Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οργανώνεται ο Πανσερραϊκός!!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημέρωσε για το ΔΣ της Δευτέρας (03/09) και τη συνάντηση με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας.
Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανέφερε:
«Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.00 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανσερραϊκός παρουσία του Πρόεδρου όπου έγινε ενημέρωση για την μέχρι τώρα λειτουργία - πορεία όλων των ομάδων Α΄Β΄και Γ΄ Ακαδημιών, καθώς επίσης και τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την όλη λειτουργία της ΠΑΕ κυρίως στις υποδομές - εγκαταστάσεις και λήφθηκαν οι αποφάσεις:
α) για την άμεση, συντήρηση των γηπέδων του Λευκώνα, καθόσον η περίοδος αυτή είναι η καταλληλότερη,
β) να επισπευτούν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν συντομότερα για την έναρξη των εργασιών της δημιουργίας των αποδυτηρίων και την αξιοποίηση της γεώτρησης για το πότισμα των γηπέδων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών. γ) Να γίνει η παρουσίαση της ομάδας την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT και ώρα 20.00.
Επίσης το Δ.Σ. στις 17.30 συναντήθηκε με την ολομέλεια της Επιτροπής Πρωτοβουλίας , όπου ενημερώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής για την μέχρι σήμερα λειτουργία της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα διοικητικό , αγωνιστικό κλπ , επίσης αναφέρθηκαν ποιές πρωτοβουλίες έχει αναλάβει το Δ.Σ. και σε ποιό στάδιο βρίσκονται, τα μέλη της επιτροπής τοποθετήθηκαν και διατύπωσαν τις απόψεις τους , με σκοπό να στηριχτεί η ομάδα, και να δημιουργηθεί ένας Πανσερραϊκός που να στηρίζεται στα δικά του παιδιά, πράγμα το οποίο ήδη έχει γίνει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για την φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στους Σερραίους φιλάθλους.
Ακόμη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ σχετικά με την ομαλή λειτουργία της Α΄ομάδας που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να δώσει φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, λόγω της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα και αυτό συμβαίνει για δεύτερη χρονιά και έτσι δεν είχαν την δυνατότητα μέχρι σήμερα οι Σερραίοι φίλαθλοι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ακαδημίες και η Β΄ομάδα σχετικά με τις προπονήσεις τους και ζητήθηκε η συνδρομή των μελών της Επιτροπής, ώστε να κινηθούν από κοινού και ενωμένοι για την επίλυση των προβλημάτων με σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας».
Οι αριθμοί στις φανέλες
Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού επέλεξαν τους αριθμούς στις φανέλες τους. Έτσι, αυτοί έχουν ως εξής: Γιαννόπουλος το 17, Τσιμικας το 18, Μπονερης το 26, Καψαλης το 29, Δαγκούλης το 25, Κασσερης το 20, Τσαούσης το 3, Τριανταφύλλου Δ. το 12, Ανάκογλου το 10, Κόντος το 19, Κουτζαβασίλης το 13, Γκέλης το 30, Γκουγκουλιάς το 11, Σιάκκας το 8, Παρασκευα"ιδης το 16,Καρκώστας το 28, Μπριλάκης το 4, Παπαδόπουλος το 7, Κιάσσος το 2, Καρασαλίδης το 14, Μπίμπης το 15, Κασμερίδης το 24, Σερέκας το 21, Τσούτσης το 22, Τριανταφύλλου Κ. το 6, Παντελιάδης το 5, Λουκινί το 1, Μίλιεβιτς το 9, Μπανγκουρά το 99, Ράνιτς το 27, Τοντόροφ το 23.
Σε ό,τι αφορά στα φιλικά προετοιμασίας, την Τετάρτη (05/09, 18:00) στο Σιδηρόκαστρο ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών και το Σάββατο (08/09, 19:00) θα δοκιμαστεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: