Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Να γράψουμε ιστορία στο τέλος»

Να ρίξει τους τόνους μετά το καταπληκτικό ξεκίνημα της Ρόμα στο πρωτάθλημα θέλει ο Ρούντι Γκαρσία, καθώς τόνισε ότι το σημαντικό είναι η ομάδα του να… γράψει ιστορία στο τέλος της σεζόν.

«Να γράψουμε ιστορία στο τέλος»
Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις της Ρόμα, καθώς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, η ομάδα έχει πετύχει ισάριθμες νίκες και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» Ρούντι Γκαρσία θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να… γράψει στο τέλος ιστορία, καθώς αυτό είναι που μετράει.

«Ακόμα δεν βρισκόμαστε στα βιβλία ιστορίας του ποδοσφαίρου. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να… γράψουμε ιστορία στο τέλος και όχι τώρα που είναι ακόμα αρχή. Σίγουρα δεν λέω ότι είναι κακό το γεγονός ότι έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά και έχουμε πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες. Αυτό, όμως, που πιστεύω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την μέχρι τώρα πορεία μας, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είναι πολύ ωραίο να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκαρσία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: