Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Προσχώρηση Λιακόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Ο Πάνος Καμμένος, που εκμεταλλεύεται τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών, για να ανανεώσει το δυναμικό του κόμματος, ανέθεσε στον γνωστό συγγραφέα, ερευνητή και τηλεευαγγελιστή, το γραφείο τύπου του κόμματος.
Με νέα, δοκιμασμένα και κυρίως αξιόπιστα στελέχη, όπως ο παρουσιαστής του «Δυνατά και Ελληνικά» αποφάσισε να αντιμετωπίσει την «αποστασία» των πρώην «Πολλών», πρώην «Ανεξάρτητων» και πρώην «Έλλήνων», ο Πάνος Καμμένος.
Ήδη, όπως δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, με το Δημοσθένη Λιακόπουλο, τους συνδέει παλιά φιλία και σημαντική ταύτιση απόψεων, σε ζητήματα ελληνικής ιστορίας και πολιτικής.
Μάλιστα για να υπογραμμιστεί ακόμα περισσότερο η σύγκλιση των δύο ανδρών, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δέχθηκε θα μετονομάσει την εκπομπή του από «Δυνατά κι Ελληνικά» σε «Ανεξάρτητα και Ελληνικά».
Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, πρόκειται να εκδοθεί μια σειρά βιβλίων αφιερωμένων στους Μάρτυρες του κόμματος όπως ο Γιάννης Δημαράς αλλά και στους Νεφελίμ, όπως ο Γιάννης Μανώλης, που πέρασαν από την κοίλη Γη όπου κατοικούν μαζί με την Τρόικα, στη Βουλή, με μοναδικό σκοπό να τον αποδυναμώσουν.
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος θα εμφανίζεται τρείς φορές την εβδομάδα στις εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου, για να τον βοηθάει με τις απόψεις του και τη σκέψη του.protagon gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: