Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ναι μεν, αλλά…

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του και να την κλείσει στην Όλνταμ, έφτασε ο Πόλ Σκόουλς.

Ό άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα 36 του πλέον, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αφού δεν νοιώθει πλέον αρκετά δυνατός ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

«Αν ένιωθα ακόμη δυνατός και με ήθελε και η Όλνταμ θα μπορούσα να πάω. Ωστόσο ένιωθα ότι είχε φτάσει η στιγμή να αποσυρθώ», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κοκκινομάλλη μεσοεπιθετικού, ο οποίος ήταν από μικρό παιδί οπαδός της Όλνταμ και θα ήθελε να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην τελευταία του χρονιά.
 

Γίνεται... γήπεδο ο Αβραάμ!

Το όνομά του στο γήπεδο του Διγενή Λακκώματος, της πρώτης του ομάδας θα δώσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην παραπάνω ομάδα και η απόδοση του ονόματός του στο γήπεδο είναι ο τρόπος που επέλεξε ο σύλλογος να τιμήσει τον διεθνή στόπερ.

Τα εγκαίνια του γηπέδου του Διγενή  που θα ονομαστεί «Αβραάμ Παπαδόπουλος» θα γίνουν την Κυριακή στις 19/06 στις 18.30.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί και φιλική αναμέτρηση  στην οποία θα συμμετάσχουν οι: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Στέφανος Αθανασιάδης, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέφανος Μπορμπόκης, Αλέκος Δέλλιος, Δημήτρης Καρατζιοβαλής κ.ά..

Δίνουν Εντζενκουέλε για Μουμίν και Μπαλάφα

Ενδιαφέρον  για τον Ουίλιαμ Εντζενκουέλε του Παναιτωλικού φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, όπως γίνεται λόγο στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Γάλλο αμυντικό και  σε αντάλλαγμα ζητούν με κανονική μεταγραφή τους Μουμίν και Μπαλάφα στον Παναιτωλικό συν ένα χρηματικό ποσό, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί και ως δανεικός ο Παπάζογλου.

Διαρκείας για όλους…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία για τη διατήρηση θέσης και πως από την Πέμπτη 16 Ιουνίου, όλες οι θέσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους της ομάδας.

Διαρκείας για όλους…
Αναλυτικά:

«Από την Πέμπτη 16 Ιουνίου και μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τη διατήρηση θέσης από τους παλιούς κατόχους, πλέον όλες οι θέσεις είναι διαθέσιμες, για όλους τους φίλους του ΑΡΗ. Υπενθυμίζεται ότι οι προσφορές για τις κάρτες διαρκείας με μειωμένες τιμές, ισχύουν μέχρι και τις 30 Ιουνίου. 
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν ήδη πραγματοποιήσει την αγορά των διαρκείας τους, ότι από την προσεχή Παρασκευή 17 Ιουνίου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες νέας τεχνολογίας RFID(που εναρμονίζονται με τα τουρνικέ) από το ARISMobile(Aλ. Παπαναστασίου 154 (κάτω από τη Θ2). Τηλ 2310-318463 / Email:tickets@arisfc.gr.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού UNDERARMOURθα παρέχει έκπτωση 30% στη ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ της ομάδας για όσους προμηθευτούν το εισιτήριο τους ως τις 30 Ιουνίου. Η διάθεση της νέας φανέλας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 17 Ιουνίου από το ARISMEGASTORE. Συγχρόνως σε όλους όσους πάρουν διαρκείας θα παρέχεται 10% έκπτωση στο ARISMEGASTOREμε την επίδειξη της κάρτας τους για αγορές εντός του καταστήματος».

Διπλό «όχι» σε Τότεναμ και Λίβερπουλ

Αρνητική απάντηση έλαβαν στις προτάσεις τους οι Λίβερπουλ και Τότεναμ στην προσπάθεια απόκτησης του Μάρκο Μαρίν, τόσο από τον παίκτη όσο και από την Βέρντερ Βρέμης σύμφωνα με τον μάνατζερ του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο αστέρας της Μπουντεσλίγκα έχει στρέψει πάνω του φέτος τα φώτα με την απόδοσή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ο ατζέντης του πάντως αποκάλυψε ότι παραμένει πιστός στην ομάδα του: «Ο Μάρκο απέρριψε και τις δύο προτάσεις. Η Βέρντερ επίσης έπραξε το ίδιο τονίζοντας ότι δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε στις δηλώσεις του έπειτα και ο Μαρίν: «Θέλω να μείνω στη Βρέμη . Ποτέ δεν είχα τη θέληση να αποχωρήσω. Θέλω να πετύχω εδώ. Τώρα φυσικά αν η Βέρντερ κρίνει ότι κάποια πρόταση είναι ιδιαίτερα καλή και επιθυμεί να με παραχωρήσει , τότε το θέμα είναι διαφορετικό και θα πρέπει να σκεφτώ και αυτή την πιθανότητα».

Ένας… μπέμπης στην Τουρκία

Με την φανέλα της Μπεσίκτας ως δανεικός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπέμπε.
Ένας… μπέμπης στην Τουρκία
Ο 20χρονος άσος ανήκει στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο στη χρονιά που πέρασε δεν μπόρεσε να καθιερωθεί.

Έτσι λοιπόν, θα μετακομίσει στην Τουρκία, με τη Μπεσίκτας να καταβάλει στους πρωταθλητές Αγγλίας το ποσό του ενός εκατομμυρίου λιρών, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί αν υπάρχει οψιόν αγοράς του.

Δια βίου αποβολή στον Λουτσιάνο Μότζι

Με ισόβια αποβολή από το ιταλικό ποδόσφαιρο τιμωρήθηκε ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας.
 Ο Μότσι είχε τιμωρηθεί με ποινή 5 ετών για τα σκάναλα με τα στημένα παιχνίδια το 2006, εξελίξεις που τότε είχαν οδηγήσει τις αρμόδιες αρχές στο να "αφαιρέσουν" από την "βέκια σινιόρα" τους τίτλους που κατάκτησε το 2005 και 2006.
 Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ποινής αυτής, η ομοσπονδία αποφάσισε τη "μόνιμη εξορία του", όπως και του πρώην διευθυντή της "Γιούβε", Αντόνιο Τζιράουντο.
Η δια βίου τιμωρία του Μότζι έρχεται σε μία περίοδο που το ιταλικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται και πάλι από τα σκάνδαλα με τα στημένα παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην Ίμπιζα οι Πουγιόλ, Πικέ και Φάμπρεγκας

Διακοπούλες στην Ίμπιζα κάνουν αυτές τις μέρες οι Κάρλες Πουγιόλ, Γεράρδ Πικέ και ο μελλοντικός (;) συμπαίκτης τους στην Μπαρτασελόνα, Σεσκ Φάμπρεγκας...
Στην Ίμπιζα οι Πουγιόλ, Πικέ και Φάμπρεγκας
Στη φωτο ο Πουγιολ με την πανέμορφη σύντροφο του, Μαλένα Κόστα...

Τα `πιασε τα λεφτά της η ΝΚ Ζάγκρεμπ...

O Ντίνο Ντρπιτς είδε και... απόειδε ότι στην ΑΕΚ δεν έχει μέλλον και αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του και συγκεκριμένα στην ΝΚ Ζάγκρεμπ.
Τα `πιασε τα λεφτά της η ΝΚ Ζάγκρεμπ...
 Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportske», τονίζει πως ο 30χρονος πέρασε σήμερα, για πρώτη φορά, από το μικροσκόπιο του Λούκα Πάβλοβιτς, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες. Εφόσον ο Κροάτης τεχνικός δει ότι ο Ντρπιτς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα εισηγηθεί νέο συμβόλαιο.
Πηγή: aek365.gr

Παίρνει «ρόπαλο»

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις δυο πλευρές ακόμα, όμως ο Κώστας Χριστοφιδέλης έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο «γηραιός» έχει «δώσει τα χέρια» με τον διεθνή ακραίο, που δεν κατάφερε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φετινή αγωνιστική περίοδο, λόγω της ιστορίας με την τιμωρία του για ντόπινγκ.

Η πλευρά των «κυανόλευκων», δια στόματος του Βαγγέλη Μπερμπέρογλου επιβεβαιώνει τη συμφωνία. «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον Χριστοφιδέλη», ενώ η πλευρά του παίκτη θεωρεί πως είναι θέμα ημερών οι υπογραφές.

Απειλή για Λάτσιο

Υπάρχει πιθανότητα να μην αγωνίζεται στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «λατσιάλι χρωστούν 2 εκατομμύρια ευρώ στην CONI, στην οποία ανήκει το στάδιο και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Πάντως, η νυν διοίκηση δεν σκοπεύει να αναλάβει χρέη προηγούμενων διοικήσεων.

«Είτε η Λάτσιο θα πληρώσει το χρέος της μέχρι τις 30 Ιουνίου, είτε δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στο ‘Ολίμπικο’ την επόμενη σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι.

Πάντως, οι Ρωμαίοι έχουν ήδη δηλώσει το «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας ως έδρα για τους αγώνες του Europa League την επόμενη σεζόν.

«Ψάχνεται» για Αλωνεύτη η Κέρκυρα!

Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται πως είναι για την Κέρκυρα η περίπτωση του Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος προτάθηκε στους «Φαίακες» και αυτοί εμφανίζονται αρκετά «ζεστοί» για την απόκτησή του!
Το όνομα του 28χρονου πρώην άσου της Ομόνοιας, έχει «παίξει» για τις περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, στην Κέρκυρα εξετάζουν ακόμη πιο προσεκτικά την περίπτωσή του, αφού μετά την επιστροφή του Ντένις Επστάιν στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να καλύψουν το κενό στη γραμμή κρούσης.

Στη φυλακή ο Εντμούντο

Η βραζιλιάνικη δικαιοσύνη έκρινε ένοχο, σε τελικό βαθμό, και καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών τον πρώην ποδοσφαιριστή Εντμούντο, τον επονομαζόμενο και "Ζώο", για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ύστερα από αρκετές εφέσεις της υπεράσπισης, ο Εντμούντο κρίθηκε τελικά ένοχος για το θάνατο τριών ανθρώπων, μιας κοπέλας που ήταν μαζί του κι ενός ζευγαριού που επλήγη από το τζιπ του παίκτη, σε ένα ατύχημα που συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το 1995.The Player

Κάνει ανασχηματισμό και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης

Σε σαρωτικό ανασχηματισμό θα προχωρήσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε στο μήνυμά του προς τους πολίτες και αμέσως μετά θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Ζήτησα η προσπάθειά μας να λάβει τα χαρακτηριστικά κοινής, εθνικής προσπάθειας», τόνισε ο πρωθυπουργός, που επέρριψε την ευθύνη για την αποτυχία συγκρότησης συγκυβέρνησης στη ΝΔ, που διαχειρίστηκε τις προτάσεις του «με επικοινωνιακούς όρους και πριν καν συζητηθεί η ουσία».

«Οι όροι αυτοί δεν γίνονται δεκτοί» ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε απεξάρτησε την ευθύνη του από τα αξιώματα. «Έχω μάθει να δίνω μάχες για την πατρίδα. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες των πράξεών μας», συμπλήρωσε.

πηγή :newscode.gr

Σερβικά σενάρια για Σάβιτς και Ολυμπιακό!!

Μεταξύ Ολυμπιακού και... Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Στέφαν Σάβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα "Kurir".
Σερβικά σενάρια για Σάβιτς και Ολυμπιακό
H μεταγραφή του Μαυροβούνιου αμυντικού αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες που έχουν κινηθεί πιο δυναμικά για την απόκτηση του είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Η Παρτιζάν δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον 20χρόνο αμυντικό με λιγότερα από... 10 εκατ. ευρώ την στιγμή που έχει στα χέρια της προτάσεις που κυμαίνονται από 8 ως 9,5 εκατ.
Μάλιστα η σερβική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως αν η μεταγραφή του Μαυροβούνιου άσου δεν γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, τότε απλά θα καθυστερήσει για περίπου δέκα μέρες καθώς οι πιθανότητες ο παίκτης να παραμείνει στην Παρτιζάν είναι ελάχιστες.
Πηγή: sentra-goal.gr

Από… κόσκινο οι φάκελοι ΟΦΗ και Τρικάλων!!

πό το μεσημέρι της Τετάρτης έχει ξεκινήσεις ο έλεγχος στους φακέλους αδειοδότησης του ΟΦΗ και των Τρικάλων από τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.
Από… κόσκινο οι φάκελοι ΟΦΗ και Τρικάλων
Οι… ειδικοί εξετάζουν λεπτομερώς όλα τα στοιχεία και πιθανότατα αύριο θα έχουμε και την απόφασή τους, η οποία θα είναι και τελεσίδικη.

Το ξεχωριστό… δώρο του Φέντερερ στον Κοστάντσο!!

Ο Φράνκο Κοστάντο είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν ξεχνούν την προσφορά του στην Βασιλεία και την συμβολή του στην κατάκτηση του Ελβετικού πρωταθλήματος. 

Ένας από αυτούς είναι και ένας από τους κορυφαίους τενίστες, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος του έκανε δώρο την ρακέτα με την οποία αγωνίστηκε στον ημιτελικό του πρόσφατου «Ρολάν Γκαρός», όπου κέρδισε και έφτασε στον τελικό. Κάτι που έκανε τον Αργεντινό γκολκίπερ να ‘τρελαθεί’ από την χαρά του. 

«Σήμερα πήγα στο σπίτι μου στη Βασιλεία, όπου με περίμενε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο: μία ρακέτα που κέρδισε στον ημιτελικό του Roland Garros, με μία αφιέρωση. Ευχαριστώ RF (Roger Federer)», ανάρτησε στο Twitter του ο Φράνκο Κοστάντσο, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του τένις για το σπουδαίο δώρο που του έκανε.

Φιλικό με Γκρόνιγκεν!!

Την ολλανδική Γκρόνιγκεν θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Ολλανδική ομάδα  στις 12 Ιουλίου και το φιλικό θα γίνει σε περιοχή κοντά στο Αρνεμ. Να σημειωθεί πως το πρώτο φιλικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ θα είναι απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ στις 9 Ιουλίου επί γερμανικού εδάφους.

Τελεσίγραφο στον Ντιαρά: «Ή τα φέρνεις ή μένεις»

Τελεσίγραφο έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Λασανά Ντιαρά, ζητώντας του να φέρει εντός ενός μήνα επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλιώς να... αποδεχθεί ότι αποτελεί μέλος της ομάδας.

Ο παίκτης έφυγε για διακοπές διαμηνύοντας ότι θέλει να φύγει, αλλά από την πλευρά της η «Βασίλισσα» του ζήτησε να ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον του.

Πάντως, οι «μερένχες» δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά σε ομάδα που μπορούν να βρουν μπροστά τους στην Ευρώπη, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Ίντερ.

Αν η πρόταση έρθει από άλλη ομάδα, η τιμή μπορεί να πέσει, με τη Γιουβέντους να έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της, όπως και η Φενερμπαχτσέ που μέχρι στιγμής προσφέρει 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το... περιθώριο που έχει δοθεί στον παίκτη είναι μέχρι τις 10 Ιουλίου, καθώς μετά η ομάδα αναχωρεί για το Λος Άντζελες όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν και θα ήθελε ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα, επιθυμεί να βρεθεί σύντομα λύση, καθώς με τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Ρεάλ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του, μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Προβάδισμα για την ΤΣΣΚΑ!!

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κάνει "μπρέικ" κερδίζοντας εκτός έδρας την Κίμκι με 70-58, για να προηγηθεί έτσι με 2-1 στους τελικούς του ρωσικού πρωταθλήματος. Ο Σβεντ με 20 πόντους ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους, ενώ από 10 πόντους σημείωσαν οι Λάνγκτον και Γκόρντον. Για την Κίμκι ο Φριντζόν πέτυχε 22 πόντους, ενώ άποντος έμεινε ο Παπαδόπουλος σε 14' συμμετοχής.

Άμεσες εξελίξεις στον Πανιώνιο!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν η πώληση του Πανιωνίου, με τον Γεράσιμο Βεντούρη να έχει συνάντηση με τους υποψήφιους επενδυτές την Πέμπτη.

Οι εκπρόσωποι των επενδυτών θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Πέμπτη (16/6) και θα συζητήσουν με τον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων» τις λεπτομέρειες πριν την Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη την Τετάρτη (22/6), όπου θα πρέπει να βρίσκεται και ο Γιώργος Παπαλόης, που εμφανίζεται ως επικεφαλής των επενδυτών.

Έτσι τα πάντα θα ξεκαθίσουν την Πέμπτη. Σε θετική απάντηση το πλάνο θα προχωρήσει κανονικά, ενώ σε αρνητική τα πάντα θα παγώσουν...

Αγγλική «μάχη» για Βίγια!!

Στο στόχαστρο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει ο Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Οι δύο πλούσιοι σύλλογοι βασίζουν τις ελπίδες τους στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί χρήματα για να εντάξει στο δυναμικό της τον Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ και ίσως να μην δει αρνητικά την προοπτική να πουλήσει ένα από τα «αστέρια» της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Metro», Τσέλσι και Σίτι εμφανίζονται διατεθειμένες να προσφέρουν περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ για τον Ισπανό διεθνή.

Διακαής πόθος ο Κάμπορα!!

Ένας εκ των βασικών στόχων του Παναιτωλικού φέρεται να είναι ο Χαβιέ Κάμπορα.

Ωστόσο οι Αγρινιώτες δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημη πρόταση για τον 31χρονο επιθετικό καθώς θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα.

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις, ωστόσο εντοπίζεται πρόβλημα στο γεγονός ότι ο παίκτης έχει πολλούς ατζέντηδες που φέρονται να τον εκπροσωπούν, οι οποίοι αξιώνουν χρήματα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.  
Πηγή: theplayer.gr

Υποψήφιος για δήμαρχος του Ρίο ο Ρομάριο!!

Υποψήφιος για τη δημαρχία του Ρίο ντε Τζανέιρο στις εκλογές του 2012 θα είναι ο Ρομάριο.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος έχει στο πλευρό του και υποστηρίζεται από μια άλλη μεγάλη δόξα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Μπεμπέτο, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αντιδημάρχου.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «O Globo», με τον συντάκτη να υπενθυμίζει ότι ο Ρομάριο εξελέγη ομοσπονδιακός βουλευτής στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο με σχεδόν 150.000 ψήφους, στις εκλογές του περασμένου έτους. Στις ίδιες αρχαιρεσίες είχε εκλεγεί και ο Μπεμπέτο, ο οποίος ακολουθεί πιστά τα βήματα των πρώην συμπαίκτη του στην επίθεση της «σελεσάο» στο Μουντιάλ του 1994.
Πηγή: theplayer.gr

Άσπρο ή μαύρο, ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα!!

Με ένα τηλεοπτικό σποτ διάρκειας 54 δευτερολέπτων ετοιμάζονται να συνεχίζουν την διαφημιστική καμπάνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Μέχρι σήμερα περίπου 3.000 κάρτες διαρκείας έχουν βρει κατόχους σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και στην Τούμπα νιώθουν ότι και φέτος θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα τηλεοπτικό σποτ για την καλύτερη προβολή της ομάδας στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Το σκέφτεται για το Ευρωμπάσκετ ο Νοβίτζκι!!

Αναποφάσιστος για τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Ντιρκ Νοβίτζκι, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί πιέσεις από τους Μάβερικς προκειμένου να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση. "Ήταν μια χρονιά πάρα πολύ μεγάλη και νιώθω όλο μου το κορμί να πονάει. Αυτή τη στιγμή θέλω επειγόντως διακοπές και τις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσω" υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ.

Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής!!

Με το όνομα του σερ Βασίλη Μαρκεζίνη να ξεχωρίζει ήδη μεταξύ των υποψηφίων ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, φάνηκε στην 20λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, διατεθειμένος να προχωρήσει είτε σε οικουμενική κυβέρνηση, είτε σε μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με επικεφαλής άτομο κοινής αποδοχής. 

«Το θέμα δεν είμαι εγώ», φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου, «αλλά η σωτηρία της χώρας». Ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει μια τέτοια συμφωνία, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του και να κάνει τη δουλειά του, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα από ώρα σε ώρα. Οι δηλώσεις από πλευράς ΝΔ θα γίνουν μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού.


Στο μέτωπο της πλατείας...

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ωστόσο τα …υπολείμματα του πολέμου, καθαρίστηκαν από τους «Αγανακτισμένους».

Νεαροί άνθρωποι σχημάτισαν ανθρώπινες αλυσίδες και συγκέντρωναν το νερό που πέφτει στην Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια το χρησιμοποιούσαν, προκειμένου να καθαρίσουν την Αμαλίας και τους γύρω δρόμους.


Πορεία «αγανακτισμένων» Σπαρτιατών, μέχρι την Αθήνα

Πορεία προς το κέντρο της Αθήνας, προγραμματίζουν οι «αγανακτισμένοι» της Σπάρτης.Όπως γνωστοποιήθηκε, πολίτες της Σπάρτης θα ξεκινήσουν από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, την Κυριακή το βράδυ και θα καταλήξουν στο Σύνταγμα το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Σαντάνα: «Χαρούμενος που πήγα στη Νάπολι»

Η μεταγραφή του στη Νάπολι μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως, όμως ο Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα έκανε σήμερα τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής των «παρτενοπέι».

 Ο Αργεντινός άσος υπογράμμισε πόσο καλά νοιώθει για την έκβαση της υπόθεσής του, λέγοντας ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, υπάρχει ήδη η συμφωνία και λείπει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου. Η συμφωνία είναι για τρία χρόνια».

Ακολούθως, ο Λατίνο-αμερικανός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως «η Νάπολι με παρακολουθούσε εδώ και πολύ καιρό. Είμαι ευτυχής για την εξέλιξη των πραγμάτων και δεν βλέπω την ώρα που θα πάω στα γραφεία για να υπογράψω. Πρόκειται για μια ομάδα ανταγωνιστική κι εγώ θέλω να είμαι τέλειος, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βρω μια θέση στην ενδεκάδα».

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα!!

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε και λέμε: Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;) Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Αυτό μήπως;)
Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά. (Βρε κάτι συμπτώσεις...)
Αντί να εγκρίνουν νέο δάνειο, εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν μια διάσκεψη στο Λονδίνο για το ελληνικό χρέος και καταλήγουν σε καταδικαστικό πρωτόκολλο. Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι, παρουσιάζονται στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την ικανοποίηση του. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη και μετά από έναν μήνα υπογράφουν μνημόνιο (!), σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να εξοικονομήσει μέσα στους επόμενους μήνες το αστρονομικό επιπλέον ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δραχμών, που θα δοθούν στους δανειστές της. (Πάμε πάλι απ' την αρχή. Σας θυμίζει τίποτα;)
Για να είναι σίγουροι ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, οι πρεσβευτές απαιτούν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν ανά μήνα λεπτομερή κατάσταση της πορείας εφαρμογής τους, αλλά και των ποσών που εισπράττονται. (Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...)
Για να μην πολυλογώ, σας αναφέρω τα βασικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση μέσα στο 1843 σε εφαρμογή του τότε μνημονίου. Κάθε ομοιότητα με την εποχή μας είναι εντελώς τυχαία και πέραν των προθέσεων του ιστορικού:
1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των Δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί όσων παρέμειναν.
2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων, που τότε δεν δίνονταν στο σύνολο του πληθυσμού αλλά σε ειδικές κατηγορίες.
3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των ενστόλων και αντί για μισθό οι στρατιωτικοί έπαιρναν χωράφια.
4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος και της "δεκάτης", που ήταν ο φόρος για την αγροτική παραγωγή.
5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του Δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα.
7. Καταργήθηκαν εντελώς όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό.
10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες "εθνικές γαίες" με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
11. Περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

Δεν είναι ανατριχιαστικά όμοια με την εποχή μας; Είδατε που οι οικονομικές συνταγές λιτότητας είναι σαν το παλιό καλό κρασί; Ίδιες, αιώνιες, ανυπόφορες. Κι επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε "τι πέτυχαν με όλα αυτά;", σας απαντώ: Ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο διάστημα, οι ξένοι πήραν ένα μέρος των χρημάτων τους, η χώρα είδε κι έπαθε να συνέλθει, αλλά φαλίρισε ξανά μετά από πενήντα ακριβώς χρόνια, με το "Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν" του Χαριλάου Τρικούπη το 1893. Πάντως, το συγκεκριμένο μνημόνιο του 1843, από πολλούς ιστορικούς θεωρείται μία από τις σοβαρότερες αφορμές για το ξέσπασμα της επανάστασης της 3ης Σεπτέμβρη 1843, που έφερε Σύνταγμα στη χώρα.
Πηγή: tromaktiko.blogspot.com

Ο Χιμένεθ φεύγει, αν δεν έρθουν τρεις παίκτες!!

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αν δεν αποκτηθούν τρεις παίκτες που έχει ζητήσει, εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσίευμα ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Χιμένεθ φεύγει, αν δεν έρθουν τρεις παίκτες!
Ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται αύριο στην Αθήνα με τον μάνατζερ του για να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ΑΕΚ αν δεν πάρει εγγυήσεις ότι θα αποκτηθούν 3 παίκτες που έχει προτείνει...

Στην τελευταία επικοινωνία του με το Σταύρο Αδαμίδη εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για την παραχώρηση του Σκόκο και εξήγησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ - και του το κατέστησε σαφές - ότι αν δεν αποκτηθούν τουλάχιστον 3 παίκτες τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από αύριο καθότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στις θέσεις του και να μην δεχθεί κανενός είδους προφάσεις...

Δεν είναι τυχαία δε ορισμένα περίεργα δημοσιεύματα περί δυσφορίας της διοίκησης για την στάση του Χιμένεθ μετά την πρόσφατη συνέντευξη του σε ισπανική εφημερίδα όπου ουσιαστικά αποκάλυψε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σε ότι αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Πηγή:aek-live.gr

Δεν τους τα `πε καλά ο Τσιρίλο...!!

Δεν προέκυψε αποτέλεσμα στο νέο τηλεφωνικό ραντεβού μεταξύ του Μπρούνο Τσιρίλο και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αυτό οφείλεται στο ότι η πλευρά του ΠΑΟΚ ναι μεν επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ, από εκεί και πέρα όμως μείωσε τα χρήματα που δίνει στον Ιταλό για συνεργασία ενός έτους...
Δεν τους τα `πε καλά ο Τσιρίλο...
Από την μία λοιπόν ο ΠΑΟΚ –μετά και από εισήγηση του Μπόλονι- επιθυμεί την περεταίρω συνεργασία με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, από την άλλη όμως βλέποντας τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα μειώνει –και άλλο- τις ετήσιες αποδοχές του.

Τα ποσά που πλέον συζητούνται φθάνουν κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ, οριστική συμφωνία όμως δεν έχει προκύψει και αυτό γιατί η πλευρά του παίκτη δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Το θέμα παραμένει ανοικτό και θα συζητηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: paok24.gr

Στη NOVA τα φιλικά ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη!!

α φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, του Παναθηναϊκού,. του ΠΑΟΚ και του Άρη θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη NOVA, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.
Στη NOVA τα φιλικά ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη

«Φερέιρα, ο μεγαλύτερος προπονητής»

Μέλι έσταξε για τον προπονητή του στον Παναθηναϊκό ο Αλέξης Τζόρβας, λέγοντας πως «νομίζω ότι σύμφωνα με την καριέρα του, είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό»…
«Φερέιρα, ο μεγαλύτερος προπονητής»
Από `κει και πέρα, στη συνέντευξη του στην τηλεόραση της NOVA άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού, αν έρθει μια πρόταση καλή για τον ίδιο και την ομάδα.
Αναλυτικά:
Για τη φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού: «Πραγματικά ήταν πάρα πολλά αυτά που έφταιξαν, αρχής γενομένης από τους ποδοσφαιριστές. Για να μην παρεξηγηθούμε, νομίζω ότι έχουμε εμείς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αναφορικά με τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Πάρα πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα, τα οποία επηρέασαν την ομάδα. Και επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς κάποιοι από τους ανθρώπους, οι οποίοι φυσικά έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης στην αποτυχία της ομάδας, δεν είναι παρόντες στο σύλλογο, δεν θα ήθελα να μιλήσω για άτομα που αποτελούν παρελθόν».
Για τους λόγους απώλειας του πρωταθλήματος: «Πέρα από την προετοιμασία και τα διοικητικά, θέλοντας και μη, επηρεάζουν πάντα τους ποδοσφαιριστές. Γιατί τα διοικητικά επηρεάζουν τους φιλάθλους και οι φίλαθλοι επηρεάζουν εμάς στον αγωνιστικό χώρο.
Έγινε σημαντική δουλειά και διορθώσαμε πολλά πράγματα με τον κ. Φερέιρα και σημαντικά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε στον πρώτο γύρο. Πραγματικά η ομάδα πήγε να διεκδικήσει τον τίτλο στον Καραϊσκάκη, για μένα κέρδισε, όμως μετά υπήρξε μια ατμόσφαιρα σε όλους μας πως είμαστε πρωταθλητές, που δημιούργησε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα- και δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου- μια ηθική ικανοποίηση, η οποία τελικά αποδείχθηκε «κακή». Και αυτό γιατί δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, παρά μόνο τη δεύτερη θέση την οποία και κερδίσαμε, αλλά παράλληλα χάλασε η εικόνα της ομάδας στα τελευταία δεκατρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που απέμεναν για το τέλος της σεζόν».
Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Αυτό που άλλαξε. Νομίζω πως η νίκη που κάναμε επί του Ολυμπιακού Βόλου στην αρχή του δεύτερου γύρου των πλέι οφ, αποδείχθηκε καθοριστική. Ήταν και θέμα ποδοσφαιρικού εγωισμού, αλλά και θέμα ψυχολογίας. Είδαμε πως η ανάκαμψη ήρθε μετά από μια μικρή επιτυχία.
Το θεωρώ μια μικρή επιτυχία έτσι όπως ήρθε, ήταν χρέος μας να τερματίσει η ομάδα πρώτη στα πλέι οφ, από εκεί και πέρα όμως, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα γεννημένη για να κάνει πρωταθλητισμό. Έχει πολύ βαριά ιστορία και κάθε χρονιά ξεκινά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο μόνος τρόπος για να ικανοποιηθώ, είναι να παίρνω το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιτυχία και κανένας συμβιβασμός».
Για την ενότητα στην ομάδα: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά πάνω σε αυτό το κομμάτι και πραγματικά χαίρομαι που μου γίνεται τέτοια ερώτηση. Όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά, είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν τριβές. Θεωρώ ότι οι τριβές δεν είναι κάτι απαγορευτικό και δεν είναι κάτι που δεν δηλώνει υγεία σε μια ομάδα. Όταν δεν υπάρχει καλό αγωνιστικό κλίμα και χάνεις παιχνίδια, ενώ είσαι συνηθισμένος μόνο να τα κερδίζεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει εκνευρισμός. Αυτό μεταφέρθηκε και στις προπονήσεις. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί τα πράγματα να ήταν πιο έντονα, αλλά νομίζω πως η ενότητα και ότι όλα αυτά βγήκαν σε καλό φάνηκαν στη συνέχεια. Γιατί η ομάδα έμεινε ισορροπημένη και έστω και την ύστατη στιγμή, κατάφερε να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ».
Για τον Νίκο Νιόπλια και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Νομίζω ότι ο κ. Νιόπλιας, επειδή είναι ένας νέος προπονητής- με όχι τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία, αν εξαιρέσουμε την περσινή σεζόν- από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να νιώθει την πίεση και την πέρασε στον εαυτό του και δεν δούλεψε με καθαρό μυαλό για να μπορέσει να μας βοηθήσει όλους και να πορευτούμε.
Για τον κ. Φερέιρα, νομίζω ότι σύμφωνα με την καριέρα του, είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό. Η καριέρα του πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλη, το όνομα του είναι τεράστιο στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κύκλο και νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να χτίζει ομάδες.
Γνωρίζει πώς να βοηθά έναν ποδοσφαιριστή και το σημαντικότερο από όλα που θα ήθελα να πω για τον κ. Φερέιρα. Είναι ένας προπονητής, ο οποίος ουδέποτε κατηγόρησε ποδοσφαιριστή του μετά από αποτυχίες. Και είχε πάρα πολλές φορές την δυνατότητα και την ευκαιρία να το κάνει και να γλυτώσει την ευθύνη. Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχω δουλέψει, ο οποίος δεν φοβήθηκε να πάρει τις ευθύνες πάνω του, ακόμα και όταν δεν του αντιστοιχούσαν. Και πραγματικά αυτό είναι το πιο αξιοθαύμαστο για αυτόν τον προπονητή».
Για την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν: «Είναι αρκετά δύσκολο να δέχεσαι επιθέσεις από τους περισσότερους και οφείλω να ομολογήσω πως στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιθέσεις που δέχτηκα δεν είχαν βάση. Από εκεί και πέρα όμως γνωρίζω, ότι αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολλούς συναθλητές. Αν νιώθω καλά για κάτι, είναι ότι κατάφερα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την απόδοση μου, να γυρίσω το κλίμα προς το πρόσωπο μου».
Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Οφείλω να σεβαστώ τον εαυτό μου. Ως επαγγελματίας αθλητής οφείλω να έχω όνειρα και φιλοδοξίες. Και κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξω τους ορίζοντες μου και να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο σαφέστατα θα είναι καλύτερο από το ελληνικό. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με το σύλλογο και δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον και στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση, οι δύο ομάδες θα πρέπει να συζητήσουν για να βρουν τη χρυσή τομή. Μου αναλογεί ένα πολύ μικρό κομμάτι, όταν θα χρειαστεί να πάρω την τελική απόφαση. Δεν έχω αποφασίσει κάτι ακόμα και στο μυαλό μου είναι ότι έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οφείλω να το τιμήσω, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα».
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν: «Το πιο σημαντικό για εμάς και ο πρώτος στόχος για τη νέα σεζόν, είναι να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Δηλαδή να την οδηγήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επειδή η φετινή σεζόν δεν είχε την απαραίτητη ενότητα, αναφορικά με πολλά κομμάτια του συλλόγου, το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσουν και οι οπαδοί μας, μαζί βέβαια με τη δική μας καλή αγωνιστική παρουσία που θα δείχνουμε, να μην δημιουργήσουν τριβές και να έρχονται στο γήπεδο για να χειροκροτούν και να εμψυχώνουν την ομάδα. Και να έχουν υπομονή. Τα πάντα μπορούν να συμβούν.»

«Τρέξε Μέντες μου, να… δω τριφύλλι!»

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έχει διευρυμένο ρόλο προπονητή-μάνατζερ ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Με τον ατζέντη του να αναλαμβάνει (σκιώδη) δράση…
«Τρέξε Μέντες μου, να… δω τριφύλλι!»
Συζητιέται ήδη στην πιάτσα των ατζέντηδων ότι ο μάνατζερ του Πορτογάλου, ο Μέντες, έχει λάβει ειδοποίηση από τον Φερέιρα να τον βοηθήσει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν στον 64χρονο τεχνικό τη θέση του τεχνικού διευθυντή (αν δεν υπάρξει άλλη λύση που να τους καλύπτει), του έχουν ζητήσει όμως να καταθέσει και τα διαπιστευτήριά του.
Ποια είναι αυτά; Να αποδείξει ότι έχει τις γνωριμίες και μπορεί να φέρει στην Ελλάδα παίκτες με χαμηλή αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο τώρα, που με τις εμφανίσεις τους με το τριφύλλι στο στήθος θα γίνουν περιζήτητοι. Νέους Βιεϊρίνια με άλλα λόγια, που στην αγορά της Πορτογαλίας υπάρχουν αρκετοί.
Για αυτό και ο Φερέιρα έχει μιλήσει ήδη σχετικά με τον μάνατζέρ του, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Κερδισμένοι θα βγουν όλοι, άλλωστε, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής θα αποδείξει ότι μπορεί κουμαντάρει συνολικά μία ομάδα, τύπου Φέργκιουσον, αλλά και ο Μέντες θα προωθήσει τους παίκτες που θέλει.
Για αυτό ήδη λειτουργεί σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει προτάσεις. Αυτό συζητιέται στην Πορτογαλία και η αλήθεια δεν είναι πολύ μακριά. Αρκεί το πείραμα να πετύχει, γιατί δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές φέτος στον Παναθηναϊκό. Κι όποιος κληθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο, θα πρέπει να τα καταφέρει κιόλας.

«Κακή ζωή, εγώ;»!!

Ο Σίντνεϊ Γκοβού με δηλώσεις του παραδέχτηκε οτι είναι... "μπον βιβέρ", αλλά τόνισε πως αν είχα μία κακή ζωή που λένε δεν θα μπορούσα να κάνω τόσα παιχνίδια στην Λιόν"...
«Κακή ζωή, εγώ;»!
«Αγαπώ την ζωή. Δεν είναι ψέματα, είναι αλήθεια. Αλλά αν είχα μία κακή ζωή που λένε δεν θα μπορούσα να κάνω τόσα παιχνίδια στην Λιόν. Προσπάθησα να φέρω το ποδόσφαιρο και την ζωή στον δικό μου τρόπο» τόνισε ο Γκοβού.
Ο Γάλλος φορ μίλησε και για τον Παναθηναϊκό, όπου δέχθηκε να αγωνιστεί με λιγότερα χρήματα απ’ ότι έλεγε το αρχικό συμβόλαιο, καθώς ο ίδιος δεν ήρθε στην Ελλάδα για να «ληστέψει» την ομάδα…
«Ήταν περίπλοκο, είχαν ειπωθεί πολλά πράγματα και πήγα να βρω την διοίκηση για να τους εξηγήσω πως δεν ήρθα να τους ληστέψω και τους έκανα αυτή την πρόταση».
Όσο για το μέλλον του, ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει, όμως οι Γάλλοι επιμένουν πως η Εβιάν θα είναι ο επόμενος σταθμός του Γκοβού, αφού η διοίκηση του συλλόγου έχει… λατρέψει το στυλ και την φιλοσοφία του παιχνιδιού του.
Πηγή: gazzetta.gr

«Εύχομαι ο γιος μου να μοιάσει στον Διαμαντίδη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας σε σεμινάριο προπονητικής στη Λιουμπλιάνα, αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα συστατικά επιτυχίας για έναν προπονητή…
«Εύχομαι ο γιος μου να μοιάσει στον Διαμαντίδη»
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας για κίνητρο που πρέπει να έχει ο εκάστοτε προπονητής, έδωσε παράδειγμα τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως «μου έκαναν συμβόλαιο και μου είπαν πως θα ανανεωθεί μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα. Τέλεια! Ήταν το καλύτερο κίνητρο που μπορούσαν να μου δώσουν».

Σχετικά με την σημασία της συγκέντρωσης είπε: «Όταν το μυαλό βρίσκεται αλλού, δεν μπορείς να κάνεις ποιοτική δουλειά. Το κίνητρο κι η συγκέντρωση είναι κρίσιμα στοιχεία. Κοιτάξτε έναν νεαρό που είναι ερωτευμένος με μία κοπέλα. Όταν ξυπνά το πρωί, κάνει τα πάντα για εκείνη. Τέτοια προσήλωση χρειάζεται».
Όσο για το πρότυπο αθλητή κι ανθρώπου, ο 51χρονος Σέρβος επανέλαβε πως: «Έχω ένα 12χρονο γιο, ο οποίος εύχομαι να μοιάσει στον Διαμαντίδη».

Μετά τα επεισόδια, έρχονται οι «Αγανακτισμένοι»!

Το δρόμο της επιστροφής στην πλατεία Συντάγματος πήραν από το νωρίς το απόγευμα οι «Αγανακτισμένοι» και αφού είχαν προηγηθεί πρωτοφανή επεισόδια με πρωταγωνιστές ομάδες κουκουλοφόρων και αστυνομικούς που έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Μετά τα επεισόδια, έρχονται οι «Αγανακτισμένοι»!
Εν αναμονή των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, οι «Αγανακτισμένοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας τους.

Από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα με στόχο να περικυκλώσουν ειρηνικά τη Βουλή, όπου θα ξεκινούσε η συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου.

Η ειρηνική διαμαρτυρία αμαυρώθηκε από τις γνωστές ομάδες κουκουλοφόρων, οι οποίοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς.

Οι τελευταίοι έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα για πολλές ώρες η ατμόσφαιρα στην πλατεία να είναι αποπνικτική.

Η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές και δύο συλλήψεις. Από τους τραυματισμένους αστυνομικούς ένας έχει χάσει τα δάχτυλά του, ενώ ένας δεύτερος κινδυνεύει να χάσει την ακοή του. Τρία ακόμη άτομα έχουν τραυματισθεί.

Πηγή: Tanea.gr

Στηρίζονται στον Παναθηναϊκό για Μιλοβάνοβιτς...!!

Στη Λανς ψάχνουν πως και πως να...ξεφορτωθούν τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο, και οι Γάλλοι ευελπιστούν οτι θα έρθει πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Σέρβο, όπως γράφει η "La Voix de Nord"...
Στηρίζονται στον Παναθηναϊκό για Μιλοβάνοβιτς...
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται να γίνει...

Και στην τουαλέτα με την κούπα!!

Εντάξει, ξέραμε πως ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν είναι λίγο... ιδιόρρυθμος, αλλά ξεπέρασε και τον εαυτό του, καθώς πήγε να... ξαλαφρώσει στις τουαλέτες του American Airlines Arena, κρατώντας την κούπα στο ένα χέρι!
Και στην τουαλέτα με την κούπα!

Την Πέμπτη οι υπογραφές!!

Ο Ιβάν Μαρκάνο μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα, ωστόσο η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Την Πέμπτη οι υπογραφές
Ο παίκτης θα πάει σήμερα στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Μάλιστα, πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως στη συμφωνία με τον Μαρκάνο δεν έχει οριστεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Βιγιαρεάλ.
Πηγή: sportdog.gr

ΠΑΣ με... Λίλα

Σε συμφωνία με τον διεθνή Αλβανό μεσοεπιθετικό Άντι Λίλα ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

ΠΑΣ με... Λίλα
Ο Λίλα αγωνίστηκε φέτος σε 26 παιχνίδι με την K.F Τίρανα και πέτυχε έξι τέρματα. Την σεζόν 2006–07 πέρασε και από τον Ηρακλή έχοντας μόλις 3 συμμετοχές. Μετά τον Άντι Λίλα αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμη διεθνής Αλβανός.
Πηγή: sport24.gr

Φάμπρεγκας, Σάντσες, Βίγια, Κακά και Αγκουέρο σέρνουν τον χορό

Ιστορίες μεταγραφικής τρέλας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να διακινούνται μέσω του... ΤύπουΑκουμπάει η οικονομική κρίση το ποδόσφαιρο; Απ' όσο αφήνει ο διεθνής Τύπος να διαφανεί, μάλλον όχι, καθώς για τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο εφετινό μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να αλλάξουν χέρια αρκετά εκατομμύρια ευρώ!

Και αν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι φήμες που τον στέλνουν στη Μάντσεστερ Σίτι ξεφεύγουν από τα πλαίσια της λογικής (170 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 24 εκατ. ευρώ), δεν συμβαίνει το ίδιο για τον διεθνή ισπανό μέσο της Αρσεναλ Σεσκ Φάμπρεγκας, τον χιλιανό διεθνή ακραίο επιθετικό της Ουντινέζε Αλέξις Σάντσες, τον ισπανό διεθνή επιθετικό της Μπαρτσελόνα Νταβίντ Βίγια, τον βραζιλιάνο επιθετικό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης Κακά και τον αργεντινό διεθνή επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης Σέρχιο Αγκουέρο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας Μπαρτσελόνα συνεχίζει να «φλερτάρει» με τον αρχηγό της Αρσεναλ Φάμπρεγκας, ωστόσο όπως ομολόγησε ο εκτελεστικός διευθυντής των «Κανονιέρηδων» κ. Ιβάν Γκαζίδης «ο Σεσκ έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με εμάς, οπότε θα διαπραγματευτούμε το ίδιο σκληρά όπως και πέρυσι με τη Μπαρτσελόνα. Αν μας ικανοποιήσει οικονομικά τότε θα το εξετάσουμε σοβαρά». Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι Μπλαουγκράνα προσφέρουν περίπου 30 εκατ. ευρώ και κάποιους ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα, ενώ η Αρσεναλ ζητάει 40 εκατ. ευρώ.


Εκτός από την περίπτωση του Φάμπρεγκας, αρκετά δύσκολη μοιάζει και η υπόθεση μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες, καθώς με τον άσο της Ουντινέζε, η αξία του οποίου αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ, φλερτάρουν η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κυπελλούχος Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» του Μάντσεστερ μάλιστα, ενδέχεται να μονομαχήσουν με την Τσέλσι και για τον Νταβίντ Βίγια, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει!

Αρκετούς μνηστήρες έχει και ο 21χρονος αργεντινός διεθνής επιθετικός μέσος της Παλέρμο Χαβιέ Παστόρε, τον οποίο απέκτησε η ιταλική ομάδα αντί περίπου έξι εκατ. ευρώ πριν από δύο χρόνια και τώρα η αξία του έχει δεκαπλασιαστεί από τη στιγμή που φέρεται να τον διεκδικούν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.

Τέλος η ομάδα του κ. Ζοζέ Μουρίνιο, φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Κακά στην Ιντερ, ωστόσο οι μαδριλένοι ζητούν τουλάχιστον δέκα εκατ. ευρώ περισσότερα. Παράλληλα περιμένει την απάντηση του επιθετικού της συμπολίτισσάς της Ατλέτικο Μαδρίτης Σέρχιο Αγκουέρο για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «Ροχιμπλάνκος» έχουν πρόταση για πώληση του αργεντινού διεθνή επιθετικού και από τη Γιουβέντους, ωστόσο όπως λέει ο προπονητής τους κ. Γκρεγκόριο Μανθάνο «πρέπει να ακολουθήσουμε τους νόμους της αγοράς, οπότε αν είναι να πουληθεί, ας πάει στη Ρεάλ για 45 εκατ. ευρώ και όχι σε άλλη ομάδα με 25 εκατ. ευρώ».

Μέχρι στιγμής πάντως, οι «μεγάλες» μεταγραφές παραμένουν σε επίπεδο βολιδοσκοπήσεων και διαπραγματεύσεων. Προφανώς είναι ζήτημα χρόνου να σκάσει η πρώτη… βόμβα και να ξεκινήσει το γαϊτανάκι των ευρωπαϊκών μεταγραφών…

Παραμένει «μπλε» ο Ντρογκμπά

Η μεταγραφική φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν δείχνει να απασχολεί την Τσέλσι με τη διοίκηση να μην έχει καταλήξει αν θα παραχωρηθεί ακόμη ο Ιβοριανός επιθετικός. Οι προτάσεις που θα έρθουν για εκείνον και ο ενδεχόμενος αντικαταστάτης θα κρίνουν το μέλλον του.

Μέχρι να γίνουν αυτά όμως ο 33χρονος επιθετικός παραμένει παίκτης της Τσέλσι και ίσως συνεχίσει να είναι ακόμη και τη νέα σεζόν. Παρά τη διαφαινόμενη παραμονή των Ανελκά, Μαλουντά, Στάριτζ και την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί για τον Ντρογκμπά με το μέλλον του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να είναι ακόμη ανοιχτό:

«Ο Ντιντιέ θα είναι κοντά μας σε λίγες εβδομάδες και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Στόχος μας είναι να δυναμώσουμε το ρόστερ και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων.

Δυναμικά για Κανουτέ η Ξαμάξ

Δυνατά στη διεκδίκηση του Φεντερίκ Κανουτέ φέρεται να έχει μπει η ελβετική Ξαμαξ, σύμφωνα με την ισπανική «Marca». Ο επιθετικός της Σεβίλλης δεν φαίνεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό και όλα αναμένεται να κριθούν τις επόμενες μέρες.

Ο άσος από το Μάλι ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά, ποσό που δεν δείχνει να αρνείται η Ξαμάξ.

Ο Κανουτέ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένεται να επισκεφθεί την Ελβετία, ώστε να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της Ξαμάξ, κάτι που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

Υπέγραψε στη Φράιμπουργκ ο Ντεμπελέ

Παίκτης της Φράιμπουργκ είναι από την Τετάρτη ο Γκαρά Ντεμπελέ, όπως έκανε γνωστό η γερμανική ομάδα.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, με την οποία σε 36 ματς πέτυχε συνολικά 34 γκολ.

Από τη μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής του συλλόγου, Ντιρκ Ντούφνερ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσθήκη του άλλοτε άσου του Πιερικού, για τον οποίο μάλιστα ανέφερε ότι «θα ενισχύσει κατά πολύ την επίθεσή μας».The Player

Έσπασαν το φράγμα των 3.000 διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από απεργίες και παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς! Με βάση την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλοι 284 φίλοι της ομάδας εξασφάλισαν την Τετάρτη το εισιτήριο διαρκείας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά και από αυτό τα διαρκείας έσπασαν και το φράγμα των 3.000 εισιτηρίων .The Player

Η Λέγκια πρόλαβε τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Λιουμπόγια, ένα από τα ονόματα των επιθετικών που «έπαιξαν» για τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε τελικά στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Η Λέγκια πρόλαβε τον ΠΑΟΚ
Ο πρώην πλέον φορ της Νις, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε έξι γκολ σε 34 συμμετοχές με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

«Ήρθα για τον Βαλβέρδε και παίζω όπου θέλει…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος τόνισε πως η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να έρθει στο Λιμάνι.

«Ήρθα για τον Βαλβέρδε και παίζω όπου θέλει…»
Στις πρώτες του δηλώσεις ο κεντρικός αμυντικός, που παίζει και αριστερά, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως είχα προτάσεις από πολλές ομάδες της Ισπανίας. Ήρθα γιατί η ομάδα έχει πνεύμα νικητή, γιατί παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και γιατί γνωρίζω και τον προπονητή».

Για τον Βαλβέρδε ανέφερε: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με θέλει εδώ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Για το αν θέλει να μείνει και μετά τον ένα χρόνο του δανεισμού του:«Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά εδώ. Ελπίζω να πάει καλά η χρόνια και βλέπουμε. Αυτά είναι λεπτομέρειες συμβολαίου»

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού:«Μου έχει πει και ο προπονητής και άλλοι παίκτες ότι είναι ζεστοί φίλαθλοι και περιμένω να τους ευχαριστήσω».

Για την θέση που θα αγωνίζεται: «Αριστερά, στο κέντρο, θα δούμε. Όπου με θέλει ο προπονητής».

Το Ισπανό άσο συνόδευε ο κ. Ιμπάνιεθ, ο οποίος ως γνωστό εκτός από αντζέντης του Μαρκάνο είναι και μάνατζερ του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Παρασκευή, κοντή… γιορτή!!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποτελεί τον «Νο1» μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι και την Παρασκευή αναμένεται, επιτέλους, να έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση, αφού θα γίνει επίσημη πρόταση στον Πανσερραϊκό.

Παρασκευή, κοντή… γιορτή
Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει δυναμικά τις μεταγραφές της, μετά τις αποκτήσεις των Μπουγαΐδη, Κοντοέ και Σιαλμά. Και στο προσκήνιο έρχεται ο Γιώργος Γεωργιάδη, ο διακαής πόθος της Ενωσης από τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αδαμίδης την Παρασκευή θα υποδεχθεί στα γραφεία της ΑΕΚ στα Σπάτα τον Πέτρο Θεοδωρίδη και θα του καταθέσει την πρόταση για τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η Ενωση προσανατολίζεται να προτείνει ένα ποσό περίπου στις 350.000 ευρώ συν ένα δανεικό που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Ανέστης Αργυρίου, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον άλλωστε και η ομάδα των Σερρών.

Πηγή:aek365.gr

Έρχεται και ο Μάριο Ρουϊ!!

Ο Μάριο Ρουϊ τα βρήκε σε όλα με τον Άρη και ο νεαρός Πορτογάλος αριστερός μπακ θα έρθει απ΄ ευθείας για την προετοιμασία, ενώ η επίσημη ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.
Δεξιά στη φωτό ο Μάριο Ρουϊ
Υπενθυμίζουμε οτι οι "κίτρινοι" έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο (απομένει να ξεμπλέξει με τους όρους που θέλει από τη Σαχτάρ), αλλά και μετά τον Σάκη Κανούλα.
Πηγή: sportdog.gr