Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Ανανεώθηκε η εντολή στους δικηγόρους», λέει η ΠΑΕ Άρης!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης με την οποία αναφέρει πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκληση της ανάθεσης της υπόθεσης για το άρθρο 99 στην νομική υπηρεσία που μέχρι σήμερα την είχε. Με ενδιαφέρον αναμένεται πάντως και η επίσημη τοποθέτηση των δικηγόρων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει ότι όσα γράφονται για ανάκληση της ανάθεσης της υπόθεσης αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, στους δικηγόρους κ.κ. Αργυριάδη, Χριστοφορίδη και Τσομίδη είναι ανυπόστατα.

Με συμφωνητικό που υπογράφηκε την Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 ανανεώθηκε η εντολή και η πληρεξουσιότητα για να παραστούν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στην εκδίκαση της αίτησης, την οποία οι ίδιοι έχουν ετοιμάσει».

Ζιγκερίδης: «Τεράστια η οικονομική δυνατότητα του Σαββίδη»

Για την επιστροφή του Ζαγοράκη και την εξόφληση των χρεών του ΠΑΟΚ μίλησε ο ορκωτός λογιστής και πρώην μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου, Δημήτρης Ζιγκερίδης, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».
Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την επιστροφή Ζαγοράκη:

«Είναι θέμα του μεγαλομετόχου. Αυτός καθορίζει τους συνεργάτες που θα έχει και ποιοι μπορούν να υλοποιήσουν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Δεν θα το σχολιάσω γιατί είναι θέμα του μεγαλομετόχου».


Για τα χρέη του ΠΑΟΚ:

«Ο κ. Σαββίδης δεν έχει την κλασσική ελληνική νοοτροπία, δε θέλει να κερδίσει χρόνο. Πιστεύει στο υγιές οικονομικό περιβάλλον. Θέλει ένα καθαρό ΠΑΟΚ που θα έχει εξυγιανθεί για να μπορεί να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά. Η πρότασή του είναι πολύ ελκυστική. Αυτή είναι μια θετική κίνηση για το Ελληνικό δημόσιο που εισπράττει ένα πολύ σεβαστό ποσό». πηγή: metrosport.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βραδιά Champions League  σήμερα και αύριο με τους επαναληπτικούς για τους 8 του θεσμού. Ξεκινώντας σήμερα από τα 2 ματς η Γαλατασαράϊ υποδέχεται την Ρεάλ στην ρεβάνς του 0-3, σχεδόν αδύνατη η ανατροπή για τους Τούρκους, πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν μέσα στην έδρα τους, οπότε g/g, ενώ στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάλαγα στην ρεβάνς του 0-0, συνήθως οι Γερμανοί δίνουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, όμως οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν με καλή κυκλοφορία μπάλας να ρίξουν τον ρυθμό, δεν ξέρω αν τα καταφέρουν, θα πάω με ένα λογικό εύρος 2-3 γκολ. Την αυριανή ημέρα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί σεν Ζερμέν στην ρεβάνς του 2-2, μάλλον χωρίς τον Μέσι η Μπάρτσα, έχει ελπίδες για κάτι καλό η Παρί, πιστεύω ότι θα μπορέσει να σκοράρει μέσα στο «Καμπ Νου», οπότε g/g, ενώ στο άλλο ματς η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπάγερν στην ρεβάνς του 0-2, η Γιούβε πλέον θέλει ένα «μικρό θαύμα» δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει, θα ρισκάρω με τον άσο, όσο και να είναι οι Γερμανοί σε «μεγάλη φόρμα», πιστεύω ότι οι Ιταλοί θα τα «δώσουν όλα».

Πρόταση (σε ελεύθερη επιλογή):

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  G/G (1,53)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΛΑΓΑ  2-3 GOAL (2,09)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΜΕΝ  G/G (1,80)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ   1   (3,02)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα  Yasmin Assis)
Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Ξεχρεώνει την εταιρία με τις ευλογίες της Τρόικας!!

Μια ανάσα από την αποπληρωμή του χρέους προς το Δημόσιο βρίσκεται πλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει από την πρώτη στιγμή πως τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά του χρέη και αυτός δε θέλει να χρωστά σε κανέναν.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που πλέον διαμορφώνουν την κατάσταση; Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικονομικό ρεπορτάζ, η Τρόικα έδωσε το πράσινο φως στην Κυβέρνηση να προχωρήσει στην ρύθμιση των χρεών. Έτσι τις επόμενες μέρες και με την Τρόικα σύμφωνη, το Υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει στην Βουλή προς ψήφιση, νομοσχέδιο που θα προβλέπει μείωση κατά 80% των «παλαιών προσαυξήσεων» σε περίπτωση πλήρους εξόφλησης εφάπαξ του χρέους. Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως και κάθε άλλη ανώνυμη εταιρεία θα μπορεί να πληρώσει εφάπαξ τα πρωτογενές της χρέος και μόλις το 20% των προσαυξήσεων.

Τι σημαίνει αυτό για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ότι αφορά ποσά; Στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη και σε γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε γίνει γνωστό από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη το ακριβές ποσό σε ότι αφορά το χρέος της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Τότε τα συνολικά τα χρέη της ΠΑΕ ανέρχονταν σε 31.451.509 ?. Από αυτά τα 11 εκατομμύρια ευρώ ήταν το πρωτογενές χρέος και τα υπόλοιπα οι προσαυξήσεις. Όμως θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τρία εκατομμύρια ευρώ προς το Δημόσιο επιτρέποντας έτσι στους Ζαγοράκη και Βρύζα να ξεμπλοκάρουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αρθεί η δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η ουσία είναι μια: ο ΠΑΟΚ με 15 εκατομμύρια ευρώ είναι έτοιμος να απαλλαγεί οριστικά από τα χρέη προς το Δημόσιο, να απαλλαγεί από ένα ακόμη βαρίδιο του παρελθόντος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να συνεχίσει με τον Ιβάν Σαββίδη την πορεία προς τη γιγάντωση του συλλόγου από κάθε επίπεδο. Αυτό φυσικά που ενδιαφέρει άμεσα είναι να κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή, να ψηφιστεί και στη συνέχεια να περάσει και στο ΦΕΚ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι θέμα χρόνου η ΠΑΕ να καταβάλει το ποσό και να λύσει οριστικά αυτό το πρόβλημα.
πηγή: metrosport.gr

«Μάννα εξ ουρανού ο Σαββίδης για την ΑΓΝΟ»

Ο Γιώργος Πουσαξίδης, πρόεδρος εργαζομένων ΑΓΝΟ, μίλησε για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τη γνωστή γαλακτοκομική εταιρία και τις κινητοποιήσεις που κάνουν οι εργαζόμενοι.


«Βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις. Έχουν γίνει μηνύσεις σε 4 συναδέλφους της διοίκησης. Ζητάμε άμεση ανάκλησης των μηνύσεων απολύσεων και να επιστρέψει το εργοστάσιο πλήρη παραγωγικότητα. Ζητάμε την καταβολή των δεδουλευμένων. Μας είπαν θα πάρουμε ένα 20% για να μπούμε να δουλέψουμε. Θέλουν να πάνε στο άρθρο 99 κάτι που εμείς δε θέλουμε. Να ανακληθούν οι διαθεσιμότητες. Είμαστε 375 άτομα. Ακούσαμε για το ενδιαφέρον του Σαββίδη και ευχόμαστε να μετουσιωθεί. Σήμερα ανήκει στον κ. Κολιό. Η απόκτηση της ΑΓΝΟ από τον Σαββίδη φαντάζει ως η μόνη λύση». πηγή: metrosport.gr

Συνέντευξη Διούδη στο «Μ»: «Είμαστε σε κλίμα πόλεμου»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ: ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ

Ο Άρης κρατήθηκε εν ζωή με την ισοπαλία κόντρα στον Πανθρακικό. Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο πήρε παράταση ζωής από τον Ανδρέα Τάτο. Για να φτάσει μέχρι εκεί, όμως, έπρεπε να συνωμοτήσει το σύμπαν και η τύχη να ευνοήσει τον δυνατό. Στην προκειμένη περίπτωση ο δυνατός της υπόθεσης είναι ο Άρης και ο άνθρωπος που τον διατήρησε «όρθιο» στην εντατική είναι ο Σωκράτης Διούδης, που δεν επέτρεψε στον Μίνγκα να βγάλει τα καλώδια και στην ουσία να σκοτώσει τον Άρη.

Ο 20χρονος με την απόκρουσή του στο τετ-α-τετ του επιθετικού του Πανθρακικού έβαλε ένα λιθαράκι στην όλη προσπάθεια, δίνοντας το σύνθημα… της αντεπίθεσης. Διότι αν έβλεπε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του τώρα θα μιλούσαμε για θαύματα. Το ίδιο σταθερός και γενναίος ήταν και στο Περιστέρι. Και εκεί κράτησε όρθιο τον Άρη και έδωσε τη δύναμη στους συμπαίκτες του να το παλέψουν μέχρι τέλους. Όταν στο σουτ του Σουμπίνιο ακούμπησε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι….

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Metrosport, ο Διούδης, περιγράφει τις συγκινητικές στιγμές στο Περιστέρι. Μιλάει για ένα κλίμα πολέμου που επικρατεί αλλά και την… μοναχική μάχη που δίνουν φέτος οι ποδοσφαιριστές του Άρη, από την οποία, ωστόσο, υπάρχει πίστη ότι στο τέλος θα βγουν νικητές.

-Σωκράτη, οι άντρες λένε πως δεν κλαίνε. Στο Περιστέρι όμως σας είδαμε να ξεσπάτε σε λυγμούς...

«Ήταν ένα ξέσπασμα. Τα συναισθήματα την ώρα του αγώνα ήταν απίστευτα και έπρεπε κάπως να τα βγάλουμε. Στο τέλος και αφού πήραμε μία τεράστια νίκη που μας διατηρεί ζωντανούς μας βγήκαν όλα τα συναισθήματα μαζί, όλης της χρονιάς. Γνωρίζαμε ότι αν χάναμε αυτό το παιχνίδι όλα τελείωναν. Υπήρχε πίεση όλη την εβδομάδα. Ήταν αρκετά δύσκολη και ιδιαίτερη. Εμείς όμως παλέψαμε».


-Με την αποβολή του Αγκάνθο και ενώ υπολείπονταν 80 λεπτά πόσο περισσότερο δυσκόλεψαν τα πράγματα; Το σκεφτήκατε;

«Όταν βλέπεις έναν διαιτητή να προσπαθεί να σου στερήσει ό,τι δικαιούσαι, είναι λογικό να σου βγουν όλα τα συναισθήματα. Από το μυαλό μας περάσανε πολλές σκέψεις μετά την αποβολή του Αγκάνθο. Εκεί είναι, όμως, που πεισμώσαμε περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη και ορκιστήκαμε όλα τα παιδιά να διεκδικήσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Η στρατηγική που ακολουθήσαμε ήταν να πάμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο καταστρώσαμε ένα έξυπνο στρατηγικό πλάνο. Να είμαστε δηλαδή σωστά οργανωμένοι στο γήπεδο και όσο περνάει η ώρα να ανεβαίνουμε στην επίθεση».

-Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που μένουν από αυτό το παιχνίδι. Είναι το κλάμα, η ψυχή που δείξατε στο χορτάρι και το γεγονός ότι δείξατε να είστε μια γροθιά…

«Ο κόσμος αυτό θέλει και περιμένει όλη την χρονιά από εμάς. Να έχουμε ψυχή. Και για να είμαστε ρεαλιστές αυτή η ομάδα δεν είχε φέτος στόχο την Ευρώπη, είχε την σωτηρία της. Όλοι μας γνωρίζαμε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη, αλλά όταν είσαι μία γροθιά μπορείς να καταφέρεις πολλά. Στον Ατρόμητο δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Αντίθετα, είχαμε να κερδίσουμε πολλά».

-Μετά το γκολ του Τάτου ήθελε δέκα λεπτά για να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Σου φάνηκε αιωνιότητα;

«Τα πόδια μας ήταν όντως πολύ βαριά. Αλλά επειδή πολλές φορές την πατήσαμε φέτος και χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί στο τέλος, αυτή τη φορά ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Και αυτό κάναμε… Παίζαμε την σωτηρία μας. Και μην ξεχνάτε ότι για 80 λεπτά παλεύαμε δέκα εναντίον έντεκα».

-Στα αποδυτήρια τι σκηνές επικράτησαν;

«Είχαμε να το ζήσουμε πολύ καιρό αυτό σαν ομάδα. Φτάσαμε στην 28η αγωνιστική για να πανηγυρίσουμε έξι νίκες. Οπότε φαντάζεστε ότι τέτοιες στιγμές –δυστυχώς- είναι σπάνιες για εμάς φέτος. Απλά αυτό που είπαμε όλα τα παιδιά, μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος είναι ότι δεν κάναμε τίποτα με αυτή τη νίκη. Για να έχει αξία και να λέμε μετά το πόσο σημαντική ήτανε πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που μένουν».

-Η νίκη αυτή προήλθε μετά από μια ιδιαίτερη εβδομάδα. Πόσο δύσκολο ήταν να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας αφήνοντας στην άκρη τα διοικητικά;

«Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και μόνο, διότι θα παίζαμε την ύπαρξή μας. Σε καμία περίπτωση, όμως, όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άρη φέτος δεν είναι θετικά. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Να έχεις ένα πρόβλημα δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς. Εμείς εδώ που φτάσαμε όμως κοιτάμε τη δουλειά μας και μόνο αυτή».

-Οι ισορροπίες ανάμεσα στην χαρά και τη λύπη είναι λεπτές. Τι σε προβληματίζει περισσότερο για τα δύο παιχνίδια με Αστέρα και Ξάνθη;

«Καταλάβαμε ότι εδώ δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν είναι όπως πριν που μπορεί μια νίκη να μας ανακούφιζε. Το ματς με τον Αστέρα για εμάς είναι ίδιο κρίσιμο με αυτό στο Περιστέρι. Δεν έχει καμία διαφορά. Αυτή τη στιγμή, παρότι κάναμε νίκη, πέφτουμε. Εμείς εξαρτιόμαστε μόνο από εμάς, δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα. Το βασικό λοιπόν είναι να παίξουμε με ψυχή, όπως με τον Ατρόμητο».

-Τι περιμένεις Κυριακή στο ματς με τον Αστέρα;

«Καταρχήν, ένα κατάμεστο γήπεδο και μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που θα τρώει σίδερα. Αγωνιστικά ο Αστέρας είναι η 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα, αλλά αν το παλέψουμε μπορούμε. Γιατί αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε το κίνητρο. Πιστεύω ότι με το σπρώξιμο και την ώθηση του κόσμου θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα κερδίσουμε. Η νίκη με τον Ατρόμητο λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία μας. Και όταν τα ψυχικά αποθέματα που μπορείς να βγάλεις την μία Κυριακή μπορείς να τα βγάλεις και την άλλη τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να παλέψεις».

«Όλη τη χρονιά νιώθουμε εντελώς μόνοι»

-Ακούω πολλές φορές που λέτε «είμαστε μόνοι μας». Από πού απορρέει αυτό το συναίσθημα;

«Νιώθουμε μόνοι μας. Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε ξεκινήσει με έναν άνθρωπο, να πεις είναι δική του η ομάδα και έχουμε συγκεκριμένη ταυτότητα. Ανά δύο μήνες συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους. Συν ότι κάθε τρεις και λίγο αλλάζει η διοίκηση. Δεν μας βοηθάει κανείς. Νιώθουμε μόνοι και παλεύουμε μόνοι. Μόνο ο κόσμος μπορεί να μας καταλάβει. Έρχονται οι διαιτητές και κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουνε αντιπάθεια στον Άρη. Συν ότι υπάρχουν καθημερινές δυσκολίες. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι στο σπίτι τους. Παιδιά που δεν έχουν να βάλουν βενζίνη να έρθουν στο Ρύσιο. Είναι προβλήματα επιβίωσης».

-Ο προπονητή σου μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι στάθηκε στην απόκρουσή σου με τον Πανθρακικό…

«Η δική μου δουλειά στο γήπεδο είναι να προσπαθήσω να μην δεχτώ γκολ. Από τη στιγμή που το χρειαζόταν η ομάδα μου έπρεπε να το κάνω. Όλοι μας, όμως, αν πάνε όλα καλά θα είμαστε ήρωες, κανένας λίγο παραπάνω γιατί όλοι έχουμε βοηθήσει ο καθένας από το δικό του πόστο».

-Σε μία περίοδο που η μπάλα «καίει» και εσύ κρατάς την εστία του ανέπαφη νιώθεις δικαιωμένος για την υπομονή που έκανες;

«Όταν δεν παίζεις και ξέρεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση είναι δύσκολο συναίσθημα. Ένιωθα ότι η προσπάθειά μου δεν πιάνει τόπο. Εκεί όμως ήθελε υπομονή και δύναμη. Και εγώ την είχα. Όπως είχα δίπλα μου και ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ο Βελλίδης και ο προπονητής μου, ο Κάντας. Είναι μεγάλη υπόθεση να νιώθεις την στήριξη τους». πηγή: metrosport.gr

Πασσαλής: «Ο Άρης κρατά την τύχη στα χέρια του»

Για τη μάχη του Άρη για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ μίλησε ο παλιός ποδοσφαιριστής των κίτρινων Πέτρος Πασσαλής, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως πλέον ο Άρης κρατά την τύχη στα χέρια του και με νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πασσαλής:

Για τη μάχη του Άρη για την παραμονή:

«Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Το θετικό για τον Άρη είναι ότι δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα από των άλλων. Καθορίζει μόνος του την τύχη του. Αν κερδίσει τα παιχνίδια με την Τρίπολη και Ξάνθη δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είναι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο, να μην περιμένει παρεμβάσεις εξωτερικά και να κοιτάξει να κερδίσει στις 4 γραμμές. Είναι δύσκολη η αποστολή των παικτών του Άρη αλλά είναι δυο παιχνίδια που μπορεί να καθορίσουν το μέλλον του συλλόγου».


Για το κλάμα του Παπαζαχαρία:

«Πρέπει να δούμε τι δημιούργησε αυτή την αντίδραση. Μια κάρτα στον Αγκάνθο που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο κύριος εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας, δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Αυτή η συγκίνηση του Παπαζαχαρία μπορεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει τη ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Άρη από την αρχή της σεζόν. Παλεύουν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς να έχουν τις κατάλληλες αγωνιστικές προϋποθέσεις πολλές φόρες. Αν τα βάλουμε σε μια ζυγαριά, τα διοικητικά λάθη έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση παρά τα λάθη των ποδοσφαιριστών».


Για τον Ατρόμητο:

«Από όσο ξέρω ο κ. Σπανός έδιωξε και τους Μάντζιο και Επστάιν. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα και αν ο Ατρόμητος μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την είσοδό του στα πλέι οφ. Λείπει το γκολ στον Ατρόμητο και δύσκολα να καταφέρει αυτή τη στιγμή να αλλάξει κάτι».


Για το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω πως ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην αντεπίθεση. Οι παίκτες έχουν ανέβει ψυχολογικά και καλό θα ήταν να σταματήσουν τις δηλώσεις και να «μιλήσουν» στον αγωνιστικό χώρο».πηγή: metrosport.gr

Γκουγκουλιάς: «Στην Ελλάδα δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλό ποδόσφαιρο για να πετύχεις»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γκουγκουλιάς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Για το σε τι κατάσταση είναι και τι ακριβώς έπαθε:

«Είμαι λίγο καλύτερα αυτή την στιγμή, χθες βγήκα από το νοσοκομείο. Είχα μια μικρή διάσειση, κάταγμα στην μύτη και κάποια αιματώματα.»

Για το τι είπε στον διαιτητή την ώρα του τραυματισμού του:

«Όταν πήγα στον διαιτητή μου είπε πως δεν είδε την φάση και τον ρώτησα αν είδε τα αίματα και γιατί δεν μίλησε με τον επόπτη. Προφανώς όμως ο διαιτητής τα έχασε και δεν ήξερε τι του γινόταν εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια φάση που φάνηκε τι έγινε, ακόμα και οι παίκτες της Νίκη Βόλου τα χάσανε μόλις το είδαν και αυτοί ήταν που φώναξαν τον γιατρό να ?ρθει στο γήπεδο.»

Για το αν πιστεύει πως αυτά γίνονται επειδή η ομάδα του δεν έχει στήριξη:

«Όταν γίνεται μια και δύο φορές λες πως μπορεί να έγινε κάποιο λάθος από τον διαιτητή. Από τότε όμως που ήταν στο νοσοκομείο ο κ. Θεοδωρίδης, παρακαλούσαμε να μας παίζουν 50-50, γιατί μόνο τότε ήμασταν ευνοημένοι. Χάθηκε άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον πρέπει να σέβονται την μνήμη του. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να πετύχουμε ένα γκολ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και στους δικούς του ανθρώπου που πέρασαν πολλά τελευταία.»

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να… προλάβει τα πλέι οφ:

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες και πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Στην Ελλάδα μπορεί να έχεις καλή ομάδα και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δεν φτάνει.»πηγή: metrosport.gr

Απολογείται ο Ηρακλής!

Γι αυτά που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ηρακλή στην Δράμα, ο αθλητικός δικαστής κάλεσε τους Θεσσαλονικείς σε απολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 11/4/2013 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ/ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12, 13, 14, 15, 16, 25, 30 και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 31-03-2013)».

Παντζιαράς: «Να αποδείξουμε πως είμαστε δίκαια πρώτοι»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην πορεία του Απόλλωνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την πορεία του Απόλλωνα:

«Έχουμε μπει την τελική ευθεία για το δύσκολο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Μετά και το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση».


Για το τι συνέβη και έχασε η Καλαμαριά το πανηγυρικό προβάδισμα που είχε:

«Είχαμε μια περίοδο που δεν ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τέλος του πρώτου γύρου και η αρχή του δευτέρου χάσαμε κάποιους βαθμούς και η διαφορά μας μειώθηκε. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι να αυξήσουμε πάλι τη διαφορά. Περιμένουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πως είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση».


Για το αν το “ταμείο” θα γίνει τώρα ή στο τέλος:

«Μια χρονιά τελειώνει την τελευταία αγωνιστική. Τότε θα δούμε αν το πρόσημο είναι θετικό ή αρνητικό. Βέβαια για να φτάσουμε ως εκεί υπάρχουν πολλοί μήνες δουλειάς. Δεν πρέπει να στιγματίζουμε κάποιον με το «δοκάρι και έξω» . Στόχος ήταν η άνοδος και αν θυμάστε στις 29 Αυγούστου η ομάδα δεν είχε καταθέσει ακόμα τα χαρτιά για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα».
πηγή: metrosport.gr

Αδάμου: «Οι παίκτες δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας»

Ο Δημήτρης Αδάμου, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη διπλοπροσωπία του φετινού Ηρακλή που δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα στην έδρα του. Ο κ. Αδάμου δικαιολόγησε τα ατυχή αποτελέσματα στο Καυταντζόγλειο στην πίεση που ασκεί το γήπεδο και ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αγνώριστο πρόσωπο του Ηρακλή:


«Είναι από τα ανεξήγητα αλλά στο ποδόσφαιρο δε γίνεται να εξηγούνται όλα. Δε γίνεται η ομάδα να φέρνει συνέχεια δίπλα και στην έδρα της να μην μπορεί να κερδίσει. Δεν είναι ευχάριστο αυτό. Νομίζω ότι το βάρος του Καυταντζογλείου και η θέληση του κόσμου αγχώνει τους παίκτες. Ίσως το βάρος να τους σφίγγει και να μην μπορούν να αποδώσουν μέσα στο Καυταντζόγλειο. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Αν προσπαθήσουν λίγο περισσότερο οι προπονητές μας θα βρουν τη λύση.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτή την κατηγορία. Όμως βρεθήκαμε στο προσκήνιο και πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις. Αν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στην έδρα ας θα ήμασταν πρώτοι. Δεν πρέπει λοιπόν να γίνεται κριτική για κανέναν. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ταμείο. Ας ηρεμήσουν άπαντες».


Για το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα μας εκτός είναι καλά και αυτό ελπίζω να γίνει και αύριο».
πηγή: metrosport.gr

Πριμ ανόδου από Παπαδόπουλο!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, πριν από τον αγώνα με την Καλλονή μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του Γηραιού και τους «έταξε» ένα χρηματικό ποσό ως πριμ σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει την απ? ευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας στους οπαδούς του Ηρακλή αμέσως μετά τον αγώνα στο Καυταντζόγλειο, όπως και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σταύρος Βαγγελόπουλος σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά το ποσό του πριμ που θα μοιραστεί στους παίκτες σε περίπτωση ανόδου:


Κατάκτηση 1ης θέσης: 300.000 ευρώ
Κατάκτηση 2ης θέσης: 150.000 ευρώ
Κατάκτηση 3ης θέσης: 100.000 ευρώ
πηγή: metrosport.gr

Κιοσέογλου : «Ο Άρης δεν πρότεινε ποτέ στον Γκάλη κάποιο ρόλο»

Το μέλος της επιτροπής που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, Σωτήρης Κιοσέογλου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το πώς πάνε οι προετοιμασίες μέχρι στιγμής. Επίσης τόνισε ότι άνθρωποι σαν τον Γκάλη δε θα πρέπει να είναι έξω από το μπάσκετ και πως θα πρέπει να αξιοποιούνται από την Πολιτεία αλλά και από τους συλλόγους που έχουν υπηρετήσει.


Για το πώς πάνε οι προετοιμασίες της εκδήλωσης:

«Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς , πάμε πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Υπάρχει θετικό κλίμα απ΄ όλους μας με μεγάλη όρεξη και περηφάνια ώστε αυτή η τελετή να είναι αντάξια του ονόματος του Νίκου Γκάλη. Σήμερα ανακοινώθηκε και το σόλντ άουτ των εισιτηρίων, το περιμέναμε και πιστεύουμε ότι θα είναι κάτι αντάξιο της φήμης του Νίκου Γκάλη».

Για το τι θα περιλαμβάνει η εκδήλωση:

«Δεν μπορώ να πω με λεπτομέρειες τι ακριβώς θα γίνει ,γιατί θα είναι έκπληξη. Θα είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, με πολύ κόσμο, θα είναι πάνω από 10 άτομα παλιοί συμπαίκτες-αντίπαλοι του Γκάλη, θα είναι όλη η ομάδα 87' που κατέκτησε το ευρωπαϊκό και όλοι οι συμπαίκτες του απ? όταν ήρθε στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί θα είναι μέρος ενός σόου στο Παλαί Ντε Σπορ που μεγαλούργησε ο Γκάλης και έγραψε ιστορία».

Για το αν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη:

«Θα υπάρχει κατά 99% τηλεοπτική μετάδοση, εξετάζουμε όλους τους παράγοντες».

Για το αν μιλάνε με τον Γκάλη και πως το βιώνει ο ίδιος:

«Το βιώνει όπως όλοι οι άνθρωποι. Αυτή η μέρα θα είναι του Γκάλη. Το περιμένει σαν μικρό παιδί με ανυπομονησία. Να σε τιμήσει η ομάδα που σε ανέδειξε είναι κάτι μοναδικό. Είναι ο επίλογος μιας μεγάλης διαδρομής που ξεκίνησε το 79' και κατέκτησε σχεδόν τα πάντα με Εθνική και Άρη, μόνο που δεν είχε μπει το φινάλε. Ήρθε η ώρα να μπει το φινάλε σε όλη αυτή τη μεγάλη πορεία αυτού του αθλητή».

Για τα οικονομικά προβλήματα στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό και ότι δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα:

«Δεν είναι μόνο οικονομικό το πρόβλημα , είναι και ηθικό. Δε γίνεται άνθρωποι σαν τον Γκάλη να είναι έξω από το μπάσκετ. Πρέπει να είναι κοντά στο μπάσκετ αυτοί οι άνθρωποι, λείπουν από το μπάσκετ. Είναι παράξενο που δεν αξιοποιούνται αυτοί οι άνθρωποι. Η Πολιτεία πρέπει να βρεθεί κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους».

Για το αν προτάθηκε ποτέ στον Γκάλη κάποιος ρόλος από τον Άρη:

«Όχι, απ' ότι γνωρίζω ποτέ. Ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία συμβαίνει και στους συλλόγους και στον αθλητισμό. Δεν πρέπει όμως να αλλάξει αυτό το πράγμα; Ας είναι ο Άρης πρωτοπόρος και σ' αυτό και να αλλάξει κάποια πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, να μπούνε άνθρωποι που αγαπάνε τον αθλητισμό». πηγή: metrosport.gr

Βασιλακόπουλος: «Ο αθλητισμός δεν είναι τσίρκο»

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη λανθασμένη πολιτική για περικοπή των επιχορηγήσεων απ? όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες κατά 30% και την ανάγκη συσπείρωσης του αθλητικού κινήματος όλων των Ομοσπονδιών.


Για τις περικοπές στις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών:

«Στην αρχή μας έλεγαν ότι η μείωση θα είναι 70%, μετά μας είπαν ότι βρέθηκαν κάποια χρήματα χάρη στις παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού και ότι η μείωση θα είναι 30%. Στη συνέχεια είπαν ότι δεν μπορούν να δώσουν δεκάρα διότι υπάρχει ο νόμος 4110 και το άρθρο 127 που όλα πρέπει να περάσουν από την έγκριση του Υπουργού οικονομικών, ο οποίος έχει τη δυνατότητα βάση του άρθρου 27 να εγκρίνει ή να ακύρωση τελείως τις αποφάσεις επιχορήγησης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπάρχει προχειρότητα με την οποία γίνεται η κατανομή των επιχορηγήσεων. Το αθλητικό κίνημα να διεκδικήσει και όχι να υμνολογεί. Αν δεν μπορεί κάποιος να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι. Απευθύνομαι στην Πολιτεία συνολικά, δεν το προσωποποιώ, δεν είναι θέμα του Γιάννη Ιωαννίδη. Όταν πήραν τα χρήματα απ? τον ΟΠΑΠ και πήγανε στον γενικό κορβανά δεν διαμαρτυρήθηκαν οι τότε υπουργοί πολιτισμού και αθλητισμού. Θα έπρεπε να διασφαλίσουν τη ζωή του αθλητισμού, κι όχι πάρτε τα όλα και δώστε μου ότι θέλετε. Θα έπρεπε να μεριμνήσουν οι τότε αρμόδιοι και δεν το έκαναν. Και έχουν μεγάλη ευθύνη γι? αυτό».

Για το αν μπορεί ο αθλητισμός να συνεχίσει μέσω ιδιωτικών επιχορηγήσεων:

«Αθλητισμός με την πλήρη έννοια του όρου, δε συμβαδίζει με την αγορά. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό, έτσι περιγράφεται και στο Σύνταγμα. Αν μιλάτε για κάτι άλλο, για τσίρκο ή για θέατρο, ας πάμε στην αγορά. Μιλάμε για 5-6 εκατομμύρια, αυτή είναι η ιστορία. Τα πήραν και δεν το επιστρέφουν, δε θα πληρώσουν τα νιάτα της πατρίδας την οικονομική κρίση. Μπορεί να γίνει καλύτερη κατανομή των χρημάτων που γίνεται».

Για τις συνέπειες των περικοπών:

«Το μπάσκετ παίρνει 2.9 εκατ. ευρώ από 6.250 που έπαιρνε το 2003, θα την πληρώσει το αθώο λαϊκό κίνημα, θα πρέπει να κάνουμε περικοπές στις μετακινήσεις, στα έξοδα διαιτησίας. Ποιοι συντηρούν τα σωματεία; Τα μικρά; Ο λαός, οι εθελοντές, αυτοί θα την πληρώσουν πάλι, η τοπική κοινωνία. Εμείς είμαστε πιο επαγγελματίες απ? αυτούς που λένε ότι ασχολούνται με το επαγγελματικό αθλητισμό. Γνωρίζουμε καλύτερα, οι άνθρωποι στην επαρχία, στις μικρές ομάδες, αυτοί συντηρούν το αθλητικό κίνημα, ο απλός λαός. Ελπίζω να ακυρωθεί άμεσα το άρθρο 27 του νόμου 4110, δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις, ας μην κοροϊδεύουν, να δείξουν μια ευαισθησία προς το αθλητικό κίνημα. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ομοσπονδιών θα τρέξουν προς την κατεύθυνση να παλέψουμε για να έχει ο λαός την αθλητική ζωή που χρειάζεται και επιβάλλει και το Σύνταγμα».πηγή: metrosport.gr

Προπονητής της χρονιάς ο Κατσικάρης!!

Ο Φώτης Κατσικάρης πρόσθεσε άλλη μια διάκριση στο παλμαρέ του, αφού αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στο EuroCup όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η ομάδα του Κατσικάρη, ισπανική Μπιλμπάο στην οποία αγωνίζεται και ο Κώστας Βασιλειάδης, έχει φτάσει στον τελικό του EuroCup, κάτι που χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της που αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος του θεσμού.πηγή: metrosport.gr

Ανδρέου: «Η κατάσταση είναι ανατρέψιμη»

Ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη.

Για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ενώ είχε τις προϋποθέσεις και πως βλέπει την συνέχεια:

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μπήκε στο γκρουπ ισχυρών μετά από πολλά χρόνια. Ήδη έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και την είσοδο στα… σαλόνια της Ευρώπης. Στο πρώτο ματς αυτοκτονήσαμε αλλά η κατάσταση είναι ανατρέψιμη.»

Για το αν ισχύει η δέσμευσή του ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη:

«Ο ΠΑΟΚ πραγματικά θα συμμετέχει στην Ευρώπη και ισχύει η δέσμευσή μου. Και όχι μόνο η δική μου αλλά και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.»

Για το αν θα είναι στο γήπεδο οι φίλαθλοι:

«Επειδή είμαι στο εξωτερικό , οι πληροφορίες που έχω λένε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρίσκετε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για την ομάδα μας και θα βοηθήσουν πολύ.»

Για τις δύσκολες εποχές στην Ελλάδα και το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο:

«Η διοίκηση είναι πολύ συνεπής σε όλες τις οφειλές που έχει. Εγώ προσφέρω τα απαραίτητα για να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο, θέλει μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου.»

Για τον Σαββίδη και αν η παρουσία του βοηθάει και τα Ερασιτεχνικά τμήματα:

«Η είσοδος του Σαββίδη στο ποδόσφαιρο, πραγματικά έχει δημιουργήσει μια ψυχολογική σταθερότητα. Έχει γίνει πιο ισχυρή η θέση του ΠΑΟΚ και των Ερασιτεχνικών ομάδων, πραγματικά βοηθάει. Είναι μεγάλη σωτηρία για τον ΠΑΟΚ και προσφέρει σιγουριά και για το μέλλον.» πηγή: metrosport.gr

Βλάχος: «Η ΑΕΚ θα σωθεί»

Για τη σωτηρία της ΑΕΚ, αλλά και για τη δουλειά του στις ακαδημίες μίλησε ο Μιχάλης Βλάχος κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Βλάχος: «Η ΑΕΚ θα σωθεί»
Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία, παίρνοντας τέσσερις ή έξι βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο εξέφρασε ο Μιχάλης Βλάχος κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης και νυν προπονητής της ΑΕΚ U-16 τόνισε ακόμη πως η έντονη κριτική του κόσμου μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή.

Ακόμη, ο Βλάχος αναφέρθηκε στη δουλειά του στις ακαδημίες και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους φοιτητές:

Για την ΑΕΚ:
«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα σωθεί με τέσσερις ή έξι βαθμούς κόντρα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα, όπως αυτοί που έκαναν την κατάληψη στα Σπάτα, οι οποίοι έχουν δώσει τα λογιστικά βιβλία σε ορκωτούς λογιστές σε μία προσπάθεια προσωποποίησης των χρεών. Αν αυτό επιτευχθεί τότε θα μειωθούν τα χρέη και θα είναι πιο εύκολο να έρθει κάποιος επενδυτής στην ομάδα. Προς το παρόν υπάρχει διοίκηση και αν δεν βρεθεί κάτι άλλο τότε θα συνεχίσουν οι ίδιοι άνθρωποι».

Για τον Έβαλντ Λίνεν:
«Είναι γεγονός ότι ο κόσμος στην Ελλάδα έχει συνηθίσει να ασκεί έντονη κριτική όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα».

Για τη δουλειά του στην ομάδα U16:
«Έχω μία πολύ καλή φουρνιά στη διάθεσή μου. Είμαστε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και παίζουμε με αντιπάλους που έχουν μεγαλύτερη ηλικία, συνεπώς αποκομίζουμε πολλές εμπειρίες. Ωστόσο, το να δουλεύεις με παιδιά έχει τη δυσκολία του, λόγω του… εύθραυστου χαρακτήρα τους. Πέρα από προπονητής πρέπει να είσαι και παιδαγωγός γιατί στις ακαδημίες δημιουργείς τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα των παιδιών».
πηγή: sport-fm.gr

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ!!

Δεν της φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, η ΑΕΚ έχει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του τελικού… των τελικών με τον Πανθρακικό.

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ
Η αποκαρδιωτική εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, η διαμάχη του Έβαλντ Λίνεν με τους παίκτες και η άγνοια για το αν θα πάει με τον Γερμανό στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν είναι οι μόνες «πληγές» της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι η «Ένωση» αντιμετωπίζει και αγωνιστικά προβλήματα -με κυριότερο αυτό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο Έλληνας γκολκίπερ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» θα υποβληθεί το απόγευμα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση στο γαστροκνήμιο.

Την ίδια ώρα οι Κουτρουμπής και Τσουμάγκας έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την Τρίτη -λόγω αιματώματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ο πρώτος και λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ο δεύτερος.

Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά παίζοντας και δίτερμα (στο οποίο ξεχώρισε ο Νίκος Κατσικοκέρης σκοράροντας τρεις φορές) ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς ρεπό ως την Κυριακή, με την αυριανή ορισμένη για τις 11:00. πηγή: sport-fm.gr

Λίνεν: «Σαν να μην έγινε τίποτα…»

Στο… ντούκου πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Το ξεχνάμε, σαν να μην έγινε τίποτα» είπε στους παίκτες του στην προπόνηση.

Λίνεν: «Σαν να μην έγινε τίποτα…»
Ολοφάνερη προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν.

Μετά τα τραγικά που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», το χάος που επικράτησε στ’ αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και τις σαφείς αιχμές εναντίον των ποδοσφαιριστών του στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός επεδίωξε να αποφορτίσει την κατάσταση.

Αποφάσισε να το κάνει ωστόσο χωρίς να συζητήσει μαζί τους τα οποιαδήποτε θέματα ανέκυψαν, αλλά αφήνοντάς τα όλα πίσω.

«Το ξεχνάμε το χθεσινό παιχνίδι και σαν να μην έγινε τίποτα. Προχωράμε. Ετοιμαζόμαστε για την Κυριακή, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι», τους είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού περιόρισε την αναφορά του στα χθεσινά στο «ήμασταν κακοί, δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είχαμε πει, ενώ υπήρξαν στιγμές που δείχνατε αδιάφοροι στο γήπεδο», κατέληξε λέγοντας «ως εδώ όμως, το αφήνουμε αυτό το ματς». πηγή: sport-fm.gr

«Στο χέρι του Πανθρακικού η σωτηρία»!

Από τα πόδια των παικτών του Πανθρακικού περνά η σωτηρία, όπως δήλωσε στον Τύπο του Μαυροβουνίου ο Μλάντεν Καστσελάν.

«Στο χέρι του Πανθρακικού η σωτηρία»
Αισιόδοξος για την παραμονή του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μλάντεν Καστσελάν μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Μαυροβούνιος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής θεωρεί πως όλα εξαρτώνται από τη δική του ομάδα.

«Δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου. Ευτυχώς τα καταφέραμε και νικήσαμε τον ΟΦΗ, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική με την Κέρκυρα που έχει ήδη υποβιβαστεί. Αν πάρουμε τέσσερις βαθμούς θα σωθούμε σίγουρα. Δεν νομίζω πως ο Άρης μπορεί να κάνει δύο νίκες. Μπορεί να είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και να απειλείται με χρεοκοπία αν υποβιβαστεί, αλλά τώρα όλα εξαρτώνται από μας», δήλωσε ο 30χρονος άσος.

«Έχουμε καλή ομάδα που αξίζει να διεκδικεί υψηλότερες θέσεις. Δυστυχώς, όμως, κάναμε κάποιες ήττες σε αγώνες που παίξαμε καλά. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Θα είναι κρίμα να πέσουμε, γιατί είμαστε ομάδα με δυνατότητες. Έχουμε όμορφο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, ενώ οι συνθήκες είναι άριστες», πρόσθεσε.

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό ο Καστσελάν δεν τρέφει μεγάλες ελπίδες. «Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα πάμε παρακάτω από τη στιγμή που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που ξεχωρίζει και έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα», είπε.

Αναφορικά με την οικονομική κρίση είπε: «Λίγες ομάδες έχουν οικονομική σταθερότητα, ενώ οι περισσότερες είναι χρεωμένες. Ο Άρης μπορεί να κηρύξει πτώχευση, ο Παναθηναϊκός έχει πολλά χρέη, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω τις μικρότερες ομάδες. Στον Πανθρακικό τα πράγματα είναι αρκετά καλά».

Τέλος, για το μέλλον του ανέφερε: «Δεν έκανα λάθος που ήρθα στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσουμε έναν τραυματισμό που είχα στην αρχή της σεζόν, έχω παίξει αρκετά. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, γιατί έχω προτάσεις από αρκετά πρωταθλήματα».

Για το καλό του Πανιωνίου!!

Τη συμμετοχή του σε ενωτικό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του Άρη Μισαηλίδη για το καλό του Πανιωνίου επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Για το καλό του Πανιωνίου
Τη συμφωνία του με τον Άρη Μισαηλίδη προκειμένου να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Τετάρτη επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο νυν πρόεδρος του σωματείου, που έχει και την ευθύνη της ΠΑΕ, τόνισε σε ανακοίνωσή του πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Προκειμένου να διασφαλιστεί η πορεία της Γενικής Συνέλευσης από τον κίνδυνο να βρεθεί ο Πανιώνιος ακυβέρνητος και να κινδυνεύσει το μέλλον του Συλλόγου, η "Πανιώνια Κίνηση" ήρθε σε συμφωνία με τον συνδυασμό του κ. Μισαηλίδη, ώστε να συσταθεί ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Αποκλειστικός στόχος είναι να παραμείνει ο Σύλλογος μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις και παρωχημένες πρακτικές του παρελθόντος, να διασφαλιστεί η πορεία εξυγίανσης στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ που ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο και να στηριχτούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ με βαρύ προσωπικό και επαγγελματικό κόστος
».

«Χωρίς άγχος στη Νέα Σμύρνη»

Την άποψη ότι η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο ματς της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Καρίμ Σολτάνι.

«Χωρίς άγχος στη Νέα Σμύρνη»
Στην πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει η Ξάνθη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο Καρίμ Σολτανί με την νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-0).

Ο Αλγερινός επιθετικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως στους δύο τελευταίους αγώνες θα δώσουν το 100% τους ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δουν που θα έχουν πλασαριστεί.

Ακόμη, όσον αφορά το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο ο Σολτάνι τόνισε πως θα πάνε στη Νέα Σμύρνη χωρίς άγχος να παίξουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη εκτός έδρας και η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με 38 βαθμούς κι ενώ υπολείπονται δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε πιστεύεις ότι ο στόχος της πεντάδας είναι εφικτός;
«Φυσικά και είναι. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια για μας, με τον Πανιώνιο και με τον Άρη. Η Ξάνθη θα δώσει το 100% της για να κερδίσει και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Την Κυριακή στην Τρίπολη ήρθε το 5ο συνεχόμενο «διπλό» με το 0-1 σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία ο αντίπαλος είχε μέχρι προχθές 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα;
«Είμαστε πολύ καλοί όταν παίζουμε εκτός έδρας. Στην Τρίπολη ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση στο πρώτο μέρος σε ένα διάστημα που δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Η επανάληψη ήταν δύσκολη για μας. Δεχθήκαμε πίεση, ο Αστέρας είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά στο τέλος η ομαδική μας προσπάθεια ήταν πολύ καλή και πήραμε αυτό που θέλαμε. Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου και για την νίκη που πήραμε κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο».
Έχεις πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές με την ξανθιώτικη ομάδα έχοντας σκοράρει μία φορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ενώ σταδιακά δείχνεις να αφομοιώνεις και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας...

Στην αρχή δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος αλλά με την πάροδο του χρόνου βρίσκω την φόρμα μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στην SKODA Ξάνθη και από παιχνίδι σε παιχνίδι νομίζω ότι έχω και καλύτερη απόδοση. Θέλω να συνεχίσω έτσι και χωρίς τραυματισμούς να βοηθήσω την ομάδα μου».
Μέχρι σήμερα έχουν περάσει 78 μέρες που είσαι στην Ξάνθη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου τόσο από την SKODA ΞΑΝΘΗ όσο και από την πόλη;

«Στην αρχή δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την πόλη. Έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως πρόκειται για μία πολύ μικρή πόλη. Μόλις ήρθα όμως και τώρα που έχω αρχίσει να την συνηθίζω μου αρέσει πολύ. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να μιλήσουν. Αναφορικά με την SKODA Ξάνθη, ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα κι αυτά νομίζω πως φαίνονται από τις επιδόσεις και στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα έλεγα πως όλα είναι τέλεια».

Η SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε την μεταγραφή σου στις 21 Ιανουαρίου. Τότε η ομάδα βρισκόταν στην 11η θέση με 19 βαθμούς ενώ μέσα σε 2,5 μήνες περίπου όλα είναι διαφορετικά. Στην συγκομιδή προστέθηκαν άλλοι 19 πόντοι και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
«Πράγματι είναι εντυπωσιακή η πορεία το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως οι επιλογές που έγιναν τον Γενάρη βοήθησαν την SKODA ΞΑΝΘΗ που υστερούσε σε εμπειρία. Μαζί με τους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ η... μίξη βλέπουμε ότι πέτυχε, κάτι που έφερε την ισορροπία στην ομάδα και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα».

Το ντεμπούτο σου με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν στο 0-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έκτοτε η ομάδα εκτός έδρας μετράει μόνο νίκες. Θεωρείς πως έφερες «γούρι»;
«Δεν ξέρω αν έφερα τύχη στην SKODA Ξάνθη όμως το σίγουρο είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης οφείλουμε να βρούμε λύση στους αγώνες στην έδρα μας και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Το επόμενο παιχνίδι είναι στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Το θετικό σερί θεωρείς πως «αγχώνει» την ομάδα σου;
«Πλέον όλοι γνωρίζουν πως η SKODA Ξάνθη μακριά από την έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Κάτι που κάνει τους αντιπάλους μας και πιο υποψιασμένους και πιο προσεκτικούς. Εμείς δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας μας. Άγχος δεν νομίζω ότι θα έχουμε, θα πάμε στη Ν. Σμύρνη να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Είσαι 29 χρονών για πολλούς στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;
«Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση κι ότι έχω ακόμη αρκετή ενέργεια να δώσω. Θέλω να βάζω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Θέλω να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Έχεις περάσει από τρεις διαφορετικές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια είναι η άποψή σου γι’ αυτό;
«Γενικά στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο αμυντικογενές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ελκυστικό, ιδιαίτερα τώρα στο φινάλε που όλες οι ομάδες τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Θα μπορούσε πάντως να είναι πιο θεαματικό με περισσότερα γκολ και τα γήπεδα να έχουν περισσότερο κόσμο».

Ανοίγει τις πόρτες η ΑΕΚ!!

Πρόταση να οριστεί τιμή γενικής εισόδου 5 ευρώ στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Πανθρακικό θα συζητηθεί στο ΔΣ της ΑΕΚ.

Ανοίγει τις πόρτες η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ δίνει την Κυριακή ένα από τα πιο κρίσιμα ματς στην ιστορία της. Η νίκη επί του Πανθρακικού είναι αναγκαία για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και η παρουσία του κόσμου της παρά τη φυσιολογική πίκρα του είναι επιβεβλημένη.

Σε μία προσπάθεια να γεμίσει το ΟΑΚΑ για να έχει η ομάδα την απαραίτητη ώθηση, η διοίκηση της ΠΑΕ θα συζητήσει στο σημερινό ΔΣ πρόταση να οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ στον αγώνα. Αρχικά θα έπεφτε στο τραπέζι πρόταση για κοινό εισιτήριο 3 ευρώ, αλλά για νομικούς λόγους αναμένεται να συζητηθεί η πρόταση για τιμή 5 ευρώ.
πηγή: sport-fm.gr

Ουρές για το ντέρμπι!!

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει εξασφαλιστεί, όμως για τους οπαδούς του Ολυμπιακού το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Ουρές για το ντέρμπι
Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα στα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε σχετικό βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της με πλάνα από τον κόσμο που βρέθηκε από το πρωί στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει από το Σάββατο πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα το πρωί (στις 10:00).

Δείτε εδώ το βίντεο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια

«H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 29η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 14/4/2013 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Α. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τρίτη 09/04 μέχρι την Παρασκευή 12/04 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 13/04 με ώρες διάθεσης 10:00-17:00 και την ημέρα του αγώνα 14/04 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 17 €, 20 €, 25 €, 35 € & 85 € (VIP)

Β. Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 14707 την Τρίτη 09/04 μέχρι την Παρασκευή 12/04 και έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 13/04 και ώρες 10:00 έως 17:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Γ. Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK MASTERCARD, μέσω CITIBANK, από την Τρίτη 09/04 μέχρι την Παρασκευή 12/04 μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή (14/04) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Mastercard, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Δ. Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909 από την Τρίτη 09/04 έως την Πέμπτη 11/04, 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του
».

Μετά το διήμερο ρεπό, τρέξιμο…!!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιώργο Δώνη.

Μετά το διήμερο ρεπό, τρέξιμο…
Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, υπήρξε πολύ τρέξιμο για τους παίκτες του 44χρονου προπονητή.

Ωστόσο, πιο χαλαρά προπονήθηκαν ο Ολίσε και ο Καμαρά, λόγω μίας μικρής επιβάρυνσης που είχαν από το πρόσφατο ματς με την Βέροια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουμάλο, Κωνσταντινίδης και Πέλκας, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού το απόγευμα.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Κατσικάς, ενώ ο Σταφυλίδης βρίσκεται στη Γερμανία με άδεια της διοίκησης (εκεί θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Λεβερκούζεν). πηγή: sport-fm.gr

Τέλος ο Λίνεν!!

Τους αναμενόμενους τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον Έβαλντ Λίνεν ρίχνει η ΑΕΚ! Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την απομάκρυνση του Γερμανού και περιμένει πλέον απάντηση από τον Τραϊανό Δέλλα.

Τέλος ο Λίνεν!

Μετά από δυο ώρες, το Δ.Σ. της ΠΑΕ οριστικοποίησε την απόφαση να απομακρύνει τον Έβαλντ Λίνεν, κρίνοντας πως είναι αδύνατο να πάει μαζί του η ομάδα (μετά τα όσα συνέβησαν από χθες) στο παιχνίδι επιβίωσης με τον Πανθρακικό.

Έτσι, το βλέμμα πλέον στρέφεται στον αντικαταστάτη του Λίνεν, ο οποίος επιθυμούν διακαώς στην ΑΕΚ να είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα, ωστόσο η διοίκηση κρίνει ως ιδανικότερη περίπτωση τον «Κολοσσό» κι έχει κάνει ήδη επαφές μαζί του.

Εφόσον λοιπόν εκείνος «ψηθεί», θεωρείται δεδομένο πώς θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι επιλογές που επίσης έχουν συζητηθεί αφορούν τον Νίκο Κωστένογλου, τα δίδυμα Μπατίστα-Κολιάδη και Κοπιτσή-Καραγιάννη, αλλά και τον Στέλιο Μανωλά. πηγή: sport-fm.gr

«Μέσα στις επιλογές μας και ο Βονόρτας»

Τους τόνους όσον αφορά τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού προσπαθούν να ρίξουν στη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Μέσα στις επιλογές μας και ο Βονόρτας»

Ωστόσο, στη διοίκηση του «τριφυλλιού» υποστηρίζουν πως ο Γιάννης Βονόρτας είναι μεταξύ των υποψηφίων να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ο βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλαβε τους «πράσινους», έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή τα πλέι οφ μετά την απομάκρυνση του Φάμπρι και φαίνεται πως ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι διαβάζουν καθημερινά τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον προπονητή και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

«Σήμερα έχουμε προπονητή και με δεδομένο ότι θα δώσουμε βάρος στην επιλογή Έλληνα τεχνικού, ο Γιάννης Βονόρτας πληροί της προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και είναι μία από τις επιλογές μας», ειπώθηκε από τη διοίκηση. πηγή: sport-fm.gr

Περιμένοντας τον Λιμπάντση!!

Τις κινήσεις του Γιώργου Λιμπάντση περιμένουν στην Κέρκυρα, ώστε να ξεκινήσουν να σκέφτονται την επόμενη ημέρα.

Περιμένοντας τον Λιμπάντση
Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται στην Κέρκυρα και να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη Football League μετά από τρία χρόνια. Ωστόσο, το τι θα κάνουν οι Φαίακες εξαρτάται από τον Γιώργο Λιμπάντση.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε παλαιότερες συζητήσεις είχε τονίσει πως σκοπός του είναι να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο τα πράγματα πλέον είναι πιο δύσκολα, δεδομένου ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει τα έσοδα από τη Nova.

Συνεπώς, εξελίξεις όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά και το μέλλον του τεχνικού, Γιάννη Παπακώστα, αναμένονται αφού τοποθετηθεί και επίσημα ο Γιώργος Λιμπάντσης.πηγή: sport-fm.gr

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»

Καλύτερα και πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο παίζει πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τις προσθήκες που υπήρξαν τον χειμώνα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κούδα.

Κούδας: «Παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ»
Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες παρουσιάστηκε ο Γιώργος Κούδας.

«Βλέπουμε πως παίζει καλύτερα, παίζει πλέον οργανωμένο ποδόσφαιρο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κούδας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα 89,4»

Για τον τρόπο που αγωνίζεται πλέον ο ΠΑΟΚ:

«Η προσθήκη των Καμαρά και Ολίσε ήταν σημαντική τον Ιανουάριο και βλέπουμε πως παίζει καλύτερα, παίζει, πλέον, οργανωμένο ποδόσφαιρο».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον Έργκους Κάτσε:

«Θα έπρεπε να έχουν έναν Σκαρτάδο δίπλα τους να τους καθοδηγεί, να βρουν μια ισορροπία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πάντως. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, σε σχέση με τη δικιά μας εποχή. Εμείς βγαίναμε όλοι μαζί για να βάλουμε γκολ, τώρα βλέπω έναν μεγάλο φόβο. Δεν σκοράρουν οι παίκτες που παίζουν στο κέντρο».

«Στο χέρι μας η σωτηρία»

Την άποψη ότι η σωτηρία εξαρτάται μόνο από τους ίδιους, εξέφρασε στους παίκτες του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά.

«Στο χέρι μας η σωτηρία»
Με προβλήματα ξεκίνα την προετοιμασία της η Βέροια ενόψει του τελικού της 29ης αγωνιστικής στην οποία η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε τους Γκιγέρμο και Λόπες να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αγκώνα αντίστοιχα και σήμερα αναμένεται να υποβληθούν αμφότεροι σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο Κάλι, ο οποίος σήμερα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα . πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Μπουγαΐδη-Μαυρία η Τορίνο!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τορίνο βρίσκονται ο Μπουγαΐδης και ο Μαυρίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

«Βλέπει» Μπουγαΐδη-Μαυρία η Τορίνο
Το ενδιαφέρον της Τορίνο για δύο νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος.

Η «γκρανάτα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercato που επικαλείται την εφημερίδα «Tuttosport», φέρεται να ασχολείται με τις περιπτώσεις του Μαυρούδη Μπουγαΐδη της ΑΕΚ και του Χάρη Μαυρία του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ

«Υπάρχουν δύο νέοι ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Τορίνο, όπως επιβεβαιώνει η εφημερίδα “ Tuttosport ”. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κοιτάζουν τις περιπτώσεις του Ντάριο Τσβίτανιτς και τον Μαυρούδη Μπουγαΐδη.

Ο πρώτος είναι επιθετικός της Νις από την Αργεντινή με κροατικό διαβατήριο, ενώ ο δεύτερος είναι Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Μένουμε στην Ελλάδα, όπου υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Χαράλαμπο Μαυρία, τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού, που είναι γεννημένος το 1994
». πηγή: sport-fm.gr

Το… κέρδος της ΑΕΚ με Φουρτάδο!!

Γλίτωσε 6.000 ευρώ η ΑΕΚ μετά την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε χθες ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Το… κέρδος της ΑΕΚ με Φουρτάδο
Ο Εμίλιο Φουρτάδο δεν έχει βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά την ΑΕΚ. Τουλάχιστον δεν θα τη ζημιώσει περισσότερο οικονομικά.

Κι αυτό γιατί δεχόμενος χθες κίτρινη κάρτα συμπλήρωσε τέσσερις και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε έναν από τους δύο τελευταίους αγώνες, με Πανθρακικό (εντός) ή Ατρόμητο (εκτός).

Εφόσον συμπληρώσει 10 συμμετοχές με 45+ λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ οφείλει να του δώσει μπόνους 6.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή ο 30χρονος άσος έμεινε στις 9 συμμετοχές. πηγή: sport-fm.gr

Δερμιτζάκης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επέστησε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά τη χθεσινή του ομιλία.

Δερμιτζάκης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»
Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στους παίκτες του Πανθρακικού μετά την νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο 44χρονος προπονητής προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση παραμονή για την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να διατηρηθούμε σε εγρήγορση και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δερμιτζάκης στη σύντομη ομιλία του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ακριτικής ομάδας περιμένει την επιστροφή του Αντώνη Λαδάκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στον Πανθρακικό ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του 31χρονου χαφ και αν προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα πάρει φανέλα βασικού.
πηγή: sport-fm.gr

«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας!!

Νέα δημοσιεύματα – αυτή τη φορά – από την Τουρκία είδαν προέκυψαν και αφορούν το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν.

«Σενάρια» για Αμπντούν και Μπεσίκτας
Δημοσιεύματα του Τύπου της Αλγερίας και της Γαλλίας επικαλείται η τουρκική ιστοσελίδα «haber7.com» για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση για να πάρουν τον Αλγερινό χαφ των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι «μαύροι αετοί» συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας σεζόν και ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το δημοσίευμα

«Η Μπεσίκτας συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν με το όνομα του Τζαμέλ Αμπνούν να βρίσκεται στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Στην Αλγερία και την Γαλλία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Αλγερινό χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μπεσίκτας θέλει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση της Ελλάδας για να πάρει τον Αμπντούν, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Ο 27χρονος παίκτης μπορεί να παίξει στο κέντρο και στα δεξιά της μεσαίας γραμμής».
πηγή: sport-fm.gr

Παράσχος: «Έφτασε η ώρα για αποδείξεις»

Την αντιστροφή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί στον Ατρόμητο ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες της ομάδας.

Παράσχος: «Έφτασε η ώρα για αποδείξεις»
Ο Γιώργος Σπανός παρουσίασε τον 61χρονο προπονητή στους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των Περιστεριωτών και στη συνέχεια αποχώρησε από τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου.

«Σας ξέρω καλά όλους σας. Εχω δει τα παιχνίδια σας στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήταν καλή η ομάδα στα περισσότερα απ' αυτά. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Εχουμε μπροστά δύο ματς για την κανονική διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Να είμαστε σοβαροί, να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε το κλίμα. Είστε όλοι καλοί παίκτες και είναι ώρα να το δείξετε». πηγή: sport-fm.gr