Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Mάριο Μπόνι στο Metropolis: Δε θα ξεχάσω ποτέ το είναι τρελός ο Ιταλός!!

Ο Μάριο Μπόνι άφησε το στίγμα του στον Άρη με το πάθος του και την αξία του, την οποία φρόντισε να δείξει και χθες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων, πετυχαίνοντας στον τελικό 46 πόντους!

Ο Μπόνι θα είναι παρών σήμερα (21/7, 19.00) στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, και μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις" τόνισε αρχικά για τις αναμνήσεις του με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα:

"Το πρώτο που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του Άρη και πως υποστήριζαν την ομάδα, με κιτρινόμαυρα όλοι και πηδώντας πάνω-κάτω στις κερκίδες.
Θυμάμαι επίσης το πρώτο φιλικό που παίξαμε με τη Μπανταλόνα, που γινόταν χαμός στο γήπεδο. Και δεν μπορώ να ξεχάσω και την υποδοχή των οπαδών μας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Προύσα, στο αεροδρόμιο.

Δεν μπορώ να ξεχάσω και το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, που με τόσα προβλήματα κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου μας ανά πάσα στιγμή.

Για την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ο Μπόνι τόνισε πως "μου ζήτησαν να παραβρεθώ στην παρουσίαση ως επίτιμος καλεσμένος, είναι τιμή για μένα, θα είμαι στο Παλέ για την εκδήλωση αυτή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για κάποια συνεργασία, είναι μεγάλη τιμή για μένα".

Για την αγάπη των φίλων του Άρη και το σύνθημα γι' αυτόν "είναι τελός ο Ιταλός" τόνισε πως: "είναι κάτι φανταστικό για μένα, πάντα θα θυμάμαι αυτές τις λέξεις, αυτό το σύνθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ".

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το επίτευγμα του χθες υπογράμμισε πως: "όλα ήταν πολύ ωραία, ήμουν σε καλή ημέρα και έβαλα κάποια σουτ, νομίζω πως όλοι όσοι συμμετείχαν πέρασαν πολύ ωραία στο πρωτάθλημα αυτό".

Για τα Διαρκείας του Άρη υπογράμμισε: "πρέπει ο κόσμος του Άρη να δείξει και πάλι την αγάπη του στην ομάδα, όπως την έδειχνε τόσα χρόνια, τώρα που είναι δύσκολοι οι καιροί. Όλοι κοντά στην ομάδα, γιατί το αξίζει". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: