Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Με ένα σμπάρο δύο… λιοντάρια!

Πρόταση για δύο παίκτες του Πανσερραϊκού θα καταθέσει από εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΕΚ!
Με ένα σμπάρο δύο… λιοντάρια!
Ο λόγος για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου, οι οποίοι είναι και ο διακαής πόθος της «Ένωσης». Έτσι και αλλιώς, η AEK αναμένεται να αλλάξει ρότα στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, μιας και ο Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα θα ελληνοποιηθεί προκειμένου να… φτύνει αίμα.
Οι πηγές αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα καταθέσει προσφορά στον Πανσερραϊκό ζητώντας και τους δύο παίκτες.
Το μόνο που μένει βέβαια είναι η απάντηση του Θεοδωρίδη που είναι και πρόεδρος των… Σερραίων. Τώρα αν δεν τους βγει να πάρουν με ένα σμπάρο δύο λιοντάρια, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν μόνο τον Γεωργιάδη.

Πρόταση σε Μπλάνκο ετοιμάζει o Παναθηναικος

Εδώ και καιρό σας έχουμε γράψει για τις επαφέs του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Ίσμαελ Μπλάνκο. Επίσημη πρόταση πάντως δεν έχει κατατεθεί ως σήμερα και αυτό είναι πολύ λογικό, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Αν ο Γάλλος παραμείνει τότε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή άλλου κλασικού φορ περιοχής. Επειδή όμως πλέον γίνεται σαφές πως ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν κατά 90% από τους πράσινους, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Μπλάνκο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Γόντικας θα ρίξει στο τραπέζι  την πρόταση να κατατεθεί επίσημη προσφορά στην πλευρά του πρώην πια επιθετικού της Ένωσης.

Σχεδόν όλα τα μέλη της διοικούσας θέλουν να παραμείνει ο Σισέ, αναγνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο οικονομικό αν δεν πωληθεί ο παίκτης και λαμβάνοντας υπ' όψιν την επιθυμία του ίδιου του αρχηγού του τριφυλλιού, έχουν πειστεί πως ο Μπλάνκο μπορεί να καλύψει σχεδόν επάξια το κενό του Σισέ. Καταρχάς γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, δεύτερον είναι γκολτζής και τρίτον, θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Σημειώστε πως το συμβόλαιο του θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για τον Παναθηναϊκό του.Δ.Ν.Τ. και σε κάθε περίπτωση φαντάζει ως ιδανική λύση.

Από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας λοιπόν, αναμένουμε εξελίξεις στο μέτωπο Μπλάνκο και λογικά αν δεν έχει προκύψει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό για τον Αργεντινό φορ, του χρόνου θα τον βλέπουμε να φοράει την πράσινη φανέλα.The Player

Το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το προφίλ που πρέπει να έχει ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν καθόρισαν την Παρασκευή σε σύσκεψη που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης και ο νέος οικονομικός σύμβουλος της εταιρίας Αλκης Μονοφρύδης.
Τα χαρακτηριστικά του ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: Πρέπει να είναι Ευρωπαίος ή να έχει γνώση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Να έχει οικονομικές απαιτήσεις που δεν θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως (ποσό με το οποίο αμειβόταν ο Φερνάντο Σάντος). Να συνδυάζει την εμπειρία με τη φιλοδοξία. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι το ποσό που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ για την αμοιβή του νέου προπονητή ενδεχόμενα θα διαφοροποιηθεί προς τα πάνω αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή του (πχ Βιεϊρίνια).
Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να έχει τελειώσει με το θέμα του προπονητή μέσα στις επόμενες 15 ημέρες έτσι ώστε η υπόθεση να μην εξελιχθεί σε σήριαλ κάτι που συνέβη πέρυσι και οδήγησε στη βεβιασμένη επιλογή του Μπερέτα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιθυμούν να κινηθούν με μυστικότητα για να καταλήξουν γρήγορα στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου.
Στο θέμα του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στο Σαβίνι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Τσιρίλο και έχει προτείνει επέκταση συμβολαίου (με παράλληλη μείωση αποδοχών) στον Κοντρέρας, όμως ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το ποια κατάληξη θα έχουν αυτά τα ζητήματα. Εννοείται ότι θα λυθούν συμβόλαια, ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις. *** O Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει (έπειτα από καιρό είναι η αλήθεια) συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης την επόμενη εβδομάδα.
*** O Πάμπλο Γκαρσία πήρε την Παρασκευή εξιτήριο και τις επόμενες 3-4 ημέρες θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του. Μετά από μία εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ουρουγουάη.
*** Aπό την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευδαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιάκομπ του Ηρακλή.Contra.gr

«Αγανακτισμένοι» και με βροχή στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί σήμερα ο κόσμος να ήταν λιγότερος από ότι τις προηγούμενες δύο ημέρες, όμως έδωσε το «παρών» και σήμερα στη συμπρωτεύουσα!
«Αγανακτισμένοι» και με βροχή στη Θεσσαλονίκη
Οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης τήρησαν το ραντεβού τους στο Λευκό Πύργο και μάλιστα έκαναν και πορεία στην λεωφόρο Νίκης για να μπορέσουν να απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλους συμπολίτες τους, που εκείνη την ώρα προτίμησαν να πιουν τον καφέ τους.
ΠΗΓΗ: www.newstoday.gr

Αντονίνι: «Δεν πάω στην Γιουβέντους»

Την απόφαση να μην ακολουθήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, ανακοίνωσε ο Λούκα Αντονίνι, ο οποίος φερόταν ως μεταγραφικός στόχος της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Ιταλός διεθνής τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στην Μίλαν και πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας και θα ήθελε να το εξαντλήσει.
«Θέλω να μείνω στην Μίλαν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και δεν θέλω να φύγω. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και θέλω να το εξαντλήσω», τόνισε ο μπακ των «ροσονέρι», μιλώντας στο «Sky Italia».
Οι φήμες περί μεταγραφής του παίκτη στον σύλλογο του Τορίνο, δημιουργήθηκαν λόγω της απόκτησης του Ταϊβό από την Μίλαν.

Ετό: «Τίποτα δεν θα με απομακρύνει από την Ίντερ»

Σε διάψευση των φημών που θέλουν τον Σαμουέλ Ετό να αποχωρεί από την Ίντερ, προχώρησε ο Καμερουνέζος επιθετικός, μέσω προσωπικών δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλανέζων. «Τίποτα που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν με εκνευρίζει ως άνθρωπο, δεν θα με απομακρύνει από την Ιντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αφρικανός άσος.
Αναλυτικά:
«Ένιωσα μεγάλη έκπληξη σήμερα το πρωί, όπως πιστεύω κι εσείς, όταν διάβασα τα δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων και ιδιαίτερα της "Gazzetta dello Sport". Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όπως ήμουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και ειδικά με εσάς, που μου έχετε δείξει μεγάλο σεβασμό και αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Μιλάνο. Να μην ανησυχείτε: η μοναδική μου σκέψη είναι μόνο η νίκη, με τους συμπαίκτες μου, στον τελικό του Κυπέλλου, τρόπαιο που εάν κατακτήσουμε θα είναι το έκτο μέσα σε μία διετία και το τρίτο από το ξεκίνημα της περιόδου. Τίποτα που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν με εκνευρίζει ως άνθρωπο, δεν θα με απομακρύνει από την Ιντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καμερουνέζος στράικερ.

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Αύριο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Έχω καλό προαίσθημα»… Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φύλαγε το καλύτερο για το τέλος της συνέντευξης Τύπου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι τότε, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε κρατήσει πιο… ήπιους τόνους. «Κάθε φορά προσεγγίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαστε αρκετά νευρικοί. Τώρα δουλεύουμε στο Λονδίνο πολύ ήρεμα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Νιώθω πολύ ωραία. Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, και θα κάνουμε όσα γνωρίζουμε στον αγώνιστικό χώρο», τόνισε ο τεχνικός της «Μπάρτσα» ενώ νωρίτερα είχε πλέξει το εγκώμιο του αντίπαλου προπονητή, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Την τελευταία δεκαετία έχει κάνει θαυμάσια δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν», είπε, ενώ σε σχέση με τον τελικό του 2009 που είχε φύγει νικητής, σχολίασε πως «θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Εάν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, τότε, δεν θα νικήσουμε».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε γνωστό ότι έχει αποφασίσει στους παίκτες που θα εμπιστευθεί μια θέση στην αρχική 11άδα και πως τόσο ο Κάρλες Πουγιόλ όσο και ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι πανέτοιμοι για να αγωνιστούν.

Από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Τσιτσαρίτο για τον οποίο είπε: «Είναι μια μεγάλη έκπληξη. Είναι εκπληκτικός στο να παίζει στο κενό χώρο, αλλά και με τη μπάλα στα πόδια του είναι πολύ γρήγορος. Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια θαυμάσια μεταγραφή»…

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε αρκετά χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά και θα δώσουν το "παρών" στο Γουέμπλεϊ οπαδοί της ομάδας του, ενώ για την συνεργασία του με την ισπανική ομάδα σχολίασε... «Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Περιμένω να το εξαντλήσω...».

«Δεν ψάχνουμε εκδίκηση…»

Ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον δεν έχει ξεχάσει τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ανέφερε πως δεν ψάχνουν την εκδίκηση, αλλά το τρόπαιο. Μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ, τόνισε πως ο φετινός τελικός είναι ο καλύτερος της 10ετίας.

«Δεν ψάχνουμε εκδίκηση…»
«Μπορεί να είναι ο καλύτερος τελικός της δεκαετίας. Είναι δύο μεγάλες ομάδες, με τεράστια ιστορία. Είναι ελκυστικός τελικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Να μπουν πολλά γκολ, να δούμε θέαμα και να υπάρξουν συγκινήσεις»,τόνισε ο Φέργκιουσον που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις διαφορές με το 2009.

«Δεν ψάχνουμε εκδίκηση. Είχαμε κάνει λάθη που κόστισαν αλλά τώρα έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα από ό,τι τότε. Σε σχέση με εκείνη την ήττα, η ομάδα μας έχει γίνει πιο ώριμη. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές αρετές αλλά και εμείς το ίδιο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλύτερα», τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ο οποίος σε ερώτηση για το αν οι στημένες φάσεις θα είναι το ατού της ομάδας του απάντησε: «Γίνεται πολύς λόγος για το αν το ύψος των παικτών μας είναι σημαντικό. Αλλά και η Μπαρτσελόνα έχει ψηλούς παίκτες, όπως ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και ο Αμπιντάλ, ενώ και ο Πουγιόλ είναι πεισματάρης. Που λοιπόν είναι το όφελος;».

Ο Φέργκιουσον αναφέρθηκε και στον Γκουαρδιόλα και στο έργο που έχει επιδείξει τα τελευταία τρία χρόνια: «Αυτό που εκτιμώ περισσότερο σε αυτόν είναι ότι βρέθηκε πολύ νέος στον πάγκο αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να της δώσει ωριμότητα. Έχει καταφέρει να πάει μπροστά τους Ισπανούς προπονητές».

Όσο για τα αδύνατα σημεία του παιχνιδιού των Καταλανών, ο Σερ Άλεξ είπε: «Δεν είναι δυνατό να μην δεχτούμε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του αντίπαλου μας, αλλέ έχουμε επικεντρωθεί σε εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».
 

Ο Σκόκο κρίνει τις εξελίξεις!!

Μπορεί στην ΑΕΚ και να έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους και να είναι έτοιμοι να κτυπήσουν κάποιους εξ αυτών. Όμως η αλήθεια είναι, πως επί της ουσίας ο προγραμματισμός της ομάδας, θα αρχίσει να υλοποιείται μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του Νάτσο Σκόκο.

Αφενός διότι στην ΑΕΚ προσδοκούν ένα ποσό που αγγίζει τα τρια εκατομμύρια Ευρώ από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Αργεντινού. Και αφετέρου διότι από το ποσό που θα μπει στο ταμείο της ομάδας από την πώληση του Σκόκο, δεν θα αποκτηθεί μόνο ο αντικαταστάτης του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά θα πάνε και σ’ άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Επομένως ο Αργεντινός είναι αυτός που κρίνει τις εξελίξεις.

Το ThePlayer έχει γράψει ήδη την πληροφορία πως στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει περισσότερες από μια επίσημες προτάσεις για τον Σκόκο. Από την ΑΕΚ δεν το επιβεβαιώνουν και επιμένουν πως υπάρχει μόνο ενδιαφέρον από την Αγγλία, την Τουρκία, την Ρωσία και τα Εμιράτα. Πιθανότατα οι προτάσεις είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις που έχουν οι κιτρινόμαυροι. Ή ενδεχομένως δεν καλύπτουν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που δεν είναι ζεστός στην μετακόμιση του στην Τουρκία ή ακόμα και στην Ρωσία. Επίσης υπάρχει και μια πληροφορία, πως στις αρχές της εβδομάδας, θα φτάσει μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ήθελαν η υπόθεση αυτή να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για λόγους ευνόητους. Ωστόσο η περσινή εμπειρία με το θέμα του Σκόκο, τους αναγκάζει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Πάντως η ανάγκη για παραχώρηση του Αργεντινού είναι ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) απ’ ότι πέρυσι.
Πηγή: theplayer.gr

Αποδέσμευσε Κάριου και… άλλους 10 η Βίλα!!

Ουσιαστικό ξεσκαρτάρισμα κάνουν οι ιθύνοντες της Άστον Βίλα ενόψει της νέας σεζόν, προχωρώντας μάλιστα σε δύο αποδεσμεύσεις-έκπληξη.

Το απόγευμα της Παρασκευής η διοίκηση τούς ενημέρωσε τον Τζόν Κάριου, τον Ρίο Κόκερ και τον Ρομπέρ Πιρές πως δεν υπολογίζονται. Ο Τζον Κάριου και ο Νάιτζελ Ρίο-Κόκερ σίγουρα αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για οποιονδήποτε σύλλογο, ωστόσο ο πρώτος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη Στόουκ, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός.  Ο Ρίο Κόκερ παρά τα 25 του χρόνια έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Αυτό δεν ισχύει και για τον Πιρές, ο οποίος βρίσκεται αισίως στα 38 του χρόνια…

Ανάμεσα σ΄ αυτούς που αποδεσμεύθηκαν σήμερα είναι και οι Μουσταφά Σαλίφου, Αϊζέια Όσμπουρν και άλλα πέντε στελέχη της ομάδας νέων (Μπέρι, Ντίνι, Φλάναγκαν, Φόρεστερ και Χάφγουντ).
Πηγή: theplayer.gr

«Δεν θέλω να επηρεάσω την Αθλητική Δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, όσον αφορά το θέμα των ενστάσεων, εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Σαλευρής θα μιλήσει την ερχόμενη Πέμπτη για όσα έχουν συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκε η Καλλιθέα για τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, αναφορικά με τις ενστάσεις κατά του κύρους των αγώνων ΠΑΕ Πιερικός - ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Καλλιθέα - ΠΑΕ Ιωνικός, οι οποίες απορρίφθηκαν. Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο κ. Σαλευρής ανέφερε ότι δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα αυτή τη στιγμή και θα μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα την ερχόμενη Πέμπτη (2/6) προκειμένου να ενημερωθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη, καθώς δεν επιθυμεί να επηρεάσει την Αθλητική Δικαιοσύνη στις υπό κρίση καταγγελίες που έχει υποβάλλει».

Πήρε και Ροντρίγκες η Σπόρτινγκ!!

Αποφασισμένη να ενισχυθεί πολύ ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσει κάποιον εγχώριο τίτλο είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μετά την έλευση του Πασιέντζα και την απόκτηση Μπομπό, ανακοίνωσε και τον Αλμπέρτο Ροντρίγκες.

Λίγες ημέρες μετά την έλευσή του στη Λισαβόνα, ο Ντομίνγκος Πασιέντσια πραγματοποίησε και την πρώτη προσωπική του μεταγραφική κίνηση. Εμπιστεύθηκε τον γνώριμό του από τη Μπράγκα, Αλμπέρτο Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σπόρτινγκ.

Ο 27χρονος Περουβιανός αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της Μπράγκα που έφτασε έως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Και ο Σολτάνι στην λίστα!!

Από την στιγμή που ο Παναιτωλικός εξασφάλισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, τα ονόματα των παικτών που ακούγονται είναι πολλά.

Τελευταίος υποψήφιος μεταγραφικός στόχος φαίνεται να είναι Καρίμ Σολτάνι του Ηρακλή. 

Ο 26χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, μένει ελεύθερος από τον «γηραιό» το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Μπάμπης Τεννές βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του.

Ωστόσο η απόκτηση του μόνο εύκολη δεν θα είναι δεδομένου ότι για τον παίκτη φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και η ΑΕΚ.  
Πηγή: theplayer.gr

Η αίτηση του ΟΦΗ!!

Το τι περιλαμβάνει η αίτηση που κατέθεσε για επανάληψη της διαδικασίας και ανάκληση της απόφασης της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Από την 25.5.2011 ημέρα Τετάρτη, η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης (ΕΕΑ), αίτηση επαναλήψεως της διαδικασίας και ανάκληση της αποφάσεως της ως άνω επιτροπής, η οποία με ψήφους 2 προς 1 (μειοψήφησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γυφτάκης), απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδοτήσεως (ΠΟΑ).

2. Κομβικό σημείο και πυρήνας της ως άνω αιτήσεως ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι η μετά την έκδοση της αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων, συνταρακτική αποκάλυψη , (η οποία περιήλθε σε γνώση μας με συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία), ότι το ένα μέλος της ανωτέρω Επιτροπής, (το οποίον ψήφισε κατά της αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ), είναι τακτικός Ελεγκτής της ΕΠΟ από το έτος 1995 μέχρι και σήμερα, επιπρόσθετα δε είναι και Ορκωτός Λογιστής σε άλλη ΠΑΕ . (Η ΠΑΕ ΟΦΗ γνωρίζει σε ποια συγκεκριμένη ΠΑΕ είναι Ορκωτός Λογιστής).

Συνεπώς, ο κ. Σμαίλης είχε κώλυμα να συμμετέχει στην σύνθεση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεως , σύμφωνα με το άρθρο 7 του κανονισμού αδειοδοτήσεως και όχι μόνο αυτό αλλά έπρεπε να γνωστοποιήσει το κώλυμα αυτό .

Θα προσθέσουμε εμείς ότι κατά την γνώμη μας υπήρχε και ηθική υποχρέωση προς τούτο , και σε κάθε περίπτωση αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι δικαιολογία μπορεί να υπάρξει για την απόκρυψη υπό του εν λόγω Ορκωτού Λογιστή του συγκεκριμένου κωλύματος .

Τι σημαίνουν όλα αυτά για την εκδοθείσα απόφαση;

Πολύ απλά ότι όχι απλώς πάσχει από ακυρότητα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ.

3. Αφού η απόφαση δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, ευνόητο είναι ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί, - πλέον των άλλων -, και ο πίνακας βαθμολογίας της super league .

Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για να αντιληφθείς ότι η αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει δεκτή. Οπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος ακόμα και για τους εχθρούς της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

4. Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταγγέλει τις ακόλουθες μεθοδεύσεις, πρωτοφανείς στην ιστορία όχι μόνο της Αθλητικής Δικαιοσύνης, αλλά και γενικώτερα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ποτέ δεν έχουν γίνει αυτά που θα αναφερθούν ευθύς κατωτέρω.

Οπως προελέχθη, η αίτηση ανακλήσεως έχει κατατεθεί από τις 25.5.2011 ημέρα Τετάρτη.

Ποιό θα ήταν το αμέσως λογικό βήμα, και εν ταυτώ η αντίστοιχη υποχρέωση των αρμοδίων που παρέλαβαν την αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ; Προφανώς την ίδια στιγμή να την διαβιβάσουν στον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Γυφτάκη, και ο ίδιος να ορίσει άμεσα δικάσιμο, για την εκδίκαση της. Οι ανωτέρω υποχρεώσεις μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθίσταται επιτακτικότερες, διότι η απόφαση ως προελέχθη είναι ανυπόστατος, επιπρόσθετα δε το αποκαλυφθέν γεγονός που αποτελεί και πυρήνα της αιτήσεως ανακλήσεως, είναι ιδιαιτέρως σοβαρό.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συνειρμικά στο μυαλό του Ελληνα πολίτη, έρχεται η απάντηση στο γιατί και τι κρύβεται πίσω από αυτή την μεθόδευση:

Να επικυρωθεί η βαθμολογία σε τρόπο ώστε η αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην έχει πλέον πρακτικό αντίκρυσμα όταν θα την προσδιορίσουν οι αρμόδιοι για να δικαστεί, δηλαδή όπως έχει προσχεδιαστεί μετά την επικύρωση του πίνακα βαθμολογίας της super league .

Οσοι ενέχονται σε όλο αυτό το μεθοδευμένο σχέδιο κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει γίνει ήδη αντιληπτό. Από σήμερα πρέπει να γνωρίζουν ότι κοινωνοί του παράνομου αυτού σχεδίου, έχουν γίνει όλοι οι Κρήτες και γενικότερα όλος ο Ελληνικός λαός.

Οσον αφορά την ΠΑΕ ΟΦΗ, δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να παραμείνει απαθής, σαν όλα αυτά να γίνονται σε ένα αδιάφορο αλλού.

Ούτως ή άλλως, εκτός από τις ενέργειες της ΠΑΕ ΟΦΗ,λαμβάνει γνώση τμήματος των όσων έχουν γίνει, δια του παρόντος δελτίου τύπου, και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος έχει την δυνατότητα να κινηθεί αυτεπάγγελτα.

Στεκόμαστε μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, και δεν αναφερόμαστε συνειδητά στην ουσία της υποθέσεως, γιατί αυτή θα ξαναδικαστεί, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν και τότε θα γίνει αντιληπτό εάν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ ή όχι.

Αυτό που επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά είναι ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ όχι απλώς έπρεπε να αδειοδοτηθεί, αλλά δεν έπρεπε να υπάρχει η οποιαδήποτε σκέψη οιουδήποτε για την μη αδειοδότηση της. Τόσο πλήρη και διαυγή ήταν τα στοιχεία τα οποία κατετέθησαν.

5. Η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τους «αρμοδίους» να συνέλθουν.
Η οργή των Κρητών είναι τεράστια.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν μπορεί να συγκρατήσει την δικαιολογημένη οργή των ανθρώπων αυτών, ούτε μπορεί να εξηγήσει σε όλο αυτο τον κόσμο, ότι υπήρξαν άνθρωποι στην Αθήνα που μηχανεύτηκαν τέτοια σχέδια σε βάρος τους, υποτιμώντας και την νοημοσύνη και την λεβεντιά τους.

Πριν λοιπόν τα πράγματα εκτραχυνθούν χωρίς να φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη η ΠΑΕ ΟΦΗ, οφείλουν οι αρμόδιοι, η Δικαιοσύνη και η πολιτεία ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ πρέπει να γνωρίζουν ότι η Διοίκηση κάνει όχι απλώς ότι μπορεί, αλλά όλοι υπερβάλλουν εαυτούς, και εργάζονται νυχθημερόν, για την αποκατάσταση της αδικίας.

Πρέπει να δείξουν κατανόηση όμως στο γεγονός, με τι παλεύει η Διοίκηση.

Ολα τα ανωτέρω που εκτίθενται για πρώτη φορά σε δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθιστούν άμεσα αντιληπτόν ότι παλεύουμε ενάντια σε ένα οργανωμένο σχέδιο.

Παλεύουμε για την προσγείωση της υποθέσεως στα κράσπεδα της πραγματικότητας από την εικονική πραγματικότητα που έντεχνα δημιούργησε το οργανωμένο σχέδιο κατά του ΟΦΗ.

Γι αυτό και χρειάζεται ενότητα και εγρήγορση.»

Ποδόσφαιρο, το όπιο του λαού..

Χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων. Εκατοντάδες φίλοι του ΟΦΗ έκλεισαν το λιμάνι του Ηρακλείου με ένα εξ’ αυτών να απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Παναθηναϊκοί πραγματοποίησαν πορεία για να φύγει ο Τζίγκερ, ΠΑΟΚτσήδες, Αρειανοί και ΑΕΚτσήδες πραγματοποιούσαν συγκεντρώσεις και πορείες για τα πολλά προβλήματα των ομάδων τους και όχι της κοινωνίας τους.
Κερασάκι στην τούρτα τα επεισόδια σήμερα στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και «αγανακτισμένους» που έχουν καταλάβει την κεντρική πλατεία της Καταλονίας, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν τις σκηνές των διαδηλωτών ενόψει του αυρiανού τελικού του Champions League!!!Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

«Κλείνει» προπονητή η Καβάλα!!

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Καβάλα.

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει τις συζητήσεις της με τους υποψήφιους τεχνικούς και σύντομα αναμένεται να καταλήξει στον «εκλεκτό», προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες απολαμβάνουν από την Παρασκευή τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η επιστροφή θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η ακριβής ημερομηνία, αφού αυτή θα εξαρτηθεί από το νέο προπονητή. 
Πηγή: theplayer.gr

Τσικαρίτο: «Δεν στοχεύω στο να γίνω… Μέσι»

Τις συγκρίσεις με τον Λίονελ Μέσι αποποιήθηκε ο Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος μιλώντας σε αγγλικά Μέσα, τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να «ματώσει» τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μεξικανός που στην πρώτη του σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ» πέτυχε 20 τέρματα και από εναλλακτική λύση έγινε βασικός, άκουσε τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Λίονελ Μέσι να του δίνουν συγχαρητήρια, αλλά όπως φαίνεται έχει… κλειστά τα αυτιά του.
Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν μπορεί να φτάσει ποτέ τα κατορθώματα του Μέσι, απάντησε:

«Όχι. Είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Δεν φιλοδοξώ να γίνω σαν τον Μέσι. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής», τόνισε για να συνεχίσει αναφορικά με τους στόχους του:

«Αυτό με το οποίο έχω εμμονή είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Να ματώνω τη φανέλα. Η Μάντσεστερ μου χαρίζει μια τεράστια ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Δεν ψάχνω τα γκολ. Τα γκολ έρχονται έπειτα από μια ομαδική προσπάθεια. Οι επιθετικοί απλά βρίσκονται σε καλύτερη θέση για γκολ. σε αυτή την ομάδα ακόμα και ο Έντουιν (σ.σ. Φαν ντερ Σαρ) μπορεί να σκοράρει!».
Πηγή: theplayer.gr

Η τοποθέτηση της Θύρας 4!!

Με ανακοίνωση του ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 αναφέρεται στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Σε αυτήν επισημαίνει πως στο πρώτο άθλημα η χρονιά που ολοκληρώθηκε άφησε μια πικρή γεύση, ενώ όσον αφορά το δεύτερο άθλημα αναφέρεται στο πρώτο βήμα που έγινε αναφορικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση και κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό Βόλου με 5-1 στην τελευταία φετινή παράσταση. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Σαλπιγγίδης και στη συνέχεια σκοράρανε οι Βιερίνια και Αρίας. Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε και άλλα γκολ με τους Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς. Ο αντίπαλος απλά πέτυχε το γκολ της τιμής με πέναλτι.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα χειροκρότησε τον Μουσλίμοβιτς στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως και όλους τους παίκτες. Σίγουρα η χρονιά μας άφησε μία πικρή γεύση αφού θα μπορούσαμε άνετα να πάρουμε το κύπελλο ή έστω να βγούμε πρώτοι στα play off. Από εδώ και πέρα θέλει δουλειά, ειλικρίνεια και σοβαρές επιλογές από όλους για να μεγαλώσει ο σύλλογος και να ανέβει επίπεδο. Στο μέλλον θα τοποθετηθούμε εκτενώς για τη χρονιά που πέρασε και θα καταθέσουμε τη γνώμη μας.


 Η ομάδα μπάσκετ κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης με 76-74 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Καλύτεροι παίκτες οι Μάρσαλ, Ντόζιερ και Γκετσέφσκι. Πέντε χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και συγκρατήθηκαν όταν είδαν την ερπετική διάθεση των διαιτητών που με το ζόρι θέλανε να βάλουν τους αντίπαλους στο παιχνίδι. Επίσης γέλιο προκάλεσαν οι συνοδοί των ερπετών που λογικά το επόμενο διάστημα θα περιορίσουν τις κινήσεις τους στην οδό Παπαναστασίου (μετά τη Μαρτίου βέβαια). Επόμενο ματς στο Παλέ την ερχόμενη Κυριακή".

Αποφασίζει για το μέλλον του ο Χάβος!!

Την πρόταση συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης εξετάζει ο Μάκης Χάβος, μετά την απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ.
Αποφασίζει για το μέλλον του ο Χάβος
Εκτός από την πρόταση του Αστέρα ο πρώην προπονητής του «Δικέφαλου» έχει και μια δεύτερη κρούση στα χέρια του από ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Η πρόταση της πελοποννησιακής ομάδας, όμως, δείχνει να είναι καλύτερη για τον ίδιο με μόνο σημείο εκκρεμότητας το πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα της Τρίπολης στην καινούρια περίοδο. Ο ίδιος ο Χάβος αφού ξεκουραστεί για λίγες μέρες με την οικογένειά του θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Χάνουμε, πάμε να βάλουμε δύο γκολ να ισοφαρίσουμε»

Οι στιχομυθίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών είχαν δραματικό τόνο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως αποφάσισε να προσθέσει και το αθλητικό στοιχείο.

«Χάνουμε, πάμε να βάλουμε δύο γκολ να ισοφαρίσουμε»
Οι πολιτικοί αρχηγοί αφού έκατσαν στο τραπέζι άκουσαν τον Γ. Παπανδρέου να τους λέει «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις» για να πάρει την απάντηση από τον Α. Σαμαρά «Ότι είχα να πω το είπα στο Ζάππειο». Από την πλευρά του ο Γ. Καρατζαφέρης έκανε την πρόταση «Αντώνη, κέρνα αύριο ένα καφέ στην Μουρούζη για να καθίσουμε και να τα βρούμε», με τον Σαμαρά να ρωτά : «Γιατί στη Μουρούζη;», «Γιατί μου πέφτει μακριά το Καστρί» του απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Να σημειώσουμε πως στη Μουρούζη είναι τι πατρικό του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γ. Παπανδρέου δείχνοντας συναινετικός είπε «Βάλτε τεχνοκράτες, πολιτικά πρόσωπα, αρκεί να εμφανιστούμε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ενωμένοι». Η απάντηση του προέδρου της Ν.Δ. ήταν άμεση. «Δεν μπαίνω σε μια τέτοια κυβέρνηση».
Εκείνη τη στιγμή παίρνει το λόγο ο Γ. Καρατζαφέρης: «Είμαστε στο 80’ και χάνει η ομάδα 2-0. Ο προπονητής λέει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι Σαμαράς και Καρατζαφέρης, και αντί να μπούμε μέσα, εσύ φεύγεις και πάς και κρύβεσαι στην κερκίδα. Πάμε να βάλουμε δύο γκολ μήπως και καταφέρουμε την ισοπαλία».

Πηγή: Newstoday.gr

O Aνδρουλιδάκης… στην Εξέδρα!

«Φως στο τούνελ» το οποίο είχε περιέλθει τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα «exedra.gr», το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε η πώληση της στον Mιχάλη Ανδρουλιδάκη!

O Aνδρουλιδάκης… στην Εξέδρα!
Tα… μαύρα σύννεφα είχαν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό πάνω από την εφημερίδα που ανήκει στον ΔΟΛ και τα σενάρια μιλούσαν ακόμη και για λουκέτο! Τελικά φαίνεται ότι στο πρόσωπο του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη βρέθηκε ο… από μηχανής Θεός για να σώσει την κατάσταση.
Ανάμεσα στον επιχειρηματία (που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε ανοίξει το ιστορικό Sportime) και τον ΔΟΛ υπάρχει κατ'αρχήν συμφωνία για την πώληση και τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε και τις τελικές ανακοινώσεις!
Πηγή:Gazzeta.gr

Ο Πιζάρο θέλει Ρόμα!

Μετά τον μάνατζέρ του και ο ίδιος ο Νταβίντ Πιζάρο «έκλεισε» την πόρτα στον Ολυμπιακό και γενικότερα σε όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, καθώς δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Ρόμα.

Ο Πιζάρο θέλει Ρόμα!
Βέβαια, ο Χιλιανός μέσος εξήγησε ότι το μέλλον του είναι αβέβαιο και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι μπορεί να συμβεί, ωστόσο τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στους Ρωμαίους.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την ομάδα και είμαι χαρούμενος εδώ. Η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω. Δεν έχω καταφέρει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τη Ρόμα και θα ήθελα να το πετύχω, πιστεύω ότι μπορώ», ανέφερε ο Πιζάρο στο «corrieredellosport.it» και συνέχισε αναφερόμενος στη… νέα χρονιά και το μέλλον του στους Ρωμαίους. «Δεν παίξαμε καλά τη φετινή σεζόν.

Δεν βγάλαμε το απόλυτο των δυνατοτήτων μας. Η επόμενη χρονιά μπορεί να είναι δική μας. Φέτος ενισχυθήκαμε αλλά δεν πετύχαμε τις προσδοκίες μας».

«Θέλω να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Θετικός στην προοπτική να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι θέλει να πάει κάπου όπου μπορεί να αγωνίζεται και όχι να είναι στον πάγκο.
«Θέλω να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»
Η βαριά οικονομική πολιτική θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά τη μείωση του μπάτζετ αναγκάζει να βρει λύση και στο συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός πορτιέρο αμείβεται περίπου με 600.000 ευρώ και οι σκέψεις των διοικούντων της Ένωσης είναι να του προτείνουν μία μείωση, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν μαζί.
Σε περίπτωση πάντως που δεν δεχθεί ο Σάχα την οποιαδήποτε μείωση, τότε οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα στραφούν στην περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας περιμένει στο ακουστικό του και με δηλώσεις του στο aekvoice.gr εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ.
«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά θα ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω. Εγώ θέλω να πάω κάπου που να ξέρω ότι έχω προοπτικές να παίζω. Όχι να είμαι δεύτερος. Δεν είναι το καλύτερο για την καριέρα μου. Σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζεις», τόνισε αρχικά ο υψηλόσωμος πορτιέρο.
Στη συνέχεια για το αν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την Ένωση είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχει υπάρξει επαφή με την ΑΕΚ, μέσω του μάνατζερ μου. Ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση στην Κέρκυρα. Πρέπει πρώτα να τα πουν με την ομάδα και μετά να συζητήσουμε και μαζί. Περίμενα να τελειώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ και από εδώ και πέρα βλέπουμε».
Όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική για το παιχνίδι των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 με την Μάλτα (4/6), αλλά και το φιλικό με τον Ισημερινό στη Νέα Υόρκη (8/6), υποστήριξε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Σάντος. Του είμαι ευγνώμων. Είναι μεγάλος προπονητής. Είναι πάρα πολύ καλό να κερδίζεις την εμπιστοσύνη κάποιου. Θα κάνω ότι μπορώ για να του το ανταποδώσω. Θα πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».
Τέλος, για την επόμενη μέρα επεσήμανε: «Προς το παρών θέλω να προετοιμαστώ καλύτερα για τα δύο ματς με την Εθνική και από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι και το που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».
Να τονίσουμε ότι ο Κωνσταντόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κέρκυρα οπότε τον τελευταίο λόγο για πιθανή μεταγραφή του έχει η ομάδα από το νησί των «Φαιάκων». Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.
 

Ζωγραφίζοντας τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσαν να αποτυπωθούν άραγε τα μαγικά του ιδιοφυούς Μέσι, πάνω σε μια κόλλα χαρτί;
Ζωγραφίζοντας τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)
Ο γνωστός σκιτσογράφος, Πολ Τρεβιγιόν, κατάφερε να αποδώσει με απίστευτη σπιρτάδα και ζωντάνια τις αξιοζήλευτες και πανέμορφες κινήσεις του Μέσι μέσα στο γήπεδο, ζωγραφίζοντάς τον!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε…

Ο Τσακ Νόρις πέρασε από εδώ! (ΦΩΤΟ)

Έχετε ακούσει τα διάφορα ανέκδοτα που έχουν κυκλοφορήσει τώρα τελευταία για τον Τσακ Νόρις; Ο σκύλος σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα μία φωτογραφία από βιβλική καταστροφή που επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται για τον διάσημο ηθοποιό πολεμικών τεχνών…
Ο Τσακ Νόρις πέρασε από εδώ! (ΦΩΤΟ)
Ναι, αυτό το κόψιμο στον τεράστιο βράχο τον έκανε ο Τσακ Νόρις! Μπορεί ο Μπρους Λι να τον σκότωσε τον Τσακ στην ταινία, αλλά αυτός αναστήθηκε (ο άλλος πέθανε στο... real world) και επέστρεψε πιο δυνατός!
Ούτε ο Σογκόκου με κύμα «κάμε χάμε» δεν κάνει τέτοιες καταστροφές! Πως το λέει το τραγούδι; «Και κάνεις και… ζεμιές».
  Πηγή: sportdog.gr

To «Ολντ Τράφορντ» και η ιστορία της Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα πολύ ωραίο βίντεο για την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το θρυλικό «Ολντ Τράφορντ».

To «Ολντ Τράφορντ» και η ιστορία της Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε ένα βίντεο χωράνε όλα τα «αστέρια» του συλλόγου. Απολαύστε το…
 










Απροετοίμαστος ο Αδαμίδης… !!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ερωτήθηκε για τα χρήματα που έχει ξοδέψει η ΑΕΚ σε τιμωρίες και δεν έδωσε ποτέ απάντηση…
Απροετοίμαστος ο Αδαμίδης…
Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να απαντήσει lIVE σε ερωτήματα ΑΕΚτζήδων μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκρυβε αρκετούς κινδύνους. Όπως να πιανόταν ανενημέρωτος. Έτσι πιάστηκε απροετοίμαστος όταν ρωτήθηκε πόσα χρήματα έχει δώσει η ΑΕΚ στην μετά εποχή Νικολαϊδη, για τιμωρίες.
«Τρεις είναι οι μεγάλες δεσμεύεις που έχουμε αναλάβει: Πρώτον να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της βίας. Στο μπάτζετ της επόμενης χρονιάς έχουμε βάλει ένα μεγάλο ποσό σε θέματα σεκιούριτ. Ο δεύτερος είναι η ανέγερση του γηπέδου και τρίτον η οικονομική εξυγίανση. Θα είστε σίγουροι ότι θα πιέσουμε και θα προσπαθήσουμε να νικηθεί η βία. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Θέλουμε τους υγιείς ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο. Είναι αλήτες και βλάπτουν την εικόνα της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου», απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Εσείς ακούσατε κάπου σε αυτά τα λόγια ένα νούμερο; Γιατί εμείς όχι! Άλλο τον ρώτησαν, άλλο απάντησε...
Τον δικαιολογούμε τον άνθρωπο, δεν μπορεί να είναι ενημερωμένος για όλα.
Θα μπορούσε όμως να πει, «αυτήν την στιγμή δεν έχω συνολική εικόνα για πρόστιμα που έχουμε πληρώσει ως ΠΑΕ από τότε. Εξάλλου προκάτοχός μου ήταν ο Νίκος Θανόπουλος. Για τη φετινή χρονιά ξέρω ότι σπαταλήσαμε 737.500 και το 2010, 220.000 ευρώ, κάτι που παρουσιάσαμε και στον απολογισμό της χρονιάς σε συνέντευξη Τύπου ».
Και όντως έτσι είναι, γι’ αυτό σας παραθέτουμε σχετική φώτο. Ή δεν θυμόταν τα συγκεκριμένα νούμερα;
  Πηγή: sportdog.gr

«Τιμές… σοκ στα διαρκείας της ΑΕΚ»

Έκπληξη θα προκαλέσουν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη.
«Τιμές… σοκ στα διαρκείας της ΑΕΚ»
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι οι τιμές θα είναι προσιτές δίνοντας ώθηση στον κόσμο να αγοράσει κάρτες για την επόμενη χρονιά.
«Το ΟΑΚΑ με τη φετινή του εικόνα δεν ήταν δυνατή έδρα. Πήραμε την απόφαση να κλείσει το πάνω διάζωμα. Ο στόχος των 30.000 διαρκείας είναι εφικτός. Θα σας προκαλέσει έκπληξη οι τιμές οι οποιες θα είναι προσιτές για όλους», δήλωσε ο Αδαμίδης απαντώντας σε ερωτήματω φιλάθλων της «Ένωσης» στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Το 2004, την πρώτη χρονιά του Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΠΑΕ, το φθηνότερο διαρκείας κόστιζε 150 ευρώ. Θα κατέβει αυτήν την τιμή;

Επανάσταση το νέο FIFA 2012! (ΦΩΤΟ)

Η EA Sports φέρνει την επανάσταση στο FIFA 12 με τη νέα Player Impact Engine, καθώς σημαντικές καινοτομίες από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου κάνουν το φετινό FIFA ακόμα πιο ρεαλιστικό και ελκυστικό.
Επανάσταση το νέο FIFA 2012! (ΦΩΤΟ)
Η Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε ότι η EA SPORTS™ έχει αναπτύξει το Player Impact Engine, μια νέα μηχανή φυσικής που θα προσφέρει επαναστατικές αλλαγές στο καλύτερο* αθλητικό videogame στο πλανήτη. Δύο χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης, η νέα Player Impact Engine του FIFA 12 προσφέρει ρεαλιστική κίνηση σε κάθε αλληλεπίδραση μέσα στο γήπεδο. Είναι μία από τις πολλές σημαντικές καινοτομίες για το FIFA 12 που έχουν εμπνευστεί από το αληθινό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA στην EA Canada.
«Οι αλλαγές που έχει υποστεί το FIFA 12 δεν είναι επαναστατικές αλλά εξελικτικές», είπε ο Kaz Makita, Executive Producer για το franchise του FIFA, το οποίο έχει κερδίσει 136 βραβεία videogame τα τελευταία τρία χρόνια. «Για να δημιουργήσουμε το καλύτερο και αυθεντικότερο παιχνίδι FIFA που έγινε ποτέ, χρειαζόμαστε νέα τεχνολογία για να αποδώσουμε το όραμά μας. Οι παίκτες θα δουν, και το πιο σημαντικό θα αισθανθούν αμέσως, τη σημασία της Player Impact Engine».
Η νέα πρωτοποριακή μηχανή Player Impact Engine θα τρέχει το FIFA 12 στο PlayStation ® 3 computer entertainment system και το Xbox 360 ® videogame & entertainment system. Οι παίκτες θα βιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές παλεύουν μεταξύ τους για να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας. Η Impact Engine παράγει συνεχώς αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε σημείο επαφής στο σώμα ενός παίκτη ώστε να δημιουργεί μια άπειρη ποικιλία φυσικών και ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Οι παίκτες θα αισθάνονται τώρα πιο ανθεκτικοί, θα απωθούν και θα σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και θα επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία.
Οι επαναστατικές καινοτομίες στο gameplay, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνουν το FIFA 12 ουσιαστικότερο και πιο ρεαλιστικό. Το ολοκαίνουργιο Precision Dribbling προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στο χειρισμό της μπάλας για τους επιθετικούς παίκτες, ενώ το Tactical Defending κάνει την υπεράσπιση της άμυνας ακόμα πιο επιδέξια και ουσιαστική, όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης, οι παίκτες συμπεριφέρονται με βάση το Pro Player Intelligence, το χαρακτηριστικό της νέας γενιάς όσο αφορά την νοημοσύνη και την επίδοση του ποδοσφαιριστή, ενώ και το νέο Career Mode προσφέρει μια εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ρεαλισμό στο παιχνίδι.
Το νέο Precision Dribbling δημιουργεί μια μεγαλύτερη πιστότητα του ελέγχου της μπάλας για καλύτερο έλεγχο σε στενούς χώρους, περισσότερο χρόνο για τη λήψη αποφάσεων στην επίθεση, καθώς και περισσότερο έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Οι καινοτομίες στην επίθεση εξισορροπούνται με τον εκ νέου σχεδιασμένο μηχανισμό άμυνας. Η υπεράσπιση της άμυνας είναι τώρα τόσο στρατηγική όσο και η επίθεση με το ολοκαίνουργιο Tactical Defending, το οποίο αλλάζει ριζικά την προσέγγιση στο ζήτημα της άμυνα, αποδίδοντας την ίδια σημασία στις τοποθετήσεις των αμυντικών, τα κλεψίματα και τα τάκλιν.
Οι παίκτες στο γήπεδο δρουν με βάση το Pro Player Intelligence, μια αυτογνωσία και ικανότητα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους δεξιότητες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των συμπαικτών τους. Οι παίκτες που έχουν εξαιρετική επίγνωση της φάσης (vision), για παράδειγμα, θα δουν τις ευκαιρίες για κοφτές πάσες που άλλοι παίκτες δεν θα μπορούσαν. Ο Κακά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο πιθανό να ξεχωρίσει μια κίνηση στον ανοιχτό χώρο - και πιο γρήγορος - από έναν συμπαίκτη του από πιο μακριά σε σχέση με έναν παίκτη με χαμηλότερη επίγνωση. Επιπλέον, οι ομάδες θα ποικίλουν στην επίθεσή τους με βάση τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τις αδυναμίες των αντίπαλων παικτών, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία και μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες.
Το FIFA 12 θα προσφέρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Career Mode, βασισμένο σε ιστορίες από τον πραγματικό κόσμο του αθλήματος. Στοιχεία όπως το ηθικό του παίκτη, εξαρτώμενο από την απόδοση στο γήπεδο και τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα επηρεάζουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Οι χρήστες θα έχουν να λάβουν υπόψη τους περισσότερους παράγοντες από ποτέ και να προχωρήσουν σε αποφάσεις που οι συνέπειες τους θα είναι εμφανείς μέσα στο γήπεδο.
Σχεδιασμένο με φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα, το FIFA 12 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της αγωνιστικής, ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μενού, και πάνω από 500 επίσημους αναγνωρισμένους συλλόγους.
Το FIFA 12 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για το PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 computer entertainment system, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) system, iPhone®, iPad™ και iPod® touch. Πρόσθετες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά θα γίνουν γνωστά στους επόμενους μήνες. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί. Εικόνες είναι διαθέσιμες στο http://info.

Πολλά "ναι μεν, αλλά" ο Αδαμίδης!!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητα του Αδαμίδη. Ο άνθρωπος είναι φρέσκος στον χώρο και δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν για το παραμικρό.
Πολλά "ναι μεν, αλλά" ο Αδαμίδης
Όπως, βέβαια, έχει δίκιο όταν λέει «εγώ περαστικός είμαι από τον χώρο, όμως είδα πού έχουν οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όσοι δεν είναι περαστικοί». Συμφωνούμε απολύτως μαζί του.
Από εκεί και πέρα, όμως, κάπου μας τα μπερδεύει ο πρόεδρος της ΑΕΚ πάλι με όσα δήλωσε στην Ερα Σπορ. Πάει να μιλήσει για τον Ντέμη Νικολαϊδη και λέει «δεν έχω τίποτα με τον Ντέμη, αλλά…». Μετά πάει να μιλήσει για τον Ψωμιάδη και δηλώνει «δεν έχω τίποτα με τον κ. Ψωμιάδη, αλλά…».
Πολλά «ναι μεν, αλλά», δηλαδή. Κι από την άλλη τι βόμβα ήταν αυτή που πέταξε ότι «γιατί οι μέτοχοι να πληρώσουν τα χρέη;». Και ποιος θα τα πληρώσει; Ο κόσμος της ΑΕΚ; Οι Supporters; Ποιος; Ή μήπως θα πρέπει η ΑΕΚ να μπει σε κανένα άρθρο τύπου 44 (άρθρο 99);
Από την άλλη πλευρά είναι κατανοητό ότι οι Νοτιάς και Παππάς μείνανε μόνοι τους, αφού τους άδειασε όλη η υπόλοιπη παρέα. Κι όντως έχουν βάλει λεφτά. Το πού πήγαν, όμως, αυτά τα χρήματα είναι ευθύνη και των δυο μετόχων. Δεν γίνεται, δηλαδή, να πληρώνεις ή να επενδύεις κάπου και να μην έχεις κανέναν έλεγχο επί χρόνια. Κι ένα ωραίο πρωϊ να διαπιστώνεις ότι το ταμείο είναι βαρέλι χωρίς πάτο και να πέφτεις από τα σύννεφα. Αυτά είναι κωμικά πράγματα.
Όσο για το τελευταίο που δημοσιεύσαμε και στον σκύλο σαν δήλωση Αδαμίδη ότι «του χρόνου θα έχουμε μια πιο δυνατή ΑΕΚ και θα γίνει καλή δουλειά», έχουμε να πούμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει χορτάσει από υποσχέσεις «του χρόνου» και «του χρόνου». Και κάθε χρόνο η ΑΕΚ πηγαίνει χειρότερα, όχι καλύτερα. Μικραίνει, δεν μεγαλώνει.
Για να μπορέσει ο μέσος οπαδός της Ένωσης να βοηθήσει ξανά (για πολλοστή φορά) με νύχια και με δόντια θα πρέπει να εμπνευστεί από κάτι, να αισθανθεί ότι υπάρχει ελπίδα. Το αν υπάρχει αυτή η ελπίδα, θα φανεί. Από τις πράξεις, όχι από τα λόγια. Όταν, όμως, η Ένωση δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ούτε εντός, ούτε εκτός γηπέδου, τότε κάποια πράγματα ήδη μιλάνε από μόνα τους για το τι μέλλει γενέσθαι.
Επαναλαμβάνουμε. Η ευθύνη του Αδαμίδη για όσα συμβαίνουν στην Ένωση τα τελευταία χρόνια είναι ίσως η μικρότερη. Και πιθανόν η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε να του δώσει κάποιος να ήταν «μίλα λιγότερο, δούλευε περισσότερο», έτσι έστω να κριθεί καθαρά και μόνο από το έργο του. Στις δηλώσεις, άλλωστε, όλο και λιγότεροι δίνουν σημασία… Κι όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά σ’ όλες τις ομάδες.
Πηγή: sportdog.gr

Τα 17 γκολ που κοστίζουν 30 εκατ.! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φαλκάο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού. Άλλωστε ο επιθετικός της Πόρτο πέτυχε 17 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα 17 γκολ που κοστίζουν 30 εκατ.! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail», ήδη Άρσεναλ και Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και σκέφτονται να καταθέσουν στους «Δράκους» πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Απολαύστε στο σχετικό βίντεο τα 17 φετινά του γκολ στο Γιουρόπα…






Φέργκιουσον: «Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γ., Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εν όψει του αυριανού μεγάλου τελικού για το Champions League. Επίσης είπε πως η ομάδα του είναι πιο ώριμη από το 2009, ενώ δεν σκέφτονται την εκδίκηση για την ήττα τότε.
Συγκεκριμένα είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009 Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση. Πριν από δύο χρόνια στον μεγάλο τελικό είχαμε κάνει λάθη που μας στοίχισαν αλλά φέτος έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλύτερα.Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές αρετές αλλά και εμείς το ίδιο. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά».
«Γίνεται πολύς λόγος για το αν το ύψος των παικτών μας είναι σημαντικό. Αλλά και η Μπαρτσελόνα έχει ψηλούς παίκτες, όπως ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και ο Αμπιντάλ. Που λοιπόν είναι το όφελος; Δεν έχουμε δώσει βαρύτητα στα ισχυρά και τα αδύνατα μέρη του παιχνιδιού τους. Αντίθετα, έχουμε επικεντρωθεί σε εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».
Βίντιτς: «Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα»
Από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γ. μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Νεμάνια Βίντιτς που τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά αν στο τελευταίο σφύριγμα δεν πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου, αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος στην Πρέμιερ και είχαμε αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ειδικά στον ψυχολογικό τομέα».

Ετό: «Τίποτα δεν θα με απομακρύνει»

Μετά τον Σνάιντερ που είπε πως θα μείνει στην Ίντερ ήταν η σειρά του Σαμουέλ Ετό να δηλώσει πως θα μείνει κάτοικος Μιλάνου και δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Ο πρώτος σκόρερ της Ίντερ την φετινή χρονιά με προσωπικό του γράμμα προς τους οπαδούς της Ίντερ έκανε γνωστό πως θα μείνει στην Ίντερ παρά την φημολογία ότι θα αποχωρήσει.
Συγκεκριμένα έγραψε ο Σαμουέλ Ετό: «Ενιωσα μεγάλη έκπληξη σήμερα το πρωί, όπως πιστεύω κι εσείς, όταν διάβασα τα δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων και ιδιαίτερα της «Gazzetta dello Sport». Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όπως ήμουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και ειδικά με εσάς, που μου έχετε δείξει μεγάλο σεβασμό και αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Μιλάνο.
Να μην ανησυχείτε: η μοναδική μου σκέψη είναι μόνο η νίκη, με τους συμπαίκτες μου, στον τελικό του Κυπέλλου, τρόπαιο που εάν κατακτήσουμε θα είναι το έκτο μέσα σε μία διετία και το τρίτο από το ξεκίνημα της περιόδου. Τίποτα που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν με εκνευρίζει ως άνθρωπο, δεν θα με απομακρύνει από την Ιντερ».
Την παραμονή του Καμερουνέζου προανήγγειλε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίας του στο Λιβόρνο για την 40η επέτειο του θανάτου του Αρμάντο Πίκι, αρχηγού της μεγάλης Ιντερ της δεκαετίας του 1960. «Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση. Δεν νομίζω ότι ούτε και ο ίδιος να θέλει να φύγει, ούτε και εμείς φυσικά» δήλωσε ο Μοράτι.

Πρόστιμα για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!!

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν χθες, στον πρώτο «μικρό τελικό» με τον Αρη στην Πυλαία και στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ καλείται να καταβάλει το ποσό των 3.600 ευρώ, ενώ η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 2.500 ευρώ.
Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβάλλεται α) για το υβριστικό σύνθημα με έγγραφη προειδοποίηση και αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και β) για τις ρίψεις μπουκαλιών νερού και φτύσιμο των διαιτητών, του κομισάριου και των αστυνομικών που τους συνόδευαν, πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν Άρη της 26-5-2011.
Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβάλλεται α) για το υβριστικό σύνθημα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και β) για τις ρίψεις δέκα κροτίδων εντός του γηπέδου, πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό της 26-5-2011».