Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τιμωρήθηκε για πρόταση στον Μέσι!

Ο Σεντρίκ Ενζορλά, πρόεδρος της ερασιτεχνικής Μπορν από τη Γαλλία, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι για... αστείο και η γαλλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με έξι μήνες!
Ο πρόεδρος της Μπορν, ομάδας που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γαλλίας, Σεντρίκ Ενζορλά τιμωρήθηκε για 6 μήνες, καθώς αποφάσισε να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι! Ο Ενζορλά το έκανε βέβαια ως αστείο, όμως μόνο τέτοιο δεν το θεώρησε η γαλλική ομοσπονδία, η οποία εννοείται ότι δεν προώθησε την πρόταση και τιμώρησε τον ίδιο με έξι μήνες, κατά τους οποίους δε θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του! Η Μπορν, που εδρεύει στο ομώνυμο μικρό χωριό των 400 κατοίκων, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην γαλλική ομοσπονδία, όμως η Μπαρτσελόνα δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πρόταση, καθώς ο αρμόδιος υπάλληλος δεν την μεταβίβασε στην ισπανική ομοσπονδία.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Ίσως η πρόταση να ήταν ένα αστείο, όμως είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα γεγονότα», τόνισε ο Ιβ Μπεγκόν, στέλεχος της γαλλικής ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστικής της απίστευτης ιστορίας Σεντρίκ Ενζορλά, σχολίασε, «για να καταθέσει πρόταση ένας ερασιτεχνικός σύλλογος θα πρέπει να συμπληρώσει τις αντίστοιχες φόρμες στο ίντερνετ. Αποφάσισα να το κάνω και πληκτρολόγησα το όνομα του Λιονέλ Μέσι, την ημερομηνία γέννησής του και τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται, στο σύστημα. Τότε η λίγκα διαβίβασε το αίτημά μου στην ομοσπονδία. Μόλις το είδαν σοκαρίστηκαν και αρνήθηκαν να το μεταβιβάσουν στην ισπανική ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα το κοινοποιούσε στην Μπαρτσελόνα. Ήταν μόνο ένα αστείο, κάτι για να διασκεδάσω με τους φίλους μου, τίποτα περισσότερο, όμως τιμωρήθηκε με έξι μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: