Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Είστε συνομιλητής της Μαφίας, κ. Πιλάβιε!»

«Είστε συνομιλητής της Μαφίας, κ. Πιλάβιε!»

Οξύτατες επιθέσεις από τους προέδρους της ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, Νίκο Τζώρτζογλου και Βασίλη Χατζηαποστόλου, δέχτηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορήθηκε για ανικανότητα μέχρι και φως εντολοδόχος της ποδοσφαιρικής μαφίας!

«Στην τελευταία ΓΣ της τετραετίας που θα είναι και ένα exit poll ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, στα κυριότερα θέματα δεν άκουσα λέξη», ανέφερε ο Νίκος Τζώρτζογλου και πρόσθεσε: «Λέξη για τα στημένα, τα πλαστογραφημένα έγγραφα, τη φράση ‘ο φερόμενος αρχηγός της Μαφίας έλεγε στον πρόεδρο’. Παίρνατε εντολές από φερόμενη Μαφία και τον αρχηγό της Αχιλλέα Μπέο. Κάνατε ή δεν τα κάνατε; Είναι ψέματα; Στα στημένα ποια τιμωρία είδατε; Είδατε ίση μεταχείριση στις ομάδες; Αυτό που έπαθε ο Ηρακλής το έπαθαν άλλες ομάδες; Έχετε ανάστημα δυσανάλογο με τη διοίκηση σας κ. Πιλάβιε. Δεν λέω ότι δεν είστε έντιμος, αλλά είστε λίγος και ανίκανος. Ο παράγοντας στα χωριά θέλει αξιοπιστία, χρήμα, ουσία. Στη Δ' εθνική, καταργεί η ΕΠΟ το Κύπελλο ερασιτεχνών λόγω οικονομικών και από την άλλη θέλει όμιλο με Κρήτη και Αθήνα. Να ευχαριστήσω τον κ. Τοπολιάτη που δείχνει ότι προσπαθεί και βοήθησε τα σωματεία. Θα πρέπει να πω μπράβο και συγχαρητήρια στον Βασσάρα, με 2.600 διαιτητές, παρήγαγε το τμήμα ανάπτυξης διαιτησίας. Δεν γίνεται να μην παίρνουν άδειες ορισμένες ομάδες και κάποιοι άλλοι λόγω ονόματος να πάρουν άδεια. Φτάσαμε το παρασκήνιο να καθορίζει το προσκήνιο. Γιατί έγιναν αυτές οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και γιατί είστε ακόμα πρόεδρος όταν ήσασταν συνομιλητής της Μαφίας; Ακόμα και το εκλογικό σύστημα είναι λάθος, όχι πάνω από μία τετραετία ή δύο όλα τα μέλη».

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, σε ανάλογο ύφος τόνισε: ««Γενικότερα υπάρχει μία δυσλειτουργία στο ΔΣ της ΕΠΟ, κάτι που έχει να κάνει με δυστοκία λήψης αποφάσεων. Συζητούνται θέματα, υλοποιούνται, αλλά ποτέ δεν καταγράφονται οι αντίθετες απόψεις. Αυτό είναι μειονέκτημα. Πέρυσι τέτοια εποχή κάναμε δύο Γενικές Συνελεύσεις. Από τις 22/7 μέχρι σήμερα μία νέα ποδοσφαιρική περίοδος, ζήσαμε κάποια πράγματα που έτσι όπως ωραιοποιήθηκαν από τον πρόεδρο ήταν σαν να ζούσαμε σε άλλη χώρα. Ξέχασε ότι τον Αύγουστο τα πειθαρχικά όργανα έκαναν διακοπές, αντί για 15 ημέρες έκατσαν ένα μήνα με συνέπεια οι αποφάσεις για όλες τις υποθέσεις να βγουν μετά τις 20/9. Και οι αποφάσεις ήταν. Μία κατάπτυστη απόφαση κάνει λόγο ότι παρέχει η ΕΠΟ μέρος του αυτοδιοίκητου της. Πολλές φορές φάνηκε ότι η Πολιτεία ήταν σαν μας όριζε τι θα κάνουμε λόγω πιθανότατα του γεγονότος ότι ο κ. Πιλάβιος είναι καλό παιδί και δεν θέλει να συγκρουστεί. Άλλαξαν τελικά οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κάποιοι άλλοι δικαστές, αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κανένας πλην της εφέσεων της αδειοδότησης. Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με εικόνα Ομοσπονδίας. Ήταν αλλοπρόσαλλες και έκαναν με την διαιώνιση της αναξιοπιστίας της ΕΠΟ. Δυστυχώς τα όργανα εξακολουθούν να υπάρχουν και βγάζουν τέτοιες αποφάσεις. Πέρυσι συζητήθηκε η Δ' εθνική και δεν πήραμε απόφαση και πήγαμε ΔΣ και πήραμε άλλη απόφαση (εισήγηση της επιτροπής της Δ' εθνικής). Εκλογές έχουμε Οκτώβριο και περισσότερο χρόνο αναλώσατε σε προγραμματικές δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ΔΣ δεν έχει μέλλον, δεν έχει ζωή, δεν έχει δουλέψει. Να δείτε πρακτικά την προσφορά του καθένα και δυστυχώς δεν δούλεψε το ΔΣ για εσάς, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ έχουν απεμπολήσει τα δικαιώματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό η ΕΠΣ Κιλκίς θα καταψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό».

Την απόφαση να μην ψηφίσει τον απολογισμό έκανε γνωστή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας: «Στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών πρόεδρος είναι ο Σαράκης και συνεδρίασε 52 φορές. Ο Σαράκης ήταν πρόεδρος ή ο Κουρίδης; Οι αποφάσεις των επιτροπών λένε ο Κουρίδης... Ποια είναι η αλήθεια από αυτά; Στη Νομική υπηρεσία ο Θόδωρος Κουρίδης. Παραβρέθηκα στο ΔΣ όταν είπε ότι θα παραιτηθεί και παραιτήθηκε. Αλλά ήταν κοροϊδία. Όμως βλέπω τώρα, Θόδωρος Κουρίδης. Τι έγινε; Ξαναπροσλήφθηκε; Ισχύει η παραίτηση Κουρίδη ή δεν ισχύει; Εκείνο το ΔΣ ήταν ελληνική ταινία. Κοροϊδία. Πάμε στην προηγούμενη ΓΣ, αυτά που είπατε σήμερα είναι προεκλογική δέσμευση όπως τα περσινά που δεν υλοποιήσατε; Λέτε ότι περπατάμε με ψηλά το κεφάλι; Σας κάλεσα στην ΕΠΣ και δεν ήρθατε. Μπορεί να πάτε στον Βόλο και την Καβάλα; Πήγατε στην Άρτα με ΜΑΤ. Δεν θα ψηφίσω τον διοικητικό απολογισμό για λόγους αξιοπρέπειας».

Φαρσοκωμωδία στην πειθαρχική της Football League!!

Φαρσοκωμωδία στην πειθαρχική της Football League
Στα γραφεία της Football League εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης (31/05) η υπόθεση του αγώνα Καλλιθέας-Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έχει κριθεί ύποπτος ύστερα από σχετική έκθεση της UEFA. Η απόφαση αναμένεται να βγει σήμερα το απόγευμα ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο αθλητικός δικαστής δεν ήξερε τί σημαίνει στοιχηματικά η λέξη «over» και ρωτούσε συνεχώς αν υπάρχουν στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το «παρών» στη δίκη έδωσαν οι διοικήσεις αλλά και παίκτες των δύο ομάδων ενώ παρευρίσκονταν και άνθρωποι της Παναχαϊκής, αφού η αχαϊκή ομάδα έχει έννομο συμφέρον.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Ηρακλή Ψαχνών, Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος ζήτησε στοιχεία αυτού που συνέταξε την έκθεση της UEFA και αμφισβήτησε την μετάφραση, λέγοντας πως είναι πλήρως παραποιημένη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η λέξη «potential», που σημαίνει πιθανό, έχει μεταφραστεί ως εν δυνάμει.

Στη συνέχεια, είπε: «Χαρακτηρίζετε ύποπτα τα 2 από τα 3 γκολ, ενώ θα έπρεπε να είχατε καλέσει ως μάρτυρες και τους αμυντικούς της Καλλιθέας και τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό του Ηρακλή Ψαχνών».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Καλλιθέας, Παναγιώτης Πρόκος, αφού χαρακτήρισε κατάπτυστο το έγγραφο της UEFA, τόνισε «η υπόθεση δεν θα κλείσει σε αυτά τα δικαστήρια. Αυτοί που έχουν στήσει τη συγκεκριμένη σκευωρία θα πληρώσουν».

Μετά, τον λόγο πήραν οι δύο δικηγόροι των παικτών του Ηρακλή Ψαχνών, Τόλιου και Γιώτα, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία. Ο Αργύρης Λίβας χαρακτήρισε ως αέρα την υπόθεση, ενώ ο Κίμων Ευαγγελάτος είπε ότι πουθενά δεν γίνεται λόγος για δωροδοκία ή στοιχηματισμό.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Λευτέρης Ζάμπρας, ζήτησε να εξεταστεί ένας παίκτης από κάθε ομάδα και αυτοί ήταν ο Θανάσης Ρεπετσάς από τον Ηρακλή Ψαχνών και ο Δημήτρης Αρβανίτης από την Καλλιθέα.

Στην συνέχεια, κατέθεσε ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι την υπόθεση με τις πλαστογραφίες και υποβιβάστηκαν αρκετές ομάδες, γνώριζα ότι θα δεχόμουν επίθεση. Η επιστολή της UEFA είναι κακογραμμένη και έχουν γίνει τρεις διαφορετικές μεταφράσεις. Από τα 9 εντός έδρας ματς της Καλλιθέας στο δεύτερο γύρο, τα 8 ήταν over».

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ο αθλητικός δικαστής να αντιφάσκει, λέγοντας κάποια στιγμή «όταν έπαιζα εγώ δεν υπήρχαν over», ενώ μετά είπε «επειδή δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο, θα με σταυρώσετε;»

Μετά, εξετάστηκε ο μέτοχος του Ηρακλή Ψαχνών, κ. Θεοδοσίου, ο αρχηγός της Καλλιθέας, Δημήτρης Αρβανίτης, και ο αμυντικός του Ηρακλή, Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Αν κατηγορούμαστε για ένα λάθος, θα έπρεπε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι φυλακή».

Στον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάση Τόλιο, ο δικαστής είπε: «Εσύ τα πιάνεις όλα ε;», ενώ στον Κώστα Γιώτα είπε: «Επίτηδες το άφησες να μπει το γκολ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Αν έχεις ένα βαρέλι με λάσπη και ρίξεις λίγο κρασί, τότε θα πιείς λάσπη, αν έχεις ένα βαρέλι με κρασί και ρίξεις λίγο λάσπη, πάλι λάσπη θα πιείς».

Μετά την εξέταση των μαρτύρων, οι δύο ομάδες προσκόμισαν dvd με τον αγώνα και η απόφαση αναμένεται να βγει το απόγευμα της Πέμπτης (31/05).


πηγή: sport-fm.gr

Πρώτα ο επιθετικός και μετά η αδειοδότηση!

Πρώτα ο επιθετικός και μετά η αδειοδότηση
Την ενίσχυση της επιθετική γραμμής του Πανθρακικού, θέλει ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται πως έχει πολύ ψηλά στην λίστα των στράικερ το όνομα του Μάρκου Μαραγκουδάκη, ο οποίος την φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Πλατανιά.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει την συλλογή των απαραίτητων εγγράφων, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι όταν θα κληθούν να καταθέσουν τον φάκελό τους στα αρμόδια όργανα, γι’ αυτό δουλεύουν καθημερινά ώστε να τα καταφέρουν.


πηγή: sport-fm.gr

Ολλανδία - Ισπανία ο τελικός!!

Ολλανδία - Ισπανία ο τελικός!
Αυτό προβλέπει τουλάχιστον ο Γούεσλεϊ Σνάιντερ όσον αφορά το επερχόμενο Euro. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ευνοεί μία συνάντηση των δύο αντιπάλων στον τελικό κάτι το οποίο θα σημαίνει επανάληψη του ζευγαριού που βρέθηκε στον τελικό του τελευταίου Μουντιάλ.

«Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Ισπανίας. Όλοι οι παίκτες είναι περίπου 25-26 χρονών. Νομίζω πως έχουν την καλύτερη ομάδα και θα φτάσουν στον τελικό όπως και εμείς άλλωστε».

Παρόλα αυτά ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πιστεύει πως αν χρειαστεί, οι «Οράνιε» θα προσαρμοστούν στις συνθήκες του παιχνιδιού των Ισπανών.

«Πάντα θέλουμε να παίζουμε με επιθετικό τρόπο, ακόμα και απέναντι στην Ισπανία. Έχουμε αυτόν το στυλ παιχνιδιού πολύ καιρό αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούμε κατά την διάρκεια ενός αγώνα».


πηγή: sport-fm.gr

Αιφνίδιος έλεγχος στον Ρονάλντο και την παρέα του!!

Αιφνίδιος έλεγχος στον Ρονάλντο και την παρέα του
Τις εγκαταστάσεις όπου προετοιμάζεται η εθνική Πορτογαλίας επισκέφθηκε η επιτροπή της UEFA με σκοπό να υποβάλλει 10 διεθνείς σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.

Οι παίκτες που, τυχαία, επιλέχθηκαν να υποβληθούν σε εξετάσεις ούρων και αίματος ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Κουστόντιο, Νάνι, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζοάο Περέιρα, Ρούμπεν Μίκαελ, Μιγκέλ Βελόσο και Ούγκο Βιάνα.

Η UEFA εντείνει τους ελέγχους της σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα για να διασφαλίσει την δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μέχρι τις 8 Ιουνίου όλες οι εθνικές ομάδες θα έχουν «τσεκαριστεί» για τυχόν …παρασπονδίες.


πηγή: sport-fm.gr

Έκτακτο Δ.Σ για τις αδειοδοτήσεις!!

Έκτακτο Δ.Σ για τις αδειοδοτήσεις
Την προσεχή Τετάρτη και με αποκλειστικό θέμα το ζήτημα που έχει προκύψει με τη μη αδειοδότηση ορισμένων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Εκεί ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσουν να βρουν συμμάχους προκειμένου να τους επιτραπεί -τουλάχιστον- να μπορούν να ανανεώσουν συμβόλαια ή να προχωρήσουν σε μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών.

Βέβαια, ακόμη κι αν τελικά η Σούπερ Λίγκα λάβει μια τέτοια απόφαση, θα πρέπει να υπάρξει αντίστοιχη έγκριση από την ΕΠΟ για να τεθεί σε ισχύ.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 06/06/2012 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. σχετικά με τις αδειοδοτήσεις ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

2. Διάφορα»

«Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά…»

«Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά…»
Ενδιαφέρον από επενδυτές υπάρχει, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να μετουσιωθεί σε χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολο να επενδύσει κάποιος τώρα, αν δεν υπάρχει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση μετά τις εκλογές», τόνισε ο πρόεδρος της «Ένωσης».

Το «παράθυρο» για προσφυγή στο CAS, τα παράπονα από την ΕΠΟ, οι ελπίδες για ηπιότερες συνέπειες για τη μη αδειοδότηση και η επαφή με Νικολαΐδη.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-Το πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το βασικότερο πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι οι οφειλές απέναντι στο Δημόσιο. Είναι το 60-70% των οφειλών. Όλα αυτά είναι συνυφασμένα με τους διακανονισμούς που μπορεί να κάνει η εταιρεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε λύσεις στα θέματα κι έχουν μετατεθεί μετά τις εκλογές. Αν δεν λυθούν αυτά τα θέματα, δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο που θέλει να βάλει λεφτά.

Το χρέος που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μηνιαίως είναι δυσβάσταχτο, πρέπει να πληρώνει 600.000 ευρώ το μήνα. Αν δεν μειωθούν αυτά, χωρίς-επαναλαμβάνω-να ζητάμε να μας χαριστεί ούτε ένα ευρώ, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά η ΠΑΕ. Θέλουμε οι 28 δόσεις να γίνουν 48, 58, για να είναι το ποσό τέτοιο που να μπορούμε να το καλύπτουμε μηνιαίως. Δεν ζητάμε να μας χαριστεί κανένα χρέος».

-Το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS για την αδειοδότηση: «Θα το μελετήσουμε. Ακόμη δεν μας έχει κοινοποιηθεί η απόφαση. Για να προσφύγεις στο CAS έχεις 21 μέρες μετά την κοινοποίηση της απόφασης και του σκεπτικού της. Αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κάποιο δικονομικό λάθος κι όχι κάποιο λάθος επί της ουσίας και θεωρήσουμε πως έχουμε ελπίδες να δικαιωθούμε, θα το κάνουμε. Το κακό θα έχει γίνει, βέβαια, γιατί η ομάδα θα έχει ήδη χάσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη».

-Τις ελπίδες για ηπιότερες συνέπειες για τη μη αδειοδότηση: «Έχει συγκληθεί έκτακτο ΔΣ την Τρίτη στη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να διαμορφωθεί κάπως αυτή η απόφαση, όχι να υπάρξει απαλλαγή γιατί τότε θα ήταν άδικο για όσες έχουν πάρει άδεια απέναντι σε αυτές που δεν έχουν τηρήσει κάποιους κανονισμούς. Θα πρέπει όμως κάπως να τροποποιηθεί η ποινή, γιατί αλλιώς η απόφαση θα έχει αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές.

Τιμωρούνται με την τιμωρία των ομάδων και οι ίδιοι οι αθλητές. Είναι έξι ομάδες χωρίς άδεια, που θα μπορούσαν να έχουν από 15 παίκτες που θα μείνουν άνεργοι. Οι πειθαρχικές συνέπειες δεν θα πρέπει να έχουν επιπτώσεις σε έναν άλλο κλάδο, όπως τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Αυτό θα είναι σωστό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού διαφορετικά υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα».

-Το αν υπάρχουν παράπονα για τη στάση της ΕΠΟ στην ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που δεν ξέρω τους φακέλους των υπολοίπων ομάδων δεν μπορώ αν πήραν καλώς ή κακώς πήραν άδεια ή όχι. Όμως η ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει επιβληθεί για μένα είναι λάθος. Θα πρέπει να υπάρχει μία διαφάνεια.

Αν εγώ αμφιβάλλω για τον Ολυμπιακό -τον αναφέρω επειδή δεν έχει κανένα πρόβλημα- θα πρέπει να μπορώ να ψάξω αν θέλω όλα τα στοιχεία του. Και υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα: πώς είναι δυνατό ο εισηγητής να κάνει δέκα αρνητικές εισηγήσεις και να έρχεται η δευτεροβάθμια και να μένουν οι έξι; Ή έχει τηρηθεί ο κανονισμός είτε όχι! Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά».

-Την επαφή που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία. Είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Νικολαΐδη πως από τη στιγμή που δεν θα εμφανιστεί κάποιος άλλος, το οικονομικό πρόβλημα θα μετατεθεί μετά τις εκλογές και πιθανώς θα υπάρξουν κάποιες επαφές με επενδυτές, που χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτή τη στιγμή».

-Το αν υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της ΑΕΚ: «Οποιαδήποτε αισιοδοξία μου πηγάζει από το ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε πράξη, γιατί είναι δύσκολο κάποιος να επενδύσει τώρα στην ΑΕΚ αν δεν υπάρξουν προϋποθέσεις, όπως η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Δεν μπορεί κάποιος να πληρώνει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο, τι ομάδα θα κάνει;».

Πάει Καναδά ο Ντελ Πιέρο!!

Πάει Καναδά ο Ντελ Πιέρο!
Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μετά την ανακοίνωση του ίδιου, πως από την ερχόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Γιουβέντους.

Ο βετεράνος επιθετικός, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα της «Gazzetta dello Sport», είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Καναδά, Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Ο «Μεγαλέξανδρος» σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο σύλλογο θα είναι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Μάρκο Ντι Βάιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα του Μόντρεαλ. Έτσι, ο Ντελ Πιέρο μετά από 19 έτη συνεχής παρουσίας του στην Serie A θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντέιβιντι Μπέκαμ και Τιερί Ανρί, οι οποίοι ήδη αγωνίζονται στο αμερικανικό πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr