Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Από αύριο τα εισιτήρια για το μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα!!

Σε κυκλοφορία θα τεθούν από αύριο το απόγευμα στις 17:00 τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού αγώνα του Άρη κόντρα στη Ρόμα το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το απόγευμα (23/07, 17:00) τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού αγώνα ΑΡΗΣ-AS Roma την Παρασκευή (26/07) στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στη θύρα 2, 20 ευρώ στη θύρα 9 και 25 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα φιλικά παιχνίδια δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, εκτός από τους κατόχους σουιτών.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους με την αγορά εισιτηρίου στη θύρα 7 (επισήμων), προσκομίζοντας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο -εκτός από το εισιτήριο του αγώνα- και το αποδεικτικό της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας VIP.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Mάριο Μπόνι στο Metropolis: Δε θα ξεχάσω ποτέ το είναι τρελός ο Ιταλός!!

Ο Μάριο Μπόνι άφησε το στίγμα του στον Άρη με το πάθος του και την αξία του, την οποία φρόντισε να δείξει και χθες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων, πετυχαίνοντας στον τελικό 46 πόντους!

Ο Μπόνι θα είναι παρών σήμερα (21/7, 19.00) στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, και μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις" τόνισε αρχικά για τις αναμνήσεις του με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα:

"Το πρώτο που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του Άρη και πως υποστήριζαν την ομάδα, με κιτρινόμαυρα όλοι και πηδώντας πάνω-κάτω στις κερκίδες.
Θυμάμαι επίσης το πρώτο φιλικό που παίξαμε με τη Μπανταλόνα, που γινόταν χαμός στο γήπεδο. Και δεν μπορώ να ξεχάσω και την υποδοχή των οπαδών μας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Προύσα, στο αεροδρόμιο.

Δεν μπορώ να ξεχάσω και το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, που με τόσα προβλήματα κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου μας ανά πάσα στιγμή.

Για την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ο Μπόνι τόνισε πως "μου ζήτησαν να παραβρεθώ στην παρουσίαση ως επίτιμος καλεσμένος, είναι τιμή για μένα, θα είμαι στο Παλέ για την εκδήλωση αυτή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για κάποια συνεργασία, είναι μεγάλη τιμή για μένα".

Για την αγάπη των φίλων του Άρη και το σύνθημα γι' αυτόν "είναι τελός ο Ιταλός" τόνισε πως: "είναι κάτι φανταστικό για μένα, πάντα θα θυμάμαι αυτές τις λέξεις, αυτό το σύνθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ".

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το επίτευγμα του χθες υπογράμμισε πως: "όλα ήταν πολύ ωραία, ήμουν σε καλή ημέρα και έβαλα κάποια σουτ, νομίζω πως όλοι όσοι συμμετείχαν πέρασαν πολύ ωραία στο πρωτάθλημα αυτό".

Για τα Διαρκείας του Άρη υπογράμμισε: "πρέπει ο κόσμος του Άρη να δείξει και πάλι την αγάπη του στην ομάδα, όπως την έδειχνε τόσα χρόνια, τώρα που είναι δύσκολοι οι καιροί. Όλοι κοντά στην ομάδα, γιατί το αξίζει". Πηγή: metrosport.gr

«Ο Ηλιάδης κράτησε Αγκάνθο»

Η διοίκηση Ηλιάδη και όχι η διοίκηση Ψηφίδη ήταν αυτή που αποφάσισε για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Αγκάνθο σύμφωνα με τα όσα είπε στον Arena FM 89.4, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ζαμπέτας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν είπε ψέματα ο Ψηφίδης. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τον Αγκάνθο με 350 χιλιάδες αλλά δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε και δέχτηκε ο ίδιος να παίξει με 150 χιλιάδες. Δεν έθεσε ούτε όρους ούτε μπόνους ούτε τίποτα και για αυτό το λόγο τον πήραμε. Ήταν γνωστό ότι είχε πρόβλημα στα γόνατα, αλλά το παλμαρέ του ήταν γεμάτο με μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ κλπ, ήρθε και βγήκε πρώτος σκόρερ και βοήθησε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Όταν τέθηκε θέμα ανανέωσης είχαμε κάνει μια κουβέντα και επιθυμία όλων ήταν ο Αγκάνθο να παραμείνει. Γνωρίζουμε ότι δεν προπονείται συχνά αλλά με δεδομένη την επιτυχία στο σκοράρισμα είναι από τα πρώτα… βιολιά στην ομάδα. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει τον Αγκάνθο στο ρόστερ του», δήλωσε αρχικά.
Ενώ πρόσθεσε: «Όταν ήρθε έκανε εξετάσεις και η γνωμάτευση ήταν ότι δεν είχε πρόβλημα και μπορούσε να παίξει. Είναι άκρως επαγγελματίας στη συμπεριφορά. Θέλει να προστατεύει το σώμα του, δουλεύει εντατικά σε ένα φυσιοθεραπευτήριο και κάνει ασκήσεις ενδυνάμωση, δεν κάθεται. Με τα γκολ που πετύχαινε ήρθε και η πρόταση ανανέωσης.
Το συμβόλαιο υπογράφηκε επί εποχής Ηλιάδη. Τον τρίτο χρόνο του μειώνουμε το συμβόλαιο με βάση τη ηλικία του και του προβλήματος του. Δεν φάνηκε το πρόβλημα του. Έπαιξε και έβαλε τα γκολ του. Το συμβόλαιο υπογράφηκε τώρα. Αν δεν ήθελε ο Μούτας να μην υπέγραφε. Αν δεν ήθελε η διοίκηση να μην τον έπαιρνε όπως έκανε με τον Κοέλιο.
Δεν υπήρχε κλειστό συμβόλαιο, υπήρχε προσύμφωνο. Τώρα παίζουν με τις λέξεις. Από τη στιγμή που τον ανανεώσεις είναι άτοπο να μιλάς για εγκληματική ενεργεία όταν πας και τον ανανεώνεις.
Από μια δήλωση άτοπη έγινε θέμα. Ας κοιτάξει ο καθένας τη δουλεία του. Από τη στιγμή που είχα κάνει συμφωνία μαζί του θα του ανανέωνα το συμβόλαιο ακόμα και τώρα. Αν ανανεώσει και για 3ο χρόνο ο άκανθο το συμβόλαιο του θα πάει στις 150 χιλιάδες.
Η διοίκηση μας είχε φέρει τον Αγκάνθο. Έβαζε το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Εμείς φύγαμε το Δεκέμβριο, ήρθε η διοίκηση Σκόρδα και έπειτα αυτή του Ηλιάδη. Ο Ηλιάδης είχε το μαχαίρι και το καρπούζι. Αν ήθελε τον ανανέωνε αν δεν ήθελε όχι.
Μάλλον ο κύριος Μούτας κρίνει από το αγωνιστικό κομμάτι. Ας βάζει γκολ και ας μην κάνει προπονήσεις. Δεν κάνω κριτική γιατί δεν είμαι ειδικός. Ο Αγκάνθο έκανε λιγότερες προπονήσεις αλλά ήταν πιο παραγωγικός από κάποιους άλλους που πέρασαν από την ομάδα».
Για τα χρέη που άφησε η εποχή Σκόρδα: «Έχω 6 εκατομμύρια ευρώ στο προσωπικό μου ΑΦΜ ως προς τα χρέη για τον Άρη. Αφήσαμε ένα μεγάλο κομμάτι πίσω μας. Πλήρωνα τα χρέη του Σκόρδα. Η εταιρία σαν σύνολο είχε 14 εκατομμύρια άνοιγμα. Πληρώσαμε 4,5 εκατομμύρια προς το δημίσιο και 4 προς τρίτους  για τη θητεία Σκόρδα. Αν είχαμε κάνει διοίκηση πρωτοδικείου το άνοιγμα μας θα ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ».
Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ας βγει η διοίκηση να κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση να πει αν ήθελε ή δεν ήθελε τον Αγκάνθο. Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν τον ήθελαν. Ας βγουν να πουν την αλήθεια για να μην βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Το κλίμα στην παρούσα φάση είναι θετικό αν και γίνονται και κάποια λάθη. Η αποχώρηση του Τάσου Θέου ήταν ξεκάθαρο λάθος. Τα υπόλοιπα θέματα είναι της διοίκησης. Και στην ακαδημία έχουν γίνει μεγάλα λάθη.  Του εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να πετύχει. Είμαστε Άρης, ούτε Ζαμπέτας ούτε Ηλιάδης».
Πηγή: arenafm.gr

Η απάντηση Ψηφίδη!

Απάντηση για τα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Δημήτρης Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο  έδωσε ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» Γιάννης Ψηφίδης, στέλνοντας επιστολή στην εκπομπή «Παίξτε Μπάλα» με τον Γιώργο Μύρτσο.
Ο κ.Ψηφίδης απάντησε στους χαρακτηρισμούς περί εγκληματικής πράξης της προηγούμενης διοίκησης όπως ανέφερε ο κ. Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο, στην εκπομπή του Γιάννη Δασκάλου και ξεκαθάρισε από την μεριά του το θέμα.
Η επιστολή του κ. Γιάννη Ψηφιδη αναφέρει: 
«Εγώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο πρωτοδικείου, ξεκινήσαμε στις 13/12/12. Ο ποδοσφαιριστής Αγκάνθο και ο προπονητής Αλκαραθ βρίσκονταν ήδη στην ΠΑΕ Άρης, με συμφωνίες της προηγούμενης διοίκησης και με συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τέως διευθύνων σύμβουλος κ.Ζαμπέτας.Έτσι, η διοίκηση Ψηφίδη δεν συμμετείχε στην επιλογή του Αγκάνθο. Στην διαδρομή μέχρι το Φεβρουάριο, ο Αγκάνθο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος εκείνη τη στιγμή. Ο Αγκάνθο θέλησε να υποστηρίξει και να εξασφαλίσει την πορεία του στην ΠΑΕ Άρης για το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14. Η αγωνιστική διεύθυνση που δημιουργήθηκε από την διοίκηση Ψηφίδη. Ο Αγκάνθο, ζήτησε από εμένα τον πρόεδρο να υπογράψουμε τουλάχιστον ένα προσύμφωνο για την περίοδο 2013-14. Και αυτό έγινε και το υπέγραψα. Το προσύμφωνο είναι μια διαδικασία κυρίων, μεταξύ Αγκάνθο και ΠΑΕ Άρης. Έπρεπε στο τέλος της περιόδου να ετοιμαστεί και να υπογραφτεί το νέο συμβόλαιο. Αυτό καταθέτω. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το νέο συμβόλαιο μεταξύ ΠΑΕ Άρης και Αγκάνθο.
Υπ: Στο προσύμφωνο που υπέγραψα, ύψους 200.000 ευρώ έπρεπε ο ποδοσφαιριστής Αγκάνθο να ξεκινήσει στους 24 αγώνες από τους 34. Στους 18 αν ξεκινούσε, το συμβόλαιο του θα κατέβαινε στις 150.000 ευρώ και κάτω από τους 14 αγώνες στις 100.000 ευρώ».

«Θετικά τα πρώτα δείγματα»

Ο Χρήστος Γρόλλιος ένας εκ των νομικών της ΠΑΕ Άρης, φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για την συνάντηση που έγινε που αφορά την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, εκτιμώ ότι σε 15 μέρες θα γνωρίζουμε την οριστική στάση του δημοσίου έναντι της ΠΑΕ, πάντως είναι θετικό το κλίμα και βλέπει καταρχήν το δημόσιο θετικά το αίτημα μας, γιατί αυτό είναι και προς το συμφέρον του ίδιου του δημοσίου γιατί όπως αντιλαμβάνεστε αν δεν επιτευχτεί η υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, μοιραία δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει και τους πιστωτές, μεταξύ των οποίων είναι και το δημόσιο. Η όλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και αυτή είναι βασική συμφωνία που περιμένουμε να επιτευχθεί για να ανοίξει ο δρόμος για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99».
Για τους υπόλοιπους πιστωτές:
«Γίνονται προσπάθειες, είμαστε σε καλό δρόμο, και μακάρι ο Άρης να μπορούσε να κλείσει συμφωνία με όλους τους πιστωτές αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Θα έχουν αίσιο τέλος πολλές από τις περιπτώσεις αυτές. Στο βαθμό που μπορούν να κατανοήσουν και οι πιστωτές την κατάσταση της ΠΑΕ, γίνονται συμφωνίες όπως  έγινε και με το δημόσιο, με την γλώσσα της αλήθειας. Αυτή είναι η κατάσταση και πραγματικά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Πηγή: arenafm.gr

«Εγκλημάτησε ο Ψηφίδης»

Ο Δημήτρης Μούτας, τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρη φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, την προετοιμασία αλλά έθιξε και το θέμα του Αγκάνθο μιλώντας για εγκληματική πράξη της προηγούμενης διοίκησης.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στον ARENA FM
Για την προετοιμασία:
«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία τη προετοιμασίας, υπάρχει ηρεμία και συνέπεια από μεριάς διοίκησης σε όλα τα μέτωπα και αυτό δίνει το έμβασμα και όλη η οργάνωση και λειτουργία της ομάδας  να είναι σε πολύ ψηλά στάνταρ».
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό:
«Ψάχνουμε έναν περιφερικό ακόμα ο οποίος θα είναι Έλληνας, έναν επιτελικό μέσο αλλά ψάχνουμε και κάποιους παίκτες στην άμυνα οι οποίοι επίσης πρέπει να είναι Έλληνες. Για τον Σουμπίνιο κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά ήτανε μεγάλη ευκαιρία καθώς θα τον παίρναμε ως ελεύθερο και θα τον κάναμε δικό μας για δυο χρόνια. Όσο για τον Βιόλα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη στο οικονομικό κομμάτι, ο παίκτης ξεκίνησε από τις 250.000 αλλά φτάσαμε πολύ χαμηλότερα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την ιδιοκτησία του παίκτη καθώς το 50% έχει η Ρετζίνα και το 50% έχει η Παλέρμο. Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό αφού δεν έχουμε καλύψει την θέση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις που δεν έχουν βγει τα ονόματα προς τα έξω με δυο παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Λυκογιάννης μας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα πρέπει να τον πείσουμε να έρθει στον Άρη. Το βασικό για τους παίκτες είναι να θέλουν να έρθουν στον Άρη. Όσο για τον Τάτο δεν είχε προτεραιότητα τον Άρη οπότε και εμείς στραφήκαμε σε άλλες περιπτώσεις».
Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα:
«Ο Άρης θα είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική, όποιοι παίκτες και αν προσδεθούν θα παίζουν σε άλλες ομάδες οπότε θα είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας».
Για τον Αγκάνθο:
«Γνωρίζουμε ότι ο παίκτης πονάει, θέλει να κάνει προπόνηση αλλά δεν μπορεί και εκεί προκύπτουν άλλοι παράμετροι. Πρέπει να αναφερθώ στο παρελθόν αν και δεν θέλω αλλά μιλάμε για εγκληματική πράξη, πρέπει να βγουν αυτοί οι άνθρωποι να μας πούνε γιατί και το παιδί αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό πίεση, ξέρει ότι έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Πρέπει να βγει αυτός ο ευλογημένος άνθρωπος και να μας πει, αφού ήξερε το παρελθόν του παίκτη, με τα προβλήματα στα γόνατα πως μπορεί και του κάνει κλειστό συμβόλαιο, 200 χιλιάδες ευρώ. Αναφέρομαι ανοικτά στον κ. Ψηφίδη και πραγματικά θέλω να βγει και να μας απαντήσει.
Για τον Αβάνογλου:
«Προκαλώ τον κ.Αβάνογλου να αποδείξει ότι είμαι ΠΑΟΚ και ότι είμαι γραμμένος σε οποιονδήποτε σύνδεσμο. Αν το αποδείξει θα αγοράσω 500 διαρκείας και VIP. Ας αγοράσει 1000 διαρκείας και θα αγοράσω εγώ 500. Τα μπλέκει τα πράγματα και θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα».
Πηγή: arenafm.gr

Δικαίωση για Άρη, χρωστάει ο Αμορόζο!

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας του Ευθύμη Κουλουχέρη για τα οφειλόμενα ακόμη μία επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην διοίκηση Ηλιάδη και δεν είναι άλλη από την υπόθεση Αμορόζο
Ο Βραζιλιάνος, που είχε εγκαταλείψει τον Άρη για να πάει για… σερφ, καλείται πλέον να καταβάλλει στους κιτρινόμαυρους 42.000 ελβετικά φράγκα ως έξοδο επιδίκασης της απόφασης αλλά και ακόμη 5.000 ευρώ για συμμετοχή στα δικαστικά έξοδο.
Η δικαστική διαμάχη κρατούσε για περίπου πέντε χρόνια με τον Αμορόζο να καταθέτει αρχικά προσφυγή για 1.274.908 ευρώ. Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο επέβαλλε στον Άρη να καταβάλλει 580.000 ευρώ εκ των οποίων τα 230.000 ήταν δεδουλευμένα και τα υπόλοιπα ως αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας.
Οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων κυνήγησαν την υπόθεση μέχρι το CAS όπου χρειάστηκε να καταβάλλουν 35.000 ευρώ όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Άρη και μία ακόμη μία ευχάριστη είδηση έφτασε στα γραφεία της οδού Αλκμήνης.
Πηγή: arenafm.gr

«Καλύτερος από πέρυσι ο Άρης»

Ο Κώστας Παπαδοπουλος, συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκης μίλησε στον Arena fm 89,4 για το χθεσινό φιλικό του Εθνικού Γαζώρου με τον Άρη και έδωσε την δικιά του άποψη για τους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Οι επιλογές που έχουν γίνει στον Άρη είναι καλές, ο Παπαδόπουλος, ο Ουντόζι, είναι εξαιρετικοί παίκτες και νομίζω ότι θα βοηθήσουν, έχουν γίνει καλές κινήσεις, και η περίπτωση του Μανιά είναι πάρα πολύ καλή, έχει βελτίωση ο Άρης από πέρσι. Νομίζω ότι ο Παπαδόπουλος είναι μεγάλη υπόθεση στο κέντρο. Είναι καλός ο Άρης, βλέπω μια πιο οργανωμένη προσπάθεια και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι, δεν ξέρω τι ευθύνεται , ίσως άλλαξε διοίκηση, αλλά τα δείγματα είναι θετικά, θεωρώ ότι δεν θα κινδυνέψει, θα είναι σίγουρα πιο άνετος από την περσινή σεζόν».
Για τα νέα παιδιά:
«Ο Σουνάς είναι εκπληκτικός, πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά του, θεωρώ ότι θα αφήσει εποχή και γενικά ο Άρης έχει μερικά νέα παιδιά που έχουν τον μέλλον μπροστά τους, όπως ο Διούδης και ο Καραγιάνης».
Πηγή: arenafm.gr

«Θα μειώσει το μπάτζετ ο ΑΣ»

O Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ Γιάννης Μπεκιάρης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για τα θέματα του ερασιτέχνη ενώ σχολίασε και την συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η συμφωνία έχει επέλθει και το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα σχετικά έγραφα, θα ισχύει μέχρι τις 30-6-2017 για τα επόμενα 4 χρόνια δηλαδή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται να εκμεταλλεύεται τα κυλικεία, την μπουτικ, τα σούπερ μάρκετ. Ο ερασιτέχνης εκτός από τα χρήματα που θα πάρει από την ΠΑΕ, θα εκμεταλλεύεται και τα έσοδα που προκύπτουν από την τοποθέτηση κεραιών τηλεφωνίας στην Τούμπα, που είναι ένα ποσό της τάξης των 80 χιλιάδων ευρώ. Από την ΠΑΕ θα παίρνουμε 550 χιλιάρικα συν την εκμετάλλευση των κεραιών».
Για το αν η συμφωνία ικανοποιεί τον ερασιτέχνη:
«O ερασιτέχνης ενδιαφέρεται για το καλό του συνόλου του ΠΑΟΚ, αφού η συμφωνία ικανοποιεί την ΠΑΕ είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι. Ο ερασιτέχνης καλείτε να βρει λύσεις, να αναπροσαρμόσει τους προσανατολισμούς τους, πρέπει να ελαττώσει το μπάτζετ του. Το ποσό μειώνεται αρκετά αλλά η τάση είναι γενικότερα στην Ελλάδα. Οπότε δεν σημαίνει ότι τα τμήματα του ΠΑΟΚ θα υστερήσουν σε ανταγωνιστικότητα και ποιότητα σε σχέση με τους άλλους συλλόγους».
Πηγή: arenafm.gr

«Σε άριστη κατάσταση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις έκανε ο κεντρικός αμυντικός της Μέταλιστ, Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Ουκρανική ομάδα, για τις πρώτες νίκης που έκανε η ομάδα του, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Αρχικά, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο αγώνα με τη Μέταλιστ. Ειδικά τώρα που η ομάδα κέρδισε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.
Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Πάπα Γκιουέ: “Είναι ένας έμπειρος παίκτης, οπότε δεν είχαμε προβλήματα. Πιστεύω ότι όσο περνούν οι αγώνες, θα είμαστε και οι δύο καλύτεροι”.
Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Ξεκινήσαμε με δύο νίκες. Οι συμπαίκτες μου δουλεύουν σκληρά και προετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε σε άριστη κατάσταση”.
Πηγή: arenafm.gr

Παρουσιάζονται τα διαρκείας!

Η ώρα της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 έφθασε για την ΚΑΕ Άρης. Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με το νεοσυσταθέν τμήμα μάρκετινγκ, θα κάνουν σήμερα με επίσημο τρόπο το άνοιγμά τους προς τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να προωθήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και να πάρουν την – τόσο σημαντική, ειδικά φέτος – οικονομική στήριξη των φιλάθλων, στην προσπάθεια εξυγίανσης και υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. 
Οι Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, δυο σημαντικές προσωπικότητες της μπασκετικής οικογένειας του Άρη, θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της ΚΑΕ για την σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο Nick Galis Hall. Την εκδήλωση θα μπορεί να παρακολουθήσει και ο κόσμος της ομάδας από τις εξέδρες του γηπέδου, με διάφορες εκπλήξεις που έχει προγραμματίσει η ΚΑΕ Άρης. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΑΕ, με όλες τις λεπτομέρειες για την σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας: 
«Στις 7 Μαΐου η σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου μετονομάστηκε σε “Nick Galis Hall” και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 από το παρκέ, πάνω από το οποίο κρέμονται οι 21 τίτλοι της ομάδας και η φανέλα του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών!
Στη σάλα “Nick Galis Hall”, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς με τη συνδρομή σημαντικών προσωπικοτήτων από την οικογένεια του ΑΡΗ.
Τη Διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή και το αγωνιστικό τμήμα, θα πλαισιώσουν η μεγάλη δόξα του ΑΡΗ και δεινός σκόρερ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αγαπημένος «τρελός» των φιλάθλων, Μάριο Μπόνι, που αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση που του έγινε.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς της φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα μηχανάκι PIAGGIO ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και ο δεύτερος ένα εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2013-2014 (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και όσοι φίλαθλοι- κάτοχοι διαρκείας και μη- γονείς και αθλητές των ακαδημιών το επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν».

Πάτησε… φρένο η Άρσεναλ!

Αυτή τη φορά πέτυχε μόλις τρία γκολ. Η Άρσεναλ, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, επικράτησε 3-1 της Ναγκόγια επί ιαπωνικού εδάφους.

Πάτησε… φρένο η Άρσεναλ
Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με το γκολ του Ζιρού που… βλέπει μόνο δίχτυα μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας του λονδρέζικου συλλόγου.

Το 2-0 έγινε από το Ρίο Μιγαΐτσι που σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα… πάτρια εδάφη, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 55’, ο Θίο Γουόλκοτ έκανε τρία τα τέρματα της Άρσεναλ.

Το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ, παρά το γεγονός πως έδειχνε αρκετά ορεξάτο και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, είπε να… πατήσει φρένο και να μην φτάσει στα εφτά, όπως το έκανε στα δύο πρώτα φιλικά.

Η Ναγκόγια, απλά πέτυχε το γκολ της τιμής στο 72ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με τον Γιάνο.

πηγή: england365.gr

Και ξαφνικά Χίντινκ!!

Λίγο μετά την παραίτηση του Χίντινκ από τον πάγκο της Ανζί, αναπτύχθηκε εντονότατη φημολογία για εμπλοκή της Μπαρτσελόνα… Τυχαίο;

Και ξαφνικά Χίντινκ!
Εντονότατη φημολογία αναπτύχθηκε περί άμεσης σχέσης της παραίτησης του Χίντινκ από τον πάγκο της Ανζί με την Μπαρτσελόνα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι μέσω των social media αναφέρουν ότι η ισπανική ομάδα βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη αυτή, με τον Ολλανδό άμεσα να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της «Μπάρτσα».

Η Καταλανική, Sport, πλέον στο πρώτο της θέμα υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι ο Χίντινκ συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, εκτιμά ότι σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας με τον Ολλανδό τεχνικό με σκοπό να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αναλάβει αυτός την τεχνική της ηγεσία.
Πηγή: sport-fm.gr

Μιλάει σήμερα με Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο!

Το αργότερο μέχρι αύριο θέλει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα να έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Τίτο Βιλανόβα. Με τον Τάτα Χεράρδο Μαρτίνο θα μιλήσουν σήμερα οι «μπλαουγκράνα».

Μιλάει σήμερα με Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο
Συνεχείς είναι οι επαφές της Μπαρτσελόνα για τον διάδοχο του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της ομάδα από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Καταλανού προπόνηση.

Από εκείνη τη στιγμή έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, μεταξύ άλλων και του Ερνέστο Βαλβέρδε που υπέγραψε πρόσφατα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ωστόσο, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται ο Τάτα Χεράρδο Μαρτίνο, ο Λουίς Ενρίκε και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Οι τρεις έχουν μιλήσει ήδη με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα», όμως ο πρώτος φαντάζει ως φαβορί να αντικαταστήσει τον Βιλανόβα.

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει επικοινωνία του Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον Αργεντινό προπονητή της Νιούελς Ολντ Μπόις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών.

Οι Καταλανοί ελπίζουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του μέχρι αύριο και να τον ανακοινώσουν για να πιάσει άμεσα δουλειά.
Πηγή: sport-fm.gr

Σκόρερ… διαρκείας ο Αγκάνθο!

Στο πλαίσιο προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης ο Νταβίντ Αγκάνθο βρέθηκε στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών.

Σκόρερ… διαρκείας ο Αγκάνθο
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους του Άρη που βρέθηκαν στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών, για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, καθώς από εκεί πέρασε και ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός επιθετικός θέλησε να υποστηρίξει με αυτό τον τρόπο την καμπάνια των «κίτρινων», που περιμένουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο από την διάθεση των καρτών διαρκείας.

Αφού παρακολούθησε τη διαδικασία, είχε τετ-α-τετ με τους υπεύθυνους της ΚΜΑ και φυσικά φωτογραφήθηκε κρατώντας μια από τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δέλλας: «Προχωράμε… δεν ξεχνάμε»

Σαφές μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα προχωρά μπροστά χωρίς όμως να ξεχνά τις στιγμές του παρελθόντος. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη.

Δέλλας: «Προχωράμε… δεν ξεχνάμε»
Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην «ανοιχτή» προπόνηση της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα οφείλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν χωρίς όμως να το ξεχάσουμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Εμείς ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια στην οποία μου ζητήθηκε να αναλάβω το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι τεράστια ευθύνη και παράλληλα χαρά για εμένα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δέλλα.

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ και τη μεγάλη στήριξή του μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που ήδη έχουν ξεπεράσει τις 5.000 είπε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει πάρα πολλές ότι στηρίζει την ομάδα όπου και να βρίσκεται. Εμείς πρέπει να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη μέσα στο γήπεδο. Ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος, η ΑΕΚ έχει συνηθίσει αλλιώς αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να ξεφύγουμε από αυτή τη κατηγορία και να κοιτάξουμε διαφορετικά το μέλλον».

Όσον αφορά την προπόνηση, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους περίπου 1.000 οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονται στα Σπάτα να έχουν περάσει εντός του προπονητικού έπειτα και από την ολοκλήρωση του Αγιασμού.

Οι... συστάσεις με τη Νις!

Με την ευκαιρία του αυριανού (23/7) φιλικού του ΠΑΟΚ με τη Νις στο γήπεδο της Τούμπας, το "paokfc.gr" κάνει τις… συστάσεις με τη γαλλική ομάδα.

Οι... συστάσεις με τη Νις
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία του και το επόμενο φιλικό του «τεστ» είναι αύριο, με αντίπαλο τη Νις στην Τούμπα.

Η γαλλική ομάδα έχασε στο… τσακ το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του Κλοντ Πιέλ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικέφαλου του Βορρά» παρουσιάζει ένα σύντομο προφίλ της Νις.

Το προφίλ της Νις:

"Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο αυριανό φιλικό, είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Γαλλίας. Με παράδοση που ξεκινάει από το 1904, το έτος ίδρυσής της. Αρχικά ο σύλλογος είχε επικεντρωθεί στην γυμναστική και τον στίβο, όμως από το 1908 αρχίζει να στρέφεται στο ποδόσφαιρο.

Από το 1920 υιοθετεί ως χρώματα το κόκκινο-μαύρο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει αντιπαλότητα με τις Κάννες και τη Μαρσέιγ. Το ντέρμπι Νις-Κάννες είναι από τότε γνωστό ως Derby de la Cote D’ Azur.

H Νις έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Γαλλίας 4 φορές και 3 το Κύπελλο Γαλλίας. Η “χρυσή” δεκαετία της ήταν τα 50ς, καθώς τότε κέρδισε και τα 4 πρωταθλήματά της (1951,1952,1956,1959) και τα 2 από τα 3 Κύπελλα (1952, 1954). Τελευταίος της τίτλος το 1997, το Κύπελλο Γαλλίας, καθώς νίκησε 4-3 την Γκινγκάμπ στον τελικό.

Η έδρα της είναι το ιστορικό Stade du Rey, χωρητικότητας περίπου 17.000 θεατών, το οποίο είναι χτισμένο το 1927 και ανακατασκευασμένο το 2004.

Στη σημερινή της ομάδα, το μεγάλο “αστέρι” είναι αναμφισβήτητα ο προπονητής, Κλοντ Πιέλ, από τους γνωστότερους και πιο επιτυχημένους της χώρας, με θητεία στη Μονακό (πρωταθλητής εκεί), για 6 χρόνια στη Λιλ και άλλα 3 στην Λυών. Φεύγοντας από την τελευταία, απέρριψε προτάσεις, μεταξύ των οποίων από ομάδες που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τον προσέλκυσε το σχέδιο των ανθρώπων της Νις.

Την περυσινή περίοδο η Νις πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή την είσοδό της στην τριάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, που θα της επέτρεπε να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τη θέση κατέλαβε τελικά η Λυών".

Στην τελική ευθεία του Γκρατσίνι!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Γκρατσίνι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Στην τελική ευθεία του Γκρατσίνι
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Γκρατσίνι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε σήμερα (22/7) στην Ελλάδα, το απόγευμα (17:30) αναμένεται να παρακολουθήσει την προπόνηση της νέας του ομάδας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και αύριο θα επικυρωθεί η προφορική συμφωνία -με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Ο 32χρονος άσος έρχεται με την προοπτική να καλύψει το κενό του Ρούμπεν Ράγιος. Οι Αρκάδες θα είναι η 12η ομάδα της καριέρας του, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας το έχει περάσει στην Αργεντινή, για μια σεζόν βρέθηκε στην Ισπανία και τις «ρεζέρβες» της Σεβίλλης, ενώ έχει δοκιμαστεί και στις ΗΠΑ (Σικάγο Φάιρ). Πηγή: sport-fm.gr

Στο… μικροσκόπιο ο Νέτσιντ! (video)

Από το μικροσκόπιο του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε ο Τόμας Νέτσιντ, κατά την χθεσινή ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα.

Στο… μικροσκόπιο ο Νέτσιντ (video)
Στην χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στην Τούμπα, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα του Χουμπ Στέφενς.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να πάρει και μια πρώτη γεύση από τον Τόμας Νέτσιντ με τα ασπρόμαυρα.

Διότι ως παίκτης δεν είναι άγνωστος: είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-1) στο πλαίσιο του Europa League.

Η κάμερα του διαδικτυακού καναλιού του συλλόγου ασχολήθηκε ξεχωριστά με τον Τσέχο επιθετικό, στο video που ακολουθεί:



Πηγή: sport-fm.gr

Χαλαρό πρόγραμμα και ατομικό για τρεις!

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν κόντρα σε Φένλο και Σερκλ Μπριζ.

Χαλαρό πρόγραμμα και ατομικό για τρεις
Μία προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΟΦΗ (Δεύτερα, 22/7) μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι Κρητικοί.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη στην πρωινή προπόνηση ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα, δεκάλεπτο τρέξιμο, ενώ ολοκλήρωσαν παίζοντας ποδοβόλεϊ χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο δάσος, λόγω της ζέστης.

Στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχαν οι Περογαμβράκης, Βιτώρος και Νιμανί, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Ακόμη, στο ξενοδοχείο για θεραπεία και να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο έμειναν οι Μιλιάζες (τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό, υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική), Γκαλέτι (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο) και Παπάζογλου (έχει ενοχλήσεις στη μέση).

Οι πρώτοι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους παίκτες το απόγευμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (23/7). Πηγή: sport-fm.gr

Μπάγεβιτς: «Ξέρετε πού βρίσκεστε»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ να αναλάβουν τις ευθύνες του… βάρους της φανέλας που κλήθηκαν να φορέσουν.

Μπάγεβιτς: «Ξέρετε πού βρίσκεστε»
Πλήρη επίγνωση της αποστολής που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας θα πρέπει να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως τους επισήμανε στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» έκανε έκκληση για σοβαρότητα και συσπείρωση επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές πως θα είναι δίπλα τους.

«Καλή αρχή σε όλους. Είναι μία νέα αρχή για την ΑΕΚ. Όλοι ξέρετε σε ποια ομάδα βρίσκετε. Η χρονιά δεν θα είναι εύκολη και όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη φυσική της θέση. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, ενωμένοι, οικογένεια για ό,τι χρειαστείτε», είπε ο «Ντούσκο».

Το… σουβενίρ του φιλικού του Άρη!

Ελαφρύ διάστρεμμα που τον κράτησε εκτός προπόνησης αποκόμισε ο Καλούδης Λεμονής απ’ το χθεσινό φιλικό του Άρη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου.

Το… σουβενίρ του φιλικού του Άρη
Χωρίς τον Καλούδη Λεμονή, ο οποίος απουσίασε για προληπτικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Άρη.

Ο 17χρονος μεσοαμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός απ' την σημερινή προπόνηση.

Βέβαια, η κατάσταση του δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αφού αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις, αντίθετα με τους Νίκο Ψυχογιό και Μιχάλη Γιαννίτση, οι οποίοι ακολούθησαν για ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.Πηγή: sport-fm.gr

Επαφές με Σεντ Ετιέν ο Σισοκό!!

Κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν είναι ο-στόχος του Παναθηναϊκού-Ιμπραήμ Σισοκό, όπως αναφέρουν γαλλικά και γερμανικά ΜΜΕ.

Επαφές με Σεντ Ετιέν ο Σισοκό!
Ορατός είναι ο κίνδυνος να χαθεί για τον Παναθηναϊκό ο Ιμπραήμ Σισοκό. Σύμφωνα με γερμανικά και γαλλικά ΜΜΕ, η Σεντ Ετιέν είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού από τη Βόλφσμπουργκ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Μια τέτοια εξέλιξη δεν εξυπηρετεί τα πλάνα του Παναθηναϊκού, που ήθελε να επανεντάξει στο δυναμικό του τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης ήταν θετικά διακείμενος σε αυτή την προοπτική.
Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει Πόποβιτς ο Πανιώνιος!

Μια… ανάσα από τον δανεισμό του Δημήτρη Πόποβιτς βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Παίρνει Πόποβιτς ο Πανιώνιος
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Δημήτρη Πόποβιτς από τον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τον μονοετή δανεισμό του 18χρονου εξτρέμ, ο οποίος προέρχεται από τις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος έχει καταφέρει να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 6 αγώνες με τους Θεσσαλονικείς.Πηγή: sport-fm.gr

«Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν»

Το σύνθημα για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας, λίγο πριν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα.

«Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν»
Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ ουσία, ήταν η ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στα Σπάτα πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν που την βρίσκει στην Γ’ κατηγορία.

Ο 37χρονος προπονητής της Ένωσης χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τους παίκτες, λέγοντας στο τέλος πως «είναι μια μεταβατική περίοδος. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε γρήγορα την πρώτη θέση, όμως δεν πρέπει να λέμε πάρα πολύ. Ξέρετε όλοι ποια είναι η ΑΕΚ και πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ο «Κολοσσός» επισήμανε παρότι η ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο στη Football League, αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές στη δουλειά τους και να είναι σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσία του προπονητή της ομάδας και όλου του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου. Παρόντες ήταν, επίσης, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Γεωργέας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Παυλής, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ρομπέρτο Κάτσικας, Ράμα, Μούργκα, Μπρέτσεβιτς, Γροντής, Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης, Κέζος, Παληαρούτας, Δημγκιόκας, Κασβιρόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Τζάθας, Κάτσικας, Τσεβάς, Αργυρίου και Ντούμπερετ. Από την πλευρά του, ο Καλογέρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον κ. Πανταζή.

Επίσης, προπονήθηκαν οι Τζανετόπουλος, Ρόκσιτς Θωμάς Ντάφλας, οι οποίοι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Δέλλα τις επόμενες μέρες.

Στις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός για την επόμενη σεζόν, ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η ανοιχτή για τον κόσμο και τον Τύπο προπόνηση της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δίνει «τεστ» στην Αγγλία!

Το τελικό «μοντάρισμα» του Ατρομήτου γίνεται στην Αγγλία, όπου βρίσκετια από χθες η ομάδα και σήμερα δίνει το πρώτο της φιλικό με το βλέμμα στο… Europa League και το πρωτάθλημα.

Δίνει «τεστ» στην Αγγλία
Στην Αγγλία βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ατρομήτου, όπου θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τους αγώνες για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Απόψε οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τη Γουίγκαν, τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξουν με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στις 29 του μήνα θα αγωνιστούν κόντρα Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον.

Πρόκειται για γρήγορες ομάδες που είναι σαφώς πιο έτοιμες από τους «κυανόλευκους» και δίνεται η δυνατότητα στον Γιώργο Παράσχο να διαπιστώσει την ετοιμότητα της δικής του ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τα φιλικά στο Νησί θα έχουν σημαντικό ρόλο και στα μεταγραφικά ζητήματα του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με την SportDay, αν διαπιστωθεί ότι η ομάδα είναι πλήρης, ότι δεν της λείπει κανένα κομμάτι, θα πορευτεί ως έχει. Αν, όμως, φανεί κάποια αγωνιστική αδυναμία, αν ο Παράσχος εντοπίσει κάποια έλλειψη το ενδεχόμενο ενίσχυσης είναι ανοικτό. Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει άδεια, ανακοινώνει παίκτες!

Μόλις επισημοποιηθεί η αδειοδότηση του Εργοτέλη για τη Σούπερ Λίγκα, η διοίκηση θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των παικτών που μιλάει όλο αυτό τον καιρό.

Παίρνει άδεια, ανακοινώνει παίκτες
Αισιόδοξοι παρουσιάζονται στον Εργοτέλη για την εξασφάλιση της άδειας για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, με τους διοικούντες την κρητική ΠΑΕ να κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας.

Μόλις οριστικοποιηθεί το παραπάνω θέμα, οι Ηρακλειώτες θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει σε επαφή όλο αυτό το διάστημα.

Έτοιμος να επιστρέψει εμφανίζεται ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, όμως, η SportDay, αναφέρει πως ψηλά στη λίστα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται ο Χοσέμι.

Ανεξάρτητα από τον Κώτσιο, τα κίτρινα θα συνεχίζει να φοράει και ο Σαρρής που συμφώνησε να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο.Πηγή: sport-fm.gr

Έτοιμοι για τα πρώτα συμπεράσματα!

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση θα δώσει σήμερα (22/7) ο Λεβαδειακός.

Έτοιμοι για τα πρώτα συμπεράσματα
Το πρώτου φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (22/7) ο Λεβαδειακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά (18:00).

Ο τεχνικός της ομάδας της Λιβαδειάς, Τάκης Λεμονής, θα βγάλει τα πρώτα του ουσιαστικά συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, μιας και η αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά είναι η πρώτη του Λεβαδειακού.

Οι παίκτες πριν τον αγώνα θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα, με τους Ορτέγκα, Ιωαννίδη και Γιάντση να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ώστε να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Πηγή: sport-fm.gr

Τα τυπικά για τον Αποστολόπουλο!

Στη Βέροια περιμένουν τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο για τα τυπικά της μεταγραφής του στη «Βασίλισσα του βορρά».

Τα τυπικά για τον Αποστολόπουλο
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέροιας βρίσκεται ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» συμφώνησε για τον δανεισμό του δεξιού μπακ στη Βέροια με τον 21χρονο να αναμένεται σήμερα στην πόλη για να συναντηθεί με τη διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά».

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας, αφού πέρα από την υπόθεση του Αποστολόπουλου στην τελική ευθεία έχει μπει και η περίπτωση του Σέρβου, Μίλαν Μρντάκοβιτς.

Ακόμη, από το μικροσκόπιο του τεχνικού της Βέροιας, Γκόραν Στεβάνοβιτς, θα περάσουν οι Παΐμ και Πέδρο. Πηγή: sport-fm.gr

Στο… ράφι το ενδιαφέρον για Μαυρία!

Εφημερίδα του Σάντερλαντ αναφέρει πως η ομώνυμη αγγλική ομάδα κάνει πίσω για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία από τον Παναθηναϊκό.

Στο… ράφι το ενδιαφέρον για Μαυρία
Απομακρύνεται από τη Σάντερλαντ ο Χάρης Μαυρίας, όπως τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας («Sunderland Echo»). Ο αγγλικός σύλλογος είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, που μετέβη στην Αγγλία, πέρασε από ιατρικά τεστ και συμφώνησε, ωστόσο το θέμα δεν έχει προχωρήσει έκτοτε.

«Φαίνεται πως η Σάντερλαντ θα βάλει στο… ράφι το ενδιαφέρον της για τον ταλαντούχο νεαρό», αναφέρει το αγγλικό ρεπορτάζ και προσθέτει: «Η έλευση του Εμανουέλε Τζακερίνι από τη Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα ίσως επηρέασε τους ανθρώπους της Σάντερλαντ, καθώς ο Ιταλός διεθνής αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου αγωνίζεται ο Μαυρίας. Επιπλέον, ο νεαρός Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον έχει εντυπωσιάσει από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Σάντερλαντ και μπορεί να παίξει επίσης στα αριστερά».

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Ο Μαυρίας ήταν ένας από τους πιθανούς στόχους της Σάντερλαντ αυτό το καλοκαίρι και παρότι συμφωνήθηκε το ποσό της μεταγραφής, πηγές αναφέρουν ότι οι ‘μαύρες γάτες’ ίσως αποφασίσουν να μην προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους. Η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει ακόμη και μπορεί να προχωρήσει αν αποχωρήσουν άλλοι παίκτες. Όμως με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει όλο και λιγότερο πιθανό ο Μαυρίας να ενταχθεί στη Σάντερλαντ».

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, μέχρι και χθες δήλωναν άγνοια για τα περί «ναυαγίου» στη μεταγραφή του Μαυρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Σενάριο για Κρίστιαν και Παναθηναϊκό!

Η «As» κάνει λόγο για πρόθεση του Παναθηναϊκού να δώσει 1 εκατ. ευρώ (!) στην Αλμερία για τον αριστερό μπακ Κρίστιαν Φερνάντεθ, που απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ.

Σενάριο για Κρίστιαν και Παναθηναϊκό
Ένα σενάριο που αρμόζει μάλλον περισσότερο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας έφερε στην επιφάνεια η «As». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στην Αλμερία για την απόκτηση του αριστερού μπακ Κρίστιαν Φερνάντεθ, που απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ. «Η πρόταση δεν δελεάζει ιδιαίτερα τον παίκτη, που προτιμά να παίξει στην Primera Division με την ομάδα της Ανδαλουσίας», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ασφαλώς δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Κρίστιαν Φερνάντεθ. Τόσο επειδή ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πάρει τον Νάνο για τη θέση, όσο και γιατί ασφαλώς δεν μπορεί η ΠΑΕ να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την ενίσχυσή της.

Για την… ιστορία, ο 27χρονος Κρίστιαν Φερνάντεθ είχε την περασμένη σεζόν 37 συμμετοχές και 6 γκολ. Πηγή: sport-fm.gr

«Επιβεβαιώνει για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός»

Φαβορί για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο της Σαραγόσα προβάλει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα.

«Επιβεβαιώνει για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός»
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο ισπανικός Τύπος αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο της Σαραγόσα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Ευρώπης, όμως το παρακάτω δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην… pole position για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως για να αποκτηθεί κάποιος πορτιέρο θα πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των Κάρολ ή Μέγιερι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elperiodicodearagon»

«Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε χθες ότι ο Ρομπέρτο είναι μίας από τις εναλλακτικές του επιλογές για την κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα. Αυτό προέκυψε από διάφορα ελληνικά Μέσα, αλλά είναι ξεκάθαρος ότι στόχος της ομάδας είναι ο Μαδριλένος γκολκίπερ.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας είναι ο Μίτσελ, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του Αρανθούμπια (της Ντεπορτίβο). Το μέλλον του Ρομπέρτο εξαρτάται από την πιθανή αποχώρηση του Ντιέγκο Άλβες από την Βαλένθια.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Βιγιαρεάλ, της Φιορεντίνα και της Νάπολι …

Ο Ρομπέρτο ελπίζει αυτή την εβδομάδα να γνωρίζει τον επόμενο προορσιμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός μοιάζει ως φαβορί». Πηγή: sport-fm.gr

Για άλλα δύο χρόνια πράσινος ο Ματσιούλις!!

Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια παρέμεινε ο Γιόνας Ματσιούλις όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ!

Για άλλα δύο χρόνια πράσινος ο Ματσιούλις!
Τον Γιόνας Ματσιούλις κράτησε το ρόστερ του ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών για την διαφοροποίηση των δεδομένων στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Οι πράσινοι, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσαν την νέα συνεργασία τους με τον Λιθουανό φόργουορντ η οποία –μάλιστα- θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ποιος είναι
Ο Ματσιούλις γεννήθηκε στο Κάουνας και αγωνίστηκε ως το 2004 στην Ζαλγκίρις. H συνέχεια γράφτηκε στις Νεβέζις Κενταϊνιάι (2004-05), Ζαλγκίρις Κάουνας (2005-09), Ολίμπια Μιλάνο (2009-11), Μπαλτάι Κάουνας (2012), Μενς Σάνα Μπάσκετ Σιένα (2012).

Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό πέρυσι το καλοκαίρι και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου είχε στεφθεί κυπελλούχος ανήμερα των γενεθλίων του στο Ελληνικό και στη συνέχεια και πρωταθλητής Ελλάδας.

Έχει ακόμη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Λιθουανίας (2007, 2008), τη Βαλτική Λίγκα (2008), έχει στεφθεί πρωταθλητής Ιταλίας με τη Μοντεπάσκι Σιένα (2012).

Παράλληλα, έχει διακρίσεις και με την Εθνική Λιθουανίας, της οποίας είναι κομμάτι: Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2010, Χάλκινο μετάλλιο Ευρωμπάσκετ 2007, Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 (2005), Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 (2003), Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (2005), Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (2004).Πηγή: sport-fm.gr

Στα 3.2 εκ. ευρώ το σύνολο αμοιβών στην προσωρινή ΝΕΡΙΤ!

Στην «Διαύγεια» αναρτήθηκε το σχέδιο προκήρυξης, για την πρόσληψη, απ' το υπουργείο οικονομικών, του προσωπικού στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Στα 3.2 εκ. ευρώ το σύνολο αμοιβών στην προσωρινή ΝΕΡΙΤ!
Αναλυτικά:

Έχοντας υπόψη:

1. Στο άρθρο 14Β του Ν. 3429/2005» (Α’ 314), όπως αυτό τροποποιήθηκε και αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 της από 10/06/2013 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 139)

2. Σην υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11-06-2013 κοινή απόφασης του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών «Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης Ελληνικής Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ Α.Ε.)» (Β’1414/11-06-2013), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις υπ’ αριθ. ΟΙΚ. 03/12-06-2013 (Β’ 1423/12-06-2013), ΟΙΚ.05/19-06-2013 και ΟΙΚ.06/08-07- 2013 (Β’ 1675/08-07-2013) κοινές αποφάσεις του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του
Υπουργό Οικονομικών.

3. Στην υπ. αριθ. 236/2013 Απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας.

4. H μισθοδοσία των ανωτέρω ατόμων εκτιμάται ότι θα αναλογεί συνολικά στο ποσό των τριών εκ. διακοσίων χιλ. ευρώ (3.200.000 €)
Αποφασίζουμε

Εγκρίνουμε την πρόσληψη προσωπικού με έμφαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκείας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπείγουσων αναγκών του Ελληνικού Δημοσίου και ειδικότερα για τη μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα μέχρι τη φάση του μόνιμου δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης».

Η πιο σημαντική εβδομάδα του καλοκαιριού…!

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τις τρεις μεταγραφές του Ολυμπιακού που… έρχονται. και τη λύση της «εξίσωσης» με Τζιμπούρ και Αμπντούν. Ως και τρεις μεταγραφές που… έρχονται. Η λύση της «εξίσωσης» με Τζιμπούρ και Αμπντούν. Και η… αφαίρεση του Μίτσελ από το ρόστερ 5-6 ποδοσφαιριστών εν όψει του ταξιδιού της Πέμπτης για την Γερμανία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό. Και φέρνει ανακοινώσεις…
Το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους Ερυθρόλευκους θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το… γράφημα της απογευματινής προπόνησης στον Ρέντη. Ο Μίτσελ θέλει την Πέμπτη να βάλει στο αεροπλάνο 24-25 ποδοσφαιριστές για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην Γερμανία. Σήμερα στο γήπεδο θα βρει τους… 28 με τους οποίους επέστρεψε την Παρασκευή από το Μόναχο. Κάποιοι εξ αυτών είναι ήδη φευγάτοι (Γκρέκο στη Λιβόρνο, Τάτος στον Ατρόμητο), αλλά το… ραντεβού είναι ραντεβού.
Ο Ισπανός τεχνικός μέχρι μεθαύριο υπολογίζει να έχει στείλει στο… διπλάνο γήπεδο των εγκαταστάσεων (για… ατομικό πρόγραμμα) αρκετούς. Γιατί; Διότι ξέρει ότι αυτή την εβδομάδα οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν 2-3 μεταγραφές. Να έρθουν οι νέοι λοιπόν, να φύγουν εκείνοι που δεν υπολογίζονται και με αυτό τον τρόπο να προκύψει η αποστολή για την Γερμανία. θα Σε αυτό υπολογίζουν και οι διοικούντες οι οποίοι τρέχουν τις εξελίξεις.
Ο Ισά είναι στην Γαλλία και πάει Πορτογαλία. Προφανώς για μεταγραφικούς λόγους. Ο Γιάννης Βρέντζος στην Αθήνα φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τουλάχιστον μια περίπτωση που είναι προχωρημένη. Και τα… όνοματα; Χορεύουν στον ρυθμό που επιβάλλουν ως επί το πλείστον τα διεθνή ΜΜΕ.    
Μολό, Ραμπιού, Μεντζανί, Τζαβέλας και Αμαλφιτανό (ναι στη Μασσαλία επιμένουν) από τη Γαλλία. Μαρβό από την Αγγλία (και με σενάριο ανταλλαγής με τον Τζιμπούρ). Ελμάντερ αλλά και Κούλιο από την Τουρκία και την Γαλατά. Ο πορτιέρο Ρομπέρτο της Σαραγόσα που μιλά με τον Μίτσελ κατά τους Ισπανούς. Και οι Ντέλεφ, Γιοβάνοβιτς που χθες με… ένα στόμα δήλωσαν ότι έχουν πρόταση από τον Ολυμπιακό!
Προφανώς οι Πειραιώτες δεν θα αποκτήσουν όλους αυτούς. Έχουν όμως κατά νου μέχρι τέλη Αυγούστου να κάνουν 5-6 μεταγραφές. Άρα είναι λογικό και σε πολλά «μέρη» να ψάχνουν, και πολλά ονόματα να τους προτείνονται, και… πολλά να διαρρέουν στον Τύπο. Σημασία όμως έχει μόνο τι… θα παρουσιασθεί στον Ρέντη. Και λογικά από Τετάρτη, όντως θα υπάρξει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο εκεί…
Πηγή:gazzetta.gr

Παγκόσμιος ο Σπύρος Γιαννιώτης!!

Τεράστια εμφάνιση από τον Σπύρο Γιαννιώτη στα 10χλμ στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης και χρυσό μετάλλιο από τον Έλληνα πρωταθλητή που υπερασπίστηκε τον τίτλο του.
Πέρυσι τα νερά της Μεγάλης Βρετανίας δεν αποδείχθηκαν τόσο «φιλόξενα» στους Αγώνες του Λονδίνου και ο Γιαννιώτης έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο. Αυτή τη φορά όμως και έχοντας αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους δεν ήταν δυνατόν να χάσει την ευκαιρία σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.
Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού είχε να συναγωνιστεί μεταξύ άλλων τους Ουσάμα Μελλούλι και Τόμας Λουρτζ κατάφερε όμως το back to back και μετά τη Σανγκάη το 2011 επανέλαβε την μεγάλη επιτυχία του, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση με 1:49:11.8, παρότι δεν τα πήγε καλά στα πρώτα χιλιόμετρα. Όμως, όπως αποδείχθηκε το φινάλε ήταν «χρυσάφι». Αυτό ήταν το 4ο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον πρωταθλητή μας που γίνεται ο γηραιότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ανοιχτή θάλασσα.
Ο Λουρτζ ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 1:49:14.5, ενώ ο Μελλούλι, χρυσός πριν από λίγες μέρες στα 5χλμ κατέλαβε την τρίτη θέση με 1:49:19.2.
Στη δεύτερη ελληνική συμμετοχή στο αγώνισμα, ο Αντώνης Φωκαΐδης κατετάγη 30ός με 1:50:20.7
Παγκόσμιος ο Σπύρος Γιαννιώτης! - Gallery (Μέσα στο κείμενο)
Παγκόσμιος ο Σπύρος Γιαννιώτης! - Gallery (Μέσα στο κείμενο)  2
Πηγή:gazzetta.gr

Η φανέλα «έριξε» το site!

Πανικός στο διαδίκτυο με τα χιλιάδες «χτυπήματα» που δέχθηκε το site της μπουτίκ του ΠΑΟΚ μόλις ανακοινώθηκε η τιμή της νέας φανέλας της ομάδας.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» για αρκετή ώρα.   Μόλις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook, για την έναρξη της πώληση της νέα φανέλας μέσω του paok megastore έγινε πανικός. Χιλιάδες «χτυπήματα» δέχθηκε το σαιτ της μπουτίκ με αποτέλεσμα για πολλές ώρες να βγει εκτός λειτουργίας. Να θυμίσουμε πως η τιμή της νέας φανέλας όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ θα είναι 49,90 ευρώ.Πηγή:gazzetta.gr

Ξεκινάει η τρίτη επίθεση!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος προαναγγέλλει στο blog του στο gazzetta το περιεχόμενο της τρίτης μεταγραφικής επίθεσης του Ολυμπιακού.
Να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο: ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και δυνατό ρόστερ. Για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει πολύ μεγάλο κι αρκετά δυνατό ρόστερ.
Πλέον, ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε σε μία τρίτη μεταγραφική επίθεσή τους, με ξεκάθαρο στόχο: την απόκτηση παικτών ενδεκαδάτων, πρώτης γραμμής.
Η πρώτη μεταγραφική επίθεση έγινε το χειμώνα με τις μεταγραφές καλών ελεύθερων παικτών από την Ελλάδα (Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν) και το εξωτερικό (Σαλίνο).
Η δεύτερη μεταγραφική επίθεση έγινε πριν λίγες εβδομάδες με τις προσθήκες του Βάϊς και του Τσόρι, επίσης ελεύθερων παικτών, από πρωταθλήματα όπως το ιταλικό και το ισπανικό, αλλά και την ένταξη στην ομάδα του Σάμαρη, συν την επανένταξη του Τάτου-αλλά και την αγορά των Τζανακάκη και Μπουχαλάκη.
Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον της τρίτης μεταγραφικής επίθεσης του Ολυμπιακού, όπου η στόχευση είναι μία: ο ερχομός παικτών ενδεκάδας, σε συσχετισμό και με αποχωρήσεις κάποιων. Ερχομός παικτών "πρώτης κατηγορίας", από αυτούς που λέμε ότι θα κάνουν τη διαφορά. Παικτών ίσως σε όλες τις γραμμές και κύρια της μεσαίας και της επιθετικής.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα ποσότητας του ρόστερ. Έχει 40 παίκτες, που όλοι είναι καλοί. Κάποιοι, βεβαίως, καλύτεροι από τους άλλους, όμως όλοι καλοί, όπως τουλάχιστον εγώ πιστεύω. Και ποιότητα έχει το ρόστερ. Αυτό που έχει ανάγκη, είναι ακόμη μεγαλύτερες ενέσεις ποιότητας σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις.
Ειδικά αν φύγουν και οι δύο Αλγερινοί, ασυζητητί η ομάδα θα χρειαστεί-και θα ενισχυθεί-με αυτό ακριβώς που λέμε, επιθετικογενείς παίκτες «να κάνουν τη διαφορά»…
Πηγή:gazzetta.gr