Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Tης νύχτας τα καμώματα...

O Βλάσης Τσάκας... ξαναχτύπησε και είπε οτι το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα θα είναι στα χέρια του δικηγόρου ή αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ τόνισε πως η ιστορία αυτή είναι περίπου 172 μέρες!
Της νύχτας τα καμώματα...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:
Για την αποστολή του πληρεξουσίου: "Μίλησα στις 22:00 με τον Πρίγκιπα. Είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του και μου είπε ότι θα έρθει στη διάρκεια της νύχτας το πληρεξούσιο".

Για το αν υπήρξε προηγούμενη συννενόηση του Πρίγκιπα με τον Τζίγγερ: "Δεν ζητήθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επικοινωνήσει μαζί του ο Πρίγκιπας. Ζητήθηκε μία συγκεκριμένη διαδικασία. Προέκυψε ένα πρόβλημα με δύο διαφορετικές νομικές σχολές. Εάν μου ζητηθεί να κάνω στην άκρη, εγώ θα κάνω να μιλήσουν οι δυο τους".

Για την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα: "Ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όταν είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο Πρίγκιπας στην Ελλάδα δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτε ήρθε σε συννενόηση μαζί του".

Για τη μη έκδοση δελτίου Τύπου από την Πρεσβεία: "Υπήρχε μία προσπάθεια να γίνει μία τοποθέτηση του Πρίγκιπα μέσω της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Αλλά τελικά δεν τελεσφόρησε".

Για το πότε θα δοθεί το πληρεξούσιο: "Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο. Συμφώνησαν εδώ ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι δικηγόροι του Πρίγκιπα. Το πρόχειρο είναι έτοιμο και απλά το περιμένουμε υπογεγραμμένο. Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο και θα σας το δώσουμε το πρωί, γιατί σήμερα έπεσαν πολλές επιστολές".

Για το πότε περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών: "Εάν την Τρίτη αρχίσουν οι επαφές, τότε θα προχωρήσουμε γρήγορα. Μιλάμε για μία διαδικασία που δεν θα διαρκέσει πάνω από μία εβδομάδα".

Για την επικείμενη δήλωση του Πρίγκιπα: "Την Τρίτη θα πάω στη Τζέντα και θα προσπαθήσω να τον πείσω να κάνει μία τοποθέτηση. Επειδή αμφισβητειται το πρόσωπο του. Ο Πρίγκιπας ερχόμενος στην Ελλάδα, θα καλύψει με εγγυητικές όλο το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρώ που έχει παρουσιάσει".

Για την ύπαρξη του Πρίγκιπα: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πλήρη έγγραφο της προσφορά μας, όπως και το διαβατήριο του Πρίγκιπα".

Για τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της συμφωνίας: "Εγώ δεν υπόσχομαι ότι το ντιλ θα τελειώσει 100%. Εγώ υπόσχομαι και δηλώνω ότι η πλευρά μας είναι 100% και ισχύει η πρόταση της. Αυτή η προσφορά μπορεί να χαλάσει από οτιδήποτε. Τώρα ο Πρίγκιπας έχει καλή διάθεση και τα βλέπει θετικά. Η διάθεση όλων των πλευρών να γίνει η συμφωνία είναι δεδομένη".

Για τις κατηγορίες του Βγενόπουλου: "Εγώ απάντησα στον Βγενόπουλο, για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον μου και εναντίον του Πρίγκιπα. Δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει. Δυστυχώς για αυτόν, τα παραμύθια έχουν happy end".

Περιζήτητος ο "Λόλο"!

Οι εμφανίσεις του Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν περνούν απαρατήρητες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον σύλλογοι από το Βέλγιο.
Περιζήτητος ο "Λόλο"!
Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης συναντήθηκε την Δευτέρα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βασίλη Τσάβαλο και συζήτησαν σε καλό κλίμα όλα τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ. Η πρόταση για να αναλάβει ο πρώτος πόστο στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ έγινε αλλά απάντηση συγκεκριμένη δεν δόθηκε.
Τέλος, από τον Πανιώνιο εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την κατάληξη που θα έχει το θέμα του Μπόσκο Μπάλαμπαν. Τη Δευτέρα η επιτροπή οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση που είχε να κάνει με το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που έχει επιβάλει η ΠΑΕ στον Κροάτη στράικερ. Η απόφαση αναμένεται σε 10-15 μέρες.
Πηγή: contra.gr

"Δεν ξέρατε που να πάτε και ποιον να μαρκάρετε"!

Όλο... καλά λόγια ήταν για τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα, με τον Ισπανό να τα... χώνει στους παίκτες της ΑΕΚ για τα λάθη που έκαναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
"Δεν ξέρατε που να πάτε και ποιον να μαρκάρετε"!
"Κάναμε εύκολα λάθη στην άμυνα. Το πρόβλημα άρχισε από τη μεσαία γραμμή. Δεν υπήρχαν μαρκαρίσματα, οι μέσοι μπερδευόντουσαν μεταξύ τους και δεν ήξεραν ποιος μαρκάρει ποιον. Αμυντικά δε λειτουργήσαμε καθόλου. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να προσέξουμε τους πλάγιους μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δε συνέβη.
Δεν ξέρατε που να πάτε και ποιον να μαρκάρετε, με αποτέλεσμα να είναι τις περισσότερες φορές μόνοι τους. Ο Αραμπατζής έσωσε ό, τι μπορούσε και αν έγινε και κάποιο λάθος, είναι ανθρώπινο με όλα όσα έγιναν στην άμυνα", τόνισε ο Χιμένεθ...

"Για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"...

Ο Αραούχο Έτο μίλησε πριν από λίγο στη NOVA τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και για την πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
"Για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"...
Αρχικά ο Έτο μετέφερε τις δικές του σκέψεις για τον χθεσινό αγώνα:
«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για όλα τα σχόλια που αφορούν εμένα και την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι χθες απέναντι στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αυτές οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν και για εμένα και για την ομάδα μας».
Σε ερώτηση για την συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι, ο Βραζιλιάνος σχολίασε:
«Μετά την συνεργασία με τον Βαχίντ Χαλίλχοτιζτς που με βοήθησε ιδιαίτερα, τώρα έχω την τύχη να συνεργάζομαι με έναν επίσης μεγάλο προπονητή όπως ο Λάζλο Μπόλονι. Με εμπιστεύεται, δουλεύουμε σωστά και όλα πηγαίνουν όπως πρέπει»
Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και την μέχρι τώρα πορεία του σε όλες τις διοργανώσεις ο Έτο ανέφερε:
«Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε μία δυνατή ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δυνατούς αντιπάλους, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».
Όσον αφορά την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Έτο ανέφερε:
«Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο και πραγματικά επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα και να παίξω αρκετά χρόνια όπως έκανε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ».
Για την Βραζιλιάνικη παρέα των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Έτο τόνισε:
«Η παρέα μας στον ΠΑΟΚ αποτελείται και από Έλληνες παίκτες. Αισθάνομαι σαν την οικογένεια μου εδώ, μια και όλοι οι Βραζιλιάνοι έχουν και αυτοί τις οικογένειές τους στην Θεσσαλονίκη».
Σε ερώτηση για το αν η απόδοση των μπακ του ΠΑΟΚ αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, ο Βραζιλιάνος ανέφερε:
Ναι είναι βαρόμετρο. Η συνεργασία του Λίνο με τον Βιεϊρίνια και η δική μου με τον Σαλπιγγίδη είναι σημαντικές για το παιχνίδι μας.

Εκτός ο Γέστε, πρόβλημα με Ιμπαγάσα...!!

O Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε τελικά εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ την Τετάρτη (28/9) τον Φραν Γέστε, ενώ πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση και με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και ο Αργεντινός θα πάει Λονδίνο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί αύριο...
Εκτός ο Γέστε, πρόβλημα με Ιμπαγάσα...
Συγκεκριμένα, οι Μανιάτης και Φετφατζίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Ιμπαγάσα ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού και προτιμήθηκε να μην συνεχίσει την προπόνηση.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 09:00.

πηγή: sportdog.gr   

Ορεξάτοι Λαζάρ και Ίβιτς!!

Σε παιχνίδι δύο 30λεπτών, όσοι δεν έπαιξαν (ή δεν ξεκίνησαν) στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, νίκησε όσους δεν έπαιξαν το Σάββατο στο αντίστοιχο παιχνίδι των ομάδων Κ20 με 5-1, με τους Λαζάρ και Ίβιτς να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι.
Ορεξάτοι Λαζάρ και Ίβιτς
ο Λάζαρ έπαιξε μαζί με τον Σπαντάσιο στα αμυντικά χαφ και μάλιστα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ιδιαίτερα κεφάτος ήταν και ο Ίβιτς, ο οποίος πέτυχε και δύο γκολ.
Ο Μπόλονι έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Λεονάρντο, ο οποίος έπαιξε και στα 60 λεπτά, έκανε κάποιες κούρσες, έδειξε ότι αρχίζει να ανεβαίνει και σιγά σιγά θα πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του…
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος με τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έπαιξαν ουσιαστικά με ένα δείγμα της Κ20, πήραν το παιχνίδι στα σοβαρά…
Για την ιστορία, τα δύο πρώτα γκολ τα πέτυχε ο Ίβιτς με κεφαλιές, οι μικροί μείωσαν με τον Ταουσάνη, και το 5-1 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Παπάζογλου κι ένα του Ρομπέρ.
Παρόντες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν οι Κωνσταντινίδης, Βρύζας και περίπου 50 φίλαθλοι…
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Λαζάρ, Σπαντάσιο, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου
Κ 20 : Χαλκιάς, Χατζόπουλος, Αγγελίδης, Αποστολόπουλος, Μίλερ, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ταουσάνης, Πέλκας.
Πηγή: paok24.gr

"Λαβωμένη" η Μαρσέιγ!!

Η Μαρσεϊγ θα παραταχθεί κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον αγώνα των δύο ομάδων στο «Βελοντρόμ» (28/9, 21:45) χωρίς τους Μπενουά Σεϊρού και Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ.
"Λαβωμένη" η Μαρσέιγ
Ο μέσος της γαλλικής ομάδας, έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του.
Ο Ζινιάκ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν θα παίξει ούτε με τους Γερμανούς, ούτε στον επόμενο αγώνα της Μαρσέιγ με τη Μπρεστ.
Επιπλέον, ο Τζίμι Τραορέ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην καμάρα του πέλματος και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πόσο διάστημα θα παραμείνει εκτός δράσης.

πηγή: sportdog.gr   

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την έκπληξη»

Ο αμυντικός της Ρούμπιν Καζάν, Σέζαρ Νάβας, μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/09) για το Europa League, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» τον έχει εντυπωσιάσει!
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την έκπληξη»
Ο Σέζαρ Νάβας αποφάσισε να αφήσει το 2009 την Ισπανία και την Ρασίνγκ Σαντατέρ για την Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει κάθε χρόνο την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός αμυντικός μιλάει στο gazzetta.gr για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορά» μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του ομίλου.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα σε ένα ημίχρονο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φέτος δείχνει πολύ καλή εικόνα...

«Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ με εξέπληξε. Εντάξει, δεν έχω δει ακόμα τι έκανε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά είδα ολόκληρο το ματς με την Τότεναμ και εντυπωσιάστηκα. Είναι μια ομάδα σοβαρή, που έχει σχέδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις».

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Νάβας στο gazzetta.gr

Ποια άδεια; Πρωταθλήματα άδεια!!

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις διοργανώτριες αρχές να μην ξέρουν με ποιες ομάδες θα διεξάγουν πρωταθλήματα! Ποιες ομάδες δεν πήραν άδεια...

Ποια άδεια; Πρωταθλήματα άδεια!
Σύμφωνα λοιπόν με τις σημερινές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Δ' Εθνική θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Ηρακλής, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικός, Ηλιούπολη, Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος!
Μια Δ` Εθνική λοιπόν που θα είναι μια... Football League, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιες και πόσες ομάδες ακόμα θα απαρτίζουν τις υπόλοιπες κατηγορίες, τη Super League, Football League και Football League2! Kαι σε λίγες μέρες μπαίνει ο Οκτώβρης...
Κατά τ`άλλα, ήταν γνωστό από την προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ την προηγούμενη Τρίτη, οτι ο φάκελος του Λεβαδειακού δεν έχει ελλείψεις και η ΕΕΑ, όπως ήταν αναμενόμενο χορήγησε άδεια τόσο στους Βοιωτούς, όσο και στην Δόξα Δράμας, κατά πλειοψηφία.
Κάποια μέλη της επιτροπής τόνιζαν ότι δεν πρέπει να πάρουν άδεια Δόξα και Λεβαδειακός από τη στιγμή που τους ασκήθηκαν διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Πάντως, αν υπάρξουν καταδίκες η ΕΕΑ καιροφυλαχτεί και θα πάρει πίσω τις άδειες, προκαλώντας νέα μπάχαλα... Εξάλλου, άδεια χορηγήθηκε και στις Λάρισα, Πανσερραϊκό.
Πλέον το μπαλάκι πέφτει στην Superleague για το αν θα δώσει θέση στις ομάδες για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά στον Ηρακλή δεν έχει καμία τύχη πλέον να καταθέσει φάκελο κι ως εκ τούτου πηγαίνει οριστικά κι αμετάκλητα στην Δ' Εθνική.
Εξάλλου, την Τρίτη (27/9) θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η υπόθεση Λάρισας και Πανσερραϊκού που ζητούν την παραμονή τους και «πατούν» στα δεδικασμένα των αποφάσεων για Αστέρα Τρίπολης, Καλλιθέα. Τέλος, ο Διαγόρας έχει πάρει παράταση για να καταθέσει ενημερότητα.

πηγή: sportdog.gr   

"Ξεγύμνωσαν" την άμυνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για γέλια και για κλάματα η άμυνα της ΑΕΚ κάτι που φάνηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ε ο “Ψαλιδοχέρης” δεν θα μπορούσε να μην σατιρίσει τους “κιτρινόμαυρους” σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.
"Ξεγύμνωσαν" την άμυνα (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο ΠΑΟΚ με την μεγάλη νίκη του και την μεγάλη μπάλα, "ξεγύμνωσε" την άμυνα της ΑΕΚ», σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής στο contra.gr.









ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ by psalidoheris

Μα, πως το έκανε αυτό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την πιο άστοχη εκτέλεση φάουλ όλων των εποχών... Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο...
Μα, πως το έκανε αυτό; (ΒΙΝΤΕΟ)