Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Ακόμα θυμάμαι την τεσσάρα!"

Απίστευτη ατάκα του Κοβάσεβιτς για το 4-0 από την ΑΕΚ πριν από τρία χρόνια, που το θυμάται ακόμα...
"Ακόμα θυμάμαι την τεσσάρα!"
Ο συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε δηλώσεις στο "Olympiacos TV" και την επίσημη κάμερα του σάιτ των "ερυθρόλευκων", όπου και αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ:
«Όπως όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα και σκληρά, έτσι κι αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ελπίζουμε ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο που παίζουμε, ιδίως ενάντια στον ΠΑΟΚ και στην Άρσεναλ, ελπίζουμε να νικήσουμε, κάτι που πάντα επιδιώκουμε να κάνουμε ουσιαστικά».
- Έχεις δει την ΑΕΚ. Ποια είναι η γνώμη σου για τον τρόπο που παίζει φέτος; Πώς βλέπεις τον αντίπαλό μας σαν ομάδα;
«Είναι μια δυνατή ομάδα, έχει ένα μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες και από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι δύσκολα, ιδίως τώρα που έχει αλλάξει και προπονητή και μπαίνει με καινούρια ψυχολογία και όρεξη να κερδίσει. Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο».
- Έχεις παίξει σε παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακού, τι θυμάσαι από αυτά τα παιχνίδια και ποια είναι η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή πριν από αυτά τα παιχνίδια;
«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είχα και καλές αλλά και άσχημες αναμνήσεις, ιδίως πριν από τρία χρόνια που είχαμε χάσει από την ΑΕΚ με μεγάλο σκορ, με 4-0. Οπωσδήποτε καταλαβαίνετε ότι τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα, ο κάθε ποδοσφαιριστής βγαίνει με όρεξη να κερδίσει γιατί κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει στα ντέρμπι».
- Μιλήσαμε για την ΑΕΚ, να μας πει όμως δύο λόγια για τον Ολυμπιακό. Πώς τον βλέπεις αυτή τη στιγμή, σε τι κατάσταση πιστεύεις ότι είναι η ομάδα και αν έχει βρει το ρυθμό της…
«Βλέπω ότι έχουμε ξεκινήσει καλά και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με την ίδια όρεξη και με την ίδια επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να κατακτάμε κι άλλες νίκες που θα είναι πάρα πολύ σημαντικές, γιατί ουσιαστικά το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι είναι να κερδίζει κανείς και πιστεύω ότι αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, που είναι το ζητούμενο του προπονητή, θα μπορέσουμε να κερδίζουμε οποιοδήποτε παιχνίδι».
- Να μας πεις δύο λόγια για το πρωτάθλημα, την εξέλιξή του και ποιες ομάδες θεωρείς ότι μαζί με τον Ολυμπιακό θα διεκδικήσουν τον τίτλο…
«Κάθε χρόνο παίζεται και καλύτερο ποδόσφαιρο, βγαίνουν νέοι παίκτες και ανεβαίνει το επίπεδο. Υπάρχουν απλά κάποιες ομάδες που κάνουν την έκπληξη, όπως είναι φέτος η Ξάνθη, η οποία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν και κάποιες παραδοσιακά δυνατές ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και το σημαντικό είναι ότι παίζεται καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: