Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Ομάδα - μοντέλο η Ίντερ»

«Ομάδα - μοντέλο η Ίντερ»
Λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα από τη Ρόμα με 3-1 μέσα στο Σαν Σίρο, ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα βρει σύντομα το δρόμο της. Ο Μοράτι μιλώντας στην «Corriere dello sport» αναφέρθηκε και στον προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ ικανό.

Οι ειδικοί του Ιταλικού ποδοσφαίρου στις μέχρι τώρα εκτιμήσεις τους αναφέρουν πως το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος είναι η Γιουβέντους, με τη Νάπολι και τη Ρόμα να ακολουθούν. Όταν η συζήτηση φτάνει στις ομάδες του Μιλάνου, η απάντηση είναι πάντα η ίδια: «Θα δυσκολευτούν πολύ φέτος».

Με την άποψη αυτή φαίνεται να διαφωνεί ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. «Η ομάδα είναι δυνατή και ο προπονητής μας πολύ καταρτισμένος και ικανός. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας θεωρούν υποδεέστερους από κάποιες άλλες ομάδες. Έχουμε καλούς παίκτες, απλά χρειάζεται να δοθεί πίστωση χρόνου σε όλους μέχρι να προσαρμοστούν στα πλάνα του Στραματσόνι», δηλώνει ο Μοράτι.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως η ομάδα δεν ξόδεψε όσα χρήματα δαπανούσε τα προηγούμενα χρόνια. «Σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία μας, είναι φυσιολογικό να είσαι προσεκτικός με τις δαπάνες. Εμένα μου αρέσει αυτή η νέα κατάσταση. Μας υποχρεώνει να ψάχνουμε περισσότερο, να δουλεύουμε πιο σκληρά και να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό και αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά. Η Ίντερ θα γίνει μια ομάδα - μοντέλο για όλους» τόνισε με έμφαση ο Μάσιμο Μοράτι.






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: