Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη»

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη»
Βέβαιος πως o Nούνο Κοέλιο θα βοηθήσει τον Άρη εμφανίστηκε ο Λουίζ Νόρτον ντε Μάτος. Το μέλος του τεχνικού τιμ της Μπενφίκα δεν βλέπει το αυριανό φιλικό ως ένα ακόμη ματς, αλλά περιμένει να επαληθευτούν τα καλά λόγια που έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω πολλά σε σχέση με το ρόστερ του Άρη. Έχω όμως γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την τεχνική κατάρτιση. Παράλληλα συζητώ συχνά με ένα πολύ καλό μου φίλο τον Φερνάντο Σάντος για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται μετά το 2004. Δεν έχω εικόνα του Άρη σήμερα, αλλά παλαιότερα τον έχω παρακολουθήσει. Ελπίζω αύριο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχω δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σε άλλα παιχνίδια και ελπίζω να την ζήσουμε με γεμάτες κερκίδες και άπαντες να το ευχαριστηθούμε».

Ο Άρης απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα τον Νούνο Κοέλιο: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έκανε σωστή επιλογή που ήρθε σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει τον Άρη. Παράλληλα όμως θα έχει την ευκαιρία να πάρει πολλές εμπειρίες. Ανήκει στην Μπενφίκα, τον παρακολουθούμε στενά και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στην Μπενφίκα με πολλές εμπειρίες».

Τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Κλαούντιο Κορέα: «Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας προσφέρει πολλά και να βοηθήσει και τις δυο πλευρές, καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν και ψάχνουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ για το παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ!!

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μετόχων του ΟΦΗ, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/9).

Χρέη προέδρου ανέλαβε ο Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί στην ΠΑΕ η συμμετοχή ενός μέλους του Συλλόγου στο ΔΣ της, ώστε να ενημερώνεται και να ενημερώνει τον Σύλλογο Μετόχων.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Διαλυνάς Νικόλαος
Α’ Αντιπρόεδρος Θέματα ΠΑΕ - Μάρκετινγκ: Τζαγκαρουλάκης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος Ταμίας: Κουμάκης Γεώργιος
Γραμματέας - Υπέυθυνος Μπουτίκ: Σπαθαράκης Νικόλαος
Δημόσιες Σχέσεις, Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλεκτονική Ενημέρωση - Κοινωνικά Θέματα: Bαθιανάκης Νικόλαος
Εκπρόσωπος Συνδέσμων φιλάθλων - Θέματα Ερασιτέχνη: Kαυκάκης Ανδρέας
Κοινωνικά Θέματα: Mαστοράκης Γεώργιος, Στεφανάκης Νίκος



πηγή: sport-fm.gr
 

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ!!

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ
Στην τελευταία μεταγραφική κίνηση που έχει δικαίωμα να κάνει με παίκτη άνω των 24 ετών ρίχνει το βάρος ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος Καραγκούνης συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες και τώρα στρέφεται αλλού και μάλιστα σε ποδοσφαιριστή που πρόκειται να κάνει «μπαμ». Το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι αυτό του Στέφαν Άπια.

Ο Γκανέζος μέσος παραμένει ελεύθερος και ο ΟΦΗ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Μάλιστα, ο Άπια εκτός από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ»

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ»
Την 11άδα του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ θα δοκιμάσει ο Μάκης Κατσαβάκης στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Μπενφίκα της Κυριακής. Αυτό επεσήμανε σήμερα ο προπονητής των κίτρινων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την αναμέτρηση με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία.

«Να καλωσορίσω τους ανθρώπους της Μπενφίκα, είναι χαρά και τιμή μας. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα που θαυμάζω από παιδί από την εποχή του Εουσέμπιο και θα έχει διακρίσεις τα επόμενα χρόνια. Για εμάς είναι μία ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να αποκτήσουν εμπειρίες γιατί με αυτά τα παιδιά θα χτιστεί ο νέος Άρης», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα φιλικά που δώσαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε μία ενδεκάδα που στην ουσία θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε όλη την προετοιμασία δουλέψαμε περίφημα. Το λέω και κυριολεκτώ. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες πολλές φορές για να επιτευχθεί ένας τρόπος πειθαρχίας, ένας τρόπος λειτουργίας. Είμαι σίγουρος ότι από αυτή την σύγκρουση ο Άρης θα έχει κέρδος, αν κοιτάξουμε όλοι μας το συμφέρον του Άρης.

Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, τα πρώτα δείγματα τα είδαμε με τον ΟΦΗ. Την διαφορά την έδειξε ο Νούνο Κοέλιο και δίπλα του παιδιά όπως ο Νταμαρλής απέκτησε αυτοπεποίθηση και θα δείτε αυτά τα παιδιά σε 4-5 παιχνίδια πως θα αγωνίζονται και τι αποτελέσματα θα έχουμε. Αν είχαμε νωρίτερα αυτά τα 3 παιδιά θα έμπαιναν ως κολώνες μέσα στην ομάδα και ανάλογα θα προχωρούσαμε. Δεν ήρθαν νωρίτερα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό και να προχωρήσουμε. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα», κατέληξε.

«Αν δεν τον έλεγαν Καναβάρο…»

«Αν δεν τον έλεγαν Καναβάρο…»
Αν ο Πάολο Καναβάρο είχε διαφορετικό επίθετο, τότε θα είχε κληθεί στην εθνική Ιταλίας, όπως δήλωσε ο Γκαετάνο Φεντέλε. Ο αμυντικός της Νάπολι είναι ο μικρός αδερφός του, Φάμπιο, που είχε κατακτήσει με τους «ατζούρι» το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006. Ωστόσο, δεν έχει την ίδια επιτυχία με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Ιταλίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Δυστυχώς, εκείνοι που βρίσκονται στην καλύτερη φυσική κατάσταση δεν είναι καλούνται στην εθνική. Είναι χρήσιμο να ανοίγεις την πόρτα σε νεαρούς παίκτες, αλλά λίγη εμπειρία παραπάνω θα ήταν το ίδιο χρήσιμη», ανέφερε αρχικά ο μάνατζέρ του και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι αν είχε διαφορετικό επίπεδο, τότε θα είχε κληθεί. Κάθε μέρα είμαι αισιόδοξος, αλλά είναι δύσκολο να τον δούμε στην εθνική στο μέλλον».



πηγή: sport-fm.gr
 

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι!!

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι
Ανεξήγητος παραμένει ακόμα ο λόγος που ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο, έδρα της Νάπολι, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση.

Ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι ντε Μαγκίστρις, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να έπεσε θύμα σαμποτάζ.

Παράλληλα μίλησε και για το νέο γήπεδο των «παρτενοπέι» και τα προβλήματα που υπάρχουν στην υλοποίησή του.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα τον λόγο για τον οποίο ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση και προσπαθούμε να βρούμε το γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Έχουμε στείλει εμπειρογνώμονες για να μελετήσουν το πρόβλημα και από πού προήλθε. Δεν αποκλείουμε ούτε καν το γεγονός να έχει γίνει σαμποτάζ σε βάρος της ομάδας. Άλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο», υποστήριξε ο δήμαρχος της Νάπολι.

Αναφορικά με το πότε θα έχει βελτιωθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου, τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι έτοιμο μέχρι τις 20 του μήνα, όταν και θα έχουμε αγώνα. Αν ο πρόεδρος της ομάδας χρειαστεί βοήθεια, εμείς θα είμαστε εδώ για να του την προσφέρουμε με χαρά. Ωστόσο, το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή είναι ελπίζω ότι όλα θα διορθωθούν».

Τέλος όσον αφορά στο νέο γήπεδο της Νάπολι, είπε: «Όλοι θέλουν να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας. Ωστόσο, η κύρια διαφωνία όλων, είναι το μέρος ακριβώς που θα γίνει. Θέλουμε να εξετάσουμε προσεκτικά το συγκεκριμένο έργο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο εξαιρετικό γήπεδο. Πάντα πρέπει να στοχεύουμε στο καλύτερο».



πηγή: sport-fm.gr
 

«Ε όχι και για δοκιμή… έχω αξιοπρέπεια»

Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση της Μίλαν στην περίπτωση της μετακίνησής του στον σύλλογο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζε Εντουάρντο.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση δανεισμού που έκαναν οι «ροσονέρι» και όχι το αντίθετο, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Ο λόγος;

Το γεγονός ότι ήθελαν να περάσει ένα διάστημα δοκιμαστικό και μετά θα αποφάσιζε ο Αλέγκρι αν θα προχωρούσαν στην απόκτησή του, με αποτέλεσμα να προτιμήσει τελικά τη Σιένα.

«Ο πρόεδρος της Τζένοα μου είχε πει για την προοπτική της Μίλαν και δέχτηκα αμέσως να πάω. Όταν, όμως, έφτασα στα γραφεία του συλλόγου, μου είπαν ότι θα έπρεπε να περάσω ένα δοκιμαστικό στάδιο για να με δει ο προπονητής και στη συνέχεια θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή μου. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ένα χρόνο πριν έπαιζα στη Σάντος, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Βραζιλίας. Ε όχι να μείνω και για δοκιμή. Έχω και κάποια αξιοπρέπεια», υποστήριξε ο Ζε Εντουάρντο.

Όσον αφορά στη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του με τη φανέλα της Σιένα, σχολίασε: «Στόχος μου είναι να κάνω μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τοσκάνη. Ο προπονητής, Σέρσε Κόσμι, πιστεύει πάρα πολύ σε μένα και μου το έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Είμαι ο Ζε Εντουάρντο και θέλω να κάνω μία εντυπωσιακή σεζόν με τη Σιένα, ώστε να γίνει το όνομά μου γνωστό και στην Ιταλία».



πηγή: sport-fm.gr