Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Σενάρια φαντασίας για Μήτρογλου, Λαζαρίδη"

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδονται από τον ΑΠΟΕΛ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για ενδιαφέρον των "γαλαζοκίτρινων" για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Νίκο Λαζαρίδη.
"Σενάρια φαντασίας για Μήτρογλου, Λαζαρίδη"
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, μίλησε στο balla.com.cy και χαρακτήρισε σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τα δημοσιεύματα.
"Δεν είμαστε το σωσίβιο για όσους θέλουν να ξελασπώσουν οικονομικά πάνω στην καμπούρα του ΑΠΟΕΛ. Τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαιίτερα ελκυστικά για τους εκάστοτε εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Με όλη μας την ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Ολα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έγραψαν και τα ανακυκλώνουν. Το παραμύθι με τον Μήτρογλου είναι παλιό. Ας επινοήσουν κάτι καινούριο, για να είναι πιο πιστευτοί", ήταν η αρχική αντίδραση του Πανίκου Χατζηλιασή.
"Ας αφήσουν στην άκρη τα σάπια. Δεν είμαστε χωριάτες, αφελείς και βλάκες. Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι μάνατζερ αρκετών ποδοσφαιριστών χρησιμοποιούν προκλητικά και αβασάνιστα το όνομα της ομάδας μας για να προβάλλον τους παίκτες τους. Το μόνο που μας απασχολεί είναι το αυριανό ντέρμπι. Η στοχοπροσήλωσή μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα", κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

«Δεν θα διαφημιστούν στη πλάτη μας»

Mε αφορμή την έντονη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου", ο Παντελής Κωνσταντινίδης τόνισε με νόημα πως "τον προγραμματισμό τον κάνουμε εμείς και όχι αυτός που θέλει να διαφημίσει το προϊόν του στη πλάτη μας και στα μάτια μας είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει"...
«Δεν θα διαφημιστούν στη πλάτη μας»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paok24.gr:
«Ενημερώνομαι συχνά για διάφορα ονόματα από την ελληνική αγορά που γράφονται στον αθλητικό Τύπο και νομίζω πως πρέπει να ξεκαθαρίσω για να γνωρίζει ο κόσμος πως δεν κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Τον προγραμματισμό τον κάνουμε εμείς και όχι αυτός που θέλει να διαφημίσει το προϊόν του στη πλάτη μας και στα μάτια μας είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει.
Το άσχημο είναι πως διαμορφώνεται μία εικόνα του προγραμματισμού της ομάδας τέτοια, ώστε να νομίζει ο κόσμος πως είμαστε εγκλωβισμένοι εντός των συνόρων. Δεν είναι αυτή η αλήθεια και πρέπει να το γνωρίζει.
Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες το καλοκαίρι, παρακολουθούμε αρκετούς γνωρίζοντας πως τα περιθώρια λάθους είναι μηδενικά και όταν θα γνωρίζουμε τα διαθέσιμα κεφάλαια που έχουμε για αυτή τη δουλειά θα προχωρήσουμε.
Αυτή τη στιγμή προέχει η οικονομική ισορροπία της ΠΑΕ και όλη η ενέργειά μας κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση. Στο αγωνιστικό τμήμα γνωρίζουμε τι μας λείπει και θα φροντίσουμε να το καλύψουμε όσο πιο έξυπνα γίνεται. Όταν δεν έχεις τα χρήματα, πρέπει να έχεις υπομονή για να πετύχεις και το κατάλληλο τάιμινγκ» τόνισε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
Πηγή: paok24.gr

"Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο"!

Η εκρηκτική Ραφαέλα Φίκο δήλωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ έδωσε μία απίστευτη ατάκα για την ομορφιά του "Σούπερ Μάριο" έναντι του... Κριστιάνο Ρονάλντο!
"Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο"!
"Ο Μάριο είναι ο άνδρας που αγαπώ. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις και είμαστε πολύ νέοι αλλά εάν μου ζητούσε να τον παντρευτώ θα το δεχόμουν. Εγώ, όπως και αυτός, ονειρεύομαι μία οικογένεια", ήταν μία από τις αρκετές αποκαλύψεις που έκανε το έτερον ήμισυ του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sportweek" (αθλητικό ένθετο της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport".
Από τα πιο ενδιαφέροντα μάλιστα μέρη της προδημοσίευσης ήταν και εκείνο που η Ραφαέλα Φίκο ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε πριν μερικά χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την απάντησή της να είναι αφοπλιστική.
"Ήταν κάτι που έγινε τυχαία. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Είναι ένα κεφάλαιο που άνοιξα και έκλεισα βιαστικά. Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο".
"Πηγαίνουμε σε απλά μέρη. Λατρεύουμε τα McDonald’s. Εκείνος είναι όπως εγώ, και δεν χρειάζεται να με εκπλήσσει με ειδικά εφέ. Μιλάμε για αμέτρητα πράγματα, λέμε την άποψή μας για τα πάντα. Εκείνος με ακούει. Εγώ τον καταλαβαίνω πάντα, ξέρω ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνει έχοντας κακό σκοπό".
Όσο για το σχόλιο του Μάριο Μπαλοτέλι όταν του ζητήθηκε να μιλήσει και εκείνος; "Δεν μιλάω. Θα περνούσε έτσι σε δεύτερη μοίρα η Ραφαέλα και δεν θέλω να γίνει έτσι, γιατί εγώ είμαι εδώ για εκείνη", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport24.gr

Ο Δέλλας κάνει προξενιό τον Μανωλά στη Ρόμα!!

Τον Κώστα Μανωλά συνέστησε ανεπιφύλακτα στη Ρόμα με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο Τραΐαννός Δέλλας!
Ο Δέλλας κάνει προξενιό τον Μανωλά στη Ρόμα!
Ο πολύπειρος στόπερ της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας τονίζοντας ότι έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Παράλληλα ο Δέλλας αναφέρθηκε στην επικείμενη μετακίνηση του Νίνη στην Πάρμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη
-Θα του συνιστούσες να πάει στη Ρόμα;
«Στους νέους πάντα συμβουλεύω να φύγουν από την Ελλάδα, επειδή εδώ δεν υπάρχουν τα λεφτά και το πρεστίζ που υπάρχουν στην Ιταλία. Χωρίς αμφιβολία θα του έλεγα για τη Ρόμα. Το ίδιο και στη Ρόμα, αν ενδιαφέρεται, θα έλεγα να πάρει τον Κώστα. Εξαρτάται όμως πολύ από αυτόν, είναι νέος και μπορεί να εξελιχθεί».
-Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, τι θυμάσαι από το πέρασμα σου από τη Ρώμη;
«Άριστες αναμνήσεις, έζησα μεγάλες στιγμές. Οι καλύτερες της καριέρας μου. Μετά έφυγα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Σήμερα, η Ρόμα έχει εξαιρετικούς παράγοντες, όπως ο Σαμπατίνι τον οποίο είχα στην Περούτζια και τον Μπαλντίνι. Έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Φραντσέσκο Τότι, ο Ντε Ρόσι, ο Περότα. Στην αρχή η ομάδα είχε δυσκολίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά επειδή έχει όλες τις προδιαγραφές να τα κάνει μεγάλα πράγματα. Τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους παίκτες».
-Κλείνουμε με τον Νίνη του Παναθηναϊκού. Είναι έτοιμος για την Πάρμα;
«Εγώ για αυτά τα παιδιά μόνο καλά μπορώ να μιλήσω. Είναι νεαροί και επαναλαμβάνω, όταν είναι έτοιμοι, - σε φυσική δύναμη και κυρίως σε μυαλό- είναι καλό που φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη τύχη».

Αύριο η τελευταία μέρα… διακανονισμών!!

Το Σάββατο 31 Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να επιτευχθεί διακανονισμός και να υπογραφούν τα απαιτούμενα έγγραφα και στις 4 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν οι ομάδες τους φακέλους τους.
Αύριο η τελευταία μέρα… διακανονισμών
Ο Αρης έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον φάκελό του κι απομένει αύριο και ως την Τρίτη να έχουν οι άνθρωποί του όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στα χέρια τους ( για αυτό βρέθηκαν και άνθρωποί του στο εξωτερικό και έκλεισαν ανοικτά θέματα), ώστε να καταθέσουν πλήρη τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Από την άλλη υπάρχουν ακόμα ομάδες με πολλές εκκρεμότητες και φυσικά τηρείται σιγή ιχθύος από όλους. Υπομονή για λίγες μέρες ακόμα...
πηγή: sportdog.gr

"Θα είναι.... κατόρθωμα αν πάρουμε βαθμό στην Τούμπα!"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» τόνισε ότι θα είναι…. κατόρθωμα αν μπορέσει να πάρει βαθμό ο ΠΑΣ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ!
"Θα είναι.... κατόρθωμα αν πάρουμε βαθμό στην Τούμπα!"
Την αναμέτρηση που έπεται με τον ΠΑΟΚ: «Αν κοιτάξουμε τον τελευταίο 1,5 μήνα, η ομάδα μας πήρε πιο πολλούς βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός, ίσως οι παίκτες έχουν λιγότερο άγχος εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλους στόχους, εμείς άλλους αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα ήταν κατόρθωμα για εμάς αν μπορούσαμε να πάρουμε έστω και ένα βαθμό στην Τούμπα, θα μας έδινε δύναμη για την συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουμε κι άλλους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος».
Την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα: «Ο Άγγελος ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, τώρα είναι στα Γιάννινα και πιστεύω ότι θέλει να σωθεί η ομάδα, θα είναι άλλωστε ένα μεγάλο επίτευγμα και για τον ίδιο αν τα καταφέρει. Με τον Άγγελο ήρθαμε σε συμφωνία πριν από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Γιάννινα αλλά δεν ήθελε τότε να βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ και ανακοινώσαμε την συμφωνία μετά το παιχνίδι. Ο κ. Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, έχει τις ιδιορρυθμίες του όπως άλλωστε κάθε προπονητής. Δουλεύει σκληρά με τους παίκτες ενώ όσα έχουν προκύψει τώρα με τα οικονομικά όλων των ομάδων είναι ένα στοιχείο που δεν τον ευχαριστεί αλλά ούτε και εμάς φυσικά. Μετά από κάποια παιχνίδια στην αρχή που δεν γνώριζε καλά τους παίκτες στο ρόστερ και είχε μια μακρά απουσία από πάγκο ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατάφερε να διορθώσει τα πράγματα και πιστεύω να καταφέρει να σώσει την ομάδα στο τέλος».
Την «μάχη» του υποβιβασμού: «Η Δόξα είναι καταδικασμένη ενώ Παναιτωλικός και Κέρκυρα έχουν πρόγραμμα παρόμοιο με το δικό μας. Τα κρίσιμα παιχνίδια είναι αυτήν την Κυριακή, ευχόμαστε ως ΠΑΣ Γιάννινα να μην πάρουν βαθμούς γιατί τότε θα είναι πιο εύκολο το έργο μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξουμε όλοι και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην συνέχεια και η μάχη θα γίνει μέχρι το τέλος».
Την απόφαση της Super League για το γεγονός πως οι ομάδες που δεν παίρνουν άδεια να μην υποβιβάζονται: «Είναι αλήθεια ότι πριν από 2-3 μήνες ήταν καθολική η απόφαση μας να παραμείνουμε στις περσινές διατάξεις αλλά σε αυτό το διάστημα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες, δημιουργήθηκε μεγαλύτερο άνοιγμα. Ίσως πολύς κόσμος να παρεξήγησε αυτή την απόφαση αλλά αν αναλογιστούμε σε ποια κατάσταση βρέθηκε αυτό το διάστημα η χώρα αλλά και οι ομάδες, θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση λογική. Αν κάποιες ομάδες δεν πάρουν αδειοδότηση θα αναγκαστούν να εντάξουν νεαρά παιδιά στο ρόστερ τους και αυτό θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια τιμωρία και αυτό ενώ θα πρέπει κάποια στιγμή οι ποδοσφαιρικές εταιρείες να γίνουν θετικές».
Τη στάση του ΠΑΣ Γιάννινα στο συγκεκριμένο ζήτημα: «Θέλω να πιστεύω ότι εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα τελικά. Συμφωνήσαμε όμως με τις άλλες ομάδες καθώς αυτός είναι και ο σκοπός της λίγκας, αγωνιστικά να έχουμε ο καθένας τα προβλήματα του αλλά όταν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι να θυμόμαστε όλοι ότι είμαστε συνέταιροι στην λίγκα και δεν θα πρέπει ο καθένας να κοιτά μόνο τον εαυτό του αλλά το καλό όλων των ομάδων. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες και στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο, περιμένω το επίπεδο να πέσει στα επόμενα χρόνια και μέσα στο κλίμα αυτό ίσως μία - δύο ομάδες να ξεφύγουν και να έχουμε χαώδη διαφορά με τις υπόλοιπες».

Πολύ ...ακριβό για να είναι αληθινό!!

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες κάποια σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Τζιόλη ενόψει καλοκαιριού. Καλό το παραμύθι, αλλά ο δράκος δεν έχει ...βενζίνα.
Πολύ ...ακριβό για να είναι αληθινό!
Πριν αναφερθούμε στις αναλύσεις και τις πιθανότητες που δίνουν οι ...ειδικοί, ας θυμηθούμε ότι ο 27χρονος διεθνής μέσος τον περασμένη Γενάρη υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τη Μονακό, το οποίο προβλέπει ετήσια αποζημίωση περίπου 700 χιλιάδων ευρώ. Κι όλα αυτά στον -και φορολογικό- παράδεισο του Μόντε Κάρλο.
Εσείς, λοιπόν, στη θέση του Τζιόλη τι θα κάνατε; Θα αφήνατε τις ιδανικές συνθήκες του Μονακό για να επιστρέψετε στο χάος της Ψωροκώσταινας και να παίρνετε (κι αν και πότε θα τα παίρνετε...) το ένα τρίτο από τα χρήματα που προβλέπει το υπάρχον, κλειστό συμβόλαιό σας;
Δύσκολα, έτσι; Όσα κίνητρα και να υπάρχουν, όσο κι αν νοστάλγησε ο Αλέξανδρος τον φραπέ και τα πιτόγυρα, πάντα θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα των Μνημονίων και της κρίσης.
Εκτός κι αν ο Βρύζας έχει κάποιο μαγικό τέχνασμα για να τον ψήσει και να τον φέρει πίσω στην πατρίδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Αυτό, πάντως, αποκλείεται να είναι τα συμβόλαια με πλαφόν 200-250 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει το μπάτζετ της νέας σεζόν.
Για να μην πολυλογούμε, ο ΠΑΟΚ τρία πράγματα μπορεί να "πουλήσει" στον Τζιόλη αυτή τη στιγμή: στόχους, θέση βασικού και προοπτική.
Ο Δικέφαλος είναι ομάδα που κατά τα φαινόμενα θα παίζει και του χρόνου στην Ευρώπη, τη στιγμή που η Μονακό αργοπεθαίνει στη Β΄ Κατηγορία της Γαλλίας. Ο Τζιόλης, με τα υπάρχοντα δεδομένα, σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει εντεκαδάτο στέλεχος του νέου ΠΑΟΚ, ενώ στη Μονακό βλέπει ενδεκάδα με το κιάλι. Και μέσω της συμμετοχής του σε πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις με τον Δικέφαλο, μπορεί να αναστήσει την καριέρα του, που δεν είναι και στα καλύτερά της τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας ενόψει του Euro-2012.
Αυτά, όντως, μπορεί να του φανούν ελκυστικά. Όπως και ένα συμβόλαιο κοντά στα 500 χιλιάρικα, τα οποία είναι πιο κοντά στα 700 που παίρνει τώρα. Το θέμα είναι πως για να πάρει σάρκα και οστά τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να ...βοηθήσει και η Μονακό, αφήνοντας ελεύθερο τον παίκτη, για το ενδεχόμενο να πληρώσει ο ΠΑΟΚ για μεταγραφή ...δεν παίζει.
Σαν πολλά δεν μαζεύονται τα αν και τα εφόσον;

πηγή: sportdog.gr

Στη φυλακή το "ζιζάνιο"!!

Το περασμένο καλοκαίρι είχε συλληφθεί ο Χοσέ «Πικουλίν» Ορτίθ και η Δικαιοσύνη ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της για εξάμηνη φυλάκιση του βετεράνου μπασκετμπολίστα.
Στη φυλακή το "ζιζάνιο"!
Το 2011 ο Πορτορικανός -πρώην άσος των Άρη, ΠΑΟΚ, Λάρισας και Ηραλκλείου- είχε πιαστεί από την Αστυνομία της πατρίδας του για κατοχή υψηλής ποσότητας μαριχουάνας, αλλά και όπλων.
Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν 218 δενδρύλλια. Μερικούς μήνες μετά παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον της Δικαιοσύνης του Πουέρτο Ρίκο. Έτσι, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απεφάνθη και τον καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση, τετράχρονη αναστολή και εξακόσιες ώρες κοινωνικής εργασίας.
Μετά από όλα αυτά, ο 48χρονος Ορτίθ ζήτησε ένα μεγάλο «συγνώμη» από την οικογένεια του.
Πηγή: novasports.gr

Καράογλου: «Κολοσσιαίος ελληνικός όμιλος για τους Χορτατζήδες»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ Θόδωρος Καράογλου με αφορμή και την τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή για τους Χορτατζήδες. Αρχικά ο κ.Καράογλου τόνισε: «Δεν ήμουν μόνος σε αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρώην Υπουργό ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρο Βούγια, τον πρώην Yπουργό Αθλητισμού και τώρα αρμόδιο στο τομέα αθλητισμού της Ν.Δ κ. Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και τους 51 βουλευτές που υπέγραψαν την τροπολογία».

Για τους δρόμους που ανοίγει η ψήφιση της τροπολογίας: «Όπως όλοι γνωρίζουν ο Ηρακλής έχει εκτάσεις. Μία στη Μίκρα και μία στη περιοχή της Αγίου Δημητρίου τους Χορτατζήδες. Πρόκειται για ένα πραγματικό φιλέτο, 29 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης για το οποίο υπήρχε ανέκαθεν ενδιαφέρον. Με την τροπολογία που καταθέσαμε και έγινε δεκτή μετά από πολύ παρασκήνιο στο οποίο δεν θέλω να σταθώ γιατί αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, σημαίνει πως εκτός από το αθλητικό κέντρο μπορεί να γίνει και ένα εμπορικό κέντρο. Η τροπολογία είναι έτσι διατυπωμένη ώστε να δίνει τη δυνατότητα για την αύξηση του συντελεστή. Πλέον αυτό αναγράφεται στο νόμο που την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί στο φύλλο κυβερνήσεως. Ο Ηρακλής μπορεί να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο 5000 θέσεων και αντίστοιχες εμπορικές χρήσεις. Θα είναι μια τεράστια ανάσα για το Γυμναστικό Σύλλογο».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Χορτατζήδες:
«Είχα την ευκαιρία να γνωρίζω ότι δύο όμιλοι ένας Κυπριακός και ένας από τη Βουλγαρία είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Το νέο που προκύπτει είναι ότι με πλησιάσε Ελληνικός Επενδυτικός Όμιλος , κολοσιαίος που ενδιαφέρεται για τους Χορτατζήδες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχω συνάντηση
με τους ανθρώπους του Γ.Σ για να τους ενημερώσω.Πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Τώρα το πάνω χέρι το έχει η διοίκηση του ΓΣ για να προχωρήσει στην προκύρηξη ενδιαφέροντος και να δημιουργήσει μια επιτροπή αξιόλογησης. Να αξιολογήσει τις προτάσεις και να προχωρήσει στην οριστική δημοπράτηση του έργου. Παρά τα εμπόδια είμαστε στη τελική ευθεία».

Για το ύψος και το είδος της επένδυσης: «Είναι μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων. Είναι ένα έργο πολλών εκατομμυρίων το οποίο θα προσφέρει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους και κατά την ανέργεση του αλλά και κατά τη λειτουργία του.Εκτός από το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, το εμπορικό κέντρο δίνεται η ευκαιρία για τη δημιουργία ενός πάρκινγκ 1000 θέσεων. Μιλάμε για μια ιδιωτική επένδυση. Το κράτος ότι ήταν να κάνει το έκανε χθες με την τροπολογία. Θα έχει και κάποιο κέρδος. Όλες αυτές οι συμφωνίες ισχύουν συνήθως για μια 30ετία και μετά το έργο πηγαίνει στα χέρια του Ηρακλή».

πηγή: metrosport.gr

Λουτσιάνο :«Ακόμα καλύτερος ο ΠΑΟΚ...»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”φιλοξενήθηκε ο πρώην βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ Λουτσιάνο ντε Σόουζα , ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ, της Ξάνθης , του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.
Για την Καλλονή στην οποία εκτελεί χρέη δεύτερου προπονητή δίπλα στο Γιάννη Ματζουράκη είπε: “Πάμε καλά αν και το πρωτάθλημα της Β'Εθνικής κατηγορίας είναι πολύ δύσκολο.

Πιστεύουμε όμως πως με την εμπειρία του ο Γιάννης Ματζουράκης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα ήταν καλή αλλά το μας έλειπαν τα αποτελέσματα. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε με τη διοίκηση εκτός από κάποιες μεταγραφές να πάρουμε και έναν έμπειρο προπονητή και επιλέξαμε τον κ. Ματζουράκη. Έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας”.
Για την πορεία της Καλλονής : “Όπως προανέφερα αυτό το πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να παίξει ένας ποδοσφαιριστής αλλά και για έναν προπονητή να δουλέψει. Τα γήπεδα σε αυτή την κατηγορία είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Μέχρι και πέρυσι κανένας δεν ήξερε ποια ομάδα ήταν Καλλονή. Με την πορεία που έκανε όμως άρχισαν να την μαθαίνουν”.

Για τον ΠΑΟΚ: “ Ο ΠΑΟΚ έχει έναν καλό προπονητή. Έκανε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ίσως θα μπορούσε να πάει ακόμα πιο μακριά εάν δεν ήταν άτυχος στο ματς με την Ουντινέζε. Εύχομαι του χρόνου ο ΠΑΟΚ να είναι ακόμα καλύτερος και να πάει πιο μακριά στην Ευρώπη.
Για τον ΠΑΣ: “Ο Άγγελος Αναστασιάδης από τότε που πήγε στην ομάδα έβαλε σε μια τάξη τα πράγματα. Εγώ που έζησα σε αυτή την πόλη ξέρω πως πάνε τα πράγματα. Είναι μια πόλη που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ είναι μια από τις ομάδες που πρέπει να παίζουν στη Superleague'.

Για το ματς με του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ ειδικά μετά και την εντυπωσιακή νίκη του τελευταίου απέναντι στην Κέρκυρα. Ειδικα μέσα στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό του. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ θέλει τους βαθμούς για τα πλέι οφ και ο ΠΑΣ για να μείνει στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ παίξει τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι γιατί εάν καταφέρει και το κερδίσει θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία”
Για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα: “Δεν είχα την ευκαιρία και τη τιμή να συνεργαστώ ποτέ με τον κ.Αναστασιάδη αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει τα πάντα στη δουλειά του. Σίγουρα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος αλλά από την άλλη όταν είσαι επαγγελματίας κοιτάς το καλό της ομάδας στην οποία είσαι. Σίγουρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν καλές αναμνήσεις από τον Άγγελο Αναστασιάδη και αυτός από αυτούς αλλά τώρα θα δώσει το 100% για να πάρει τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα και να παραμείνει στην κατηγορία.
Για το πως βλέπει το ποδόσφαιρο και εάν πρέπει οι ομάδες να επενδύουν σε Έλληνες αθλητές: “Λατρεύω το ποδόσφαιρο. Μου αρέσουν οι ομάδες που γεμίζουν τα γήπεδα , που έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και είναι οργανωμένες. Όσο για το θέμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών έχω τοποθετηθεί εδώ και χρόνια. Εγώ ήμουν ξένος αλλά έγινα Έλληνας. Αλλά είναι κρίμα να έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν και να παίρνουν τις θέσεις των Ελλήνων. Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα”.

Για το πως εξηγεί τις τελευταίες ήττες της Ξάνθης : “Δεν έχω εξήγηση και μάλιστα για μια ομάδα που έχω συνδεθεί καθώς πέρασα πέντε φορές από εκεί. Ξέρω την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου και ξέρω και τη στενεχωριά του για την πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο. Έχουν στεναχωρεθεί όλοι οι φίλαθλοι και φυσικά και ο πρόεδρος της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος. Αυτό που έχω να τους πω εγώ είναι να κλείσουν τα αυτιά τους και να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Όπως λέω για τον ΠΑΣ το ίδιο λέω και για την SKODA Ξάνθης . Είναι ομάδες που πρέπει να παίζουν στην μεγάλη κατηγορία”.
Για τον αγώνα της Ξάνθης με την Δόξα Δράμας: “Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα. Οι άλλοι παίζουν χωρίς άγχος ενώ από την άλλη οι παίκτες της Ξάνθης θα θέλουν τη νίκη και όσο περνάει ο χρόνος και δεν πατάνε καλά στο γήπεδο θα βαραίνουν τα πόδια τους. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι αλλά ελπίζω η Ξάνθη να τα καταφέρει και να μείνει στην κατηγορία. Του χρόνου ξέρω ότι κ. Πανόπουλος θα φροντίσει ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη”.

πηγή: metrosport.gr

Νοκ – άουτ Ακόστα και Σολτάνι!!

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1/4 19:00), καθώς ο Μανουέλ Μασάδο είδε τους Σολτάνι και Ακόστα να εγκαταλείπουν την προπόνηση και έτσι αμφότεροι τέθηκαν εκτός πλάνων.

Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις και είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να είναι έτοιμος για το ματς με τους «πράσινους», ενώ ο Ισπανός αντιμετώπισε τράβηγμα στον δικέφαλο και θα βρίσκεται εκτός αποσοτλής.

Ο Καστίγιο από την άλλη, παρότι ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έχει πιθανότητες συμμετοχής, αφού στην αυριανή προπόνηση θα διαπιστωθεί η κατάσταση στη οποία βρίσκεται για να παρθεί οριστική απόφαση. Επίσης, μαζί με τον Μεξικανό ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Ντίκο, Παπαστεριανός, και Τόχα.


Αντίθετα με τους Ακόστα και Σολτάνι, ο Στέλιος Τσουκάνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τένοντα του ποδιού του, καθώς σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός που τον έθεσε στην διάθεση του Μασάδο για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

πηγή: metrosport.gr

Διώχνουν Ντε Γιόνγκ!!

Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail». Ο Ολλανδός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Μαντσίνι ενώ φέρεται να είναι στην λίστα της Ρεάλ. Ο Μουρίνιο φαίνεται πως τον εκτιμά και θα τον ήθελε για παρτενέρ του Τσάμπι Αλόνσο μιας και οι Κεντίρα και Ντιαρά δεν έχουν σταθερή απόδοση.

πηγή: metrosport.gr

Τα «έψαλλε» στους παίκτες του ο Αντσελότι!!

Τα «έψαλλε» στους παίκτες του ο Αντσελότι
Απογοητευμένος από την εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα, εμφανίζεται ο Κάρλος Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής που μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, είδε την ομάδα του να χάνει την… αποκλειστικότητα της πρώτης θέσης στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την Μονπελιέ να την πιάνει στην κορυφή, τα «έψαλλε» στους παίκτες του, σε μία προσπάθεια να τους αφυπνίσει.

«Είστε ανίκανοι να καταπιάνεστε με πράγματα μόνοι σας. Σας εμπιστευόμουν, αλλά προφανώς δεν το αξίζατε», τα λόγια του στην προπόνηση, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Parisien».

Σχετικά πιο αισιόδοξος εμφανίζεται από την πλευρά του ο Μοχάμεντ Σισοκό. «Περνάμε μία άσχημη φάση από την οποία πρέπει να ξεφύγουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι σχετικά πολύπλοκο καθώς όλοι περιμένουν πολλά από εμάς σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να μην είμαστε σε πολύ καλή φόρμα αλλά δεν διανύουμε περίοδο κρίσης. Είμαστε ακόμη πρώτοι, μαζί με την Μονπελιέ», τόνισε ο μέσος του γαλλικού συλλόγου.

πηγή: sportfm.gr

Μαρσέλο: «Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα»

Μαρσέλο: «Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα»
Στην σημασία του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα, για το πρωτάθλημα Ισπανίας, εστίασε ο Μαρσέλο και υποσχέθηκε ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ τόνισε στο επίσημο σάιτ της «βασίλισσας» πως υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και χρειάζεται σοβαρότητα για να φθάσουν οι Μαδριλένοι στον τίτλο.

Επίσης μίλησε με τον πλέον κολακευτικό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού το «αστέρι» της ομάδας, «CR7», εντυπωσιάζει και τους συμπαίκτες του με τις φοβερές επιδόσεις που πετυχαίνει φέτος στην Μαδρίτη.

«Είναι πάντα δύσκολα να παίζεις στην Παμπλόνα. Σεβόμαστε την Οσασούνα αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι όμως αρκετά δύσκολο αφού μιλάμε για ένα δύσκολο στάδιο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε όλοι να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος και έχουμε δουλειά να κάνουμε», ανέφερε αρχικά για το αυριανό παιχνίδι, και συμπλήρωσε για τον συμπαίκτη του «CR7»: «Ο Κριστιάνο έχει γίνει ιστορία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει πετύχει ήδη 35 γκολ στην ισπανική λίγκα φέτος και απομένουν εννιά παιχνίδια για το τέλος. Ελπίζω να πετύχει ακόμα περισσότερα και να μας βοηθήσει να φθάσουμε στον στόχο μας»


πηγή: sportfm.gr

«Χαζός τραυματισμός για Αγουέρο»

«Χαζός τραυματισμός για Αγουέρο»
Εκτός μάχης τουλάχιστον για την αυριανή αναμέτρηση της Σίτι με τη Σάντερλαντ στο Μάντσεστερ τέθηκε ο Σέρχιο Αγουέρο. Αιτία ένας… χαζός-όπως τον χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι-τραυματισμός που υπέστη ο Αργεντινός επιθετικός, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

«Είναι ένας χαζός τραυματισμός. Δεν ήταν λάθος του, αλλά δεν μπορεί να παίξει. Θα μείνει εκτός μπορεί για μία μέρα, δέκα μέρες, δύο εβδομάδες… δεν ξέρω», τόνισε, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη φύση του τραυματισμού, απάντησε: «Προτιμώ να μη πω. Ελπίζω να είναι έτοιμος για το ματς της επόμενης εβδομάδας με την Άρσεναλ».

πηγή: sportfm.gr

Αμπράμοβιτς, μήπως δεν χρειάζεται να ψάξεις για κόουτς;

Αμπράμοβιτς, μήπως δεν χρειάζεται να ψάξεις για κόουτς;
Πονεμένη η ιστορία οι προπονητές στη θητεία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη Τσέλσι. Με εξαίρεση τον Ζοσέ Μουρίνιο, κανείς δεν έχει στεριώσει, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει παράγει έργο. Και δεν έχουν περάσει και λίγοι. Ολοι τους δε, μεγάλα ονόματα. Μήπως έχει έρθει η ώρα ο Ρώσος μεγιστάνας να δώσει ευκαιρία σε κάποιον με μικρότερο background, όπως ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο;

Γιατί δεν χρειάζεται να ψάξει για προπονητή η Τσέλσι.

1. Το οικονομικό

Μόνο οι πρόσφατες αλλαγές, δηλαδή η απόλυση του Αντσελότι, η έλευση του Βίλας-Μπόας και η αποπομπή του τελευταίου κόστισαν 35 εκατ. ευρώ. Συνολικά ο Αμπράμοβιτς έχει ξοδέψει τα μαλλιά της κεφαλής του για τους προπονητές. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα πάρει πολλά χρήματα, μόνο αν δείξει έργο στην Τσέλσι και όχι με βάση όσα έχει κάνει στο παρελθόν, μακριά από τους Λονδρέζους. Εκτός του ότι σε περίπτωση απόλυσης στο μέλλον, δεν θα τεράστιο ποσό αποζημίωσης.

2. Τι εστί Τσέλσι

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι χρόνια πέρασε ως παίκτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Γνωρίζει τι εστί Τσέλσι, ξέρει τι σκέφτονται οι οπαδοί και τις προσδοκίες τους. Με εξαίρεση τον Μουρίνιο, άλλος προπονητής που να μιλούσε στην καρδιά των παικτών. Ο Ντι Ματέο ξέρει τον τρόπο να «πωρώσει» τους ποδοσφαιριστές του, δεν φοβάται να... λερώσει το σακάκι του για να πανηγυρίσει μαζί τους μια επιτυχία, κερδίζοντας τον σεβασμό τους, όντας παλιά δόξα του συλλόγου.

3. Εργο

Το πιο σημαντικό οι επιδόσεις του. Επτά παιχνίδια έχει κάτσει στον πάγκο ο Ιταλός κόουτς και μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα. Το «διπλό» στη Μπενφίκα και η ανατροπή με τη Νάπολι φέρουν την υπογραφή του Ιταλού κόουτς, που έχει τους «μπλε» με το ένα πόδι στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και ακόμα ζωντανούς για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ, συν το ότι εκμεταλλεύεται όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του. Ε, δεν τα πάει κι άσχημα. 
πηγή: sday.gr

Βαρύς ο πέλεκυς για Βενγκέρ!!

Βαρύς ο πέλεκυς για Βενγκέρ
Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 33 χιλιάδων λιρών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ο Αρσέν Βενγκέρ, για τα επικριτικά σχόλιά του κατά της διαιτησίας στη δεύτερη αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μίλαν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλσατός τεχνικός κατηγόρησε τον Σλοβένο ρέφερι, Νταμίρ Σκόμινα, πως καταλόγιζε πολύ εύκολα φάουλ υπέρ των «ροσονέρι» και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον κάλεσε σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τελικά ο πέλεκυς της UEFA έπεσε βαρύς για τον προπονητή της Άρσεναλ, ο οποίος δεν θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο των «κανονιέρηδων» στα τρία πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της νέας σεζόν, ενώ θα γίνει και… φτωχότερος κατά 33 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: www.england365.gr

Στα μαχαίρια Κασίγιας και Μουρίνιο!!

Στα μαχαίρια Κασίγιας και Μουρίνιο
Η ρήξη στις σχέσεις του Ίκερ Κασίγιας με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι πλέον κοινό μυστικό. Ο ισπανικός Τύπος πλέον αναφέρεται ανοικτά στην κόντρα των δύο ανδρών, η οποία δεν διαψεύδεται από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι ευχαριστημένος από την εν γένει συμπεριφορά (αγωνιστική κι όχι μόνο) του Ισπανού γκολκίπερ.

Μάλιστα φέρεται να την αποδίδει στον εφησυχασμό που έχει για τη θέση του στην ενδεκάδα από τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός για τη θέση. Ήδη φημολογείται πως ο Μουρίνιο έχει εισηγηθεί την απόκτηση γκολκίπερ, με τον Τιμπό Κουρτουά της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο Κασίγιας δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του προπονητή του και έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχουν τσακωθεί σε προπονήσεις της Ρεάλ.

πηγή: sportfm.gr

Μασάδο: «Χωρίς περιθώρια απώλειας κόντρα στον ΠΑΟ»

Μασάδο: «Χωρίς περιθώρια απώλειας κόντρα στον ΠΑΟ»

Παρά το γεγονός ότι η είσοδος του Άρη -κακά τα ψέματα- δεν αποτελεί ρεαλιστικό στόχο, ο Μανουέλ Μασάδο μόνο ως ένα οποιοδήποτε ματς δεν αντιμετωπίζει την κόντρα με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην Nova, ο τεχνικός των «κίτρινων», εμφανίστηκε δικαιωμένος από την αναγνώριση της δουλειάς του από τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον συμπατριώτη του και την Κυριακή αντίπαλο, Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Οι δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν τρεις πόντοι τους οποίους πρέπει να διεκδικήσει η ομάδα. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο για απώλεια βαθμών, καθώς έχουμε μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την υπόθεση των play offs. Πέραν των δικών μας αποτελεσμάτων, εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου. Εχω ξαναπεί, λοιπόν, πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, με έναν σημαντικό αντίπαλο. Εχει την ίδια κρισιμότητα για εμάς ακόμη κι αν δεν είχαμε κερδίσει τον Πανιώνιο, όπως και αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Λέω, λοιπόν, πως δεν έχουμε το περιθώριο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα, περιμένοντας στραβοπατήματα των αντιπάλων, ώστε στο τέλος να δούμε αν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο των play offs».

Για το χειροκρότημα των φίλων του Αρη προς το πρόσωπό του: «Είναι ένα γεγονός πάρα πολύ ευχάριστο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος, όποια δουλειά κι αν κάνει, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δουλειά του. Πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, όπου το χειροκρότημα το κερδίζεις δύσκολα από τον οπαδό σου, καθώς η δικιά σου η δουλειά, έχει να κάνει και με τη δική τους τη ζωή. Επομένως προσπαθείς κι εσύ, μέσα από τη δική σου δουλειά να προσφέρεις χαρά σε όλους αυτούς που είναι εκεί και σε στηρίζουν. Με χαροποιεί, λοιπόν, πάρα πολύ η συγκεκριμένη κίνηση, μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Παρόλα αυτά είναι η στιγμή να πω, πως η δική μας η δουλειά είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτό το οποίο κάνει ο κόσμος, γιατί θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν πάρα πολύ σημαντική η στήριξη την οποία μας δώσανε. Επομένως μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε, δίνοντάς τους χαρά για όλη την εβδομάδα που ακολούθησε».

Για τον φίλο του, Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Είναι ένας από τους πολύ μεγάλους Πορτογάλους τεχνικούς. Εχει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχει πάρει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και εγώ έχω τη χαρά να τον γνωρίζω και προσωπικά, έχοντας μια φιλική σχέση μαζί του. Για το λόγο αυτό, θέλω να του ευχηθώ κάθε επιτυχία με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, εκτός από τα επόμενα 90 λεπτά που θα είμαστε αντίπαλοι».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Το σημαντικό για ένα παιχνίδι είναι όταν μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κάνουν τα πάντα και οι διαιτητές να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι, ώστε να κερδίσει η κάθε ομάδα ότι μπορεί, αγωνιστικά. Τώρα να συζητήσουμε για προβλήματα που μπορεί να έχει διοικητικά ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα νόημα, καθώς και η δική μας ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και απ’ ότι παρακολουθώ, οι περισσότερες από τις 16 ομάδες της Superleague, αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν όμως μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους».

FC: Πέτα τους μια μπάλα!!

FC: Πέτα τους μια μπάλα
Μου λες πως δεν καταλαβαίνεις τη δύναμη του ποδοσφαίρου. Από που πηγάζει και σε ποιους κατευθύνεται. Θα σου πω: Αν δεις μια παρέα από μικρά παιδιά να κάθονται στο δρόμο, πέτα απλώς μια μπάλα προς το μέρος τους και δες τι θα συμβεί καθώς θ’ αρχίσει να κυλάει. Παρατήρησε πως θα παρατήσουν ό,τι άλλο κάνουν και θ’ αρχίσουν να την κυνηγάνε. Θα χωριστούν σε ομάδες και θ’ αρχίσουν να παίζουν. Δεν έχει σημασία ο χώρος, αν θα πρέπει να κάνουν σπόντα στον τοίχο ή τι θα βάλουν για τέρμα. Μπορεί να ‘ναι πέτρες ή μπλούζες ή αν έχουν κέφι να σκαρώσουν τίποτα αυτοσχέδια γκολπόστς με ξύλα.

Σχολιάζει το Fight Club.

Δες τη χαρά που προσφέρει, τη συμμετοχή στον κοινό σκοπό του παιχνιδιού. Κι ας χαίρεται ο μεγαλόσωμος ατομιστής που μπορεί να κάνει πιο πολλές ντρίμπλες λόγω ηλικίας... κι ας έχει πεισμώσει κι ο μικρός, που δεν του δίνουν πάσες γιατί θα του την πάρουν εύκολα. Όλοι θα παίξουν. Και θα ξαναπαίξουν. Και θα παίζουν σε κάθε δεδομένη ευκαιρία. Στην άμμο και στο τσιμέντο. Στο δρόμο και στο πάρκο. Στην αλάνα και στην παραλία. Με παπούτσια ή ξυπόλυτοι. Και θα σπρωχτούν και θα πέσουν κάτω. Θα σκοράρουν και θα πανηγυρίσουν. Θα αστοχήσουν, θα προσπαθήσουν ξανά, θα ονειρευτούν μα -πιο πολύ απ’ όλα- θα ζήσουν τη στιγμή.

Με ρωτάς πως ένα παιχνίδι παιδικό χωρά στον κόσμο των μεγάλων. Θα σου πω: Είναι γιατί η επίδραση είναι διαχρονική και ίδια για όλους. Υπάρχει, φαίνεται, ένας καλός θεός του ποδοσφαίρου, που δεν κατοικοεδρεύει μόνο στα φανταχτερά, μεγάλα στάδια. Αυτός φροντίζει τα χιλιάδες μικρά, αυτοσχέδια γήπεδα σ’ όλο τον κόσμο. Από εκεί ξεκινάνε όλα κι εκεί καταλήγουν. Στη χαρά της συμμετοχής, που όλοι θέλουν να μοιραστούν. Ψάξε και θα τους δεις. Σαμάνους και ιερείς, εργάτες και γιάπηδες, στρατιώτες και αξιωματικούς, φτωχοδιάβολους και πλουσιόπαιδα. Εκεί γίνονται όλοι ίσοι, γιατί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κοτρώνες, βουτάνε στις ίδες λακούβες, «τρώνε» το ίδιο χώμα. Μοιράζονται το ίδιο πάθος, εντέλει.

Αυτή είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου. Που βγήκε από τη μήτρα της χαράς και σκόρπισε με τη σειρά του τους δικούς του «απογόνους» σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι αυτοί, από τότε μέχρι σήμερα και μέχρι τον αιώνα τον άπαντα, μια μπάλα ψάχνουν και μια μπάλα θα κυνηγάνε. Για να εκφραστούν μέσα από την ομάδα. Για να την τσουλήσουν λίγο παρακάτω, να πάρει η ζωή το δρόμο της. Για να εκπληρώνουν τη βασική ανθρώπινη επιδίωξη: Να επιστρέφουν αιώνια σ’ αυτό που τους δίνει χαρά.

πηγή: sportfm.gr

Στην δημοσιότητα οι καταζητούμενοι του ντέρμπι!!

Στην δημοσιότητα οι καταζητούμενοι του ντέρμπι
Η ΕΛ.ΑΣ. σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, δίνει επιπλέον εφτά φωτογραφίες από οπαδούς του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι.

Στις συγκεκριμένες εικόνες, οι φίλοι του «τριφυλλιού» που έχουν στοχοποιηθεί με τον κόκκινο κύκλο από την αστυνομία, δεν φαίνεται εάν συμμετέχουν ή όχι ενεργά στα επεισόδια.

Παρόλα αυτά, ενδεχομένως οι αρχές να είχαν παρακολουθήσει την γενική τους στάση και να σημειώθηκαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί.

Επίσης, το αξιοπερίεργο είναι πως η ανάλυση των φωτογραφιών που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, κάτι που θα δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ στην αναζήτηση των δραστών.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Αρχές:

"Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων (21.03.2012, 22.03.2012 και 23.03.2012) δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, ακόμη επτά (7) φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων της αθλητικής εγκατάστασης του Ο.Α.Κ.Α. στα επεισόδια της 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Το υλικό αυτό δίνεται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις επτά (7) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνα : 210 647 6500 – 210 647 6592".

Γκουαρντιόλα: «Η Μπιλμπάο δεν θα έρθει κουρασμένη»

Γκουαρντιόλα: «Η Μπιλμπάο δεν θα έρθει κουρασμένη»
Δύσκολο θα είναι το έργο της Μπαρτσελόνα στην αυριανή (Σάββατο 31/3) αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ο προπονητής των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Η Μπιλμπάο είναι η ομάδα που φέτος κάνει αίσθηση στην Ευρώπη. Αξίζει τον θαυμασμό όλων. Την έχω απολαύσει σε όλα τα παιχνίδια στα οποία την έχω δει έως τώρα. Το αυριανό θα είναι ένα πολύπλοκο ματς, πολύ σκληρό και πολύ απαιτητικό», τόνισε και προέτρεψε τους οπαδούς να πάνε στο γήπεδο. «Θα είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να παρακολουθήσουν», σχολίασε.

Στην συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στο βαρύ πρόγραμμα των δύο ομάδων, καθώς η μεν Μπιλμπάο αγωνιζόταν την Πέμπτη (29/3) με την Σάλκε για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και η Μπαρτσελόνα παίζει την προσεχή Τρίτη (3/4) με την Μίλαν για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι καλύτερο να έχεις τρεις ή τέσσερις μέρες για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι, αλλά οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι τα τελικά μιας διοργάνωσης πρέπει να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνουμε πάντως να μην θεωρήσουμε ότι η Μπιλμπάο θα έρθει κουρασμένη», δήλωσε.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των φιλοξενούμενων, Μαρσέλο Μπιέλσα. «Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Είναι χαρά μου να έρχομαι αντιμέτωπος μαζί του. Τον θαυμάζω πολύ και προσπαθώ να μαθαίνω από εκείνον», κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή: sportfm.gr

Sold out στο Αγρίνιο!!

Sold out στο Αγρίνιο
Ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γήπεδο, θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο την Κυριακή, στο ματς με τον Παναιτωλικό καθώς οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι έχει ήδη γίνει sold out.

Οι «αγρινιώτες» έχουν μεγάλη ανάγκη από βαθμούς και παρά το γεγονός πως είναι το αουτσάιντερ στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», οι φίλαθλοι της ομάδας εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια σε μόλις μία ώρα.

Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους προμηθεύτηκαν ένα τυχερό εισιτήριο και ζητά συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Περίπου μία ώρα διήρκησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό τα οποία διατέθηκαν στο σύνολό τους. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη της που λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου, δεν μπορεί να ικανοποιήσει το σύνολο όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Καλεί τους κατόχους εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενισχύοντας την ομάδα μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, απολαμβάνοντας το θέαμα και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όλοι επιθυμούμε ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!»


πηγή: sportfm.gr

«Θα το παλέψουμε…»

«Θα το παλέψουμε…»
Τη μάχη… μέχρις εσχάτων της ΑΕΚ για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση υποσχέθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφότου χάθηκε η προθεσμία της UEFA.

Αφού απέδωσε, λοιπόν, μερίδιο ευθύνης και στην Εφορία, για το ότι δεν ενημέρωσε πιο έγκαιρα για τις απαιτήσεις της, τόνισε ότι θα επιδιωχθεί συνεννόηση με την ομοσπονδία -κι αν ούτε αυτό αποδώσει, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο έφεσης.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου

Για το θέμα με την Εφορία: «Είμαστε σε ένα δρόμο συνεννόησης με το Υπουργείο. Έχουμε καθυστερήσει δυστυχώς, αλλά και οι απαιτήσεις της Εφορίας μας έγιναν ξεκάθαρες την τελευταία στιγμή. Το σίγουρο είναι πως ήμουν σε καθημερινή επαφή με τον έφορο και οι διαβεβαιώσεις του ήταν συγκεκριμένες. Στάθηκε στο γράμμα του νόμου όσον αφορά στις δόσεις του άρθρου 44.

Αιφνιδίως όμως -και χωρίς να μας έρθει κανένα χαρτί- μάθαμε για την απαίτηση και πέσαμε από τα σύννεφα. Το χαρτί υπήρχε από τις 21 του Μάρτη, αλλά και τη Δευτέρα που ήμουν εκεί, ο έφορος δεν μου είπε τίποτα για να μπορέσω να προφυλαχθώ»
.

Για το αν θα προλάβει η ΑΕΚ για την αδειοδότηση: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς η 31 του μήνα είναι Σάββατο και όλα είναι κλειστά. Θα προσπαθήσουμε τη Δευτέρα και την Τρίτη να λύσουμε το θέμα και να βρούμε μια λύση για την ΑΕΚ.

Θα μπορούμε να κάνουμε έφεση για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αλλά το πρόβλημα είναι με την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε έφεση, αφού η απόφαση μας έχει κοινοποιηθεί από τις 16 Φεβρουαρίου.

Είχαμε στείλει αλληλογραφία, για να δούμε μήπως μπορούσε να πάει για Δευτέρα η ημερομηνία (αφού η προθεσμία της 31 πέφτει Σάββατο) και η απάντηση ήταν αρνητική. Ακόμα κι αν λύσουμε, λοιπόν, τη Δευτέρα το πρόβλημα της Εφορίας, δεν θα έχουν καταβληθεί τα χρήματα, όπως είχαμε δεσμευτεί και αυτό είναι πρόβλημα»
.

Για το αν υπάρχει ευθύνη και λόγω κακών χειρισμών στο θέμα του δανείου: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κρίσεις. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, θα δούμε αν υπάρχει δυνατότητα έφεσης και αν δεν μπορούμε να λύσουμε το θέμα του δανείου, θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε χρηματοδότηση από άλλη πηγή.

Δυστυχώς, έτρεχα με τα θέματα της Εφορίας και δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με αυτό. Όπως αποδείχθηκε, θα έπρεπε να το κάνω. Ένας άνθρωπος, όμως, δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του και ακούγοντας μόνο υποσχέσεις».

Ο… Μπιέλσα απειλεί την Μπάρτσα!!

Ο… Μπιέλσα απειλεί την Μπάρτσα
Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο σημαντικότερο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ένα παιχνίδι που εκτός των ονομάτων των ομάδων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από βαθμολογικής άποψης.

Οι Καταλανοί υποδέχονται στο γήπεδό τους μια ομάδα που μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά έχοντας… κλέψει την προσωπικότητα του προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλς, είναι απρόβλεπτη και ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο… Περίτρανο παράδειγμα η νίκη 4-2 επί της Σάλκε στη Γερμανία!

Σε περίπτωση νίκης της Μπαρτσελόνα δεν μεγαλώνει η διαφορά που έχει από την πρώτη θέση και την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα η Μπιλμπάο «κόβει» βαθμούς από τους Καταλανούς και δίνει αφορμή για πλατιά χαμόγελα αλλά και πανηγυρισμούς στη Μαδρίτης που θα βλέπουν μεγαλύτερη τη διαφορά τους από την αιώνια αντίπαλο.

Στην ίδια αγωνιστική, συμπεριλαμβάνεται και ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι… το ντέρμπι του Λεβάντε. Η ομώνυμη ομάδα, υποδέχεται την Βαλένθια. Το πρώτο παιχνίδια βέβαια, κάθε άλλο παρά ντέρμπι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς οι «νυχτερίδες» στο παιχνίδι είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και είχαν νικήσει 3-0.

Αυτή η χρονική στιγμή, όμως, η Βαλένθια είναι μακριά από το καλό της εαυτό, την στιγμή που η Λεβάντε στην περασμένη αγωνιστική είχε γνωρίσει μια ήττα από την Οσασούνα στην έδρα της με την οποία είχε σπάσει ένα σερί δύο νικών.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν
Σάββατο, 31 Μαρτίου
Ρασίνγκ Σανταντέρ – Γρανάδα (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Σαραγόσα (19:00)
Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης(21:00)
Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)
Μάλαγα- Ρεάλ Μπέτις (23:00)

Κυριακή, 01 Απριλίου
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε (13:00)
Βαλένθια – Λεβάντε (19:00)
Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο (221:30)
Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ (22:30)

Δευτέρα, 02 Απριλίου
Σεβίλλη – Μαγιόρκα (22:00)

Η επόμενη (32η) αγωνιστική
Σάββατο, 07 Απριλίου
Χετάφε – Σπόρτινγκ Χιχόν
Ράγιο Βαγιεκάνο – Οσασούνα
Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ

Κυριακή, 08 Απριλίου
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μαγιόρκα – Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Δευτέρα, 09 Απριλίου
Μάλαγα – Ρασίνγκ Σανταντέρ

πηγή: sportfm.gr

Κρίνεται του Ίβιτς!!

Κρίνεται του Ίβιτς
Κάτω από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, καθώς ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στον Λάζλο Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν όπως θα ήθελαν.

Ο Ίβιτς παραμένει αμφίβολος, καθώς ναι μεν γυμνάστηκε, αλλά όχι σε υψηλό ρυθμό. Το Σάββατο (18:00) θα φανεί οριστικά αν θα συμπεριληφθεί έστω στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, όπως επίσης και οι τελικές σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για την ενδεκάδα. Εξάλλου, σε ατομικό πρόγραμμα περιορίστηκαν οι Κρέσιτς και Έτο.

πηγή: sportfm.gr

Αρχίζουν με Βγενόπουλο…!!

Αρχίζουν με Βγενόπουλο…
Μετά τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη, ραντεβού και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα έχουν την Δευτέρα το πρωί στις 10:30 οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως, θα επιδιώξουν συνάντηση και με τους Νικόλαο Πατέρα, Παύλο Γιαννακόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη ούτως ώστε να μάθουν τις προθέσεις όλων, για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά, οι παλαίμαχοι θα παίξουν τον ρόλο του μεσάζοντα σε αυτή την ιστορία. Αφού από την στιγμή που πήραν στα χέρια τους τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και έμαθαν σε τι δεσμεύεται και τι αναλαμβάνει ο μεγαλομέτοχος, τώρα έχει σειρά να μεταφέρουν όλα αυτά στους υπόλοιπους μετόχους αλλά και να μάθουν τις προθέσεις τους ψάχνοντας την... χρυσή τομή.

Πρώτος στην λίστα των ραντεβού, ο δεύτερος ποσοστιαία μέτοχος και αυτός που έχει βγει μπροστά τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Mr MIG συνεχίζει να έχει αμφιβολίες για το θέμα της ΓΗΠΕΛ πάντως και την Δευτέρα το πρωί, θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα με τους παλαίμαχους για το τι μπορεί να γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού.

Οι προθέσεις των παλαιμάχων φαίνονται από το γεγονός πως μετά τον Βγενόπουλο θα επιδιώξουν να επαναφέρουν-δραστηριοποιήσουν όλους τους μετόχους της ομάδας που μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά. Αφού οι Πατέρας, Πολέμης και Γιαννακόπουλος είναι οι επόμενοι στην λίστα με τα ραντεβού για να αφουγκραστούν όσα έχουν να τους προτείνουν άνθρωποι, οι οποίοι μάτωσαν την φανέλα με το «τριφύλλι» και αδιαμφισβήτητα θέλουν το καλό της…

Έστω και την ύστατη στιγμή λοιπόν, εάν υπάρξει κατανόηση και συμβιβασμός από όλες τις πλευρές, ενδεχομένως να υπάρξει και λύση για την ομάδα η οποία βρίσκεται ένα βήμα από τον… γκρεμό. Διότι αλλιώς, ο Παναθηναϊκός θα «μικρύνει» αρκετά σαν σύλλογος και αυτό θα τους βαραίνει όλους. Άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο μεν, αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά, δε… Πάντως οι ως τώρα πληροφορίες, θέλουν το μέλλον δυσοίωνο.

πηγή: sportfm.gr

«Δεν είμαστε χαλαροί»

«Δεν είμαστε χαλαροί»
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Φερνάντο Γιορέντε για την επαναληπτική αναμέτρηση μεταξύ της Μπιλμπάο και της Σάλκε, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa League.

Οι παίκτες του Μπιέλσα, έχουν τον πρώτο λόγο, ύστερα από τη νίκη με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως πρέπει να μπουν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Μας πίεσαν πολύ, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα, ύστερα από το πρώτο τέρμα που σκόραρα. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, μετά το δεύτερο τέρμα που σκόραρα, αλλά πιστέψαμε στους εαυτούς μας και για αυτό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι και χαλαροί. Ξέρουμε ότι έχουν παίκτες που είναι επικίνδυνοι, ιδιαίτερα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή.

Πρέπει να μπούμε σοβαρά στο γήπεδο για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα
», ήταν τα λόγια του 27χρονου ποδοσφαιριστή.


πηγή: sport-fm.gr