Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρωί γυμνάστρια, το βράδυ πόρνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ρουμανία, καθώς αποκαλύφθηκε πως πρώην πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής είναι πλέον πόρνη πολυτελείας στην Γερμανία!
Το πρωί γυμνάστρια, το βράδυ πόρνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η ιστοσελίδα «cancan.ro» λοιπόν, ισχυρίζεται η Φλορέα Λεονίντα με σπουδαία καριέρα στην ενόργανη γυμναστική μέχρι προσφάτως, πλέον έχει αλλάξει επάγγελμα και είναι πόρνη πολυτελείας. Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχουν και γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης Ρουμάνας, οι οποίες κυκλοφορούν από… πελάτη σε πελάτη, αλλά και το «πρόγραμμα» που κάνει τώρα, τώρα πια όχι μπροστά στους κριτές.
Η ίδια η αθλήτρια μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση, ενώ από το περιβάλλον της αναφέρεται πως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει στην Γερμανία που ζει τα τελευταία χρόνια.
Η Λεονίντα ήταν από τις σπουδαιότερες αθλήτριες της Ρουμανίας στην Ενόργανη και είχε κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Το 2006 στις μικρές ηλικίες είχε κατακτήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρία ασημένια μετάλλια και ένα χρυσό, ενώ το 2003 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα της χώρας της.




Δεν υπάρχουν σχόλια: