Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Είμαι καλά και έτοιμος να προσφέρω»

«Είμαι καλά και έτοιμος να προσφέρω»
Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Μιραλέμ Πίάνιτς, καθώς με τον τραυματισμό που είχε δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Ρόμα τις πρώτες δύο αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Βόσνιος έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δηλώνει το παρών τόσο για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Βοσνίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και των «τζιαλορόσι».

«Είμαι καλά και αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους και να βοηθήσω τόσο τη Ρόμα, όσο και την εθνική ομάδα της χώρας μου. Στο παιχνίδι με την Ίντερ δεν μπόρεσα να παίξω γιατί πονούσα πολύ. Ωστόσο, τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος μέσος.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Βοσνίας με τη Λεττονία, αλλά και την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχολίασε:

«Κάθε παιχνίδι στα προκριματικά είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εμπειρία και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τη Βραζιλία».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: