Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Προκλητικοί πανηγυρισμοί Περέιρα!! (video)

Έξαλλα και με χειρονομίες πανηγύρισε... στο σημαιάκι του κόρνερ το γκολ του Χάρα, ο Βίτορ Περέιρα, δευτερόλεπτα προτού γίνει το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ

Προκλητικοί πανηγυρισμοί Περέιρα (video)
Προκλητικά πανηγύρισε το... χρυσό(;) γκολ του Ολυμπιακού -με τον Χάρα- στο 89' ο Βίτορ Περέιρα. Την ώρα λοιπόν που ο Αργεντινός σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος κόουτς έκανε σπριντ απ' τον πάγκο του στο σημαιάκι του κόρνερ και εκεί έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Το... ύφος του τεχνικού των Πειραιωτών συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την κάμερα να τον «συλλαμβάνει» να πανηγυρίζει έξαλλα και να κουνά τα χέρια του προκλητικά. Βγήκε, μάλιστα και αρκετά εκτός αγωνιστικού χώρου, προτού το τιμ της ομάδας του τον συγκρατήσει και τον... επαναφέρει στη θέση του, με τους οπαδούς της Ένωσης να 'χουν ήδη... εξαγριωθεί και να ακολουθεί το «ντου» που έφερε και τη διακοπή της αναμέτρησης.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντάγκλας Κόστα: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Την πεποίθησή του ότι η Σαχτάρ μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει την Μπάγερν εξέφρασε ο Ντάγκλας Κόστα, τονίζοντας ότι στο πρώτο ματς, η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Ντάγκλας Κόστα: «Μπορούμε να προκριθούμε»
Ικανή να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Μπάγερν είναι η Σαχτάρ, σύμφωνα με τον Ντάγκλας Κόστα.

Οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν τους Βαυαρούς στο Μόναχο στη ρεβάνς του 0-0 για τη φάση των «16» του Champions League, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να επισημαίνει ότι καμιά ομάδα δεν είναι ανίκητη.

«Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη και το αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Όλοι χαρακτήριζαν την Μπάγερν ως φαβορί, όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε ακόμη και να είχαμε νικήσει», ήταν τα λόγια του 24χρονου που, στη συνέχεια, τόνισε ότι αν η ομάδα του αγωνιστεί ξανά με το ίδιο πάθος, τότε μπορεί να προκριθεί.

«Ξέρουμε ότι ο επαναληπτικός θα είναι περίπλοκος, όμως αν παίξουμε με το ίδιο πάθος που είχαμε και στην Ουκρανία, μπορούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ντου» οπαδών στο γκολ του Χάρα!!

Δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ από τον Χάρα, με το οποίο πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός, οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς!

«Ντου» οπαδών στο γκολ του Χάρα!
Όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά μετά το γκολ του Χάρα στο 89’ στο ΟΑΚΑ επικράτησε… χάος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν γίνει ένα «κουβάρι» στο κόρνερ, πανηγυρίζοντας το τέρμα που τους έδινε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με οπαδούς της ΑΕΚ να εισέρχονται στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και να τους πετούν αντικείμενα!

Αμέσως, σύσσωμη η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το συμβάν αυτό να προκαλέσει την οριστική διακοπή του αγώνα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Το κλάμα του Νεστορίδη!! (pics)

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ήταν δίπλα της στον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του γνωρίζοντας την αποθέωση.

Το κλάμα του Νεστορίδη (pics)
Ολόκληρη η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ ήταν παρούσα στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με… ώθηση πάντα την αγάπη για την ομάδα, αλλά και αποστολή να συγκρατήσουν την ορμή του κόσμου για να αποφευχθούν πιθανά παρατράγουδα, παίκτες-θρύλοι της «Ένωσης» παρέλασαν πριν τη σέντρα από τον στίβο του γηπέδου και γνώρισαν την αποθέωση.

Μαύρος, Μανωλάς, Σεραφείδης, Παπαϊωάννου, Σταματιάδης, Γεωργαμλής και πολλοί άλλοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βλέποντας την αγάπη του κόσμου για το «Δικέφαλο Αετό», αλλά και όσους πρόσφεραν τα μέγιστα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το Action Images

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι συνθέσεις στο Τσέλσι – Παρί!!

Ό,τι καλύτερο είχε διαθέσιμο παρατάσσει ο Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην άμυνα ο Νταβίντ Λουίζ για την Παρί, με Παστόρε στο αρχικό σχήμα οι Πρωταθλητές Γαλλίας.  
Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Μάτιτς, Ραμίρες, Όσκαρ, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα
Στον πάγκο: Τσεχ, Ζούμα, Φιλίπε Λουίς, Γουίλιαν, Κουαδράδο, Ρεμί, Ντρογκμπά
Παρί: Σιρίγου, Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Λουίζ, Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι, Ζλάταν
Στον πάγκο: Ντους, Καμαρά, Ντινιέ, Φαν ντερ Βιλ, Ραμπιό, Μπάεμπεκ, Λαβέτσι
*Πηγή: England365.gr*

«Είμαστε όλοι μπλε» (pic)

Σαφέστατο το μήνυμα που θέλει να περάσει η Τσέλσι μέσα από το match program της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έπειτα από όσα συνέβησαν στο μετρό του Παρισιού, στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Λοράν Μπλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ
Οι «μπλε» κάνουν προσπάθεια ώστε να απομονώσουν τους ρατσιστές, αν υπάρχουν τέτοιοι – ανάμεσα στους οπαδούς τους και στον αποψινό επαναληπτικό με την Παρί, το μήνυμα περνάει μέσα από το match program.
Πιο συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει το σλόγκαν «Είμαστε όλοι μπλε», όπως έγραφε και το πανό των οπαδών της ομάδας στην ισοπαλία (1-1) με τη Μπέρνλι που έλεγε «Είτε μαύροι, είτε λευκοί, είμαστε όλοι ΜΠΛΕ».



*Πηγή: England365.gr*

Συνθήκες πολέμου θα επικρατήσουν στο ΟΑΚΑ!!

Γράφει ο Γιώργος Μπούζος



Το ερώτημα το έστειλε φίλος ακροατής στη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής αλλά αφορά το σύνολο των φιλάθλων που διψούν να επιστρέψουν στο γήπεδο: τα παιχνίδια της Σούπερ λίγκα θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ή όχι; Κόντρα στην διαφθορά, την πλήρη αναξιοπιστία και την απόλυτη χρεοκοπία, το ποδόσφαιρο εξακολουθεί για ένα κομμάτι του κόσμου να αποτελεί διέξοδο και διασκέδαση κάθε Κυριακή! Αυτός ο κόσμος, μικρός ή μεγάλος σε αριθμό, δεν έχει σημασία ζητάει πίσω την διασκέδαση του, τις Κυριακές του! Θα τις έχει;

Την απόφαση θα πάρει μάλλον αύριο ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο σημερινό ντέρμπι του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1. Για τις 65.000 φιλάθλων θα υπάρχουν μέσα και γύρω από το στάδιο 3.000 αστυνομικοί (!), 22 διμοιρίες των ΜΑΤ και 600 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας! Ο αριθμός είναι πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα και λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν συνυπολογισθεί ότι επι τόπου θα βρίσκονται κι όχι ένας αλλά τρεις εισαγγελείς!

Αν όλα κυλήσουν ομαλά- με διαιτητή τον Καλογερόπουλο είναι δύσκολο να αποφευχθούν οι σπινθήρες, το ζήτημα είναι να μην ανάψει φωτιά- τότε ο Κοντονής ίσως ανάψει το πράσινο φως να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων και η επόμενη αγωνιστική να γίνει με την παρουσία θεατών. Ότι επιβαρυντικό όμως συμβεί σίγουρα θα ενισχύσει την εκτίμηση του ότι το μέτρο των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών θα πρέπει να συνεχιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υφυπουργός πιστεύει ότι οι συνθήκες δεν έχουν βελτιωθεί άρα η απαγόρευση θα πρέπει να συνεχιστεί.

Την ίδια ώρα τα κρούσματα μέσα κι έξω από τα γήπεδα συνεχίζονται αμείωτα. Παράδειγμα το επεισόδιο Κούγια -Ζελελίδη αλλά και ο φίλαθλος που δίνει μάχη για τη ζωή μετά από συμπλοκή στις Σέρρες. Όπως και οι κωλοτούμπες της Σούπερ λίγκα που ανέβαλε το παιχνίδι Πανθρακικού – Ολυμπιακού στις Σέρρες, χωρίς να χρειαστεί οι ερυθρόλευκοι να μείνουν και δεύτερη μέρα στην Κομοτηνή, όπως και η απόφαση ο αγώνας αντί για την Κυριακή, να γίνει μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο! Ο λόγος προφανής να δοθεί περισσότερος χρόνος ξεκούρασης που παίζει σήμερα με την ΑΕΚ.

Όλα αυτά δείχνουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν υπάρχει λόγος κυρίων, ούτε συμβόλαια τιμής! Εδώ τον πρώτο λόγο τον έχουν τα συμφέροντα και τα εκατομμύρια. Και τα άτιμα είναι πολλά! Ποιος να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι για τους ρομαντικούς και τους αφελείς!

*Πηγή: metrosport.gr*

Η ώρα που οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ πήραν «φωτιά» (video)

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ανάβουν εκατοντάδες πυρσούς. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Η ώρα που οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ πήραν «φωτιά» (video)

















inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού!!

Χωρίς εκπλήξεις πέραν της… δεδομένης όπως ακουγόταν τις τελευταίες μέρες, δηλαδή τη χρησιμοποίηση του Ρομπέρτο, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Βασικός ο Ντουρμάζ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση να δώσει θέση βασικού στον Ρομπέρτο αντί του Μέγιερι, ενώ συνολικά έχει προχωρήσει σε έξι αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Χάρα *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα ο Μενσά-Μπονσού!!

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είναι μεταξύ των θεατών του ΑΕΚ-Ολυμπιακός και δήλωσε ξετρελαμένος με την ατμόσφαιρα που αντίκρισε στο ΟΑΚΑ.

«Τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα ο Μενσά-Μπονσού
Όλη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ είναι στο πλευρό της ποδοσφαιρικής «Ένωσης» για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού ενθουσιάστηκε από τη θέα του κατάμεστου ΟΑΚΑ και μοιράστηκε την εμπειρία με τους… ακόλουθούς του στο Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Απομένουν 30 λεπτά για τη σέντρα και το γήπεδο είναι ήδη κατάμεστο. ΑΕΚάρα», έγραψε ο Βρετανός σέντερ.


Crazy atmosphere! This game is about to be crazy




EXCITED! 30 minutes to go and it's a packed house! #aekolympiacos #greekcup #Aekara 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Κολοβέτσιο η ΑΕΚ!!

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έμεινε εκτός ενδεκάδας της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ξεκινούν Λαμπρόπουλος-Τζανετόπουλος.

Χωρίς Κολοβέτσιο η ΑΕΚ
Πλέον είναι οριστικό… Η πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επιβεβαιώθηκε πλήρως και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έμεινε εκτός ενδεκάδας της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τους Άνταμ Τζανετόπουλο και Βασίλη Λαμπρόπουλο, που είχαν αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι η ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι η εξής: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Αραβίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά στο… πέταλο ο Περέιρα!! (video)

Ο Βίτορ Περέιρα, όπως και στη Λεωφόρο, έκανε έναν περίπατο μέχρι την εστία μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ. Χωρίς παρατράγουδα ο… περίπατος του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ξανά στο… πέταλο ο Περέιρα (video)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επανέλαβε το ίδιο περίπου μια ώρα πριν τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με το χέρι στην τσέπη, όπως ακριβώς έκανε και στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έφτασε μέχρι την εστία μπροστά από το πέταλο και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να σημειωθεί κανένα παρατράγουδο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Μαρινάκη η άφιξη στο ΟΑΚΑ!! (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Παρών ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Χωρίς Μαρινάκη η άφιξη στο ΟΑΚΑ (video)
Δεν ακολούθησε τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι μαζί με την ομάδα, αλλά φαίνεται πως τελικά επέλεξε να μην είναι στο γήπεδο.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ πέρα από τα μέλη της ομάδας, στο πούλμαν επέβαιναν επίσης οι κ.κ. Βρέντζος, Ισά, Καραπαπάς, αλλά και ο Ερίκ Αμπιντάλ που πλέον ανέλαβε πόστο στο σύλλογο.

Η άφιξη του Ολυμπιακού έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκπληξη από Δέλλα!!

Το δίδυμο Λαμπρόπουλου-Τζανετόπουλου επιλέγει-σύμφωνα με πληροφορίες-ο Τραϊανός Δέλλας για την ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό αφήνοντας στον πάγκο τον Κολοβέτσιο.

Έκπληξη από Δέλλα
Ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έμοιαζε σίγουρος και οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος διεκδικούσαν την άλλη θέση, ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έκανε την έκπληξη στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, επιλογή του είναι να αφήσει στον πάγκο τον Κολοβέτσιο και να εμπιστευτεί στο βασικό σχήμα το δίδυμο Τζανετόπουλου-Λαμπρόπουλου, που είχαν αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1) κάνοντας καλή δουλειά.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ανέστης στο τέρμα, Μπακάκης και Σοϊλέδης στα άκρα της άμυνας, Γιόχανσον και Ανάκογλου στον άξονα, Μπαρμπόσα και Πλατέλλας στα «φτερά», με τον Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Αραβίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Οι εκφοβισμοί δεν επηρεάζουν τους διαιτητές…»

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της καταδικάζει τις κινήσεις εκφοβισμού, όπως αποκαλεί τα φέιγ βολάν που έπεσαν στην οικία του διαιτητή Καλογερόπουλου,ενώ δηλώνει βέβαιη πως οι ρέφερι θα κάνουν το καθήκον τους.

«Οι εκφοβισμοί δεν  επηρεάζουν τους διαιτητές…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα φέιγ βολάν που πετάχτηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η οικία του διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα εξής:

Σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να δοθεί μια συνολική και συντριπτική απάντηση σε φαινόμενα που ταλανίζουν διαχρονικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι εμπνευστές του συγκεκριμένου περιστατικού επιχειρούν να εκφοβίσουν τον διαιτητή ενός πολύ σημαντικού αγώνα. Είναι προφανές ότι περιστατικά που εξυπηρετούν σκοπούς ψυχολογικού εκβιασμού είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχονται και, σε αντίθεση με τα κίνητρά τους, δεν πρόκειται να αποσπάσουν τη συγκέντρωση των διαιτητών από το καθήκον που καλούνται να επιτελέσουν σε λίγες ώρες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαιτητές και στους ποδοσφαιριστές των δύο ιστορικών ομάδων, οι οποίοι, όλοι μαζί, θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει σ’ εκείνους που επιμένουν να μετέρχονται βλαπτικές και επιζήμιες για το ποδόσφαιρο μεθόδους
».

Λούκας: «Θέλω να μείνω στη Λα Κορούνια, αλλά…»


Ξεκάθαρος για τις προθέσεις του ο Λούκας Πέρεθ, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στη Λα Κορούνια, αλλά αν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει, θα το κάνει.

Λούκας: «Θέλω να μείνω στη Λα Κορούνια, αλλά…»
Το τι θέλει είναι σαφές. Το τι μπορεί να κάνει είναι… άλλη υπόθεση. Ο Λούκας Πέρεθ μιλώντας σε εφημερίδα της Γαλικίας έκανε σαφές πως θέλει να παραμείνει στη Λα Κορούνια, ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τιμώντας το συμβόλαιό του.

«Αν παραμείνει η Λα Κορούνια στην κατηγορία, υπάρχουν πιθανότητες να μείνω. Όμως δεν είναι η ώρα τώρα να το συζητάμε αυτό. Όταν εξασφαλίσουμε μαθηματικά τη σωτηρία, θα μιλήσουμε για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Όμως μη νομίζετε πως το πρόβλημα είναι η Λα Κορούνια ή εγώ. Ήδη έχουμε κάνει μια συζήτηση, ξέρουν πως θέλω να μείνω και δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά μας», ανέφερε.

«Πού είναι καλύτερα από το να είσαι στην πατρίδα σου, με την οικογένεια και τους φίλους σου. Όμως είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία. Εκεί πάντα ένιωθα πως με αγαπούν και μου συμπεριφέρονταν ωραία», πρόσθεσε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς αν εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει «έκπτωση» στη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει τεθεί σαν οψιόν αγοράς, απάντησε: «Δεν ξέρω, θα το δούμε εκείνη την ώρα. Ίσως μετά από ένα χρόνο χωρίς εμένα, τώρα να με υπολογίζουν. Δεν ξέρω πώς είναι τώρα τα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω».

Φέτος ο Λούκας έχει 10 συμμετοχές και 4 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει ΟΑΚΑ και ο Μαρκαριάν!

Το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του.

Πάει ΟΑΚΑ και ο Μαρκαριάν
Σύντομα αναμένονται οι κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του Euro 2016.

Πριν ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός καταλήξει στους εκλεκτούς, θα παρακολουθήσει απόψε από κοντά τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θα είναι στα επίσημα του ΟΑΚΑ μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Μαρσενάρο και Κωστένογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιατί Χάρα κι όχι Μπενίτες;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπαθεί μέσα από το sport-fm.gr να δώσει απάντηση στο ερώτημα Χάρα ή Μπενίτες.

Γιατί Χάρα κι όχι Μπενίτες;
*** Είναι ένα καλό ερώτημα, ενόψει και του αποψινού ντέρμπι του κυπέλλου, γιατί ο Περέϊρα επιμένει στον Χάρα και δεν δίνει περισσότερες ευκαιρίες στον Μπενίτες, από την στιγμή που ο Αργεντινός δεν έχει δείξει ακόμη 100% έτοιμος, ο δε Παραγουανός σε κάποια παιχνίδια έχει κάνει ωραία πράγματα.

*** Κατ΄αρχήν δε νομίζω ότι είναι εμπαθής ο προπονητής του Ολυμπιακού. Διότι, στη λίστα που έκανε για το Γιουρόπα Λιγκ δεν έβαλε τον Χάρα, ακριβώς γιατί αναγνώριζε την έλλειψη ετοιμότητάς του-μιλάμε για παίκτη που ήρθε χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του από τον περασμένο Αύγουστο κι έχοντας κι ένα τραυματισμό το Δεκέμβριο.

*** Ότι ξεκάθαρα προτιμάει τον Χάρα ο Περέϊρα είναι σαφές. Στο πρόσωπό του βλέπει ένα πιο έμπειρο φορ (με παρουσία στην Μπενφίκα, στην Ισπανία και σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή), που θα δώσει μεγάλες μάχες (αυτός είχε κερδίσει την αποβολή του Μπατιόν στη Βέροια και τα δύο-τρία φάουλ όταν μπήκε αλλαγή στη Λεωφόρο, εκ των οποίων το ένα έφερε το γκολ του Τσόρι) και που μπορεί να μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή, να πάρει καλή θέση και να σουτάρει (με τον Εργοτέλη είχε κερδίσει έτσι τρία πέναλτι, άσχετα αν δεν δόθηκε κανένα).

*** Ο Περέϊρα με το που πήγε στον Ολυμπιακό, τον Μπενίτες είχε 2η επιλογή πίσω από το Μήτρογλου. Και τον έβαλε κι αλλαγή μισή ώρα με τον Παναιτωλικό και μετά βασικό στα δύο ματσάκια κυπέλλου με τον Τύρναβο. Τότε ήρθε ο Χάρα, έδειξε μία προτίμηση σε αυτόν ο Περέϊρα, αλλά όταν ο Αργεντινός δεν ήταν στη διάθεσή του σε κάποια ματς λόγω ενός οικογενειακού του θέματος κι ο προπονητής χρειάστηκε τον Μπενίτες, ο μικρός παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις κι έτσι την ευκαιρία την πήρε (με την ΑΕΚ) ο Διαμαντάκος. Κι όταν επέστρεψε ο Χάρα, είναι πάλι αυτός το Νο 2.

*** Είναι αλήθεια ότι σε μερικά ματς ο Μπενίτες μας άρεσε. Κι όχι μόνο με τα δύο γκολ που έβαλε στον Τύρναβο. Είχε ένα φοβερό β΄ημίχρονο στην Καλλονή (με δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και μία ασίστ!), είχε νωρίτερα ένα έξοχο α΄ημίχρονο στην Κέρκυρα κι ένα ωραίο γκολ στην αρχή της σεζόν όταν είχε μπει αλλαγή με τη Βέροια.

*** Εξίσου αλήθεια είναι πως όταν ο Μίτσελ τον έβαλε βασικό σε άλλα ματς, πιο δύσκολα κι όχι 5-0 η, 4-0 όπως τα παραπάνω, ο Μπενίτες δυσκολεύθηκε πολύ. Και στο 2-2 με τον ΠΑΣ και στο 2-1 επί του Πλατανιά, όταν κι έγινε αλλαγή μετά το 1-1. Ούτε βοήθησε καθόλου μπαίνοντας αλλαγή μισή ώρα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και σε δύο-τρία ακόμη παιχνίδια.

*** Έχω την αίσθηση ότι κι οι δύο λειτουργούν καλύτερα σαν δεύτεροι σέντερ φορ σε 4-4-2, ο δε Μπενίτες και λίγο πλάγια αριστερά. Ο Παραγουανός ίσως έχει καλύτερα στοιχεία για να βγει, αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο απ΄ότι δουλεύει. Κι ο Χάρα νομίζω ότι δεν είναι ο μέτριος κυνηγός, που οι πολλοί νομίζουν ότι είναι. Αν προσαρμοστεί και αν βρει χημεία…

*** Υπάρχει υπομονή;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει με Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός!!

Ειλημμένη η απόφαση του Βίτορ Περέιρα να επαναφέρει τον Ρομπέρτο κάτω απ' την εστία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν και μέχρι τώρα στο Κύπελλο αγωνιζόταν ο Μέγερι. Τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Πάει με Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός
Μέχρι τώρα στο Κύπελλο έπαιζε ο Μέγερι (όπως είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης), σήμερα όμως επανέρχεται στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού ο Ρομπέρτο.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με την ΑΕΚ (19:00, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον… βασικό του τερματοφύλακα, θέλοντας να προασπίσει ακόμα περισσότερο την εστία των ερυθρολεύκων με στόχο την ανατροπή του 1-1 απ’ το Φάληρο.

Με τον Ισπανό γκολκίπερ, λοιπόν, να ‘χει «κλειδώσει» τη μία θέση της ενδεκάδας, τα υπόλοιπα πρόσωπα -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ο Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας (λόγω και της απουσίας Ομάρ), ο Μαζουάκου στο αριστερό και δίδυμο στόπερ οι Σιόβας-Μποτία (απόντες Σαντάνα-Αυλωνίτης).

Στον άξονα -κι ενώ αναμένουμε σε λίγη ώρα τις επίσημες ενδεκάδες- θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Κασάμι και Τσόρι, στο δεξί «φτερό» ο Ντοσεβί, στο αριστερό ο Αφελάι (θέση διεκδικεί και ο Ντουρμάζ), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χάρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΟΚ: «Έχουμε προπονητή…»


Κατηγορηματικά διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και υποστηρίζουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΠΑΟΚ: «Έχουμε προπονητή…»
Στη Ρουμανία εξακολουθούν να αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον προπονητή της Skoda Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, η αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν άμεση και διαψεύδει κατηγορηματικά αυτά τα δημοσιεύματα.

«Εμείς έχουμε προπονητή», είναι η απάντηση της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα που έχει δημιουργηθεί, την ώρα που όλοι φαίνεται πως περιμένουν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη για να ενημερωθούν για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον «Δικέφαλο του Βορρά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Χριστόπουλος και τυπικά!!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τη διοίκηση του συλλόγου να ψάχνει πλέον τον διάδοχό του. Παράσχος – Λεμονής οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Τέλος ο Χριστόπουλος και τυπικά

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν από τους ανθρώπους που στήριζαν μέχρι τέλους τον 43χρονο προπονητή, αλλά τελικά κυριάρχησε η απόφαση των περισσοτέρων για τη λύση της συνεργασίας.

Στο χθεσινό Δ.Σ. που είχε χαρακτήρα… μαραθωνίου αποφασίστηκε το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του, με τους Παράσχο και Λεμονή να θεωρούνται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χριστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε., Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η παραίτηση του κ. Χριστόπουλου έγινε αποδεκτή, χθες το βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

«Είχε το μυαλό του μόνο στα χρήματα ο Νομπόα»

Στον Κριστιάν Νομπόα επέρριψε την ευθύνη για το αδιέξοδο στις συζητήσεις για την παραμονή του στη Ντιναμό Μόσχας, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γκουράμ Αντζόεφ.

«Είχε το μυαλό του μόνο στα χρήματα ο Νομπόα»
Δεν ήταν το οικονομικό ο λόγος της αποχώρησης του Κριστιάν Νομπόα από την Ντιναμό Μόσχας, όπως ισχυρίστηκε ο Γκουράμ Αντζόεφ στη ρωσική “sport-express”.

«Δεν προσφέραμε στον Νομπόα εξάμηνο συμβόλαιο. Έγιναν διαπραγματεύσεις μαζί του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Του προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους ίδιους όρους», ανέφερε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και συνέχισε:

«Ο Νομπόα ήθελε αύξηση 50%. Αποφάσισε να συζητήσει ξανά μαζί μας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νομπόα έπαιξε μπερδεμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την Ντιναμό πέτυχε ένα γκολ σε 11 αγώνες. Είναι θετικό αυτό το στατιστικό; Είναι πολύ δύσκολο να αποδώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν στο μυαλό σου έχεις μόνο χρήματα και συμβόλαια».

Παραδέχθηκε ότι η πρόταση στον 29χρονο χαφ έγινε σε ρούβλια, όμως τόνισε πως ήταν καλύτερη οικονομικά από εκείνη του ΠΑΟΚ: «Ήταν θυμωμένος; Ναι, προσφέραμε ένα συμβόλαιο σε ρούβλια. Μας χτύπησε η κρίση. Ο Νομπόα θα έπαιρνε πάντως περισσότερα σε σχέση με αυτά που κερδίζει σήμερα από τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του θα ήταν μικρότερο σε σχέση με το προηγούμενο. Όμως, είναι πλέον δύο χρόνια μεγαλύτερος. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Ο Μπουφόν που είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και θρύλος στην Γιουβέντους, κάθε χρόνο μειώνει τους μισθούς του. Αυτός όμως αγαπάει με όλη την καρδιά του την ομάδα και αυτό είναι δείγμα επαγγελματισμού»
, κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Ζαγοράκη!

Υπέρ της άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη τάχθηκε ομόφωνα η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωκοινοβουλίου για υπόθεση που κρατά από την θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Ζαγοράκη
Την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Θοδωρή Ζαγοράκη αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης εξ αμελείας και για παράλειψη τήρησης των κανόνων ασφαλείας στον χώρο εργασίας στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητα του προέδρου και του νόμιμου εκπροσώπου του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης διώκεται για εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 13 Μαΐου 2010 σε βάρος ενός υπαλλήλου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, κάτι το οποίο δεν συνδέεται με την ιδιότητα του Θεόδωρου Ζαγοράκη ως βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το TOP 10 της βραδιάς!! (video)

Το ΝΒΑ παρουσίασε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς! Καρφώματα, τάπες και ένας φοβερός Κουάι Λέοναρντ στο Νο.1!
Τα λόγια είναι… περιττά! Απολαύστε το video:











*Πηγή: superbasket.gr*

Μία βραδιά γεμάτη… Alley-Oop!! (video)

Ένα εντυπωσιακό video με Alley-Oop που έγιναν στα ματς του ΝΒΑ παρουσίασε το επίσημο κανάλι της λίγκας! Πλούσιο το θέαμα, όπως κάθε βράδυ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!
Απολαύστε το video που ακολουθεί:








*Πηγή: superbasket.gr*

«Επιθεώρηση» Κοντονή στο ΟΑΚΑ!!


Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο επαναληπτικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής επιθεώρησε αιφνιδίως το ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας.

«Επιθεώρηση» Κοντονή στο ΟΑΚΑ
Αιφνίδια «επίσκεψη» έκανε στο ΟΑΚΑ ο Σταύρος Κοντονής λίγες ώρες πριν τον μεγάλο επαναληπτικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, δίχως να ενημερώσει κανέναν πέραν του διευθυντή του γηπέδου, κ. Γαλακτόπουλου, επιθεώρησε τα μέτρα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και μέσα στο γήπεδο.

Μετά τον έλεγχο που έκανε δεν έκανε κάποια δήλωση, αλλά μιλώντας με τους συνεργάτες του έλεγε «… όλα καλά».

Ο κ. Κοντονής θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τα επίσημα του ΟΑΚΑ αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τζιωρτζιόπουλος: «Πλεονέκτημα η ΑΕΚ, αλλά…»

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Τζιωρτζιόπουλος: «Πλεονέκτημα η ΑΕΚ, αλλά…»

Αναλυτικά ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μίλησε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και τον Γιώργο Χελάκη για:

-Το σημερινό ντέρμπι: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο σοβαρός πιο πειθαρχημένος και δεν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ, όπως έκανε στο πρώτο ματς».

- Το που θα κριθεί το ματς: «Θα παίξει ρόλο δύναμη και ποιότητα. Θα πρέπει και δυο ομάδες να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη, ατομικά και ομαδικά».

- Το πώς βλέπει την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Φέτος, έχει αποκτήσει αγωνι9στική ταυτότητα. Είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος και τρέχει πολύ. Ξέρεις ότι θα πας στο γήπεδο και θα δεις μια γυμνασμένη ομάδα, με απίστευτα τρεξίματα. Είναι ομάδα συνόλου.

- Τον Τραϊανό Δέλλα: «Τα παιδιά δεν ξύπνησαν ένα πρωί και έγιναν ομάδα, παίζει ρόλο η δουλειά του Δέλλα. Είμαστε μια χώρα που δεν δίνουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε όλα να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Φέτος που δόθηκε ο χρόνος που πρέπει, ο Τραϊανός έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό έργο.

- Tην επιλογή Χάρα στην επίθεση του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι η απουσία του Μήτρογλου είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Είναι απώλεια ο Μήτρογλου…».

Ντόπες από «Τίγρη»


Ομάδα, διοίκηση και κόσμος είναι μια γροθιά στην ΑΕΚ για την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού. Ντόπες από τον Μελισσανίδη στους παίκτες.

Ντόπες από «Τίγρη»
Η ΑΕΚ δίνει το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, η αισιοδοξία είναι διάχυτη και όλοι μαζί, ομάδα, διοίκηση και κόσμος θα είναι σαν μια γροθιά απόψε στο ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες πριν από τον υπέρ πάντων αγώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και μετέφερε την δίψα του κόσμου και όλης της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με μια εμψυχωτική ομιλία, ο ηγέτης της «Ένωσης», «ντόπαρε» τους παίκτες και έδωσε σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιώλης: «Θα τρέξουν στο πρώτο, τακτική στο δεύτερο ημίχρονο»

Την τακτική ανάλυση του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με στόχο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Σάκης Τσιώλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τσιώλης: «Θα τρέξουν στο πρώτο, τακτική στο δεύτερο ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μπάμπη Παπάζογλου

Για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό:

«Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού ο κάθε αντίπαλος ξέρει τι στόχο έχει από αυτό το παιχνίδι. Περιμένει δύο αποτελέσματα 0-0 και τη νίκη, κάτι που της δίνει το πλεονέκτημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικά πολύ καλός και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ενός ντέρμπι. Επίσης, η ΑΕΚ είναι σε πάρα πέπλοι καλή κατάσταση και βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο, με το πρέσινγκ και το τρέξιμο μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η «Ένωση» σκοράρει στο τελευταίο 15λεπτό

«Είναι κάτι που το λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας. Στη Β’ Εθνική παίζεται ένα πρωτάθλημα που έχει υπεροχή σε όλους τους τομείς. Έχει αποκτήσει συνοχή και βγάζει αυτοματισμούς. Είναι καλά τοποθετημένη και πιέζει αρκετά ψηλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη».

Για το αν θα αγωνιστούν στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας ο Τζανετόπουλος ή ο Λαμπρόπουλος δίπλα στον Κολοβέτσιο:

«Δεν έχει σημασία τόσο αυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα παρατάξει την υπόλοιπη ενδεκάδα ο Δέλλας».

Για το αν θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού ο Μέγιερι ή ο Ρομπέρτο:

«Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας δεν είναι πρόβλημα. Πρέπει να προσέξει την οργάνωση του παιχνιδιού του, και ο Τσόρι θα ξεκινήσει ως βασικός και είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντική η απουσία του Μήτρογλου, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι αξιόλογο στην κορυφή της επίθεσής του. Ο Μήτρογλου μπορεί να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά στην καλύτερή του μέρα μπορεί να σε… εκτελέσει. Ο σέντερ φορ είναι μία σημαντική απουσία και δεν ξέρω πόσο μπορεί αν το αναπληρώσει ο Περέιρα. Αν θέλει να πιέσει και να τρέξει στην επίθεση, ο Διαμαντάκος είναι μία καλή επιλογή. Δεν έχουμε δει σε πολλά ματς τον Χάρα και κατά πόσο μπορεί να συνεργαστεί με τον Τσόρι. Το πρώτο ημίχρονο θέλει πολύ τρέξιμο και στο β’ θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, και έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν παίκτη που θα πιέσει στην επίθεση».

Για το τι θα γίνει με την ομάδα που θα προηγηθεί:

«Το 1-1 σου δίνει την εντύπωση ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Αλλά το ένα γκολ μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση και σου δίνει την ελπίδα για να περιμένεις ένα αποτέλεσμα και οι παίκτες ξέρουν τι ζητούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σουλεϊμάν: «Η Τσέλσι δεν μπορεί να με εξαγοράσει με ένα κομμάτι χαρτιού»

Το θύμα της ρατσιστικής βίας στο μετρό του Παρισιού από οπαδούς της Τσέλσι, Σουλεϊμάν Σ., μίλησε για τους λόγους που δεν θα βρεθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εξηγώντας πως ένα πληρωμένο εισιτήριο και ένα πληρωμένο ταξίδι δεν μπορούν να γιατρέψουν τα δυσάρεστα συναισθήματα που του γεννήθηκαν εκείνο το βράδυ.
Ο Γάλλος, με καταγωγή από τη Μαυριτανία, είδε οπαδούς της Τσέλσι να του φωνάζουν εν χορώ «Είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει» να τον ωθούν εκτός του βαγονιού που προσπαθούσε να επιβιβαστεί λόγω του χρώματός του στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην γαλλική πρωτεύουσα.
Οι «μπλε» ξεκίνησαν από τότε, σε συνεργασία με τις Αρχές, έρευνα για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο κάλεσε τον Σουλεϊμάν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό ως ελάχιστη αποζημίωση για όσα βίωσε.
Ωστόσο εκείνος αρνήθηκε... Εξηγώντας γιατί, ανέφερε:
«Δεν θα πάω. Δεν μπορούν να με εξαγοράσουν με ένα κομμάτι χαρτιού. Δεν είμαι παιδί. Δεν θέλω να κάτσω στις εξέδρες αυτού του σταδίου δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που με έσπρωχναν.
Ακόμη ακούω τις φωνές τους στο κεφάλι μου λόγω του χρώματος του σώματός μου. Δεν μπορώ πια να πάω στην δουλειά μου. Ζω με τον ρατσισμό αλλά ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να πάω σε γιατρό για να πάρω χάπια που θα με ηρεμήσουν».
*Πηγή: England365.gr*

Αγόρασε Νάστασιτς η Σάλκε!!

Οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο Ματία Νάστασιτς, με την Σάλκε να ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του και να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τον Σέρβο αμυντικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Τον Γενάρη αποκτήθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, τον Μάρτη ανακοινώθηκε η απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο λόγος για τον Ματία Νάστασιτς, ο οποίος από σήμερα (11/3) ανήκει με κάθε επισημότητα στο δυναμικό της Σάλκε.
Οι «βασιλικοί μπλε» ανακοίνωσαν την αγορά του Σέρβου αμυντικού από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενεργοποιώντας τη ρήτρα που υπήρχε στη μεταξύ τους συμφωνία.
Ο 21χρονος δεν έχει χάσει παιχνίδι μετά τον ερχομό του στο «Γκελσενγκίρχεν», μετρώντας εννέα συνεχόμενες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ικανές όπως φαίνεται, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όσο και των διοικούντων, οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.
*Πηγή: England365.gr*

«Καλοβλέπει» Αγγλία ο Ματουιντί!!

Με πολύ καλό μάτι βλέπει την προοπτική μεταγραφής του σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Μπλεζ Ματουιντί, σύμφωνα με την «Equipe». Αμφότερους τους συλλόγους του Μάντσεστερ απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος.
Πληθαίνουν τα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπλεζ Ματουιντί να έχει τάσεις φυγής από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μετά λοιπόν την «Parisien», και η «Equipe» στο σημερινό (11/3) της φύλλο υποστηρίζει πως ο 27χρονος άσος δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πιθανή μετακόμισή του στο «Νησί».
Κάτι τέτοιο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση του πριν μερικούς μήνες, μίας και τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κινήθηκαν επίσημα για την απόκτησή του, με την πλευρά του Γάλλου χαφ να απορρίπτει τις προτάσεις.
Το ποσό πάντως που αναμένεται να ζητήσουν οι Παριζιάνοι για την παραχώρηση του Ματουιντί, κυμαίνεται, σύμφωνα πάντα με την «Equipe», στα 50 εκ. ευρώ.
*Πηγή: England365.gr*

Στον πάγκο λόγω καυγά ο Κομπανί!

Ο παραγκωνισμός του Βινσέν Κομπανί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι, ναι μεν οφείλεται στο ντεφορμάρισμά του, όμως, η «Daily Mirror» δίνει νέα διάσταση στην απόφαση του Πελεγκρίνι, έπειτα από τσακωμό του Βέλγου με τον Φερναντίνιο στ' αποδυτήρια της ομάδας στο «Άνφιλντ»!
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κομπανί ξέσπασε όταν άκουσε από τον Φερναντίνιο να του μιλάει για τη φάση του πρώτου γκολ από τον Τζόρνταν Χέντερσον σ' εκείνον τον αγώνα (2-1 νίκη για τη Λίβερπουλ), με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και να μπει στη μέση ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Μάλιστα, ο Χιλιανός κόουτς έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ηρεμήσει τον αρχηγό της ομάδας του, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να επεμβαίνουν επίσης, φοβούμενοι μήπως ο Κομπανί ορμήσει στον Φερναντίνιο και οι δυο τους πιαστούν στα χέρια!
Έτσι, ο Βέλγος έμεινε στον πάγκο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, στη νίκη (2-0) επί της Λέστερ, με τον καυγά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mirror» να φανερώνει πως φέτος, ο σκληροτράχηλος αμυντικός είναι... άλλος άνθρωπος.
*Πηγή: England365.gr*

«Η Τσέλσι ήθελε, εγώ όχι...»

Για μία ακόμα φορά ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, ο Νταβίντ Λουίς ανέφερε πως η Τσέλσι επιθυμούσε την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον ίδιο ωστόσο να προτιμά την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και ήθελε κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.
Την... ιστορία γύρω από την Τσέλσι και την Παρί Σεν Ζερμέν επανέλαβε ο Νταβίντ Λουίζ.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε για την επιθυμία των «μπλε» να τον κρατήσουν στο Λονδίνο, ωστόσο επεσήμανε πως από τη στιγμή που έμαθε το ενδιαφέρον των Παριζιάνων, η απόφασή του να φύγει ήταν ειλημμένη.
«Η Τσέλσι μου προσέφερε νέο συμβόλαιο, αλλά ήξερα επίσης ότι με ήθελε η Παρί Σεν Ζερμέν. Από τότε που ήξερα αυτό, ήθελα να φύγω. Η Τσέλσι ήθελε να μείνω γι' αυτό μου προσέφερε νέο συμβόλαιο, αλλά δεν αισθανόμουν σαν το σπίτι μου, όπως δύο ή τρεις σεζόν πριν. Έφυγα με καλούς όρους, αλλά ήξερα πως ήταν ώρα για μία νέα πρόκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Παρί.
*Πηγή: England365.gr*

Οι top-10 στιγμές της ιστορίας της Τσέλσι!! (pics)

Πρόκριση... δώρο για τα 110α γενέθλιά της ψάχνει απόψε η Τσέλσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και το england365.gr παρουσιάζει 10 γεγονότα – σταθμούς στην ιστορία των «μπλε» του Λονδίνου. 
Ο λονδρέζικος σύλλογος, τη Δευτέρα, συμπλήρωσε 110 χρόνια ζωής, έχοντας συσταθεί στις 10 Μαρτίου του 1905.
Αναμφίβολα, διανύει την πιο επιτυχημένη περίοδο της ύπαρξής του από τη στιγμή που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, το 2003.
Οι ευρωπαϊκές διακρίσεις συνοδεύουν πλέον αυτές στα αγγλικά εδάφη, με την Τσέλσι να κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς και να φτάσει σε σπουδαία επιτεύγματα στην πάροδο των χρόνων.
Το england365.gr, παρουσιάζει 10 γεγονότα – σταθμούς στην ιστορία των «μπλε»!
Σε καμία περίπτωση δεν μειώνεται η σπουδαιότητα της κατάκτησης του δεύτερου Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1998, χρονιά στην οποία η ομάδα πήρε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο τη Ρεάλ και σκόρερ τον Γκουστάβο Πογιέτ.
Φυσικά, δεν ξεχνάει κανείς τον θρύλο, Φρανκ Λάμπαρντ, που τον Μάιο του 2013 έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου, ενώ την ίδια χρονιά, οι «μπλε» πήραν το Γιουρόπα Λιγκ.
Η «γέννηση»
Ήταν 10 Μαρτίου του 1905, όταν μια παρέα, στην «Rising Sun Pub» του Fulham Road, ακριβώς απέναντι από το «Στάμφορντ Μπριτζ», συμφώνησε στη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ανάμεσα στα ιδρυτικά στελέχη, τότε, ήταν ο εκατομμυριούχος, Χένρι Αουγκούστους Μιρς, ο αδερφός του, Τζόσεφ, ο γαμπρός τους, Χένρι Μπόιερ, ο ιδιοκτήτης της παμπ, Άλφρεντ Τζέινς και ο ανιψιός του, Έντουιν.

Το πρώτο πρωτάθλημα
Η δεκαετία του '50 έφερε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην Τσέλσι. Με μπροστάρη στον πάγκο, τον Ντεντ Μπρέικ και φιλοσοφία για μια νεανική, βρετανική ομάδα με δίψα για επιτυχία και οι «μπλε» στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, το 1955! Μάλιστα, εγκαταστάθηκαν και προβολείς στο γήπεδο της ομάδας, προγραμματίστηκαν πολύ δυνατά φιλικά, ενώ έγιναν και αρκετά ταξίδια για παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης επίσκεψης στις ΗΠΑ.

Το πρώτο Κύπελλο
Έχοντας ηττηθεί στην πρώτη τους εμπειρία από τελικό Κυπέλλου, το 1967, με την Τότεναμ να παίρνει το τρόπαιο στη λονδρέζικη μάχη, η Τσέλσι επανήλθε για να κατακτήσει τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, το 1970. Έχοντας τερματίσει τρίτη για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια στο πρωτάθλημα, η ομάδα έφτασε στον τελικό, όπου επικράτησε της Λιντς στο παιχνίδι που είχε το μεγαλύτερο κοινό στην τηλεοπτική του μετάδοση, αφού το παρακολούθησαν 28,5 εκατ.άτομα!

Το πρώτο Λιγκ Καπ
Η Τσέλσι κατέκτησε το πρώτο της Λιγκ Καπ το 1965. Σε μια σεζόν που από το ξεκίνημά της έγινε προσπάθεια για το τρεμπλ στην Αγγλία, η ομάδα πήρε μονάχα τον έναν από τους τίτλους που διεκδίκησε. Στον τελικό του θεσμού, ήρθε νίκη με σκορ 3-2 επί της Λέστερ, με τους Τάμπλινγκ και Βέναμπλς να βάζουν τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ εκείνου του παιχνιδιού.

Το πρώτο ευρωπαϊκό
Το 1971, η Αθήνα φιλοξένησε την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ήταν και το πρώτο ευρωπαϊκό των «μπλε» του Λονδίνου στη διπλή αναμέτρηση κόντρα στη «βασίλισσα». Στο πρώτο παιχνίδι, το γκολ του Πίτερ Όσγκουντ δεν ήταν αρκετό, αφού το ματς ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με σκορ 1-1, ενώ στον επαναληπτικό, δύο γκολ σε έξι λεπτά (33', 39') έδωσαν το τρόπαιο στην αγγλική ομάδα!

Η πρώτη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ
Με κόουτς τον Τζιανλούκα Βιάλλι, η Τσέλσι συμμετείχε για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, την αγωνιστική περίοδο 1999-2000. Όσο... πρωτάρηδες κι αν ήταν, οι «μπλε» έδειξαν ότι η νέα χιλιετία που θα ξεκινούσε από το 2000, θα ήταν λαμπρή για τον σύλλογο. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εκείνης της σεζόν, η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε κι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου σταμάτησε στο εμπόδιο που λεγόταν Μπαρτσελόνα.

Το πρωτάθλημα του Μουρίνιο
Έπειτα από 50 ολόκληρα χρόνια μετά τον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος, η Τσέλσι επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου το 2005! Χρειάστηκε να περάσει μισός αιώνας, να γίνει το ποδόσφαιρο της χώρας επαγγελματικό και να αλλάξει άρδην το ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, αποδείχθηκε «special one» και στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της ομάδας, την έκανε κυρίαρχη!

Ο χαμένος τελικός στη Μόσχα το 2008
Η συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά, ήταν οδυνηρή για την Τσέλσι. Το 2008, στο παιχνίδι της Μόσχας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «μπλε» έμειναν με το μετάλλιο του φιναλίστ, αφού ηττήθηκαν στα πέναλτι με σκορ 6-5. Η πρώτη του Τέρι στη διαδικασία και το κλάμα του στο φινάλε του τελικού, σίγουρα έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη όλων στην Τσέλσι...

Το πρώτο νταμπλ το 2010
Ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν πρόσφερε στην Τσέλσι. Το 2010, υπό τις οδηγίες του από τον πάγκο, οι «μπλε» κατέκτησαν το πρώτο τους νταμπλ, αφού μαζί με το πρωτάθλημα, πήραν και το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στην Πόρτσμουθ που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ντρογκμπά. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρώτη θέση κατακτήθηκε με έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, οι Λονδρέζοι σκόραραν 103 φορές!

Το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012
Πορεία σαν... παραμύθι. Με σπουδαία αποτελέσματα, φοβερές στιγμές και φινάλε με χαμόγελα και δάκρυα χαράς στο Μόναχο. Η Τσέλσι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο (ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Αντρέ Βίλας – Μπόας στον πάγκο) πέρασε από Νάπολι, Μπενφίκα, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν για να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, σε ένα παιχνίδι που ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με το γκολ λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και τη νικητήρια εκτέλεση από την άσπρη βούλα στα πέναλτι. Βέβαια, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται και ο Τσεχ που έπιασε πέναλτι του Ρόμπεν στην παράταση.

*Πηγή: England365.gr*