Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Ζλάταν είχε όρεξη!

Αν και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είχε όρεξη… Πέτυχε τρία γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τη Σουηδία στη νίκη 5-0 επί της Φινλανδίας για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Σουηδούς, οι οποίοι έφτασαν στους 15 βαθμούς και μπορούν να αισθάνονται βέβαιοι ότι θα βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που στα μπαράζ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση, πίσω από τους Ολλανδούς.

Η Σουηδία άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Κάλστρομ. Στη συνέχεια πήρε μπροστά ο Ιμπραϊμοβιτς. Στο 31ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των Σουηδών. Στο 35΄ έκανε το 3-0.

Στο 53ο λεπτό ο Ιμπραϊμοβιτς διαμόρφωσε το 4-0 και ο Μπαϊραμί στο 84’ έκανε το τελικό 5-0. Βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Νίκη για Ουγγαρία Η Ουγγαρία επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο φτάνοντας στις τέσσερις νίκες στον όμιλο. Ο Λιπτάκ άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό. Στο 49ο ο Σζαμπις έκανε το 2-0. Στο 83ο λεπτό ο Κόμαν πέτυχε το τρίτο γκολ των Ούγγρων.

5ος Όμιλος

Σουηδία-Φινλανδία 5-0
Σαν Μαρίνο-Ουγγαρία 0-3

H Βαθμολογία:

Ολλανδία 18 (6)
Σουηδία 15 (6)
Ουγγαρία 10 (7)
Φινλανδία 6 (6)
Μολδαβία 6 (6)
Σαν Μαρίνο 0 (7)

Νίκησαν τα Νησιά Φερόε!

Την πρώτη τους νίκη στη φάση των προκριματικών του Euro 2012 πήραν οι Νήσοι Φερόε, επικρατώντας 2-0 της Εσθονίας, ενώ η Ουγγαρία του Κρίστιαν Νέμεθ νίκησε 3-0 το Σαν Μαρίνο.
Το σκορ άνοιξε στο 43΄ο Μπενγιαμίνσεν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ τα τέρματα των Νήσων Φερόε διπλασίασε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάνσεν.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Αρχικά ο Πούρι άφησε τους Εσθονούς με δέκα παίκτες στο 56’ και τον δρόμο του ακολούθησε στο 89’ Τζουντινούνσεν.
Στο Σαν Μαρίνο, η Ουγγαρία νίκησε 3-0 την τοπική ομάδα, έφτασε τους 12 βαθμούς στον 5ο όμιλο και έχει ελπίδες για τη 2η θέση. Οι Λιπτάκ στο 41΄, Ζάμπιτς στο 49΄και Κόμαν στο 83΄πέτυχαν τα τέρματα των Μαγυάρων.

"Ινκόγκνιτο" στη Θεσσαλονίκη ο Μπόλονι

Άγνωστη κρατούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ώρα άφιξης του Λάζλο Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (8/6).
"Ινκόγκνιτο" στη Θεσσαλονίκη ο Μπόλονι
Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Μπόλονι, δεν θέλουν να πούνε το οτιδήποτε πριν την συμφωνία τους και την υπογραφή συμβολαίων, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Ρουμάνος προπονητής γιατί δεν θέλει να εμφανίσει υψηλούς τόνους πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας και ο ΠΑΟΚ γιατί δεν επιθυμεί να ειπωθεί το οτιδήποτε πριν την παρουσίαση του Ρουμάνου όταν αυτός συμφωνήσει σε όλα.
Πηγή: paok24.com

Χωρίς εμπόδιο η Γερμανία

Τους 21 βαθμούς στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του Euro 2012 και μάλιστα με το απόλυτο 7Χ7 έφτασε η Γερμανία! Τα «πάντσερ» που δείχνουν συνεχώς ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, επικράτησαν του Αζερμπαϊτζάν με σκορ 3-1!
 Ο Εζίλ στο 30ο λεπτό ήταν αυτός που «έσυρε» τον… χορό των γκολ, για να έρθει ο Γκόμες στο 41’, να κάνει το 2-0 και να διευκολύνει το έργο της ομάδας του. Ο Χουσέινοφ μείωσε προσωρινά ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90, αλλά στο 90’+3’ ο Σαρλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και η Γερμανία μπορεί να κάνει… όνειρα για τα γήπεδα των  Ουκρανίας και Πολωνίας, το καλοκαίρι του 2012.
Η βαθμολογία του πρώτου προκριματικού ομίλου του Euro2012:
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
1.Γερμανία
21
7
2.Βέλγιο
11
7
3.Τουρκία
10
6
4.Αυστρία
7
6
5.Αζερμπαϊτζάν
3
6
6.Καζακστάν
3
6

Η ΝΕΤ "δείχνει" Εθνική

Έστω και την τελευταία στιγμή ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη (03:00 τα ξημερώματα) θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Η ΝΕΤ θα δείξει την φιλική αναμέτρηση όπως έγινε γνωστό πριν λίγο.
Η ΝΕΤ "δείχνει" Εθνική

Και οι Λευκορώσοι στο κόλπο

Η Λευκορωσία νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο και διατήρησε τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του ΕURO καθώς μείωσαν (με έναν αγώνα περισσότερο) στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Γαλλία στον 4ο όμιλο.
Και οι Λευκορώσοι στο κόλπο
Τα γκολ των Λευκορώσων σημείωσαν οι Κορνιλένκο με πέναλτι στο 48` και Πουτίλο στο 73`.

'Κουμπάρος" και με τη βούλα ο Νιόπλιας

Η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Νιόπλια.
'Κουμπάρος" και με τη βούλα ο Νιόπλιας
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη και ο κ. Νίκος Νιόπλιας είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών.

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι κατέληξε σήμερα (7 Ιουνίου) σε προφορική συμφωνία με τον κ. Νίκο Νιόπλια, που θα αναλάβει την καθοδήγηση της Εθνικής Ανδρών για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 αλλά και για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο μέσα στις επόμενες 1-2 βδομάδες για την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ΚΟΠ και την πρώτη γνωριμία με τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές"

Καστίγιο : «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά περιμένουμε»

Ο Άρης περιμένει την επισημοποίηση της ελευθερίας του Νέρι Καστίγιο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όπως φυσικά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Μια εξέλιξη που θα ανοίξει ουσιαστικά τον δρόμο για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους κίτρινους και τον παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο αδελφός και ατζέντης του 27χρονου ποδοσφαιριστη Άλεξ έχει βρεθεί επανηλλειμμένως στην Ουκρανία για να συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση της Σαχτάρ (ο Καστίγιο έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο) και - όπως σας έχει ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή το The Player - υπάρχει μια πρώτη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μόνο που απομένει και η τυπική επικύρωση των «καλών νέων», με την υπογραφή της λύσης της συνεργασίας.

Μέχρι τότε, τόσο οι άνθρωποι του Άρη, όσο και ο ίδιος ο Νέρι Καστίγιο ζουν τη δική τους αγωνία. Το The Player επικοινώνησε το απόγευμα της Τρίτης με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Αφού αρχικά του ζητήσαμε... συγνώμη που τον ενοχλούμε στις διακοπές του, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε από «πρώτο χέρι» πώς βιώνει τις τελευταίες μέρες και το σίριαλ του διαζυγίου με την ουκρανική ομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι έχω και εγώ αγωνία, αυτό είναι αλήθεια» μας είπε, για να υπογραμμίσει:
«Μιλάμε καθημερινά εδώ και αρκετές μέρες με την Ουκρανία, οι συζητήσεις συνεχίζονται. Θα μιλήσουμε και αύριο και θα περιμένουμε να τελειώσει το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό».

Στην ερώτησή μας σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεσή του, μας επιβεβαίωσε απλά ότι: «Είμαστε σίγουρα σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές ενέργειες». Ποιες είναι αυτές; Να αποτυπωθεί στο... χαρτί τα όσα προφορικά έχουν συμφωνήσει Σαχτάρ και παίκτης.

Ο Καστίγιο θα συνεχίσει τις οικογενειακές διακοπές του στις Κυκλάδες (βρίσκεται στη Μύκονο) για μερικές μέρες ακόμη, φορτίζοντας τις μπαταρίες του και θα περιμένει το αίσιο τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση της ελευθερίας του. Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, αναμφισβήτητα για τον ίδιο, αλλά και για τους κίτρινους που περιμένουν να επικυρωθεί η συνεργασία τους με έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο πιστεύει πολύ ο Σάκης Τσιώλης, θεωρώντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα που ετοιμάζεται να χτίσει στην νέα περίοδο.The Player

Δεν... ΠΑΟ, είπε ο Βρύζας!

Για οριστικό "ναυάγιο" μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ζήση Βρύζα κάνουν λόγο τελευταίες πληροφορίες, καθώς οι δύο πλευρές τελικά δεν τα βρήκαν.
Δεν... ΠΑΟ, είπε ο Βρύζας!
Ο βοηθός του Σάντος στην Εθνική επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γόντικα και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και απειλές από οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν να αναλάβει πόστο ο Βρύζας στους «πράσινους».
Ο 35χρονος παλαίμαχος άσος έκανε πίσω και δεν άντεξε στην πίεση που είχε δημιουργηθεί… βγάζοντας παράλληλα στην σέντρα τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» που θεωρούσαν σίγουρα την συμφωνία.
Πλέον, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να στραφεί στην περίπτωση του Ιταλού Τζιανλούκα Νάνι ή του Ολλανδού Σταν Φαλκς.gazzetta gr

Την Τετάρτη ξεκινάει και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (8 Ιουνίου) αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011, με την συμμετοχή 28 ομάδων, στην πρώτη φάση που θα διεξαχθεί στην παραλία Ραφήνας (δίπλα στο Λιμάνι).

Συνδιοργανωτές της Πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος η Πανμελλήνια Ένωση beach soccer και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, ενώ συνεργάζεται και ο αθλητικός οργανισμός Τριγλίας.

Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τουρνουά και στην συνέχεια να διεκδικήσουν στην τελική φάση στην Καλαμάτα, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κόντρα στους υπόλοιπους νικητές των διοργανώσεων που θα διεξάγονται στην χώρα μας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (Μύκονο, Χαλκιδική, Κόρινθος, Στυλίδα, Κέρκυρα και Καλαμάτα).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουν αρκετοί επαγγελματίες παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν στο παρελθόν κερδίσει τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός BeachSoccer και επιθυμούν να αναδειχθούν και πάλι πρωταθλητές.

Οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν  μετά την κλήρωση έχουν ως εξής :
 
  1 2 3
1 hameleon café  Τριγλία  Barca 
2 remal madrid  Freddo café  niaou 
3 γατακια  atlantis  Θύελα Rafinas 
4 κοράκια derby  eterno café bc gr
  4 5 6
1 the saints  Πετριές  pantoflino 
2 παραλίες  Champions  dionysos 
3 απρόβλεπτοι Murakari  Botafongo 
4 Golden -  champions Ρούσος  Avanti café 
  7 
1 Fair Play  
2 avra hotel 
3 havalencia  
4 Una manita 
 
 
Το νεο Beach Soccer Arena έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τους θεατές , σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά γήπεδα του Beach Soccer. Οι είσοδος στις κερκίδες όπως πάντα είναι ελεύθερη, ενώ αυτοί που το επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο στην άμμο.

Ομόρφα happenings  και παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν από τους χορηγούς που θα μοιράζουν πλούσια δώρα δώρα στους θεατές. Τέλος το παρόν θα δώσουν και ωραίες παρουσίες που συνοδεύουν πάντα το Beach Soccer, οι cheerleaders της διοργάνωσης  «Beach Ladies». 
Πηγή: theplayer.gr

«Συμφώνησε με τη Ρόμα ο Λουίς Ενρίκε»

Ο Λουίς Ενρίκε θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο νέος προπονητής της Ρόμα, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι».

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, απομένουν μόνο οι υπογραφές, με τον προπονητή να έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν τις επόμενες ώρες ή αύριο το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουίς Ενρίκε πηγαίνει στη Ρόμα με τις... ευλογίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην - πλέον - προπονητή της Μπαρτσελόνα Β.

«Μόνο για την ΑΕΚ επιστρέφω»

Ο Νάτσο Σκόκο σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αϊν, δήλωσε ότι «αν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα το κάνω μόνο για να παίξω και πάλι στην ΑΕΚ».
«Μόνο για την ΑΕΚ επιστρέφω»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports.gr:
«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα απ' την καρδιά μου τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη που μου έδειξε στο διάστημα παραμονής μου στην ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι εάν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα το κάνω μόνο για να παίξω και πάλι στην ΑΕΚ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα για τη συνεργασία μας".
"Θα ήθελα πολύ να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της βίας. Να είστε σίγουροι ότι η βία, δε λύνει ποτέ τα προβλήματα".
"Η μεταγραφή μου στην Αλ Αϊν αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν."
"Ήθελα απ' την πρώτη στιγμή να βοηθήσω την ΑΕΚ, ακόμα και με την αποχώρησή μου απ' την ομάδα. Γι' αυτό, όπως ξέρετε δεν έφυγα ελεύθερος, αλλά αντίθετα η ΑΕΚ είχε σημαντικά οικονομικά oφέλη από τη μεταγραφή μου.», ήταν τα λόγια του Σκόκο.
Πηγή: novasports.gr

Γιούχα και στον Σκανδαλίδη!

Στο κτίριο της Νομαρχίας Χίου έχει εγκλωβιστεί εδώ και αρκετή ώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, όπου και πραγματοποιούσε συναντήσεις κε τοπικούς φορείς.
Γιούχα και στον Σκανδαλίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Αρκετοί κάτοικοι έμαθαν για την επίσκεψη και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βουνακίου για να διαμαρτυρηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι πετούν κατά διαστήματα αυγά στα παράθυρα του κτηρίου της νομαρχίας, φωνάζοντας μάλιστα: "Υπουργέ αυγό"!
Πηγή: newstoday.gr

Στηρίζει Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης!!

Την ώρα που έχει «φουντώσει» η φημολογία περί αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή δήλωση του προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση του στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ…
Στηρίζει Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης
Αναλυτικά:
«Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε στην χώρα μας απαιτούν να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, θα αντισταθεί στην βιομηχανία μίσους που καλλιεργείται, εις βάρος τελικά του ίδιου του αθλητισμού.
Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με την μέχρι σήμερα παρουσία τους στον σύλλογό μας. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου τους που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα. Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο και προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει και το πρωτάθλημα.
Στην κοινή αυτή προσπάθεια, δεν χωρούν πλέον εκείνοι που συνεχίζουν να καλλιεργούν το οπαδικό μίσος απ' όπου και αν προέρχονται. Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώ από το σύνολο των φιλάθλων μας να κινηθούν σ' αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα».
Πηγή: sportdog.gr

Να πουλάει ξέρει, να αγοράζει;

Από την εποχή της προεδρίας του Ντέμη Νικολαΐδη και έπειτα η ΑΕΚ έχει δείξει με τις μεταγραφικές της κινήσεις το πότε ξέρει να πουλάει καθώς οι περιπτώσεις δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εφτά την τελευταία πενταετία!
Να πουλάει ξέρει, να αγοράζει;
Ο… κύκλος των πωλήσεων που απέφερε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην «ένωση» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2006. Η επιτυχία από την κατάκτηση του Euro 2004, μπορεί να μην άλλαξε σχεδόν τίποτα στο… άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως άλλαξε την μοίρα και την τύχη σε πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής αμυντικός μέσος το καλοκαίρι του 2006 και έχοντας βγάλει την ΑΕΚ στο Champions League (κατετάγη δεύτερη) δέχτηκε την πρόταση να συνεχίσει στην Μπενφίκα. Μεσάζων ο Φερνάντο Σάντος.
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, έφυγε μαζί με τον «Κατσουρ» και τον πήρε μαζί του στους «αετούς» της Λισσαβόνας. Η ΑΕΚ έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ η επιτυχία της είναι η ρήτρα που είχε βάλει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ενδεχόμενη επιστροφή του. Το 2009 ο Παναθηναϊκός ντύνει στα πράσινα τον Κατσουράνη και οι «κιτρινόμαυροι» καρπώνονται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Υπόθεση Ντάνιελ Τόζερ. Ο Ούγγρος είχε αποκτηθεί από την Φερεντσβάρος το 2006, ως μία λύση για το κέντρο που στο μέλλον θα μπορούσε να δώσει πολλά και να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας. Ενώ του είχε αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «Ούγγρος Λάμπαρντ», από τον Μπόμπι Ντέιβισον.
Μία διετία έκατσε στην Αθήνα, χωρίς να δείξει πολλά πράγματα είναι η αλήθεια. Οι 35 συμμετοχές του και τα τρία γκολ που σκόραρε δεν δικαίωσαν τους ιθύνοντες της ομάδας που τον απέκτησαν και το 1,5 εκατομμύριο της Γκενκ τον Ιούνιο του 2008.
Ο Κώστας Κατσουράνης «άνοιξε» τον κύκλο των κερδοφόρων μεταγραφών για την ΑΕΚ
Αποκτώντας τον Ριβάλντο στα 35 προς 36 δεν περιμένεις ν' αποκομίσεις κάποιο κέρδος εκτός από το αγωνιστικό μέρος και το να γίνει «δάσκαλος» για κάποιους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Και όμως μετά από ένα χρόνο στην ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχωρεί για το Ουζμπεκιστάν και την Μπουνιόντκορ και η «ένωση» βάζει στο ταμείο της ακόμα ένα 1 εκατομμύριο.
Η απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την ΑΕΚ βάσει αριθμών είναι η πιο σωστή επένδυση που έχει κάνει ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που από το 2005 φοράει την φανέλα των «κιτρινόμαυρων» χρόνο με το χρόνο ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μέχρι που το καλοκαίρι του 2008 έρχεται η στιγμή που η Ελλάδα δεν τον κρατάει.
Η πρόταση της Τζένοα του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ δελεάζουν την τότε διοίκηση. Ποσό μεγάλο, που κάλυπτε την ομάδα και το μέλλον του παίκτη που δεν μπορείς να του «κόψεις» τον δρόμο. Μετά από δύο χρόνια στους «ροσομπλού» ο «Πάπα» γίνεται «ροσονέρο» και η Μίλαν καταβάλει ακόμα 135.000 ευρώ βάσει μίας ρήτρας που υπήρχε.
Επόμενη πώληση εκείνη του Σωτήρη Κυργιάκου. Λίγο πριν αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλήμα, «σκάει» η είδηση πως η Λίβερπουλ, θέλει τον τότε κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ. Η τεράστια φιλοδοξία του «Sotis» για να συνεχίσει σε μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και τα 3 εκατομμύρια ευρώ που εκταμιεύει ο Ράφα Μπενίτεθ ντύνουν στα κόκκινα τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.
Προτελευταία πώληση που φέρνει «καλά» λεφτά στα ταμεία της ΑΕΚ είναι η υπόθεση του Εντίνιο. Το 2008 οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν δανεικό τον Εντίνιο από την Βιτόρια Σετούμπαλ. Οι καλές του εμφανίσεις πείθουν την τότε διοίκηση και αποκτάται με κανονικά μεταγραφή, έναντι 500.00 ευρώ. Ένα χρόνο μετά η ισπανική Μάλαγα καταβάλει το διπλάσιο ποσό με την ΑΕΚ να πουλάει τον Εντίνιο στους «Boquerones».
Οι μεγάλες μεταγραφικές εισπράξεις της ΑΕΚ:
Κατσουράνης: 2 εκατ.-Μπενφίκα (2006)
1 εκατ. ευρώ-Παναθηναϊκός (2009)
Τόζερ: 1,5 εκατ.-Γκενκ (2007)

Κέρδη και από τον Ριβάλντο...
Ριβάλντο: 1 εκατ.-Μπουνιόντκορ
Παπασταθόπουλος: 4 εκατ.-Τζένοα
135.000-Μίλαν
Κυργιάκος: 3 εκατ.-Λίβερπουλ
Εντίνιο: 1 εκατ.-Μάλαγα
*Τα ποσά υπολογίζονται σε ευρώ.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΑΕΚ σε μαρασμό, Μελισσανίδης σε άνθηση…!!

Με τζίρο 123,2 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 2,3 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2010 για την εταιρία του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Aegean Power. «Στοχεύουμε του χρόνου σε 200 εκατ. ευρώ τζίρο», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.
ΑΕΚ σε μαρασμό, Μελισσανίδης σε άνθηση…
Σύμφωνα με το capital.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν σταματάει να έχει μεγάλα κέρδη. Συγκεκριμένα, μετά την αγορά των καυσίμων, όπου μέσα σε πολύ μικρό διάστημα η Aegean κατάφερε να αποκτήσει μερίδιο αγοράς πάνω από το 10% και να δημιουργήσει έναν υπολογίσιμο ελληνικό πόλο, σειρά παίρνει η αγορά του ηλεκτρισμού.
Η θυγατρική του ομίλου Aegean, Aegean Power, πέρυσι πέτυχε να εκτινάξει τους τζίρους της αλλά και την κερδοφορία της, καθώς η επιθετική εμπορική πολιτική που υιοθέτησε απέδωσε καρπούς. Από μόλις 17,9 εκατ. ευρώ και ισχνά κέρδη 97 χιλιάδων ευρώ το 2009, η Aegean Power έκλεισε το 2010 με τζίρο 123,2 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 2,3 εκατ. ευρώ.
Τα εν λόγω μεγέθη έρχονται σε συνάρτηση με την αύξηση της πελατειακής βάσης, καθώς από 1000 πελάτες το 2009, πέρσι η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τους πελάτες της στους 30.000 και σήμερα (β τρίμηνο 2011) μετρά 90.000 πελάτες με το τζίρο να βρίσκεται στα 80 εκατ. ευρώ. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή που έχει συντελεστεί αφορά τη σύνθεση του πελατολογίου καθώς από τους 90.000 πελάτες, οι 35.000 είναι οικιακοί και οι υπόλοιποι εμπορικοί.
Όπως μάλιστα τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Power, Βασίλης Μηλιώνης: «Στοχεύουμε του χρόνου, τέλος Δεκεμβρίου σε 170 χιλιάδες πελάτες και 200 εκατ. ευρώ τζίρο. Σημασία δεν έχουν μόνο οι βασικοί δείκτες της εταιρείας, που κινούνται ανοδικά αλλά και μια σειρά από άλλα μεγέθη, όπως για παράδειγμα οι χαμηλές επισφάλειες που έχουμε επιτύχει, που δείχνουν ότι προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε παρά το δυσμενές περιβάλλον να διατηρούμε μια υγιή πελατειακή βάση».
Από κει και πέρα, η εταιρία σχεδιάζει να κινηθεί ακόμη πιο επιθετικά στο προσεχές διάστημα και ετοιμάζει από το φθινόπωρο νέα καμπάνια με έμφαση τόσο στους επαγγελματικούς πελάτες όσο και στα νοικοκυριά. Σήμερα, η Aegean αυξάνει το πελατολόγιό της με ταχύτατους ρυθμούς προσθέτοντας 15 με 17.000 νέους πελάτες το μήνα.
Ακόμα, καταστρώνει σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε μεγαλύτερο φάσμα υπηρεσιών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει πακέτα υπηρεσιών. Ήδη σε αδειοδοτικό επίπεδο η Aegean Power έχει εξασφαλίσει άδεια virtual operator και υπάρχει σκέψη να δημιουργηθεί το πρώτο πακέτο internet τηλέφωνο και ρεύμα, επονομαζόμενο ως «utility base triple play».
ΠΗΓΗ: aekvoice.gr

Μπαίνουν οι τζίφρες και γίνεται... Αραβας!!

Ο Νάτσο Σκόκο υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Αλ Αϊν, ενώ ο τεχνικός της Κοσμίν Ολαρόιου τόνισε πως ο «υδραυλικός» μπορεί να γίνει ο ηγέτης του συλλόγου!
Μπαίνουν οι τζίφρες και γίνεται... Αραβας
Ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο (με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο) και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του αραβικού συλλόγου!
Ο τεχνικός της ομάδας, Κοσμίν Ολαρόιου, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM, στάθηκε στα ηγετικά προσόντα που έχει ο Σκόκο, λέγοντας ότι μπορεί να πάρει στις πλάτες του την Αλ Αΐν: «Χθες βράδυ υπέγραψα κι εγώ το δικό μου συμβόλαιο κι εκεί ενημερώθηκα από τον πρόεδρο για τη μεταγραφή του Σκόκο. Τον γνωρίζω ως παίκτη, αφού έχω παρακολουθήσει dvd με παιχνίδια του. Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί της ομάδας».

«Ερυθρόλευκο» σαμποτάζ για Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)

Δυσκολεύει η περίπτωση Γεωγιάδη για την ΑΕΚ, καθώς όπας αναφέρει δημοσίευμα, έχει μπει σφήνα ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του…
«Ερυθρόλευκο» σαμποτάζ για Γεωργιάδη (ΦΩΤΟ)
Η ΑΕΚ ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος αποχαιρέτησε για Ντουμπάι και μία ιδανική λύση είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού! Πρόκειται για έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μεγάλη καριέρα.
Η ΑΕΚ λόγω των οικονομικών της δεδομένων σκοπεύει να καταθέσει πρόταση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη. Ωστόσο, δεν είναι μόνη της στη… διελκυστίνδα για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Υπάρχει και ο Ολυμπιακός στη μέση, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», επιχειρεί να τον πάρει κατά Πειραιά μεριά, μόνο και μόνο για να μην ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

«Τις τελευταίες ημέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε η πληροφορία που λέει πως στο Λιμάνι επιχειρείται προσπάθεια για να πάρει ο ΟΣΦΠ και τον Γεωργιάδη! Το φοβερότερο όλων μάλιστα είναι πως ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 24άχρονου μεσοεπιθετικού. Όμως, ο πρόεδρος της ομάδας προκειμένου να μην καταλήξει ο παίκτης στην ΑΕΚ, προτιμά να τον πάρει και να τον στείλει δανεικό σε άλλη ομάδα!», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα…
Πάντως η διοίκηση της Ένωσης δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού…

Και Πάπα Βάιγκο έχουμε, λέμε...!!

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Πάπα Βάιγκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "fiorentina.it"
Και Πάπα Βάιγκο έχουμε, λέμε...
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, με τους Βιόλα να μην επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.
Η Φιορεντίνα θέλει να τον πουλήσει, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2012. Δυνατά στην διεκδίκησή του έχει μπει τόσο η Σαουθάμπτον, όσο και η Μπάρι.

Κρούσμα στην ελληνική ξιφασκία!!

Όταν στον ελληνικό αθλητισμό φτάνει να υπάρχει θετικό δείγμα σε έλεγχο αντιντόπινγκ ακόμα και στην… ξιφασκία, τότε τα πράγματα μάλλον δεν είναι ευχάριστα για όλο το οικοδόμημα.
Κρούσμα στην ελληνική ξιφασκία!
Σήμερα, λοιπόν, γνωστοποιήθηκε ότι ένας ξιφομάχος, ο Απόστολος Διαφωνίδης βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες κι έτσι κινδυνεύει με αποκλεισμό ακόμα και δυο ετών. Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί κι έτσι απομένει η ποινή από την δικαστική επιτροπή της ομοσπονδίας.
Να αναφέρουμε ότι μερικά χρόνια πριν είχε υπάρξει, απ’ ό,τι κάναμε μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο, κι άλλη μια υπόθεση κρούσματος στο ίδιο άθλημα, με την Δαβία, που είχε τιμωρηθεί για θετικό δείγμα.
Πηγή: sportdog.gr

Ραντεβού σε Σύνταγμα και... Mega!!

Για 14η ημέρα δηλώνουν «παρών» και ζητούν πραγματική δημοκρατία. Οι Αγανακτισμένοι και σήμερα έχουν ραντεβού τόσο στο Σύνταγμα, όσο και στις υπόλοιπες μεγάλες πλατείες της Ευρώπης.
Ραντεβού σε Σύνταγμα και... Mega
Λίγο μετά τις 18:30 η Βασιλίσσης Σοφίας έκλεισε, αφού μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη μαζεύτηκαν περίπου 200 άτομα και λίγο αργότερα έκλεισε και η Λεωφόρος Αμαλίας.
Για σήμερα οι Αγανακτισμένοι έχουν δώσει ραντεβού και έξω από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA, στις 20:00, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο κάλυψης της διαμαρτυρίας τους.
Πηγή: newstoday.gr

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ΠΑΟ!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή προσκομίζοντας στοιχεία που δεν αναφέρονταν από διαιτητές, παρατηρητή και αστυνομία.
Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ΠΑΟ
Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ προσκομίζοντας στοιχεία για όσα δεν αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας.
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε φωτογραφίες, βίντεο και δημοσιεύματα που αποδεικνύουν τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα. Τα στοιχεία που εξεταστούν από τον αθλητικό δικαστή που θα αποφασίσει για την ποινή του Παναθηναϊκού μετά και την απολογία των «πρασίνων» το μεσημέρι της Τετάρτης.
Πηγή: gazzetta.gr

"Ζήση, γύρνα στον ΠΑΟΚ"!

Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης, συνάντησαν τον Ζήση Βρύζα στην προπόνηση της Εθνικής για να προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει το οριστικό "οκ" στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Ζαγοράκης για επιστροφή στην ΠΑΕ!
"Ζήση, γύρνα στον ΠΑΟΚ"!
"Ζήση, ξέρεις ότι σε αγαπάμε μη μας πληγώσεις", ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν.
Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος έδειχνε κολακευμένος από την αγάπη του κόσμου, αλλά παράλληλα προβληματισμένος και δεν έδειξε διάθεση να μιλήσει για το που τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του.
Πηγή: olapaok.gr

ΕSPN: «Έλληνας Μέσι ο Φετφατζίδης»

Μετά τα ΜΜΕ της χώρας μας και το ESPN αποκαλεί ι τον Γιάννη Φετφατζίδη ως «Ελληνα Μέσι». Παράλληλα τονίζει ότι η παρουσία νεαρών Ελλήνων παικτών έκανε καλό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  στον αγώνα με την Μάλτα. 

«Η γαλανόλευκη επωφελήθηκε από το νεανικό... κίνημα στο ματς με την Μάλτα με τον μέσο του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη, τον αποκαλούμενο Έλληνα Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον αμυντικό της Σάλκε, Κυριάκο Παπαδόπουλο, που τελείωσε με ωραίο τρόπο μία φάση», αναφέρει τo ESPN για τον «μικρό μάγο»The Player

Στη Λίτεξ Λόβετς ο Καπετάνος

Στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λίτεξ Λόβετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παντελής Καπετάνος που έμεινε ελεύθερος από τη ρουμανική Κλουζ.

Ο Έλληνας φορ που δεν στέριωσε στη ρουμανική Κλουζ με την οποία πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές και θα μετακινηθεί λίγο πιο νότια στη Βουλγαρία, προκειμένου να αγωνιστεί στη Λίτεξ Λόβετς που κυνηγά την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

”Φταίει ο Ηρακλής, η ΕΠΟ και η Πολιτεία”

Οι τρόποι επιβίωσης του επαγγελματικού αθλητισμού σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης αναζητήθηκαν κατά την διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσαν τα τμήματα Αθλητικής Δημοσιογραφίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Μακεδονίας με εισηγητές τον προπονητή Σάββα Κωφίδη, τον διεθνή βολεϊμπολίστα του Ηρακλή Κώστα Προύσαλη και τον Λέκτορα Χρηματοοικονομικής διοίκησης και ανάλυσης Στέργιο Αθιανό. Ο Σάββας Κωφίδης σχολιάζοντας είπε χαρακτηριστικά :

“Εάν το αρμόδιο υπουργείο εφάρμοζε το νόμο οι περισσότερες ΠΑΕ θα έπρεπε να διαλυθούν” τόνισε εισαγωγικά ο κ. Κωφίδης και συνέχισε: “Η δομή του επαγγελματικού αθλητισμού είναι αρρωστημένη και δεν στηρίζεται στην ανάπτυξη. Ακολουθεί ένα καπιταλιστικό μοντέλο το οποίο έχει ως συνώνυμο τη διαφθορά. Θεωρώ λογικό το κυνήγι του κέρδους στον επαγγελματικό αθλητισμό, αλλά θα πρέπει να γίνεται με θεμιτά μέσα.


Η Πολιτεία με την ατιμωρησία και τις χαριστικές ρυθμίσεις σε θέματα χρεών στην ουσία ενθαρρύνει τις επαγγελματικές εταιρείες να στηρίζονται σε πήλινα πόδια. Πρέπει να επενδύσουμε όλοι στον αθλητικό πολιτισμό και σε μία νέα ηθική. Κι αν συνεχίζει ο επαγγελματικός αθλητισμός να έχει παθογένειες να πάρουν οι φορείς τη γενναία απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στην ερασιτεχνική τους μορφή. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να γίνει επένδυση στις υποδομές όπως για παράδειγμα το πρότυπο που ακολουθεί η Ολλανδία”.


Τέλος ο κ. Κωφίδης απαντώντας σε ερώτηση σπουδαστή για το μέλλον του Ηρακλή και την πιθανή συνεργασία του με την αγαπημένη του ομάδα δήλωσε: “Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο και γι' αυτό ευθύνες έχει τόσο ο Ηρακλής όσο και η ΕΠΟ. Ο κίνδυνος η ομάδα να κινδυνεύσει και με μεγαλύτερα προβλήματα είναι ορατός. Εάν ο Ηρακλής μου κάνει πρόταση και πεισθώ για την προοπτική που θα έχει η ομάδα θα δώσω και την ανάλογη απάντηση”.

Φύγε κι εσύ... Γιάχιτς!

Μετά το βαρύ συμβόλαιο του Σκόκο, το οποίο ξεφορτώθηκαν στην ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης έχει βάλει... πλώρη για τον Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος αμείβεται με 700.000 ευρώ...
Ο Βόσνιος αμυντικός δεν ξεχωρίζει σε κάποια θέση και απλώς καλύπτει κενά στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικό χαφ, είτε ως δεξί μπακ.
Μάλιστα, βάσει συμβολαίου πρέπει να πάρει μέχρι το 2013 περίπου 700.000 ευρώ και στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προσπαθούν να βρουν λύση για να γλιτώσουν αυτό το «βαρύ» συμβόλαιο από ποδοσφαιριστή που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι!! 

Λίγα τα ματς και σήμερα!! Χθες περάσαν 2 στις 3 επιλογές μας αφού χάσαμε την Βελέζ για ένα γκολ!!

Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ  N/G(1,88) ή UNDER (1,58)

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ  2-3 GOAL (1,85)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  2 (1,73) ή G/G (1,85)

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ   N/G (1,97)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com

Ci vediamo di nuovo! Ciao Bella!!

Οι Αγγελόπουλοι, ο Ιωαννίδης και τα σενάρια διαδοχής!!

Απίστευτα πράγματα ακούγονται για το μπάσκετ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν στην πιάτσα, όχι απαραίτητα την μπασκετική.
Οι Αγγελόπουλοι, ο Ιωαννίδης και τα σενάρια διαδοχής
Κι όλα αυτά δίχως να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει με σιγουριά αν πρόκειται για μύθους ή πραγματικότητα.
Η μία πληροφορία, πάντως, έχει να κάνει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από πολλά. Υπάρχουν σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκέψεις περί αποχώρησης κι ακόμα κι αν τελικά δεν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι η πρώτη φορά που ακούγεται. Ποτέ ξανά από το 2004 που ανέλαβαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν υπήρξε καν φημολογία για κάτι τέτοιο.
Προφανώς και οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, σε συνδυασμό με τα πολλά λεφτά που έχουν δώσει, τους έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Ίσως, βέβαια, να πρόκειται για απλό σενάριο που στην πορεία θα διαψευστεί, αλλά μέχρι τότε καλό είναι να περιμένουμε.
Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν σε άλλη μια φημολογία των τελευταίων ημερών. Έχει να κάνει με τον Γιάννη Ιωαννίδη και το ενδεχόμενο να γυρίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το σενάριο ακούγεται σε διάφορους κύκλους και φαίνεται ακραίο να παρατήσει ο Ξανθός την πολιτική για τους πάγκους, αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος τη σήμερον ημέρα; Ίσως να είναι τεχνικός σύμβουλος ο Ιωαννίδης, όχι προπονητής, αλλά πάλι κανείς δεν ξέρει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τους Αγγελόπουλους αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχει κόντρα εδώ και καιρό μαζί του και με αφορμή παλιά χρέη της ΚΑΕ προς τον Ιωαννίδη. Όχι των Αγγελόπουλων, αλλά του Κόκκαλη προς τον Ξανθό, αλλά με τους Αγγελόπουλος να έχουν κληθεί να πληρώσουν.
Παράλληλα, εντείνεται η φημολογία περί πιθανής ενασχόλησης του Μαρινάκη με το μπάσκετ, ενώ υπάρχουν και σενάρια για να πάρει την ΚΑΕ ένα όνομα που θα προκαλέσει πάταγο. Δεν θα μπει στη διαδικασία να αγοράσει την εταιρία γιατί θα ξέρει πως δεν θα την πάρει, αλλά αν οι μετοχές μείνουν στο ράφι, θα γίνει κίνηση. Για πολλούς και "οικογενειακούς" λόγους...
Πηγή: sportdog.gr

Tρίβουν τα χέρια τους για τα τηλεοπτικά!!

Τη νέα σεζόν 2011-2012 το νέο πρωτάθλημα της Football League αναμένεται συναρπαστικό. Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καθώς εκκρεμούν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ παρ' όλα αυτά, γίνονται σκέψεις για τα τηλεοπτικά, της νέας σεζόν.
Tρίβουν τα χέρια τους για τα τηλεοπτικά
Στην προώθηση της κατηγορίας θα παίξει μεγάλο ρόλο το ότι στο πρωτάθλημα μπαίνουν μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΛ και ο Ηρακλής και μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στον κλάδο της διαφή?ισης.
Αυτό βέβαια έκανε τους ανθρώπους, τόσο στο Conn-X TV, όσο και στην ΕΤ3, που έχουν στην κατοχή τους τηλεοπτικά δικαιώματα, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Στο τρίτο κρατικό κανάλι ακόμα θυμούνται τη σεζόν 2004-2005 που τότε στη Β' Εθνική τα παιχνίδια των «βυσσινί» σημείωναν μεγάλες τηλεθεάσεις.
Ο ΟΤΕ με τη σειρά του, θα βρίσκεται το Σεπτέμβριο και στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση και προφανώς η κατοχή των δικαιωμάτων ΑΕΛ και Ηρακλή θα είναι ένα ισχυρό κίνητρο.
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

"O Oλυμπιακός την καλύτερη πρόταση"!!

Ο Αριέλ Σέτεντε, συνεργάτης του μάνατζερ του Φράνκο Κοστάντζο, Χόρχε Σιντερσπίλερ, σε δηλώσεις του σε κυπριακό μέσο διευκρίνισε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει στον Αργεντινό πορτιέρο την καλύτερη πρόταση!
"O Oλυμπιακός την καλύτερη πρόταση"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριέλ Σέτεντε στο sportnetcy.com:
«Ο Χόρχε εκπροσωπεί τον Κοστάντζο εδώ και τρεις μήνες. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μέσα δύο εβδομάδες θα αποφασίσει.
Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει μόνο. Το πιο πιθανό είναι ο Φράνκο να παίξει στον Ολυμπιακό. Έχει δεχθεί συνολικά δέκα προτάσεις. Οι δύο είναι από Τουρκία, τρεις από Ελλάδα και κάποιες από Ισπανία και Ιταλία. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες.
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος, θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν και αυτό είναι σημαντικό για τον Φράνκο, μετά την αποχώρηση του από την Βασιλεία. Του δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει να είναι πρωταθλητής. Τον ενδιαφέρει να γνωρίσει άλλες χώρες και άλλες κουλτούρες. Είναι σημαντικό για αυτόν.
Για αυτόν θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και με κάποιους άλλους εκπροσώπους. Η τελική απόφαση εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη αλλά η καλύτερη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό».

«Αποσύρετε την προσφυγή, αλλιώς…»

Κύριο θέμα της συνάντησης κορυφής των θεσμικών φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ την Τρίτη (7/6) ήταν να πιέσουν και παράλληλα να προειδοποιήσουν τον ΟΦΗ να αποσύρει άμεσα την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα!
«Αποσύρετε την προσφυγή, αλλιώς…»
Μάλιστα, «σύμμαχο» τους έχουν τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, τις οποίες θα επικαλεστούν «αν αυτό απαιτηθεί»!
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης (μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό) και ο ομόλογος του της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, μετέφεραν στον Σοφοκλή Πιλάβιο στη συνάντηση που είχαν μαζί του, ότι «στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομοσπονδίας για την επιβολή της νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου του αθλήματος, όπως αυτό είναι κατοχυρωμένο στο νόμο».
Η αναφορά στο αυτοδιοίκητο έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον ΟΦΗ και την –παρά τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ- προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Η «επιβολή της νομιμότητας» αφορά την υπόθεση των πλαστών δελτίων, η οποία έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα.
Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ περί απειλών κατά της ζωής του, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη «καταδίκασαν και καταδικάζουν απερίφραστα τις απειλές, λεκτικές επιθέσεις, απόπειρες εκφοβισμού και στοχοποιήσεις εναντίον του προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και στελεχών της ΕΠΟ και δηλώσαν αλληλέγγυοι με την ομοσπονδία για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της».
Παράλληλα, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον ΟΦΗ, δηλώνοντας ότι «θα υπερασπιστούν ενώπιον όλων των αρχών την αυτονομία της ΕΠΟ, όπως αυτή εκφράζεται μέσω του καταστατικού και των κανονισμών της και θα συνεργαστούν άψογα με τις υπερεθνικές ποδοσφαιρικές αρχές αν αυτό απαιτηθεί».
Τέλος, οι ποδοσφαιρικές αρχές, «καλούν την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τις ομάδες και καθένα που συμμετέχει στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, να απέχει άμεσα από κάθε ενέργεια (σ.σ. όπως οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια) που θέτει εν αμφιβόλω το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του αθλήματος, όπως αυτό είναι διεθνώς κατοχυρωμένο».
Πηγή: sport-fm.gr

Αντίο «Εξέδρα»!!

Η Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα που η εφημερίδα «Εξέδρα» κυκλοφόρησε στα περίπτερα με την παλιά της… σύνθεση. Από Τετάρτη αρχίζουν οι αλλαγές. Το έγραψε και ο Βασίλης Σαμπράκος στο blog του.
Αντίο «Εξέδρα»!
Σας είχαμε πληροφορήσει για τις ανακατατάξεις που πρόκειται να συμβούν στην Εξέδρα μετά την πώλησή της… Οι περισσότεροι εργαζόμενοί της θα αποχωρήσουν και θα αντικατασταθούν απ’ ότι φαίνεται από… φθηνότερα εργατικά χέρια.
Πάντως, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο διευθυντής της εφημερίδας από την πρώτη ημέρες της λειτουργίας της, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το… παιδί του.
Στην πρώτη ανάρτηση στο blog που διατηρεί γράφει «Αντίο Εξέδρα» και παρουσιάζει το τελευταίο του άρθρο στο σημερινό φύλλο. Υπόσχεται όμως ότι θα γράψει στο μέλλον για το τι συνέβη…
«Η σημερινή είναι μια παράξενη και πολύ δύσκολη ημέρα. Από τις πιο δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Ναι, αποχωρώ από τη διεύθυνση της «Εξέδρας». Σκοπεύω να γράψω κάτι πάνω σε όλο αυτό που της συνέβη της «Εξέδρας». Δεν είναι όμως ακόμη η ώρα γι’ αυτό. Αύριο άλλωστε κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο που διηύθυνα. Σας ευχαριστώ από το ενδιαφέρον! Πολύ!», έγραψε ο Σαμπράκος στο δεύτερο ποστ…
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Σενάρια για Ελ Καντουρί και Παναθηναϊκό!!

Σύμφωνα με μαροκινό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την απόκτηση του διεθνή μπακ της Ντιναμό Κιέβου, Μπαντρ Ελ Καντουρί και μάλιστα άνθρωπος του «τριφυλλιού» τον παρακολούθησε πρόσφατα!
Σενάρια για Ελ Καντουρί και Παναθηναϊκό
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Μαροκινό άσο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι της χώρας του με αντίπαλο την Αλγερία.
Μάλιστα, αναφέρεται πως οι «πράσινοι» είχαν άνθρωπο στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ελ Καντουρί. Ο 31χρονος αμυντικός ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου εδώ και εννιά χρόνια και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Πηγή: gazzetta.gr

Φιλικά με μαφιόζους…!!

Στην Ελλάδα για δύο φιλικά παιχνίδια θα βρεθεί η Νάπολι το καλοκαίρι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ποιοι είναι όμως οι επίδοξοι αντίπαλοί τους;
Φιλικά με μαφιόζους…
Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι… «μαφιόζοι» θα έρθουν τον Ιούλιο στη χώρα μας όπου θα παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ και έναν εκ των Παναθηναϊκού και Άρη…
Το πρώτο φιλικό πάντως θα είναι στην Τούμπα. Για το άλλο παίζεται ακόμη…
Πηγή: sportdog.gr

"Μασσαλός" ο Αμαλφιτανό!!

Το όνομα του Μόργκαν Αμαλφιτανό "έπαιξε" για λίγο στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σαν μεταγραφικός στόχος για το χώρου του κέντρου, αλλά τελικά ο 26χρονος Γάλλος μέσος κατέληξε στη Μαρσέιγ.
"Μασσαλός" ο Αμαλφιτανό
"Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που υπέγραψα σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και μεγάλη τιμή. Θα δώσω τα πάντα για την Μαρσέιγ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμαλφιτανό.

Καλύτερα με Γιαννάκη βάσει αποτελεσμάτων!!

Αν βάλουμε κάτω τους ψυχρούς αριθμούς, τότε φτάνουμε σε ένα συμπέρασμα που ναι μεν θα ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπορούμε να μην το επισημάνουμε αφού μιλάμε βάσει αποτελεσμάτων και μόνο.
Καλύτερα με Γιαννάκη βάσει αποτελεσμάτων
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θεωρήθηκε πέρυσι το εξιλαστήριο θύμα για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, χάσανε με 3-1 το πρωτάθλημα, όπως φέτος.
Πήρανε το κύπελλο, όπως φέτος. Ενώ φτάσανε και στον τελικό τηςEυρωλίγκα, ενώ αυτή τη σεζόν δεν πήγανε καν φάιναλ φορ με τον Ίβκοβιτς στον πάγκο. Και το περσινό πρωτάθλημα το χάσανε με μειονέκτημα έδρας, έτσι;
Πηγή: sportdog.gr

Aποχωρεί ο Γιόν Νταλ Τόμασον!!

Κάποτε ο Τόμασον... ερχόταν κάθε καλοκαίρι και σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα, τώρα όμως ήρθε η ώρα για τον 35χρονο Δανό επιθετικό να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Aποχωρεί ο Γιόν Νταλ Τόμασον
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης του καριέρας κατέκτησε μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ του 2003 με την Μίλαν και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Φέγενορντ, ένα χρόνο νωρίτερα.
Ο Τόμασον ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την άσημη Κόνγκε και στη συνέχεια έπαιξε στην Χέρενφεν (1994-97), στην Νιούκαστλ (1997-98), την Φέγενορντ (1998-02 και 2008-11), την Μίλαν (2002-05), την Στουτγκάρδη (2005-07) και την Βιγιαρεάλ (2007-08).
Επίσης πραγματοποίησε 112 διεθνείς συμμετοχές (52 γκολ) με την εθνική Δανίας αγωνιζόμενος σε αυτήν από το 1997 μέχρι το 2010. Μεταξύ άλλων, έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, του 2002 και του 2010, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2000 και του 2004.
Πηγή: contra.gr

Τα έλεγαν τρεις ώρες «για το καλό του ποδοσφαίρου»…!!

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντησή που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (07/06) στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Σοφοκλή Πιλάβιο οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου...
Τα έλεγαν τρεις ώρες «για το καλό του ποδοσφαίρου»…
Το παρών-πλην του προέδρου της ΕΠΟ- έδωσαν ο ομόλογός του της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης ,ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ,κι ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας Πατρίκ Κομνηνός ενώ την Ένωση Β΄-Γ΄ εθνικής εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Σπύρος Καλογιάννης.
Άπαντες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις με μοναδική εξαίρεση τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Στέλιο Γιαννακόπουλο “Συμφωνήσαμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν, ώστε να νιώθουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να τονίσω ότι το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και διάθεση για να βρεθούν λύσεις.
Για τους ποδοσφαιριστές υπάρχουν πολλά προβλήματα και πρέπει να βρουν τρόπο να ηρεμήσουν, για να ξέρουν τι γίνεται. Τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πολλά και πρέπει να λυθούν. Υπήρχαν συμφωνίες και διαφωνίες, όμως σημασία έχει ότι μπορούμε να τα συζητήσουμε” τόνισε.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κάθε φορέας κατέθεσε τις προτάσεις του, με κοινή συνισταμένη τον "εξαγνισμό" του ποδοσφαίρου...
Πηγή: sportdog.gr

Στην Αμερική αγαπάνε την Εθνική!

Αντικείμενα λατρείας έγιναν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας από του ομογενείς που βρέθηκαν στην προπόνηση και αποθέωσαν τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του.
Στην Αμερική αγαπάνε την Εθνική!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τα ξημερώματα της Τετάρτης φιλικό αγώνα με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη και σήμερα οι παίκτες πριν αλλά και μετά την προπόνηση γνώρισαν την αποθέωση.
Στο προπονητικό κέντρο έδωσαν το παρών πολλοί ομογενείς με τον Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του να μην σταματούν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Γιώργος Καραγκούνης ενδέχεται να προφυλαχθεί, ενώ ο ελληνοαμερικάνος Τζορτζ Τζον τραυματίστηκε και δεν δοκιμάστηκε ούτε στην προπόνηση από τον Πορτογάλο προπονητή.
Πηγή: gazzetta.gr

Ντε Ζέου ο "στόχος" από Ολλανδία!!

Είχαμε αναφέρει πριν από λίγες μέρες με αφορμή τα δεκάδες ονόματα που είχαν αναφερθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως στόχοι από την Ολλανδία ότι στον Πειραιά έλεγαν πως ο παίκτης για τον οποίο όντως είχαν ενδιαφερθεί, δεν είχε γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.
Ντε Ζέου ο "στόχος" από Ολλανδία
Τελικώς... γράφτηκε. Ο παίκτης τον οποίο ήθελαν οι ερυθρόλευκοι είναι ο Ντε Ζέου του Άγιαξ.
Ο Ολλανδός διεθνής μέσος του Αίαντα ήταν ο παίκτης με τον οποίο ήθελε να κάνει την υπέρβαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει ουκρανικά και ρωσικά κλαμπ που πληρώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη του Ολυμπιακού...
Πηγή: sportdog.gr

Νικητής ο ΠΑΟΚ των ραδιοφώνων…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τον κόσμο
Νικητής ο ΠΑΟΚ των ραδιοφώνων…
Η τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ μας δίνει αφορμή να θίξουμε ένα από τα πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο…
Όπως όλοι οι σύλλογοι αλλά και οι αθλητικές εταιρείες, έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει ως ΑΣ – ΠΑΕ – ΚΑΕ προβλήματα, ανοικτά θέματα, ζητήματα προς συζήτηση, θέματα που προκαλούν υποψίες… Πολλά και διάφορα. Το αντιλαμβανόμαστε κάθε ημέρα. Έτσι δεν είναι;
Αρκεί να ακούσεις μία ραδιοφωνική εκπομπή με ανοικτές γραμμές, για να καταλάβεις ότι ο απλός φίλαθλος – ο κόσμος δηλαδή, όχι μόνο έχει άποψη για όλα, αλλά έχει και πολλές ερωτήσεις για το κάθε ζήτημα. Από το τι χρώμα έχει η πετσέτα που δίνει ο Γιασέρ στον Γκαρσία, μέχρι και το που και πόσο πρέπει να πουληθεί ο Βιεϊρίνια… Κατατίθενται χιλιάδες σοβαρές απόψεις, από το πόσες τριανταφυλλιές φυτεύτηκαν στην Μεσήμβρια, μέχρι και το αν έχει σχέση η ΠΑΕ με τον Άγγελο Τραυλό ή όχι…
Οι πιο πολλοί δυσανασχετούν από αυτή την διαδικασία. Μιλάμε για προέδρους, παράγοντες κάθε είδους, επίσημους, επώνυμους – ανώνυμους και πολλούς φιλάθλους. Δεν τους αρέσει το ξεκατίνιασμα στα ραδιόφωνα και στα site, σιχαίνονται τους κάθε είδους ξερόλες, που πετάνε μία μαλακία στον αέρα για να δείξουν ότι αυτοί κάτι ξέρουν…
Οι πολλοί –λένε- ότι επιθυμούν επίσημες κουβέντες, συγκεκριμένες ερωτήσεις, και ξεκάθαρες απαντήσεις.
Που μπορεί να γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά στην Γενική Συνέλευση. Στο πλέον δημοκρατικό όργανο… Και να που έρχεται αυτή η στιγμή την οποία όλοι περιμένουν και αναπολούν όταν τρελαίνονται από το ξεκατίνιασμα στο ραδιόφωνο, αλλά και στα site.
Ξέρετε πιο είναι το αποτέλεσμα: 12 ή 15 μέτοχοι στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και 86 μέλη στην τελευταία συνέλευση του ΑΣ. Αυτοί οι 100 ΠΑΟΚτσήδες απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για τις σοβαρές διαδικασίες.
Εσείς μετά από όλα αυτά, βγείτε και ξαναπείτε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να συμμετέχει σε θεσμικές διαδικασίες και δεν του αρέσει το κουτσομπολιό… Εκτίθεστε…
Αφήστε που με αυτή την στάση, αφήνετε να αποφασίζουν για τις τύχες του συλλόγου 30-35 άτομα… Τόσοι δεν μένουν στο τέλος της κάθε Γενικής Συνέλευσης, όταν μπαίνουν σε ψηφοφορία μερικά κρίσιμα θέματα; Να γίνει καμία μεγάλη στραβή κάποια φορά… να τρέχετε όλοι μαζί και να μην φθάνετε…
Από εκεί και πέρα, μετά την πλήρη απαξίωση της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ από τα οκτώ μέλη της ΠΑΕ, δεν πιστεύω ότι θα βγει κάποιος παράγοντας να παραπονεθεί γι’ αυτά που λέγονται ή αφήνεται να εννοηθούν στα ραδιόφωνα…
Μπορεί η τακτική ΓΣ του ερασιτέχνη να μην είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να ανοίξει τέτοιου είδους διάλογος για διάφορα θέματα της ΠΑΕ, μπορεί ο σύμβουλος της ΠΑΕ να μην έχει την τυπική υποχρέωση να βρίσκεται εκεί, σίγουρα όμως και αυτή η διαδικασία δίνει την ευκαιρία να βουλώσουν… «πολλά ενοχλητικά στόματα που διαδίδουν ανοησίες στα ραδιόφωνα». Έτσι δεν λένε;
Και στο κάτω – κάτω, εσείς οι σύμβουλοι της ΠΑΕ, ποτέ μα ποτέ δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για τα άλλα τμήματα του συλλόγου που σας προτείνει για να διοικήσετε την ποδοσφαιρική ομάδα; (Για να μην τους αδικώ όλους, κάποιες άλλες φορές οι κ.κ. Φαρλαλής, Μηλιωρίδης και φυσικά ο Μανδρίνος ήταν στις συνελεύσεις, κάτι που δεν έγινε τώρα).
Και τέλος πάντων τι προτιμάτε: Να ξεφτιλίζεται ο ΠΑΟΚ στα ραδιόφωνα και στα site από ανώνυμους, ή να γίνεται διάλογος στην Γενική Συνέλευση του ΑΣ πρόσωπο με πρόσωπο; (Μην βγει κανείς να πει ότι δεν ήξερε η ΠΑΕ ότι 52 μέλη του ΑΣ θέτουν τα δύο συγκεκριμένα θέματα)
Όσον αφορά τώρα όλους εκείνους που (όπως οι 52) έχουν ερωτήσεις ή έχουν υποψίες για το τι συμβαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ…. Αλήθεια τι προτιμούν; Να βγαίνουν και να αφήνουν αιχμές με υπονοούμενα στα ραδιόφωνα; Να πηγαίνουν στην ΓΣ του ΑΣ και να βρίζουν τον Κατσαρή γιατί λείπει η ΠΑΕ; Ή μήπως να επιμείνουν στην ουσία και να ζητήσουν ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να του θέσουν τα ερωτήματα; Πιο είναι πιο ουσιαστικό; Τι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;
Νομίζω ότι ο Ζαγοράκης (εγώ τουλάχιστον τον έχω ακούσει) έχει προκαλέσει πολλές φορές τέτοιου είδους συναντήσεις, λέγοντας ότι το γραφεί του είναι ανοικτό…
* Βλέπω μπροστά και κάνω πρόβλεψη. Ξέρετε που θα καταλήξει όόόόλο αυτό το σκηνικό. Εδώ είμαστε και θα το δείτε: «Φταίτε εσείς οι δημοσιογράφοι που δεν ρωτήσατε ή δεν επιμείνατε σε πράγματα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ζαγοράκη». (Όταν αποφασίσει να την κάνει…)
Θα το δείτε… Πάλι εμείς θα φταίμε… Που δεν ρωτήσαμε και για τα 185 θέματα που προέκυψαν από την τελευταία φορά που μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ή που δεν επιμείναμε σε μερικά από αυτά τα 185 ζητήματα…
Όλα αυτά που ΔΕΝ του έθεσαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ στην Γενική Συνέλευση των 11 ανθρώπων, όόόόλα αυτά που δεν ελέησε κανείς να απαντήσει στην Γενική Συνέλευση του ΑΣ, όόόλα αυτά που δεν βρέθηκε καμία ομάδα ανθρώπων να τα θέσει στον ίδιο τον Ζαγοράκη προσωπικά στα γραφεία της ΠΑΕ, όόόόλα όσα φημολογούνται ή αφήνεται να εννοηθούν στον αέρα της κάθε ραδιοφωνικής εκπομπής, ή στο διαδίκτυο, θα πρέπει να τα ρωτήσουμε εμείς. Εντάξει… (Κόλκα ετοιμάσου να κάνεις κατάλογο).
Έξι ώρες θα έχει διάρκεια αυτή η συνέντευξη Τύπου… Και όποιος έχει δικαίωμα να ρωτήσει, να είναι εκεί… Μην αρχίσει να λέει μετά ότι οι παρευρισκόμενοι ξέχασαν αυτό, δεν επέμειναν στο άλλο, ή απέφυγαν να θέσουν το τρίτο…
Αντρίκεια πράγματα…
Πηγή: paok24.gr