Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μήτρογλου: «Αν γυρίσω στον Ολυμπιακό...»

Μήτρογλου: «Αν γυρίσω στον Ολυμπιακό...»
Ανοιχτό άφησε κάθε ενδεχόμενο για την συνέχεια της καριέρας του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός φάνηκε ότι μόνο δεδομένη δεν θεωρεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Αν γυρίσω, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα». Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην φετινή σεζόν με την φανέλα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μήτρογλου στο Novasports.gr:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό:

«Αν γυρίσω το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να αποδείξω και πάλι ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το σενάριο να αγωνιστεί στο εξωτερικό:

«Εννοείται θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό, πιστεύω θα ήταν καλό για την καριέρα μου. Προτίμηση μου είναι το γερμανικό πρωτάθλημα».

Για τον πανηγυρισμό του με τα… πιστόλια:

«Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να τα ξαναβγάλω».

Για τα καλύτερα γκολ στην έως τώρα καριέρα του:

«Αυτά που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό είναι το ψαλιδάκι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό με την Μπορντό στη Γαλλία για το Champions League».

Για τον Ολυμπιακό:

«Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με φανταστικό κόσμο και με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα. Και έχει και μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».

Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ:

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή και δεν το έχω στο μυαλό μου. Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή να βοηθάω τον Ατρόμητο».

Για το αν θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου:

«Παιδιά μην προτρέχετε, καθίστε πρώτα να περάσουμε στον τελικό. Προέχει το ματς με τον Αστέρα και να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να μη θέλει να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου»

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Είναι καλός προπονητής, όπως φαίνεται και από το έργο του».

Για το αν υπάρχει κάποιου είδους "βεντέτα" με τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Όχι και δεν υπήρχε ποτέ κάποιο θέμα και δεν έχει υπάρξει και ποτέ κάποιο περιστατικό μεταξύ μας»

Για το δέσιμο που έχει με τον Ατρόμητο:

«Κάθε ομάδα που αγωνίζομαι αποτελεί κομμάτι της καρδιάς μου. Στον Ατρόμητο, όμως, ήρθα από την αρχή της χρονιάς και δέθηκα πολύ με την ομάδα».

Για τους καλύτερους προπονητές, με τους οποίους έχει δουλέψει:

«Ο Νιόπλιας που ήταν ο πρώτος που με είδε και με έφερε στην Εθνική Νέων και ο Δώνης που με έχει βοηθήσει πολύ να γίνω καλύτερος παίκτης. Τους ευχαριστώ και τους δύο πάρα πολύ, χωρίς να ξεχνάω, όμως, κάποιον γιατί από όλους έχεις να πάρεις κάτι».

Το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα του:

«Το γκολ με τη Λάρισα στο "Γ. Καραϊσκάκης", με το οποίο εξασφαλίσαμε το πρωτάθλημα».

Για την πιο ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του:

«Κάθε πρωτάθλημα που έχω πάρει γιατί είναι ξεχωριστή στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και οι προκρίσεις στους 16 του Champions League»

Για τους συμπαίκτες που εκτιμά περισσότερο:

«Είναι αρκετοί οι συμπαίκτες που έχω εκτιμήσει, αλλά στο μυαλό μου τώρα μου έρχονται ο Γκαλέτι από τον Ολυμπιακό, ο Φανούρης από τον Πανιώνιο ενώ από τον Ατρόμητο όλοι οι μεσοεπιθετικοί με έχουν βοηθήσει, κι ο Μπρίτο κι ο Τάτος κι ο Επστάιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: