Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στην Βαρκελώνη για το θαύμα!

Να «κατασκηνώσει» στην Βαρκελώνη θέλει ο Παναθηναϊκός (77-61 στην Μάλαγα) με στόχο να αποκλείσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα και να παραμείνει στην Ράμπλα για το Final Four!
Με νίκη την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ επί της Λιέτουβος Ρίτας θα ήταν απόψε πρώτος και καλύτερος και θα έπαιζε στους «8» με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τα έκανε, όμως, μαντάρα κι η νίκη του στο Martin Carpena με 61-77 επί της αδιάφορης Ουνικάχα σε συνδυασμό με αυτή της Κάχα Λαμποράλ στο Βίλνιους (67-88) του έδωσε μόνο την πρόκριση και τον βάζει στο αεροπλάνο για Βαρκελώνη ενάμιση μήνα νωρίτερα. Και για να ξαναπάει εκεί για το Final Four θα πρέπει να αφήσει εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, οικοδέσποινα της φετινής τελικής φάσης (6-8/5) και πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Πιο δύσκολα δε θα μπορούσε να τα κάνει...

Από την άλλη, στην Ανδαλουσία τα πράγματα ήταν σχετικά εύκολα. Η αποκλεισμένη από τη συνέχεια ομάδα του Τσους Ματέο είχε κίνητρο μόνο το γόητρο και δεν ήταν αρκετό απέναντι στα «θέλω» του Παναθηναϊκού. Κακή άμυνα (3/3 ισπανικά τρίποντα με την έναρξη) κι ανάλογη επίθεση (σε 8'11'' στη δεύτερη περίοδο ο Ντρου Νίκολας με 11 πόντους ήταν ο μόνος που είχε σκοράρει στο διάστημα αυτό) μοιράστηκαν το πρώτο ημίχρονο, αλλά το «τριφύλλι» δεν έχασε έλεγχο και προβάδισμα. Λίγο πριν από την ανάπαυλα ένα τρίποντο του δραστήριου απόψε Ρομέιν Σάτο επανέφερε τη διαφορά στους 7 πόντους (31-38), αλλά ακριβώς με τη λήξη οι διαιτητές με τη βοήθεια και του replay χρέωσαν με φάουλ τον Ίαν Βουγιούκα στον Τζόελ Φρίλαντ. Ο Βρετανός σέντερ έκανε 2/2 βολές κι έκλεισε στο -5 (33-38) το πρώτο 20λεπτο, την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αν κι έχασε το σερί των βασικών συμμετοχών, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άρχισε με τους Τέπιτς, Σάτο, Καϊμακόγλου, Τσαρτσαρή και Βουγιούκα(!), είχε... προλάβει να έχει 6 πόντους, 8 από τα 19 «πράσινα» ριμπάουντ και 2 από τις μόλις 4 ασίστ της ομάδος του.

Στα μισά της τρίτης περιόδου ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σκόραρε ένα καλό τρίποντο για το 37-46 κι από εκεί κι έπειτα η ομάδα δεν κατέβασε ταχύτητα, με τη διαφορά δευτερόλεπτα αργότερα να πηγαίνει και σε διψήφια διαφορά (37-48 διά χειρός Αντώνη Φώτση). Μέχρι τη λήξη της οι παίκτες του «Ζοτς» δεν έδωσαν την ευκαιρία στην μέτρια εντός κι εκτός συνόρων Ουνικάχα να ανανεώσει καμία από τις επιθέσεις της, μένοντας στα 9 επιθετικά ριμπάουντ του ημιχρόνου, με το +16 (37-53) του 28'20'' να μοιάζει άκρως λογική συνέπεια.

Στο πρώτο δίλεπτο της τελευταίες περιόδου η διαφορά ανέβηκε για τον Παναθηναϊκό και στους 18 πόντους (50-69), που ήταν κι η μέγιστη τιμή της, αλλά απέναντι στη Μπαρτσελόνα τους αρκούν οι νίκες και στον πόντο, κατά προτίμηση τρεις στο σύνολό τους...

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 33-38, 41-53, 61-77
Ουνικάχα (Ματέο): Ροντρίγκεθ, Πρίντεζης (0/5δίπ., 0/2τρίπ., 3ρ. σε 15'55'), Αλμαθάν 7 (1/1τρίπ.), Τρίπκοβιτς 5 (1/1τρίπ.), Μπλάκνεϊ 8 (2/2τρίππ.), Σινάνοβιτς 12 (8ρ.), Ρούμπιο 2, Φρίλαντ 12 (1/1τρίπ.), ΜακΙντάιρ (0/1δίπ., 0/4τρίπ., 3ασ.), Φιτς 12 (1/7τρίπ., 3ασ., 3λ.)
  Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (2/4τρίπ.), Σάτο 7 (1/3τρίπ.), Νίκολας 18 (5/12δίπ., 2/4τρίπ., 2/3β., 3ασ.), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 15 (2/2δίπ., 2/5τρίπ., 5/6β., 8ρ., 3ασ.), Βουγιούκας 2 (1/6δίπ.), Καλάθης 3 (1/1τρίπ., 2ασ.), Καϊμακόγλου 3 (1/2τρίπ.)

Συνολική στατιστική:
Ουνικάχα: 13/38δίπ., 7/20τρίπ., 14/15β., 20-13ρ., 13ασ., 4κλ., 4κοψ., 13λ.
Παναθηναϊκός: 20/40δίπ., 9/22τρίπ., 10/13β., 25-12ρ., 14αδ., 6κλ., 6κοψ., 10λ.

Ύμνοι για τον κόσμο του Άρη στο φόρουμ της Σίτι!

Μπορεί να πέρασε ακριβώς μια βδομάδα από το μεγάλο παιχνίδι του «Σίτι οφ Μάντσεστερ», αλλά όπως φαίνεται η μεγαλειώδης παρουσία των 6.000 και πλέον φιλάθλων του Άρη έχει μείνει βαθειά χαραγμένη στους Άγγλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και σήμερα στα φόρουμ των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, οι «πολίτες» αποθεώνουν τους φίλους του Άρη, επιστρατεύοντας δεκάδες εγκωμιαστικά σχόλια.


Πάρτε μια γεύση:

«Οι οπαδοί του Άρη είναι φανταστικοί, θέλω να είμαι σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι τους, είναι ολοκληρωτικά υπέροχοι, δεν σταμάτησαν από την αρχή.».


«Με τα τύμπανά και τις φωνές τους δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Ήταν η κορυφαία εκτός έδρας κερκίδα συμπαράστασης».

«Η πιο ηχηρή εκτός έδρας κερκίδα που έχω δει και ακούσει ποτέ. Καλύτερη και από της Σάντερλαντ το 1991.».

 

«Όταν κρατούσαν στα χέρια τους τα κασκόλ από μακριά φαίνονταν εξαιρετικοί. Έκαναν ακόμη πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό το παιχνίδι.»


«Ναι έμεινα εντυπωσιασμένος, εκεί όπου ήμουν (στο στάδιο 3) κοντά στα σύννεφα, φαίνονταν σαν να είχαν κάποιο τύπο, σαν μαέστρο και με τις σημαίες τους και όλα τα υπόλοιπα ήταν όλοι τους αξιοπρεπείς».


«Αναρωτιέμαι, εάν αυτός ο παράξενος άνθρωπος που έδινε τα συνθήματα, οφείλει να καταβάλει την. πλήρη τιμή του εισιτηρίου. Εξ όσων γνωρίζω, ποτέ δεν κοίταξε μια φορά στον αγωνιστικό χώρο στο σύνολο των 90'».

Τα περαιτέρω σχόλια, νομίζουμε ότι περιττεύουν.

«Εμφύλιος» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα!!

Ισπανική «κόντρα» ανάμεσα στη Ρεαλ Μαδρίτης και την Βαλένθια προέκυψε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα μετά τη νίκη της δεύτερης επί της Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του TOP 16…
Οι «νυχτερίδες» τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του Η’ Ομίλου, στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρωτιά, και θα συγκρουστούν με τη πρώτη του Ζ’ Ομίλου Ρεάλ. Αντίθετα, οι Τούρκοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Συνοπτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ
1. Κάχα Λαμποράλ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2. Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
3. Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
4. Ολυμπιακός – Μοντεπάσκι Σιένα

Το σύστημα διεξαγωγής

Η σειρά των πλέι οφ κρίνεται στις τρεις νίκες. Ξεκινά στις 22 Μαρτίου και ολοκληρώνεται -το αργότερο- στις 6 Απριλίου. Οι δύο πρώτοι αγώνες γίνονται στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι άλλοι δύο σε εκείνη της ομάδας με το μειονέκτημα. Εφόσον χρειαστεί, η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στην έδρα της ομάδας που έχει πλεονέκτημα, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο Final 4.

Αποκάλυψη της μπάλας του τελικού!!

Η αποκάλυψη της «Finale London», της μπάλας του τελικού του Champions League του 2011 που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» έγινε από τους Σαμίρ Νασρί, Σάλομον Καλού και Ζερμέν Ντεφόε.
Οι εκπρόσωποι των τριών λονδρέζικων συλλόγων που συμμετέχουν στο Champions League, ο Σαμίρ Νασρί της Αρσεναλ, ο Σάλομον Καλού της Τσέλσι και ο Ζερμέν Ντεφόε της Τότεναμ, βοήθησαν την UEFA και την χορηγό εταιρία να παρουσιάσει την επίσημη μπάλα του τελικού του Champions League του 2011, ο οποίος θα γίνει στις 28 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

Η «Finale London» γίνεται η 11η μπάλα που σχεδιάζεται από την χορηγό εταιρία για τελικό Champions League, ο οποίος για 6η φορά στην ιστορία του θεσμού θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» και για πρώτη τα τελευταία 19 χρόνια, όπως τόνισε ο διευθυντής διοργανώσεων της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι. «Περιμένουμε μία βραδιά εξαιρετικού ποδοσφαίρου με περίπου 90.000 θεατές και δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Κάθε χρόνο και σε κάθε τελικό έχουμε καινούρια μπάλα. Είναι σημαντικό να δίνουμε μοναδικότητα σε κάθε τελικό, με στοιχεία από την πόλη που γίνεται ο τελικός».

Είναι ωραία στη Βαρκελώνη!

Το ματς με την Ζαλγκίρις ήταν άνευ σημασίας, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα (78-64) με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ράσο Νεστέροβιτς και έδειξε ότι έχει πατήσει γκάζι για  Βαρκελώνη!
Η πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας είχαν εξασφαλιστεί για τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη εβδομάδα και την νίκη επί της Φενερμπαχτσέ με 15 πόντους διαφορά. Ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε, οπότε το κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Ζαλγκίρις ήταν σε κάθε περίπτωση μειωμένο.
Αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού όταν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν νωθροί και επέτρεψαν στους Λιθουανούς να πετύχουν τρία εύκολα καλάθια με διεισδύσεις. Το σκορ στο 3’ ήταν 2-6 και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έσπευσε να καλέσει τάιμ άουτ για να αλλάξει τη διάθεση των παικτών του.
Και τα κατάφερε στο ακέραιο! Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παρκέ μεταμορφωμένοι και με 11-0 σερί στο επόμενο τρίλεπτο (13-6, 5’) έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Ο Γκόρντον ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά στην άμυνα βοηθώντας τους συμπαίκτες του να τρέξουν στον αιφνιδιασμό αναλαμβάνοντας και να σκοράρει.
Ο Ζούρος σταμάτησε το ρυθμό του Ολυμπιακού παίρνοντας και αυτός με τη σειρά του τάιμ άουτ. Έδωσε σουτ στον Μπράουν στην κορυφή της ρακέτας μετά από σκριν και εκμεταλλευόμενος τον όγκο και τη δύναμη του Μαριάνοβιτς απέναντι στον Γλυνιαδάκη έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα και πάλι (15-14, 8’).
Το ρόλο του εκτελεστή στη συνέχεια για τη Ζαλγκίρις ανέλαβε ο Κόλινς και έτσι οι Λιθουανοί προηγήθηκαν για πρώτη φορά μετά από ώρα με 19-20 (10’). Η φθορά από τη φροντ λάιν της Ζαλγκίρις ήταν μεγάλη και ο Ολυμπιακός έδειχνε εγκλωβισμένος αρχικά (26-29, 15’), αλλά περνώντας με συνέπεια τη μπάλα στα χέρια του Νεστέροβιτς και του Μαυροκεφαλίδη μέσα στη ρακέτα κατάφερε να προηγηθεί με 37-31 στο 18’.
Η άμυνα του Ολυμπιακού κοντά στο καλάθι βελτιώθηκε και έτσι με χαμηλό σχήμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το εικοσάλεπτο προηγούμενοι με +7 (41-34). Η εκκίνηση της τρίτης περιόδου θύμισε λίγο από το ξεκίνημα του αγώνα (41-39, 22’), αλλά τα πάντα διορθώθηκαν όταν ανέλαβε δράση ο Ράσο Νεστέροβιτς.
Ο Σλοβένος σέντερ ήταν εκπληκτικός στην τρίτη περίοδο πετυχαίνοντας δώδεκα πόντους σε διάστημα πέντε λεπτών, ενώ πέτυχε δέκα συνεχόμενους πόντους του Ολυμπιακού μέχρι το 56-47 του 29’. Οι ψηλοί της Ζαλγκίρις έμειναν να κοιτούν τον Νεστέροβιτς να σκοράρει, αφού έβαζε τη μπάλα στο διχτάκι με κάθε πιθανό τρόπο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και αν έπαιρνε τη μπάλα.
Η ομάδα του Ηλία Ζούρου προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά ασφυκτική και με πολύ πίεση στην κυκλοφορία της μπάλας, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βγουν αρκετές φορές στον αιφνιδιασμό και να διατηρήσουν εύκολα ευρύ προβάδισμα 76-57, 38’).
Ο Νεστέροβιτς συνέχισε να μαγεύει σε άμυνα και επίθεση απολαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού που τον αποθέωσαν με standing ovation στο 38’, όταν ο Ίβκοβιτς αποφάσισε να τον αποσύρει στον πάγκο. Το τελικό σκορ (78-64) επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλώρη για μακριά, τη Βαρκελώνη και περιμένει τη Σιένα για να κλείσει τα εισιτήρια για Ισπανία.


Τα δεκάλεπτα: 19-20, 41-34, 58-49, 78-64

Καταδίκασε τα συνθήματα ο Χατζηχρήστος!!

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και επικεφαλής της "Original" Δημήτρης Χατζηχρήστος καταδίκασε τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος της μνήμης των νεκρών αστυνομικών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Καταδίκασε τα συνθήματα ο Χατζηχρήστος
"Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω την ενέργεια οπαδών της ΑΕΚ να μην σεβαστούν τη μνήμη των δύο αστυνομικών, όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στο ΟΑΚΑ", δήλωσε ο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:
"Μην χρεώνετε το κάθε τι στην "Original. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται όσοι έβριζαν εκείνη την ώρα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκδηλώσεις την αντίδρασή σου στις δυνάμεις καταστολής".
Τέλος χαρακτήρισε ακατανόητη τη διαμάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος φώναζε συνθήματα υπέρ του "Δικεφάλου" του Βορρά, σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό!
Πηγή: olapaok.gr

Λέτε να την… αγόρασε ο Ρονάλντο;

Βλέποντας φωτογραφίες της εντυπωσιακής Ραφαέλα Φίκο στην παραλία, θυμηθήκαμε την ιστορία της και την τιμή που είχε… ορίσει για την παρθενιά της. Διαβάστε πως «κολλάει» ο Κριστιάνο Ρονάλντο και απολαύστε την…
Λέτε να την… αγόρασε ο Ρονάλντο; (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ραφαέλα Φίκο, καυτή Ναπολιτάνα, πριν από λίγες ημέρες πήγε για μία βουτιά στο Isola dei Famosi και όλοι θαύμασαν τα οπίσθιά της. Το ίδιο και οι παπαράτσι. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε… ρηχοί, πριν δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, διαβάστε την ιστορία της.
Η κοπέλα είναι γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου του 1988 στην Τσέρκολα, ένα προάστιο της Νάπολι. Η Ραφαέλα έγινε ευρύτερα γνωστή στο ιταλικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Big Brother του 2007.
Πριν την εμφάνισή της, όμως, στην ιταλική τηλεόραση, ήδη μετρούσε δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς το 2006 αναδείχθηκε Μις "Valle Caudina" και το 2007 Μις "Grand Prix"!
Την απογείωσή της στον κόσμο της μόδας, πάντως, δεν την οφείλει ούτε στο Big Brother ούτε στους δύο τίτλους της, αλλά σε μια δήλωσή της που έκανε το γύρο του κόσμου μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, όταν πλέον ήταν ήδη 20 ετών.
Τι είχε δηλώσει η Ραφαέλα; "Δεν ξέρω πως είναι να κάνεις σεξ. Είμαι παρθένα"!
Η δήλωση αυτή έγινε στο περιοδικό "Chi" και την ακολούθησε ακόμα μία βαρύγδουπη κουβέντα, η οποία έβαζε τιμή στην ...τιμή της: "Κοστολογώ την παρθενιά μου στο 1 εκ. ευρώ! Ανυπομονώ να δω ποιος θα δώσει αυτά τα χρήματα για να με έχει. Δεν με νοιάζει αν είναι άσχημος. Θα πιω πρώτα ένα ποτήρι κρασί, θα το ξεχάσω, θα κάνω έρωτα μαζί του και θα το απολαύσω"!
Την παρθενία της Ραφαέλα υπερασπίστηκε με ...όρκους και ο αδερφός της, Φρανσέσκο: "Δεν είχε ποτέ φίλο. Ορκίζομαι στον τάφο της μητέρας μου. Είναι μία πιστή καθολική και προσεύχεται κάθε βράδυ στο όνομα του Πάπα"!
Η Ραφαέλα τόνισε τότε ότι εφόσον βρισκόταν κάποιος άνδρας να προσφέρει το 1 εκ. ευρώ, θα το χρησιμοποιούσε για να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη και να φοιτήσει εκεί σε μια σχολή υποκριτικής, πληρώνοντας τα δίδακτρα με τα υπόλοιπα χρήματα!
Πάντως, όταν ένας άνδρας τής πρότεινε ...855 χιλ. ευρώ για να πλαγιάσει μαζί της, εκείνη αρνήθηκε, ζητώντας 1 εκ. ευρώ ακατέβατα. Την ίδια περίοδο, απολαμβάνοντας πιθανότατα και τη φήμη που ακολούθησε τις δηλώσεις της, αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας στην ηλικία της.
Λίγο αργότερα, η σκανδαλοθηρική "Daily Star", αποκάλυψε τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα ανέφερε πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τη σύστησε ως κοπέλα του στον Έλτον Τζον, μετά από μια συναυλία στην οποία συνόδεψε τη Ραφαέλα στη Λισαβόνα!
"Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Κριστιάνο", είχε απαντήσει τότε σε ερώτηση σχετική με τον δεσμό τους η Ραφαέλα, η οποία πάντως δεν έμεινε καιρό στο πλευρό του Πορτογάλου σταρ. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, παραδέχθηκε: "Επικοινωνούσαμε συνέχεια με μηνύματα στα κινητά μας. Νιώθαμε τα κορμιά μας. Είχα αρχίσει και μαθήματα πορτογαλικών...".
Λέτε τελικά να τα κατάφερε ο Κριστιάνο;

Η κρίση δεν αγγίζει την FIFA!!

Κέρδη ύψους 631 εκατομμυρίων δολαρίων καταγράφει τα τέσσερα τελευταία χρόνια το κοντέρ της FIFA, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (3/3). Η οικονομική έκθεση της διοργάνωσης αναφέρει πως το 87% των εσόδων της από τα συνολικά 4,19 δισεκατομμύρια προέρχονται από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, συμπεριλαμβανομένων των 2,41 δις που αντιστοιχούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ.

Βέβαια, οι συνολικές δαπάνες ανέρχονται στα 3,56 δις, δηλαδή 105 εκατομμύρια δολάρια πιο πάνω από το προκαθορισμένο μπάτζετ, καθώς πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις που αφορούσαν την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ενώ αποκλειστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπερέβη κατά 31 εκατομμύρια, το σχετικό προϋπολογισμό.

«Η FIFA είναι οικονομικά ισχυρή και εξαρτάται από το Παγκόσμιο Κύπελλο.  Αυτό καταδεικνύει την ανάγκη για τη FIFA να οικοδομήσει και να διαθέτει επαρκή αποθέματα για να μειώσει την εξάρτησή της από το Παγκόσμιο Κύπελλο», υποστήριξε ο Οικονομικός Διευθυντής, Μάρκους Κέιτνερ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έκθεση, τα κέρδη έχουν αυξηθεί κατά χρονιά, από 49 εκατομμύρια δολάρια το 2007, στα 202 εκατ. το 2010.

Πάντως, κατά την τετραετία, οι αρχικές εκτιμήσεις δεν προέβλεπαν την υπερκάλυψη κατά 605 εκατομμύρια, τα οποία προήλθαν από την εκμετάλλευση των εμπορικών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, γεγονός που αποδεικνύει πως η FIFA δεν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση.

Τέλος, η έκθεση αναφέρει πως το 48% των δαπανών της FIFA αφορά το Μουντιάλ του 2010 και άλλες εκδηλώσεις, ενώ το 22% που μεταφράζεται σε 794 εκατομμύρια δολάρια, διατέθηκε στην ανάπτυξη, την ώρα που τα λειτουργικά έξοδα για τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ανέρχονται στα 707 εκατομμύρια δολάρια

Εκτός από πόρνη είναι και... τεμπέλα (video)

Τα τερτίπια της έχουν τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Ο Ίβιτσα Όσιμ την είχε χαρακτηρίσει κάποτε πόρνη, τώρα αποδεικνύεται και τεμπέλα. Στην αναμέτρηση του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ και τη Γουέστ Βιρτζίνια για το NCAA μετά από μία βολή του Άλεξ Οριάκι η μπάλα... άραξε-με περιπετειώδη είναι η αλήθεια τρόπο-στη βάση της στεφάνης.

Βολεύτηκε, στρογγυλοκάθισε εκεί και δεν έδειχνε διάθεση ούτε να πέσει στο διχτάκι, ούτε να βγει εκτός, αδιαφορώντας για το αγωνιώδες βλέμμα των επίδοξων ριμπάουντερ.

Κι επειδή οι διαιτητές δεν είχαν διάθεση να την... περιμένουν, έδωσαν τζάμπολ και η κατοχή πέρασε στους αμυνόμενους.







Όχι στην αποχή από Αστέρα!!

Την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στην αποχή, την οποία πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ως μέσο αντίδρασης στα κρούσματα βίας γνωστοποίησαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.
Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έχουν ως βασική τους προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να καταφέρουν να υλοποιήσουν το στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και όπως επισημαίνουν οι ίδιοι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί στην παρούσα φάση είναι ο συνδικαλισμός. Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη μάλιστα, τόνισαν πως τα προβλήματα δε λύνονται με μια απλή αποχή, καθώς χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα, υπογράφοντας έτσι και επίσημα έγγραφο με το οποίο δηλώνουν την αντίθεσή τους στην αποχή αυτή.

«Θα δούμε την Μπάρτσα... αλλιώς»

Η Αρσεναλ θα έχει διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα απ' ότι την περασμένη σεζόν σύμφωνα με τον Σαμίρ Νασρί. Ο Γάλλος τόνισε ότι: «πέρυσι τους φοβηθήκαμε».
Οσον αφορά την Αρσεναλ, ο 23χρονος Γάλλος είπε: «Θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι διαφορετικά από την προηγούμενη φορά», ενώ μιλώντας για τις περσινές αναμετρήσεις πρόσθεσε: «Την περασμένη χρονιά φοβηθήκαμε τη Μπαρτσελόνα και αυτό γιατί ήταν φανταστικοί και έπαιζαν τέλειο ποδόσφαιρο, ενώ είχαμε εκπλαγεί από το πόσο καλοί ήταν». Οι Κανονιέρηδες αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Τρίτη (08/03) στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (2-1), έχουν κάποιες πιθανότητες πρόκρισης.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Κόλο Τουρέ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι δείγμα του Κόλο Τουρέ βρέθηκε θετικό σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και ο Ιβοριανός άσος αποκλείστηκε από κάθε δραστηριότητα της ομάδας!
Κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η αγγλική ομοσπονδία ενημέρωσε τους «πολίτες» ότι το πρώτο δείγμα του Κόλο Τουρέ σε έλεγχο ντόπινγκ βγήκε θετικό και η αγγλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση ότι μέχρι νεοτέρας και την εξέταση του δεύτερου δείγματος ο Ιβοριανός αμυντικός αποκλείεται από κάθε δραστηριότητά της!

«Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει ότι η FA προέβη σε ενημέρωση ότι το πρώτο δείγμα του Κόλο Τουρέ κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ βρέθηκε θετικό σε συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία. Ως συνέπεια, ο παίκτης έχει αποκλειστεί από κάθε δραστηριότητα της ομάδας σε αναμονή των νόμιμων διαδικασιών. Ο σύλλογος δε θα προβεί σε άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση», ανέφερε η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Ξανά στην εθνική Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο!!

Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο κλήθηκαν ξανά στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάνο Μενέζες.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το φιλικό απέναντι στη Σκωτία, που θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου στο «Έμιρατς» στο Λονδίνο και μέσα σε αυτήν ήταν τα ονόματα των Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο, που λαμβάνουν κλήση από την ομοσπονδία της χώρας για πρώτη φορά από το περασμένο Μουντιάλ. Αντίθετα, εκτός της 24μελούς αποστολής έμειναν οι Ροναλντίνιο και Ρομπίνιο, που μέχρι στιγμής απολάμβαναν την εμπιστοσύνη του Μενέζες, ο οποίος για ακόμη μία φορά αποφάσισε να καλέσει πολλούς νέους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο 17χρονος Λούκας Πιαζόν, που έβγαλε... μάτια στο πρόσφατο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής κάτω των 20 ετών. Ντεμπούτο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη ο 25χρονος μέσος της Κρουζέιρο Ενρίκε και ο 26χρονος επιθετικός της Βαλένθια Ζόνας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Γκρέμιο), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ίντερ), Αντρέ Σάντος (Φενερμπαχτσέ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Λουιζάο (Μπενφίκα), Λούσιο (Ίντερ), Λούκας (Λίβερπουλ), Ραμίρες (Τσέλσι), Σάντρο (Τότεναμ), Ενρίκε (Κρουζέιρο), Ελίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ελάνο (Σάντος), Ρενάτο Αουγκούστο (Λεβερκούζεν), Ζάντσον (Σαχτάρ), Λούκας (Σάο Πάουλο), Πάτο (Μίλαν), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Νεϊμάρ (Σάντος), Ζόνας (Βαλένθια)

Συνεχίζεται η αποχή στον ΠΑΟΚ!!

Ούτε στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν το παρών οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας την αποχή για τα οφειλόμενα της ΚΑΕ προς αυτούς, παρά την υπόσχεση ότι θα πάρουν όλες τις εισπράξεις από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες δεν προπονηθήκαν ούτε το απόγευμα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να τους αλλάξει άποψη, ενώ δεν αποκλείεται να ύπαρξει σήμερα και ανακοίνωση τους για το θέμα.

Αποκτά τον Πάρντο!!

Το ποσό των 350.000 ευρώ θα καταβάλλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ραπίντ Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο.

Στην απόκτηση του Ούρκο Πάρντο θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός για την επόμενη περίοδο.
Μία μόλις ημέρα μετά τις παραινέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις ενέσεις ηθικού προς την πλευρά του Βελγοισπανού τερματοφύλακα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται πώς θα προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του 27χρονου πορτιέρο από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Σύμφωνα με ρουμάνικο σάιτ η πειραϊκή ΠΑΕ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Πάρντο καταβάλλοντας το ποσό των 350.000 ευρώ στη διοίκηση της Ραπίντ.

Έτοιμος ο Πουγιόλ!!

Ετοιμος για τους αγώνες της Μπαρτσελόνα με την Σαραγόσα στην Primera Division και την Αρσεναλ στο Champions League είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (03/03).
Από τον Ιανουάριο απουσίαζε ο 32χρονος Καταλανός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο, όμως πλέον ο Πεπ Γκουαρδιόλα πλέον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ο Πουγιόλ επιστρέφει σε κρίσιμο σημείο για την Μπαρτσελόνα καθώς θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Αρσεναλ για να περάσει στους «8» του Champions League την ερχόμενη Τρίτη (08/03).

Πιθανή τιμωρία σε Φέργκιουσον!!!

Τιμωρία για ανάρμοστη συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο Αλεξ Φέργκιουσον. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, ζήτησε τις δηλώσεις του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ματς με την Τσέλσι.
Ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων διαμαρτυρήθηκε στο κανάλι της ομάδας για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάρτιν Ατκινσον, με αφορμή ένα φάουλ του Νταβίντ Λουίζ πάνω στον Γουέιν Ρούνεϊ. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια ο παίκτης των Λονδρέζων θα έπρεπε να αποβληθεί, καθώς προηγουμένως είχε κάνει σκληρό φάουλ στον Ερνάντες, όπου είχε δει την κίτρινη κάρτα. Ετσι, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ζήτησε τις δηλώσεις του 69χρονου τεχνικού από το κανάλι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Φέργκιουσον επιβλήθηκε πέρυσι ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών (οι δύο με αναστολή), εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει κατά του διαιτητή, Αλαν Γουίλι, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή!

Ο Σκωτσέζος τεχνικός εξέτισε τις δύο ωστόσο, εάν κριθεί ένοχος για τις δηλώσεις του για τον Ατκινσον, για τις οποίες έχει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου, θα υποχρεωθεί αυτομάτως να παρακολουθήσει από την εξέδρα άλλους δύο αγώνες. Αυτοί θα είναι με την Αρσεναλ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου καιμε την Μπόλτον στο πρωτάθλημα. Εκτός, όμως, από τη συγκεκριμένη τιμωρία, ενδέχεται ο «Φέργκι» να εκτίσει μεγαλύτερη ποινή αποκλεισμού, εφόσον τιμωρηθεί και για το ξέσπασμά του κατά του Ατκινσον.

Ολυμπιακός καλεί... Ρόμενταλ!!

Ο Ντένις Ρόμενταλ βλέπει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό όπου είναι δεδομένη η δυσφορία για τις αγωνιστικές επιδόσεις του. Δεδομένη, επίσης, θεωρείται η κλήση του ατζέντη του για να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός και μετά τα μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Ρόμενταλ και τη δυσφορία που υπάρχει από τον Ολυμπιακό για την απόδοση του, βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια και κάποια άλλα πράγματα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του contra.gr στον Ολυμπιακό πολύ σύντομα θα βάλουν στο τραπέζι θέμα Ρόμενταλ.

Η κλήση του μάνατζερ του παίκτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εκεί θα συζητηθούν τα πάντα.

Ο Ρόμενταλ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οι αποδοχές του αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό έχουν ως πρώτη σκέψη να συζητήσουν το θέμα παραχώρησης του σε άλλη ομάδα ή και φιλικού διαζυγίου χωρίς αποζημίωση.

Παίζει και το σενάριο παραμονής με άλλους οικονομικούς όρους, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη που δεν θα γίνουν σε αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά όταν αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απογοήτευση για την μέχρι τώρα παρουσία του Ρόμενταλ έχει φτάσει και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες… Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νικοπολίδης ως αρχηγός μετέφερε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης τα όσα του είχε πει την Τετάρτη ο Μαρινάκης. Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας τόνισε στον αρχηγό σε μια από τις διαδοχικές συζητήσεις που είχε με κάποιους παίκτες ότι θέλει νίκες έως το φινάλε. Για το ματς με τον Εργοτέλη είναι πολύ πιθανό να δούμε στη μεσαία γραμμή και Ντουντού και Ουρτάδο με τον πρώτο σε πιο επιθετικό ρόλο…

Πηγή: contra.gr

Τους καταπίνει σαν ...Μπιγκ Μακ!

Φοβερό είναι αυτό που συμβαίνει με τον Αμπντούν. Ο Ψωμιάδης έχει ξεγυμνώσει το σκάουτινγκ των "μεγάλων". Και δεν είναι μόνο όσα γράφουν οι Αλγερινοί για ΠΑΟ. Και στον Ολυμπιακό τον κοιτάνε!
Τους καταπίνει σαν ...Μπιγκ Μακ!
Βλέπουμε κάτι παικταράδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, σαν τον Αμπντούν, τον Ντουγκλάο, τον Σανκαρέ του Βόλου ή τους τερματοφύλακες που ανακαλύπτει χρόνια τώρα η Ξάνθη για να τους μοσχοπουλάει κλπ., και απορούμε με το φοβερό και τρομερό σκάουτινγκ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού.

Το να αγοράζει κάποιος γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, είναι το εύκολο. Το να βρίσκει ποδοσφαιριστές από το πουθενά και να τους αναδεικνύει είναι το δύσκολο.
Γι’ αυτό και ο Ψωμιάδης με το πούρο καπνίζει άνετος και περιμένει το παραδάκι έτοιμο από τα αιώνια κορόιδα, που κάνουν ...αίτηση για να ανακαλύψουν φλέβα χρυσού...

Στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τα κορίτσια!

Το πιο… όμορφο All Star Game των τελευταίων ετών θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαρτίου  στον Πύργο, καθώς ο ΕΣΑΚΕ έχει προσκαλέσεις τις «khimki dancers».
Στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τα κορίτσια! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
Η χάρη τους έχει φτάσει μέχρι την άλλη ακτή του Ατλαντικού, με την παρουσία τους στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας να ανοίγει... τα σύνορα για τις τσιρλίντερς της ρωσικής Χίμκι!

Δεν είναι μια απλή ομάδα, αλλά ένα συγκρότημα κοριτσιών που διαθέτουν και... ακαδημίες, στις οποίες υπάρχουν εγγεγραμμένες 200 χορεύτριες (μπαλαρίνες, σύγχρονου χορού κλπ) και γυμνάστριες (ρυθμικής και ενόργανης).

 Και το "βιογραφικό" τους είναι εξαιρετικά πλούσιο, με εμφανίσεις στο Φάιναλ Φορ του EuropeCup, το 2005, στο All Stars Game της FIBA, το 2006 στην Κύπρο, στο Φάιναλ Φορ του Efes Pilsner World Cup το 2006, σε ουκ ολίγα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου της Τουρκίας στο διάστημα μεταξύ 2007 και 2009, στο γυναικείο All Stars της γείτονας (2010) και σε ματς της Ευρωλίγκας.
Το χάρισμα τους είναι πως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αφενός για να συγκεντρώσουν τα βλέμματα, αφετέρου για να ξεσηκώσουν τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε!



«Τούμπανο» η Βανέσα!

Έχει τσαγανό και τα λέει έξω από τα δόντια, ενώ έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, καθώς γνωρίζει ότι είναι σέξι και προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες! Η Βανέσα Χολέβα λατρεύει την Formula 1, θεωρεί πιο σέξι ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ της αρέσει να λέει τη λέξη «τούμπανο».
«Τούμπανο» η Βανέσα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Βανέσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα (από την μεριά του μπαμπά της) και τη Ναύπακτο (από την μεριά της μαμάς της.
Είναι πολύ μορφωμένο κορίτσι, καθώς έχει δύο bachelors από το Deree: ένα στον τομέα του marketing-communication και ένα στο management. Επίσης, έχει MBA σε consentration business και μιλάει πολύ καλά αγγλικά και ισπανικά.
Η είσοδός της στο χώρο του μόντελινγκ έγινε από... σπόντα! Έστειλε βιογραφικό στον ΑΝΤ1 για τον τομέα μάρκετινγκ, αλλά τελικά τους κέρδισε με την εξωτερική της εμφάνιση. Την έστειλαν να περάσει από κάστινγκ και μετά την επέλεξαν ως ένα από τα είκοσι έξι μοντέλα για το τηλεπαιχνίδι «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο.
«Πέρασα και γαμώ, έβγαλα καλά λεφτάκια, γνώρισα κόσμο και δέχτηκα πολλές προτάσεις για φωτογραφίσεις, διαφημιστικά κτλ.» εξομολογήθηκε αργότερα.
Από εκεί κατάφερε να καθιερωθεί στην τηλεόραση. Εμφανιζόταν στον Alpha στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα», ενώ είχε δική της εκπομπή σε διαδικτυακό κανάλι, με θέμα το σεξ. Η 25χρονη Αθηναία εργάζεται τώρα ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη εταιρεία έχοντας εγκαταλείψει –προς μεγάλη μας λύπη– τα τηλεοπτικά πλατό.
Η Βανέσα λατρεύει το μπόουλινγκ και συμμετέχει στο μουσικό συγκρότημα «Fallen Angels» ντυμένη ως έκπτωτος άγγελος, μιξάροντας house και r'n'b. Τρελαίνεται και για τα γρήγορα αυτοκίνητα και μάλιστα λατρεύει την Formula 1, ελπίζοντας να βρεθεί κάποια στιγμή στο Μόντε Κάρλο, για να συνδυάσει το αγαπημένο της σπορ με την χλιδή.
«Ως γυναίκα έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Λατρεύω το στήθος μου, το πρόσωπό μου και την έκφραση που παίρνω την ώρα του σεξ. Γι’ αυτό, όταν το κάνω, μου αρέσει να έχω γύρω μου καθρέφτες. Ξέρω ότι είμαι «τούμπανο» γι’ αυτό και με ερωτεύονται τόσο δυνατά!», έχει δηλώσει η Βανέσα.
Ενώ για το πώς προτιμά τους άνδρες, επεσήμανε: «Πιο παλιά μου άρεσαν οι «αλήτες», ήθελα κάποιον να με «τρέχει», και οι πολύ ωραίοι εμφανισιακά. Ύστερα από πολύ φιλοσοφική σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι «φέτες» δεν είναι το παν. Ο άντρας με τον οποίο είμαι τώρα με κέρδισε εγκεφαλικά. Θέλω τον άντρα να τον θαυμάζω…».
Η Βανέσα έχει ξεχωρίσει και τον πιο σέξι ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα γκρίζα μαλλιά του σίγουρα αποπνέουν γοητεία στο γυναικείο φύλλο. Μα φυσικά αναφερόμαστε στον Αντώνη Νικοπολίδη...

Άμα δεν σε εμπιστεύεται ο συμπαίκτης σου… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να δουλεύει σωστά η άμυνα, θα πρέπει οι αμυντικοί να εμπιστεύονται τον τερματοφύλακα. Αν αυτό δεν συμβαίνει υπάρχει πρόβλημα. Τι λες και εσύ Πικέ;
Άμα δεν σε εμπιστεύεται ο συμπαίκτης σου… (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ισπανός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «μπλαουγκράνα» στη χθεσινή νίκη απέναντι στην Βαλένθια με 1-0, ωστόσο για να είναι σίγουρος στα μετόπισθεν, «καθάριζε» τις φάσεις μόνος του χωρίς την βοήθεια του Πίντο που ήταν κάτω από τα δοκάρια.

Δείτε χαρακτηριστικά δύο φάσεις στο σχετικό βίντεο…







«Αποδοκιμάζουμε τα πανό»

«Αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε, τόσο τα συνθήματα, όσο και τα πανό», τόνισε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, αναφερόμενος στα συνθήματα και τα υβριστικά πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, που αναρτήθηκαν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο. Όλα αυτά, στη σημερινή απολογία της «πράσινης» ΠΑΕ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της λίγκας, που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με 11.500 ευρώ πρόστιμο.

Μετά την καταδίκη και αποδοκιμασία των συνθημάτων και των πανό, ο κ. Κάρμης πρόσθεσε: «Δυστυχώς, δεν υπήρχε η δυνατότητα να τα εμποδίσουμε ή να τα αφαιρέσουμε. Η κατάσταση χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη, διότι οποιαδήποτε καταστολή για να εμποδιστούν τα φαινόμενα αυτά, θα είχε πιο δυσάρεστα αποτελέσματα».

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την επιείκεια της Επιτροπής και έτσι επιβλήθηκε πρόστιμο 11.500 ευρώ.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την 24η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1000 ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1000 ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 11.500 ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 7.500 ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.

Εξάλλου, για υπόθεση της 21ης αγωνιστικής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Πολλά τα κενά στον Πανσερραϊκό!

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς του Πανσερραϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός, σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια στον πάγκο των «λιονταριών», δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ θεραπεία κάνει ο Παντελιάδης. Παράλληλα ο Άλβαρεζ έχει ειδοποιηθεί να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που μπορεί να γίνει και την Παρασκευή. Έτσι υπάρχει μεγάλο κενό στην αμυντική γραμμή.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έριξαν το βάρος σε ασκήσεις τακτικής αλλά και τελειώματα των φάσεων με σέντρες και σουτ.

Σίλβα: «Δύσκολα με Γιουβέντους»

Ενθουσιασμένος που η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή, αλλά και ανήσυχος για πιθανή επανάπαυση δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Γιουβέντους, τόνισε πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των «ροσονέρι».

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ δήλωσε πως του αρέσει που οι συμπαίκτες του και ο ίδιος κάνουν καλή πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του συμπατριώτη και συμπαίκτη του, Αλεσάντρε Πάτο.

«Τα πάμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Νικήσαμε το ντέρμπι με τη Νάπολι, αλλά ακολουθεί αυτό με τη Γιουβέντους. Δεν γνωρίζω το λόγο που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να είναι συγκυρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε για να αναφερθεί στον Πάτο:

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αυτό το βλέπουν όλοι. Πέρασε μια κακή περίοδο, όπως είναι συνηθισμένο σε όλους μας, αλλά πλέον τα πάει εξαιρετικά. Μας βοηθάει πολύ και ελπίζω να στεφθούμε πρωταθλητές με την πολύτιμη βοήθεια του».

«Ολυμπιακός για Ζοκορά»

Ένα ακόμη όνομα παίκτη, ακούστηκε για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ζοκορά, ο οποίος σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Σεβίλλη και καλοβλέπει την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα,  το «footmercato.net»  αναπαράγει το δημοσίευμα του «sport-ivoire.ci»  που στέλνει τον Ιβοριανό μέσο στον Πειραιά.  αν αφήσει το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και τους «Ανδαλουσιανούς».

Πάει για το «μπαμ» με Μιλίτο η Τζένοα!!

Τον επιθετικό της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο, θέλουν να επαναφέρουν στη Γένοβα οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Corriere dello sport», οι Γενοβέζοι ενδιαφέρονται για τον πρώην παίκτη τους, που αγωνίστηκε στο «Λουίτζι Φεράρις» τη σεζόν 2008-2009 και από το 2009 ανήκει στους «νερατζούρι».

Όμως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί απομάκρυναν τον Μιλίτο από τη βασική ενδεκάδα και όπως φημολογείται τον έφεραν σε θέση να εξετάζει και το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι από την Ίντερ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ευρώπης, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντομένικο Κρισκίτο της Τζένοα και ίσως ο Μιλίτο να συμπεριληφθεί στη συμφωνία των δύο ομάδων για τον Κρισκίτο.   

«Μιλάει με Ρόμα ο Αντσελότι»

Τις φήμες που θέλουν τον τεχνικό της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την Ρόμα επιβεβαιώσε ο παλαίμαχος άσος των Τζαλορόσι, Ρουτζιέρο Ριτσιτέλι.
Αν και ο ίδιος το έχει διαψεύσει πολλές φορές, σε σενάρια από την Αγγλία, αναφέρεται ότι στο τέλος της περιόδου ο Ιταλός θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρόμα. «Πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις του Αντσελότι με τη Ρόμα έχουν ήδη αρχίσει. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τα πόσα χρήματα είναι διαθέσιμα. Αν ο Αντσελότι έρθει στη Ρόμα, περιμένει μια ανταγωνιστική ομάδα» ήταν τα λόγια του Ριτσιτέλι.

Συνεχίζει στη Γιουνάιτεντ ο Κάρικ!

Θετικά τελείωσε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μίκαελ Κάρικ. Ο Άγγλος μέσος αποδέχτηκε την προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ακόμη τριών ετών.
«Ο Μίκαελ Κάρικ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14», αναφέρει η ανακοίνωση.
Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο διεθνής άσος δήλωσε: «Περνάω καλά από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Διαθέτει φανταστικό ομαδικό πνεύμα και είμαι χαρούμενος που το μέλλον θα με βρει στη Γιουνάιτεντ. Βρισκόμαστε σε καλή θέση μέχρι στιγμής και αισιοδοξώ πως αυτή η ομάδα θα είναι πετυχημένη για πολλά χρόνια ακόμα».
Από τη μεριά του, ο κόουτς της Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με τον Κάρικ: «Είμαι πανευτυχής που ο Μίκαελ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Είναι εξαιρετικός από τη στιγμή που ήρθε σε εμάς από την Τότεναμ το 2006. Πρόκειται για πραγματικό επαγγελματία».

Ο Ρομπέρτο Κάρλος φοράει… Abibas!

Γεια και χαρά της στη ρωσική Ανζί που πήρε τον Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά εκεί στο μακρινό Νταγκεστάν φαίνεται πως μπέρδεψαν την Adidas με την… Abibas!



Ρε παιδιά 10 εκ. ευρώ για δύο χρόνια θα του δώσετε δεν έχετε λεφτά να πάρετε μια φόρμα Adidas;;;

Φυσιοθεραπευτής... Παππάς που ανάβει φωτιές

Eνας εκπρόσωπος της νέας... φουρνιάς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκα, ο Ανδρέας Παππάς θα διευθύνει το ντέρμπι του Σαββάτου Άρης-Ηρακλής, ο οποίος σφυρίζει μέχρι σήμερα πέντε παιχνίδια και στους δυο αντιπάλους. Ο 32χρονος ρέφερι από την Αθήνα δεν έχει σφυρίξει φέτος κανένα παιχνίδι των κίτρινων, ενώ πέρσι ήταν παρών σε δυο νίκες: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-1 και Άρης-Λεβαδειακός 1-0. Σε ότι αφορά αγώνες των κυανόλευκων, πέρσι διαιτήτευσε το Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο και το Ξάνθη-Ηρακλής 4-3 στα Πηγάδια, ενώ φέτος την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (2-0).
 
Ήταν ο διαιτητής στην επεισοδιακή ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (2-3), στον οποίο κατηγορήθηκε για την υπερβολική καθυστέρηση κατά την οποία η γηπεδούχος πέτυχε το χρυσό γκολ της πρόκρισης με τον Μίτσελ, αλλά και για την κόκκινη κάρτα στον Βύντρα. Επίσης, του χρεώνουν σημαντικά λάθη στους αγώνες Καβάλα-ΠΑΟΚ και Λάρισας-Πανσερραϊκού. Γενικά θεωρήθηκε στην πράξη, ότι... ανάβει φωτιές.

 
Ο Παππάς μπήκε στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας το καλοκαίρι του 2009. Ο υψηλόσωμος Αθηναίος ρέφερι, φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα, παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό REFEREE πως η επιμονή του πατέρα του, παλαίμαχου διαιτητή με μεγάλη πορεία στις εθνικές κατηγορίες (Γιώργος Παππάς), ήταν αυτή που τον κράτησε στη διαιτησία και τον έφτασε μέχρι εδώ, αν και ο ίδιος ξεκίνησε από το μπάσκετ.
 
Τονίζει ακόμη πως ο διαιτητής είναι οπαδός μόνο του εαυτού του και πως η μεγάλη αδικία σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν του συγχωρούν το ένα και μοναδικό λάθος που μπορεί να κάνει μετά από 90 λεπτά ρεσιτάλ. Παράλληλα, έχει δηλώσει πως δεν διαβάζει εφημερίδες μετά την είσοδό του στους πίνακες της Superleague, αφού θεωρεί ότι ο οπαδικός Τύπος στοχοποιεί τους διαιτητές πριν καν... οριστούν!
 

«Ήρα» στον τελικό για... κούπα

«Τσέκαρε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ηρακλής, που επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ, στην Πυλαία και στις 19/3 ετοιμάζεται να επιστρέψει στις… κούπες κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ορεστιάδα.

Το πρώτο ματς ήταν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να έχει τη συμπαράσταση 300 οπαδών του σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τον Ηρακλή να κερδίζει στα σημεία το σετ, παίρνοντας και το προβάδισμα στην ψυχολογία. Ο «γηραιός» στο δεύτερο σετ πήρε διαφορά και έκανε εύκολα το 2-0 με καλά τελειώματα στις φάσεις και μπλοκ. Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αλλά φάνηκε να μην έχει ψυχικά αποθέματα για να πάρει το σετ που θα τον άφηνε ζωντανό στο ματς. Ο Ηρακλής μετά από πέντε χρόνια ξανά σε τελικό Κυπέλλου ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση.

Υβριστικά και διακοπή 

Στο 14-13 υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού λόγω των υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του Δικεφάλου στο πρόσωπο του Κώστα Προύσαλη.
Μετά από συστάσεις η αναμέτρηση ξανάρχισε ενώ στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, φωτοβολίδες και έπεσαν και μπουκάλια στον πάγκο του «γηραιού» που έτρεξε προς τα αποδυτήρια.

Τα σετ: 25-27, 16-25, 22-25

Ίδιος ο "χάρτης" του Μουντιάλ 2014

Με 13 ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Ευρώπη στο Μουντιάλ του 2014, ενώ γενικότερα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΦΙΦΑ, κάθε ηπειρωτική συνομοσπονδία θα διατηρήσει τις ομάδες-θέσεις που είχε ως τώρα.

Οι ουσιαστικές αλλαγές είναι ότι η Βραζιλία θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση σαν διοργανώτρια χώρα, όπως επίσης ότι η Αφρική θα έχει 5 και όχι 6 ομάδες (είχε "κερδίσει" μία θέση στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού διεξήχθη στη Νότια Αφρική).

Η Νότια Αμερική μπορεί να φτάσει και τις 6 ομάδες (σε σύνολο 10, που συμμετέχουν στα προκριματικά), αν η πέμπτη των προκριματικών περάσει απ' τα μπαράζ.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά ήπειρο για το Μουντιάλ του 2014:

ΕΥΡΩΠΗ: 13
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ: 4+1 στα μπαράζ
ΑΦΡΙΚΗ: 5
ΑΣΙΑ: 4+1 στα μπαράζ
ΒΟΡΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ & ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ: 3+1 στα μπαράζ
ΩΚΕΑΝΙΑ: 0+1 στα μπαράζ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ: Βραζιλία

«Καταδικάζουν την ΑΕΛ και εκθέτουν τον Παναθηναϊκό»

Έξαλλοι για τον ορισμό από την ΚΕΔ του διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «AEL FC ARENA», είναι στη Λάρισα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι «βυσσινί», η επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς για την ομάδα τους, έχει ως στόχο να «καταδικάσει την ΑΕΛ και να εκθέσει τον Παναθηναϊκό».

Η διοίκηση της ΑΕΛ έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή από το Κιλκίς, καθώς ήταν αυτός που διηύθυνε τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 23η αγωνιστική (1-1) και τότε σφύριξε 30 φάουλ κατά της ομάδας τους και μόνο 9 υπέρ της. Γεγονός, που όπως υποστηρίζουν, έγινε προκειμένου να καταστραφεί ο ρυθμός του συγκεκριμένου αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Κώστας Πηλαδάκης, όταν πληροφορήθηκε για τον ορισμό του κ. Παμπορίδη, ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αντιλήφθηκε πως η πλευρά των "πρασίνων" δεν ασχολήθηκε καν με αυτό τον ορισμό, γεγονός που τόνωσε ακόμη πιο πολύ την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Sold out στο Final Four!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι τα μεμονωμένα εισιτήρια για το Final Four της Βαρκελώνης τελείωσαν και πλέον εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τις ομάδες που θα προκριθούν.


Η διαδικασία είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες και όσοι προνόησαν κατάφεραν να κλείσουν όσα εισιτήρια επιθυμούσαν για την τελική φάση της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 15.678 θεατών «Παλαού Σαν Τζόρντι». Οι περισσότεροι φίλαθλοι που έδειξαν μεγαλύτερο ζήλο να κλείσουν εισιτήρια από νωρίς, ήταν από Ισπανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, δεν χάθηκαν οι ελπίδες όσων θέλουν να βρεθούν στη Βαρκελώνη στις 6-8 Μαΐου για το Final Four. Εισιτήρια θα διατεθούν ως είθισται από ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν και θα μοιραστούν από περίπου 1.000 εισιτήρια η κάθε μια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε πως «κάθε χρόνο όλος και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός χωρίς καν να ξέρουν ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν εκεί».

