Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τραυματίστηκε ο Μπράμος!!

Αντικείμενο στο αριστερό του χέρι δέχθηκε ο Μάικ Μπράμος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Τραυματίστηκε ο Μπράμος!
Τα… όργανα ξεκίνησαν λίγο πριν το τζάμπολ του τελικού, με τον Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού να δέχεται φωτοβολίδα στην πλάτη.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Ελληνικό –που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι- ήρθε η… σειρά του Μάικ Μπράμος από την πλευρά του Παναθηναϊκού να δεχθεί ένα αντικείμενο στο αριστερό του χέρι και να αποχωρήσει τραυματίας από το παρκέ!


πηγή: sport-fm.gr
 

Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές!!

Να εκκενωθεί το Ελληνικό ώστε να αρχίσει ξανά ο τελικός Κυπέλλου ζητούν οι διαιτητές, αντίθετα με τους εκπροσώπους των ομάδων που λένε ότι πρέπει να γίνει μία ακόμα προσπάθεια!

Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές!
Μόνο με έναν τρόπο θα αρχίσει ξανά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όπως αποφάσισαν οι διαιτητές. Να γίνει εκκένωση του κλειστού του Ελληνικού. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το πώς θα επιτευχθεί αυτό από την αστυνομία.

Μετά τα επεισόδια που άρχισαν, ακόμα και μέσα στο παρκέ και ενώ έμεναν 7΄για το ημίχρονο, οι διαιτητές του αγώνα έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια και διέκοψαν το ματς. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, αποφάσισαν και διεμήνυσαν ότι για να συνεχιστεί το παιχνίδι θα πρέπει να αδειάσουν οι κερκίδες, κάτι για το οποίο συσκέπτονται πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ελληνικό υπάρχουν 900 οπαδοί του Ολυμπιακού και άλλοι 900 του Παναθηναϊκού. Πάντως, οι δύο εκπρόσωποι των ομάδων, ζήτησαν από τους ιθύνοντες της αστυνομίας να γίνει μία ακόμα προσπάθεια να αρχίσει το παιχνίδι χωρίς να εκκενωθεί το γήπεδο και αν γίνει το παραμικρό, να υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα.





πηγή: sport-fm.gr
 

Βρε Μίλαν, βρε Μίλαν…!

Αυτά είναι… παιδικά λάθη και πληρώνονται, καθώς η Μίλαν έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάλι γκολ ο Κονέ, δεν έπαιξε ο Τοροσίδης.

Βρε Μίλαν, βρε Μίλαν…
Τι να σου κάνει κι ένας… Μπαλοτέλι; Ο «σούπερ» Μάριο έσωσε την παρτίδα για την Μίλαν, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 82’, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε το γκολ της Κάλιαρι από το 45’ με τον Ιρμπάρο για το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Έτσι, οι Μιλανέζοι δεν επωφελήθηκαν το χθεσινό 1-1 των Λάτσιο και Νάπολι και… αναγκαστικά δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά τους από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι σε… τρελή κατάσταση, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην Μπολόνια, αφού η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με την Σιένα.

Με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι τιμωρημένος και τον Βασίλη Τοροσίδη να μην αγωνίζεται, η Ρόμα ηττήθηκε στην έδρα της Σαμπντόρια με 3-1. Στο 56’ ο Εστιγκαρίμπα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ο Οσβάλντο έκανε τραγική εκτέλεση πέναλτι στο 70’ για τους Ρωμαίους» και το… πλήρωσαν τέσσερα λεπτά αργότερα με το 2-0 από τον Σανσόνε. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσαν οι Λαμέρα (Ρόμα) και Ικάρντι (Σαμπντόρια).

Συνοπτικά οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής:
Σάββατο 09/02

Γιουβέντους – Φιορεντίνα 2-0
(10’ Βούτσινιτς, 41’ Μάτρι)

Λάτσιο – Νάπολι 1-1
(11’ Φλόκαρι – 87’ Καμπανιάρο)

Κυριακή 10/02

Πάρμα – Τζένοα 0-0
Αταλάντα – Κατάνια 0-0
Μπολόνια – Σιένα 1-1
(41' Κονέ - 33' Εμεγκάρα)

Κάλιαρι – Μίλαν 1-1
(45' Ιμπάρμπο - 82' πεν. Μπαλοτέλι)

Παλέρμο – Πεσκάρα 1-1
(80’ Φαμπρίνι – 73’ Μτζάρνασον)

Σαμπντόρια – Ρόμα 3-1
(56’ Εστιγκαρίμπα, 74’ Σανσόνε, 77’ Ικάρντι – 75’ Λαμέλα)

Ουντινέζε – Τορίνο 1-0
(7' Περέιρα)


πηγή: sport-fm.gr
 

Επεισόδια στο Ελληνικό, τραυματίας ο Χάινς!!

Επεισόδια και... ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Ελληνικό. Μία από αυτές βρήκε και τραυμάτισε τον Χάινς, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Επεισόδια στο Ελληνικό, τραυματίας ο Χάινς!
Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ελληνικό, υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μία εκ των οποίων βρήκε τον Κάιλ Χάινς στην πλάτη!

Όταν οι οπαδοί των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στο γήπεδο και πήραν τις θέσεις τους, η ατμόσφαιρα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι». Ξαφνικά άρχισε ανταλλαγή φωτοβολίδων και μία από αυτές έπεσε στο παρκέ και βρήκε τον Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού στην πλάτη.

Ο Αμερικανός έπεσε κάτω, αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν πάνω του και τον μετέφεραν στα αποδυτήρια όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Μπεντε-ΓΚΟΛ!

Με... μπροστάρη ξανά τον Μπεντεκέ και συμπαραστάτη τον Ενζόγκμπια, η Άστον Βίλα νίκησε 2-1 τη Γουέστ Χαμ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Μπεντε-ΓΚΟΛ
Λαμπάδα 190 εκατοστών θα πρέπει να αναζητήσουν στο Μπέρμιγχαμ, εάν η Άστον Βίλα παραμείνει τελικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κριστιάν Μπεντεκέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πριν ο Σαρλς Ενζόγκμπια κάνει το τελικό 2-1 και δώσει βαθμολογική ανάσα στους «χωριάτες».

Η Βίλα κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, με το 11ο γκολ του Βέλγου στράικερ, ξεπερνώντας στη βαθμολογία τη Ρέντινγκ, αφού η νίκη κόντρα στους Λονδρέζους ήρθε, έστω και δύσκολα.

Το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Βίλα ήταν το πρώτο που μετατράπηκε σε γκολ κόντρα στη Γουέστ Χαμ τη φετινή σεζόν και αποδείχθηκε ικανό θεμέλιο για να χτιστεί πάνω του η νίκη των «χωριατών».

Κάκιστο το ματς, το αποτέλεσμα του οποίου αφήνει τους παίκτες του Σαμ Άλαρνταϊς στη μέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να αντέξει σε ακόμη ένα ματς μακριά από την έδρα της και ηττήθηκε για ένατη φορά σε 13 ματς! Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κακό, με τις δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη και να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, αναζητώντας κυρίως τον τρόπο να μην δεχθούν γκολ.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς την παραμικρή κλασσική ευκαιρία, με τον Πολ Λάμπερτ να αλλάζει το σύστημα στο δεύτερο μέρος και να περνά τον Ντάρεν Μπεντ στο γήπεδο, δίνοντας μεγαλύτερη στήριξη στον Κριστιάν Μπεντεκέ. Ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε με πέναλτι στο 74’ πριν έρθει ο Ενζόγκμπια για να κάνει το 2-0, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος, όταν η σέντρα του Κόουλ κόντραρε στο κεφάλι του Γουέστγουντ και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Λονδρέζοι παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας, με τους «χωριάτες» να βγαίνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να προετοιμάζονται για το ματς με την Άρσεναλ με ανεβασμένη ψυχολογία.

Οι συνθέσεις του ματς

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπέικερ – Γουέστγουντ, Ντελφ, Ενζόγκμπια (Σιλά 85'), Μπόουερι (Μπεντ 64'), Βέινμαν (Ντόουκινς 64')- Μπεντεκέ

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν - Ριντ, Ο' Μπράιεν (Ντεμέλ 24'), Τόμκινς, Πόγκαντετζ - Νομπλ (Κόουλ 76'), Ντιαμέ - Τζ. Κόουλ, Νόλαν, Τέιλορ (Βαζ Τε 67') - Κάρολ

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 9/2

Τότεναμ-Νιούκαστλ 2-1
(5’, 78’ Μπέιλ - 24’ Γκουφράν)

Τσέλσι-Γουίγκαν 4-1
(25’ Ραμίρες, 56’ Αζάρ, 86’ Λάμπαρντ, 90’+2’ Μαρίν - 58’ Μαλόνεϊ)

Νόριτς-Φούλαμ 0-0

Στόουκ-Ρέντινγκ 2-1
(68’ Χουτ, 81’ Ζερόμ - 84’ Μαριάπα)

Σάντερλαντ-Άρσεναλ 0-1
(35’ Καθόρλα)

Σουόνσι-ΚΠΡ 4-1
(8’, 67’ Μίτσου, 28’ Ράνχελ, 50’ Ερνάντεζ - 47’ Ζαμόρα)

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 3-1
(7' Πάντσεον, 22' Ντείβιτς, 48' αυτ. Μπάρι - 39' Τζέκο)

Κυριακή 10/2

Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 2-1
(74΄Μπεντεκέ, 79΄Ενζόγκμπια-88΄Γουέστγουντ αυτογκόλ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (18:00)

Δευτέρα 11/2

Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Σάββατο 23/2 (17:00)

Άρσεναλ-Άστον Βίλα
Φούλαμ-Στόουκ
Λίβερπουλ-Σουόνσι
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Έβερτον
ΚΠΡ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρέντινγκ-Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Τότεναμ

Πηγή: www.england365.gr

Δεν τον… χάλασε!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Κασσιόπη μπορεί να μην νίκησε, αφού «κόλλησε» στο 0-0. Ωστόσο, ακόμη και έτσι oι Θεσσαλονικείς παραμένουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν τον… χάλασε
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 12ης αγωνσιτική του Βορείου ομίλου της Football League 2, αφού ο Απόλλων Καλαμαριάς υπόδεχτηκε την Κασσιόπη με την οποία και ήρθε 0-0.

Βέβαια, αυτό το αποτέλεσμα δεν χάλασε τους «ροσονέρι», αφού συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας πλέον 27 βαθμούς. Ωστόσο, η «λευκή ισοπαλία» έριξε από την δεύτερη θέση την Κασσιόπη, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Τύρναβου 3-1 και «αναριχήθηκε» και πλέον είναι εκείνη που είναι πίσω από τους Θεσσαλονικείς.

Στα άλλα ματς του Βορείου ομίλου η Δόξα Κρανούλας ήρθε 2-2 με τον Βατανιακό, ενώ στο 0-0 «κόλλησαν» Ζάκυνθος και Πλαταμώνας. Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση του Τηλυκράτη με τον Οδυσσέα Κορδελιού, αφού και οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά.

Τώρα όσον αφορά στον Νότιο όμιλο σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Καλαμάτας πήρε ο Αχαρναϊκός με σκορ 1-0. Σπουδαίο «τρίποντο» εκτός έδρας πήρε και ο Αστέρας Μαγούλας που νίκησε με 1-0 την Προοδευτική. Στο 0-0 έμειναν οι αναμετρήσεις του Φωστήρα με τον Ρούβα, της Κορίνθου με την Επισκοπή και των Χανίων με τον Πανηλειακό.

Η (12η) αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Δόξα Κρανούλας- Βατανιακός 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς- Κασσιόπη 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Τύρναβος 3-1
Ζάκυνθος- Πλαταμώνας 0-0
Τηλυκράτης- Οδυσσέας Κορδελιού 1-1

* Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη (13η)αγωνιστική

Βατανιακός- Κασσιόπη
Εθνικός Σιδηροκάστρου- Δόξα Κρανούλας
Τύρναβος- Απόλλων Καλαμαριάς
Οδυσσέας Κορδελιού- Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος- Τηλυκράτης


Η (12η) αγωνιστική (Νότιος όμιλος):

Καλαμάτα- Αχαρναϊκός 0-1
Φωστήρας- Ρούβας 0-0
Κόρινθος- Επισκοπή 0-0
Χανιά- Πανηλειακός 0-0
Προοδευτική- Αστέρας Μαγούλας 0-1
Ρεπό: Παναιγιάλειος

** Η Γλυφάδα παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Ρούβας- Καλαμάτα
Επισκοπή- Παναιγιάλειος
Πανηλειακός- Φωστήρας
Αστέρας Μαγούλας- Κόρινθος
Γλυφάδα- Χανιά
Ρεπό: Αχαρναϊκός



πηγή: sport-fm.gr