Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

To βίντεο της εισβολής γυμνού οπαδού στο Νιούκαστλ - Ατρόμητος!!

Το ματς του Ατρομήτου στο Νιούκαστλ χαρακτηρίστηκε και από την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ενός γυμνού οπαδού της αγγλικής ομάδας, ο οποίος έκανε τη... βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο.
Κέρδισε τα 42 δευτερόλεπτα δημοσιότητας και το Onsports παρουσιάσει το βίντεο με το επεισόδιο, τη διαδρομή και την... παράδοση ουσιαστικά του γυμνού οπαδού στους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κανένας δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τον κυνηγήσει και εκείνος βγήκε για να αποχωρήσει τελικά με... συνοδεία από το γήπεδο.
Δείτε το βίντεο με την παράσταση του οπαδού, ο οποίος -όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις- γνώρισε την αποθέωση και χειροκροτήθηκε θερμά για το κατόρθωμά του...








πηγή: onsports.gr

 

Το απόγευμα της Τετάρτης οι εκλογές στον ΟΦΗ!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (18.00), στην αίθουσα του Ερασιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Με ανακοίνωση που έχει εκδώσει, ο Σύλλογος Μετόχων τονίζει ότι η αυριανή εκλογική διαδικασία είναι πολύ σημαντική και καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στη διαδικασία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
««Ενημερώνουμε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (05/09/2012, ώρα 18:00) στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω από την Θύρα 1.
Παράλληλα θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν στην κατοχή τους έστω και μία μετοχή (ακόμα και μη μεταβιβασμένες μετοχές) ή κουπόνια από αγώνες του ΟΦΗ μας.
Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ήταν η 31η Αυγούστου. Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία κατέθεσαν υποψηφιότητα οι εξής:
1) Αντιμησάρης Ιωάννης
2) Βαθιανάκης Νικόλαος
3) Δαπόντης Νικόλαος
4) Διαλυνάς Νικόλαος
5) Ζερβάκης Γεώργιος
6) Καυκάκης Ανδρέας
7) Κορνάρος Γεώργιος
8) Κουμάκης Γεώργιος
9) Κουτσάκης Μιχαήλ
10) Μαστοράκης Γεώργιος
11) Σαλούστρος Γεώργιος
12) Σπαθαράκης Νικόλαος
13) Στεφανάκης Νικόλαος
14) Τζαγκαρουλάκης Γεώργιος
Η αυριανή εκλογική διαδικασία στον Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι άκρως σημαντική για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο Σύλλογος μέσα από την δική σας συμμετοχή αλλά και να μεταδώσει ακόμη περισσότερο την ιδέα του ΟΜΙΛΟΥ μας εντός και εκτός συνόρων.
Υ.Γ O Ο.Φ.Η. ανήκει στον κόσμο του και με τον κόσμο στο πλευρό του γιγαντώνει εντός και εκτός γηπέδου».

Φυτανίδης: «Χρειάζεται υπομονή ο ΠΑΟΚ»

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος από τη φετινή σεζόν.

Αρχικά μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω η ομάδα μας είχε καλή απόδοση ειδικά στο μετά το 30ο λεπτό προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία της ομάδας και πετύχαμε ένα γκολ που μας έδωσε αθτή τη σπουδαία νίκη».

Για το ξεκίνημα της ομάδας:

«Ήταν ένα ξεκίνημα που ονειρεύεται κάθε ομάδα, έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και στην διακοπή θα δουλέψουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα έχουμε.

Όταν ξεκινάει μια χρονιά έχεις χρόνο να δουλέψεις και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας αλλά να συνεχίσουμε και την καλή πορεία».

Για το ότι αντιμετώπισε τον πρώην προπονητή του, Γιώργο Δώνη:

«Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Ξέραμε ότι ο Δώνης μας ξέρει καλά, αλλά κι εμείς γνωρίζαμε τι θα σχεδιάσει απέναντι μας».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς έλειπαν πολλοί σημαντικοί παίκτες, έχει μια νεανική ομάδα που δεν έχει εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι θέλει υπομονή και είμαι σίγουρος ότι ο Δώνης θα τα καταφέρει, θέλει πίστωση χρόνου».

Για τον πήχη που έχει βάλει ο Ατρόμητος:

«Τον πήχη τον βάζεις όσο ψηλά θέλεις, πρέπει όμως να αποδείξεις στο γήπεδο τι αξίζεις. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου, έχει φτάσει σε δύο τελικούς, παίξαμε προκριματικά στο Europa League και καθαρά από ατυχία και από διαιτησία δεν περάσαμε στους ομίλους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα αποδείξουμε τι αξίζουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Πολλές ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και έχει πέσει πολύ το επίπεδο. Αυτό έχει και τα θετικά γιατί μπορούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν. Εύχομαι να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι κακό για το προφίλ του πρωταθλήματος».

Για τον ίδιο και την εθνική δήλωσε:

«Ποτέ δεν ήμουν μέλος της εθνικής, αναγνωρίζεται η δουλειά μου και χαίρομαι για αυτό που κάνω. Αν τώρα έρθει η κλήση της εθνικής σίγουρα θα χαρώ αλλά δεν το αποφασίζω εγώ αυτό. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο και να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα. Εγώ έχω φιλοδοξίες αλλά ο καθρέφτης για όλους είναι ο αγωνιστικός χώρος».



πηγή: metrosport.gr
 

Απέκτησε τον Λέκο ο Ηρακλής!!

Τον 18χρονο μέσο, Κωνσταντίνο Λέκο απέκτησε σήμερα ο Ηρακλής, προσθέτοντας έναν ακόμη νεαρό παίκτη στο ρόστερ του.

Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Λέκος ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ. Είναι τιμή και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη που θα είμαι μέλος του ΗΡΑΚΛΗ. Στόχος μου είναι να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα Τριανδρίας».



πηγή: metrosport.gr
 

Αποστολίδης: «Να κατασταλάξουμε στο στόχο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και το στόχο που πρέπει να θέσει η ομάδα.

Αρχικά είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Η γνώμη μου είναι ότι στον φετινό ΠΑΟΚ θέλει πολύ μεγάλη υπομονή. Το μπατζετ έχει μειωθεί, έφυγαν πολλοί παίκτες και η ομάδα είναι αδύναμη. Θέλει κυρίως υπομονή.

Ο ΠΑΟΚ χθες είχε τρείς νέους παίκτες, τον Βιβιάν, τον Λόρενς και τον Κουμαλό η οποίοι δεν είναι έτοιμοι και εφτά νεαρά παιδιά που πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα ενώ δεν έχουν την εμπειρία.

Από εκεί και πέρα ο Αθανασιάδης ήταν μόνος του μπροστά, ο Φωτάκης ακόμα ψάχνετε μετά τον τραυματισμό του και ο Γεωργιάδης έχει τα προσόντα αλλά αδικεί τον εαυτό του».

Για την πρώτη ομάδα και την παραγωγή νέων παικτών ανέφερε:

«Είναι η πρώτη ομάδα και η παραγωγή νέων παικτών. Όσον αφορά τη πρώτη ομάδα πρέπει να γίνει μια αξιόλογη ομάδα και να μπαίνουν 2-3 νέοι παίκτες.

Για την παραγωγή των παικτών δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι βγαίνουν κάθε χρόνο 3-4 έτοιμοι παίκτες για την πρώτη ομάδα και να παίζουν βασικοί, δεν γίνεται αυτό και το βλέπουμε και στον Άρη και την ΑΕΚ.

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους που πρέπει να βάλει η ομάδα:

«Πρέπει να κατασταλάξουν όλοι για το πού το πάει φέτος η ομάδα, τι στόχο έχει ώστε να ξέρει ο κόσμος και να μην έχει προσμονές και απαιτήσεις».






πηγή: metrosport.gr