Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Και τώρα… τα λεφτά, ΑΕΚ!!

Και τώρα… τα λεφτά, ΑΕΚ!
Έστω και στο 90’ της προθεσμίας της UEFA, η ΑΕΚ «σκόραρε» στους διακανονισμούς που απαιτούνται για να πάρει την άδεια.

Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, η «Ένωση» τα βρήκε με τον Χιμένεθ, συμφώνησε με Μπλάνκο-Νασούτι και έπεισε -τον μεν Νταντόμο να λάβει μόνο τα δεδουλευμένα, τον δε Μπέλεκ να… αφήσει ως μόνες εκκρεμότητες τους Βάργκας και Κάρλος.

Το ποσό που -χάρη στους μαγικούς χειρισμούς της διοίκησης Αδαμίδη- είχε φτάσει να διεκδικεί ο Μανόλο Χιμένεθ έφτανε (μαζί με το «πέναλτι») τις 700.000 ευρώ.

Αφού εκείνος, λοιπόν, απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ να λάβει δυο ισόποσες δόσεις (μια την Παρασκευή και μια το καλοκαίρι), αντιπρότεινε να πάρει 580.000 ευρώ την Παρασκευή, να παραιτηθεί από τα υπόλοιπα 120.000 ευρώ και να υπογράψει τα έγγραφα για την αδειοδότηση. Λύση που βρήκε σύμφωνη την ΑΕΚ, που θα γλιτώσει τουλάχιστον ένα μέρος του «πέναλτι».

Αντίθετα, στην περίπτωση του Κλαούντιο Νταντόμο θα γλιτώσει όλα τα… κερατιάτικα, αφού ο Ουρουγουανός δέχθηκε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δικού του «πέναλτι» (70.000 ευρώ) και να λάβει μόνο τα δεδουλευμένα του (120.000 ευρώ). Θα βάλει κανονικά, λοιπόν, την υπογραφή του στα έγγραφα της αδειοδότησης -κάτι που θα γίνει και με τους Μπλάνκο και Νασούτι, οι οποίοι επίσης συμφώνησαν στον τρόπο καταβολής των οφειλομένων τους.

Θετική εξέλιξη, δε, προέκυψε για την ΑΕΚ και από το μέτωπο των «διαφωνούντων» στο υπάρχον ρόστερ, καθώς ο Στιβ Μπέλεκ πείστηκε να υπογράψει τελικά τον διακανονισμό. Άφησε, έτσι, μοναδικές εκκρεμότητες τους Βάργκας και Κάρλος, οι οποίοι όμως -εφόσον πάνε όλα καλά και εκταμιευτεί την Παρασκευή το δάνειο- θα αποπληρωθούν και θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο για την αδειοδότηση.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: