Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Νίκη για τετράδα!!

Εξακολουθεί να ελπίζει για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης η Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1987 νίκησαν με 2-1 την ουραγό Χάμιλτον στην έδρα τους, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της σκοτσέζικης Premier league και πλησίασαν στους δυο βαθμούς την τέταρτη Κιλμάρνοκ, ελπίζοντας για ότι καλύτερο στη συνέχεια. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως έβαλαν οριστικά «ταφόπλακα» στην προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τους αντιπάλους τους, που προηγήθηκαν με τον Παϊξάο στο 26’. Η Νταντί αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκουντβίλι στο 42΄, παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Ντέιλι, που είχε μπει αλλαγή στο 74'.

Ψηλά στην λίστα ο Τζαβέλλας!

Πολλοί ποδοσφαιριστές ακούγονται σαν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά λίγοι από αυτούς απασχολούν ή θα απασχολήσουν πραγματικά τον Πειραιώτικο σύλλογο. Ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, με το όνομα του να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.


Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η τιμή του είναι αρκετά «τσουχτερή», καθώς η Άιντραχτ φέρεται να ζητά πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως μπορεί να πέσει πολύ εύκολα αν ο σύλλογος από την Γερμανία  υποβιβαστεί. Κάτι που θέλουν και οι άνθρωποι των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας.


Ακόμη όμως κι αν η ομάδα της Φρανκφούρτης καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Μπουντεσλίγκα για τη νέα σεζόν, από τον Ολυμπιακό θα κάνουν την κίνηση τους. Το καλό για αυτούς είναι ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας και να φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.


Ένα ακόμη θετικό στοιχείο για τους Πειραιώτες, αφού θα μπορούσε να πιέσει  και ο ίδιος την κατάσταση για να συνεχίσει την καριέρα τους στο λιμάνι. Η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη είναι πολύ καλή, καθώς φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ενίσχυση στην θέση του αριστερού μπακ και για αυτό τον λόγο θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

«Ο Ματζάρι θα βρίσκεται στη Νάπολι έως το 2016»

Εκτός... αγοράς βρίσκεται ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με αφορμή δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

«Αν κάποιος είναι εκτός αγοράς, αυτός είναι σίγουρα ο Ματζάρι. Επιζητούσαμε τα τελευταία χρόνια συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό και, τώρα που ήρθε εδώ, δεν πρόκειται να φύγει. Ο Ματζάρι είναι ο προπονητής της Νάπολι. Αν το 2016 η Γιουβέντους θέλει να συνεργαστεί μαζί του, τότε μπορεί να το κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Ντε Λαουρέντις, αναφερόμενος στον 49χρονο προπονητή, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γηραιάς κυρίας».

Η Νάπολι, δέκα αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

«Ελπίζω να μην απογοητευτώ!»

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων τόνισε πως ελπίζει ότι αυτήν την φορά θα βρεθεί... άκρη με την υπόθεση με τις κασέτες. Μιλώντας στον Super fm 104,3 ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είπε:

«Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις τρέχουν. Ουσιαστικά με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις του κ. Κούγια και των λοιπών παραγόντων, φυσικό επόμενο είναι ότι θα έπρεπε και η εισαγγελία να ενεργήσει άμεσα και να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε αν πράγματι ευσταθούν αυτές οι καταγγελίες και μέχρι που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Το βασικό θέμα είναι κυρίως ότι πρέπει να ληφθούν κάποιες καταθέσεις, γιατί ο κ. Κούγιας ήδη έδωσε κατάθεση στην εισαγγελία Αθηνών, όπου και παρέδωσε τα cd με τους διαλόγους τους οποίους διατείνεται ότι περιλαμβάνουν κάποιους από τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε στη συνέχεια οι επόμενες κινήσεις και μετά την εκπομπή του κ. Θωμαΐδη, όπου αναφέρθηκαν για πρώτη φορά τα γεγονότα, αύριο έχω τον κ. Βοργιά και τον κ. Δαλούκα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες καταθέσεις, αλλά το βασικό είναι ότι από τον κ. Βοργιά και τον κ. Δαλούκα θέλω να δω τι θα μου πούνε σχετικά με τα περιστατικά που καταγγέλλει ο κ. Κούγιας, να κάνουμε, λοιπόν, ένα συγκερασμό των τριών καταθέσεων και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουμε να δούμε ποιοι θα κληθούν για πράξεις οι οποίες έχουν να κάνουν με δωροδοκίες ή με συμφωνίες των διαιτητών-παραγόντων σχετικά με τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.

Από εκεί και έπειτα για το αν τα προϊόντα υποκλοπής λαμβάνονται υπ' όψιν από τα δικαστήρια απάντησε: «Σαφώς το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι τον τρόπο με τον οποίο ελήφθησαν οι συγκεκριμένοι διάλογοι, πλην όμως, ακόμα κι αν αποδειχτεί ότι είναι προϊόν υποκλοπής, αυτές καθαυτές οι κασέτες σαφώς δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη σαν προϊόν παράνομο, πλην όμως, για να μπορέσει να προχωρήσει μία διαδικασία ανακριτική, αν κάποιος τα καταθέτει επώνυμα και ενόρκως το περιεχόμενο αυτών με όλες τις συνέπειες που έχει στο πρόσωπό του μία ένορκη κατάθεση, αυτή μπορεί να ληφθεί υπόψη σαν κατάθεση, όχι δηλαδή αυτό καθαυτό το περιεχόμενο, αλλά η περιγραφή του περιεχομένου σε μία ένορκη κατάθεση, όπως έγινε με τον κ. Κούγια χθες».

Σχετικά με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών του συνομιλιών που ζήτησε ο κ. Μπέος είπε: «Αυτό θα γίνει, αλλά σε περίπτωση που δούμε ότι η όλη εξέλιξη οδηγεί προς τα εκεί και θα βοηθήσει στις δυνατότητές μας. Δεν μπορεί κανείς να προτρέπει τη δικαιοσύνη στο πως θα ενεργήσει. Το πώς θα ενεργήσει είναι δική μας δουλειά και όχι του κ. Μπέου ή οποιουδήποτε εμπλεκόμενου.

Εφόσον δούμε από τις καταθέσεις όλων των παραγόντων ότι πράγματι οδηγούμεθα σ' ένα αποτέλεσμα που μία άρση θα βοηθούσε, δεν το συζητάμε ότι σαφώς θα προχωρήσουμε. Δικαίωμα έχουμε σαφώς να μπορούμε να ενεργήσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, από τη στιγμή βέβαια που οι καταθέσεις ακόμα και υποψηφίων κατηγορουμένων οδηγούν προς τα εκεί, αλλά με τη σειρά του το καθένα».
Ήδη αύριο θα καταθέσουν οι κ. Βοριάς και Δαλούκας και από Δευτέρα, ανάλογα με το περιεχόμενο των καταθέσεων θα δούμε από Δευτέρα-Τρίτη ποιοι θα προσέλθουν ενώπιόν μας».

Τέλος για το αν αισιοδοξεί πως θα βγει μία άκρη ανέφερε: «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα βρούμε την άκρη. Ας μη βασιζόμαστε όμως μόνο στα πομπώδη λόγια που γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πολλές φορές είναι τελείως διαφορετικά όταν έρχονται και καταθέτουν σ' εμάς. Ελπίζω αυτήν τη φορά να μην απογοητευτώ κι εγώ ο ίδιος που πολλές φορές βλέπω έτσι μ' ενθουσιασμό κάποιες ενέργειες και μετά όταν έρχονται ενώπιόν μου, τα πράγματα γίνονται τελείως διαφορετικά».

Μπρέσκα: «Να συνεχίσω να σκοράρω για την ομάδα!!

Το βραβείο του καλύτερου γκολ κατέκτησε για την προηγούμενη αγωνιστική ο Μάριο Μπρέσκα ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει την συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και να πετύχει κι άλλα τέρματα στο μέλλον.
Συγκεκριμένα ο Μάριο Μπρέσκα δήλωσε: «Έχω βάλει και καλύτερα τέρματα, για παράδειγμα αυτό στην Κέρκυρα αλλά δεν πειράζει. όλες οι βραβεύσεις στον Βόλο, όπως και η δική μου, είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που γίνεται. Ελπίζω και στο μέλλον να συνεχίσω να σκοράρω για την ομάδα. Θέλουμε να έρθουν οι φίλοι μας στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να γράψουμε ιστορία για όλη την πόλη».

Όχι, Σάσα μην το κάνεις!

Μην την πληγώνετε, ρε παιδιά, τη Σάσα Μπάστα! Έχει ψυχολογικά η κοπελιά. Εδώ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει, επειδή την έκραζαν τα Media!
Όχι, Σάσα μην το κάνεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Κυκλοφορεί με ένα πλατύ χαμόγελο και όποιος την βλέπει λέει ότι αυτό το κορίτσι είναι χαρά Θεού! Και όμως, μόνο ο Θεός ξέρει τι κρύβει μέσα της αυτή η ταλαιπωρημένη καρδούλα!
Ναι! Ξέρετε για ποια μιλάμε! Για τη Σάσα Μπάστα, η οποία σόκαρε τους πάντες σήμερα, όταν αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. «Κάποια στιγμή άνοιγα την τηλεόραση και έβλεπα όλα αυτά που λέγονταν για εμένα. Ένιωθα τόσο μεγάλη έκπληξη, που ακόμη και η ίδια δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουνα: Εγώ είμαι αυτή που αναφέρουν; Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ στο παρελθόν ήταν το γεγονός ότι οι εκπομπές αναφέρονταν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένειά μου. Και καλά να λένε για εμένα, δεν με πειράζει. Όταν όμως λένε για τους γονείς μου για παράδειγμα πράγματα, τότε εκεί τα όρια χάνονταν», δήλωσε σχετικά η Σάσα μας, η οποία σόκαρε: "Δεν άντεχα άλλο τις κριτικές και όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούσαν...Ήθελα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Το έλεγα στη μαμά μου και αυτή ούρλιαζε... Με έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι, εγώ δεν απαντούσα και εκείνη έτρεμε μήπως έχω κάνει πράξη τα λόγια μου».
Η Σάσα είπε κι άλλα στην εκπομπή! Μέχρι και ότι ξέρει και να μαγειρεύει! «Μαγειρεύω κάθε μέρα και η σπεσιαλιτέ μου είναι ο μουσακάς. Μέχρι πρότινος δεν είχα φτιάξει για παράδειγμα παστίτσιο, αλλά έφτιαξα ΚΑΙ αυτό. Αυτά για παράδειγμα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν: Θυμάμαι ότι έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα αντίο, δεν αντέχω άλλο γιατί μου έλεγαν ότι είμαι Αλβανάκι που μπαίνω με κλειστά τα πόδια και βγαίνω με ανοιχτά» έλεγε όλο υπερηφάνεια και ανυπομονεί πότε θα σβηστεί το… αμαρτωλό παρελθόν της.

Κυριάκος: «Ευτυχώς που έφυγα»!

Στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τη Σάλκε! Καθόλου άσχημα για την πρώτη του χρονιά στη γερμανική ομάδα, η οποία τον εμπιστεύεται και τον πιστεύει!
Κυριάκος: «Ευτυχώς που έφυγα»!
O γεννημένος στις 23 Φλεβάρη 1992 κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος (έχει παίξει επί Μάγκατ στη γερμανική ομάδα και εκεί) δόθηκε... κοψοχρονιά από τη διοίκηση Κόκκαλη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, μπας και μπει κανά ψιλό στο ταμείο για να γίνει καμιά μεταγραφή. Δεν υπήρχε στον ορίζοντα Μαρινάκης τότε και ο "Σώκρατες" είχε καβουράκια στην τσέπη...
Στο λιμάνι ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν κάποιοι ότι με το ζόρι πήρε ο Ολυμπιακός 2,4 εκ. ευρώ από την πώληση του κορυφαίου αμυντικού της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πώς αυτός ο παίκτης δόθηκε τσάμπα στη Σάλκε; Ουσιαστικά για ένα κομμάτι ψωμί μιας και οι Γερμανοί οι οποίοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω του, προσδοκούν πώλησή του με τουλάχιστον τα πενταπλάσια.
Ο νεαρός ο οποίος έχει διαγράψει πλέον για τα καλά από τον εγκέφαλό του τον Ολυμπιακό, έχει προσαρμοστεί στη Γερμανία και δείχνει ότι μπορεί να μεγαλουργήσει. Όπως λέει στους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα: "Ευτυχώς που με πούλησε ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς που έφυγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν περιμένεις να πας 25 χρονών για να παίξεις. Εδώ υπολογίζουν τους παίκτες το ίδιο, είτε είναι 17 είτε 35".
Δεν έχει και άδικο. Στα 19 του χρόνια έπαιξε για παραπάνω από μισή ώρα σε ματς - φωτιά με τη Βαλένθια και βοήθησε τη Σάλκε να περάσει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, η παλιοπαρέα του... βολοδέρνει στον Ολυμπιακό.
Ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος παίζει μόνο αν είναι νοκ άουτ όλοι οι μέσοι, ο Γιαννάκης ο Φετφατζίδης είναι μια μέσα τρεις έξω και ο Κωστάκης ο Μήτρογλου γυάλιζε τον πάγκο μέχρι που δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και βρήκε την υγειά του.
Καλά έκανες Κυριάκο...

Σνάιντερ: «Χαζός εκτός γηπέδων ο Μπαλοτέλι»!

Δεν  είναι και ο μεγαλύτερος φαν του ψυχικού κόσμου του Μάριου Μπαλοτέλι. Ο πρώην συμπαίκτης του στην Ίντερ, Γουέσλι Σνάιντερ, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ χαζό και «παιδάκι» τον νυν επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, κυρίως εξαιτίας των καθημερινών του αντιδράσεων εκτός γηπέδων.

«Μερικές φορές είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, διότι κάνει τρελά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός γηπέδου όμως, μπορεί να κάνει τρελά αλλά και χαζά πράγματα. Το ξέρει αυτό. Είχαμε συζητήσει πολλές φορές πέρυσι. Είναι νέος και μερικές φορές χάνει τον έλεγχο», τόνισε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

Η γκολάρα του Φουέρτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά στην Αργεντινή μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!
Η γκολάρα του Φουέρτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την γκολάρα του Εστεμπάν Φουέρτες της Κολόν (από πάσα του... Λεντέσμα μάλιστα!) στο ματς με τη Γοδόι Κρουζ.
Παράλληλα ακούστε την περιγραφή του speaker που είναι όλα τα λεφτά!













Προσγείωση στην... Μπράγκα!

Λίγες μέρες μετά την τριάρα στην Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ προσγειώθηκε απότομα με ήττα (1-0) από την Μπράγκα στην Πορτογαλία για τους «16» του Europa League. Νίκη Βιγιαρεάλ στο Λεβερκούζεν (2-3)!
Έγραψαν ιστορία
Η Λίβερπουλ, χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ, ξεκίνησε το παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς και οι γηπεδούχοι της Μπράγκα, είχαν μια ελαφριά υπεροχή. Στο 18’ όμως, ο Σωτήρης Κυριάκος έκανε ένα καθυστερημένο τάκλιν στον Μοσορό εντός περιοχής και ο διαιτητής Γκουμιενί από το Βέλγιο, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Άλαν, δε λάθεψε από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 100ο γκολ της Μπράγκα στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ στη συνέχεια, ο αγώνας κύλησε μέχρι το ημίχρονο, σχεδόν χωρίς υποψία ευκαιρίας. Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο στον αγώνα του Κάρολ, η Λίβερπουλ πίεσε την εστία του Αρτούρ περισσότερο, αλλά όποιες προσπάθειες έκανε να φτάσει προς το τέρμα της Μπράγκα, εξουδετερώνονταν από τους γηπεδούχους. Το σκορ έμεινε στο 1-0 και οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν ίσως την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους. Μπράγκα (Ντομίνγκος Πατσιέντσια): Άρτουρ, Α. Ροντρίγκες, Κακά, Μοσορό (Παουλάο), Πάουλο Σέζαρ (Μπαρμπόσα), Μιγκέλ Γκαρσία, Λίμα (Μεγιόνγκ), Σαλίνο, Σίλβιο, Άλαν, Ούγκο Βιάνα

Λίβερπουλ (Κένι Νταλγκλίς): Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Κυργιάκος, Κάραχερ, Μεϊρέλες, Σπίρινγκ, Πόουλσεν (Κάρολ), Τζ. Κόουλ, Λούκας, Κάουτ
Τους έδωσαν… ασπιρίνες
Στο «Μπάι Αρίνα», οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 19’ ο Ντερτιγιόκ έχασε μια καλή ευκαιρία. Η υπεροχή των γηπεδούχων «καρποφόρησε» τελικώς, όταν ο Κάντλετς με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 33’ για τη Λεβερκούζεν. Η Βιγιαρεάλ έδειχνε ακίνδυνη, μέχρι και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’, όταν και σε μια αντεπίθεση των «κίτρινων υποβρυχίων», ο Μαρτσένα βρήκε τον Ρόσι και ο Ιταλός με ψύχραιμο πλασέ, ισοφάρισε. Το γήπεδο της Μπάγερ, «πάγωσε» στο 70’, όταν ο νεοεισερχόμενος Νιλμάρ έκανε το 1-2 με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κάστρο ισοφάρισε για τις «ασπιρίνες», ένα λεπτό μετά. Οι γηπεδούχοι, έκλεισαν τους Ισπανούς στα καρέ τους μέχρι το τέλος, αλλά σε μια νέα αντεπίθεση της ομάδας του Γκαρίδο στις καθυστερήσεις, ο Νιλμάρ νίκησε και πάλι τον Άντλερ, για το 2-3 και τη μισή νίκη-πρόκριση της Βιγιαρεάλ, μέσα στη Γερμανία.

Λεβερκούζεν (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Σβάαμπ, Ράιναρτζ, Κάντλετς, Βίντα, Ρόλφες (Μπέντερ), Αουγκούστο, Σαμ (Γιόργκενσεν), Κάστρο, Βιδάλ, Ντερντιγιόκ (Κίσλινγκ)

Βιγιαρεάλ (Χουάν Κάρλος Γκαρίδο): Ντιέγκο Λόπεθ, Μάριο, Μουσάτσιο, Γκονσάλο, Μαρτσένα, Μουμπάρακ (Καθόρλα), Μπρούνο, Καταλά, Μπόρχα Βαλέρο, Ρόσι (Νίλμαρ), Μάρκο Ρουμπέν (Οριόλ)
«Δάγκωσαν» τις «αρκούδες»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε «φουριόζα» το ματς και έκλεισε τους Πορτογάλους από το ξεκίνημα. Με τον Χόντα οργανωτή και τον Βάγκνερ «αιχμή του δόρατος», οι Ρώσοι απείλησαν στο 15’ και το 23’, ενώ η Πόρτο έδειξε σημάδια βελτίωσης προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν και απείλησε με τον Φαλκάο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «πυροβολούν» την εστία του Έλτον, αλλά η Πόρτο έδειχνε να αντέχει την πίεση και το πολικό κρύο. Η στιγμή του αγώνα, όμως, έγινε στο 71’, όταν και ο Φρέντι Γκουαρίν, με δεξί σουτ εκτός της περιοχής του Ακινφέεφ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρώσου και «έγραψε» το 0-1 για τους «δράκους», που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Λουζνίκι.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λιονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σεμπέρας, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Χόντα (Τόσιτς), Μαμάεφ, Σενίκοφ, Ντζαγκόεφ, Ντουμπία (Νέτσιντ), Βάγκνερ Λοβ

Πόρτο (Αντρέ Βίλας Μπόας): Έλτον, Φουσίλε, Οταμέντι, Ρολάντο, Σαπουνάρου, Γκουαρίν (Σόουζα), Μουτίνιο, Φερνάντο, Χ. Ροντρίγκες (Βαρέλο), Χουλκ (Κ. Ροντρίγκες), Φαλκάο
Ραντεβού στη Γλασκώβη
Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον» και έκλεισε τη Ρέιντζερς στα καρέ της από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά. Ο Ούγγρος Ντζούτζακ στο 14’, στο 22’ και στο 27’ απείλησε την εστία του Αλεξάντερ, ενώ Μπέργκ και Λενς ήταν μόνιμες πηγές κινδύνους για τους Σκωτσέζους. Η «λευκή» ισοπαλία, τελικά έμεινε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Γλασκόβης συνέχισε να αμύνεται μαζικά, κλείνοντας τους χώρους στους Ολλανδούς, που έχασαν δυο καλές φάσεις με τον Μαρτσέλο στο 71’ και τον Ντζούτζακ στο 82’, προσπάθησαν μέχρι το τέλος να πετύχουν το γκολ της νίκης, αλλά η Ρέιντζερς κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 0-0, που της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

Αϊντχόφεν (Φρεντ Ρούτεν): Ίσακσον, Μαρσέλο, Μανόλεφ, Μπούμα, Πίτερς, Χάτσινσον, Ένχελαρ, Λενς, Ντζούτζακ, Μπεργκ (Κούβερμαρς), Τοϊβόνεν (Μπακάλ)

Ρέιντζερς (Γουόλτερ Σμιθ): Αλεξάντερ, Γουίρ, Γουίτακερ, Μπουχέρα, Λάφερτι (Γουίλντ), Μπάρτλεϊ, Φόστερ, Ντέιβις, Εντού, Ντιούφ (Βάις), Χάτον

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Μπράγκα-Λίβερπουλ 1-0
(18' Άλαν)
Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ 2-3
(33’ Κάντλετς, 71’ Κάστρο – 42’ Ρόσι, 70’, 90+4’ Νιλμάρ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πόρτο 0-1
(70’ Γκουάριν)

Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς 0-0

Tο "ψαλιδάκι" της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οσοι νομίζετε οτι το "ψαλιδάκι" που έβαλε ο Γουέιν Ρούνει στο ντέρμπι με τη Σίτι είναι το "γκολ της χρονιάς" ως τώρα, ίσως αναθεωρήσετε...
Tο "ψαλιδάκι" της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)



















Σε δημοπρασία κιθάρες του Έρικ Κλάπτον!!

Το ποσό των 2.15 εκατομμυρίων δολαρίων συγκεντρώθηκε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη όπου χθες βγήκαν στο σφυρί 75 κιθάρες και 55 ενισχυτές του Bρετανού αστέρα της ροκ, Έρικ Κλάπτον, ποσό τρεις φορές υψηλότερο από το αναμενόμενο, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Bonhams....


Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντικειμένων τα οποία πουλήθηκαν όλα σε διαφορετικούς ιδιώτες, θα διατεθούν στο ίδρυμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά Crossroads Centre του Κλάπτον στην Καραϊβική.

"Ο Έρικ Κλάπτον εμπνέει μία όλο και διευρυνόμενη κατηγορία θαυμαστών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδεψαν μέχρι την έδρα του οίκου Bonhams στη Νέα Υόρκη τις τελευταίες ημέρες για να συμμετάσχουν σε αυτή την καταπληκτική δημοπρασία", είπε ο Τζον Μπάντελι, επικεφαλής του οίκου.

Ο Κλάπτον, ο οποίος δεν παρέστη στη δημοπρασία καθώς μαζί με το συγκρότημά του εμφανίζονταν στο Λος Άντζελες, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ.

Πηγή: real.gr

Ανανέωσε ο Χίτσφελντ με την Ελβετία!!

Στον πάγκο της Εθνικής Ελβετίας θα παραμείνει ως το 2014 ο Ότμαρ Χίτσφελντ μιας και ανανέωσε σήμερα την συνεργασία του για δυο ακόμα χρόνια.
Η ομοσπονδία της Ελβετίας έμεινε αρκετά ικανοποιημένοι από το έργο του Γερμανού προπονητή όσο καιρό κάθεται στον πάγκο και έτσι του πρότεινε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα δυο χρόνια κάτι που δέχθηκε και ο Ότμαρ Χίτσφελντ.
Ο 62χρονος κόουτς, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, ανέλαβε το εθνικό συγκρότημα της Ελβετίας τον Ιούλιο του 2008 και το οδήγησε στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Τον Αντριάνο «γλυκοκοιτάζει» η Σάντος

Μπορεί να έχει μόλις δυο ημέρες που έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρόμα, ωστόσο φαίνεται πως στην πατρίδα του είναι ήδη περιζήτητος.

Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος χθες πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Βραζιλία και ήδη η Σάντος φαίνεται να τον «γλυκοκοιτάζει».

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Μαρσέλο Μαρτόλοτε, εξέφρασε την επιθυμία ο 29χρονος επιθετικός να συνεργαστεί με τα ταλέντα του συλλόγου, Νεϊμάρ και Γκάνσο, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει λόγω των υψηλών αποδοχών του «Αυτοκράτορα».

«Σχετικά με τον Αντριάνο, θα θέλαμε να τον δούμε εδώ, κυρίως αυτά που έχει προσφέρει στο παρελθόν. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, λόγω των ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς και του υψηλού μισθού του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν να έρθει στη Σάντος» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας από τη Βραζιλία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δόξα τω... Αλλάχ

Θέλει τζαμί στη Θεσσαλονίκη ο Νταβούτογλου.
Δόξα τω... Αλλάχ
Την αισιοδοξία του για την οικοδόμηση μιας «καινούργιας ελληνοτουρκικής φιλίας» και «ενός καινούριου ελληνοτουρκικού άξονα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, υπογραμμίζοντας «το καλό κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».
«Διανύουμε μια περίοδο πολύ μεγάλης φιλίας ανάμεσα στις δύο χώρες και μπορούμε να στήσουμε αυτές τις δυνατές γέφυρες φιλίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και στην Κωνσταντινούπολη και στη Θεσσαλονίκη και τη Σμύρνη» τόνισε ο κ. Νταβούτογλου και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο να λύνουμε τα προβλήματα αλλά να βλέπουμε με αισιοδοξία και το μέλλον».
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ πρόσθεσε ότι μετά την επίσκεψή του στην Ελλάδα έχει «μια ακόμη πιο αισιόδοξη εικόνα» για τις σχέσεις των δύο χωρών και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον υπουργό εξωτερικών και τις τοπικές αρχές για την «φιλοξενία» τους. Σε ερώτηση για το Καστελόριζο ο κ. Νταβούτογλου είπε «ότι δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα και δε θέλω να επαναλάβω» παραπέμποντας στις εξηγήσεις, που έδωσε στην Αθήνα.
Ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε «ερωτευμένος» με τη Θεσσαλονίκη, για την οποία είπε ότι ιστορικά αποτελούσε, χάρη στο λιμάνι της, «σπουδαίο εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο» και τόνισε ότι μπορεί να ξαναγίνει «παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και πολιτισμού».
Πρόσθεσε ότι «η πόλη είναι τυχερή που έχει έναν δήμαρχο με όραμα», συμπληρώνοντας, ότι στο εξής σε κάθε ομιλία του θα προσκαλεί τους Τούρκους πολίτες να την επισκέπτονται. Επεσήμανε ότι «τον τελευταίο χρόνο ο αριθμός των Τούρκων τουριστών στη Θεσσαλονίκη έχει διπλασιαστεί, ενώ τριπλασιάστηκε σε όλη την Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι θα στηρίξει το αίτημα για πιο διευρυμένη αεροπορική, σιδηροδρομική και ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας, όπως επίσης και θα παρακολουθήσει προσωπικά την προοπτική αδελφοποίησης της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη.
«Όποιος δεν ξέρει την ιστορία της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να καταλάβει την ιστορία των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Μεσογείου, την ιστορία της ανθρωπότητας» τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, συμπληρώνοντας ότι δεσμεύεται θετικά απέναντι στην πρόταση, σε επόμενη επίσκεψη, να δώσει διάλεξη στο ΑΠΘ, με θέμα «Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Θεσσαλονίκη».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Νταβούτογλου έθεσε στον κ. Μπουτάρη θέμα λειτουργίας τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου. Ο κ. Μπουτάρης εξήγησε ότι το θέμα του τζαμιού είναι ζήτημα της κεντρικής διοίκησης και στη συνέχεια, στις δηλώσεις του, τον διαβεβαίωσε δημόσια ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευκολύνει τους μουσουλμάνους «για την άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων τους και τη δημιουργία ενός κοιμητηρίου που έχει προγραμματιστεί». Τόνισε δε ότι θα εργαστεί για την ανάδειξη της πολυπολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης.
«Η πόλη έχει ανοιχτή την αγκαλιά της για τους Τούρκους αδελφούς μας για επιχειρηματικές, πνευματικές, καλλιτεχνικές και άλλες δραστηριότητες που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά», κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.
ΠΗΓΗ: www.newsday.gr

Θα καταθέσει έφεση ο Άρης!!

Έφεση θα κάνει ο Άρης μετά την σημερινή τιμωρία που του επέβαλε η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 37.000 ευρώ πρόστιμο και θα καταθέσει έφεση.
Αν δεν γίνει δεκτή η έφεση τότε ο Άρης θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του στο ματς με τον Πανσερραϊκό για την 27η αγωνιστική. Η τιμωρία αυτή ήταν για το ματς με τον Ηρακλή όταν και μετά το τέλος του αγώνα εισήλθαν οπαδού του Άρη στον αγωνισιτκό χώρο και η πειθαρχική επιτροπή θεώρησε υπαίτια την ΠΑΕ για την είσοδο των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο και την κίνησή τους προς τα αποδυτήρια στον αγώνα με τον Ηρακλή, εις βάρος των ποδοσφαιριστών της ίδιας τους της ομάδας.

Ζούρος: «Να κρατήσουμε ψηλά την Εθνική!»

Ο Ηλίας Ζούρος ελπίζει να έχει όλους τους παίκτες που θέλει στη διάθεσή του στο Ευρωπαϊκό της Λιθουανίας, ενώ τόνισε πως οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ πως θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο: «Ευελπιστώ ότι παρά την κούραση, αφού και οι παίκτες άνθρωποι είναι, θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου το καλοκαίρι και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την Εθνική ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο».

... για το ποιοι παίκτες θα τον ακολουθήσουν στο Ευρωπαϊκό: «Είναι απολύτως φυσιολογικό να περιμένουμε να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας και μετά να καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Θα ήταν άτοπο να έλεγα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ότι η ομάδα θα είναι έτσι και θα ήθελα να παίξει με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να γνωρίζω ποιους παίκτες θα έχω κοντά μου. Θα ήταν καλό, λοιπόν, να περιμένουμε λίγο να δούμε τους παίκτες και μετά να μπορέσουμε να καθορίσουμε τον τρόπο που θα παίξει η Εθνική». 

…για την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ: «Εγώ λέω πάντα ότι τα παιχνίδια τα κάνουμε εύκολα, όταν παίζουμε εμείς όπως πρέπει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα τα ονόματα των ομάδων που έχουμε μπροστά μας στην πρώτη φάση δεν είναι τόσο ηχηρά, ομάδων δηλαδή που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, όμως στην πορεία θα συναντήσουμε τους μεγάλους. Οφείλουμε, λοιπόν, να είμαστε σοβαροί». 

… για τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ: «Αυτό είναι συνάρτηση της προηγούμενης ερώτησης αναφορικά στο ποιους θα έχουμε μαζί μας. Πάντα πρέπει να κοιτάς και το μέλλον και κάποιοι να μπαίνουν σταδιακά στην ομάδα, αλλά για το τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιους θα έχουμε μαζί και μετά να πάμε στο επόμενο βήμα. Είναι καλό πάντως που πολλά παιδιά από τη νέα γενιά πήρε χρόνο συμμετοχής στην Α1». 

...για το μέλλον του στη Ζαλγκίρις: «Εχουν γίνει κάποιες κουβέντες για το πώς θα χτίσουμε την καινούργια ομάδα. Εγώ δουλεύω με γνώμονα το μέλλον. Κάθε προπονητής όταν δουλεύει σε μια ομάδα πρέπει να στοχεύει μακροπρόθεσμα, μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί. Υπάρχει πολύ καλή υποδομή και θα έχουμε και το καινούργιο γήπεδο που ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό, το οποίο θα είναι το καινούργιο γήπεδο της Ζαλγκίρις».

Tanti auguri, Nerazzurri!

Τα 103 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Ίντερ Μιλάνου και οι Αθλητικοί Ψίθυροι σας παρουσιάζουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της περσινής πρωταθλήτριας Ιταλίας και Ευρώπης.
Στις 9 Μαρτίου 1908, ένα γκρουπ Ιταλών και ενός Ελβετού θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τη μεγαλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή ομάδα της πόλης, τη Μίλαν, με αποτέλεσμα να ιδρύσει μια νέα ονόματι Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο. Η μεγαλύτερη διαφορά από τη Μίλαν ήταν πως στο ρόστερ της Ίντερ μπορούσαν να υπάρχουν και ξένοι παίκτες, σε αντίθεση με τους «ροσονέρι» που χρησιμοποιούσαν μόνο Ιταλούς.
Τα χρώματα της ομάδας είναι από την ίδρυσή της το μαύρο, που αντιπροσωπεύει τη νύχτα και το μπλε, που αντιπροσωπεύει τον ουρανό.
Το πρώτο «σκουντέτο» ήρθε για την Ίντερ το 1910, ενώ το πρώτο κύπελλο τη σεζόν 1938-39, με ηγέτη τον Τζιουζέπε Μεάτσα, που έπαιξε και στην «αιώνια» αντίπαλο Μίλαν και αργότερα έδωσε το όνομά του στο γήπεδο όπου αγωνίζονται και οι δύο ομάδες.

Η «Χρυσή Εποχή»
Η θρυλική ομάδα της Ίντερ, που ονομάστηκε «Le Grande Inter», από το 1963 μέχρι το 1966 με «ιθύνοντα νου» από τον πάγκο τον Ελένιο Ερέρα και «αρχιστράτηγο» μέσα στο γήπεδο τον Σάντρο Ματσόλα, κατάφερε να κερδίσει 3 πρωταθλήματα (1963, 1964, 1966) και 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1964, 1965).

Από τους «νερατζούρι» έχουν περάσει σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Αντρέας Μπρέμε, ο Λόταν Ματέους, ο Ραμόν Ντίας, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο Ιβάν Ζαμοράνο, ο Ρονάλντο, ο Κριστιάν Βιέρι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πολλοί άλλοι.

Οι τίτλοι της Ίντερ είναι πολλοί και όλοι οι απανταχού οπαδοί των «νερατζούρι» εύχονται η παρακάτω λίστα να μεγαλώσει:
Πρωταθλήματα (18): 1909-10, 1919-20, 1929-30, 1937-38, 1939-40, 1952-53, 1953-54, 1962-63, 1964-65, 1965-66, 1970-71, 1979-80, 1988-89, 2005-06, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2009-10

Κύπελλα Ιταλίας (6): 1938-39, 1977-78, 1981-82, 2004-05, 2005-06, 2009-10

Σούπερ Καπ Ιταλίας (5): 1989, 2005, 2006, 2008, 2010
Πρωταθλήματα Ευρώπης – Τσάμπιονς Λιγκ (3): 1963-64, 1964-65, 2009-10
Κύπελλα UEFA (3): 1990-91, 1993-94, 1997-98
Διηπειρωτικά κύπελλα (3): 1964, 1965, 2010

Ζητάει επίσπευση της προκαταρκτικής έρευνας ο Μπιτσαξής!!

Την επίσπευση της προκαταρκτικής εξέτασης , όσων έχουν δει το φώς της δημοσιότητας από τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τεντέ.
Στην επιστολή που έχει κοινοποιήσει τόσο στην Προϊσταμένη Εισαγγελέων Πλημμελειοδικών Αθηνών Ελένη Ραϊκου όσο και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου , ο Πάνος Μπιτσαξής μιλάει για δυσοσμία που αναδύεται από τις αποκαλύψεις, δηλώνει ικανοποίηση για την δικαστική οδό που πήρε η υπόθεση και υπογραμμίζει ότι η εξέλιξή της συνδέεται με την φερεγγυότητα των πρωταθλημάτων.
Αναλυτικά η επιστολή:
 "Η Ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη τη δυσοσμία που αναδύεται από τις αποκαλύψεις παραγόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που υποδηλώνουν παρασκηνιακούς χειρισμούς και ύποπτες μεθοδεύσεις, προς την κατεύθυνση αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι και διεθνής.
Η διαφθορά και η βία αποτελούν, παρά την πρόοδο που έχει υπάρξει, διαχρονικά προβλήματα του Ελληνικού αθλητισμού, που εμπίπτουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Ελληνικής Πολιτείας.
Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαοφιλές. Με διάφορους βαθμούς ενδιαφέροντος το παρακολουθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων. Αν και η οργάνωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου στηρίζεται στο λεγόμενο αυτοδιοίκητο, είναι προφανές, πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την θεσμοθετημένη από το νόμο αποστολή της, οφείλει να παίρνει, κάθε πρόσφορο μέτρο για την ευρυθμία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την φερεγγυότητα των πρωταθλημάτων και την έγκαιρη και άμεση εξουδετέρωση υπαρχουσών, αλλά και κυοφορούμενων εστιών διαφθοράς.
Πληροφορηθήκαμε με ικανοποίηση ότι, κατόπιν των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Αθλητικός Εισαγγελέας επενέβη αυτεπάγγελτα και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την διαπίστωση των αξιόποινων πράξεων, που έχουν τελεσθεί, ενδείξεις περί των οποίων διαφαίνονται από τις διάφορες εκατέρωθεν καταγγελίες ποδοσφαιρικών παραγόντων. Με τον προσήκοντα σεβασμό επιθυμώ να σας επισημάνω το έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και την ιδιαίτερη ανησυχία της κοινής γνώμης για την ανάγκη, εντός των ορίων των δικονομικών κανόνων, της ταχύτερης δυνατής διεξαγωγής της προκαταρκτικής εξέτασης, προς την κατεύθυνση της διαλεύκανσης της ζοφερής αυτής υπόθεσης.
Παρέλκει να σημειώσω ότι η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής συνδέεται άρρηκτα με την συναγωγή κρίσιμων συμπερασμάτων και αποφάσεων, που αφορούν την οργάνωση και την φερεγγυότητα των ελληνικών πρωταθλημάτων".

«Προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης»

Σε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του απέδωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης τα όσα είπε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, σχετικά με κέρδη από στοίχημα την περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ. Μιλώντας στο www.sport-fm.gr ο κ. Γκαγκάτσης πρόσθεσε πως ζήτησε αντίγραφο με τα ηχητικά αποσπάσματα, προκειμένου να πράξει τα δέοντα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά ο κύριος Κούγιας. Είναι μία ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης του ονόματος μου. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι τόσο εγώ όσο και οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς μου ή του ευρύτερου συγγενικού μου κύκλου δεν έχουμε παίξει στοίχημα από το 2001 και μετά και συνεπώς, πολύ πριν την είσοδο των ελληνικών ομάδων στο στοίχημα. Έχω ζητήσει ήδη αντίγραφο με τα ηχητικά αποσπάσματα των όσων είπε στο σταθμό σας ο κύριος Κούγιας προκειμένου να πράξω τα δέοντα.

Εκείνο δε, που επίσης μου προκαλεί απορία είναι από πού ο κύριος Κούγιας ξέρει τις φορολογικές δηλώσεις μου. Τι ακριβώς κάνει δηλαδή ο κύριος Κούγιας; Ψάχνει τι δηλώνω εγώ στην εφορία


Πηγή: sport-fm.gr

Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Τσιμπάμπα

Άφαντος για δεύτερη ημέρα είναι ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος δεν έχει ειδοποιήσει κάνεναν από την Λάρισα και αναμένεται μόλις επιστρέψει να «φάει» βαριά καμπάνα. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί με Πανιώνιο και Εργοτέλη. 

Οι κυρώσεις που θα δεχτεί θα είναι μεγάλες. Από την ΑΕΛ σκέφτονται να προπονείται μόνος του ή με την Νέων. Όλοι στο στρατόπεδο του Θεσσαλικού συλλόγου περιμένουν να δουν  τι προβλέπεται και στο συμβόλαιο του, αφού είναι δανεικός από την Λεχ Πόζναν.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κογκολέζος άσος είχε ξανακάνει το ίδιο αλλά είχε ζητήσει  δημόσια συγνώμη και την γλύτωσε. Το συγκεκριμένο περιστατικό αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους της Λάρισας ως μια ευκαιρία για να δείξουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πλέον η ελαστικότητα του παρελθόντος. 

«Δένει» Μπερμπάτοφ η Γιουνάιτεντ!

Έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας παρουσιάζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η «Guardian»!

Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τα πεπραγμένα του Βούλγαρου επιθετικού τη φετινή περίοδο και σκοπεύουν να τον επιβραβεύσουν προσφέροντάς του έναν επιπλέον χρόνο συνεργασίας.

Αν και εφόσον οι φήμες αποδειχτούν αληθείς και ο έμπειρος άσος βάλει την υπογραφή του, θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Μαντσίνι: «Ο Μπαλοτέλι δεν είναι για πώληση»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δήλωσε πως ο Μπαλοτέλι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ου καλοκαιριού.

Η δεδομένη αγάπη του Ιταλού επιθετικού για τη Μίλαν, έδωσε «βήμα» στα Μέσα της γειτονικής χώρας, να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπαλοτέλι στους «ροσονέρι».

Ωστόσο, ο τεχνικός της Σίτι, διέψευσε τις φήμες για την αποχώρηση του Μπαλοτέλι.

«Λένε πολύ πως ο Μάριο θα φύγει. Δεν με ενοχλεί. Απλά λέω, πως στη Σίτο δεν πουλάμε τους καλύτερους μας παίκτες. Τους αγοράζουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μαντσίνι.

Ανακοινώθηκε ο Τσιώλης!


Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος ακολούθως δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Αρης μπορεί να εκμεταλλευτεί τις επόμενες 5 αγωνιστικές και να βρεθεί ψηλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή Θανάση Τσιώλη μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ έχει γεννηθεί στις 30/06/1959 στην Καρδίτσα. Συνολικά ο Έλληνας τεχνικός σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες έχει κοουτσάρει 404 παιχνίδια. Συνεργάτες του θα είναι ο Λάζαρος Κυριλίδης (βοηθός προπονητή), ο Κοσμάς Στράτος (γυμναστής) και ο Γιώργος Χερίδης (στατιστικολόγος).

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ 

1996-1997 Αναγέννηση Καρδίτσας 1997-1998 Ναυπακτιακός 1998-1999 Πρέβεζα ΠΑΣ 1999-2000 Αναγέννηση Καρδίτσας 2000-2001 Πανηλειακός  2000-2001 Πανελευσινιακός  2000-2001 Ναυπακτιακός  2001-2004 Πανηλειακός 2004-2005 Καλαμάτα 2005-2007 Ιωνικός 2006-2007 Λεβαδειακός  2007-2009 Θρασύβουλος 2009-2011 Ολυμπιακός Βόλου.

Τσιώλης: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές»

Ως προπονητής πλέον του Αρη ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε: «Αρχικά θέλω να πω πως νιώθω πολύ μεγάλη  χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του ΑΡΗ. Χθες ήρθα για να συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας  με την  προοπτική να την αναλάβω το καλοκαίρι. Αλλά  μέσα από τα επιχειρήματα του προέδρου κ. Αθανασιάδη, την επιθυμία του κόσμου και παρά την απόφαση μου να μην εργαστώ κάπου αλλού μέχρι το τέλος της χρονιάς, πήρα την απόφαση να αναλάβω από τώρα την ομάδα. Πέρα βέβαια από την ιστορία του ΑΡΗ , ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ είναι γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι αυτές τις πέντε αγωνιστικές μπορούμε να κάνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ τον κ. Αθανασιάδη και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν για να είμαι εγώ προπονητής του ΑΡΗ. Μετά από 16 χρονιά προπονητής πάντα βλέπεις την κορυφή. Και ο ΑΡΗΣ είναι μια από αυτές τις ομάδες κορυφής που κάθε φιλόδοξος προπονητής έχει πάντα σαν στόχο. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δουλέψω σε μια τέτοια ομάδα».

Πόση ώρα ήταν στον αέρα; Top-10 NBA (BINTEO)

Απίθανo το καλάθι του Τζέραλντ Χέντερσον των Μπόμπκατς στο νούμερο «2» του σημερινού Top-10 στο NBA. Ο τύπος καταργεί τον νόμο της βαρύτητας!





Μι-να μας βασκαθείς!

Μια παλιά φίλη του Λούα Λούα ανακαλύψαμε σήμερα και σας την παρουσιάζουμε. Ο λόγος για το μοντέλο, άλλοτε πανελίστρια κι άτακτο κορίτσι, Μίνα Ιορδανίδου, που "δεν έχει όρια στο σεξ". Απολαύστε την...
Μι-να μας βασκαθείς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Μίνα Ιορδανίδου έχει κάνει πάμπολλες αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις, έχει μπλέξει σε ροζ σκάνδαλα κι έχει συμμετάσχει σε ελληνικές πορνό ταινίες, αφού η Τζούλια "μας άνοιξε το δρόμο", όπως έχει δηλώσει.
Έχει δηλώσει ακόμα ότι "δεν έχω όρια. Είμαι Out of Limits γυναίκα και το αποδεικνύω έμπρακτα, νομίζω…" Και συμφωνούμε αν ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω φωτορεπορτάζ και στα βίντεο…

Στον ελεύθερο χρόνο της η Μίνα ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό: γυμνάζεται, παίζει τένις, κολυμπάει και κάνει water sports. Εξού και το ατελείωτο κορμί της...

Επίσης, η «καυτή» μας καλεσμένη σήμερα, πρέπει να είναι και Ολυμπιακός αν κρίνουμε ότι είχε προσωρινή σχέση με τον άλλοτε άσο των «ερυθρολεύκων», Λούα Λούα.

Πηγή: sportdog.gr

Ο Λούκα Μπάντι μίλησε!

Όλοι μίλησαν. Όλοι εκτός από έναν. Την πέτρα του σκανδάλου. Ο Ιταλός διαιτητής του Μακάμπι-Ολυμπιακός, Λούκα Μπάντι, μιλάει για την «περίεργη υπόθεση» αποκλειστικά στο gazzetta.gr. Τι δηλώνει ο Κολίνα!
Η αναπαραγωγή των όσων δηλώνουν οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ένα μέρος του ρεπορτάζ. Το… σημαντικότερο, όμως, είναι η ανάδειξη νέων στοιχείων που μπορούν να διαλευκάνουν μια σκοτεινή ιστορία.

Υπό αυτό το πρίσμα, η… ανακάλυψη της πέτρας του σκανδάλου ήταν ένα απαραίτητο κομμάτι στο τελικό παζλ. Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τον μοναδικό ίσως άνθρωπο που δεν μίλησε μέχρι τώρα για όσα τον… αφορούν. Τον Ιταλό διαιτητή Λούκα Μπάντι. Τον άνθρωπο που, πιθανόν και χωρίς να το ξέρει, έχει προκαλέσει το… ΚασέταGATE!

Το δικαιούνταν άλλωστε το δικαίωμα στην άποψη. Διότι Μπέος, Κούγιας, Πατέρας, Μαρινάκης, Δαλούκας είπαν όσα ήθελαν να πουν, όμως εκείνος δεν είχε δώσει μέχρι τώρα καμία απάντηση.

Τα τηλέφωνα δεν είναι κλειστά, τα στόματα όμως είναι σφραγισμένα. Οι Ιταλοί παρακολουθούν από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο επειδή είναι μαθημένοι σε παρόμοια σκάνδαλα, αλλά και γιατί εμπλέκεται ένας δικός τους άνθρωπος στην υπόθεση. Ο διαιτητής Λούκα Μπάντι, που σφύριξε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

Έκπληξη και οργή Μπάντι...

Η πρώτη αντίδραση του Ιταλού διαιτητή ήταν φυσιολογική, αλλά και αινιγματική. Όπως πληροφορηθήκαμε, την Τετάρτη μεταφέρθηκε στον Μπάντι η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι αποκαλύψεις, οι πληροφορίες. Αυτός ένιωσε τεράστια έκπληξη και οργή.

«Λοιπόν, δεν έχω να πω τίποτα και δεν ξέρω τίποτα γύρω από αυτό το θέμα… Αν θέλεις κάτι, πάρε τον Κολίνα. Δεν έχω άδεια να μιλήσω…» ήταν η απότομη απάντηση του Μπάντι ακούγοντας το τηλεφώνημα από την Ελλάδα. Η σιωπή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι χρυσός και ο Μπάντι ήξερε ότι μια ντρίμπλα θα τον είχε απαλλάξει από οποιαδήποτε κουβέντα για μια… ανεπιθύμητη υπόθεση.

Το επόμενο τηλεφώνημα ήταν στον Πιερλουίτζι Κολίνα, μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και… καλός γνώστης του τι εστί Μπάντι, καθώς μέχρι το καλοκαίρι ήταν αρχιδιαιτητής του ιταλικού ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες από Ιταλούς συναδέλφους τον έφερναν εξοργισμένο με όσα συμβαίνουν. Ήταν μια… άχρηστη πληροφορία, όπως αποδείχθηκε, αφού με το «καλημέρα» το… επιβεβαίωσε: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας φανώ χρήσιμος», ήταν η πρώτη εξαιρετικά αυστηρή απάντηση του Κολίνα.

Κολίνα: «Γνωρίζω τα πάντα»…

Η δημοσιογραφική επιμονή έβρισκε διαρκώς… τοίχο: «Σας είπα, δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε τίποτα. Γίνομαι κατανοητός; Απλά θα σας πω ότι γνωρίζω τα πάντα, γνωρίζω για ποιο λόγο με καλείτε, αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω».

Θα ήταν… παράλογο να μην είχε ακούσει κάτι ο Κολίνα. Παρότι δεν το επιβεβαίωσε, άνθρωποι που έχουν μιλήσει μαζί του ισχυρίζονται πως παραπέμπει το θέμα στην ελληνική δικαιοσύνη: «Είναι μία υπόθεση που αφορά την ελληνική δικαιοσύνη και δεν αγγίζει τον Μπάντι. Ουδείς μπορεί να προσάψει κατηγορίες διαφθοράς στον δικό μας διαιτητή. Είναι εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδας και τίποτα περισσότερο».

Η «ατάκα» του Μπάντι περί άδειας μας έδωσε το έναυσμα να… τη ζητήσουμε από τον Κολίνα: «Ο κύριος Μπάντι είναι ανεξάρτητος άνθρωπος και απευθυνθείτε σε εκείνον. Αν θέλει να σας πει κάτι, μπορεί να τον καλέσετε».

Μπάντι: «Δεν μπορώ να ηρεμήσω»…

Το νέο τηλεφώνημα στον Μπάντι τον έβγαλε σχεδόν από τα ρούχα του: «Δεν θέλω να είμαι ασεβής απέναντι στη δουλειά σας, σας απολογούμαι», απάντησε κοφτά.

«Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι με έχουν ζαλίσει από το πρωί. Δε μπορώ να ηρεμήσω. Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτή την ιστορία. Είναι μια πολύ παράξενη ιστορία. Εγώ ανήκω στην Ομοσπονδία και η Ομοσπονδία μού έχει πει να μη μιλήσω για αυτό το θέμα».

«Υπάρχει άνθρωπος από την Ελλάδα που ισχυρίζεται πως προσπάθησαν να σας πλησιάσουν στο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Είναι αλήθεια;» ήταν η τελευταία απόπειρα. «Μην επιμένετε. Δεν θα απαντήσω τίποτα για την υπόθεση αυτή»…

Πηγή: gazzeta.gr

Ένα τρίποντο ακόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρε παιδιά, τι κάνουν οι παίκτες στο φινάλε του αγώνα Πλασέντσια-Ομπίλα; Πέτυχαν τρία τρίποντα 13΄΄ πριν το τέλος, σε ένα παιχνίδι που ανατράπηκαν τα πάντα...












«Κοιτάει» Ντάγκλας Κόστα η Σίτι!!

Για την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα από τη Σαχτάρ το προσεχές καλοκαίρι, δείχνει να ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Οι «πολίτες» , βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον επιτελικό μέσο του Ουκρανικού συλλόγου, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της Σαχτάρ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φετινές κυρίως εμφανίσεις του Βραζιλιάνου, «τράβηξαν» την προσοχή των Άγγλων. Το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσουν για τον 20χρονο ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η τιμή του ενδέχεται να ανέβει, σε περίπτωση που οι καλές εμφανίσεις της Σαχτάρ και του Ντάγκλας Κόστα συνεχιστούν.

Μία αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο!!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 37.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τόσο η ΠΑΕ Άρης, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ποινή επιβλήθηκε για επεισόδια των οπαδών τους στα ματς με Ηρακλή και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής (1) αγώνα χωρίς θεατές

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι : «Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια εμφανίστηκαν εκεί πέντε με έξι (5-6) άτομα της ασφάλειας της φιλοξενούμενης ομάδας τα οποία και απομακρύνθηκαν άμεσα με τη συμβολή του υπευθύνου ασφαλείας της φιλοξενούμενης ομάδας»: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

«Δεν ήρθε στα αποδυτήρια ο Μπέος»

Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΠΑΕ Πανιώνιος τα σενάρια που ήθελαν τον Αχιλλέα Μπέο να βρίσκεται στα αποδυτήρια των «κυανέρυθρων» για να «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου ουδέποτε βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι ο κ. Αχιλλέας Μπέος ουδέποτε βρέθηκε στα αποδυτήρια του Πανιωνίου και ποτέ δεν μίλησε με κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Όλα όσα γράφτηκαν, από μερίδα του τύπου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και τα διαψεύδουμε κατηγορηματικά
».

Άφαντος παραμένει ο Τσιμπάμπα!

Με πολλά προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (13/3 15.00 NS2). Αγνοείται ο Τσιμπάμπα, ατομικό οι Σίμιτς και Μπλάζεκ.
Οι «βυσσινί» καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε μια αναμέτρηση που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να συνεχίσουν να ελπίζουν για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, οι τραυματισμοί στο στρατόπεδο της ομάδας δυσκολεύουν το έργο του Νίκου Κωστένογλου.

Έτσι λοιπόν, η προετοιμασία της Πέμπτης συνεχίστηκε με πολλά προβλήματα για τον τεχνικό των «βυσσινί». Ο Παναγιώτης Κατσιαρός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Αλεκσάνταρ Σίμιτς και Γιαν Μπλάζεκ. Ο Σέρβος επιθετικός των Λαρισαίων ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Μπλάζεκ από ενοχλήσεις στο γόνατό. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ρομέου, που ένιωσε έναν ερεθισμό στο γόνατό του και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Παρασκευή. Εκτός πλάνων για το κυριακάτικο ματς είναι και ο Τσιμπάμπα, ο οποίος δεν έδωσε το παρόν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ευκαιρίες χάνει, ξανθιές όμως όχι…!!!

Μια τεράστια ευκαιρία είχε να φύγει με την πρόκριση από την Βαρκελώνη η Άρσεναλ, ωστόσο ο Νίκλας Μπέντνερ την απώλεσε. Αυτό δεν εμπόδισε τον Δανό να πάει σε πάρτι με ξανθιά και να τα… ακούσει από τους Άγγλους.
Ούτε ο Βενγκέρ δεν μπορεί να ξεχάσει τη χαμένη ευκαιρία του Νίκλας Μπέντνερ στο 87’, γκολ που αν έμπαινε θα έδινε την πρόκριση στην Άρσεναλ. Οι Βρετανοί στεναχωρήθηκαν, ο Δανός όμως προτίμησε μια ημέρα αργότερα να βγει σε κλαμπ του «Soho», να διασκεδάσει μέχρι το πρωί μαζί με μια… άγνωστων στοιχείων ξανθιά. Οι Άγγλοι τα… έχωσαν, οι συμπατριώτες του τον έκαναν πρώτο θέμα και όλοι μαζί αναζητούν τα στοιχεία της νέας συντρόφου του.

Επιστροφή Καπέλο στη Γιούβε!!

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Γιουβέντους αναμένεται να αναλάβει ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, μετά το πέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2012.
Σύμφωνα με τη Sun, ο Ιταλός προπονητής θα αφήσει τα «λιοντάρια» για λογαριασμό της Γιουβέντους, στην οποία ήταν προπονητής τη διετία από το 2004 μέχρι το 2006. Την Τρίτη, ο Καπέλο συνάντησε τον πρόεδρο των «μπιανκονέρι» Αντρέα Ανιέλι και με βάση τα γραφόμενα της Sky Sport Italia, ο ισχυρός άνδρας της Γιούβε ρώτησε τον τεχνικό της Αγγλίας ποιον να προσλάβει στη θέση του Ντελ Νέρι το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, πως ο Ανιέλι προορίζει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Φάμπιο Καπέλο.

Την Κυριακή τα εισιτήρια με ΑΕΚ!!

Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια με την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ για τον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας. Υπενθυμίζεται ότι για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τις 10:00πμ έως τις 17:00 και το Σάββατο, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 60 €, Θύρες 2, 3: 50 €, Θύρες 5, 6: 35 €, θύρες 4, 4α:15 €, θύρες 8, 7, 7α: 20 €, VIP 3ου: 150 €, VIP 4ου: 120 €.

Τιμωρήθηκε για πρόταση στον Μέσι!

Ο Σεντρίκ Ενζορλά, πρόεδρος της ερασιτεχνικής Μπορν από τη Γαλλία, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι για... αστείο και η γαλλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με έξι μήνες!
Ο πρόεδρος της Μπορν, ομάδας που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γαλλίας, Σεντρίκ Ενζορλά τιμωρήθηκε για 6 μήνες, καθώς αποφάσισε να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι! Ο Ενζορλά το έκανε βέβαια ως αστείο, όμως μόνο τέτοιο δεν το θεώρησε η γαλλική ομοσπονδία, η οποία εννοείται ότι δεν προώθησε την πρόταση και τιμώρησε τον ίδιο με έξι μήνες, κατά τους οποίους δε θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του! Η Μπορν, που εδρεύει στο ομώνυμο μικρό χωριό των 400 κατοίκων, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην γαλλική ομοσπονδία, όμως η Μπαρτσελόνα δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πρόταση, καθώς ο αρμόδιος υπάλληλος δεν την μεταβίβασε στην ισπανική ομοσπονδία.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Ίσως η πρόταση να ήταν ένα αστείο, όμως είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα γεγονότα», τόνισε ο Ιβ Μπεγκόν, στέλεχος της γαλλικής ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστικής της απίστευτης ιστορίας Σεντρίκ Ενζορλά, σχολίασε, «για να καταθέσει πρόταση ένας ερασιτεχνικός σύλλογος θα πρέπει να συμπληρώσει τις αντίστοιχες φόρμες στο ίντερνετ. Αποφάσισα να το κάνω και πληκτρολόγησα το όνομα του Λιονέλ Μέσι, την ημερομηνία γέννησής του και τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται, στο σύστημα. Τότε η λίγκα διαβίβασε το αίτημά μου στην ομοσπονδία. Μόλις το είδαν σοκαρίστηκαν και αρνήθηκαν να το μεταβιβάσουν στην ισπανική ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα το κοινοποιούσε στην Μπαρτσελόνα. Ήταν μόνο ένα αστείο, κάτι για να διασκεδάσω με τους φίλους μου, τίποτα περισσότερο, όμως τιμωρήθηκε με έξι μήνες».

Η αόρατη κίτρινη κάρτα! (video)

Ο Πίτερ Ουόλτον δεν είχε στο τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα, αλλά όταν τη χρειάστηκε δεν πτοήθηκε! Ύψωσε το χέρι του και «κιτρίνισε» τον Ματς με την... αόρατη κάρτα!

Στο 43ο λεπτό του αγώνα της Έβερτον με την Μπέρμιγχαμ για την Premier League, ο διαιτητής Πίτερ Ουόλτον παίρνει την... κρίσιμη απόφαση να τιμωρήσει τον Ματς των φιλοξενούμενων. Ψάχνει στο τσεπάκι του την κάρτα, όμως δεν τη βρίσκει. Αυτό δεν τον πτόησε, καθώς ύψωσε κανονικά το χέρι του χωρίς να κρατάει τίποτα και έτσι τιμώρησε με αυτόν τον φοβερό τρόπο τον άσο της Μπέρμιγχαμ... Η κάρτα μετρήθηκε κανονικά και περάστηκε στο φύλλο αγώνος!



Tον κόλλησε ο Μουσλίμοβιτς;

Πρόβλημα στους κοιλιακούς αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.
Tον κόλλησε ο Μουσλίμοβιτς;
Ο επιθετικός του Άρη έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και απ’ ότι φαίνεται δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο το καλοκαίρι.
Λέτε να τον κόλλησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του ΠΑΟΚ, που έχει μία υπερευαισθησία με τους κοιλιακούς του;

Ζήτησε τις κασέτες ο Φάκος!!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος ζήτησε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, το υλικό που έχει στη διάθεσή της από τον Αλέξη Κούγια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ζήτησε τις κασέτες ο Φάκος
Ως εδώ όλα ωραία, μόνο που η κίνηση αυτή είναι χωρίς αντίκρισμα διότι η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης έχει ήδη εκκινήσει επομένως το υλικό δεν μπορεί να αποσταλεί.
Αυτή η ενέργεια της Ομοσπονδίας μπορεί να κριθεί ως κίνηση εντυπωσιασμού, καθώς ο εισαγγελέας της ΕΠΟ είχε τη δυνατότητα να ζητήσει το υλικό από τον ίδιο, τον Αλέξη Κούγια που όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου που παράθεσε, έχει διατηρήσει αντίγραφα του υλικού που παρέδωσε στην δικαιοσύνη.

Στη Νοτς Κάουντι ο Ντεμπά!

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Νοτς Κάουντι θα συνεχίσει την καριέρα του, ο πρώην άσος του Άρη και του Παναθηναϊκού, Νιρέν Ντεμπά.
Ο επιθετικός από την Γκάμπια θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Νοτς Κάουντι. Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από την Οντένσε και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δοκιμάστηκε στην Αγγλία. Ο Νιρέν Ντεμπά έπεισε τον τεχνικό της ομάδας Πολ Ινς, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

«Κέρασε» σαμπάνια την Ξάνθη!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέλεξε να παρουσιάσει ένα απόσπασμα από το πρώτο της DVD στην live εμφάνισή της στην Ξάνθη. Το θερμόμετρο χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο όταν η νεαρή πορνοστάρ άνοιξε το...

«Κέρασε» σαμπάνια την Ξάνθη!
...κόκκινο κορμάκι που φορούσε κι άρχισε να παίζει με μια σαμπάνια ενσαρκώνοντας τον ρόλο της πρώτης της ταινίας.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα θαυμαστή να πεταχτεί για να καλύψει το ρόλο του… Γάλλου παρτενέρ της, αλλά ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και συγκράτησαν τον θερμόαιμο νεαρό.
Οι θαμώνες της πρώτης γραμμής «λούστηκαν» από την ακριβή σαμπάνια που έσκασε και τους κατάβρεξε λες και… πανηγύριζε!
ΠΗΓΗ: newsday.gr

Οπαδός μήνυσε την ομάδα του επειδή πούλησε παίκτη!

Μια περίεργη ιστορία ήρθε στο φως στην Αγγλία, όταν ο 13χρονος (!) από το Μίντλεσμπρο μήνυσε την αγαπημένη του ομάδα, τη Ρέντινγκ!
Οπαδός μήνυσε την ομάδα του επειδή πούλησε παίκτη!
Ο πιτσιρικάς είχε πάρει πέρυσι δώρο για τα γενέθλια του μια φανέλα αξίας 42 λιρών του παίκτη της ομάδας, Γκίλφι Σίγκουρντσον. Μέχρι όλα εδώ καλά…
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η Ρέντινγκ πούλησε τον Σίγκουρντσον στη Χόφενχαϊμ λίγους μήνες μετά και ο πατέρας του αγοριού, ο Τζέιμς ΜακΓκι, αποφάσισε να μηνύσει την αγγλική ομάδα, επειδή πήγε να ζητήσει πίσω τα λεφτά που έδωσε για τη φανέλα και η ομάδα αρνήθηκε να το κάνει!
Το θέμα έφτασε στα δικαστήρια τα οποία δικαίωσαν τον ΜακΓκι επιδικάζοντας, κατόπιν συμβιβασμού, στη Ρέντινγκ να πληρώσει 72 λίρες αποζημίωση!
«Φτάσαμε σε συμβιβασμό μόνο και μόνο για τον λόγο ότι η ακρόαση ήταν στο Μίντλεσμπρο και για το χρόνο και το χρήμα που θα δαπανούσαμε για να πάμε εκεί, ήταν πιο λογικός ένας συμβιβασμός», εξήγησε ο εκπρόσωπος της Ρέντινγκ, Κρεγκ Μόρτιμερ.
Ηθικό δίδαγμα Νο1: Ποτέ μην αγοράζετε φανέλα της αγαπημένης σας ομάδας με το όνομα του παίκτη
Ηθικό δίδαγμα Νο2: Αν το κάνετε και ο παίκτης πάρει μεταγραφή μετά από λίγο πλέον ξέρετε πως να κινηθείτε!
 

Ερευνα της UEFA για το Ντε Ρόσι

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία ανακοίνωσε την έναρξη πειθαρχικής έρευνας για το χτύπημα (αγκωνιά στο πρόσωπο) του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον αρχηγό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα, στην προχθεσινή αναμέτρηση της ουκρανικής ομάδας με τη Ρόμα για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός διεθνής μέσος των "τζιαλορόσι" κατηγορείται για "ανάρμοστη συμπεριφορά". Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα ασχοληθεί με το θέμα την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι για τον "αδιόρθωτο" -όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα- Ντε Ρόσι, η Σαχτάρ είχε κάνει καταγγελία στην UEFA μετά τον πρώτο αγώνα, στη Ρώμη, ζητώντας κυρώσεις για τον σκληροτράχηλο ποδοσφαιριστή, τον οποίο κατηγόρησε ότι είχε χτυπήσει αντίπαλο εκτός φάσης. Τότε η πειθαρχική επιτροπή δεν είχε λάβει απόφαση για τιμωρία του Ντε Ρόσι, τώρα όμως ο Ιταλός δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία, καθώς ο τηλεοπτικός φακός υπήρξε αψευδής μάρτυς του αντιαθλητικού όσο και σκόπιμου χτυπήματός του στον Κροάτη αμυντικό της Σαχτάρ.

Βενγκέρ: «Δικτατορία η ΟΥΕΦΑ!»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, πνέει τα μένεα κατά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την κλήση του σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του διαιτητή Μάσιμο Μπουσάκα.

Ο Αλσατός τεχνικός κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για την έντονη λογομαχία του με τον Ελβετό ρέφερι μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει διαπράξει κανένα λάθος.

«Αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν ένας από τους στόχους μας. Υπεστήκαμε πολλές ζημιές κι επιπλέον πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από την UEFA. Δεν κάναμε κάποιο λάθος, αυτοί είναι που έχουν την ευθύνη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος και αυτοί ορίζουν τους διαιτητές», δήλωσε ο Βενγκέρ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας.

«Όταν υπάρχουν παιχνίδια με τόσο μεγάλο βάρος, είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια λάθη και επιπλέον να συμπεριφέρονται και αλαζονικά. Νομίζω ότι, μετά από αυτό, η UEFA συμπεριφέρεται δικτατορικά και έχει χαθεί η κοινή λογική», τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Η Τότεναμ, έχει το δικό της φρούριο!

Για να στεφθεί ένας «πόλεμος» από επιτυχία, πρέπει να κερδίζονται οι «μάχες». Όταν έχεις την ασφάλεια ενός πελώριου… φρουρίου, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Έτσι και για την Τότεναμ, που διατηρεί ακέραιο το δικό της φρούριο, το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια!

Κούγιας: «Λέει ψέματα ο Μπέος»

Tην άποψη πως ο Αχιλλέας Μπέος ψεύδεται λέγοντας πως ο συνομιλητής του στις κασέτες είναι ο Νικόλας Πατέρας εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να έχεις κάνει λοβοτομή για να βάλεις σε συζήτηση αυτά που λέει ο Μπέος», τόνισε αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου πως οι κασέτες είναι προϊόν συρραφής. Αιχμές για τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε  αθλητικό σταθμό  για:

- το αν θεωρεί πως συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου είναι ο Νικόλας Πατέρας: «Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τον συνομιλητή του κ. Μπέου. Η άποψή μου πως όταν λέει ότι ο συνομιλητής του είναι ο κ. Πατέρας, λέει ψέματα. Η κοινή λογική αυτό λέει. Εγώ δεν έχω ακούσει την κασέτα με τον άλλο συνομιλητή. Με έχουν βομβαρδίσει με πληροφορίες, αλλά η πλέον βάσιμη πληροφορία είναι πως πρόκειται για δημοσιογράφο, αλλά του κυκλώματος. Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλά. Δεν θα εκμυστηρευόταν τέτοια πράγματα στον Πατέρα και μάλιστα σε τέτοια περίοδο. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω μπει στο διαδίκτυο, δεν ξέρω. Έχω ακούσει τις κασέτες που μου στείλανε, όπως μου τις στείλανε. Είναι μονόλογος αυτό που έχω στην κατοχή μου. Όποιος ακούσει τις φράσεις, τον τρόπο που μιλά και τι ακριβώς λέει, αντιλαμβάνεται πως τέτοιο περιεχόμενο δεν μπορεί να απευθύνεται στον Νικόλα Πατέρα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό το διάλογο με τον Νικόλα Πατέρα. Για ποιον λόγο να τον κάνεις;».

- τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου πως οι κασέτες είναι προϊόν συρραφής: «Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος του Πατέρα. Εμένα με νοιάζει άλλο πράγμα: Τα είπε ή δεν τα είπε αυτά τα πράγματα ο Μπέος; Μόνο όταν κάποιος έχει κάνει λοβοτομή και του έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα να κάνει λογικές σκέψεις, μπορεί να βάλει σε συζήτηση αυτά που λέει ο Μπέος. Υποτιμάς τον εαυτό σου».

- το πώς έφτασαν στην κατοχή του οι κασέτες: «Έχω δηλώσει ότι πριν έρθουν στην κατοχή μου αυτές οι κασέτες, με έχει καλέσει ένας σημαντικός ποδοσφαιρικός παράγοντας, μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα. Ακούστε ποιο είναι το ιστορικό: Είχα αναλάβει την υπόθεση Δαλούκα. Εξεπλάγην που ήρθε στο γραφείο μου. Ο ΠΑΣ ήθελε ισοπαλία για να ανέβει κατηγορία. Μας βάλανε τον Δαλούκα και χάσαμε με 4-1 την άνοδο με συνοπτικές διαδικασίες. Με εξέπληξε που ήρθε σε μένα γιατί εγώ δεν μαζεύω τα λόγια μου όταν βλέπω ότι κάποιος δεν παίζει καθαρά. Τον ρώτησα γιατί ήρθε σε μένα. Μου είπε πως ‘με συνέστησαν σε σας’. Μου διηγήθηκε μια αλήθεια. Σας λέω εδώ πως έχω ζητήσει να αρθεί το επαγγελματικό μου απόρρητο λόγω δημοσίου συμφέροντος. Ανέλαβα την υπόθεσή του. Ζητήσαμε την προστασία του Δαλούκα, γιατί απειλούσαν την οικογένειά του στο Βόλο και του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο. Κάναμε μήνυση στον Μπέο για τη φράση του ‘ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας του κόσμου’. Ετοιμαστήκαμε να κάνουμε αγωγή στον Μαρινάκη επειδή είπε ότι εγκλημάτησε κατά της Ελλάδας. Για μένα δεν κολλάγανε αυτές οι δύο εκφράσεις. Ξαφνικά δέχτηκα ένα τηλέφωνο και συνάντησα κορυφαίο παράγοντα του ποδοσφαίρου. Μου λέει ‘την αλήθεια για τον Δαλούκα την ξέρεις;’. Και μου λέει μια άλλη αλήθεια. Αμέσως, επειδή εκτιμώ αυτό το άτομο και θεωρώ πως δεν είναι ο βρωμιάρης, παραιτήθηκα από την υπεράσπιση του Δαλούκα και του έστειλα εξώδικο. Αμέσως μετά-δεν ξέρω πώς έγινε-μάλλον ο δικαστικός επιμελητής το έδωσε στο περιβάλλον του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί ουσιαστικά η παραίτησή μου άδειαζε τον Δαλούκα και αναδείκνυε ως δίκαια την αποπομπή του και όλα όσα του έσερναν. Αμέσως δημοσιοποιήθηκε στο ‘ΦΩΣ’. Μετά από 2-3 μέρες δέχτηκα άλλο τηλέφωνο από άλλο ποδοσφαιρικό παράγοντα. Μου είπε να δώσω το λόγο της τιμής μου ότι δεν θα πω αυτό που θα ακούσω. Άκουσα μια κασέτα στην οποία δεν μιλούσε όχι ο Μπέος, ούτε ο Δαλούκας. Άλλα σημαντικά πρόσωπα, εξίσου σημαντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μαθαίνω την πραγματικότητα όπως τη διηγείται ο ένας στον άλλο. Την απόλυτη πραγματικότητα για το τι συνέβη πριν τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός. Το παραδέχεται ο ένας στον άλλο.

Αμέσως πάω και το λέω στον κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και περιμένω. Ξαφνικά, πριν από 15 μέρες, έρχεται στο γραφείο μου η κα. Χριστίνα Στασινοπούλου, που είναι δικηγόρος. Μου λένε ήρθε ένας φάκελος και μοιάζει σαν να έχει CD. Λέω ‘μην τον αγγίξετε καθόλου’. Τον ανοίξαμε το μεσημέρι και μαζί με τα δύο CD βρήκαμε και τις απομαγνητοφωνήσεις. Ό,τι έλεγε το CD, το έλεγε και η απομαγνητοφώνηση. Νόμιζα ότι μου τα έχει στείλει ο Νίκος Πατέρας. Τον πήρα τηλέφωνο, είχα δέκα χρόνια να του μιλήσω. Μου έδειξε μια έκπληξη. Αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, δεν ξέρω. Τις ακούμε μαζί. Είναι μονόλογος. Του λέω ‘βοήθησέ με να το καθαρίσουμε’. Μου λέει ‘θα το σκεφτώ, θα δω τι θα κάνω’ και διάφορα μισόλογα. Τελικά δεν έκανε τίποτα. Εγώ είδα και απόειδα κι αν δεν έβλεπα τα χειρουργεία που τρώμε κάθε Κυριακή με την Παναχαϊκή, που με συνοπτικές διαδικασίες μάς κλέβουν αυτό που αξίζουμε, δεν θα έκανα τίποτα. Δεν έκανα τυχαία χθες τη συνέντευξη Τύπου. Διάλεξα την Πάτρα, επειδή το θέμα συνδέεται με την Παναχαϊκή κι επειδή ήταν τα γενέθλια του γιου μου».

- το αν υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο κύκλωμα: «Αν ακούμε αυτού του είδους τα μυθεύματα που προσβάλουν την απλή λογική, τίποτα δεν θα γίνει. Το πρώτο αποδεικτικό μέσο είναι οι ενδείξεις. Ακούσατε τον Μπέο να λέει ‘υπάρχουν αποδείξεις για τα στημένα;’. Μας πώς μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις όταν δύο άνθρωποι λειτουργούν παράνομα. Μπορείς να είσαι μπροστά στην παρανομία; Η ένδειξη είναι αυτή που οδηγεί τη δικαιοσύνη. Δεν με νοιάζει με ποιον μιλά ο Μπέος. Το θέμα είναι αν υπάρχει ένα κύκλωμα. Από το περιεχόμενο της κασέτας φαίνεται ότι ο Μπέος λέει στο συνομιλητή του ότι βάζουν με τους συνεργάτες του όποιον διαιτητή θέλουν. Κι όχι σε οποιοδήποτε ματς, αλλά στο Άρης-Παναθηναϊκός. Λέει ο ίδιος-κι ας πει ό,τι θέλει-πριν φύγει για Θεσσαλονίκη ο Δαλούκας, μπροστά στη γυναίκα του, ‘πρόσεχε γιατί θα γίνει της π…’ και μετά ότι ‘αν δεν κάνεις αυτό θα έρθουν Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Ρώσοι…’. Και στο τέλος ότι ‘Κοίταξε, αν κάνεις κάτι, ο κόσμος δεν ελέγχεται’. Κι εννοεί το στοίχημα».

- το κύκλωμα διαιτητών: «Αν είναι μπλεγμένος ο Πατέρας, γιατί να μην τον εμπλέξουν; Εμένα με νοιάζει αν υπάρχει κύκλωμα που ορίζει διαιτητές, που καθορίζει μέσω διαιτητών τα αποτελέσματα, που τα ξέρουν αυτοί που είναι στο παράνομο ή στο νόμιμο στοίχημα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν φορολογικές δηλώσεις ότι κερδίζουν μόνο από το νόμιμο στοίχημα… Και μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, που αν λειτουργεί αυτό το σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι έχει πάρει ο κύριος Γκαγκάτσης που έχει κάνει τέτοιες φορολογικές δηλώσεις, πάει να πει πως μπορεί να είναι μεν από νόμιμο στοίχημα, αλλά από στημένα παιχνίδια. Γιατί δεν κάνετε αυτούς τους συνειρμούς;».

- τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει στις αποκαλύψεις: «Και ποιοι είναι ο Μπέος, ο Πατέρας και ο Μαρινάκης, που εμάς που έχουμε αυτή την ποδοσφαιρική κουλτούρα θα καθορίσουν τη ζωή μας και τη ζωή πέντε εκατομμυρίων Ελλήνων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο; Εγώ έτσι το προσέγγισα το θέμα. Ας βρουν αυτοί μεταξύ τους γιατί ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο με άλλον τρόπο, βάζοντας τα τίμια λεφτά μας, όσα μπορούμε, σε τίμιες ομάδες και χαρακτηριζόμαστε από τους Μπέους και τους Τσακογιάννηδες αποτυχημένοι παράγοντες, γιατί δεν καταφέρνουμε να ανεβάσουμε την Παναχαϊκή ή τα Γιάννενα. Πώς να την ανεβάσουμε ρε πετυχημένοι; Τι επιτυχία είναι αυτή; Με τους Ρώσους και τους Τσετσένους; Γυναικουλίστικα πράγματα είναι αυτά. Επιμήκυνση του πέους είναι το πιστόλι».

- το αν θεωρεί πως η δικαιοσύνη θα λάμψει: «Είναι μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε, αν μπορούμε, γιατί είναι ένα θέμα που θέλει χρόνο. Η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Όταν όμως ακούω την ΕΠΟ να λέει πως θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη, εγώ ανατριχιάζω. Ο κ. Μπέος λέει θα πάμε στον εισαγγελέα της ΕΠΟ, λες και δεν υπάρχουν άλλοι εισαγγελείς στην Ελλάδα».

Judas Priest και Whitesnake μαζί στην Αθήνα!

Δύο μύθοι του “σκληρού ήχου” θα βρεθούν μαζί στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι: την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Judas Priest – στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους – και οι Whitesnake –αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού- θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, σε μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία!

Μαζί τους θα εμφανιστούν και άλλα σημαντικά ονόματα από τον metal και hard rock ήχο, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

JUDAS PRIEST

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι Judas Priest ανακοίνωσαν ότι η Epitaph Tour θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία της τεράστιας καριέρας τους, σύσσωμο το metal κοινό ανέμενε με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση κάποιας ημερομηνίας και για την Ελλάδα. Στις 5 Ιουλίου, λοιπόν, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε, για τελευταία φορά live στην Αθήνα, τους “Metal Gods”.
Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Priest έχουν ανακοινώσει ότι σκέφτονται να περιλάβουν στο setlist της περιοδείας τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε δίσκο της καριέρας τους, ώστε να μην αφήσουν ούτε έναν οπαδό απογοητευμένο! Και φυσικά, υπόσχονται ότι θα δείξουν σε όλο τον πλανήτη πως πρέπει να είναι μια πραγματική metal συναυλία, αντάξια της κληρονομιάς που αφήνουν πίσω τους: με τους ενισχυτές στο 11 και “all guns blazing”! Πιστοί, ετοιμαστείτε να αποτίσετε τον τελευταίο φόρο τιμής στους “Θεούς του Metal”!

WHITESNAKE


Μετά το sold out του Λυκαβηττού και τις εμφανίσεις τους με τους Scorpions και τους Def Leppard, οι Whitesnake επιστρέφουν. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσα σημαίνουν ο David Coverdale και η παρέα του για το ελληνικό κοινό: άλλωστε, τόσο η θρυλική φωνή του Coverdale, όσο και η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν οι Whitesnake επί σκηνής εγγυώνται μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία.

Στις 5 Ιουλίου, οι Whitesnake θα μας παρουσιάσουν ένα show–ανασκόπηση της υπερ-επιτυχημένης καριέρας τους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους (“Here I Go Again”, “Is This Love”, “Fool For Your Loving”, “Still Of The Night”, “Now You're Gone”, κλπ), αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο “Forevermore”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδαίτερα «καλοκαιρινό χώρο» στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, τον χώρο όπου θα λάβει χώρα και το φετινό EJEKT Festival. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην πανέμορφη Μαρίνα Φαλήρου και το Ιστορικό Θωρηκτό Αβέρωφ !!!

Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Η συνεργασία της Detox, μιας εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας και της Spicy Entertainment, μιας νεοσύστατης δυναμικής εταιρείας του ομίλου της Star Investment, αποτελούν την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά στην παραγωγή, στις παροχές εξυπηρέτησης κοινού και στο τελικό experience feeling της πιο δυνατής βραδιάς του φετινού καλοκαιριού !!!

Εισιτήρια ήδη προπωλούνται προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται προς 58 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00 και θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση για τις ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών.