Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Φοβήθηκαν τα... φαντάσματα!


Φάντασμα Αυπνοι έμειναν τη νύχτα πριν τον αγώνα τους με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι οι παίκτες των Νιου Γιορκ Νικς, όπως κατέθεσαν πολλοί εξ αυτών με δηλώσεις τους. Ο λόγος που ξαγρύπνησαν ήταν... φοβίες. Φοβίες για... φαντάσματα στο ξενοδοχείο "Skirvin Hilton", στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Νέας Υόρκης.

«Αυτό το μέρος είναι στοιχειωμένο. Φοβήθηκα. Πραγματικά το πιστεύω» δήλωσε ο Τζάρεντ Τζέφρις στην εφημερίδα "ΝΥ Daily News", ενώ ο Έντι Κάρι ισχυρίστηκε πως κατάφερε να κοιμηθεί μόνο για δύο ώρες την περασμένη Κυριακή, γιατί δεν μπορούσε να μην σκέφτεται πως στο δωμάτιό του περιφέρονταν φαντάσματα.

«Πέρασα σχεδόν τον περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο του Νέιτ Ρόμπινσον. Πραγματικά πιστεύω πως υπάρχουν φαντάσματα σ΄ αυτό το ξενοδοχείο» δεν ντράπηκε να παραδεχτεί δημόσια τον φόβο που ένιωσε ο Έντι Κάρι.

Εδώ και πολλά χρόνια, πελάτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου έχουν αναφέρει πως κατά τη διαμονή τους είδαν φαντάσματα και άκουσαν παράξενους θορύβους.

Σύμφωνα με έναν θρύλο, τη δεκαετία του '30, μία γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου, κρατώντας στα χέρια της το μωρό της.

Οι Νικς ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 106-88 από την Οκλαχόμα, χωρίς μέχρι στιγμής, πάντως, να έχει... αποσαφηνιστεί αν η ήττα ήταν αποτέλεσμα της εξάντλησης που αισθανόντουσαν οι άυπνοι και φοβισμένοι παίκτες του Μάικ Ντ' Αντονι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: