Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μπασινάς: «Δεν έχω συμβόλαιο με την Εθνική»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Φυσιολογικά και χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο, δέχθηκε ο Άγγελος Μπασινάς το γεγονός ότι, ουσιαστικά, έχει ολοκληρώσει την καριέρα του με την Εθνική. «Η Εθνική δεν είναι σύλλογος», είπε ο μέσος της Μαγιόρκα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sportday» και πρόσθεσε:

«Ήξερα ότι κάποια στιγμή δεν θα συμμετέχω. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, ούτε προσβλητικό που δεν με καλεί στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής. Αν εκείνος κρίνει στην παρούσα φάση ότι δεν μπορώ να βοηθήσω η απόφαση του είναι σεβαστή».

Ο 33χρονος χαφ μίλησε ακόμη:

Για τη νίκη της Εθνικής στο Ντόνετσκ: «Η Εθνική έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε να παίξει για την πρόκριση και τα κατάφερε. Αγωνίστηκε με στυλ που την έχει οδηγήσει σε επιτυχίες και πολύ καλά έκανε. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι φαντεζί αλλά έχει ουσία με όλη την σημασία της λέξης. Η Ουκρανία ήταν μία ομάδα με σταθερότητα αλλά δεν ήταν στο επίπεδο της π.χ Γαλλίας. Δεν ήταν το απόλυτο φαβορί στα ματς με την Ελλάδα. Ήταν μέσα στις δυνατότητες μας να τους αποκλείσουμε και τα καταφέραμε. Η Εθνική έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει πολλά. Είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο μία ομάδα να κάνει κοιλιά ή να έρθει η στραβή σε κάποιο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ας σταματήσει εδώ η γκρίνια γιατί δεν της αξίζει».

Για την πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω σε ομάδα του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου άλλα δύο χρόνια μπάλας σε καλό επίπεδο. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Μαγιόρκα. Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή την ομάδα. Πέρασα πολύ όμορφα, έζησα την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος και έκανα πολλούς φίλους με τους οποίους εξακολουθώ να κρατάω επαφή. Από την Ελλάδα δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση».

Για τις συζητήσεις του που είχε στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό μίλησε ο μάνατζερ μου. Στην Ελλάδα ένα απλό ενδιαφέρον από ομάδα πολλές φορές το μεταφράζουν τα ΜΜΕ ως τετελεσμένο γεγονός. Δεν είναι έτσι. Έγιναν συζητήσεις δεν τα βρήκαμε σε κάποιους σημαντικούς τομείς και έτσι τελείωσε το θέμα. Δεν έγινε κάτι άλλο και δεν υπάρχει κάτι που με έχει ενοχλήσει. Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην Πόρτσμουθ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άβρααμ Γκραντ: «Eλπίζω να αλλάξει αυτή η κατάσταση προς το καλύτερο. Και δεν είναι μόνο για τον εαυτό μου. Μιλάω γενικά για την ομάδα. Μακάρι να έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα».

Πατέρας αντί οπαδών στην Παιανία



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αναμένεται να «ανηφορίσει» το απόγευμα του Σαββάτου (28/11) και ο Νικόλας Πατέρας, προκειμένου να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να μιλήσει στους παίκτες του «τριφυλλιού» για να τους εμψυχώσει πριν το μεγάλο ντέρμπι, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο να δειπνήσει μαζί τους στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Στον αντίποδα, όπως έγινε γνωστό, στην προπόνηση δεν θα δώσει τελικά το «παρών» ούτε αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Κι αυτό διότι και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, θεώρησαν ότι είναι προτιμότερο να μην χαλάσουν την συγκέντρωση των παικτών πριν το ντέρμπι.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, αύριο πριν από το ματς, την ώρα που θα αναχωρεί το πούλμαν του Παναθηναϊκού από την Παιανία, να συγκεντρωθούν έξω από τις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» φίλοι του «τριφυλλιού» για να συνοδέψουν την ομάδα μέχρι ένα σημείο.

Εγκώμια από Κακά για Ρονάλντο



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, αναφέρθηκε ο Κακά, στον φίλο του και συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χαρακτηριστικά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι η «βασίλισσα» είναι πολύ καλύτερη ομάδα όταν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «ετοιμοπόλεμος». Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος διεθνής, αναφέρε ότι του αρέσει να κάνει παρέα με τον Πορτογάλο μέσο και έξω από τα γήπεδα.

«Θα παίξουμε καλύτερα αν παίζει και ο Κριστιάνο, αυτό είναι σίγουρο. Μας δίνει μεγάλη ώθηση. Ένας τόσο ποιοτικός παίκτης είναι πάντα χρήσιμος», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος πρώην παίκτης των «ροσονέρι» και πρόσθεσε: «Είμαστε φίλοι και εκτός γηπέδου. Μας αρέσει να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Εκτός από καλός παίκτης είναι και καλός φίλος».

Όσο για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που περιμένουν όλοι οι φίλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου, είπε: «Θα είναι ένα πανέμορφο ματς. Είπα στους συμπαίκτες μου πως αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλο που έχω παίξει. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι, όπως πρέπει να κάνει πάντα».

Στο νοσοκομείο με κρυολόγημα ο Ρεχάγκελ




Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ εισήχθη σε νοσοκομείο του Έσσεν στην Γερμανία καθώς ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης.

Ο προσωπικός του γιατρός του συνέστησε, για προληπτικούς κυρίως λόγους, να εισέλθει για παρακολούθηση.

Ο Γερμανός προπονητής θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, ώστε να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό και τη Δευτέρα ο τεχνικός της "γαλανόλευκης", θα πάρει εξιτήριο.

Πιστός στους "ροχιμπλάνκος" ο Αγουέρο



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα από την Τσέλσι έβαλε με δηλώσεις του στη "Marca" ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ διεύψεσε κατηγορηματικά το δημοσιεύμα του ESPN Soccernet πως ο ίδιος κι η Ατλέτικο έχουν συμφωνήσει με την Τσέλσι.

"Δεν φεύγω από την Ατλέτικο. Δεσμεύομαι να βοηθήσω την ομάδα να βγει από την κατάσταση που βρίσκεται", ήταν τα λόγια του Αγουέρο στην "Marca".

Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους "ροχιμπλάνκος" αφού την φετινή δύσκολη χρονιά δεν θα ήθελαν να χάσουν και το μεγάλο τους αστέρι...

Μπενζεμά: "Δεν φοβάμαι την Μπαρτσελόνα"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένας πρωτάρης στο clasico της Ισπανίας, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμος να πάρει το βάπτισμα του πυρός και δηλώνει πως δεν φοβάται ούτε την Μπαρτσελόνα, ούτε και το Καμπ Νόου.

Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης σε δηλώσεις του στη "Μarca" για το μεγάλο ντέρμπι δεν στάθηκε στην ομάδα της Καταλωνίας και την έδρα της αλλά τον Λιονέλ Μέσι.

"Δεν φοβάμαι ούτε την Μπαρτσελόνα, ούτε το Καμπ Νόου. Θα προτιμούσα να μην παίξει ο Μέσι. Είναι πολύ καλός παίκτης", τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Όσο για το αποτέλεσμα του clasico: "Δεν σκέφτομαι την ήττα αλλά τον τρόπο που θα πάμε την διαφορά στους 4 βαθμούς".

Ο Μπενζεμά μίλησε επίσης για τον συμπατριώτη του και αντίπαλό του την Κυριακή, Τιερί Ανρί και τον υπερασπίστηκε για το χέρι που έκανε κόντρα στην Εθνική Ιρλανδίας

"Δεν μπορείτε να ξεχάσετε όσα έχει κάνει ο Ανρί για την Εθνική Γαλλίας. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και αυτό ήταν όλο. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα", ήταν τα λόγια του Μπενζεμά.

Εκτός δράσης για 4-5 μήνες ο Φαν Πέρσι



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παρά την αρχική εκτίμηση για 6 εβδομάδες, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα μείνει τελικά εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-5 μήνες.

Ο Ολλανδός επιθετικός είχε τραυματιστεί στη φιλική αναμέτρηση των "οράνιε" με την Ιταλία και είχε υποστεί ρήξη συνδέσμων, με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για απουσία έξι εβδομάδων. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο των "κανονιέρηδων" επανεξέτασε τον Φαν Πέρσι και απεφάνθη πως ο Ολλανδός θα μπορεί να αγωνιστεί και πάλι σε 4-5 μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν.

"Αφού εξετάστηκε λεπτομερώς ο αστράγαλός του και εκτιμήθηκε η αντίδρασή του, το ιατρικό τιμ συμπέρανε πως μια εξέταση εις βάθος ήταν απαραίτητη. Ο Ρόμπιν θα εγχειριστεί την επόμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ για να ξαναφτιαχτούν οι σύνδεσμοί του. Το ιατρικό τιμ της ομάδας θεωρεί πως μια πλήρης αποθεραπεία θα διαρκέσει 4-5 μήνες", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Άρσεναλ.

Πάντως, η μεγαλύτερη ανησυχία από την πλευρά του παίκτη αφορά το Μουντιάλ, που διεξάγεται τον προσεχή Ιούνιο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Τόνι: "Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Από την έλευση του Λούις Φαν Γκαλ στην Μπάγερν Μονάχου ο Λούκα Τόνι θεωρείται ξένο σώμα. Ο Ολλανδός τεχνικός δίνει ελάχιστες ευκαιρίες στον Ιταλό και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Oι σχέσεις του Τόνι με τον τεχνικό των "Βαυαρών" έχουν φτάσει στα άκρα και πλέον μόνη λύση είναι ο... χωρισμός. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, πιο πιθανός σταθμός στην καριέρα του Ιταλού μοιάζει η Ρόμα, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Hollywood FC.

Ο έμπειρος σέντερ φορ από την μεριά του έκανε ξεκάθαρο σε συνέντευξή του στο "Rai 3" πως επιθυμία του είναι να γυρίσει στα πάτρια εδάφη.

"Η σχέση μου με τον προπονητή έχει τερματιστεί. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία", είπε ο υψηλόσωμος επιθετικός.

Στην Μπάγερν πάντως δεν φαίνεται να προβληματίζονται και είναι έτοιμοι να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Τόνι.

"Εάν δεν αλλάξει συμπεριφορά τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δείξουμε την έξοδο στον Τόνι", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Νερλινγκέρ.

Tenorio...Στοίχημα...


Την καλησπέρα μου στη παρέα.


Ξεκίνημα απο το νησί με δύο μπόμπες γιά ΕΞΕΤΕΡ κ ΡΑΣΤΕΝ στο κύπελλο αγγλίας, αξίζουν την προσοχή μας πιστεύω σε μονο αποδεκτό
ποντάρισμα,κύπελλο είναι αγγλία είναι, δεν κατάλαβα δηλαδή
γιατί να μην μπορούν να έρθουν τα δύο αυτά σημεία πού πληρώνουν
και πάρα πολύ καλά σε σχέση με την δυσκολία των αγώνων.

Παραμένω στο νησί και επιλέγω πέντε σημεία πού θα χωρέσουν
σε σύστημα με ζητούμενα..


τα σημεία είναι.... ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣΤ.ΜΠΡΟΜ-ΛΕΣΤΕΡ ΜΑΚΛΕΣΦΙΛΝΤ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ αυτές είναι και οι τελικές μου επιλογές απο
το νησί..


Όσο αφορά στα βραδυνά είχα στα υπόψην μου την Στούρμ, αλλά βλέποντας
τα νέα ότι θα έχει προβληματα απουσιών ίσως να μήν την προτιμήσω τελικά
στα υπόψην ήταν και η Ρίβερ με την προυπόθεση οτι η Εστουδιάντες θα
'επαιζε με τα δεύτερα,διαβάζοντας και έδω ότι οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με βασικούς το αφήνω και αυτό,αφήνω εκτός και την Μαρσέιγ
λόγω απόδοσης αφού και εκτός οπαπ το διπλό μας δίνεται στο 1,80 και δεν
θα πάρω τελικά μάλλον και εδω το σημείο.


Απο την σημερινή μελέτη μου προέκυψε η ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ η ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ η ΤΑΡΑΓΟΝΑ και η ΒΕΣΤΕΡΛΟ κρατώ και την ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
στην ισπανία πού είχα ξεχωρίσει,και έχουμε και λέμε λοιπόν...

ΓΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ(ισπανια)
ΒΕΣΤΕΡΛΟ η βραδυνή μας πενταδούλα...

Επίσης κρατώ και τα δύο αουτσάιντερ που είχα απο τα χθές με της
ΟΣΕΡ(4,50) και ΝΙΣ(4,00) νομίζω οι αποδόσεις εδώ είναι εξωπραγματικές
για πιθανή νίκη τους κυρίως σε αποδόσεις εκτός οπαπ...


Αυτά τα ολίγα απο εμένα,καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε εσείς
με ένα και μοναδικό στόχο το δρόμο προς το ταμείο, καλό απόγευμα
τα σέβη μου....