Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Λίνο: «Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!

Όνειρα τίτλου κάνει ο Λίνο... Ο Βραζιλιάνος  αριστερός μπακ χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους της ομάδας του και ξεκαθάρισε: «Γιατί όχι και πρωταθλητές. Είναι δύσκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας»!

Μεταξύ άλλων ο Λίνο είπε:

Για το αν ήταν άνετη η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έτσι φαίνεται. Εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το ξέρουμε. Όχι ότι η ΑΕΚ είναι κακή ομάδα, απλά εμείς παίξαμε πολύ καλά».

Για τον επόμενο αγώνα με τη Ρούμπιν στο Καζάν για το Europa League: «Εμείς πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Και εμείς όμως διαθέτουμε καλή ομάδα και θα πάμε για τη νίκη».

Για τους στόχους του «Δικεφάλου»: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Στο τέλος θέλουμε να ήμαστε καλύτεροι με ένα τίτλο. Γιατί όχι και πρωταθλητές. Είναι δύσκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ καλοί και δεν θα είναι εύκολο».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είμαστε δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ένα τίτλο».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: