Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Μπορώ να πετύχω στην Άρσεναλ φέτος»

«Μπορώ να πετύχω στην Άρσεναλ φέτος»
Έτοιμος να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Βόιτσεχ Σέζνι και να καθιερωθεί αυτός κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ, είναι όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βίτο Μανόνε.

Ο Ιταλός γκολκίπερ τα προηγούμενα χρόνια είχε πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ, όμως αυτή τη σεζόν πιστεύει πως μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος στους «κανονιέρηδες».

«Ξέρω πως μπορώ να πετύχω γι’ αυτό δουλεύω σκληρά ώστε να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της ομάδας. Όταν είσαι ο βασικός τερματοφύλακας νιώθεις σημαντικός και είσαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου», ήταν τα λόγια του Μανόνε.

Ο Ιταλός πορτιέρο μπορεί να βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2005 στις τάξεις του λονδρέζικου συλλόγου, αλλά τις περισσότερες φορές κατέληγε σε κάποια ομάδα μικρότερης κατηγορίας δανεικός. Κάτι που όπως παραδέχεται ο ίδιος τον βοήθησε: «Όταν είχα πάει το 2010 δανεικός στη Χαλ έπαιξα αρκετά παιχνίδια ως βασικός , με αποτέλεσμα να αποκτήσω εμπειρίες, αλλά και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: