Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τέλος Μάντζιος και Επστάιν!

Οι εκκαθαρίσεις άρχισαν στον Ατρόμητο με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Ντένις Επστάιν να είναι τα πρώτα «θύματα». Η κακή εικόνα και η αδιαφορία και των δύο, τους στέλνει στην έξοδο.

Τέλος Μάντζιος και Επστάιν
Το κλίμα μετά την ήττα από τον Άρη, ήταν βαρύ για τον Ατρόμητο. Μετά τον Νίκο Αναστόπουλο, σειρά φαίνεται πως θα πάρουν και παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Ντένις Επστάιν, οι οποίοι θα «πληρώσουν» το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων.

Στους δύο, πιστώνεται κακή εικόνα, αδιαφορία και κακή συμπεριφορά και γι’ αυτό δεν βρέθηκαν και στην προπόνηση της Δευτέρας. Μάλιστα, την Τρίτη αναμένεται να λύσουν και το συμβόλαιό τους, για να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι έχουν δείξει «αδιαφορία».

Την Δευτέρα, ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, μίλησε στους παίκτες, με σκληρή γλώσσα, ενώ παρουσίασε και τον νέο προπονητή, Γιώργο Παράσχο.

«Τέλος τα λόγια και από εσάς και από εμάς. Είναι ώρα για πράξεις για όλους μας. Οπως βλέπετε, σήμερα είμαστε λιγότεροι κατά δύο άτομα, που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Φροντίστε από εδώ και πέρα να μιλήσετε μόνο στο γήπεδο, αλλιώς από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε ακόμα λιγότεροι. Σας είχα προειδοποιήσει πως όποιος δεν δίνει το 150% θα φεύγει από την ομάδα. Δεν ήθελα να έρθω σήμερα εδώ, αλλά έχουμε νέο προπονητή, τον κ. Παράσχο, με τον οποίο θα συνεχίσουμε και ήθελα να σας τον παρουσιάσω», τόνισε ο «ισχυρός» άνδρας των Περιστεριωτών.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: