Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σιγά μην «βγει» τώρα…!!

Ο κίνδυνος υποβιβασμού της ΑΕΚ μεταθέτει τις… όποιες εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Σιγά μην «βγει» τώρα…
Η τρέχουσα εβδομάδα υποτίθεται πως θα ήταν μία με σημαντικές εξελίξεις σε ιδιοκτησιακό επίπεδο στην ΑΕΚ. Όποιος όμως περίμενε ειδήσεις (αν και αρκετοί έχουν πάψει πλέον να ελπίζουν σε «φως» από τις συνεχείς καθυστερήσεις και μιλούν για εμπόριο… φρούδων ελπίδων) από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, μάλλον θα πρέπει να περιμένει ακόμη περισσότερο.

Ο σοβαρός κίνδυνος υποβιβασμού που διατρέχει πλέον η ΑΕΚ αποτρέπει τα όποια σχέδια επίδοξων επενδυτών. Είναι προφανές πως στο εφιαλτικό σενάριο που η «Ένωση» βρεθεί στη Β’ Εθνική, φαντάζει απίθανο ο 32χρονος εφοπλιστής να προχωρήσει στο εγχείρημά του. Κι αυτό γιατί με τα πολύ περιορισμένα έσοδα της κατηγορίας (από εισιτήρια, τηλεοπτικά, χορηγούς κλπ.) είναι αδύνατο να καλυφθούν τα τεράστια χρέη της ΠΑΕ και να ορθοποδήσει.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη εξακολουθεί να διαρρέεται μία αισιοδοξία για είσοδό του στην ΠΑΕ, αλλά από αυτή η διοίκηση και ο κόσμος της ΑΕΚ έχουν χορτάσει καιρό τώρα.

Ο επίδοξος επενδυτής φέρεται να περιμένει την έγκριση της επένδυσης από τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του, αλλά και την οριστικοποίηση της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο για εξόφληση σε τουλάχιστον 48 δόσεις. Πλέον όμως περιμένει και την έκβαση που θα έχει η μάχη της ΑΕΚ να παραμείνει στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Ντέμης Νικολαΐδης, που φημολογείται πως έχει λύση στα σκαριά…πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: