Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς την έχεις δει ρε Νάνι;

Πώς την έχεις δει ρε Νάνι;
Εντάξει, είπαμε, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και γενικά οι ρωσικές ομάδες είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρες και σκορπάνε αφειδώς λεφτά για να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν.

Φαίνεται όμως πως ο Νάνι ψάχνει για κορόιδα, αφού ο μισθός που ζήτησε από τους πρωταθλητές Ρωσίας είναι εξωπραγματικός, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», όπου δεν υπολογίζεται.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Μαξίμ Μιτροφάνοφ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η προσπάθεια για επίτευξη συμφωνίας βρήκε σε τοίχο», αναφερόμενος στις απαιτήσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ο Νάνι, προσπάθησε να ανανεώσει το συμβολαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητώντας απολαβές ύψους 163 χιλιάδων ευρώ τη βδομάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κάθε άλλο παρά διατεθειμένοι φάνηκαν να διαθέσουν αυτό το ποσό, δεδομένου ότι ο Άσλεϊ Γιανγκ και ο Αντόνιο Βαλένθια υπολογίζονται περισσότερο για τα άκρα της Γιουνάιτεντ.

Έτσι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει μια δύσκολη χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ έχασε την ευκαιρία να ξαναθέσει την καριέρα του σε ανοδική τροχιά, αλλάζοντας επαγγελματική στέγη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: