Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η διαδρομή του Ζλάταν σε καρτούν!! (video)


Η διαδρομή του Ζλάταν σε καρτούν (video)

Από το «όχι» στη δοκιμή της Άρσεναλ, στην ευκαιρία του Άγιαξ και από τα πρωταθλήματα, στην επεισοδιακή σχέση με τον Γκουαρντιόλα... Ένα καρτούν παρουσιάζει την πορεία του Ιμπραΐμοβιτς προς την κορυφή.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλάρει για Πανιώνιο η Ξάνθη!!


Φουλάρει για Πανιώνιο η Ξάνθη

Στην τελική ευθεία μπήκε την Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών της Ξάνθης για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Πανιώνιου μπήκαν στην Ξάνθη την Τετάρτη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα. Μοναδική απουσία για τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν ο Μπαξεβανίδης, που για ακόμη μία μέρα ακολούθησε ατομικό.

Όσον αφορά το μενού, ξεκίνησε με βίντεο από συγκεκριμένες φάσεις του προηγούμενου ματς (Καλλονή) και στη συνέχεια οι Ακρίτες έριξαν το βάρος στο passing game σε περιορισμένο χώρο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα των φάσεων και επιθετική αλλά και αμυντική τακτική.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάβλοβιτς: «Θέλουμε ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ»


Πάβλοβιτς: «Θέλουμε ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ θέλουν στον Παναθηναϊκό από τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς ενόψει του ματς στο Βελιγράδι.

Την ευχή να γίνει το ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, ως ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, εξέφρασε ο Σάσα Πάβλοβιτς μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ.

«Εμείς και ο Ερυθρός Αστέρας έχουμε καλό ρυθμό και γι’ αυτό θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τώρα, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές στο τέλος του Top16, αλλά σίγουρα δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι αν παίξουμε μόνο σε αυτό το γύρο της Ευρωλίγκας», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Πάβλοβιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε για τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε αλλάξει αρκετά ως ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και είχαμε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Αλλά, γενικά πιστεύω πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της ομάδας μας. Σε κάποια στιγμή είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά όλα μπήκαν στο δρόμο τους. Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το φετινό Ερυθρό Αστέρα: «Παίζουν πολύ καλά. Επίσης, είναι σε καλή κατάσταση και στο ψυχολογικό τομέα και αυτό φάνηκε από τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, που ήταν μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο. Δεν χρειάζεται ατομική ανάλυση, αλλά θα πρέπει να τους κοιτάξουμε ως ομάδα. Από την άλλη, ξέρουμε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα. Τους σεβόμαστε απόλυτα, όμως θέλουμε τη νίκη και φυσικά τη ρεβάνς για την ήττα στην Αθήνα, στον πρώτο γύρο. Όπως λέω πάντα, το μπάσκετ είναι παιχνίδι για τους φιλάθλους. Σίγουρα θα γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά πιστεύω να γίνει σε αθλητικά πλαίσια και εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι προτάσεις του Καϋμενάκη στο συμβούλιο της Λίγκας!!


Οι προτάσεις του Καϋμενάκη στο συμβούλιο της Λίγκας

Συγκεκριμένες προτάσεις για να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ το αδιέξοδο κατέθεσε ο Γιάννης Καϋμενάκης στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, που αφορούν αρχιδιαιτητή και παρατηρητές.

Τις προτάσεις του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βγει το ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο που βρίσκεται, αλλά και να εξαλειφθεί η καχυποψία που υπάρχει απέναντι στην διαιτησία κατέθεσε ο Γιάννης Καϋμενάκης, στο συμβούλιο της Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο πλάνο που είχε καταθέσει πριν τέσσερα χρόνια στο
πρωθυπουργό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εμείς χάσαμε το Κύπελλο που λαχταρούσε ολόκληρη η Αρκαδία και η Πελοπόννησος από τον Γιάχο. Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε τα κανάλια και τις εφημερίδες να πυροδοτούν το κλίμα... Εμείς οι «μικροί», ούτε κανάλια, ούτε σάιτ, ούτε ραδιόφωνα και εφημερίδες έχουμε για να πυροδοτούμε το κλίμα», ενώ για τους διαιτητές ανέφερε: «Πριν από δύο εβδομάδες, στην Τούμπα κάναμε 4 φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα στις καθυστερήσεις και οι ποδοσφαιριστές μας είδαν 3 κίτρινες κάρτες. Ο ΠΑΟΚ με 17 φάουλ πήρε 4 κάρτες... Δείτε την αναλογία. Τόσο περισσότερο βαράμε εμείς δηλαδή; Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι φταίει ο ΠΑΟΚ. Λέω ότι φταίει η κάκιστη νοοτροπία των διαιτητών. Τα ανθρώπινα λάθη τα καταλαβαίνουμε και θέλουμε να γίνονται μόνο τέτοια…»

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Καϋμενάκης πρότεινε έλεγχο της απόδοσης του διαιτητή από τη Λίγκα, με ποσό που θα μοιράζεται από τις ΠΑΕ. Με αμοιβή 15.000 ευρώ και διετή θητεία ο αρχιδιαιτητής θα κρίνεται από τις ομάδες με ψηφοφορία στο τέλος του πρώτου γύρου και ανάλογα με τις ψήφους που θα λάβει θα παίρνει και αντίστοιχο πριμ στο τέλος της σεζόν

Συγκεκριμένα, με εννέα ψήφους συνεχίζει, με 10 ψήφους πριμ 30.000 ευρώ, με 11 ψήφους πριμ 50.0000 ευρώ, με 12 ψήφους πριμ 100.000 ευρώ, ενώ με πάνω από 12 ψήφους πριμ 200.000 ευρώ.

Όσο για τους παρατηρητές, θα επιλέγονται, θα ορίζονται και θα ελέγχονται από τριμελή επιτροπή. Οι πίνακες θα περιλαμβάνουν 20 έως 22 διαιτητές και 40 βοηθούς, απ όπου μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου οι τρεις τελευταίοι του πίνακα των διαιτητών και οι 6 τελευταίοι του πίνακα των βοηθών δεν θα έχουν δικαίωμα επαναξιολόγησης.

Πλέον στον Αστέρα βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης της Επιτροπής με την ΕΠΟ, ενώ σε περίπτωση που δεν εγκριθούν οι προτάσεις αυτές θα συμφωνήσουν με τη μη διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος.

Από τα υπόλοιπα, οι Αρκάδες βλέπουν θετικά και την πρόταση για μοιρασιά του 40% των εσόδων από τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη για την βελτίωση της ποιότητας του αθλήματος.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τα οπαδικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία στον Αστέρα θεωρούν πως αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και αποτελούν πηγή διαφθοράς. Τέλος, αναφέρθηκε η απορία πώς γίνεται να έχουν καταγγελτικό λόγο στην συνάντηση άνθρωποι που έχουν καταγραφεί από τον υπεροκοριό της ΕΥΠ να υπόσχονται να δώσουν παιχνίδι σε άλλη ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα της Basket League ως το... τέλος!!


Το πρόγραμμα της Basket League ως το... τέλος

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Basket League μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Εξαίρεση οι αγώνες των «αιωνίων» για την 26η αγωνιστική.

Ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το πρόγραμμα της Basket League μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Εκκρεμούν μόνο τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την 26η αγωνιστική, καθώς ο ορισμός τους θα εξαρτηθεί από την πορεία των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφώνησε με Ομόνοια ο Νταμπίζας!!


Συμφώνησε με Ομόνοια ο Νταμπίζας

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Ομόνοια για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ήρθε ο Νίκος Νταμπίζας.

Έτοιμος για επιστροφή στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο παλαίμαχος αμυντικός ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Ομόνοια για να αναλάβει στην ομάδα της Λευκωσίας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, θέση που κατείχε και στον Παναθηναϊκό.

Ο Νταμπίζας ταξίδεψε στην Κύπρο για τις σχετικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Ομόνοιας και φαίνεται ως η επισημοποίηση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου.

Μετά από 27 αγωνιστικές η Ομόνοια είναι τρίτη στο κυπριακό πρωτάθλημα, 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και 10 από τη δεύτερη ΑΕΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Κένεθ Μπάρλοου στο πλευρό του Παύλου!!


Και ο Κένεθ Μπάρλοου στο Chariry Idols

Ο άλλοτε μεγάλος άσος του ΠΑΟΚ, Κένεθ Μπάρλοου, πρόσφερε για δημοπράτηση μια συλλεκτική φανέλα προθέρμανσης από το 1993.













*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σπανός!!


Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σπανός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο μεγαλομέτοχος του τελευταίου για όσα είπε στον βοηθό στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.

Το Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου κλήθηκε μετά από την είσοδό του στα αποδυτήρια στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τη Skoda Ξάνθη. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα είχε διαμαρτυρηθεί στον βοηθό Ευθυμιάδη λέγοντας: «Μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις, από εδώ και πέρα να δούμε πότε θα ξαναπαίξεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κριστιάνο: «Μπορούσε να πετύχει δύο γκολ η Ρόμα»


Κριστιάνο: «Μπορούσε να πετύχει δύο γκολ η Ρόμα»

Χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας και υπομονετικός όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί της Ρόμα και την εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας, που διατήρησε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Παράλληλα, ο 31χρόνος σούπερ σταρ, ο οποίος έφθασε τις 57 συμμετοχές σε νοκ άουτ φάση και συνολικά τα 90 γκολ στη διοργάνωση, απέφυγε να επιλέξει αντίπαλο για την επόμενη φάση.

Για τη νίκη της Ρεάλ: «Είμαι χαρούμενος. Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει, ο οποίος ήταν να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην προημιτελική φάση. Παίξαμε καλά, σκοράραμε δύο γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ρόμα είχε ευκαιρίες και μπορούσε να σκοράρει ένα ή δύο γκολ, όμως και εμείς δημιουργήσαμε αρκετές τελικές προσπάθειες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Κέιλορ Νάβας: «Ο Νάβας είναι ένας παίκτης ζωτικής σημασίας από την αρχή της σεζόν. Κατά τη γνώμη μου, είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ένας κορυφαίου επιπέδου τερματοφύλακας. Παίζει πολύ καλά και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για την επόμενη φάση: «Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στη διοργάνωση. Γνωρίζουμε πως στα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα είναι πιο δύσκολα, όμως η ομάδα είναι έτοιμη».

Ποιος τα έχει χάσει; Ο Σάββας;


Ποιος τα έχει χάσει; Ο Σάββας;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sportfm.gr για τον Σάββα Θεοδωρίδη, που τα έχει… χάσει!

• Ποιος τα έχει χάσει; Ο Σάββας;

• Ο Σάββας αποδείχθηκε ότι καταλαβαίνει μια χαρά τα πάντα.

• Από χθες έλεγε ότι ο Ιβάν Σαββίδης τον έδιωξε τον Τούντορ! Και δεν τον πίστευαν. Κάποιοι τον ειρωνεύονταν κιόλας!

• Τα ‘χει χάσει λέει ο Σάββας! Και δεν πέρασαν 24 ώρες κι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόλυση του Τούντορ! Και δη για το λόγο που είπε ο Σάββας!

• Απολύτως ειλικρινής ο έμπειρος παράγοντας του Ολυμπιακού αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Κι είπε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ του ξεκαθάρισε ότι θα τον διώξει τον Κροάτη για τις δηλώσεις του περί Φορτούνη κι Ιντέγε.

• Την αλήθεια είπε ο Σάββας, αλλά έκαναν πως δεν την κατάλαβαν. Δεν πειράζει. Την κατάλαβαν σήμερα!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Φόρτσον από την Μπάνβιτ!!!


Τέλος ο Φόρτσον από την Μπάνβιτ!

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κόρτνεϊ Φόρτσον ανακοίνωσε η Μπάνβιτ, η οποία είχε αποκτήσει τον Αμερικανό γκαρντ το φετινό καλοκαίρι από την Άβτοντορ.

Μόλις λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του Κόρτνεϊ Φόρτσον με την Μπάνβιτ, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός γκαρντ προερχόταν από μία πολύ παραγωγική χρονιά με τη φανέλα της Άβτοντορ στη Ρωσία, ενώ φέτος είχε κατά μέσο όρο 13,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα και αντίστοιχα στο Eurocup είχε 16,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αύριο για Ομάρ, ξανά μέσα ο Πάρντο!!


Αύριο για Ομάρ, ξανά μέσα ο Πάρντο

Ανησυχία στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ ενόψει ντέρμπι, καθώς ο Νορβηγός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη. Ξανά σε φουλ ρυθμούς ο Πάρντο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Φελίπε Πάρντο να προπονείται ξανά με την ομάδα, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Το αρνητικό νέο πάντως της σημερινής προπόνησης για τον Πορτογάλο κόουτς των “ερυθρόλευκων”, έχει να κάνει με την απουσία του Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον ο 39χρονος τεχνικός των πρωταθλητών θα περιμένει την αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή άσο. Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε πάντως σήμερα στου Ρέντη, ότι θα κάνει προσπάθεια να προπονηθεί αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τελικά ο Ελαμπντελαουί δεν είναι στη διάθεση του Σίλβα, τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα πάρει ο Σαλίνο.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκανε σήμερα και ο Σάσα Ζντίελαρ και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός Σέρβος δύσκολα θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για το ντέρμπι. Ο Ντουρμάζ κάνει προσπάθεια για να προλάβει αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Σιόβας και ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να είναι και βασικός. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις δέκα και μισή το πρωί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γλυνιαδάκης: «Να περάσει δύσκολα και ο Άρης στο Ζηρίνειο»


Γλυνιαδάκης: «Να περάσει δύσκολα και ο Άρης στο Ζηρίνειο»

Ανταγωνιστική ΚΑΙ απέναντι στον Άρη θέλει να είναι η Κηφισιά στον αγώνα του Σαββάτου στο Ζηρίνειο, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Αναλυτικά ο βετεράνος σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το ματς του Σαββάτου (16:15):

«Ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το Eurocup του έδωσε εμπειρία και συνοχή. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην έδρα μας για να καταφέρουμε να μείνουμε στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί ο Άρης να θεωρείται το μεγάλο φαβορί, όμως στο δεύτερο γύρο της Basket League οι περισσότερες ομάδες περνάνε δύσκολο απόγευμα στο Ζηρίνειο κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο(12/3) αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Τζόρτζεβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες»


Τζόρτζεβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και στους παίκτες του.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Έχουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς μετά τη Μάλαγα ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη και ποιοτική ομάδα. Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ μας νίκησαν. Ξέρουμε ότι είναι καλοί και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την έκτη σερί νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Οι αντίπαλοί μας είναι δύσκολοι, καθώς διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι σημαντικό τόσο για εμάς, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε νίκες σερί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Βελιγράδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η άγνωστη γκολάρα του οκτάχρονου Μέσι!! (video)


Η άγνωστη γκολάρα του οκτάχρονου Μέσι (video)

Από μικρός φαινόταν τι θα γίνει… Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ηλικίας είκοσι χρόνων, με τον οκτάχρονο Λιονέλ Μέσι να κάνει «μαγικά» με τη Σεντράλ Κόρντομπα.

Ένας πιτσιρικάς περνά με ντρίμπλα «σομπρέρο» έναν αντίπαλό του και με μονοκόμματο βολέ κρεμά τον γκολκίπερ.

Αυτός ο μπόμπιρας δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Δείτε το απίθανο βίντεο με τον οκτάχρονο «Λέο» να κάνει όργια από μικρή ηλικία, με τη φανέλα της Σεντράλ Κόρντομπα.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Σταματάει το μπάσκετ ο Αργυρόπουλος!!


Σταματάει το μπάσκετ ο Αργυρόπουλος

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ύστερα από 20 χρόνια παρουσίας στα παρκέ, ανακοίνωσε ο Νίκος Αργυρόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Τέλος σε μία πλούσια καριέρα 20 ετών θα βάλει μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν ο Νίκος Αργυρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο 38χρονος γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας αφού ευχαρίστησε όλους όσοι των βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, αποκάλυψε πως η καλύτερη μεταγραφή που είχε ήταν όταν μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Νίκος Αργυρόπουλος:

«Η χρονιά αυτή που θα τελειώσει τον επόμενο μήνα θα είναι και η τελευταία επαγγελματική για εμένα, μετά από 20 χρόνια. Η αρχική μου σκέψη ήταν να σταματούσα το περασμένο καλοκαίρι όμως τα πολλά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί όπως όλοι θα θυμάστε με οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσω μια ακόμα σεζόν γιατί φανταζόμουνα τις δυσκολίες που θα υπήρχαν και δεν θα ήθελα να λείπω. Μέχρι και πριν λίγες ημέρες το μυαλό μου ήταν καθαρά στον αγωνιστικό τομέα καθώς πρώτο μέλημα όλων μας ήταν να σώσουμε την κατηγορία. Βλέπετε το πρωτάθλημα δεν είχε ξεκινήσει όπως θα έπρεπε για εμάς όμως πλέον ανακουφισμένος και ήρεμος μετά από την εξασφάλιση της παραμονής αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να σας μεταφέρω τη σκέψη μου και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση.

Ένα ταξίδι λοιπόν 20 χρόνων, με καλές και κακές στιγμές, με πόνο δάκρυα και πολύ ιδρώτα φτάνει στο τέλος του. Νιώθω ευλογημένος γιατί έκανα ότι πραγματικά είχα ονειρευτεί από μικρός. Θεωρώ πως είναι μεγάλο προνόμιο για εμένα να παίζω μπάσκετ μέχρι τα 38 και ήταν ένα προνόμιο που δεν το είχαν πολλοί. Αποχωρώ γεμάτος, αλλά μετά από 20 χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ κουράστηκα πνευματικά και σωματικά. Νομίζω ότι πλέον δεν έχω τίποτα να προσφέρω μέσα στο παρκέ. Πιστεύω ότι σε αθλητικό επίπεδο έφτασα στα όρια μου. Έχω πάρει τις περισσότερες φορές σωστές αποφάσεις και νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πιο σωστή απόφαση.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές με τους οποίους δούλεψαν στην καριέρα μου(Αλεξανδρής, Πολυδωρόπουλος, Βετούλας, Πεδουλάκης, Ζούρος, Κουφός, Μπάουερμαν, Καζλάουσκας, Σφαιρόπουλος Κατσικάρη, Μέξας, Μίσσας, Διαμαντόπουλος, Καλαφατάκης, Μπλατ, Ρούσο, Ματσόν, Νίκολιτς, Παπαχατζής, Παπαδημητρίου, Μπογατσιώτης), και τις διοικήσεις των ομάδων που με εμπιστεύτηκαν και με ενέταξαν στο ρόστερ τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Απόλλωνα, και τους προέδρους Σπύρο Γαλάνη, Νίκο Καραπάνο, τον αείμνηστο Ανδρέα Μολφέτα, Κώστα Καραπάνο, Βασίλη Λιανό και βεβαίως τον Φίλιππο Καμίση ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην οποία θεωρώ ότι τα καταφέραμε.

Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ και να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους του Απόλλωνα, που αποτελούν τη δύναμη αυτού του συλλόγου και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Τους θέλουμε κοντά στην ομάδα καθώς μας έχουν βοηθήσει πολύ στο να φτάσει ο Απόλλωνας και πάλι εκεί που ανήκει. Άλλωστε ο σύλλογός μας χωρίς τον κόσμο του θα ήταν απλά ένας νεκρός οργανισμός.

Πάνω από όλα βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για τη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτή δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τέλος ευχαριστώ και όλα τα μέσα ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης και δεν μπορώ να ξεχωρίσω πιο υπερτερεί
».

Για το μέλλον: «Για την ώρα προέχει για εμένα η σωματική και πνευματική μου ξεκούραση και από εκεί και πέρα θα οριοθετήσω τα επόμενα βήματα του. Το σίγουρο είναι ότι τον πρώτο λόγο σε ότι και να κάνω τον είχε τον έχει και θα τον έχει η ομάδα του Απόλλωνα».

Για την απόφαση του το 2010 να γυρίσει στον Απόλλωνα: «Ήταν ένα ρίσκο για εμένα η επιστροφή μου στον Απόλλωνα πριν από 6 χρόνια όμως πιστεύω ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου».

Για τα στοιχεία που τον κράτησαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο: «Τα τέσσερα βασικά συστατικά που με οδήγησαν σε υψηλό επίπεδο ήταν η σκληρή δουλειά, το ταλέντο, η τόλμη και φυσικά η τύχη».

Για την καλύτερη μεταγραφή στην καριέρα του: «Ήταν η μεταγραφή στον Ολυμπιακό που με βοήθησε για τη συνέχεια».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: «Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στους δύο τελικούς με τον Απόλλωνα ήταν οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Με τον Απόλλωνα έζησα μια ολόκληρη ζωή και σίγουρα θα αντάλλασα τα πάντα για να πανηγυρίσω μια κούπα μαζί του. Στις κακές θα μπορούσα να συμπεριλάβω κάποιες ήττες οι οποίες με είχαν στεναχωρήσει και ιδιαίτερα αυτή μέσα στο Σπόρτινγκ στα τέλη της δεκαετίας του 90 όπου πέσαμε κατηγορία».

Για το τι θα του λείψει περισσότερο: «Θα μου λείψουν τα αποδυτήρια, τα ταξίδια και τα συναισθήματα που νιώθεις πριν και μετά το κάθε παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Σάντερλαντ ο Εμπουέ!!


Στη Σάντερλαντ ο Εμπουέ

Την απόκτηση του Εμανουέλ Εμπουέ ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Σάντερλαντ.

Η επιστροφή του Εμάνουελ Έμπουε στην Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός! Η Σάντερλαντ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την απόκτηση του έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Καμερουνέζος μέσος είχε αγωνιστεί έξι σεζόν με τα χρώματα της Άρσεναλ (2005-2011) και αφού πέρασε τα σχετικά τεστ υπέγραψε στις «μαυρόγατες» με προοπτική επέκτασης για μία ακόμη σεζόν.

O 32χρονος άσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την τουρκική Γαλατάσαραϊ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2011.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε παράταση στην Ίντερ ο Μπρόζοβιτς!!


Έδωσε  παράταση  στην  Ίντερ  ο  Μπρόζοβιτς

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι παράγοντες της Ίντερ συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους μετά από φήμες αποχώρησης.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα η Ίντερ θέλει να κρατήσει στο Μιλάνο τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και χθες υπήρξε συνάντηση με τον διευθυντή της ομάδας και τον μάνατζερ του παίκτη.

Τελικά οι δύο πλευρές συζητήσανε για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη μέσου και έγιναν θετικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση .

Χθες είχε αναφερθεί ότι οι «νερατζούροι» θα ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν τον 23χρονο διεθνή άσο προκειμένου να χρηματοδοτήσουν μια σειρά από νέες μεταγραφές για τον σύλλογο της Ίντερ.

Ο Μπρόζοβιτς φέτος έχει σκοράρει 3 γκολ σε 22 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Ιταλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδιαφέρον από Γιουβέντους για Γκέτσε!!


Ενδιαφέρον από Γιουβέντους για Γκέτσε

Η Γιουβέντους δείχνει το ενδιαφέρον της για τον μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου Μάριο Γκέτσε.

Ο προπονητής της Γιουβέντους , Μάσιμο Αλέγκρι, θέλει να εντάξει στην ομάδα του τον Μάριο Γκέτσε γιατί είναι ένας παίκτης που έχει τα προσόντα και τα στοιχεία που χρειάζεται η «Γηραιά Κυρία».

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 μήνες και επέστρεψε τον προηγούμενο μήνα σκοράροντας. Στη φετινή σεζόν έχει μόλις 1 γκολ και 7 εμφανίσεις λόγω του τραυματισμού του που τον ταλαιπώρησε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο 23χρόνος άσος μετά από 4 μήνες απουσίας από τα γήπεδα θέλει να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δικαιώθηκαν οι οπαδοί στην Αγγλία για τα εισιτήρια!!


Δικαιώθηκαν οι οπαδοί στην Αγγλία για τα εισιτήρια!

Οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο! Οι σύλλογοι της Premier αποφάσισαν να θέσουν κατώτατο όριο στις τιμές των εισιτηρίων για οπαδούς που πάνε εκτός έδρας, θεωρώντας τους αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού

Για τα τρία επόμενα χρόνια -τουλάχιστον- οι οπαδοί της Premier League δεν θα... ξηλώνουν τις τσέπες τους για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους σε εκτός έδρας ματς.

Σε συμβούλιο που έγινε το πρωί της Τετάρτης οι σύλλογοι αποφάσισαν να θεσπίσουν κατώτατο όριο 30 λιρών (περίπου 43 ευρώ) για τους οπαδούς που ταξιδεύουν μακριά απ’ την έδρα της ομάδας τους, ως αποτέλεσμα της νέας τηλεοπτικής συμφωνίας ύψους 5.14δις λιρών (~6,5 δις ευρώ) που θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη σεζόν.

Το γεγονός αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη νίκη για τους Άγγλους οπαδούς, που είχαν αρχίσει να διαμαρτύρονται έντονα για τις τιμές των εισιτηρίων. Και δεν θεωρείται άδικη η συμπεριφορά τους, αφού τα τελευταία χρόνια το κόστος είχε αυξηθεί κατακόρυφα, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.

inner

Η ανακοίνωση:

«Δίνοντας βάση σε όλες τις εναλλακτικές επιλογές, οι σύλλογοι της Premier League αποφάσισαν ότι οι οπαδοί στα εκτός έδρας ματς θα έχουν την δυνατότητα να εισέρχονται στο γήπεδο πληρώνοντας το πολύ 30 λίρες για τα εισιτήριά τους, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι σύλλογοι γνωρίζουν πως οι εκτός έδρας οπαδοί έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

-Είναι απαραίτητοι για την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και τονώνουν την ανταπόκριση των γηπεδούχων, κάτι που διακρίνει τα ματς της premier League από αυτά άλλων κατηγοριών.

-Έχουν πρόσθετα έξοδα για το ταξίδι και πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους, αφού δεν τους παρέχεται η δυνατότητα εισιτηρίων διαρκείας και άλλες εκπτώσεις.

-Η ευθύνη γι’ αυτούς μοιράζεται ανάμεσα στους συλλόγους, με αποτέλεσμα το σωστό να είναι να υπάρξει μια συλλογική πρωτοβουλία για να τους βοηθήσει.

Όλο αυτό έχει γίνει κατανοητό από τους συλλόγους που προμηθεύουν τους οπαδούς τους με σειρά μέτρων για να τους βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένης της «ASI» (Away Supporters Initiative) που καθιερώθηκε το 2013.

Στην τελευταία τους συνάντηση οι σύλλογοι συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Έτσι αποφασίστηκε το κατώτατο όριο των 30 λιρών στα εισιτήρια. Αυτό αντικαθιστά το «ASI» ως αναγνώριση της σημασίας που έχουν οι οπαδοί στα εκτός έδρα ματς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

H δήλωση του Τούντορ που οδήγησε στην απόλυση του!! (video)


H δήλωση του Τούντορ που οδήγησε στην απόλυση του (video)

Τα όσα είπε μετά την ήττα από τον Πανθρακικό ήταν ο βασικός λόγος απόλυσης του Ιγκόρ Τούντορ.

«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα να δώσω αλλού την ευθύνη, αλλά να πω τα πράγματα όπως έχουν. Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος. Μπορεί να γίνουν και έχουν μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση».

Αυτή ήταν η δήλωση του Ιγκόρ Τούντορ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό που αποτέλεσε και τον βασικό λόγο της απόλυσης του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: «...λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Αιώνια πιστοί!!


Αιώνια πιστοί!

Οι πιο «πιστοί» οπαδοί στην Ευρώπη είναι αυτοί της Μπάγερν Μονάχου, με το «Αλιάντς Αρίνα» να εμφανίζει πληρότητα... 100% μέσο όρο! Ακολουθούν οι έδρες των Γουέστ Χαμ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε το «MyVoucherCodes», σχετικά με την πληρότητα των γηπέδων στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία). Το άτυπο βραβείο των πιο... «πιστών» οπαδών απονέμεται ασυζητητί σε αυτούς της Μπάγερν μονάχου, που γεμίζουν (κυριολεκτικά) το «Αλιάντς Αρίνα» σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση των Βαυαρών.

Το γήπεδο της πρωταθλήτριας Γερμανίας εμφανίζει πληρότητα 100% σε κάθε αγώνα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα και ξεπερνά αυτά των Γουέστ Χαμ («Άπτον Παρκ», 99.75%) και Μπορούσια Ντόρτμουντ («Βεστφάλενσταντιον», 99.72% με μέσο όρο 200 κενά καθίσματα σε κάθε αγώνα) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα της γενικής κατάταξης.

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, η Πρέμιερ Λιγκ έχει μέσο όρο 95.86% (Γουέστ Χαμ η πρώτη, Άστον Βίλα η τελευταία), η Μπουντεσλίγκα 91.64% (Μπάγερν Μονάχου η πρώτη, Χέρτα Βερολίνου η τελευταία), η Λα Λίγκα 70% (Εϊμπάρ η πρώτη, Χετάφε η τελευταία) και η Σέριε Α 55% (Γιούβε η πρώτη, Λάτσιο η τελευταία, λόγω κυρίως της τιμωρίας δύο αγωνιστικών που είχε δεχθεί για ρατσιστική επίθεση των οπαδών της), όσο δηλαδή και Αγγλική League One.

Πάντως, όπως είναι λογικό, μεγάλο ρόλο παίζει η χωρητικότητα των εδρών και τη δυναμική της ομάδας. Για παράδειγμα, η Εϊμπάρ είναι πρώτη στη Λα Λίγκα αλλά το γήπεδο της χωράει μόλις 6.300 θεατές, ενώ η Χέρτα είναι τελευταία στη Μπουντεσλίγκα, αλλά αγωνίζεται στο τεράστιο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, χωρητικότητας 74.475 θεατών.

Αναλυτικά η κατάταξη ανά πρωτάθλημα:

Αγγλία (στην Αγγλία περιλαμβάνονται και τα πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών)

inner

inner

inner

inner

inner

Γερμανία

inner

Ισπανία

inner

Ιταλία

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άναψε φωτίες ο Μαχρέζ!!


Άναψε φωτίες ο Μαχρέζ

Με φανέλα της Μπαρτσελόνα φωτογραφήθηκε ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό.

Φωτογραφία του Ριγιάντ Μαχρέζ να φοράει φανέλα της Μπαρτσελόνα διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ο Αλγερινός με τις φετινές του εμφανίσεις στη Πρέμιερ Λιγκ έχει προκαλέσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Μια από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τη περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Λέστερ είναι και η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, έχει στη κορυφή της μεταγραφικής του λίστας το όνομα του Αλγερινού.

Μετά βέβαια από αυτή τη φωτογραφία μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του παίκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσιάζει την πρότασή του ο Πανόπουλος!!


Παρουσιάζει την πρότασή του ο Πανόπουλος

Τις προτάσεις του για ριζικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο θα παρουσιάσει στα ΜΜΕ ο μεγάλομέτοχος της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μια ώρα πριν τη συνάντησή του με τις άλλες ΠΑΕ.

Μετά την επιστολή σε όλους τους υπόλοιπους προέδρους, πλην των τεσσάρων «μεγάλων» ζητώντας συνάντηση για να διατυπωθούν κοινές προτάσεις, οι οποίες αν δεν γίνουν δεκτές από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα τους τεθεί η επιλογή να γίνουν δυο ξεχωριστά πρωταθλήματα, ο Χρήστος Πανόπουλος αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Πριν το ραντεβού που προγραμματίστηκε για την Πέμπτη στις 17:00, ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης θα μιλήσει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου (16:00). Εκεί αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του, πριν τις καταθέσει ενώπιον των άλλων ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: Την Πέμπτη 10/03/2016 και ωρα 16:00, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, Αγ. Άννης 7 και Ιερά Οδός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός Εθνικής Νίνης, Μανιάτης και «Φέτφα»!

Στη λίστα των «λεγεωνάριων» δεν υπάρχουν τα ονόματα του Γιάννη Μανιάτη, του Σωτήρη Νίνη και του Γιάννη Φετφατζιδη για τα δύο φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Εκτός Εθνικής Νίνης, Μανιάτης και «Φέτφα»Ο Μίχαελ Σκίμπε έστειλε προσκλητήριο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και σε αυτό που αξίζει να σταθούμε είναι ότι δεν συμπεριέλαβε στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τους Μανιάτη, Νίνη και Φετφατζίδη.

Ο Μανιάτης συνεχίζει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Νίνης πήρε μεταγραφή στη Σαρλερουά. Από την άλλη πλευρά, ο «Φέτφα» έχει επιλέξει την Αλ Αχλί και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Συνολικά, οι «λεγεωνάριοι» που κλήθηκαν είναι περισσότεροι από δεκαπέντε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίσκονται όλοι στην αποστολή για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με Μαυροβούνιο (24/03) και Ισλανδία (29/03) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσημα δεν ανακοινώθηκε η προεπιλογή της «γαλανόλευκης», ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον στόπερ της Μπολόνια, Μάριο Οικονόμου και τον επιθετικό της Κόρτραϊκ, Θανάση Παπάζογλου, τους οποίους έχει «τσεκάρει» ο Γερμανός τεχνικός. Στη λίστα των παικτών που παίζουν εκτός συνόρων βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια), ο Παναγιώτης Κονέ (Φιορεντίνα), ο Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), ο Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και ο Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ).

Όσον αφορά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, παρότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται στην προεπιλογή και εφόσον είναι 100% έτοιμοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Διαφορετικά θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης στους συλλόγους τους.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε θα κάνει γνωστά τα ονόματα των διεθνών που θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Στραματσόνι η Αταλάντα!!!


Θέλει Στραματσόνι η Αταλάντα!

Διακαής πόθος της Αταλάντα για να αντικαταστήσει τον Έντι Ρέγια στο τέλος της σεζόν είναι ο Ανδρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ιδανικό διάδοχο του Έντι Ρέγια θεωρούν τον Αντρέα Στραματσόνι στην Αταλάντα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Το διαζύγιο με τον νυν τεχνικό της ομάδας φαίνεται να έχει αποφασιστεί από τώρα, με αποτέλεσμα ο ιταλικός σύλλογος να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Gazzetta dello Sport», ο προπονητής του Παναθηναϊκού πληροί όλα τα κριτήρια που έχει θέσει η ομάδα της Serie A και αποτελεί τον διακαή πόθο τους, αφού αναζητούν έναν νεαρό ταλαντούχο τεχνικό, που να μπορεί να δουλέψει με νεανικό σύνολο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Στραματσόνι δεν θα είναι ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «πράσινους» έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η εθνική Ιταλίας «καλεί» Ρανιέρι!!


Η εθνική Ιταλίας  «καλεί» Ρανιέρι

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας θεωρεί πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάνει φανταστική χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα στον πάγκο της Λέστερ και οδηγεί την ομάδα προς τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Η εθνική ομάδα της Ιταλίας έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον έμπειρο προπονητή για να αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.

Στο ξεκίνημα της περιόδου οι περισσότεροι μιλούσαν για αποτυχημένη πρόσληψη του Ιταλού προπονητή και πως η απόλυσή του από τις «αλεπούδες» ήταν θέμα λίγων ημερών.

Παρόλα αυτά ο 64χρονος κατάφερε να εντυπωσιάσει τα πλήθη με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα και αν τελικά κατακτήσει το τρόπαιο θα γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόεδρος Ποντίων: «Ακραία ρατσιστικές οι τοποθετήσεις του Ολυμπιακού»


Πρόεδρος Ποντίων: «Ακραία ρατσιστικές οι τοποθετήσεις του Ολυμπιακού»

Για τους χαρακτηρισμούς του Ολυμπιακού προς τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Χρήστος Τοπαλίδης.

Ακραία ρατσιστικές και μειωτικές προς όλους του Πόντιους και τους Έλληνες, χαρακτήρισε τις τοποθετήσεις του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Σαββίδη ο Χρήστος Τοπαλίδης, πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο κ. Τοπαλίδης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανασκευάσει.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΚΑΪ 100,3

«Για την ελληνικότητα της καταγωγής του κ. Σαββίδη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συζητήσουμε. Δεν θα συζητάμε αυτονόητα πράγματα. Δεν θέλω να μπω στην ουσία της αντιπαράθεσης των ΠΑΕ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, συνεπεία της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα. Ούτε θέλουμε να… ποδοσφαιροποιήσουμε τον ποντιακό χώρο. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι ότι οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίες έρχονται σε συνέχεια κάποιων δημοσίων τοποθετήσεων πρώην πολιτικών και συγκεκριμένα, του κ. Αδριανόπουλου, περί Ρωσοπόντιων, είναι απαράδεκτες, άστοχες, ακραία ρατσιστικές, μειωτικές και προσβλητικές προς όλους τους συμπατριώτες μας νεοπρόσφυγες Έλληνες Πόντιους που ήρθαν, οι τελευταίοι, τη δεκαετία του 1990 από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Είναι σε αντιστοιχία το ίδιο ρατσιστικές, το ίδιο προσβλητικές, το ίδιο μειωτικές με τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονταν στην πρώτα γενιά που ήρθε στην Ελλάδα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, ως… Τουρκόσποροι κτλ. Είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις και πρέπει να ανασκευαστούν. Και εγώ εκπλήσσομαι, γιατί ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει ευαισθησία πάνω στο ποντιακό ζήτημα και ξέρω, μάλιστα, πως έλκει την καταγωγή του από τη μεριά της γιαγιάς του, από τη γνωστή οικογένεια Ποντίων, των Υψηλάντηδων.

Δεν θέλω να θεωρήσω πως είναι μία ρατσιστική τοποθέτηση εναντίον των νεοπρόσφυγων. Ότι απλά έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο… Είναι σε ποδοσφαιρική διάσταση, αλλά σε όποιο επίπεδο και αν γίνεται, είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα, κατακριτέα και αποδοκιμαστέα.

Οι Πόντιοι είναι Έλληνες. Εγώ, απλά, θέλω να καυτηριάσω τους χαρακτηρισμούς Ρωσοπόντιοι, φιλοξενούμενοι… Είναι απαράδεκτοι αυτοί οι όροι. Η παρουσία αυτών των ανθρώπων στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν αποτέλεσμα της Γενοκτονίας. Όσο υπάρχουν φωνές μέσα στη χώρα μας που αρνούνται ακόμη και σήμερα αυτό το γεγονός, πάντα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους ρατσιστικές αναφορές, σε βάρος μιας ομάδας του ελληνικού φύλου. Δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο ο διαχωρισμός της ελληνικής κοινωνίας κάτω από τέτοιους όρους
».

Χωρίς Τελάντερ ο Παναθηναϊκός!!


Χωρίς Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τον Ράσμους Τελάντερ να μην ακολουθεί το πρωινό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης να περιλαμβάνει ζέσταμα και γυμναστήριο.

Ο Αντρέα Στραματσόνο δεν είδε τους Τελάντερ και Χουχούμη να προπονούνται με την ομάδα, αφού οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» ταλαιπωρούνται από γρίπη και ήταν αδύνατο να ακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με την επόμενη προπόνηση στο Κορωπί να είναι προγραμματισμένη για τις 4.00 το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδιαφέρον από Κίνα για Ρούνεϊ!!


Ενδιαφέρον από Κίνα για Ρούνεϊ

Η Σανγκάϊ Σανγκάνγκ από την Κίνα ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η κινεζική Σανγκάϊ Σανγκάνγκ προσπάθησε να αποκτήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Έτσι, πρότειναν στον 30χρονο επιθετικό τριετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τους Άγγλους το ποσό θα άγγιζε εννιαψήφιο νούμερο.

Ο πρώην προπονητής των «λιονταριών», Σβεν Γκόραν Έρικσον, (νυν προπονητής της Σανγκάϊ) ήθελε διακαώς τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» αλλά τελικώς συμφωνία δεν επετεύχθη.

Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος επιθετικός απουσιάζει από τα τελευταία έξι παιχνίδια της Γιουνάιτεντ λόγω τραυματισμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απολύθηκε ο Τούντορ, ανέλαβε ο Ίβιτς!!


Απολύθηκε ο Τούντορ, ανέλαβε ο Ίβιτς

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ.Ο Κροάτης τεχνικός απολύθηκε «λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας».Αντικαταστάτης ο Βλάνταν Ίβιτς.

Απολύθηκε, τελικά, από τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός είχε στηριχτεί πολλές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τη ρήξη στις σχέσεις του με πολλούς παίκτες ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση πάρθηκε «…λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας».

Τα υποτιμητικά σχόλια που αναφέρει η ΠΑΕ είναι οι δηλώσεις του Τούντορ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, στις οποίες έλεγε ότι οι Πέλκας και Μυστακίδης δεν είναι Ιντέγε και Φορτούνης.

Ο Τούντορ ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απόφαση της διοίκησης και τη θέση του θα πάρει ως το τέλος της περιόδου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «προάγεται» από τη θέση του προπονητή της Κ20 στην πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουτάρης: «Να ντρέπονται στον Ολυμπιακό και να ζητήσουν συγγνώμη από τον Σαββίδη»


Μπουτάρης: «Να ντρέπονται στον Ολυμπιακό και να ζητήσουν συγγνώμη από τον Σαββίδη»

Γελοία χαρακτήρισε τα όσα αναφέρθηκαν από τον Ολυμπιακό σχετικά με την καταγωγή του Ιβάν Σαββίδη ο Γιάννης Μπουτάρης και τόνισε ότι πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Οργισμένος με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα για τον Ιβάν Σαββίδη από τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

Ο Ανδριανόπουλος τον χαρακτήρισε πρόσφατα «Ρωσοπόντιο Εξολοθρευτή» και οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν στη θέση που έβγαλαν χθες μετά τη συνάντηση της Super League ότι είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας και τον ίδιο ανέφεραν και προ ολίγων ημερών.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Εγώ διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι αυτό δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά-σιγά τα μαθαίνει. Είναι παντελώς απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα.

Εγώ θα σας πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματα μου τα αθλητικά. Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για του ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Και ειδικά για τον Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, ήταν ένα πολιτικός που έχει γράψει μια ιστορία στη χώρα και να βγαίνουν από το στόμα του τέτοιες κουβέντες το θεωρώ όχι απλά απαράδεκτο αλλά δεν έχω τρόπο να το περιγράψω.
Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Έαν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ
», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλαγές στα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Ολυμπιακός!!


Αλλαγές στα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Ολυμπιακός

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στη διεξαγωγή των αγώνων Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Απόλλων Πατρών-Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική.

Σε δύο τροποποιήσεις του προγράμματος για την 25η αγωνιστική της Basket League προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ.

Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 20:00 (ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 19:00), ενώ ο αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό θα γίνει την ίδια μέρα στις 18:00 (ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Απριλίου).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αστυνομία στην ομοσπονδία της Γαλλίας λόγω Μπλάτερ-Πλατινί!!


Αστυνομία στην ομοσπονδία της Γαλλίας λόγω Μπλάτερ-Πλατινί!

Επιχείρηση των αστυνομικών αρχών -ώστε να εντοπιστούν στοιχεία της παράνομης πληρωμής 2 εκατ. ευρώ από τον Σεπ Μπλάτερ στον Μισέλ Πλατινί- έγινε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας.

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο στη FIFA με πρωταγωνιστές τους Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Εισαγγελία της Ελβετίας, δυνάμεις της γαλλικής ομοσπονδίας (η οποία συνεργάζεται άψογα μαζί της στο θέμα) έκαναν «ντου» στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Αυτό συνέβη προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία της παράτυπης οικονομικής σχέσης μεταξύ των δυο παραγόντων, στο πλαίσιο της οποίας μεταβιβάστηκαν 2 εκατ. ευρώ στον πρώην πρόεδρο της UEFA.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ανακοινωθέντα, κατασχέθηκαν έγγραφα που μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες, για τις οποίες γίνεται ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι θα συνεχιστούν μέχρι να απαγγελθούν και ποινικές κατηγορίες στον Μπλάτερ (πέραν της εξαετούς απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που ήδη του έχει επιβληθεί).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Γκουντογκάν στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα!!


Θέλει Γκουντογκάν στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιλκάϊ Γκουντογκάν δείχνει η Μάντσεστερ Σίτι μετά από εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Τίκι Μπέργκσταϊν, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ιλκάϊ Γκουντογκάν για να συζητήσουν μία ενδεχόμενη συνεργασία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γερμανός μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα που φαίνεται έτοιμος να δαπανήσει 38.000.000 ευρώ ώστε να τον φέρει στο μεγάλο Νησί.

Ωστόσο, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Άρσεναλ, Λίβερπουλ ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του νεαρού χαφ και θα δώσουν μάχη με τον Σίτι για την απόκτηση του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κωνσταντίνου: «Ήθελαν να προκαλέσουν τον Σαββίδη»


Κωνσταντίνου: «Ήθελαν να προκαλέσουν τον Σαββίδη»

Για τα όσα έγιναν στη συνάντηση της Σούπερ Λίγκας, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Για την επεισοδιακή συνάντηση της Σούπερ Λίγκας, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον Arena Fm.

O κ. Κωνσταντίνου που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να προκαλέσουν τον Ιβάν Σαββίδη και ότι η τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ αιχμηρή αλλά σε άλλο ύφος από αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του .

"Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε.

Ο κύριος Σπανός τοποθετήθηκε για να ξαναγίνει το κύπελλο. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει.

-Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος από αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ.

-Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης.

-Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του.

-Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος που είναι υπόδικος ο κύριος Μποροβήλος να τρέξει αυτά τα θέματα.
Το βασικότερο είναι η ΕΠΟ με όλα αυτά, έχει καμία διάθεση να έρθει και να τοποθετηθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι. Η ΕΠΟ λέει ότι εμείς τον Οκτώβριο θα πάρουμε πάλι τις εκλογές.

-Αν θέλει η Πολιτεία να βοηθήσει πρέπει να σπάσουν αυγά.

-Ο κύριος Παπαθανασάκης δε ζήτησε συγγνώμη από κανέναν όσο ήμουν εκεί.

-Μεγαλύτερο ρόλο στα ντέρμπι παίζει η ψυχολογία και ποιος το θέλει περισσότερο. Η προετοιμασία ψυχολογικά. Είναι παιχνίδι γοήτρου αυτά. Εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη για να νικήσουμε. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές μέσα εκεί.

-Δε φοβόμαστε τίποτα. Τα επεισόδια δε μας απασχολούν. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

-Η Εθνική με τον Χατζηπαναγή έχασε ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τότε είχαμε Κούδα, Τερζανίδης, Σαράφης, Δεληκάρης , Μαύρος. Είχαν έρθει για να δούνε τον Βάσια 23.000 κόσμου στη Λεωφόρο."
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Τζόνσον-Όντομ τελικά στη Γερμανία!!


Με Τζόνσον-Όντομ τελικά στη Γερμανία!

Στη διάθεση του θα έχει εν τέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον Τζόνσον-Όντομ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ.

Θα παίξει τελικά ο Όντομ τελικά!

Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει στομαχικές διαταραχές και επρόκειτο να μείνει εκτός αποστολής από το εκτός έδρας παιχνίδι (10/03, 21:00) με την Μπάμπεργκ για τη 10η αγωνιστικής του «Top 16» της Ευρωλίγκας.

Τη θέση του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί με 13 παίκτες στη Γερμανία θα έπαιρνε σε αυτήν τη περίπτωση ο Γιάννης Αθηναίου.

Ωστόσο, ο 26χρονος, ο οποίος ήταν από το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο, πήρε το «ΟΚ» από τον γιατρό ώστε να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι πέραν του Πάτρικ Γιάνγκ που είναι off εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα αγωνιστεί και ο Ματ Λοτζέσκι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ιντέγε: «Επιλογή μου η Ελλάδα, παρά τα απίστευτα λεφτά από Κίνα»


Ιντέγε: «Επιλογή μου η Ελλάδα, παρά τα απίστευτα λεφτά από Κίνα»

Συνειδητή ήταν επιλογή του Ιντέγε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, απορρίπτοντας τα ζεστά εκατομμύρια της Κίνας. Έπαιξε ρόλο η οικογένεια για την απόφαση του.

Ο Ιντέγε Μπράουν τον Γενάρη απέρριψε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα, αλλά αυτό ήταν κάτι που έκανε συνειδητά ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Όπως δήλωσε στο BBC, ο Ιντέγε επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα, δήλωσε χαρούμενος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι σημαντικότερη η ευτυχία της οικογένειας του, από τα χρήματα που του πρόσφεραν οι Κινέζοι.

«Ήταν μια απίστευτη πρόταση από την Κίνα όσον αφορά τα χρήματα, αλλά επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη εδώ και αυτό είναι υπεράνω χρημάτων» ανέφερε ο Νιγηριανός φορ.

Παράλληλα μιλώντας για την παρουσία του στους «ερυθρολεύκους», ο Ιντέγε ανέφερε: «Ειλικρινά δεν έχω λόγο να αφήσω τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες μου. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω τίτλους και να παίζω στο Champions League. Θέλω να προσφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού»
*Πηγή: sport-fm.gr*