Η Πόρτο θέλει και το 67% του Βιεϊρίνια

Από την Ουκρανία και τη Ρωσία περιμένουν την πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια, από την Πορτογαλία θα τους έρθει.
Η Πόρτο θέλει και το 67% του Βιεϊρίνια
Ο νεαρός επιθετικός του "δικεφάλου" αρέσει και στους δύο μεγάλους της χώρας και ο ίδιος γουστάρει με τα... χίλια να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Το γεγονός ότι η Πόρτο διατηρεί το 33% των δικαιωμάτων του μιας και ο ΠΑΟΚ αγόρασε το 67% από τους Δράκους, της δίνει το προβάδισμα.
Ακούγεται στην πιάτσα των μάνατζερ ότι η Πόρτο ετοιμάζει πρόταση προς τους Θεσσαλονικείς για να πάρει το 67% που πούλησε και σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνοντας ακόμα και 6 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο ποσοστό.
Από την άλλη και η Μπενφίκα τον θέλει αλλά την... φρενάρει το γεγονός ότι σε περίπτωση που καταθέσει πρόταση ακόμα και 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα 3.3 εκ. ευρώ θα καταλήξουν στα ταμεία της Πόρτο.
Όπως και να έχει, ο κερδισμένος από την όλη υπόθεση θα είναι ο ΠΑΟΚ που τον αγόρασε με λίγα και θα τον δώσει με πολλά...Πηγη sportdog.gr

Τον έδιωξαν επειδή έκανε… σεξ!

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ του κολλεγίου Μπρίνγχαμ Γιάνγκ, Μπράντον Ντέιβις, αποβλήθηκε επειδή έκανε… σεξ με την κοπέλα του!
Τον έδιωξαν επειδή έκανε… σεξ!
Το υπερ-συντηρητικό κολλέγιο του Σολτ Λέικ Σίτι, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους Μορμόνους, υποχρεώνει τους σπουδαστές του να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο «κώδικα τιμής», ο οποίος απαγορεύει: 1) την κατανάλωση αλκοόλ και… καφέ (!), 2) τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και... 3) το σεξ!
Ο Ντέιβις, που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, είχε σεξουαλική σχέση με την καλή του πήρε την άγουσα… Το πώς το έμαθαν πάντως δεν μας το είπαν!

Πρώτος μάγκας ο Ιβάνοβιτς

Όταν στην Ελλάδα έχουμε ένα… μούφα πέναλτι, οι παίκτες της ομάδας που τον κέρδισαν ή αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτό ή απλά κάνουν το άσπρο… μαύρο. Στην Αγγλία δεν ισχύει το ίδιο όμως.
Πρώτος μάγκας ο Ιβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή Μάρτιν Ατκινσον να δώσει πέναλτι υπέρ της Τσέσλι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάμπαρντ δέκα λεπτά πριν το φινάλε, οι «μπλε» έκαναν το 2-1 και πήραν τη νίκη.

Ο Ιβάνοβιτς μιλώντας στην «Sun» τόνισε: «Θεωρώ πως ήταν πολύ τραβηγμένη η απόφαση. Το έδωσε αμέσως. Ομολογώ πως ξαναείδα την φάση. Στην αρχή όταν έπεσε ο Ζιρκόφ νόμισα πως ήταν, αλλά μετά διαπίστωσα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Όμως το ίδιο συνέβη εναντίον της Τσέλσι σε αρκετές περιπτώσεις φέτος και κανείς μας δεν διαμαρτυρήθηκε».

Την... κοπάνησε ο Τάκερ

Ο Πι Τζέι Τάκερ αποφάσισε από μόνος του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε με προορισμό τις Η.Π.Α, δίνοντας τέλος στην συνεργασία με τον Άρη.

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει την απουσία του από την προπόνηση χαρακτηρίζοντας τον ως τέως παίκτη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στη σημερινή προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση του Άρη δεν προσήλθε ο καλαθοσφαιριστής, Πι Τζέι Τάκερ. Ο τέως παίκτης της ομάδας μας κρίνεται αδικαιολογήτως απών και ως εκ τούτου θα καταγγελθεί το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ. Η ομάδα μας από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασής του».

Προπονήθηκε ο Σηφάκης

Χωρίς να αντιμετωπίσει τη παραμικρή ενόχληση προπονήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ο Μιχάλης Σηφάκης, ανακουφίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο τεχνικός του Άρη περίμενε με μεγάλη αγωνία τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια θα ήταν μεγάλο με δεδομένη την ασθένεια του Μάρκου Βελλίδη. Παράλληλα και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς θέτοντας εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στον αντίποδα Φατί και Οριόλ αντιμετώπισαν προβλήματα. Ο πρώτος προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς (ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος) και ο δεύτερος αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης εξαιτίας πόνων στο γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα επίσης ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.
Η προετοιμασία των κίτρινων ενόψει Ηρακλή ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής με ένα χαλάρωμα μετά το πέρας του οποίου ο Μιχαλήτσος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
*Στις 25 Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής! Επ' ευκαιρία αυτής της επετείου ο ερασιτέχνης σύλλογος (όπως κάθε χρόνο) ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για την οποία ήδη ετοιμάζονται οι σχετικές προσκλήσεις.

Ξύλο από λάθος (;) στους παίκτες της Ουτρέχτης

Αξέχαστο θα μείνει για τρεις παίκτες της Ουτρέχτης το παιχνίδι με την Τβέντε στο Ένσεντε, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Και όχι για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για ότι ακολούθησε.

Οι Ανταμ Σαρότα, Φρανκ Ντεμούς και Ισμο Φόρστερμανς ήταν εκτός αποστολής της Ουτρέχτης λόγω τραυματισμού, ωστόσο με δικό τους όχημα πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Όταν αυτή τελείωσε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Σαρότα με δηλώσεις στην ιστοσελίδα του μάνατζερ του, οι τρεις παίκτες δέχθηκαν επίθεση από περίπου 150 οπαδούς της Τβέντε στο πάρκινγκ του γηπέδου.

«Κάποιος άρχισε να φωνάζει -είναι της Ουτρέχτης- και τότε έγινε πανδαιμόνιο. Κατευθύνθηκαν προς το μέρος μας και αρχίσαμε να τρέχουμε. Πήγαμε στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, εκεί όπου υπάρχει ασφάλεια και κάμερα. Τότε καταλάβαμε ότι έλειπε ο Ισμο (Φόρστερμανς). Αρχίσαμε να τον καλούμε στο κινητό και δεν απάνταγε. Αρκετή ώρα αργότερα, περίπου 15 λεπτά μετά, ξαναπήγαμε προς το αυτοκίνητο και τότε τον βρήκαμε. Ηταν χτυπημένος με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Το κινητό του είχε κλαπεί», τόνισε ο Αυστραλός μέσος.

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι μέχρι και σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι δεν είχε αναφερθεί τίποτα παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει αρκετές ώρες από το συγκεκριμένο συμβάν. Μετά τις δηλώσεις του Σαρότα, το περιστατικό διαδόθηκε και η ολλανδική ομάδα, προέβη σε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι οπαδοί της Τβέντε πίστεψαν ότι οι τρεις παίκτες ήταν οπαδοί της Ουτρέχτης και γι’ αυτό τους επιτέθηκαν. Το συμβάν ωστόσο είναι πρωτοφανές και αναμένεται το πρωί της Παρασκευής οι τρεις παίκτες να κάνουν και επίσημη καταγγελία του περιστατικού.

Νέστα: «Δεν μπορούμε να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Αλεσάντρο Νέστα δήλωσε κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί, ειδικά στις γειτονίες του Μιλάνο.

«Η Μίλαν δεν διαθέτει τα κατάλληλα όπλα για να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο 35χρονος αμυντικός σκορπίζοντας προβληματισμό αριστερά και δεξιά…

Ο στόπερ των «ροσονέρι» από την άλλη θεωρεί πως το πρωτάθλημα φέτος εύκολο να κατακτηθεί μια και η Μίλαν έχει φτιάξει την ομάδα και αυτό είναι θετικό.

«Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο, από την άποψη, πώς έχουμε φτιάξει την ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το Champions League, είναι πιο δύσκολο και ίσως τη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο» ήταν τα λόγια του «καπιτάνο».

Ο Αλεσάντρο Νέστα έκανε δηλώσεις και για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, σχολιάζοντας την… μεταμόρφωση της «Μεγάλης Κυρίας» όταν τους αντιμετωπίζει. «Δίνουν τα πάντα όταν παίζουν με εμάς. Η Γιουβέντους είναι πληγωμένη, όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο έχει διαφορετική αντιμετώπιση όταν μας έχει αντίπαλο».

Μέλο: «Όχι λάθη με Μίλαν»

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Γιουβέντους για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στη Μίλαν και ο Φελίπε Μέλο «έστειλε» προειδοποιητικό μήνυμα στους συμπαίκτες του.

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν απελπισμένα να κατακτήσουν τη νίκη στο «Ντέλε Άλπι», καθώς δεν υπάρχει πλέον καμία πολυτέλεια απώλειας βαθμών. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του και ο Βραζιλιάνος μέσος, για τον οποίο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στον αγώνα με τους «ροσονέρι».

 «Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Η Μίλαν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και αν κάνεις λάθη, θα σε σκοτώσουν», δήλωσε ο Μέλο στο «Sky Sport Italia» και πρόσθεσε: «Πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στο υψηλότερο επίπεδο».

«Οι οπαδοί μας δεν είναι χαρούμενοι κι έχουν δίκιο μετά τις δύο ήττες στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. Πάντα, όμως, βρίσκονται κοντά μας. Τώρα είναι η σειρά μας να ξεπληρώσουμε την πίστη που μας έχουν δείξει».

Χρηματικό πρόστιμο σε επτά ΠΑΕ

Mε χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, τιμωρήθηκαν επτά ΠΑΕ. Ο Λόγος για τους: ΑΕΚ, Ηρακλή, Κέρκυρα, Λάρισα, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Κ20 ΟΠΑΠ, 24η αγωνιστική
Α)Ολυμπιακός, Θεοδώρου Θ.(Προπονητής Τερματοφυλάκων): Για τη συμπεριφορά του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Θ.Θεοδώρου: επιβάλλει στην ομάδα Ολυμπιακός Κ20 την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ.Θεοδώρου την ποινή αποκλεισμού απο τους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 21η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. 

Πρωτάθλημα Κ20 ΟΠΑΠ, 21η αγωνιστική
Α) ΠΑΟΚ  : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης (23η αγωνιστική), ΠΑΕ Καβάλα-Τσαλίκης (24η αγωνιστική) και Αστέρας Τρίπολης Κ17-Α.Παπαζαφειρόπουλος (22η αγωνιστική) αναβλήθηκε.

Μια αγωνιστική στον Ριέρα

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα για την αποβολή του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο. Κάτι που όλοι στον Ολυμπιακό περίμεναν, αφού υπήρχε το  δεδικασμένο με τον Κουμορτζί. 

Παράσχος: «Πάμε για τη νίκη»

Έτοιμος για να πάρει τη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο «γηραιός» είναι σε καλή αγωνιστική ετοιμότητα και πως οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικά, ο Παράσχος τόνισε για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, μέσω της επίσημη ιστοσελίδας του Ηρακλή: «Προερχόμαστε από μία εμφάνιση, που άφησε θετική εικόνα, αλλά και από έναν αγώνα, στον οποίο μας έλειψαν και πάλι οι βαθμοί. Το γεγονός αυτό μας έχει προσθέσει κάποιο σχετικό άγχος, όμως το απολύτως ενθαρρυντικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι καθημερινά βελτιωνόμαστε, ως αγωνιστικό σύνολο και αυτό είναι αισθητό. Έχουμε να διαχειριστούμε όλες εκείνες τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες ενός τοπικού ντέρμπι, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ατμόσφαιρα, που θα αντιμετωπίσουμε στην αντίπαλη έδρα, όμως θεωρώ ότι, πλέον, έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ώστε να μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε αγώνα και από οποιονδήποτε αντίπαλο, την ώρα, μάλιστα, κατά την οποία, γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον δικό μας κόσμο μια τέτοια αναμέτρηση, όπως αυτή του Σαββάτου».
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Ηρακλή προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, με τον Τάσο Κατσαμπή να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Στέλιο Ηλιάδη να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα. Και οι δυο παίκτες έχουν τεθεί εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Άρη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με μια τελευταία προπόνηση στις 11:00 στη Μίκρα. Τέλος, απολογήθηκαν οι Γιώργος Κυριαζής και Καρίμ Σολτάνι για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Οι δυο παίκτες θα κληθούν να καταβάλουν χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Ξανά-μανά αναβολή!

Στις 17 Μαρτίου θα εκδικασθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως συνυπεύθυνης, για δηλώσεις του προέδρου των «ερυθρολεύκων», ο οποίος κατηγορείται για δυσφήμιση του αθλήματος. Η ίδια ημερομηνία ορίστηκε και για την υπόθεση της ανακοίνωσης της «Θύρας 7», που εμπεριείχε δυσμενή σχόλια για τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Πειραιωτών, κ.κ Βούλτσης και Γιαννίκος, αρχικά ζήτησαν η εκδίκαση των δύο υποθέσεων να οριστεί για τις 24 Μαρτίου, επικαλούμενοι επαγγελματικό φόρτο εργασίας. Παράλληλα, όπως δήλωσαν, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν και επομένως απαιτείται επιπλέον χρόνος.

Τελικά, αποφασίστηκε να αναβολή και ορίστηκε νέα ημερομηνία η 17η Μαρτίου.

Ο κ. Γιαννίκος πάντως, τόνισε: «Είμαστε σίγουροι για την αθώωσή μας».

Τριτσώνης στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Παππάς στο Άρης-Ηρακλής

Ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Επίσης στο ντέρμπι Άρης-Ηρακλής διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Παππάς, ενώ ο Χρήστος Μήτσιος θα διευθήνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, ενώ ο Βασίλης Παμπορίδης ορίστηκε στο ματς Λάρισα-Παναθηναϊκός.
Οι διαιτητές και οι βοηθοί των αγώνων της 25ης ημέρας είναι:
ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (5/3 – 19:30, Γηπ. «Κλεάνθης Βικελίδης»)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Α’ Βοηθός: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
Β’ Βοηθός: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
4ος Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Παρατηρητής: Γιάννης Μπισογιάννης (Μακεδονίας)
ΚΑΒΑΛΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (6/3 – 15:00, Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»)
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Α’ Βοηθός: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)
Β’ Βοηθός: Δημήτρης Μπιτσίδης (Θράκης)
4ος Διαιτητής: Γιάννης Τοπούζης (Θράκης)
Παρατηρητής: Γιώργος Αμυγδάλης (Σερρών)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (6/3 – 19:30, ΟΑΚΑ)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Α’ Βοηθός: Γρηγόρης Πάνου (Αιτ/νίας)
Β’ Βοηθός: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Θανάσης Βέλλιος (Ξάνθης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (5/3 – 17:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο)
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Α’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Β’ Βοηθός: Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)
Παρατηρητής: Γιώργος Δούρος (Κορινθίας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (6/3 – 15:00, Γήπεδο Καραϊσκάκη)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Α’ Βοηθός: Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
Β’ Βοηθός: Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Ηλίας Χατζής (Καρδίτσας)
ΞΑΝΘΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ (5/3 – 17:15, Γήπεδο Πηγαδίων)
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Α’ Βοηθός: Δημήτρης Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
Β’ Βοηθός: Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου)
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Αντώνης Σίπκας (Φλώρινας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (6/3 – 17:15, Δημ. Στάδιο Περιστερίου)
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Α’ Βοηθός: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου)
Β’ Βοηθός: Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Γιάνης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Ναούμ Μιντιούρης (Σερρών)
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (6/3 – 17:15, Γήπεδο «ΑΕΛ Αρένα»)
Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Α’ Βοηθός: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορίνθου)
Β’ Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)

Κόσμος και ...Κόκε στην προπόνηση της ομάδας

Η "γκέλα" του ¨ Άρη -βάσει της εξέλιξης του αγώνα την περασμένη αγωνιστική έφερε την γκρίνια και στις τάξεις των "κίτρινων" οπαδών.Αντιπροσωπεία των τελευταίων βρέθηκε προχθές στην προπόνηση,για να ...τα πεί με τους παίκτες.
Η διαφορά των πέντε βαθμών από την ζώνη των πλέι οφ και ο κίνδυνος να χαθεί η Ευρώπη αποτέλεσαν την αιτία της εν λόγω ...επίσκεψης,ενώ οι φίλοι του ΑΡΗ έριξαν και το..καρφάκι τους για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στην Ελλάδα,σε σχέση με ότι έχει παρουσιάσει στην Ευρώπη.
Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Σέρχιο Κόκε,ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Η παρουσία του Ισπανού διέλυσε τα..σύννεφα,σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Σάκης Ρεκουντίνης

Τρίτος πιο αποτελεσματικός ο Γκέκας

Την τρίτη θέση στη λίστα με τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς της Bundesliga βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας. Σύμφωνα με τα στοιχεία από στατιστική έρευνα που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, ο 30χρονος επιθετικός έχει βοηθήσει την Άιντραχτ να κατακτήσει 13 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 24 αγωνιστικές.

Πρώτος είναι ο Παπίς Ντεμπά Σισέ, ο οποίος με τα 16 γκολ που έχει πετύχει σε 22 αγωνιστικές έχει χαρίσει 18 βαθμούς στη Φράιμπουργκ, ενώ ακολουθεί ο Ντιντιέ Για Κονάν, που έχει δώσει 13,5 βαθμούς στο Ανόβερο.