Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός-Παρτιζάν: 81-60


Το πρώτο ημίχρονο ήταν αδιάφορο, όπως και ο Ολυμπιακός που χωρίς βαθμολογική ουσία, έψαχνε κίνητρο για να "ξυπνήσει". Εν τέλει, οι ερυθρόλευκοι συνειδητοποίησαν ότι το ΣΕΦ είχε κόσμο για πρώτη φορά σε ανύποπτο παιχνίδι και έπαιξαν για να τους το ανταποδώσουν. Έτσι, με 81-60 ο Ολυμπιακός νίκησε την Παρτιζάν, πρώτος και καλύτερος.

Α' Δεκάλεπτο: Ο Βράνες ανοίγει το σκορ στο ΣΕΦ για την Παρτιζάν 0-2. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού, σκοράρει ο Ολυμπιακός με τον Τεόντοσιτς 2-2. Προβάδισμα με τον Χαλπερίν για τους Πειραιώτες 4-2. Μία βολή από τον Βράνες 4-3. Η Παρτιζάν παίρνει προβάδισμα με το τρίποντο του Βέσελι 4-6. Ο Χαλπερίν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και με τον 5ο συνεχόμενο πόντο του 7-6. Ο Ρόμπερτς ποστάρει τον Τεόντοσιτς 7-8. Απαντά ο γκαρντ του Ολυμπιακού 9-8. Ο ΜακΚάλεμπ και ο Κλέιζα θα διαμορφώσουν το 11-10. Ο Λιθουανός φόργουορντ σκοράρει με δύο βολές 13-10. Κάρφωμα του Βέσελι 13-12. Τρίποντο από τον Μπόζιτς 13-15. Ισοφαρίζει ο Κλέιζα 15-15. Σκοράρει με βολές ο Μπουρούσης 17-15. Κλέψιμο και κάρφωμα από τον Μπουρούση 19-15. Μία στις δύο από τον Μαυροκεφαλίδη 20-15.

Β' Δεκάλεπτο: Πρώτοι πόντοι από τον Βράνες και 20-17. Χουκ από τον Μπουρούση 22-17. Μία βολή από τον ΜακΚάλεμπ 22-18. Δύο βολές του Μπουρούση και ένα κάρφωμα του Μπέβερλι, φέρνουν το σκορ στο 26-18. Μειώνει με δύο βολές ο Ρόμπερτς 26-20. Ο Ρόμπερτς συνεχίζει και σκοράρει για τρεις 26-23. Πρώτοι πόντοι από τον Τσίλντρες με μια βολή 27-23. Επιθετικό ριμπάουντ και κάρφωμα του Βέσελι 27-25. Δύο πόντοι από τον Βούισιτς και ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό από τον Κλέιζα και το σκορ γίνεται 31-25. Ο Ντέκιτς θα μειώσει 31-27. Δύο βολές από τον Κλέιζα και 33-27. Μία στις δύο από Τσίλντρες και Βράνες 34-28. Ο Κλέιζα θα διαμορφώσει το 36-28. Ο Κέτσμαν θα μειώσει από την περιφέρεια 36-31. Κλέψιμο και αιφνιδιασμός από τον ΜακΚάλεμπ, το ημίχρονο θα κλείσει με σκορ 36-33.

Γ' Δεκάλεπτο: Ο ΜακΚάλεμπ θα σκοράρει τους πρώτους πόντους του δεύτερου μέρους στο παιχνίδι 36-35. Ο Βράνες με βολές θα βάλει την Παρτιζάν μπροστά 36-37. Δύο βολές του Τσίλντρες και το προβάδισμα αλλάζει χέρια ξανά 38-37. Ο Ρόμπερτς θα απαντήσει με τρίποντο 38-40. Θα ισοφαρίσει ο Τεόντοσιτς με σουτ από το χάι ποστ 40-40. Ο ΜακΚάλεμπ θα δώσει προβάδισμα στην Παρτιζάν αλλά θα απαντήσει ο Μπουρούσης 42-42. Ο ΜακΚάλεμπ κάνει "ζημιά" από την περιφέρεια για τον Ολυμπιακό, όμως ο Τσίλντρες τον συντηρεί κοντά στο σκορ 44-45. Η Παρτιζάν έχει και πάλι τη λύση με τον Ρόμπερτς 44-47. Θα ισοφαρίσει ο Χαλπερίν με τρίποντο 47-47. Ο Ισραηλινός κλέβει και δίνει προβάδισμα 49-47. Δύο συνεχόμενοι αιφνιδιασμοί για τον Ολυμπιακό, με Χαλπερίν και με Τσίλντρες ο οποίος ολοκληρώνει με εντυπωσιακό κάρφωμα 53-47. Ανεβάζει τη διαφορά ο Βούισιτς 55-47. Back door του Τεόντοσιτς για τον Τσίλντρες και +10 για τον Ολυμπιακό 57-47. Μία βολή από τον Κλέιζα για το 58-47. Δύο βολές από τον Τεόντοσιτς και το σερί του Ολυμπιακού έγινε 16-0 ενώ το σκορ έφτασε στο 60-47. Ο Ρόμπερτς βάζει τέλος στο "ερυθρόλευκο" σερί με ένα καλάθι και φάουλ 60-49. Ο Σκούνι Πεν θα πετύχει τους πρώτους του πόντους με τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου της τρίτης περιόδου για το 63-49.

Δ' Δεκάλεπτο: Κάρφωμα του Κλέιζα στον αιφνιδιασμό και 65-49. Μία βολή από τον Λιθουανό για το 66-49. Ομοίως από τον Κέτσμαν 66-50. Ο Βούισιτς σκοράρει επίσης με δύο βολές 68-50. Εδώ και ώρα οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν μόνο με βολές. Αυτό κάνει και ο Βέσελι 68-52. Το έργο από τις βολές συνεχίζεται, αυτή τη φορά δια χειρός Μπουρούση 70-52. Απίστευτο κάρφωμα από τον Πατ Μπέβερλι 72-52. Ο ΜακΚάλεμπ σκοράρει μετά από ώρα για την Παρτιζάν 72-54. Νέο καλάθι του Μπέβερλι και +20 για τους Πειραιώτες 74-54. Μειώνει με μια βολή ο Μιλόσεβιτς 74-55. Αιφνιδιασμός με τον Χαλπερίν 77-55. Ανεβάζει τη διαφορά ο Μαυροκεφαλίδης 79-55. Δύο βολές από τον Κέτσμαν 79-57. Ο Μπέβερλι σκοράρει για το 81-57. Με τρίποντο του Μίτροβιτς θα διαμορφωθεί το 81-60. Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει με νίκη την παρουσία του στην πρώτη φάση των ομίλων της Euroleague και θα προκριθεί σαν πρώτος από τον Β' όμιλο στο Top 16 της διοργάνωσης.

«Χέρι» στον Ανρί έβαλε ο Μέσι


«Γαλλικά» αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Τενερίφη οι Λιονέλ Μέσι και Τιερί Ανρί. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “Sport”, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «την είπε» στον συμπαίκτη του επειδή κάθε φορά που δεν έπαιρνε την μπάλα όπως την ήθελε κούναγε τα χέρια του φανερά απογοητευμένος. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που πέρασε είπε στον Γάλλο επιθετικό πως αυτή η συμπεριφορά επηρεάζει αρνητικά τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους. Από την πλευρά του ο Γάλλος δέχθηκε τη συμβουλή του Μέσι, κάτι που έδωσε τέλος στο συμβάν εν τη γενέσει του.

Πλήγμα με Μήτρογλου


Για δυο εβδομάδες θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξε διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει λόγο για απουσία του παίκτη δέκα ημερών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.Επίσης, για πέντε ημέρες θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Σοϊλέδης. Ο νεαρός παίκτης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία την Τετάρτη, η οποία ήταν αρνητική. Από εκεί και πέρα, ο όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ιωνικό προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη στις 10:30 και στις 16:30.Ο Ντουντού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Ντάρμπισιρ. Η επόμενη προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένη στις 15:30 την Πέμπτη. Σε έλεγχο αντιντόπινγκ υποβλήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, μετά από κλήρωση, δέκα ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Α. Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα και Λεονάρντο.

"Καυτό" ημερολόγιο για τη σύζυγο του Μπουφόν!


O καινούριος χρόνος θα είναι σίγουρα σέξι, τουλάχιστον για όσους ξεφυλλίσουν μήνα με το μήνα το ημερολόγιο της εταιρίας "Stock".

Και αυτό γιατί πρωταγωνίστρια σε αυτό το ημερολόγιο δεν είναι άλλη από την σύζυγο του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Αλένα Σερέντοβα, με την 31χρονη Τσέχα να προσφέρει 12 από τις πιο "καυτές πόζες του 2010. Η σύντροφος του γκολκίπερ της Γιουβέντους δέχτηκε να φωτογραφηθεί στον κήπο της αλλά και σε μία παλαιά έπαυλη για τις ανάγκες του ημερολογίου, και αυτό που εντυπωσιάζει άπαντες είναι πως παρά το γεγονός ότι είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών, η εγκυμοσύνη δεν έχει αφήσει καθόλου τα σημάδια της στο σώμα της. Υπενθυμίζεται φυσικά πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πανέμορφο μοντέλο παίρνει μέρος σε σέξι φωτογράφηση, καθώς στο παρελθόν έχει δεχτεί να ποζάρει για διάφορα περιοδικά (Penthouse Europa, Playboy Europa, Spy), ενώ το 2005 είχε ποζάρει για το ημερολόγιο του ιταλικού "Max".

Πάνθηρας ο Μπουβάλ


Κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι ο Μπεντί Μπουβάλ. Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του σε έναν ιστορικό σύλλογο.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπεντί Μπουβάλ με μεταγραφή από την ομάδα του Πανθρακικού. Ο Μπεντί Μπουβάλ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, μέχρι τον Ιούνιο του 2013.».Στην συνέχεια, ο Μπουβάλ δήλωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα με ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Έχω ήδη συναντήσει τους συμπαίκτες μου σήμερα στο προπονητικό κέντρο, οι οποίοι με υποδέχθηκαν εγκάρδια και με έκαναν να αισθάνομαι από την πρώτη ημέρα κομμάτι του συλλόγου. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από τον Πανιώνιο, το προπονητικό κέντρο και την ομάδα, είναι πάρα πολύ καλές. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Πανιώνιο να επιτύχει τους στόχους του και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο».

Και τυπικά «κόκκινος» ο Μάξι


Παίκτης της Λίβερπουλ και τυπικά για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι ο Μάξι Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ μετέβη στην Αγγλία και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε έναντι μικρού τιμήματος (δεν ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ) από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία δεσμευόταν ως το προσεχές καλοκαίρι. Φέτος ο 29χρονος άσος είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ στην Primera Division, καθώς και 6 εμφανίσεις στο Champions League.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αποχαιρέτησε ο Μπαλάφας


Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του, ενώ στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Πλέον, ο Μπαλάφας θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Εργοτέλη, καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στους Κρητικούς.

Καμερούν - Γκαμπόν 0-1


Νέα μεγάλη έκπληξη στο Africa Cup on Nations με το Καμερούν να γνωρίζει την ήττα με 0-1 από την Γκαμπόν στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου.

Η άμυνα των Καμερουνέζων "κοιμήθηκε" στο 17ο λεπτό και έδωσε την ευκαιρία στον Ντανιέλ Κουζέν να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και να ανοίξει το σκορ για την Γκαμπόν. Τα "αδάμαστα λιοντάρια" του Πολ Λε Γκεν είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πετύχουν κάποιο γκολ, έτσι ξεκίνησαν με ήττα την διοργάνωση και γέμισαν με άγχος για την συνέχεια. Η Γκαμπόν του Αλέν Ζιρές είχε μάλιστα και μία μεγάλη ευκαιρία στο 93' για να πετύχει και δεύτερο γκολ, καθώς ο Αουμπαμεγιάνγκ εκτέλεσε με δύναμη μακρινό φάουλ και η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Καμενί. Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ με την συμμετοχή του στον αγώνα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε 8 διοργανώσεις Africa Cup on Nations, ενώ έχει 33 συνεχόμενες συμμετοχές.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Καμενί, Νιτάπ, Ν'Κουλού, Ριγκομπέρτ Σονγκ, Μπεντιμό (76' Ενό), Αλέξ Σονγκ, Ν'Γκουεμό (45' Τσοΐ), Μακούν, Βεμπό (64' Ιντρισού), Εμανά, Ετο'ο.

ΓΚΑΜΠΟΝ: Οβονό, Μουντουνγκά, Εκουελέ Μανγκά, Μπρου Απανγκά, Αμπουρέ, Κεσανί, Μουμπαμπά, Μπανανγκό (65' Ντισικαντιέ), Ν'Γκουεμά, Κουζέν, Μεγέ (78' Αουμπαμεγιάνγκ).

ΚΑΟΔ-Ηρακλής: 69-68


Σπουδαία νίκη με 69-68 επί του πρωτοπόρου Ηρακλή πήρε ο ΚΑΟΔ στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την ενδέκατη αγωνιστική της Α2, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τον Αρκαδικό.

Ο "Γηραιός" έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί με δύο βαθμούς από τον δεύτερο Ίκαρο Έσπερο και με τρεις από τον τρίτο Αρκαδικό. Τα δεκάλεπτα: 20-26, 36-34, 53-49, 69-68 Oι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΚΑΟΔ (Τακιανός): Καρτέλο 11, Κυριακόπουλος 11 (2), Κιτσιούλης 11, Μπαλάφας 4, Χούμας 13, Καραβασάνης 2, Μαντεμίδης 2, Αποστολόπουλος 4 (1), Ζούμπιτς 13 (1)

Ηρακλής (Κακιούσης): Πέτροβιτς 18 (3), Δέσπος 9, Καραποστόλου 5 (1), Ακεψιμαΐδης 6, Μπούτσι 8 (2), Κάστλ 11 (1), Λάππας 2, Λαμπρόπουλος 9

Μικρή ζημιά για Κρέσιτς


Κάκωση στο γόνατο έχει υποστεί ο Ντάριο Κρέσιτς, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε την Τετάρτη στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθησυχαστικές. Ο Κρέσιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγες ημέρες και οι φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά δεν επιβεβαιώθηκαν. Από εκεί και πέρα, με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ.Ο Φερνάντο Σάντος είδε τον Θανάση Παπάζογλου να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον λαγονοψαΐτη και μη βγάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Επίσης, ο Κρέσιτς αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω του χτυπήματος στο γόνατο, ενώ οι Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Την Πέμπτη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στην Σουρωτή.Στα μετεγγραφικά, ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα φαίνεται πως βρίσκεται ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά ως δανεικός από τη Μάλαγα, στην οποία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Ο Φερνάντο Σάντος έχει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα έχει οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Ισπανούς, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Καλλιθέα-Τρίκαλα 1-1 (4-3 πεν)


Στους προημιτελικούς του Κυπέλλου hellas online προκρίθηκε η Καλλιθέα. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου επικράτησε 4-3 στα πέναλτι των Τρικάλων στο "Ελ Πάσο" και πήρε το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Τσάνα είχε δώσει στο 23΄ το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Διαμάντης διαμόρφωσε το 1-1 στο 83΄.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 23΄, όταν μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του ΑΟΤ, ο Τσάνα με προβολή από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 37΄ δόθηκε στους φιλοξενούμενους η ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με πέναλτι που κέρδισε ο Χανιώτης. Ομως, ο Ενοκ που ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που έδειχναν να κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση. Ωστόσο, στο 83΄, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Διαμάντης με κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, τίποτα δεν άλλαξε κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με την Καλλιθέα να επικρατεί 4-3, αφού οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν στο τελευταίο κρίσιμο πέναλτι με τον Καρρά.

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας) Αθανασόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Γουσούλης, Κακαβός (53΄ Ζουμπουλάκης), Κατσαρός (76΄ Καραδήμος), Τεγούσης (67΄ Μουσταφίδης), Φουντουκίδης, Tσάνα, Παπαναστασίου.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας (63΄ Μαϊστρέλλης), Σαββίδης, Τελκίνσκι (80΄ Διαμάντης), Μανουσάκης, Κεραμάς (58΄ Λιοσάτος), Ένοκ, Χανιώτης.

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος):

Πλέουν στα προημιτελικά οι «Αργοναύτες»


Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Καβάλα, επικρατώντας 4-2 στα πέναλτι του Λεβαδειακού στη Βοιωτία. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε χωρίς να σκοράρει κάποια ομάδα, ενώ ούτε στην ημίωρη παράταση σημειώθηκε κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντομπρασίνοβιτς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76'.

Φωτο Ημέρας

Μαρία Σαράποβα

Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e848a7b8d6f9c6399138b4ff86f168d8_L.jpg?1263397258?1263397258?1263397258

Μπορεί να μην φαινόταν στο πρόσωπό του -όπως ο ίδιος παραδέχτηκε- όμως ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ δήλωσε ευτυχισμένος για την πρόκριση της ομάδας του στην συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έκτορ Ραούλ Κούπερ: "Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Έτσι το περιμέναμε. Ο αντίπαλός μας ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος στην άμυνα ενώ εμείς έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ επιθετικά. Οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαν δίκαια την πρόκριση. Δεν εφησυχαζόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Υπάρχει μία δύσκολη εβδομάδα μ' ένα επίσης δύσκολο ματς. Από αύριο ξεκινάμε πάλι προπόνηση και να κρατήσουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά. Μπορεί να μην το δείχνω στο πρόσωπό μου αλλά είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος από την πρόκριση".

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος, παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε δίκαια τον μεταξύ τους αγώνα.

Βαγγέλης Βλάχος: "Έγινε ένα καλό ματς. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την πρόκριση. Κέρδισε δίκαια ο Άρης την πρόκριση. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη στον θεσμό του Κυπέλλου. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, ιδιαίτερα στο Β' μέρος που δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση"

Φοβήθηκαν τα... φαντάσματα!


Φάντασμα Αυπνοι έμειναν τη νύχτα πριν τον αγώνα τους με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι οι παίκτες των Νιου Γιορκ Νικς, όπως κατέθεσαν πολλοί εξ αυτών με δηλώσεις τους. Ο λόγος που ξαγρύπνησαν ήταν... φοβίες. Φοβίες για... φαντάσματα στο ξενοδοχείο "Skirvin Hilton", στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Νέας Υόρκης.

«Αυτό το μέρος είναι στοιχειωμένο. Φοβήθηκα. Πραγματικά το πιστεύω» δήλωσε ο Τζάρεντ Τζέφρις στην εφημερίδα "ΝΥ Daily News", ενώ ο Έντι Κάρι ισχυρίστηκε πως κατάφερε να κοιμηθεί μόνο για δύο ώρες την περασμένη Κυριακή, γιατί δεν μπορούσε να μην σκέφτεται πως στο δωμάτιό του περιφέρονταν φαντάσματα.

«Πέρασα σχεδόν τον περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο του Νέιτ Ρόμπινσον. Πραγματικά πιστεύω πως υπάρχουν φαντάσματα σ΄ αυτό το ξενοδοχείο» δεν ντράπηκε να παραδεχτεί δημόσια τον φόβο που ένιωσε ο Έντι Κάρι.

Εδώ και πολλά χρόνια, πελάτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου έχουν αναφέρει πως κατά τη διαμονή τους είδαν φαντάσματα και άκουσαν παράξενους θορύβους.

Σύμφωνα με έναν θρύλο, τη δεκαετία του '30, μία γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου, κρατώντας στα χέρια της το μωρό της.

Οι Νικς ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 106-88 από την Οκλαχόμα, χωρίς μέχρι στιγμής, πάντως, να έχει... αποσαφηνιστεί αν η ήττα ήταν αποτέλεσμα της εξάντλησης που αισθανόντουσαν οι άυπνοι και φοβισμένοι παίκτες του Μάικ Ντ' Αντονι.

Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι οχτώ ειναι υπέροχες. Δεν συμφωνείτε;

Ηρακλής Ματιές σε Φερνάντεζ


Την περίπτωση του Ντάνι Φερνάντεζ φαίνεται να εξετάζει ο Ηρακλής για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι ιθύνοντες του «γηραιού» φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Μπόχουμ.Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ηρακλή. Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» αναζητούν έναν τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Κοβαλέφσκι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίστηκε την Τετάρτη με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Οι Μπαντής και Ηλιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη.Ο Μιλάνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στους προσαγωγούς. Ο Ιάκομπ έκανε θεραπεία, λόγω κάκωσης στο γόνατο, ενώ ο Κοβαλέφσκι έκανε ατομικό. Η επόμενη προπόνηση του Ηρακλή είναι προγραμματισμένη στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

ΠΑΟ Γύρισε ως λυτρωτής


Με δυο γκολ του Σίλβα Κλέιτον, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 του Πιερικού στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πιερικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «πράσινους». Στο 19’ και στο 93’ τα γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του «τριφυλλιού», ο Κοντέων στο 39’ το γκολ της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου. Αποδοκιμασίες και πάλι για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, από τους «πράσινους» φιλάθλους.Ασύνδετος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Νίκο Νιόπλια να παρουσιάζει μια ενδεκάδα η οποία αγωνίζονταν για πρώτη φορά μαζί. Ο Κλέιτον επανεμφανίστηκε σε αγώνα του «τριφυλλιού» μετά από αρκετούς μήνες, καθώς η τελευταία του εμφάνιση ήταν στα πλέι-οφ του προηγούμενου πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Κλέιτον, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, ένα λεπτό πριν το πρώτο εικοσάλεπτο.Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σαριέγκι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πιερικού, στην καλύτερη ευκαιρία των «πράσινων» να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στην ισοφάριση και κατάφεραν να την πετύχουν, μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων με τον Κοντέων. Ο Έλληνας παίκτης σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Πιερικού. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους να φτάσουν σε ένα ακόμα γκολ χωρίς αποτέλεσμα.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυο αλλαγές για τους γηπεδούχους, καθώς ο Νιόπλιας απέσυρε από το ματς τους Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο, περνώντας στον αγώνα τους Νίνη και Σισέ. Παρά τις αλλαγές του Παναθηναϊκού, ο Πιερικός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Παστός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Νιόπλιας έριξε στη «μάχη» και τον Καραγκούνη στη θέση του Τζιόλη, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάζουν τον διεθνή Έλληνα αμυντικό μέσο. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, προκειμένου να αυξήσουν την πίεση και να έρθει το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες για να βάλει μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» και να αποβάλει το άγχος από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με τον Πιερικό να έχει οπισθοχωρήσει μαζικά στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ανοίξουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο Καρακούτσης κρατούσε το ισόπαλο αποτέλεσμα σε όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Ο αγώνας στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε μεταφερθεί έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πιερικού με τους «πράσινους» να προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσει στο δεύτερο γκολ.Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με «νύχια και με δόντια» το 1-1. Τελικά, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σίλβα Κλέιτον με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν σε μια αγχωτική πρόκριση απέναντι στον Πιερικό, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

ΠΑΣ Γιάννινα Αναστόπουλος και πάλι


Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε για πέμπτη φορά ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε προφορικά με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και θα αναλάβει την ομάδα των Ιωαννίνων έως το τέλος της σεζόν. Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΣ αναμένεται να την πραγματοποιήσει την Πέμπτη, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές με τον Χριστοβασίλη. Αν όλα τελειώσουν θετικά, ο Αναστόπουλος θα κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αρης- Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αρης- Αστέρας Τρίπολης 2-0

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου θέλει ο Άρης σήμερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

10′ Η πρώτη καλή φάση για τον Αρη με το δυνατό σούτ του Κόκε, το οποίο μπλόκαρε ο Αναστασόπουλος.

25′ Μεγάλη φάση για τον Αρη, με την κεφαλιά του Κάμπορα να φεύγει ελάχιστα αουτ.

33′ Ο Αρης ανοίγει το σκόρερ με τον Κάμπορα, που μετά την πάσα του Κόκε, νίκησε τον Αναστασόπoυλο 1-0.

43΄ Γυριστή κεφαλιά του Τσέζαρεκ, μπλοκάρει εύκολα ο Σηφάκης.

44΄ Σουτ του Κόκε, δεν το πιάνει καλά και η μπάλα φθάνει στον Αναστασόπουλο.

48΄ Εκτέλεση φάουλ του Κόκε, ο Λαζαρίδης βάζει το κεφάλι του με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι και… κόρνερ.

57΄ Εκτέλεση φάουλ του Κάλβο, κεφαλιά του Κάμπορα λίγο άουτ.

63΄ Σέντρα του Καρέρα, μέσα από την μικρή περιοχή είναι ο Τσέζαρεκ, όμως ο Νασούτι απομακρύνει σωτήρια.

64΄ Σουτ του Κάμπορα, ο Αναστασόπουλος εντυπωσιακά σε κόρνερ.

80΄ Η μπάλα φθάνει στον Κάλβο που σηκώνει έξω από την περιοχή την μπάλα και πιάνει κεραυνό στην δεξιά γωνία του Αναστασόπουλου και 2-0!

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής συνθέσεις:

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (76΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Κάμπορα (78΄ Τζόνσον).

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (67΄ Καούνος), Καρντόσο (46΄ Λούκας), Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα (73΄ Έντερ), Τσέζαρεκ.

Καμία ανησυχία για Γκαλέτι


Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με το οποίο διαψεύδονται τα σενάρια των τελευταίων ωρών. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως ο Αργεντινός παίκτης βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω κοιλιακού άλγους και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν τα προβλήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας της προηγούμενες ημέρες.Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού, που ουσιαστικά είναι το ιατρικό ανακοινωθέν: «Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξέδωσε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση: Περιήλθαν εις γνώση μας δημοσιεύματα που αφορούσαν τον νοσηλευόμενο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λ. Γκαλέτι, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο ποδοσφαιριστής Λ. Γκαλέτι εισήχθη την 12η Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο αιτιώμενος κοιλιακά άλγη και επακολούθησε κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος και συνεχίζεται. Ο ίδιος βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και η παραμονή του, όπως εικάζεται εκ των μέχρι τούδε αποτελεσμάτων, δεν θα διαρκέσει πολύ».

Φερέρ: "Παίκτης της ομάδας ο Εντίνιο"


Για τον Εντίνιο μίλησε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103" και στους Πάρη Τσελεπίδη, Θανάση Κρεκούκια και αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα ήταν θετικός σε κάποια πρόταση από την Ελλάδα, ενώ ευχήθηκε στην ΑΕΚ να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερέρ: Για τον Εντίνιο: "Η γνώμη του κυρίου Σάντος βαρύνει αφού γνωρίζει τον Εντίνιο από το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αλλά και φέτος στην Ισπανία με τη Μάλαγα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι γρήγορος παίκτης, δυνατός και μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις στο κέντρο και στην επίθεση. Είναι παίκτης της ομάδας. Μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από τη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν θα έχει πρόβλημα ο Εντίνιο να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού το γνωρίζει ήδη. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο Φερνάντο Σάντος. Το αν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Μουντιάλ, δεν μπορώ να το γνωρίζω". Για τον Φερνάντο Σάντος: "Είναι πολύ σωστός επαγγελματίας, γνωρίζει το ποδόσφαιρο και τα μυστικά του, ενώ γνωρίζει πώς να συμπεριφερθεί στους παίκτες και πώς να τους αξιοποιήσει. Γι' αυτό άλλωστε έχει παραμείνει τόσο καιρό στον πάγκο του ΠΑΟΚ". Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Η υποστήριξη του κόσμου είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά πως να το κάνει αυτό". Για την ΑΕΚ: "Οι αναμνήσεις από την ΑΕΚ και την Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλές. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Σε καμία ομάδα δεν αξίζει να περνάει όσα περνάει τώρα η ΑΕΚ. Εύχομαι να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρει το δρόμο που της αξίζει". Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Αν μου ερχόταν κάποια πρόταση από την Ελλάδα θα την εξέταζα. Σίγουρα πέρασα ωραία και δεν θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ για να επιστρέψω. Εξαρτάται βέβαια από τις συνθήκες που σου προσφέρουν σε κάποια δουλειά". Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: "Είναι τιμή για την Ελλάδα να έχει έναν τέτοιο προπονητή, που γνωρίζει όσο λίγοι το άθλημα. Είναι καλός μου φίλος".

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα για Παπάζογλου, Κρέσιτς


Με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε ο Θανάσης Παπάζογλου από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Η κατάσταση του νεαρού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί αύριο. Εκτός του διεθνούς επιθετικού, ο Ντάριο Κρέσιτς δέχτηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του διπλού και αποχώρησε, επίσης, από το πρόγραμμα του «Δικεφάλου». Να σημειωθεί ότι κανένας από τους δύο παίκτες δεν αναμένοταν να αγωνιστεί ως βασικός στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Φερνάντο Σάντος, την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» θα αποτελέσουν οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Κριστιάνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Φιλομένο. Από την πλευρά τους, οι Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο συνέχισαν με τρέξιμο και ενδυνάμωση τα ατομικά τους προγράμματα. Εν τω μεταξύ, ο κ. Σάντος θα μιλήσει αύριο (στις 13:15) στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στους Αρκάδες.

Τρόμος για Γκαλέτι


Έντονη είναι η ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού αναφορικά με την περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μέσος, μπήκε σε νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να ξεπεράσει έντονους πόνους που είχε στην κοιλιά και που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και έναν περίπου μήνα. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν γνωρίζουν αυτή την στιγμή περί τίνος πρόκειται, ωστόσο διαψεύδουν τα σενάρια που θέλουν τον Γκαλέτι να αντιμετωπίζει πρόβλημα ανάλογο με αυτό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του 29χρονου μέσου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι φανερό πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ίσως με αυτό το περιστατικό εξηγείται και η πεσμένη του απόδοση.
Τι και αν τα σενάρια από την Ιταλία θέλουν τον Ντάτολο να λέει όχι στο ενδεχόμενο της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό; Ο μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Σαμπιέρι, τονίζει πως ο πελάτης του δεν έχει αποφασίσει ακόμη το τι θα κάνει, ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό να έχει ήδη πει όχι στους «ερυθρόλευκους».
Συγκεκριμένα, ο Σαμπιέρι τόνισε στην εφημερίδα «SportDay»: «Δεν ισχύει ότι έχουμε αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, απλώς ζητήσαμε περισσότερο χρόνο για να απαντήσουμε, διότι θέλουμε να το σκεφτούμε. Έχουμε στα χέρια μας αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες και περιμένουμε κι άλλες τις επόμενες ημέρες. Όταν τις έχουμε όλες στα χέρια μας, θα τις βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε».
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Νάπολι για την απόκτηση του παίκτη, με την μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, κρατώντας οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως, ο παίκτης σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν θα έλεγε όχι στην μετακίνησή του στην Φιορεντίνα.
Στο θέμα του Νέρι Καστίγιο τώρα, συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός. Στη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκαν κάποιες ασάφειες στο χαρτί των Ουκρανών, οι οποίοι ζητούν 1.2 εκατομμύριο Ευρώ, για να παραχωρήσουν τον παίκτη για 1.5 χρόνο. Το ποσό δεν θεωρείται απαγορευτικό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εκτός απροόπτου θα λύσουν τα γραφειοκρατικά και θα αποκτήσουν τον Καστίγιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ GOAL ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ


GOAL KAI XΡΗΜΑ


Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους των αθλητικών ψιθύρων.Τετάρτη σήμερα με αρκετούς αγώνες αλλά οι περισσότεροι κυπέλλου.Τι σημαίνει αυτό;Χαλαρό ποντάρισμα γιατί έρχεται το σαββατοκύριακο με καλύτερες επιλογές.Ξεκινάμε απο την Ιταλία και τον αγώνα Τζένοα-Κατάνια.Η Τζένοα προέρχεται απο νίκη στο πρωτάθλημα στην έδρα της.Η Κατάνια βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και δεν νομίζω να ρίξει το βάρος της σε αυτόν τον αγώνα.Θα πάμε με τον άσο της Τζένοα.Συνεχίζουμε με Ισπανία και τον αγώνα Λα Κορούνια-Βαλένθια.Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με 1-2 υπέρ της Λα Κορούνια.Η Λα Κορούνια είναι σφιχτή ομάδα και απο την στιγμή που παίζεται η πρόκριση δύσκολα θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι,under και συνεχίζουμε.Επόμενος αγώνας Σεβίλλή-Μπαρτσελόνα.Η Σεβίλλη στον πρώτο αγώνα κέρδισε μέσα στην Βαρκελώνη με 1-0.Η Μπαρτσελόνα θα κατέβει για να πάρει την πρόκριση και να ξεπλύνει την ντροπή της ήττας μέσα στην έδρα της.Θα στηρίξουμε την Μπαρτσελόνα.Τελευταίος αγώνας που θα ασχοληθούμε είναι Χετάφε-Μάλαγα.Η Χετάφε εκμεταλεύεται την έδρα της και θέλει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της.Ο πρώτος αγώνας έληξε με νίκη της Μάλαγας με 2-1.Άσο λοιπόν και σε αυτόν τον αγώνα ελπίζοντας να μας δικαιώσουν.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Νάτσο Νόβο θέλει η Λάρισα


Ο επιθετικός της Ρέιντζερς, Νάτσο Νόβο Η αναζήτηση της Λάρισας για την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται πως οι Θεσσαλοί έχουν προσεγγίσει τον Νάτσο Νόβο των Ρέιντζερς Γλασκώβης. Ο Ισπανός επιθετικός, δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Νόβο που έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου 1979 και έχει ύψος 1,75, αγωνίζεται στους Ρέιντζερς από το 2004. Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των Νταντί, Ρέιθ Ρόβερς και Ουέσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μείνει στην ομάδα, καθώς πριν από αρκετό διάστημα θεωρήθηκε ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αμπερτίν, κατέβασε το σορτσάκι του, προς τη μεριά των φίλων της αντιπάλου ομάδας, κάτι που προκάλεσε την έντονη των ιθυνόντων του συλλόγου. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το θέμα και είναι ξεκάθαρο πως έχει διαφοροποιηθεί αρκετά η στάση όλων απέναντι στον παίκτη.

Ο Ντίκα στη Κλουζ


Ο Νικουλάι Ντίκα στην προπόνηση του Ηρακλή Δανεικός στην Κλουζ θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Νικολάε Ντίκα. Η Κατάνια που έχει τα δικαιώματά του Ρουμάνου άσου, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Ηρακλή, τον παραχώρησε εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της πατρίδας του.

«Καταλήξαμε σε συμφωνία τόσο με την Κατάνια, όσο και με τον Ηρακλή. Ο Νικολάε έχει επίσης συμφωνήσει να αγωνιστεί σε εμάς και σήμερα θα υπογράψει. Θα βρίσκεται εδώ δανεικός ως το καλοκαίρι κι έπειτα θα μπορούμε να τον αποκτήσουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κλουζ.

Ηττα για τους Λέικερς στο ντέρμπι


Ασταμάτητος ο Ντάνκαν Στο Σαν Αντόνιο, οι Λέικερς έπαιξαν στην 4η περίοδο χωρίς τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Πάου Γκαζόλ ήταν απών για πέμπτο ματς στη σειρά και οι Σπερς επικράτησαν με 105-85. Παρά τις όποιες απουσίες των Λέικερς, δεν παύει να είναι μία σημαντική νίκη για τους Σπερς, με τον Τιμ Ντάνκαν να πετυχαίνει 25 πόντους και 13 ριμπαόυντ. Ακολούθησε ο Τόνι Πάρκερ με 22 πόντους, ενώ ο Τζέφερσον τελείωσε το ματς με 12 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο Κόμπι Μπράιαντ έμεινε στους 16 πόντους με πολύ άσχημα στατιστικά, επιθετικά τράβηξε μόνο ο Μπάινουμ με 23 πόντους, ενώ ο Ρον Αρτεστ που ξεκίνησε με κέφια, έμεινε στους 13 πόντους, αφού στη διάρκεια του αγώνα χτύπησε στο δάχτυλο του δεξιού χεριού.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι βαθμολογίες

  • Σάρλοτ-Χιούστον 102-94
    Σάρλοτ: Ουάλας 9, Ντιό 19, Μοχάμεντ 10, Τζάκσον 43, Φέλτον 5, Μάρεϊ 14, Όγκαστιν 2.
    Χιούστον: Μπατίερ 10, Σκόλα 18, Χέιζ 4, Αρίζα 19, Μπρουκς 11, Λάουρι 9, Λάντρι 10, Μπάντιγκερ 7, Αντερσεν 6.

  • Ουάσινγκτον-Ντιτρόιτ 90-99
    Ουάσινγκτον: Τζέιμσον 31, Μπάτλερ 14, Χέιγουντ 7, Φόι 20, Γιανγκ 8, Μπόουκινς 8, ΜακΓκι 2.
    Ντιτρόιτ: Ουίλκοξ 8, Γιερέμπκο 13, Ουάλας 4, Χάμιλτον 19, Στάκεϊ 19, Ατκινς 11, Μαξίελ 2, Βιλανουέβα 23.

  • Μέμφις-ΛΑ Κλίπερς 104-102
    Μέμφις Γκρίζλις: Ράντολφ 20, Γκέι 24, Γκασόλ 24, Κόνλεϊ 13, Μέιο 15, Τίνσλεϊ 2, Κάρολ 3, Γιανγκ 3.
    Κλίπερς: Κάμπι 4, Μπάτλερ 5, Τζόρνταν 23, Μπ. Ντέιβις 27, Γκόρντον 18, Σκίνερ 2, Ρ. Ντέιβις 2, Σμιθ 8, Θόρτον 10.

  • Σαν Αντόνιο-ΛΑ Λέικερς 105-85
    Σαν Αντόνιο: Ντάνκαν 25, Τζέφερσον 12, Μπλερ 2, Πάρκερ 22, Μπόγκανς 2, ΜακΝτάις 8, Μέισον 9, Χέισλιπ 3, Τζινόμπιλι 9, Χιλ 13.
    Λέικερς: Αρτέστ 13, Όντομ 10, Μπάινουμ 23, Μπράιαντ 16, Φίσερ 3, Πάουελ, Ουόλτον 4, Μπράουν 8, Μπενζά 2, Φάρμαρ 6.

  • Ο Κάμπελ επιστρέφει στην Αρσεναλ


    Ο Κάμπελ με τη φανέλα της Αρσεναλ Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αρσεναλ βρίσκεται ο Σολ Κάμπελ. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Νοτς Κάουντι προπονείται με τους «κανονιέρηδες» τους τελευταίους δύο μήνες και την Τρίτη αγωνίσθηκε στην αναμέτρηση των Β' ομάδων με την Γουέστ Χαμ, όπου η Αρσεναλ επικράτησε με 4-2.

    Ο Κάμπελ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και λίγο αργότερα, δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος: «Είμαι υπερήφανος που θα επιστρέψω στην Αρσεναλ. Εχω δουλέψει σκληρά γι' αυτό. Ελπίζω να υπογράψω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου. Υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως να ρυθμισθούν, όμως είναι φανταστικό, εκπληκτικό. Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ από την ομάδα».

    Στον ΠΑΟΚ ο Εντίνιο!


    Ο Εντίνιο πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο Ο Εντίνιο απασχόλησε τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες, αλλά προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας φάνηκε ότι καταλήγει στη Μαρίτιμο. Ωστόσο, η συμφωνία για το δανεισμό του από τη Μάλαγα δεν ολοκληρώθηκε, ο "δικέφαλος" του βορρά επανήλθε και κατάφερε να τον κάνει δικό του, με τη μορφή δανεισμού, για τους επόμενους έξι μήνες!

    Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε η πληροφορία από την Ισπανία πως ο Εντίνιο, ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μάλαγα για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με τη Χετάφε, δεν επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του λόγω της επικείμενης συμφωνίας.

    Ηρακλης-Ήθελε Χουάντε, αλλά… – Ναυάγιο με Μοσκέρα

    Ήθελε Χουάντε, αλλά… – Ναυάγιο με Μοσκέρα

    Μια ανάσα από την απόκτηση του Χουάντε (Χουάν Ντε Ντιος Πράδος Λόπεθ) βρέθηκε η ομάδα του Ηρακλή, καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Μπέτις. Παράλληλα, είχε συμφωνήσει και με τον παίκτη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποδεχθεί την πρόταση των «κυανόλευκων», αλλά την ίδια στιγμή και η ισπανική ομάδα δέχτηκε την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όλα έδειχναν ότι θα αποτελούσε τη δεύτερη μεταγραφή των κυανόλευκων, αλλά μια εξέλιξη που υπάρχει της τελευταίας στιγμής, μπλοκάρει την μετακίνηση του. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Μπέτις, Αντόνιο Τάπια, αναμένεται ακόμα και σήμερα να απολυθεί από τον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας με τον Χουάντε Ράμος να αναλαμβάνει καθήκοντα. Έτσι, η διοίκηση της Μπέτις αποφάσισε να ανασταλεί η μεταγραφή του παίκτη, καθώς ο νέος προπονητής θα πρέπει να επανεκτιμήσει το έμψυχο δυναμικό. Μετά από αυτό ο Ηρακλής μένει στα κρύα του λουτρού, καθώς ο Χουάντε ήταν ένας παίκτης, που ήθελαν πάση θυσία στην ομάδα.
    Με βάση τις πληροφορίες, που υπάρχουν, ο Χουάντε είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Προωθήθηκε από την Β΄ ομάδα της Μπέτις τον Δεκέμβριο του 2005 και έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Άντερλεχτ. Έπαιξε και κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης όταν οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0. Γενικά η πορεία του ήταν ανοδική και άρχισε να καθιερώνεται με αποτέλεσμα να έχει 22 συμμετοχές. Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει και μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Την ίδια σεζόν, η Λίβερπούλ κατέθεσε προσφορά οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του ώστε να αντικαταστήσει τον Σισόκο, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτή η μεταγραφή.

    Δεν θα περιμένουν για πολύ

    Πάντως, το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά για τους «κυανόλευκους» από την στιγμή που αν μετά την έλευση του νέου προπονητή υπάρξει η ίδια άποψη (για παραχώρηση του παίκτη), τότε ξανά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Έτσι, θα χρειαστούν λίγες μέρες ακόμα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά στην Μίκρα δεν μπορούν να περιμένουν αρκετά και αρχίζουν να ενεργοποιούν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

    Ναυάγησε του Μοσκέρα

    Πάντως, ούτε η μεταγραφή του Χοσιμάρ Μοσκέρα θα πραγματοποιηθεί. Ο έμπειρος άσος φέρεται να έχει πρόβλημα με τη βίζα του και δεν μπορεί να αναχωρήσει άμεσα από την Αργεντινή. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είχε καλύτερη πρόταση από σωματείο της Λατινικής Αμερικής…Πηγη Μετροσπορ

    Στοίχημα με το Στέλιο Γελαστό

    Γεια σας στοιχηματζήδες μου!
    Σήμερα έχω μια 5άδα για όλα τα γούστα. Ρισκάρουμε και πάμε ταμείο.
    Rio Ave - Nacional 1 (2.20)
    Toulouse - Nancy 1 (1.85)
    Boulogne - Socaux 2 (2.25)
    Deportivo La Coruna - Valencia 1 (2.45)
    Juventus - Napoli 1 (1.95)

    Άντε και καλή τύχη μάγκες...
    Μετά τιμής, Στέλιος Γελαστός

    Τάσεις φυγής στη Μίκρα

    Τάσεις φυγής στη Μίκρα

    Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είναι προβληματισμένος και που έχει πάρει απόφαση να φύγει από την ομάδα είναι ο Σαρμπέλ Τούμα, που δεν θέλει να παραμείνει άλλο στο ρόστερ του Ηρακλή. Όχι, βέβαια ότι η προσφορά του μέχρι τώρα ήταν σημαντική και καταλυτική. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έχει διαλέξει και αυτός το δρόμο της προσφυγής, αλλά ακόμα δεν σκοπεύει να την καταθέσει. Ο λόγος είναι ότι περιμένει να μάθει από τον εκπρόσωπο του, αν έχει κάποια πρόταση στα χέρια, του προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο σκανδιναβός σε περίπτωση που δεν βρει άλλη ομάδα θα καταθέσει τις επόμενες μέρες προσφυγή, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα του. Από την άλλη μεριά, υπάρχει και ο Ιβάν Μπόσνιακ που με την σειρά του σκέφτηκε και αυτός να καταθέσει προσφυγή. Ωστόσο, τονίζει ότι θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή να πάρει τα χρήματα, που του οφείλονται από την ΠΑΕ. Αν δεν τα εισπράξει, τότε είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αυτός να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία.

    Επιστρέφει ο Ντάλα Μπόνα

    Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται σήμερα ή αύριο ο Σαμουέλ Ντάλα Μπόνα οπότε και θα γίνει γνωστό αν τελικά βρήκε ομάδα στην πατρίδα του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ιταλός πάντως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή και αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση τότε θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πηγη Μετροσπορ

    Ξανά κορυφαίος ο Ικερ

    http://www.sport.gr/files/news/2010-01-12/1263330501_casillas_250x.jpgΟ Ικερ Κασίγιας ανακηρύχθηκε για ακόμη μια χρονιά κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS). Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφήνοντας ξανά στη δεύτερη θέση τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν

    Ο ισπανός τερματοφύλακας κατέλαβε την πρώτη θέση με 230 ψηφούς, 80 περισσότερες από τον ιταλό συνάδελφό του και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η IFFHS στην επίσημη σελίδα της, "έχει αποδείξει με αυτή την παγκόσμια διάκριση ότι είναι ο πραγματικός διάδοχος του θρυλικού Ρικάρντο Ζαμόρα, ο οποίος ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο στο πρώτο μισό του 20υ αιώνα".

    Ο Κασίγιας ψηφίστηκε στην κορυφαία ομάδα της FIFA για την περσινή σεζόν, ενώ ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας σύμφωνα και με τη FIFPro. Παράλληλα, ανακήρυχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Primera Division.

    Στη δεύτερη θέση βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο γκολκίπερ της Εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος έχει κατακτήσει 4 φορές το βραβείο του κορυφαίου. Το πάνελ ψήφισε στην 3η θέση τον διεθνή βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ιντερ, Ζούλιο Σέζαρ, ενώ στην 4η θέση, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και δεν αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής Ολλανδίας, πλασαρίστηκε ο Εντβιν φαν ντερ Σαρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την πεντάδα συμπλήρωσε ο τσέχος Πετρ Τσεχ της Τσέλσι.

    Αυτή τη στιγμή, η Ισπανία είναι η κορυφαία... παραγωγός τερματοφυλάκων, καθώς τρεις ισπανοί βρίσκονται στην κορυφαία 7άδα (Ικερ Κασίγιας, Βίκτορ Βαλντές και Χοσέ Μανουέλ Ρέινα).

    Με Τζόνσον και Αντού στο Κύπελλο!



    Με Τζόνσον και Αντού στο Κύπελλο!

    Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τους Έντι Τζόνσον και Αντού.

    Οι δύο Αμερικάνοι πάντως ακόμη είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, καθώς γίνεται αγώνας δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Ντέιλι, Κουλουχέρης και οι Πίτου Γκαρσία, Ρομπέρζ, Ρόβας, Γραικός, Πιοβεζάν.

    Την αποστολή της ομάδας του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Αραβίδης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Ναφτί, Κόκε, Νασούτι, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης.

    ΠΑΟΚ-Κοντά σε Εντίνιο!



    Κοντά σε Εντίνιο!

    Μπορεί η υπόθεση Εντίνιο να έμοιαζε χαμένη για τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες, αφού ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στη Μαρίτιμο, ωστόσο, ο «δικέφαλος του βορρά» αργά χθες το βράδυ κέρδισε ξανά πόντους σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, οι «ασπρόμαυροι» βρισκόντουσαν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό τα μεσάνυχτα, η οποία αφορά τον δανεισμό του ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν αγοράς 1,2 εκατ. ευρώ.

    Μάλιστα, οι Ισπανοί επισημαίνουν ότι ο Εντίνιο, ενώ αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μάλαγα για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Χετάφε, τελικά δεν ταξίδεψε, προφανώς λόγω της επικείμενης συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, δεν αποκλείεται πλέον το ενδεχόμενο ο 27χρονος άσος να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα…

    Νέα φραγή παιχνιδιού!

    http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3c63e9ac4be0d2ccaaa85e577336ef51_L.jpg?1263361355?1263361355?1263361355

    Ακόμα ένα παιχνίδι ελληνικών ομάδων «φράχτηκε» απ' τον ΟΠΑΠ. Την Κυριακή το ματς που δεν... παιζόταν ήταν το Πανθρακικός-Γιάννινα ενώ σήμερα κανείς δεν μπορεί να ποντάρει στο Λεβαδειακός-Καβάλα.

    Η εταιρεία στοιχημάτων έχει ως προσωρινά φραγμένο τον αγώνα για το Κύπελλο Hellas On Line καθώς χθες το πρωί και μόλις το κουπόνι βγήκε στα πρακτορεία πολλά χρήματα έπεσαν πάνω στη νίκη της Καβαλιώτικης ομάδας. Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας σε ξένες εταιρίες και συγκεκριμένα σε Ασιάτες μπουκ οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που δέχτηκε τα περισσότερα πονταρίσματα αν και δεν ήταν το φαβορί.

    Αθλητικός Τύπος 13/1/2010

    Sportday
    Goal news
    Εξέδρα

    Φως
    Φίλαθλος
    Ώρα των σπορ

    Πρωταθλητής
    Πράσινη
    Score

    Derby news
    Η Γάτα
    Metrosport

    Σπορ του Βορρά
    Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
    Αθλητικά Νέα

    The Match

    Πατρίς Sport