Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο «Βιεϊρίνια» θα έρθει από την Αγγλία!!

Ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για την επιστροφή του Βιεϊρίνια, ωστόσο αφού δεν τα κατάφερε, κοιτάει πλέον άλλου. Και όπως έμαθε ο σκύλος, έχει ήδη ρίξει τα... δίχτυα του στην Αγγλία!Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφού δεν κατάφερε να φέρει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα, θα φέρει τον... αντι-Βιεϊρίνια!

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» μετά το «όχι» της Βόλφσμπουργκ στην πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου με τη μορφή δανεισμού, έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο twitter, «sportdog penalty», εξετάζουν παίκτη από τη Μεγάλη Βρετανία, ποιοτικότερο και με μεγαλύτερη φήμη του... Λόρενς!

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος και σίγουρα η συγκεκριμένη μεταγραφή που σας αποκαλύπτει ο σκύλος, θα κάνει... θόρυβο!


Μείνετε συντονισμένοι στο «sdog-penalty» και δεν θα χάσετε. Πολύ πράγμα σήμερα για τον ΠΑΟΚ, μέχρι και... σπαλομπριζόλες! 


πηγή: sportdog.gr   

Τικπασάνογλου: «Ότι χειρότερο να αμφισβητείται η νομιμότητα της διοίκησης»

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του νέου Δ.Σ της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Τικπασάνογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη φορολογική ενημερότητα, τον Ψηφίδης και τον έλεγχος διαφάνειας.


Για τις προτεραιότητες που θα απασχολήσουν τη νέα διοίκηση:

«Ξεκινήσαμε δουλειά από χθες. Τα ζητήματα που μας που μας απασχολούν είναι αυτά που απασχολούν όλους τους Αρειανούς αυτή τη στιγμή. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θέλουμε να βρούμε τρόπους ώστε να ξεπεράσουμε το οικονομικό αδιέξοδο. Να βρεθούν χρήματα ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και στο μέλλον να εξυγιανθεί ώστε να βρεθεί ο Άρης εκεί που του αξίζει από άποψη αγωνιστική και βαθμολογική».

Για τη φορολογική ενημερότητα:

«Έχει ειπωθεί και τις προηγούμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία ψήφισης το καινούργιο φορολογικό νομοσχέδιο. Περιμένουμε να ψηφιστεί ώστε να δούμε τι διεξόδους θα μας προσφέρει σχετικά με τις ρυθμίσεις τις οποίες μπορούμε να κάνουμε στις οφειλές προς το δημόσιο. Υπάρχουν ήδη κάποια χρήματα που έχουν κρατηθεί για το σκοπό αυτό. Εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ώστε να πάρουμε την ενημερότητα που χρειάζεται και να προχωρήσουμε το θέμα της ενίσχυσης της ομάδα».

Για το αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας:

«Υπάρχουν τα χρήματα και γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν και άλλα χρήματα ώστε να είμαστε συνεπής στις άμεσες προτεραιότητες».

Για το πότε θα τελειώσει το φορολογικό νομοσχέδιο:

«Ούτως η άλλως πιέζουν τα χρονικά περιθώρια. Μέσα στην εβδομάδα θα έχει λήξει το θέμα με το φορολογικό νομοσχέδιο για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας».

Για τον Ψηφίδης και ότι πήγε να εκπροσωπήσει τον Άρη στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ:

«Ο κ. Ψηφίδης θα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας. Τα πάντα θα περνάνε από την έγκριση του κυρίως ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο κ. Ψηφίδης έδωσε το παρών συνοδευόμενος από τον κ. Γρόλλιο που μας εκπροσωπούσε μέχρι τώρα, χρειάζεται και ένα διάστημα προσαρμογής».

Για τον έλεγχος διαφάνειας:

«Αυτό εμάς θα μας απασχολήσει στο βαθμό στον οποίο θα παρέχουμε στους ορκωτούς ελεγκτές ότι στοιχείο μας ζητηθεί. Δεν έχουμε καμία ανάμιξη εμείς σε αυτόν τον έλεγχο, η ΚΜΑ έχει τον έλεγχο. Εμείς παρέχουμε ότι στοιχείο μας ζητηθεί στους ανθρώπους έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά».

Για τον Ματθαίου και τις δηλώσεις που έκανε για τη διοίκηση:

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή και έτσι όπως ξεκινάμε εμείς, το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Η διοίκηση σχηματίστηκε μετά από αίτηση που κατέθεσαν από κοινού ο Α.Σ Άρης και η ΚΜΑ που κατέχουν άνω των 60% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Αν κάποιος επιθυμεί να αμφισβητήσει τη νομιμότητα αυτού δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί του. Μπορούν να απευθυνθούν στα δικαστήρια. Θα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια , ο κόσμος πρέπει να υποστηρίξει τη διοίκηση. Βέβαια όση στήριξη ζητάει αυτή η διοίκηση άλλη τόση κριτική ζητάει να γίνεται όταν κάνει κάποιο λάθος».

Για το ότι η διοίκηση αυτή έχει ημερομηνία λήξης:

«Η διοίκηση έχει η ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος Ιουνίου είναι το ανώτερο χρονικό διάστημα που μπορούμε να είμαστε διοίκηση. Η ΚΜΑ θα κάνει Γ.Σ. στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και μια από αυτές θα είναι για τη συνέχεια η μη της διοίκησης αυτής. Όποτε γίνει η Γ.Σ. Της ΚΜΑ θα ξέρουμε και εμείς μέχρι πότε θα είμαστε διοίκηση».

Για τη σχέση του Γιάννη Κόντη:

«Πραγματικά θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνω σχόλιο καν σχόλιο πάνω σ΄αυτό. Η μόνη μου σχέση που είχα με τον Άρη ήταν σε επίπεδο οπαδικό και λόγω της ειδικότητας μου βοηθούσα όσο μπορούσα την ΚΜΑ. Με την ΠΑΕ Άρης και τα πρόσωπα που τη διοικούσαν δεν είχα καμία σχέση. Τον Κόντη δεν τον ξέρω και δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ. Μόνο τον κ. Ζαμπέτα γνώριζα και η γνωριμία μας έγινε στα πλαίσια μιας αγωνιστικής υποχρέωσης όταν παίζαμε με τη Ρόζενμποργκ, γνωριστήκαμε τυχαία».



πηγή: metrosport.gr
 


«Χτύπησε» καμπανάκι ο Αλκαράθ!!

Ο δρόμος που αποφάσισε να βαδίσει ερχόμενος από την Ισπανία γνώριζε ότι δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια. Το πόσο καλός «κηπουρός» είναι και πόσο γρήγορα θα τα κόψει, θα φανεί λίαν συντόμως από την αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη και τα αποτελέσματα. Ωστόσο βλέποντας την ομάδα του στην Καλλιθέα να… παραπαίει, ο Αλκαράθ δεν θα μπορούσε να μείνει με κλειστό το στόμα.

Μετά το παιχνίδι αποφάσισε να μείνει ήρεμος. Χθες, όμως, στο Νέο Ρύσιο ο 46χρονος «αγρίεψε» στους ποδοσφαιριστές του. Οι παρατηρήσεις του έγιναν σε πολύ έντονο ύφος. Ήτανε «τρελαμένος» με την αμυντική κυρίως συμπεριφορά των παικτών, αφού δεν εισάκουσαν στην εντολή του «να μην ρισκάρουμε πίσω».

Γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και την Κυριακή η ομάδα παίζει παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με την Ξάνθη έβαλε… παρένθεση στην τραγική εικόνα στο «Ελ Πάσο» και εστίασε το ενδιαφέρον της ομάδας του στον αγώνα πρωταθλήματος. «Έχουμε και επαναληπτικό για το Κύπελλο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο τώρα παρά μόνο το παιχνίδι της Κυριακής», είπε στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου.



πηγή: metrosport.gr
 


Αλεξίου- Μαλιούφας: «Θα βοηθήσει ο Κατσουράνης»

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλέξιου και Κώστας Μαλιούφας, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου εξέφρασαν την άποψή τους για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στο «δικέφαλο» τονίζοντας πως θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ o Αλέξης Αλεξίου τόνισε:
«Ο Κατσουράνης έχει πολλές εμπειρίες, έχει παιχνίδια και με την Εθνική και σε όλες τις ομάδες που έπαιζε. Του δίνεται η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βοηθήσει πραγματικά να πετύχει τους στόχους του. Νομίζω ότι θα βοηθήσει άμεσα.»

Για να συμπληρώσει ο Κώστας Μαλιούφας:
«Είναι η ενδεδειγμένη λύση και κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Έχει συμμετοχές και εμπειρίες, ότι δηλαδή χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Παίζει σε πολλές θέσεις αλλά βγαίνει και στο γκολ. Μην ξεχνάμε ότι σκόραρε συχνά όπου αγωνιζόταν. Ξέρει τη νοοτροπία και τα παιδιά, νομίζω θα προσαρμοστεί αμέσως.»

Για τη δήλωση του Κατσουράνη πως είναι καλό παιδί ο Κώστας Μαλιούφας υπογράμμισε:
«Τον ξέρουνε και ο Γεωργιάδης και ο Σαλπιγγίδης και ο Βρύζας, όντως αν ήταν κακό παιδί δε θα τον έφερναν. Είναι ένα κίνητρο τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του γιατί είναι ένα από τα τελευταία συμβόλαια που κάνει και θα του δώσουν κίνητρο να αγωνίζεται καλύτερα.»

Για να συμπληρώσει ο Αλέξης Αλεξίου:
«Είναι μια προσωπικότητα. Όταν είσαι προσωπικότητα έχεις και άποψη δεν είσαι φυτό. Του δίνεται η ευκαιρία σε ένα σύλλογο με μεγάλη δυναμική να πετύχει τους στόχους του και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν.»

Για το που θα παίξει ο Κατσουράνης, οι δύο βετεράνοι απάντησαν:
Αλέξης Αλεξίου:
«Θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως τις ανάγκες που θα έχει ο προπονητής. Αν έχει στόπερ θα τον περάσει αμυντικό χαφ αλλιώς θα τον γυρνάει πίσω. Είναι ανάλογα με τη λίστα που θα έχει στα χέρια του.»

Κώστας Μαλιούφας:
«Νομίζω ότι λόγω του τραυματισμού του Γκαρσία θα παίζει στο κέντρο μαζί με τον Φωτάκη τον Λάζαρ και τον Κάτσε. Εμένα μου αρέσουν οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν και σκοράρουν. Μπορεί όμως να προσφέρει και σαν στόπερ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Παρελθόν τέσσερις!!

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η ολοκλήρωση της συνεργασίας μαζί τους, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν παρελθόν. Όπως μεταφέρθηκε άλλωστε από το χθεσινό ρεπορτάζ του "Μ", είχαν συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας στα γραφεία της Μίκρας και τους μεταφέρθηκε η πρόθεση για τη λύση των συμβολαίων τους.

Ο λόγος για τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι ακολουθούν το δρόμο του Νίκου Λιόλιου και εντός των ημερών, κι επίσημα, θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Φιρινίδης, Πασχάλης Βουτσιάς και Μανόλης Λιαπάκης δεν θα συνεχίσουν στον Ηρακλή. Μάλιστα και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν χθες στη Μίκρα για προπόνηση και προφανώς θα βρίσκονται εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής.



πηγή: metrosport.gr