Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι ακαδημίες της A.C. MILAN στην Ολυμπία!!

Η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στον κόσμο, η A.C. MILAN, έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να ανακαλύψει τα νέα ταλέντα του ποδοσφαίρου! Το «MILAN Junior Camp – Olympia 2012» θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας (26-31/8)- λόγω Ολυμπιακών Αγώνων- και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του ιταλικού συλλόγου ταξιδεύουν στη χώρα μας προκειμένου να εκπαιδεύσουν μικρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.
Οι ακαδημίες της A.C. MILAN στην Ολυμπία!
Tα “junior camps” είναι ένας θεσμός που είναι ευρέως δημοφιλής και διαδεδομένος στη χώρα μας και όχι μόνο. Τα μικρά παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διδαχθούν το αγαπημένο τους άθλημα από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές και από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες.
Κάθε χρόνο, η A.C. MILAN δίνει την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 15 ετών να δοκιμαστούν και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του εξειδικευμένου προπονητικού team των ακαδημιών των «rossoneri». Συμμετέχουν προπονητές και τεχνικό προσωπικό της MILAN Junior Camp, καθώς και στο μέτρο του δυνατού παλαίμαχοι και ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι μυούν τους μικρούς αθλητές στη φιλοσοφία του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Τα παιδιά που ξεχωρίζουν από τις πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο στις οποίες διεξάγεται το camp, ταξιδεύουν στο Μιλάνο όπου δοκιμάζονται από τους υπευθύνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “Milan Junior Camp Day”. Όσα διακριθούν στελεχώνουν τα τμήματα της 7 φορές Πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό τους να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.
Άλλωστε, από τις ακαδημίες της Α.C. MILAN έχουν ξεπηδήσει μερικοί από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές, όπως οι καλύτεροι αμυντικοί της τελευταίας 30ετίας, Franco Baresi και Paolo Maldini!
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» το οποίο θα φιλοξενήσει τους αθλητές και τις οικογένειές τους στα τηλέφωνα (+30) 26210 42190, 2621041777, στο τηλέφωνο του γραφείου των Epihotels στην Αθήνα (+30) 2105246842, την υπεύθυνη Τύπου του camp, Νατάσα Παπαδημητροπούλου, στο τηλέφωνο 6932486013 και τον συντονιστή του προγράμματος, Gian Andrea P. Garancini, στο τηλέφωνο 6980525423.

Δεν υπάρχουν σχόλια: