Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κρίσιμη η κατάσταση του 20χρονου!!

Κρίσιμη η κατάσταση του 20χρονου!
Στο νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρεται ο 20χρονος ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον πετροπόλεμο στο Μεσολόγγι ανάμεσα σε οπαδούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος δέχθηκε πέτρα που του έχει προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onairnews.gr ο τραυματίας –αρχικά- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά κρίθηκε προτιμότερο στη συνέχεια να γίνει νέα μεταφορά του σε αυτό της Πάτρας για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα κάνουν έρευνα στην περιοχή και στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού, έξω από τα οποία έγιναν τα επεισόδια.

Έχουν βρεθεί ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Αντίστοιχα αντικείμενα βρέθηκαν και σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού που έφευγαν από το Μεσολόγγι. Πηγή: sport-fm.gr

Επιστροφές και χαμόγελα στον Άρη!

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος και Τάτος και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό.

Επιστροφές και χαμόγελα στον Άρη
Ικανοποιημένος από την επιστροφή των Ουντότζι, Σταυρόπουλου, Παπαδόπουλου και Τάτου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο τεχνικός του Άρη είδε και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της Παρασκευής και μπορεί να τους υπολογίζει για την προσεχή αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.Πηγή: sport-fm.gr

Η Ferrari «γλεντάει» τον Γουέμπερ!!

H Ferrari παίζει με τον πόνο του Μαρκ Γουέμπερ…

Η Ferrari «γλεντάει» τον Γουέμπερ
Μπορεί η βόλτα του Μαρκ Γουέμπερ στο πίσω μέρος της Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο μετά το τέλος του γκραν πρι της Σιγκαπούρης να του βγήκε ξινή και αυτό γιατί δέχτηκε την τρίτη του επίπληξη και αυτομάτως ποινή δέκα θέσεων στην εκκίνηση της Κορέας, ωστόσο η Ferrari δεν έχασε την ευκαιρία να… γλεντήσει τον Γουέμπερ.

Έτσι η σκουντερία έστειλε το τιμολόγιο της βόλτας στον Μαρκ Γουέμπερ. Το κόστος της βόλτας τιμολογήθηκε στα 27.500 δολάρια, 25.000 για την κούρσα και 2.500 το φιλοδώρημα στον... ταξιτζή Αλόνσο.

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δηλαδή θέλουμε νεκρό;

Ο Δήμος Μπουλούκος με αφορμή τις πρόσφατες μολότοφ και τα μαχαιρώματα στο ποδόσφαιρο, αναρωτιέται για την παθητική στάση όλων των πλευρών!
Τελευταίο κρούσμα ήταν το μαχαίρωμα σε 15χρονο (ναι ήταν μόνο 15 ετών) οπαδό του Ολυμπιακού, από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, λίγα μέτρα μακριά από το Καραϊσκάκη, μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό πριν καλά-καλά βραδιάσει!  Η είδηση πέρασε στα... ψιλά, μετά βίας κάποια μονόστηλα στις εφημερίδες, ενώ και η αστυνομία όπως άνοιξε το φάκελο για το περιστατικό, έτσι και θα τον κλείσει λόγω έλλειψης στοιχείων...
Δύο 24ώρα νωρίτερα και πάλι κάποιοι... άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες σε λεωφορεία με οπαδούς του Αρη στην Εγνατία Οδό, μετά το ματς Κυπέλλου στην Ξάνθη. Και το βράδυ του Σαββάτου, μολότοφ και πάλι στο αυτοκίνητο των εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA, μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκού – ΟΦΗ, αλλά και συγκρούσεις με την αστυνομία. Ο απολογισμός τέσσερις συλλήψεις, όχι τις μολότοφ αλλά για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ!

Τρία περιστατικά σε λιγότερα από μία εβδομάδα, που δίχως ίχνος υπερβολής θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε θύματα. Φανταστείτε να λαμπάδιαζε το βαν του συνδρομητικού καναλιού ή το μαχαίρι να έμπαινε πιο βαθιά στον 15χρονο, ή ο οδηγός του λεωφορείου του Αρη, να πανικοβαλλόταν και να έχανε τον έλεγχο του πούλμαν...

Παρά τη σοβαρότητα και των τριών υποθέσεων, δεν είδα να ιδρώνει το αυτί κανενός. Στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή δεν αποδείχθηκε η σχέση των δραστών με την ομάδα και για τις επιθέσεις στον 15χρονο και στα λεωφορεία του Αρη δεν έχει καταγραφεί ούτε μία προσαγωγή.
Πέρα, όμως, από τη σύλληψη των δραστών και την τιμωρία τους, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας φορέας, ούτε καν η επίσημη Πολιτεία που πλέον έχει ρίξει όλο το βάρος στην Χρυσή Αυγή και αδιαφορεί για όλα τα άλλα.
Η Σούπερ Λίγκα αρκέστηκε σε μία τοποθέτηση του Προέδρου της για τα επεισόδια μετά το ματς Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και αυτό ήταν! Κανείς άλλος δεν μίλησε, δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν εξέφρασε τον προβληματισμό του. Ούτε από τη διοργανώτρια αρχή, ούτε από τις ομάδες, από πουθενά. Ακρα του τάφου σιωπή...
Δυστυχώς το ίδιο εύκολο μονοπάτι ακολούθησε και το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου. Τα επεισόδια δεν συγκινούν πλέον και δεν πουλάνε και για να τα πηγαίνουμε με όλους καλά, αποφεύγεται ακόμα και η αναφορά τους. Ο φόβος φυλά τα έρμα και σε εποχές μεγάλης κρίσης για τα Μ.Μ.Ε. που να μπλέκουμε τώρα...

Αλλά κρύβοντας τη σκόνη κάτω από το χαλάκι, το σπίτι μας δεν γίνεται πιο καθαρό, γιατί η βρώμα συσσωρεύεται και κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει και θα τους λερώσει όλους. Τότε, όμως, θα είναι αργά καθώς θα υπάρχουν θύματα και όλοι μας θα πέσουμε – για μία ακόμη – από τα σύννεφα!
Θα αναρωτιόμαστε τι έφταιξε, πως φτάσαμε εδώ, γιατί κύλησε αίμα κι όλα τα σχετικά που ακούγαμε και μετά τη δολοφονία του Φιλόπουλου στην Παιανία το 2007! Από τότε πέρασαν έξι χρόνια αλλά μοιάζει σα να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν για το επόμενο θύμα... 
Πηγή: gazzetta.gr

Παναθηναϊκός και Coca Cola!!

Ο υιός του Δαυίδ της 3Ε, αποκαλύπτει ο Αποδυτηριάκιας, ζήτησε από τον Αλαφούζο να «μπει» στην ΠΑΕ…  
Είδηση που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Υιός μεγαλοεπιχειρηματία, πραγματικού κολοσσού, έκανε πρόταση «συνεργασίας» στον Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με τον Παναθηναϊκό, βέβαια. Συνέβη μόλις προ εβδομάδων.
Συγκεκριμένα πράγματα. Όσο μπορεί να είναι συγκεκριμένη μια, οικονομικού χαρακτήρα, «προσέγγιση», που στην πρώτη της φάση συνήθως είναι διερευνητική. Και από τις δυο πλευρές.
Ποια ακριβώς είναι η σκέψη του ενδιαφερόμενου, ο οποίος είναι ο υιός του κυπριακής καταγωγής Δαυίδ, του γνωστού, του πασίγνωστου της Τρία Έψιλον, της Κόκα Κόλα, κι όχι μόνον, από τους πλέον αξιοσέβαστους επιχειρηματίες, με αξιέπαινη, όπως όλοι συμφωνούν κοινωνική παρουσία, χωρίς ακρότητες κοσμικές.
Από την άλλη. Τι έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος; Κανείς δεν ξέρει. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν μιλάει. Με κανέναν. Δεν φανερώνει τους υπολογισμούς του. Πού την πάει τη βαλίτσα.
«Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» είπε στον Αλαφούζο ο υιός Δαυίδ, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος. Τι θα πει «Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» ; Να τον αγοράσει όλον. Να μπει μισακός. Να γίνει χορηγός, και στην συνέχεια βλέποντας και κάνοντας. Και μπαίνοντας, και μέχρι ποιου βαθμού, να αρχίσει να έχει λόγο;

 Ποια ήταν η απάντηση Αλαφούζου στον υιό Δαυίδ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ο Αλαφούζος τρία πράγματα έχει κατά νου, και τα τρία έχουν άμεση σχέση με το ταμείο και την αγοραστική αξία του Παναθηναϊκού. Αυτή, άλλωστε, οφείλει να είναι η αγωνία ενός προέδρου, ενός διαχειριστή μιας ανώνυμης εταιρείας. Όχι αέρα πατέρα να ξοδεύεται σε αγωνιστικά θέματα και παράαγωνιστικά, για τα οποία την ευθύνη έχουν στελέχη της ΠΑΕ.  
Ο υιός του Δαυίδ, της Coca Cola, σε συνάντηση του με τον Αλαφούζο, του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον ουσιαστικό και με προοπτική μέχρι την εξαγορά της ΠΑΕ, ίσως.
Η κουβέντα ήταν ακόμα στα προκαταρκτικά όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βιάστηκε να δηλώσει στον ενδιαφερόμενο υιό Δαυίδ ότι «ο Παναθηναϊκός δεν πωλείται».            
Αλήθεια, το εννοεί αυτό ο Αλαφούζος; Δεν γνωρίζει κανείς. Δεν αποκλείεται να μην ανοίγει τα χαρτιά του, μάλιστα τόσο ενωρίς σ’ ένα κατ’ αρχήν νιτερέσο.
Τι θα πει «Δεν πωλείται ο Παναθηναϊκός»; Αυτή είναι κουβέντα της εξέδρας. Ποιος ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως η ιδέα «Παναθηναϊκος» δεν πωλείται. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού πωλείται. Γκρεμίζεται, κτίζεται. Όπως η εταιρεία, η ΠΑΕ πωλείται. Όπως η φανέλλα στον χορηγό πουλιέται.
Θα επανέλθω για τα τρία points που έχει διαρκώς στο μυαλό του ο Αλαφούζος.


Πηγή: gazzetta.gr

Οπαδική συμπλοκή με τραυματία στο Μεσολόγγι...!!

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου. Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ένας τραυματίας Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου.
Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρήψη φωτοβολίδων κλπ, μεταξύ των οπαδών και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν πολύ σοβαρά τραυματία.
Πηγή: agriniopress.gr

«Τελικός με τον Παναιτωλικό»


Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη Αλέκος Κατσιαούνης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης , τι φταίει που έφτασε σε τέτοιοι σημείο, αλλά και για τον τελικό που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Για κάθε ομάδα τα έξι παιχνίδια με έναν βαθμό είναι προβληματικό, όχι μόνο για τον Άρη, κανένας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα, δεν θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, και να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, τώρα αρχίζει ο αγώνας, αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη».
Που οφείλεται το τόσο κακό ξεκίνημα: «Κανένας δεν περίμενε ότι αυτή η ομάδα θα ξεκινούσε τόσο άσχημα και θα παρουσίαζε τόσο κακή αγωνιστική κατάσταση και θα έφερνε τόσο άσχημα αποτελέσματα. Ενώ στην αρχή φαινόταν ότι κάποιοι παίκτες θα δώσουν πράγματα και θα πήγαιναν όλα καλά, τελικά άλλαξαν όλα. Οι άνθρωποι της διοίκησης και οι παίκτες πρέπει να τα βάλουν κάτω να προβληματιστούν και να βρούνε τις λύσεις. Για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα τι δεν πήγε καλά πρέπει να είσαι μέσα στην ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι εκεί, σίγουρα θα μπορούν να απαντήσουν πιο ξεκάθαρα για το πιο είναι το πρόβλημα. Για να έχεις μια σαφή εικόνα πρέπει να είσαι καθημερινά με την ομάδα και να παρακολουθήσεις τα δρώμενα, οπότε νομίζω ότι δεν είμαι κατάλληλος για να σας πω τι δεν πήγε καλά στο φετινό Άρη».
Για τις μεταγραφές και τα προβλήματα της ομάδας: «Οι μεταγραφές ξέρεται ότι εμπεριέχουν και ρίσκο. Μετά χριστών προφήτες μπορούμε να γίνουμε όλοι. Πήραμε πολλούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Το μόνο σίγουρο αυτήν την στιγμή είναι ο Άρης κινδυνεύει αμεσότατα, πρέπει όλοι να ανασυνταχτούνε και να βρούνε λύση. Ότι και να πούμε για τους παίκτες ο προπονητής βλέπει, ο προπονητής κρίνει και αυτός αποφασίζει.
Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στην ομάδα, δεν είναι υπαίτιοι αυτοί που πήγαν να βοηθήσουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε τέτοιο σημείο και να έχει αυτήν την στιγμή τόσα προβλήματα. Μιλάμε για μια ομάδα με χρέη που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, που δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, κουβαλάει το άρθρο 99 και άλλα τόσα προβλήματα. Πως μπορεί να λειτουργήσει αυτή η ομάδα. Το ξέρω ότι ο κόσμος κουράστηκε να περιμένει αλλά αυτή είναι η πιο κρίσιμη περίοδος  και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της.
Ο κ.Ηλιάδης κατάφερε αρκετά πράγματα αλλά του ξέφυγε το αγωνιστικό, το οποίο είναι καταλυτικό για τις ομάδες, και μπορεί να σβήσει πολλές φωτιές.
Πιστεύω ότι η ομάδα θα ξεμπουκώσει , παρά την ήττα από την Ξάνθη έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ. Ήταν άτυχος , δεν του έδωσαν και το πέναλτι και πήγαν όλα στραβά».
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την διαιτησία: «Θέλοντας και μη το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι τελικός, έτσι πως έχουν γίνει τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι καταλυτική η νίκη. Πρέπει να γίνει και κάτι με την διαιτησία, δεν ζητάμε να σφυρίζουν υπέρ του Άρη απλά να τον παίζουν 50-50, και για αυτό πρέπει να βρει μια λύση η διοίκηση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν βάλει στον στόχαστρο στον Άρη, δεν είναι ομάδα που δημιουργεί προβλήματα και έχει δημιουργήσει αντιπάθειες. Σε κανέναν δεν συμφέρει να μην είναι υγιείς και ανταγωνιστικός ο Άρης».Πηγή: arenafm.gr

«Φαινόμενο ο Γκαρσία»

garciapaok4
Ο Διονύσης Γιαννόπουλος, εκπρόσωπος του Πάμπλο Γκαρσία φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και μίλησε για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ο Γκαρσία είναι ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι:
«Ίσως επειδή είναι φαινόμενο. Ότι είναι φαινόμενο δεν εξηγείται. Η αγάπη είναι ανταποδοτική. Πράγματι αυτό που ζει είναι κάτι το ανεπανάληπτο και είναι το ελιξίριο του. Του δίνει μεγάλο κίνητρο και μένει στην Ελλάδα» για να προσθέσει:
«Νομίζω ότι θα κάνει ρεκόρ καριέρας. Μετράει έξι συνεχόμενες σεζόν και επειδή ξέρω το βιογραφικό του δεν έχει κάνει τόσες χρονιές σε άλλες ομάδες. Ίσως ήταν το θείο δώρο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Και νομίζω και σε κάποιες συνεντεύξεις του ο Παύλος πάντα μιλούσε για τον τρόπο που του επεφύλασσε η ζωή να έρθει στον ΠΑΟΚ»
Ο λόγος που έχει γίνει σημαία στον κόσμο έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του;
«Είναι το ασυμβίβαστο του ποδοσφαιρικού του χαρακτήρα. Έχει ένα τρόπο ζωής και προσπαθεί να το δείχνει κάθε ώρα και στιγμή στο γήπεδο. Δεν του αρέσει το δήθεν. Αυτός είναι και αυτό που δείχνει είναι»
Πόσο δύσκολο ήταν που δεν έπαιζε βασικός:
«Εγώ θα απαντήσω με ένα αρχαίο ρητό: «Ο χρόνος στο πέρασμα δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα ακόμα και σε αυτά που δεν έχουμε σκεφτεί να τα θέσουμε». Οπότε και στο θέμα του Παύλου θα δοθούν όλες οι απαντήσεις. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν παίκτη αλλά αυτό αναδεικνύει το μεγαλείο του. Είναι πολύ εργατικός και έχει τρομερή επαγγελματική συνέπεια. Ακόμη κα όταν ήταν εκτός ομάδας. Είναι αποφασισμένος. Θέλει να πεθάνει στο γήπεδο. Καταλαβαίνεται την ιδιοσυγκρασία του»
Το τετράμηνο που δεν ήταν στον ΠΑΟΚ έκανε προπονήσεις;
«Στο μέτρο του δυνατού που μπορεί να δουλέψει κάποιος μόνος του. Φυσικά άλλο η ατομική και άλλο η ομαδική προπόνηση αλλά εφόσον επέστρεψε έγινε αυτό το οποίο το ήθελε. Ήταν δύσκολη περίοδος αλλά το ξεπέρασε με απόλυτο επαγγελματισμό»
Είχε και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο:
« Αυτό δεν το συζητώ. Η συμπαράσταση από τον κόσμο ισχύει από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο αεροδρόμιο. Οι οργανωμένοι και οι μη επικοινωνούν μαζί του»
Του πέρασε η σκέψη να πάει στην Ουρουγουάη;
«Σε αυτά τα πράγματα παίζει ρόλο και η οικογένεια. Η οικογένεια του περνάει εκπληκτικά στην Θεσσαλονίκη. Αυτό που λέει είναι ότι κοιτάμε το σήμερα και όχι το αύριο. Πάντως δεν είναι αρνητικός να μείνει στην πόλη. Αλλά ας το πάμε βήμα-βήμα. Η ζωή κάνει βόλτες. Πέρασε από το μυαλό του αλλά δεν το συζητήσαμε. Τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο και έτσι και αλλιώς η επανένταξη του έγινε γρήγορα»

Θα ήθελε να μείνει στην Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της καριέρας του:
«Είναι νωρίς αλλά δεν το απορρίπτει ως ιδέα»
Όταν μίλησε με τον Σαββίδη φαίνεται ότι λύθηκε το θέμα:
«Έτσι  φάνηκε. Ήταν θέμα να μιλήσει με τον Σαββίδη και αμέσως δόθηκε η λύση»
Πως βίωσε την χθεσινή μέρα που αγωνίστηκε:
«Ήταν και η οικογένεια στο γήπεδο. Η γυναίκα τα παιδιά. Ήταν μία όμορφη στιγμή και οικογενειακή και αγωνιστική. Τις ποδοσφαιρικές στιγμές τις ρουφάει με το καλαμάκι. Ζει για το ποδόσφαιρο»
Στην αλλαγή αποθεώθηκε. Αυτό του έδωσε δύναμη;
«Όλα έχουν το τίμημα τους και όλα έχουν την επιβράβευση τους»
Είπε ότι έχει πολλά χρόνια να φτάσει στο 100% της απόδοσης του:
«Είναι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού. Δεν τον έχω συλλάβει έξι χρονιές σε ιδιωτική κουβέντα να λέει ότι έπαιξε καλά. Ίσως επειδή γνωρίζει τον εαυτό του καλύτερα από όλους να ξέρει τα επίπεδα του. Είναι νομίζω στην κατηγορία των παικτών που παίρνουν ενέργεια από το γήπεδο. Το βλέπεις και με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκίγκς ο Τότι. Στην Ελλάδα έχουμε το φαινόμενο να κρίνουμε τους παίκτες  με την ημερομηνία γέννησης και όχι με την αγωνιστική εικόνα. Το έχουμε λίγο αυτό .Ίσως έχουμε παραπάνω δίψα για τους νεαρούς. Εκτιμώ ότι καλά είναι τους παίκτες να τους κρίνουμε στις τέσσερις γραμμές και όχι από θέμα ηλικίας. Κάποια στιγμή φυσικά τελειώνει η καριέρα»
Μίλησε μαζί του χθες;
«Τον άφησα να απολαύσει την στιγμή. Έτσι και αλλιώς έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Έχουμε γίνει οικογενειακοί φίλοι. Όταν τελειώνει μία μέρα κοιτάει την επόμενη όπως όλοι οι επαγγελματίες»
Πηγή: arenafm.gr

Ευχάριστες διαπιστώσεις!

galisomada
Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης να φέρει την ομάδα πιο κοντά στον κόσμο της, με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε sports cafe της πόλης, έφερε στο προσκήνιο κάποιες πολύ ευχάριστες διαπιστώσεις για το τμήμα μπάσκετ. Διαπιστώσεις που μπορούσαν να γίνουν δια… γυμνού οφθαλμού, από κάποιον που βρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση. Το arena fm.gr ήταν εκεί και διαπίστωσε τα εξής: 
Η ομάδα είναι οικογένεια. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εκπληκτικό, ενώ φαίνεται να υπάρχει εξαιρετικό «δέσιμο» και με τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης. Απαραίτητο συστατικό για έναν Άρη μαχητή, ανταγωνιστικό, που θα προσπαθήσει μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει εντός ή εκτός παρκέ.
Ο Νίκος Γκάλης είναι εδώ. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Η παρουσία του στην εκδήλωση της ΚΑΕ, η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της ομάδας, οι κουβέντες και τα πειράγματα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, το τετ α τετ με τον Λευτέρη Αρβανίτη, το μήνυμά του προς τους παίκτες, η… λατρεία και ο σεβασμός των τελευταίων με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, όταν μπήκε στην αίθουσα, η συζήτησή του με τους μετόχους. Όλα αυτά ξεχωριστά αλλά και μαζί, συνθέτουν την εικόνα ενός Γκάλη που είναι πια κοντά, συνειδητά και με διάθεση προσφοράς και συνεργασίας. Και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εδώ και περίπου δυο δεκαετίες. 
Η «Γένεσις» στηρίζει. Στην εκδήλωση της ΚΑΕ το παρόν έδωσε σημαντικό κομμάτι της μεγαλομετόχου εταιρείας, που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης Αρβανίτη, βλέποντας πια ότι δεν επικρατεί στην διοίκηση εσωστρέφεια και αυταρχισμός. Οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Ηλίας, Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν, Θόδωρος Κουρόγλου, Λάζαρος Πετρομελίδης ήταν εκεί και συνομίλησαν τόσο με τον Νίκο Γκάλη, όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Για θέματα του χθες, του σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο του αύριο. 
Υπάρχει και λειτουργεί το τμήμα μάρκετινγκ. Όχι μόνο η οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και η παρουσία χορηγών, αλλά και το εκπληκτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος που κυκλοφόρησε και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, έδειξε ότι κάτι αλλάζει στο εμπορικό κομμάτι. Φυσικά, τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, όμως φαίνεται ότι η ΚΑΕ Άρης κινείται πλέον σε πολύ σωστή κατεύθυνση.
Πηγή: arenafm.gr

Παπαδόπουλος στο Μετρόπολις: «Να μην κοιτάει ο Άρης το πέρσι. Να κοιτάει το τώρα»

Ο πρώην προπονητής του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «στην Σέντρα» για το παιχνίδι των κίτρινων με τον Ολυμπιακό Βόλου.



Αρχικά είπε: «Ο Άρης είναι σε μία φάση που δεν θα πρέπει να κοιτάξει πίσω. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και χρειάζεται δουλειά. Υπομονή και δουλειά».

Στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι, να μην κοιτάμε καθόλου το πέρσι. Σημασία έχει το τώρα. Δεν μιλάω για τα τελευταία παιχνίδια. Αν δεις τα πρώτα παιχνίδια πέρσι έχει πέντε βαθμούς. Τώρα έχει έναν. Λένε πως είναι καλύτερη η ομάδα αλλά η βαθμολογία άλλα λέει. Πρέπει φέτος όλοι μαζί να βρουν λύσεις για να πάρουν τα παιχνίδια. Έπρεπε ο Άρης να κερδίσει χθες για να πάρει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Παναιτωλικό. Δεν έχει έρθει η καταστροφή».

Για την περσινή προσπάθεια: «Εγώ ότι είχα να δείξω και να προσφέρω το έκανα πέρσι. Προσπάθησα να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία και τα κατάφερα. Νομίζω πως ο προπονητής που ήρθε τώρα δεν πρέπει να κοιτάμε το πέρσι. Ο Χατζηνικολάου δεν με εξέπληξε που έφυγε γρήγορα. Δεν με έπεισε. Δεν ήταν αποδεκτός και είναι λογικό με τρεις ήττες στο ξεκίνημα να φύγεις»Πηγή: metrosport.gr

Μπορμπόκης στο Μετρόπολις: «Ο Βούκιτς πρέπει να παίξει βασικός»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Στην Κω δεν υπάρχει τόσο μεγάλη κρίση. Για παράδειγμα αν κάποιος έβγαζε 200.000, τώρα βγάζει 150.000. Δεν φαίνεται η κρίση. Καμία σχέση με Θεσσαλονίκη. Δεν με βλέπω δεν ανεβαίνω ξανά. Έχω μία δουλειά δικιά μου, μέσα σε ένα ξενοδοχείο, βρήκα και μία ομάδα, θα ασχοληθώ το χειμώνα, μέχρι να ξανανοίξουμε. Έχει φοβερή ζέστη εδώ. Κρατάει μέχρι 25 Οκτωβρίου».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Λένε πολλοί πως δεν ήμασταν καλοί. Πρώτη φορά αυτά τα παιδιά έπαιζαν μαζί. Αλλά και η ομάδα της Καρδίτσας ήταν καλή. Ήταν μέχρι να ξεκλειδώσει την άμυνα ο ΠΑΟΚ και να μπει ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσες φάσεις, στο δεύτερο άνοιξε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα βρει τα πατήματα του. Όλοι είναι νέοι παίκτες. Με παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια, δεν περιμένεις πολλά πράματα. Σημασία έχει πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό ποτ ήθελε. Πέτυχε τρία γκολ».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε: «Δεν μπορώ να πως πως ξεχώρισα κάποιον ιδιαίτερα. Αμυντικά δεν υπήρχαν προβλήματα. Ο Γκαρσία φάνηκε πως είχε απουσιάσει πολύ καιρό. Ξέρω πως αν απουσιάσεις, δύσκολα μπαίνεις ξανά φορτσάτος. Ο Γεωργιάδης ήταν ενεργητικός, ενώ ο Νέτσιντ έκανε ευκαιρίες και δημιούργησε. Μπορεί να μην έκανε παραπάνω από ένα γκολ, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις».

Για τον Βούκιτς: «Πιστεύω πως ο Βούκιτς πρέπει να πάρει φανέλα βασικού. Καθαρίζει το ματς με Σαχτιόρ, καθαρίζει το ματς με τον Πλατανιά. Πάλι γκολ χθες. Πρέπει να του δοθεί ευκαιρία. Φάνηκε ότι δούλεψε καλά στην προετοιμασία»

Για τον Γκαρσία«Ο Γκαρσία πρέπει να έρθει σε κάποιο επίπεδο. Φέτος και ο Λάζαρ και ο Τζιόλης είναι πολύ καλοί. Δικαίως αυτή την στιγμή παίζουν αυτοί. Τα τρεξίματα που έχουν αυτοί οι δύο δεν τα έχει ο Γκαρσία. Ο Γκαρσία έχει τέχνη, αλλά σε εκείνη την θέση θέλει τρεξίματα».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε έκανε ένα λάθος. Πρέπει να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Στέφενς περιμένει τον Κάτσε γιατί τον πιστεύει. Έχει τα τρεξίματα που δεν έχει ο Γκαρσία. Ο Λάζαρ φέτος είναι καταπληκτικός. Μ? αρέσει πάρα πολύ. Στο ένας με έναν περνάει για πλάκα και βοηθάει τους επιθετικούς. Ήταν μεγάλη απώλεια με την Σάλκε η απουσία του».

Για τον Νίνη: «Ο Νίνης ήταν καλός επίσης χθες. Έκανε καλό και γρήγορο παιχνίδι. Θα βοηθήσει με την παρουσία του. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει πολλές λύσεις».

Για τον αν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα: «Μακάρι να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Να λέμε την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει ανώτερους παίκτες, έχει όμως και προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για τον Στέφενς: «Χρειάζεται πειθαρχία. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα, χωρίς να θέλω να θίξω τον Δώνη. Δείτε πόσο νευρικό παιχνίδι έπαιζε ο ΠΑΟΚ πέρσυ και πόσο φέτος. Δείτε τις κόκκινες κάρτες και τις ποινές πέρσι και δείτε φέτος. Τα χαφ γυρνάνε φέτος στην άμυνα, υπάρχει ένα στιλ. Είναι μεγάλη επιτυχία που πήρε ο ΠΑΟΚ τον Στέφενς»Πηγή: metrosport.gr

Οριστική διακοπή δίκης Ψωμιάδη λόγω... τηλεφωνήματος για βόμβα!!

Μετά από δύο διακοπές η πρώτη μετά από αίτημα των δικηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη και η δεύτερη λόγω του αιτήματος του Βασιλη Καπερνάρου, η δίκη διεκόπη οριστικά αυτή την φορά λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Η διακοπή λόγω των χαλασμένων μηχανημάτων

Οταν κ. Ηλιόπουλος, προερχόμενος από τον ΟΠΑΠ (διεύθυνση στοιχήματος) άρχισε την κατάθεση, επειδή μιλούσε χωρίς μικρόφωνο, ζητήθηκε να χρησιμοποιηθεί μικρόφωνο και στην συνέχεια να μαγνητοφωνηθεί η κατάθεση του.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου παραδέχτηκε ότι τα μηχανήματα είναι χαλασμένα και τότε ο συνήγορος του Γ. Χαβενετίδη, Β. Καπερνάρος έκανε αίτημα για την εφαρμογή του άρθρου 142Α που σημαίνει μαγνητοφώνηση της δίκης και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Καπερνάρος: Να μαγνητοφωνήσουμε την κατάθεση, αλλιώς να μας επιτρέψετε να φέρουμε δικά μας μηχανήματα. Δεν είναι δίκη αυτή. Μαγνητοφωνούνται οι δίκες ακόμη και στα πρωτοδικεία.

Πρόεδρος: Συμφωνώ, έχετε δίκιο. Το δικαστήριο διακόπτει για να συσκεφθεί.

Ηλιόπουλος: Παίχτηκε ασυνήθιστο ποσό στο Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα

Πρώτος μάρτυρας ήταν ο υπάλληλος της διεύθυνσης στοιχήματος ΟΠΑΠ, Γ. Ηλιόπουλος ο οποίος είπε ότι στον αγώνα Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 παίχτηκε ασυνήθιστο πόσο. Δεν ήταν λογικός ο στοιχηματισμός η Καβάλα ήταν φαβορί ο στοιχηματισμός ήταν περίπου 140.000 και το pay out 250.000. O OΠΑΠ συμφωνεί με την UEFA, ήταν χειραγωγημένο σε 25 πρακτορεία παίχτηκαν πόσα πάνω από 10.000 ευρώ που έπρεπε να συνδυαστούν με δύο άλλα παιχνίδια, όσοι κέρδισαν δώσαμε τα ονόματα στην εισαγγελία.

Ένσταση Ψωμιάδη να μην δικαστεί για τα πλημμελήματα

Στην 2η μέρα, σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται η δίκη για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε με ένσταση που υπέβαλαν οι δικηγόροι του Μάκη Ψωμιάδη οι οποίοι ζήτησαν να μην δικαστεί για τα πλημμελήματα του κατηγορητηρίου, διότι εκδόθηκε στην Ελλάδα από τα Σκόπια, αλλά μόνο για τα κακουργήματα.

Η Εισαγγελέας ήταν αρνητική και η έδρα απέρριψε το αίτημα

Υπενθυμίζεται οτι οι 11 κατηγορούμενοι που παραπέμπονται να δικαστούν είναι οι Μάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Οι κατηγορίες ανά περίσταση αφορούν συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ” επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Πηγή: soccerplus.gr

Βαζάκας: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Άρη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα» για το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη.

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, είδαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον Άρη και ίσως να ήταν μεγαλύτερο το σκορ. Αν το πενάλτι δινόταν που ήταν πεντακάθαρο, τότε θα είχαμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Τον Άρη τον παρακολούθησε με τον Λεβαδειακό και με την Ξάνθη. Με τον Λεβαδειακό δεν ήταν καλός. Στην Ξάνθη ήταν καλός. Αλλά μετά το 2-0 τα παράτησε, αλλά ήταν άτυχος. Έλειπαν χθες δύο παίκτες ο Ουντότζι με τον Τάτο που είναι ότι καλύτερο για αυτόν. Ξέρω πως έχει ταλέντο η ομάδα, όμως και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ταλαντούχα ομάδα. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την απειρία των παικτών του Άρη και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο φρέσκος, ωστόσο στο δεύτερο κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε την νίκη».

Για τον Αγκάνθο: «Τον Αγκάνθο σαν όνομα τον γνωρίζουμε όλοι. Μέσα στο γήπεδο είναι το θέμα τι κάνει. Εγώ είδα τον Αγκάνθο να προσπαθεί να απειλήσει, να κάνει φάσεις. Θα βοηθήσει στο γκολ, που έχει πρόβλημα ο Άρης. Είναι η τελευταία ελπίδα να δώσει λύσεις στο γκολ».

Για τον επαναληπτικό: «Το ματς είναι ανοικτό. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση ισάξια».Πηγή: metrosport.gr

Θεοδοσιάδης στο Μετρόπολις: «Αν πηγαίναμε με 0-0 στο ημίχρονο, όλα θα ήταν διαφορετικά»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, μιλώντας για το παιχνίδι κυπέλλου της ομάδος του με τον ΠΑΟΚ.


Για το παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα και την ομάδα του. Βρήκαμε μπροστά μας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, καθώς ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες μου να αγωνιστούν στην Τούμπα. Παίξαμε χωρίς άγχος και χωρίς σκοπιμότητα και χαρήκαμε το παιχνίδι. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε ήταν σημαντικές».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Σε αυτό το επίπεδο για να βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι παίκτες αξιόλογοι, παίκτες καλοί. Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην ομαδικότητα έγινε στο δεύτερο ημίχρονο ποιο επιθετικός. Ο Βούκιτς κατά την γνώμη μου ξεχώρισε, που ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά. Στα τελευταία παιχνίδια που τον βλέπω μπαίνει και δίνει λύσεις».

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Σίγουρα κάθε προπονητής όταν δείχνει το 45?, περιμένεις να πας στο ημίχρονο με το 0-0. Αν έληγε έτσι, θα ήτα όλα διαφορετικά, καθώς οι παίκτες μου θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με άλλη ψυχολογία».

Για το λάθος του Σιαράβα: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε εκείνο το σημείο ο τερματοφύλακας μας έσωσε 2-3 φάσεις αλλά η ατυχία είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στον επαναληπτικό οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες».Πηγή: metrosport.gr

Επιδείνωση στην υγεία του Γ. Αμερικάνου!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Γιώργος Αμερικάνος. Ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ παρουσίασε επιδείνωση στην ήδη βεβαρημένη υγεία του.

Επιδείνωση στην υγεία του Γ. Αμερικάνου
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αμερικάνο. Ο σπουδαίος παίκτης του παρελθόντος, που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπελλούχων με την ΑΕΚ το 1968, αντιμετωπίζει εδώ και τρία και πλέον χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πλέον η κατάστασή του 71χρονου κορυφαίου καλαθοσφαιριστή έχει παρουσιάσει επιδείνωση και οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι.Πηγή: sport-fm.gr

Πάει για αντι-Ούκιτς, «βλέπει» Μάρκοβιτς!

Ειλημμένη η απόφαση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ρόκο-Λένι Ούκιτς όσο είναι τραυματίας. «Παίζει» δυνατά του Στέφαν Μάρκοβιτς, στα υπόψη κι άλλοι.

Πάει για αντι-Ούκιτς, «βλέπει» Μάρκοβιτς
Ισχυρό πλήγμα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το πρόβλημα που έχει στον αχίλλειο και των δύο ποδιών του ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ υπάρχουν φόβοι για ακόμη μεγαλύτερη αποχή του από τα παρκέ.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας και σίγουρα το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 14 Οκτωβρίου. Οι «πράσινοι», που είναι έξω φρενών με τη στάση των Κροατών που γνωρίζοντας το πρόβλημα του παίκτη τον χρησιμοποιούσαν στο Ευρωμπάσκετ θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την καριέρα του, έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήδη εξετάζει παίκτες, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες. Προβάδισμα έχει ο Στέφαν Μάρκοβιτς, που διαθέτει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ούκιτς και είναι ελεύθερος. Ο 25χρονος Σέρβος γκαρντ (1,99μ.) είναι παίκτης ομάδας, ικανός αμυντικός και οργανωτής, ενώ δεν διστάζει να σκοράρει όποτε του δοθεί ευκαιρία. Δεν κάνει τίποτε από όλα τα παραπάνω στο «άριστα», αλλά είναι καλός για όλες αυτές τις δουλειές.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Βαλένθια έχοντας 5,9 πόντους (70,6% βολές, 65,5% δίποντα, 27,3% τρίποντα), 3,4 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 24,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο Eurocup, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 5,3 πόντους (74,3% βολές, 55,7% δίποντα, 21,7% τρίποντα), 2,9 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 21,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Είναι εδώ και χρόνια στέλεχος της Σερβίας (μέλος και της ομάδας που πήρε το αργυρό στο Ευρωμπάσκετ το 2009), με την οποία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας είχε 8,3 πόντους (66,7% βολές, 70,8% δίποντα, 33,3% τρίποντα), 4,3 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 27,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τσεκάρει και κάποιες άλλες λύσεις για τη θέση του γκαρντ, αλλά η αγορά αυτή την εποχή δεν έχει πολλές επιλογές. Παράλληλα από τη στιγμή που οι θέσεις των μη κοινοτικών είναι καλυμμένες (Μπατίστ, Λάσμε, Γκιστ, Κάρι και Σανγκ) εφόσον αποκτηθεί κι άλλος παίκτης μη κοινοτικός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 (επιτρέποντα 4 μη κοινοτικοί και 2 κοινοτικοί).

Στο μεταξύ, σήμερα οι «πράσινοι» αναχωρούν για τη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο την ΤΣΣΚΑ (19:00) και την Κυριακή μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαυροκεφαλίδης και Αποστολίδης, οι νεαροί Διαμαντάκος και Χαραλαμπόπουλος και φυσικά ο Ούκιτς. Το ευχάριστο είναι πως ο Λάσμε ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και λογικά προλαβαίνει την πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.Πηγή: sport-fm.gr

Τα όχι εύκολα πριν τα δύσκολα!

Οι «μεγάλοι» της Bundesliga έχουν… πονηρά ματς για την έκτη αγωνιστική πριν πέσουν στα ζόρια του Champions League.

Τα όχι εύκολα πριν τα δύσκολα
Θα πρέπει να το καλοσκεφτούν πριν αποφασίσουν να ξεκουράσουν παίκτες εν όψει Champions League οι «μεγάλοι» της Bundesliga στην έβδομη αγωνιστική. Γιατί οι αντίπαλοί τους καραδοκούν και ετοιμάζονται για εκπλήξεις.

Η Μπάγερν, τέσσερις μέρες πριν αντιμετωπίσει τη Σίτι στο Μάντσεστερ, υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ με τις γνωστές απουσίες των Μαρτίνεθ, Τιάγκο και Μπαντστούμπερ.

Η συμπρωτοπόρος Ντόρτμουντ, τρεις μέρες προτού φιλοξενήσει τη Μαρσέιγ, παίζει στο ίδιο γήπεδο με τη Φράιμπουργκ. Πίστσεκ, Γκουντογκάν και Κελ παραμένουν στο απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λεβερκούζεν, που είναι στο -1 από το δίδυμο της κορυφής, κάνει πρόβα πριν φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τετάρτη κόντρα στο Ανόβερο με απόντες τους Κάστρο και Χέγκελερ.

Η Σάλκε, που είναι μόλις 14η με 7 βαθμούς, παίζει στην έδρα της Χόφενχαϊμ χωρίς Χούντελααρ, Φουχς, Παπαδόπουλο, Ανάν και Ομπάσι, με το μυαλό της να ταξιδεύει στο ματς της Τρίτης με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 27/9

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 21:30

Σάββατο 28/9

Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 16:30
Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 16:30
Λεβερκούζεν-Ανόβερο 16:30
Χόφενχαϊμ-Σάλκε 16:30
Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 19:30

Κυριακή 29/9

Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 16:30
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Στουτγκάρδη 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 4/10

Ανόβερο-Χέρτα Βερολίνου 21:30

Σάββατο 5/10

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ 16:30
Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 16:30
Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης 16:30
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 16:30
Μάιντς-Χόφενχαϊμ 16:30
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 6/10

Νυρεμβέργη-Αμβούργο 16:30
Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18:30Πηγή: sport-fm.gr

«Ματσάρα» στη Μαδρίτη!

Το πρώτο δύσκολο τεστ της Ρεάλ είναι γεγονός, αφού στη Μαδρίτη υπάρχει το ντέρμπι με την φορμαρισμένη Ατλέτικο. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην έδρα της Αλμερία.

«Ματσάρα» στη Μαδρίτη
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στην Ισπανία για τον τρόπο με τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει της Έλτσε και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι προπορεύονται στην Primera Division.

Το θέμα, όμως, είναι ότι έφτασε η ώρα για τη δύσκολα για τους «μερένχες», οι οποίοι υποδέχονται την φορμαρισμένη ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η γκρίνια για το πέναλτι που κέρδισε ο Πέπε είναι μεγάλη και ο Κάρλο Αντσελότι μετά το τέλος του προχθεσινού ματς δήλωσε πως αν η «βασίλισσα» παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο κόντρα στην Ατλέτικο, τότε δύσκολα θα μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο».

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζονται τους Μαρσέλο και Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ο Μπέιλ είναι αμφίβολος.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ατλέτικο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να σπάσει την παράδοση που την θέλει να μην κερδίζει εδώ και 12 ματς (8 ήττες και 4 ισοπαλίες). Ο Σιμεόνε δεν υπολογίζει τον Αντριάν.

Όσον αφορά τώρα την Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Αλμερία που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, την ώρα που εκείνοι σκοράρουν 3,5 γκολ ανά αγώνα και ήδη βλέπουμε τους καρπούς της συνεργασίας του Νεϊμάρ με τον Μέσι. Εκτός παραμένουν για τον Τάτα Μαρτίνο οι Άλμπα, Πουγιόλ και ο Μασεράνο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Βαγιαδολίδ-Μάλαγα (22:00)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βαλένθια-Ράγιο Βαγεκάνο (17:00)
Αλμερία-Μπαρτσελόνα (19:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη (21:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο (23:00)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οσασούνα-Λεβάντε (13:00)
Θέλτα-Έλτσε (18:00)
Εσπανιόλ-Χετάφε (20:00)
Μπέτις-Βιγιαρεάλ (22:00)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Γρανάδα-Μπιλμπάο (23:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βιγιαρεάλ-Γρανάδα (21:00)
Μάλαγα-Οσασούνα (23:00)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Έλτσε-Εσπανιόλ (17:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Σοσιεδάδ (19:00)
Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ (23:00)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα (13:00)
Σεβίλλη-Αλμερία (18:00)
Χετάφε-Μπέτις (20:00)
Μπιλμπάο-Βαλένθια (22:00) Πηγή: sport-fm.gr

Σενάριο για Μάτα και Βαλένθια…!!

Σκέψεις αποχώρησης από την Τσέλσι κάνει ο Χουάν Μάτα και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βαλένθια ψάχνει την περίπτωση του.

Σενάριο για Μάτα και Βαλένθια…
Για μια διετία ο Μάτα ήταν βασιλιάς στην Τσέλσι και πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές σκοράροντας ταυτόχρονα. Η έλευση του Μουρίνιο όμως άλλαξε το σκηνικό, ο Ισπανός έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα την ώρα που ο special one δεν πτοείται… «Ο Μάτα όποτε παίζει δεν ανταποκρίνεται στις εντολές μου. Χτίζω την ομάδα με οργανωτή τον Όσκαρ, που είναι ο καλύτερος μας παίκτης από το ξεκίνημα της σεζόν», απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός σε σχετική ερώτηση. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο Στάμφορντ Μπριτζ έκανε την εμφάνιση του πλακατ που ανέφερε: «Ζοσέ ο Μάτα δεν είναι για τον πάγκο». Ωστόσο, αφεντικό στην Τσέλσι είναι ο Μουρίνιο…

Την ίδια ώρα ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι σε κακή κατάσταση και σκέφτεται να αποχωρήσει τον Γενάρη, καθώς έρχεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας και θέλει να είναι σε καλή κατάσταση. Η Βαλένθια έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη και σε πρώτη φάση εξετάζεται ο δανεισμός του ως το καλοκαίρι, που θα σημάνει την επιστροφή στο Μεστάγια. Ωστόσο, επειδή ο Ιανουάριος αργεί, πολλά μπορεί να αλλάξουν στο συγκεκριμένο σενάριο. Πηγή: sport-fm.gr

Έφυγε από την πίσω πόρτα!!

Σε μπελάδες έχει βάλει τον Μουνίθ Φερνάντεθ η υπόδειξη του τραβηγμένου πέναλτι που κέρδισε ο Πέπε για την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Έλτσε.

Έφυγε από την πίσω πόρτα!
Οι επιπτώσεις για τον Ισπανό διαιτητή συνεχίζονται…Μετά την απόφαση της επιτροπής διαιτησίας του ισπανικού πρωταθλήματος να μην τον ορίσει στις επόμενες δύο αγωνιστικές, ο Μουνίθ βρέθηκε στο επίκεντρο και το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ισπανός ρέφερι βρέθηκε σε εστιατόριο της Μαδρίτης και όταν έγινε αντιληπτός συγκεντρώθηκαν κάποιοι οπαδοί, αλλά και δημοσιογράφοι. «Δεν θα κάνω καμία δήλωση», τόνισε και όπως αναφέρει η «As» αποχώρησε από την πίσω πόρτα του καταστήματος…. Πηγή: sport-fm.gr

Βούκιτς: «Να διεκδικήσουμε Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Τους στόχους του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Βούκιτς: «Να διεκδικήσουμε Κύπελλο και πρωτάθλημα»
Την επιθυμία του ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Φυσικά ο Σέρβος άσος του «Δικέφαλου του βορρά» επισήμανε πως στόχος της ομάδας είναι να περάσουν στην επόμενη φάση των ομίλων του Europa League.

Ακόμη, τόνισε πως φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι και αυτό τους δίνει ελπίδες στο κυνήγι του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευση του:

Για το αν θεωρεί πιο σημαντικό το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο η το ότι έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια:
«Το σημαντικό είναι πως κερδίζει η ομάδα. Χαίρομαι πολύ που πέτυχα αυτά τα γκολ αλλά είναι πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το αν του αρέσει ο τίτλος της… χρυσής αλλαγής:
«Μου είναι ευχάριστος και σας ευχαριστώ. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω έτσι. Θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Για το αν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Νιώθω πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως μπορώ να ανεβάσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου στο μέλλον».

Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του σε συνάρτηση με το ότι είναι 34 χρονών:
«Μπορεί αυτή να είναι και η τελευταία μου χρονιά. Θέλω να κερδίσουμε το κύπελλο και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα. Έχω κερδίσει πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα στην καριέρα μου, αλλά θέλω ακόμα έναν πριν κλείσω την καριέρα μου. Στόχος φυσικά είναι και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν θεωρεί πως ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με τον περσινό να κερδίσει το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από την περσινή. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε το κύπελλο».

Για το τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με τον Κάτσε:
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γι΄ αυτό. Ήρθα εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο…»

Για το αν έχει πρόβλημα με την επιστροφή του Κάτσε στην ομάδα:
«Και πάλι δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Αυτό είναι απόφαση της διοίκησης. Εγώ θα παίζω ποδόσφαιρο κανονικά, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το αν είναι νωρίς ή όχι να σταματήσει το ποδόσφαιρο:
«Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι. Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Είναι νωρίς. Θα δούμε…»

Για το αν νιώθει οικεία στον ΠΑΟΚ λόγω των άριστων σχέσεων των φιλάθλων του με αυτούς της Παρτιζάν: «Το γνωρίζω αυτό και με κάνει να νιώθω πάρα πολύ καλά».

Για το αν βρίσκει κάτι το ιδιαίτερο στον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα οι φίλαθλοί του. Είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης και δίνουν πάντα στους παίκτες ένα μεγάλο κίνητρο να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Επεισόδια στον Άρειο Πάγο!

Συμπλοκές μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων ατόμων, πιθανώς με οπαδικά κίνητρα, έγιναν έξω από τον Άρειο Πάγο το μεσημέρι.

Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Ένταση και επεισόδια παρατηρήθηκαν το μεσημέρι έξω από τον Άρειο Πάγο, όταν μία ομάδα περίπου 15 ατόμων με μαύρα ρούχα και κράνη στα χέρια, έφτασαν στην πλαϊνή είσοδο του Ανωτάτου Δικαστηρίου και πέταξαν καπνογόνα και μάρμαρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν μέρος της ομάδας, που διέφυγε προς το γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ 12 άτομα προσήχθησαν στη… γειτονική ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπήρξαν και συμπλοκές οπαδών, καθώς στον Άρειο Πάγο εκδικαζόταν σήμερα υπόθεση για επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού το 2011 στον Άλιμο. Αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο χώρο για συμπαράσταση και συνεπλάκησαν με οπαδούς άλλης ομάδας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά αν και αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι τα επεισόδια οφείλονταν στην είσοδο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο κτίριο. Πηγή: sport-fm.gr

«Ουδείς έχει εμφανιστεί…»

Διαψεύδεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευμα περί επαφών του γιου του αφεντικού της 3-Ε, κ. Δαυίδ, με τον Γιάννη Αλαφούζο. «Όποιος θέλει να επενδύσει, δεν θα του φράξουμε το δρόμο», αναφέρει.

«Ουδείς έχει εμφανιστεί…»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε δημοσίευμα περί επαφών του γιου του αφεντικού της 3-Ε, κ. Δαυίδ, με τον Γιάννη Αλαφούζο, για «είσοδο» στο μετοχικό σχήμα. Πάντως οι «πράσινοι» καθιστούν σαφές πως κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επενδύσει, εφόσον το επιθυμεί, συμμετέχοντας σε κάποια από τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα περί νέου «επενδυτικού ενδιαφέροντος» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Δαυίδ για οποιοδήποτε ζήτημα πολύ δε περισσότερο για τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Οι Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου είναι συνεχείς και όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει γνωρίζει το δρόμο και δεν θα του τον φράξει κανείς. Μέχρι σήμερα πάντως ουδείς έχει εμφανιστεί
».

Διάστρεμμα ο Χοσέμι!!

Διάστρεμμα αποκόμισε ο Χοσέμι στο παιχνίδι Κυπέλλου της Ξάνθης με τον Ηρακλή.

Διάστρεμμα ο Χοσέμι
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα (1-0) και την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή θέλουν στην Ξάνθη.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας για την πρωινή προπόνηση με την οποία προετοιμάζονται για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νέος τεχνικός της Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέμι, ο οποίος αποκόμισε ένα διάστρεμμα και θα ακολουθήσει θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες της Ξάνθης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με αυτούς που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής.

Αποχαιρέτησε ο Γκοχουρί

Τους συμπαίκτες του αποχαιρέτησε ο Στιβ Γκοχουρί, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Ξάνθη. Ακόμη, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Πηγή: sport-fm.gr

Super 3: «Η νίκη είναι μονόδρομος»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Άρη απηύθυνε ο Super 3 εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, στον οποίο πρέπει πάση θυσία η ομάδα του Μιλίνκοβιτς να πάρει το «τρίποντο».

Super 3: «Η νίκη είναι μονόδρομος»
Τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό παρέλαβε ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη, Super 3, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς για να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Ο SUPER3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια της Κυριακής με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στις 16:00 στο ΝΑΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ… Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Παρασκεύη 27/9 κυκλοφορεί το 973 ΦΥΛΛΟ, το ευαγγέλιο του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ…»

Μάνταλος στο Ηράκλειο, Τοπούζης στο Χαριλάου!!

Βοσκάκης στη Νέα Σμύρνη, Παππάς στη Λεωφόρο Τους διαιτητές ενόψει της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών θα σφυρίξει τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος κλήθηκε να διευθύνει το ματς στο οποίο ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 28/9

Βέροια-Εργοτέλης (18:15)
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραία)
Βοηθοί: Φαντόπουλος, Κοντίζας, Θάνος

Πανιώνιος- Ολυμπιακός (20:30)
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης, Βλάσσης, Λιαχούδης

Κυριακή, 29/9

Άρης-Παναιτωλικός (16:00)
Διαιτητής: Γιάννης Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Δημητριάδης, Λαμπρόπουλος

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ (18:15)
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας, Σωτηρόπουλος, Καλογερόπουλος

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (18:15)
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος
Βοηθοί: Ακριβός, Ταρανάς, Κύζας

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη (18:15)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρεβένης, Γουργιώτης, Ζαχαριάδης

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (20:30)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Τσολάκης, Στυλιάρας

Δευτέρα, 30/9

Πλατανιάς- Πανθρακικός (17:00)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιου (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πασχάλης, Καμπούρης, Καμπαξής

Καλλονή-Ατρόμητος (19:30)
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης, Κουρομπύλια, Αμπάρκιολης

Ρομπέρτο: «Θέλω να μείνω εδώ»

Την επιθυμία να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ρομπέρτο, ο οποίος τόνισε ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον το συγκεκριμένο θέμα.

Ρομπέρτο: «Θέλω να μείνω εδώ»
Μεγάλη ασφάλεια προσδίδει με την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού ο Ρομπέρτο.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν ανησυχούν πλέον με τον Ισπανό γκολκίπερ και όλοι ελπίζουν να παραμείνει στα ερυθρόλευκα.

Τι λέει, όμως, ο ίδιος;

Πρώτον εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει στο Λιμάνι, όμως αυτό δεν εξαρτάται καθαρά από εκείνον, αφού σημαντικό ρόλο παίζει και η απόφαση της Ατλέτικο Μαδρίτης (στην οποία ανήκουν και τα δικαιώματά του).

«Θέλω να μείνω στην ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Νοιώθω όμορφα, αλλά ακόμα δεν έχουμε συζητήσει με τον σύλλογο. Αυτό που προέχει είναι να παίξουμε καλά αυτή τη σεζόν και από εκεί και πέρα κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον», ανέφερε ο Ρομπέρτο στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές άλλωστε οι παίκτες δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον. Αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος από αυτά που έχω συναντήσει κι ας είμαστε στην αρχή της σεζόν».

Σιγουριά για «αντίδραση»

Την πίστη ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην Ξάνθη σε σχέση με τον αγώνα με τον Αιγινιακό εκφράζει ο Σάββας Παντελίδης.

Σιγουριά για «αντίδραση»
Καθόλου χαρούμενος για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, τους οποίους χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αιγινιακό, δεν έμεινε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο έμπειρος προπονητής διαπίστωσε πως η ομάδα δεν λειτούργησε όπως θα επιθυμούσε εκείνος και οι «ρεζέρβες» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που έδωσε.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο 48χρονος τεχνικός υποστηρίζει ότι οι Ηπειρώτες θα παρουσιάσουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο κυριακάτικο ματς με την Skoda Ξάνθη στους «Ζωσιμάδες».

Στη διάθεση του κ. Παντελίδη επιστρέφει ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος απουσίαζε από τα τελευταία δύο ματς του ΠΑΣ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Συγκεντρωμένοι μέχρι το σφύριγμα της λήξης»

Να μην χάνουν τη συγκέντρωσή τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιάννης Πετράκης.

«Συγκεντρωμένοι μέχρι το σφύριγμα της λήξης»
Τα παράπονα για τον τρόπο που δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, ο οποίος είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο 90' ζήτησε από τους παίκτες του να παραμένουν συγκεντρωμένοι μέχρι να ακούσουν το σφύριγμα της λήξης.

Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να διατηρήσουν τα αήττητο στο πρωτάθλημα στο ματς της έκτης αγωνιστικής όπου και θα αντιμετωπίσουν την Βέροια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, δεδομένου ότι εργασίες στο γήπεδο της Βέροιας δεν έχουν ολοκληρωθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Στένεψαν τα περιθώρια!!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Άρη, ύστερα από τη χθεσινή ήττα στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στένεψαν τα περιθώρια
Οι Θεσσαλονικείς μέχρι σήμερα έχουν δώσει πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το θεσμό των εκπλήξεων, μετρώντας συνολικά πέντε ήττες και μία μόλις ισοπαλία.

Κατά τη διάρκεια του «χτισίματος» του ρόστερ υπήρξαν αρκετοί που αναρωτήθηκαν για το αν οι νεαροί σε ηλικία παίκτες, χωρίς την παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

Το θέμα είναι ότι οι «κίτρινοι», παρότι έχουν ικανότητες και παραπάνω δυνατότητες, δεν δείχνουν να έχουν το απαραίτητο πάθος και την ψυχή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, βγάζοντας ο καθένας ξεχωριστά τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

Μετά την αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία με την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς αρκετοί πίστευαν ότι αυτό θα «ταρακουνούσε» τους παίκτες του Άρη, όμως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Σήμερα ο Σέρβος θα μιλήσει στους παίκτες του, ελπίζοντας να καταλάβουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους και δεν υπάρχουν σε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Πηγή: sport-fm.gr

Διαφορετικός και αθλητικός ο Ολυμπιακός!!

Ο Νίκος Ζέρβας γράφει στο www.sportfm.gr τα πρώτα συμπεράσματα από τον νέο Ολυμπιακό, μετά το φιλικό με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διαφορετικός και αθλητικός ο Ολυμπιακός
Όταν ο Ολυμπιακός προχωρούσε στην ενίσχυση της φροντ λάιν του με παίκτες όπως οι Ντάνστον, Πέτυγουεϊ και Σίμονς, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του Πρίντεζη, η λογική έλεγε πως ο αγωνιστικός προσανατολισμός αλλάζει. Η γραμμή των περιφερειακών έμεινε ίδια και απαράλλαχτη, ενισχύθηκε με την επιστροφή του Μάντζαρη και οι Παπαπέτρου-Λοτζέσκι ήρθαν για να αντικαταστήσουν τον Παπανικολάου. Μετά το πρώτο δυνατό φιλικό στο οποίο είχαμε εικόνα, η διαφορετικότητα επιβεβαιώθηκε για είκοσι λεπτά στο έπακρο, έστω και αν είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν απολαυστικός. Παίζοντας μάλιστα χωρίς τον φυσικό του ηγέτη, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τους Μπέγκιτς, Κατσίβελη, Μαυροειδή, έδειξε ότι έχει δουλέψει προς την αγωνιστική του πρόοδο, αλλά και την αλλαγή φιλοσοφίας. Είναι φανερό ότι θα προσπαθήσει να παίξει περισσότερο με αιφνιδιασμούς, με μεγαλύτερη κατάθεση ενέργειας στο παρκέ και θα προάγει τα αθλητικά χαρακτηριστικά των παικτών του. Στο «5» ο Χάινς ήταν πέρυσι απελπιστικά μόνος. Φέτος ο Μπαρτζώκας έχει τους Ντάνστον, Σίμονς και προσεχώς Μπέγκιτς και Μαυροειδή, οι οποίοι θα βοηθούνται εξαιρετικά από τους «αέρινους» Πρίντεζη και Πέτγουεϊ. Όλοι τους συνθέτουν μία νέα και πολύ υποσχόμενη γραμμή ψηλών.

Η από πέρυσι πλήρης περιφέρεια των Σπανούλη, Λο, Σλούκα, Μάντζαρη και Κατσίβελη, θα έχουν σημαντική βοήθεια από τον ομαδικότατο και όποτε χρειαστεί σκόρερ Λοτζέσκι, που έχει την ικανότητα να παίξει στο «2». Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δείχνει ότι ο… ντόρος γύρω από το όνομά του και ο πακτωλός των χρημάτων που στρώθηκαν στα πόδια του το καλοκαίρι, δεν αποσκοπούσαν στις εντυπώσεις. Ο «μικρός» παίρνει –ιδιαίτερα σωματικά- υψηλό βαθμό ετοιμότητας γι’ αυτό το επίπεδο και δεν λογίζεται ως κίνηση μέλλοντος, αλλά άμεσης και σημαντικής βοήθειας στον έμπειρο και πολύτιμο Στράτο Περπέρογλου. Κινήσεις μέλλοντος είναι οι Αγραβάνης και Χριστοδούλου που αν συνεχίσουν να δουλεύουν, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τους επόμενους Σλούκα, Μάντζαρη και Κατσίβελη.

Το φιλικό με την Εφές, είχε φυσικά και αρνητικά που χρειάζονται δουλειά και βελτίωση. Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, τα λάθη στις αμυντικές περιστροφές και τα «νεκρά» διαστήματα έκαναν αισθητή την εμφάνισή τους, λόγω και της κόπωσης. Στα επόμενα παιχνίδια θα φανούν και άλλα «κενά» και είναι λογικό. Ο πολύ πιο έμπειρος από την περυσινή χρονιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι σίγουρο ότι θα εστιάσει εκεί. Το Ευρωμπάσκετ έχει κουράσει τους διεθνείς, αλλά οι υποχρεώσεις είναι σημαντικές από νωρίς και ο χρόνος πιέζει. Η λογική λέει ότι τις πραγματικές δυνατότητες του νέου Ολυμπιακού θα της δούμε μετά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, όμως τα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά και ενδιαφέροντα…
Πηγή: sport-fm.gr

Κόπα Σουνταμερικάνα: Στα προημιτελικά η Ρίβερ!! (videos)

Χάρη σε πανέμορφο τέρμα του Μανουέλ Λαντσίνι, η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε τη Λίγκα Ντε Λόχα με 2-0 και προκρίθηκε στους «8» του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Οι «μιλονάριος» είχαν χάσει με 2-1 στο Εκουαδόρ, αλλά ανέτρεψαν το μειονέκτημα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη Λανούς σε αργεντίνικη εμφύλιο. Στην προκειμένη, ο Τέο Γκουτιέρεζ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, ενώ ο 20άχρονος Λαντσίνι «ζωγράφισε» απέναντι στην αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με μακρινό σουτ στο 70ό λεπτό.
Ξεκίνησαν και δύο άλλες σειρές της φάσης των «16», στις οποίες ισάριθμες βραζιλιάνικες ομάδες δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Καταρχάς η Σάο Πάολο παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στη Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από τη Χιλή, αν και προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τον Λουίς Φαμπιάνο, αφού στο 40ό λεπτό ισοφάρισε ο 20άχρονος Νικολάς Καστίγιο, που είχε δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Τέλος η Μπαΐα ηττήθηκε με 1-0 στην Κολομβία από την Ατλέτικο Νασιονάλ εξαιτίας αυτογκόλ του Ντιόνες στο 11ο λεπτό. Μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι κυριάρχησαν στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν εκτός έδρας γκολ. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, πάντως, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν καλύτερο σκορ.
Παρακάτω o «χάρτης» του Κόπα Σουνταμερικάνα:
Φάση των «16»
1. Κοριτίμπα (Βραζιλία)-Ιτάγκουι (Κολομβία) 0-1 & 24/10
2. Λιμπερτάδ (Παραγουάη)-Σπορτ Ρεσίφε (Βραζιλία) 2-0 & 23/10
3. Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία)-Μπαΐα (Βραζιλία) 1-0 & 24/10
4. Σάο Πάολο (Βραζιλία)-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (Χιλή) 1-1 & 23/10
5. Λα Εκιδάδ (Κολομβία)-Βελέζ Σάρσφιλντ (Αργεντινή) 1-2 & 02/10
6. Πόντε Πρέτα (Βραζιλία)-Ντεπορτίβο Πάστο (Κολομβία) 2-0 & 22/10
7. ΛΑΝΟΥΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)-Ουνιβερσιδάδ Χιλής (Χιλή) 4-0 & 0-1
8. Λίγκα Ντε Λόχα (Εκουαδόρ)-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 2-1 & 0-2
Προημιτελικοί
Α. Νικητές 1-2
Β. Νικητές 3-4
Γ. Νικητές 5-6
Δ. Λανούς (Αργεντινή)-Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή)
Ημιτελικοί
Νικητές Α-Β
Νικητές Γ-Δ
Τελικοί
Νικητές ημιτελικών








Πηγή: onsports.gr

CONCACAF Champions League: Πάρτι για Τιχουάνα και Γκόμεζ!! (video)

Με το ευρύ 6-0 σε βάρος της Βικτόρια από την Ονδούρα, η μεξικανική Τιχουάνα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του CONCACAF Champions League.
Είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της, αλλά φρόντισε να διαλύσει τη Βικτόρια περιμένοντας τον αντίπαλό της στα προημιτελικά. Στο πλαίσιο του 6-0, ο Χέρκουλες Γκόμεζ πέτυχε χατ τρικ, αν και πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο! Από το πρώτο 45λεπτο βρήκαν δίχτυα οι Ντιέγκο Ολσίνα, Πολ Αριόλα και Εμανουέλ Κέρντα.
Σε άλλο ματς, η Αλαχουελένσε από τη Κόστα Ρίκα διατήρησε ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας την παναμέζικη Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο, την οποία κέρδισε με 2-0. Ο διεθνής από τον Ονδούρα, Τζέρι Παλάσιος, άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό, ενώ ο 34χρονος Κοσταρικανός φορ, Αλεχάντρο Αλπίζαρ, διαμόρφωσε το 2-0 στο 75ο.
Παρακάτω ο «χάρτης» του CONCACAF Champions League:
Πρώτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Χιούστον Ντάιναμο (Η.Π.Α.) 7, Αράμπε Ουνίντο (Παναμάς) 6, Κονέξιον (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 0 (4 αγ.).
Δεύτερος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι (Η.Π.Α.) 7, Ολίμπια (Ονδούρα) 6, Ρεάλ Εστελί (Νικαράγουα) 1 (4 αγ.).
Τρίτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Κρουζ Αζούλ (Μεξικό) 9, Χερεντιάνο (Κόστα Ρίκα) 6, Βαλένθια (Αϊτή) 0 (4 αγ.).
Τέταρτος Όμιλος
Αλαχουελένσε-Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Αμέρικα (Μεξικό) 6, Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα) 6, Σπόρτινγκ Σαν Μιγκελίτο (Παναμάς) 3 (4 αγ.).
Πέμπτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Χερέντια (Γουατεμάλα) 6, Μόντρεαλ Ίμπακτ (Καναδάς) 6 (4 αγ.), Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς (Η.Π.Α.) 3.
Έκτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): Τολούκα (Μεξικό) 9, Κομουνικακιόνες (Γουατεμάλα) 6, Καλεντόνια (Τρίνινταντ και Τομπάγκο) 0 (4 αγ.).
Έβδομος Όμιλος
Τιχουάνα-Βικτόρια 6-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): ΤΙΧΟΥΑΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 10 (4 αγ.), Λουίς Άνχελ Φίρπο (Ελ Σαλβαδόρ) 4, Βικτόρια (Ονδούρα) 0.
Όγδοος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγώνες): ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ (Η.Π.Α.) 9, Καρταχίνες (Κόστα Ρίκα) 4 (4 αγ.), Ισίδρο Μεταπάν (Ελ Σαλβαδόρ) 1.
Σημείωση: Στον επόμενο γύρο προκρίνεται ο πρώτος από κάθε όμιλο.



Πηγή: onsports.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Παρασκευή σήμερα με αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Ξεκινώντας από 2η Γαλλίας η Ανζέ υποδέχεται την Τουρ, συγκρούονται οι 2 καλύτερες επιθέσεις της Ligue 2 (17 γκολ), με τις 2 χειρότερες άμυνες (12, 11 γκολ αντίστοιχα), επομένως όβερ. Η Ιστρ υποδέχεται την Τρουά, δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι με «εύκολο» γκολ και «ευάλωτη άμυνα», από την άλλη και η Τρουά πιστεύω ότι θα σκοράρει αφού διαθέτει επιθετική ποιότητα, G/G. Τέλος στην 2η Γερμανίας η Άαλεν υποδέχεται την «φορμαρισμένη» Κολωνία, η οποία εκτός έδρας με όπλο την άμυνά της και τις γρήγορες αντεπιθέσεις καταφέρνει να παίρνει «τρίποντα», έχει καλό ρόστερ με βάθος, απέκλεισε και εκτός έδρας στο κύπελλο την Μάϊντζ ρίσκο θα την στηρίξω και εγώ 2.


                               

Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΑΑΛΕΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ   2(2.10)
ΙΣΤΡ-ΤΡΟΥΑ   G/G(1.66)
ΑΝΖΕ-ΤΟΥΡ   OVER(2.5)  (2.00)



Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Carol Nakamura)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!