Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

No Good-ison Park!

No Good-ison Park!
Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Έβερτον και την Μπέρμιγχαμ στην Premier League. Τα «ζαχαρωτά» έμειναν στις 5 νίκες σε 14 παιχνίδια στο “Goodison Park”, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο αναπάντεχες απώλειες (Αρτέτα από τη μία, Μπέντλεϊ από την άλλη) ανάγκασαν από νωρίς τις δύο ομάδες να αλλάξουν τα πλάνα τους. Στο 17’, ο Μποσεζούρ -εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα- νίκησε με κεφαλιά τον Φόστερ, πετυχαίνοντας το 0-1. Στο 35’, η Έβερτον ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χάιτινχα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φόστερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγιες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Τζαγκέλκα, Ντιστέν, Μπάινς, Χάιτινχα (86’ Μπιλιαλέντινοφ), Οσμάν, Αρτέτα (9’ λ. τρ. Κόουλμαν), Ρόντγουελ, Σαχά, Μπέκφορντ (77’ Ανισέμπε).

Μπέρμιγχαμ (Άλεξ Μακλίς): Φόστερ, Καρ, Ρίτζγουελ, Ρ. Τζόνσον, Γίρανεκ, Μπέντλεϊ (8’ λ. τρ. Μπέντλεϊ), Λάρσον, Μπόγιερ, Ματς, Μποσεζούρ, Ζερόμ (71’ Ζίγκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: