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα. Η επίδοση αυτή ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ του αγωνίσματος μέχρι το 1983, όταν ο επίσης Αμερικανός Κάλβιν Σμιθ έτρεξε την απόσταση σε 9.93 στο Κολοράντο. Ως ολυμπιακό ρεκόρ, όμως, άντεξε μέχρι τη Σεούλ, το 1988, όταν ο επίσημος νικητής (μετά την ακύρωση του ντοπαρισμένου Μπεν Τζόνσον), Καρλ Λιούις, σημείωσε 9.92.


ΠΗΓΗ: sday.gr

«ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη Βαλκανική Λίγκα»

Οι Σέρβοι επιμένουν για την Βαλκανική Λίγκα και κάνουν λόγο πως σε αυτή θα βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ! Τούρκοι, Ρουμάνοι, Σέρβοι και Βούλγαροι στη συνάντηση της 15ης Νοεμβρίου. Άγνοια των «αιωνίων» για το συγκεκριμένο ραντεβού.
«ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη Βαλκανική Λίγκα»
Οι Σέρβοι προχωρούν το θέμα της Βαλκανικής Λίγκας ένα βήμα παραπάνω και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «B92» κάνουν λόγο πως στις 15 Νοεμβρίου θα υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων, ώστε να γίνει ακόμα ένα βήμα για την πραγματοποίηση του πλάνου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε αυτή τη Λίγκα θα αγωνίζονται τρεις ομάδες από πέντε χώρες και αυτές θα είναι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λέφκσι ΤΣΣΚΑ, Λοκομοτίβ (Βουλγαρία), Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν, Βοϊβοντίνα (Σερβία), Στεάουα, Ντιναμό, Κλουζ (Ρουμανία), Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Μπεσίκτας (Τουρκία).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για τη συγκεκριμένη συνάντηση της 15ης Νοεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

«Είναι ο αγώνας της χρονιάς...»

Μπορεί η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το ματς με τους «κόκκινους» θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Είναι ο αγώνας της χρονιάς...»
«Πάντα θεωρούσα πως είναι ο αγώνας της χρονιάς για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την ιστορία των δύο ομάδων και των δύο πόλεων», δήλωσε ο Σκωτσέζος και συνέχισε: «Η αντιπαλότητα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, αλλά νομίζω πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται η μία την άλλη. Είναι κάτι που με ενοχλεί όταν ακούω ανόητα συνθήματα για το Μόναχο, για το Χίλσμπορο, δεν νομίζω πως κάνει καλό για καμία από τις δύο ομάδες, επειδή χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε αγγλικό πρωτάθλημα».
Τέλος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Αν βρισκόμασταν σε ένα πλαίσιο, στο οποίο οι οπαδοί μιας ομάδας απαγορευόταν να ταξιδέψουν στην έδρα της άλλης, δεν θα ήταν πλέον το ίδιο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον σεβασμό του άλλου. Ο σεβασμός, σ' ότι αφορά στην ιστορία των δύο ομάδων,  πρέπει να τηρείται και ελπίζω πως αυτό θα δούμε, επειδή η σημερινή είναι μια εξαιρετική περίσταση».

Μαζεύουν τα σκουπίδια τρεις ιδιωτικές εταιρείες!!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέθεσε την αποκομιδή σε 3 ιδιωτικές εταιρείες - Προς απόλυση όλοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.
Μαζεύουν τα σκουπίδια τρεις ιδιωτικές εταιρείες!
Τα προεδρικά διατάγματα για την κατάργηση των τομέων καθαριότητας των δήμων Αττικής και Θεσσαλονίκης έχει έτοιμα η κυβέρνηση και αναμένεται να τα ενεργοποιήσει άμεσα αν δεν ανασταλούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Αυτό έκανε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Π. Κουκουλόπουλος σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, για το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή.

Τυχόν ενεργοποίηση των προεδρικών διαταγμάτων, τα οποία προβλέπουν την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των οργανικών θέσεων, σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα απολυθούν ή στην καλύτερη περίπτωση θα μπουν σε εφεδρεία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επισφραγίσει και την ανοιχτή σύγκρουση στην οποία οδηγείται η κυβέρνηση με τους εργαζόμενους των ΟΤΑ ύστερα, μάλιστα, από το νέο ναυάγιο που σημειώθηκε κατά τη συνάντηση των απεργών με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, το απόγευμα της Παρασκευής. Η ρήξη αυτή τη φορά επήλθε, προτού καν δήμαρχοι, κυβέρνηση και εργαζόμενοι εισέλθουν στην ουσία της συζήτησης για τα αιτήματα των απεργών.
 
Η φωτιά άναψε όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Π. Κουκουλόπουλο να ανακαλέσει τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό για "Καμόρα" και "αυγό του φιδιού" και εκείνος αρνήθηκε. «Τι μας καλέσατε τότε;», αναρωτήθηκαν οι απεργοί, που αποχώρησαν από τη συνάντηση, καταγγέλλοντας ότι «η κυβέρνηση έχει επιλέξει τη σύγκρουση».

 
Στη συνέχεια, οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να συνεδριάσει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Η ρήξη που έχει επέλθει δημιουργεί πλέον εκρηκτικές συνθήκες. Ήδη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονται στη χωματερή της Φυλής έκλεισαν την είσοδο και άπλωσαν την ελληνική σημαία.

Αναθέσεις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, ανέθεσε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.

Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή: Tovima.gr

Σε ερασιτεχνικό πορνό η πρώην του Μποριέλο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία ένα ερασιτεχνικό βίντεο πορνό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο πρωταγωνιστεί η πρώην του Μάρκο Μποριέλο και διάσημο μοντέλο, Μπέλεν Ροντρίγκεζ!
Σε ερασιτεχνικό πορνό η πρώην του Μποριέλο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η πολυτάλαντη Μπέλεν από την Αργεντινή, τα συνδυάζει όλα. Είναι showgirl, μοντέλο, τηλεπερσόνα και ηθοποιός στην ιταλική TV! Το ντεμπούτο της σαν ηθοποιός το έκανε το 2010 στην ιταλική ταινία «Natale in Sudafrica». Λόγω της ομορφιάς της, αλλά και της σχέσης της με τον Μποριέλο, τα τελευταία χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας είναι συνεχώς πάνω της.
Πριν από λίγες ημέρες όμως, «ανέβηκε» στο διαδίκτυο από κάποιο πρώην φίλο της που ήθελε να την... εκδικηθεί, ένα ερασιτεχνικό βίντεο που την δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις! Όπως είναι λογικό, η είδηση αυτή έκανε ζημιά στην φήμη της, ωστόσο για την ώρα η Ροντρίγκεζ δεν έχει καταφέρει να διορθώσει την κατάσταση.
Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την... ταινία της, αλλά και άλλες από διάφορες παλιότερες φωτογραφήσεις της για περιοδικά, ώστε να την θυμηθείτε!