Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τέλος ο Χριστόπουλος και τυπικά!!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τη διοίκηση του συλλόγου να ψάχνει πλέον τον διάδοχό του. Παράσχος – Λεμονής οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Τέλος ο Χριστόπουλος και τυπικά

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν από τους ανθρώπους που στήριζαν μέχρι τέλους τον 43χρονο προπονητή, αλλά τελικά κυριάρχησε η απόφαση των περισσοτέρων για τη λύση της συνεργασίας.

Στο χθεσινό Δ.Σ. που είχε χαρακτήρα… μαραθωνίου αποφασίστηκε το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του, με τους Παράσχο και Λεμονή να θεωρούνται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χριστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε., Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η παραίτηση του κ. Χριστόπουλου έγινε αποδεκτή, χθες το βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: